نمایش نتایج جستجو برای
عنوان: فیلم
موارد یافت شده: 45
1 - تاثیر نوع نشاسته و مقدارگلیسرول بر خواص کششی و جذب رطوبت فیلم نشاسته های گرمانرم تهیه شده به روش اختلاط مذاب (چکیده)2 - تأثیر غلظتهای مختلف گلیسرول بر ویژگی های فیلم ترکیبی بر پایه پلی وینیل الکل - صمغ قدومه شیرازی (چکیده)
3 - تولید فیلم خوراکی ضد میکروبی جهت مهار لیستریا مونوسایتوژنز در گوشت (چکیده)
4 - تاثیر فیلم های بسته بندی حاوی نانو نقره بر رشد آفلاتوکسین پسته (رقم اکبری) (چکیده)
5 - تولید فیلم خوراکی زیست تخریب پذیر از صمغ کتیرا و تعیین ویژگی های فیزیکی و مکانیکی آن (چکیده)
6 - مطالعه تطبیقی عوامل شهرت فیلم 12 سال بردگی در رسانههای ایران و آمریکا (چکیده)
7 - بررسی خصوصیات فیزیکو - مکانیکی، ساختاری و حرارتی فیلم های بر پایه پلی ساکارید آرد سویا حاوی نانو ذرات رس (چکیده)
8 - مروری بر سیستم های تحلیل محتوایی و معنایی ویدیو از دیدگاه ساختار سلسله مراتب معنایی در تولید فیلم (چکیده)
9 - بهبود ویژگی های مقاومت به آب و نفوذپذیری به روغن ظروف خوراکی مناسب برای بسته بندی موادغذایی با استفاده از فیلم های مرکب ایزوله پروتئین سویا، نشاسته ذرت و موم عسل (چکیده)
10 - کاربرد فیلم ها و پوشش های خوراکی در بهبود ماندگاری میوه ها و سبزی های تازه (چکیده)
11 - تأثیر پارامترهای ساخت لایه نگهدارنده پلی سولفونی بر عملکرد غشای ترکیبی فیلم نازک با استفاده از طراحی آزمایشات (چکیده)
12 - بررسی میزان اثرگذاری پارامترهای مختلف ساخت بر عملکرد غشاهای ترکیبی فیلم نازک (چکیده)
13 - کاربردهای "دعا" در فیلم های فارسی و انگلیسی در پرتو الگوی هایمز (چکیده)
14 - بررسی خواص ضد میکروبی فیلم کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس گشنیز و پوست لیموترش و تأثیر آن بر افزایش زمان ماندگاری گوشت گوسفند در دمای یخچال (چکیده)
15 - مدلسازی برخورد قطره به فیلم سیال با کاربرد در پدیده یخ زدگی بدنه هواپیما (چکیده)
16 - مواد مرکب زیست تخریب پذیر و نقش آن ها دراصلاح خواص عملکردی فیلم های بسته بندی بر پایه پروتئین ها (چکیده)
17 - خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم کربوکسیمتیلسلولز حاوی اسانس گیاهی و تأثیر آن بر رنگ گوشت گوسفند (چکیده)
18 - بررسی تاثیر نانولوله های کربنی بر خواص رسانایی و مکانیکی فیلم نازک نانوسلولزی (چکیده)
19 - تاثیر نانو اکسید روی سنتز شده به روش سل-ژل برخواص فیزیکی و مکانیکی نانو فیلم لیمری پلی وینیل الکل به منظور بسته بندی مواد غذایی (چکیده)
20 - از بین بردن ساختار بیوفیلم باکتریها با استفاده از فاژها (چکیده)
21 - ادبیات تطبیقی نو و اقتباس ادبی: نمایشنامه باغ وحش شیشه ای ویلیامز و فیلم اینجا بدون من توکلی (چکیده)
22 - فیلم های زیست تخریب پذیر بر پایه نشاسته (چکیده)
23 - ادبیات تطبیقی از منظر رویکرد بینامتنی، بررسی موردی فیلمنامه ی گاو و نمایشنامه کرگدن (چکیده)
24 - بررسی امکان تولید فیلم ضدمیکروبی بر پایه کازئینات سدیم و اسانس آویشن شیرازی (چکیده)
25 - ساخت و تست غشاهای ترکیبی فیلم نازک به منظور کاربرد در سیستم RO صنعتی نیروگاه برق مشهد (چکیده)
26 - تولید فیلمهای خوراکی زیست تخریب پذیر از محصولات بر پایه ذرت و بررسی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی آنها (چکیده)
27 - تهیه و بررسی خواص فیلم پلی پروپیلن ضد باکتری با استفاده از نانوپوشش حاوی نانوذرات تیتانیوم دی اکسید و روی اکسید (چکیده)
28 - بررسی اثر افزودن اسانس سیر بر ویژگی های مکانیکی، فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا (چکیده)
29 - ارتباط بین دو پدیده تنوع فازی و تشکیل بیوفیلم در سودومونا سهای فلورسنت و قابلیت آنهادر کنترل بیولوژیکی بیماری پاخوره گندم در اثر قارچGaeumannomyces graminis var. tritici (چکیده)
30 - مطالعه خواص الکترو شیمیایی و مورفولوژی سطحی فیلم نانو کامپوزیت چیتو سان-اکسید آهن (Ch-Fe3O4) بر روی بستر (FTO) (چکیده)
31 - شبیه سازی عددی هدایت غیرفوریه ای ناشی از گرمایش لیزری پالس کوتاه در نانو فیلم ها (چکیده)
32 - کاربرد روش CESE در انتقال حرارت مدل غیر فوریه ای تاخیر فاز دوگانه در فیلم نازک فلزی (چکیده)
33 - غربالگری تعدادی از جدایه های باسیلوس دارای قابلیت بالا در تولید بیوفیلم از فراریشه گوجه فرنگی (چکیده)
34 - ویژگیهای فیزیکی فیلم های امولسیونی تهیه شده از پروتئین گلوبولین پسته و اسید استئاریک (چکیده)
35 - تشکیل بایو فیلم توسط سودوموناسهای فلورسنت و نقش آن درکنترل بیولوژیک بیماری پاخوره گندم در اثر قارچ Gaeumannomyces graminis var. tritici (چکیده)
36 - شبیه سازی و محاسبه پاسخ چند فیلم رادیو کرمیک به انرژی با استفاده از کدMCNP (چکیده)
37 - بررسی اثر اسید پالمیتیک بر ویژگیهای مکانیکی ، حرارتی و نفوذپذیری فیلم خوراکی پروتئین گلوبولین پسته (چکیده)
38 - بررسی اثر مواد نرم کننده بر خصوصیات رئولوژیکی و تنش کششی و درصد ازدیاد طول فیلم خوراکی بر مبنای کلاژن (چکیده)
39 - بررسی اثر اسانس سیر و پونه کوهی بر خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی (چکیده)
40 - تاثیر غلظت ماده آلی برحذف بیولوژیکی نیترات از منابع آب زیرزمینی توسط راکتور بیوفیلم با بستر ثابت (چکیده)
41 - بررسی قابلیت تشکیل بیوفیلم در سودوموناسهای فلورسنت ریزوسفر گندم (چکیده)
42 - بررسی اثر ضد میکروبی فیلم های خوراکی تهیه شده از ایزوله چروتئینی آب پنیر حاوی اسانس آویشن شیرازی بر باکتری های پاتوژن (چکیده)
43 - بررسی تاثیر افزودن نانولوله های کربنی چند دیواره بر خواص فیلم های پلی اتیلنی مورد استفاده در بسته بندی مواد غذایی (چکیده)
44 - خواص اپتیکی و اثر بازپخت فیلمهای نازک Tio2:Al به روش اسپری پایرولیزیز (چکیده)
45 - بررسی اثر ایندیوم Indium-doped در فیلم های نازک sno2 ساخته شده به روش سل ژل (چکیده)