نمایش نتایج جستجو برای
نویسنده: خدایی
موارد یافت شده: 60
1 - تاثیر ترکیبات فرمولاسیون بر خصوصیات حسی بستنی کم چرب با استفاده از روش سطح پاسخ و به کارگیری روش آنالیز اجزای اصلی برای مدل سازی پذیرش کلی (چکیده)2 - Hydration kinetics and physical properties of split chickpea as affected by soaking temperature and time (چکیده)
3 - مدل سازی رفتار جریان و شاخص های رئولوژیکی، و بهینه سازی فرمولاسیون بستنی با استفاده از روش سطح پاسخ (چکیده)
4 - تفکیک گروه های سنگی با استفاده از واحدهای جریانی و روش خوشه بندی: مطالعه موردی، مخزن بنگستان در میدان منصوری (چکیده)
5 - مقایسه روش های خوشه سازیMRGC و SOM جهت تعیین الکتروفاسیس های ماسه سنگ های چلکن و آقچاگیل در چاه اکتشافی شماره 2 میدان سردار جنگل (چکیده)
6 - مطالعه پارامترهای مخزنی سازند آپشرون در چاه اکتشافی شماره 2 میدان سردار جنگل واقع در خزر جنوبی (چکیده)
7 - بررسی تاثیر مانو پروتئین استخراج شده از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس بر شاخص ها ی کیفی و پایداری امولسیون روغن در آب (چکیده)
8 - طبقه بندی الکتروفاسیس های ماسه سنگ های سازند های چلکن و آقچاگیل براساس داده های پتروفیزیکی در چاه اکتشافی خزر جنوبی X2C شماره (چکیده)
9 - تعیین گروه های سنگی سازند آسماری با استفاده از مفهوم واحد های جریانی هیدرولیکی با تاکید بر بخش ماسه سنگی اهواز در میدان منصوری (چکیده)
10 - تأثیر روغن ماهی ریز پوشانی شده بر متابولیتهای خون و ترکیب اسیدهای چرب شکمبه بزهای شیرده سانن (چکیده)
11 - بهینه سازی فرمولاسیون کره کم چرب بر اساس ویژگیهای حسی به روش سطح پاسخ (چکیده)
12 - بررسی سینتیک و بهینه سازی شرایط رشد مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس به منظور تولید بیو امولسیفایر مانان با استفاده از پودر آب پنیر (چکیده)
13 - بررسی اثر مخلوط صمغ قدومه شیرازی–پروتئین آب پنیر تغلیظ شده بر پایداری امولسیون روغن ذرت در آب (چکیده)
14 - Functional properties of Balangu seed gum over multiple freeze–thaw cycles (چکیده)
15 - Xaste nabâŠi(d)” as a culture specific act in Persian (چکیده)
16 - ارزیابی اثر فراصوت و دما بر ویژگیهای کریستالی و میکروسکوپی گرانولهای نشاستة برنج معلق در آب به روش سطح پاسخ(RSM) (چکیده)
17 - طبقه بندی الکتروفاسیس های سازند سروک بر اساس داده های پتروفیزیکی در یکی از میادین خلیج فارس (چکیده)
18 - bebaxŠid (Excuse Me) as a multicutural speech act in Persian (چکیده)
19 - تعیین خواص فیزیکوشیمیایی و حرارتی روغن استخراج شده از هسته انار منطقه سبزوار (چکیده)
20 - مقایسه پارامترهای پیرولیز راک-اول و بایومارکرها: مطالعه موردی سنگ منشاء هورن والی سیلتستون مرکز استرالیا (چکیده)
21 - بررسی امکان استفاده از امواج ایستای فراصوت با شدت بالا در شکستن امولسیون های نفتی (چکیده)
22 - تعیین رخساره های الکتریکی سازند سروک در یکی از میادین نفتی جنوب غربی ایران با استفاده از روش خوشه بندی MRGC (چکیده)
23 - بررسی تأثیر کونژوگه پروتئین آب پنیر- نشاسته بر شاخص های کیفی امولسیون روغن در آب (چکیده)
24 - بررسی طرح اختلاط مصالح بتن آسفالتی برای کاربرد در سدهای خاکی – سنگریزه ای با هسته بتن آسفالتی (چکیده)
25 - مطالعه عددی رفتار دینامیکی سدهای سنگریزه ای با هسته آسفالتی به روش غیرخطی مطالعه موردی: سد شور کرمان (چکیده)
26 - بررسی پاسخ لرزه ای یک سد خاکی به روش بلوک لغزشی نیومارک (سد مخزنی سنگرد) (چکیده)
27 - مقایسه دو روش عصبی مصنوعی (ANN) و خوشه سازی بر پایه نمودار چند بعدی (MRGC) در پیش بینی نفوذپذیری مخزن بنگستان در میدان منصوری (چکیده)
28 - تبخیری ها و نقش آنها در پراکندگی واحد های جریانی هیدرولیکی در بخش بالایی سازند سورمه در یکی از میادین نفتی جنوب ایران (چکیده)
29 - بررسی میزان رضایتمندی از کیفیت خدمات سازمانهای متولی مدیریت محلی روستایی در شهرستان ایجرود (استان زنجان) (چکیده)
30 - بررسی آلودگی نیترات آب زیرزمینی دشت دزفول-اندیمشک و تعیین منشا آلودگی به کمک ایزوتوپهای 15N و 18O (چکیده)
31 - بررسی اثر صمغ قدومه شهری بر ویژگی های امولسیون روغن ذرت در آب تولید شده با امواج فراصوت (چکیده)
32 - شناسایی و تفکیک بافت بلور انیدریت در رخساره های رسوبی سازند آسماری، میدان منصوری، فروافتادگی دزفول (چکیده)
33 - جداسازی امولسیون های پایدار نفتی در میدان امواج ایستای فراصوت با شدت بالا به همراه روش های تنظیم pH و شیمیایی (چکیده)
34 - فاکتورهای کنترل کننده نحوه گسترش بافتهای مختلف سیمان انیدریت و ارتباط آن با کیفیت مخزنی در سازند آسماری میدان کوپال (چکیده)
35 - فرآیندهای دیاژنزی و تاثیر آن بر روی کیفیت مخزنی سازند آسماری میدان نفتی کوپال (چکیده)
36 - نقش چینه نگاری سکانسی در کیفیت مخزنی سروک در یکی از میادین نفتی خلیج فارس (چکیده)
37 - آنالیز رخساره ها، محیط رسوبی و ارتباط آن با خواص پتروفیزیکی مخزن سروک در یکی از میادین نفتی خلیج فارس (چکیده)
38 - ارزیابی تولید هیدروکربن از سازند پابده در ناحیه تنگه هرمز (چکیده)
39 - تعیین میزان جذب هیدروکربن توسط ماتریکس سنگ منشاء پابده در میدان نفتی سورو (چکیده)
40 - ارزیابی انواع تخلخل و فراینر دولومیتی شدن بر پتانسیل مخزنی سازند سروک در یکی از میادین نفتی شمال غرب خلیج فارس (چکیده)
41 - مطالعه بافت های مختلف انیدریت در زون تولیدی سازند آسماری- میدان منصوری (چکیده)
42 - تأثیر فرآیندهای دیاژنزی بر کیفیت مخزنی سازند سروک در یکی از میادین خلیج فارس (چکیده)
43 - اثر پلی فنولهای چای سبز بر خصوصیات رئولوژیکی صمغ عربی (چکیده)
44 - بررسی تأثیر امواج فراصوت و روش های پیش فراوری براستخراج روغن از هسته انار (چکیده)
45 - مطالعه ژئوشیمیایی سازند پابده در میدان نفتی توسن (چکیده)
46 - فرآیندهای دیاژنزی و تاثیر آن بر کیفیت مخزنی سازند سروک در یکی از میادین نفتی شمال غرب خلیج فارس (چکیده)
47 - Investigation of the effect of ultrasound on ascorbic acid of fresh orange juice (چکیده)
48 - بررسی تأثیر هم زمان امواج فراصوت و حرارت بر غیر فعال سازی آنزیم پکتین متیل استراز آب پرتقال (چکیده)
49 - تفسیر نمودار استاندارد ژئوشیمیایی کل کربن آلی به هیدروکربن های پیرولیزی برای بررسی پتانسیل سنگ منشاء سازند پابده در میدان نفتی توسن (چکیده)
50 - شناسایی روغن هسته انار به شیوه دستگاهی (چکیده)
51 - بررسی راندمان تولید عصاره های مختلف از هسته انار و اندازه گیری خواص آنتی اکسیدانی آنها (چکیده)
52 - بررسی تأثیر بر هم کنش 80 Tween وHi-Cap 100 بر خصوصیات امولسیون روغن هل در آب و میکرو کپسول تهیه شده از آن (چکیده)
53 - بررسی عوامل مؤثر بر تشکیل و خصوصیات نانو امولسیون تثبیت شده با کازئینات سدیم و Tween 80 (چکیده)
54 - استفاده از سیستم ماشین بینایی و شبکه های عصبی مصنوعی در تخمین مقدار رطوبت گوشت شترمرغ سرخ شده به روش عمیق (چکیده)
55 - Influence of Alyssum homolocarpum seed gum on the stability and flow properties of O/W emulsion prepared by high intensity ultrasound (چکیده)
56 - مقاومت فشاری و شکل پذیری ستون های بتن مسلح ساخته شده از سنگدانههای سبک طبیعی تحت بار خارج از محوری (چکیده)
57 - Effect of extraction methods on yield, purity and viscosity of mucilage extracted from Qodume Shirazi seed (Alyssum homolocarpum) (چکیده)
58 - مقایسه روش های رگرسیون چندگانه و شبکه های عصبی مصنوعی در برآورد سرعت موج برشی از روی داده های ژتروفیزیکی (چکیده)
59 - بررسی اثر امواج فراصوت بر روی آنزیم پکتین متیل استراز آب پرتقال (چکیده)
60 - Producing stable emulsion by ultrasound with emphasis on the use of Taguchi statistical methodology: a new approach (چکیده)