نمایش نتایج جستجو برای
عنوان: کوشیا
موارد یافت شده: 40
1 - تأثیر هگزاکونازول و پنکونازول بر تحمل به سرما در گیاه کوشیا (Kochia scoparia) (چکیده)2 - تاثیر غلظتهای مختلف پاکلوبوترازول بر کاهش اثرات تنش یخزدگی در دو توده کوشیا (Kochia scoparia) (چکیده)
3 - ارزیابی اثر تنش شوری بر برخی از خصوصیات فتوسنتزی پنج توده کوشیا (چکیده)
4 - بررسی امکان افزایش تحمل به شوری بذر کوشیا (Kochia scopariaL) به عنوان یک گیاه علوفه ای جدید با استفاده از روش پرتوتابی گاما (چکیده)
5 - تعامل کلسیم و پتاسیم در ترمیم اثرات منفی تنش شوری در کوشیا (چکیده)
6 - اثر زمان اعمال سطوح مختلف تنش شوری بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی علوفه کوشیا (Kochia scoparia) (چکیده)
7 - تاثیر سه سطح رطوبتی بر خواص مهندسی و گرا نشی گیاه جدید شورزیست و خشک زیست کوشیا در دو حالت دانه و مغز با کمک پردازش تصویر (چکیده)
8 - مقایسه خواص فیزیکی سه اکوتیپ مهم گیاه جدید کوشیا بیرجند، بروجرد و سبزوار در دو حالت مغز و دانه (چکیده)
9 - ارزیابی خصوصیات کیفی علوفه پنج توده کوشیا (Kochia scoparia) به منظور استفاده در کشاورزی شور زیست در ایران (چکیده)
10 - اثر سطوح مختلف کود اوره و سوپر فسفات تریپل بر خصوصیات فیزیولوژیکی کوشیا (Kochia scoparia) در شرایط تنش شوری (چکیده)
11 - مطالعه ارزش غذایی علوفه گیاه شورزیست کوشیا (Kochia scoparia) در شرایط تنش شوری (چکیده)
12 - اثر تنش شوری در مراحل مختلف رشد بر برخی ویژگیهای فیزیولوژیک و فعالیت آنتی اکسیدانتها در کوشیا (Kochia scoparia) (چکیده)
13 - تأثیر تنش شوری بر ترکیبات شیمیایی، قابلیت هضم آزمایشگاهی و خصوصیات تولید گاز گیاه کوشیا (چکیده)
14 - اثر شوری بر سلولز، همی سلولز و لیگنین ساقه و برگ و خصوصیات دیواره های سلولی ساقه کوشیا (Kochia scoparia) (چکیده)
15 - واکنش اکوتیپ های کوشیا (Kochia scoparia) به تاریخ کاشت در شرایط آب و هوایی مشهد (چکیده)
16 - بررسی اثرات بهبود دهندگی کلسیم و پتاسیم بر خصوصیات فیزیولوژیک کوشیا (Kochia scoparia) تحت تنش شوری (چکیده)
17 - مطالعه کمی و کیفی تولید علوفه در کشت مخلوط کوشیا (Kochia scoparia L.) با ارزن پادزهری (Panicum antidotale Retz.) تحت شرایط آبیاری با آب شور (چکیده)
18 - بررسی اثر سطوح مختلف نیتروژن و فسفر بر خصوصیات و عملکرد علوفه ای کوشیا در آبیاری با دو سطح شوری (چکیده)
19 - بررسی رفتار جوانه زنی بذر کوشیا (Kochia scoparia L. Schard) در واکنش به درجه حرارت ها و تنش های مختلف شوری (چکیده)
20 - اثر تنش خشکی بر وضعیت آبی و نشت الکترولیت برگ، فتوسنتز و فلورسانس کلروفیل در مراحل مختلف رشدی دو توده کوشیا (Kochia scoparia) در شرایط شور (چکیده)
21 - بررسی تأثیر تنش شوری در مراحل مختلف رشدی بر خصوصیات کمی و کیفی علوفه کوشیا (چکیده)
22 - بررسی ویژگیهای جوانه زنی بذر کوشیا در واکنش به دما و پتانسیل آب (چکیده)
23 - اثر استفاده از آب آبیاری شور بر تولید زیست توده و میزان تجمع یونها در گیاه کوشیا (چکیده)
24 - بررسی تولید روغن و زیست توده در کشاورزی شور زیست توسط کوشیا کوشیا (Kochia scoparia) (چکیده)
25 - تعیین بهترین تابع آب-شوری کوشیا در اراضی شمال استان گلستان (چکیده)
26 - اثر تنش شوری بر عملکرد، اجزای عملکرد علوفه و خصوصیات مورفولوژیکی کوشیا Kochia scoparia (چکیده)
27 - برآورد دماهای کمینه، بهینه و بیشینه جوانه زنی بذر کوشیا با استفاده از مدل پنج - پارامتری بتا (چکیده)
28 - ارزیابیخصوصیات علوفهای تودههای مختلف کوشیا (Kochia scoparia) با دو سطح شوری آب آبیاری (چکیده)
29 - بررسی اثر سطوح مختلف نیتروژن، فسفر بر خصوصیات فیزیولوژیکی و عملکرد علوفه کوشیا در آبیاری با دو سطح شوری (چکیده)
30 - تاثیر کوشیا (Kochia scoparia) و آتریپلکس (Atriplex dimorphostegia) بر متابولیت های خون و فراسنجه های ادرار گوسفندان بلوچی (چکیده)
31 - بررسی اثرات تنش شوری بر جوانه زنی چهار توده بومی کوشیا (چکیده)
32 - بررسی اثرات سطوح مختلف شوری بر تولید و خصوصیات علوفه ای پنج توده کوشیا (چکیده)
33 - اثر تراکم بوته و مرحله فنولوژیک برداشت بر عملکرد روغن و پروتئین کوشیا در شرایط آبیاری با آب شور (چکیده)
34 - ارزیابی تحمل به شوری کوشیا (Kochia scoparia (L.) Schrad) در مرحله سبز شدن و گیاهچهای (چکیده)
35 - تأثیر کم آبیاری بر خصوصیات کمی وکیفی بذر دو توده بومی گیاه شورزیست کوشیا (Kochia scoparia L. Schrad )در شرایط آبیاری با آب شور (چکیده)
36 - تاثیر کم آبیاری بر عملکرد علوفه دو توده بومی گیاه شورزیست کوشیا در شرایط آبیاری با آب شور (چکیده)
37 - اثر تراکم بوته و تعداد چین بر عملکرد و اجزای عملکرد کوشیا (چکیده)
38 - اثر آبیاری محدود بر عملکرد دو توده بومی کوشیا (چکیده)
39 - اثر تراکم بوته و تعدادچین بر عملکرد و اجزای عملکرد علوفه و دانه کوشیا (چکیده)
40 - تعیین ترکیب شیمیایی، ضرایب تجزیهپذیری، نسبت ناپدید شدن شکمبهای ـ رودهای و مدلهای هضمی ماده خشک و مدلهای هضمی ماده خشک و پروتئین خام چهار گونه گیاهان شور زیست (کوشیا، آتریپلکس، سیاه شور و دانارک) (چکیده)