بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: زرشک


موارد یافت شده: 42

1 - تاثیر بسته بندی MAP بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی زرشک تازه (چکیده)
2 - ارزیابی فیتوشیمیایی دوازده توده بومی زرشک ایران (چکیده)
3 - گونه هایی از بالاخانوادهAphelenchoidea (Nematoda: Rhabditida) مرتبط با گیاهان زرشک، زعفران و عناب در استان خراسان جنوبی (چکیده)
4 - ارزیابی اثرات حلال های مختلف بر خواص آنتی اکسیدانی عصاره میوه های تازه و خشک زرشک (چکیده)
5 - بررسی اثر تنش خشکی بر درختچه زرشک (Berberis thunbergii) زینتی (چکیده)
6 - تاثیر مکمل یاری کوتاه مدت عصاره زرشک بر شاخص های گلایمسیک بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 متعاقب یک جلسه ورزش هوازی (چکیده)
7 - ارزیابی برخی ویژگیهای فیزیکی نه ژنوتیپ زرشک بومی ایران (چکیده)
8 - مقایسه برخی از خصوصیات فیزیکی و شیمیایی سه ژنوتیپ زرشک بومی استان سمنان (چکیده)
9 - مطالعه و بهینه سازی شرایط استخراج بربرین از ریشه زرشک بی دانه توسط دی اکسید کربن فوق بحرانی (چکیده)
10 - بررسی ترکیبات فنولی عصاره های استخراج شده از میوه زرشک بی دانه با استفاده از دو روش خیساندن و سیال مادون بحرانی آب (چکیده)
11 - پایداری حرارتی روغن سویا توسط آنتی اکسیدانهای طبیعی استخراج شده از میوه زرشک بی دانه به وسیله آب مادون بحرانی (چکیده)
12 - کنترل آلودگی ریزنمونه های جوانه زرشک بیدانه در شرایط درون شیشه ای (چکیده)
13 - ارزیابی خواص فیزیکی و شیمیایی سه گونه زرشک بومی ایران (چکیده)
14 - اندازه گیری ترکیبات شیمیایی و املاح معدنی هسته و میوه دو گونه زرشک وحشی خراسان شمالی (چکیده)
15 - پایداری آنتوسیانین های عصاره سه گونه زرشک در اثر تغییرات pH (چکیده)
16 - اندازه گیری خواص آنتی اکسیدانی روغن دانه زرشک زرافشانی منطقه خراسان رضوی (چکیده)
17 - بررسی اثر دما و ماده جامد بر سینتیک تخریب آنتوسیانین های زرشک بی دانه (چکیده)
18 - بررسی برخی از خواص فیزیکوشیمیایی زرشک سیاه (چکیده)
19 - ارزیابی خواص فنل کل و ضد رادیکالی عصاره های ریشه زرشک استخراج شده با روش استخراج سیال فوق بحرانی (چکیده)
20 - بررسی کارآیی فنی تولیدکنندگان زرشک در استان خراسان جنوبی (چکیده)
21 - بررسی عوامل موثر بر تقاضای بیمه زرشک کاران (مطالعه موردی: شهرستان قاین ) (چکیده)
22 - اثر روشهای برداشت و خشک کردن محصول بر محتوای آنتوسیانین میوه زرشک بی دانه(Berberis vulgaris (چکیده)
23 - تغییرات مقدار آنتوسیانین موجود در میوه زرشک بی دانه(Berberis vulgaris)در پاسخ به تاریخ برداشت و ساعات برداشت روزانه (چکیده)
24 - تعیین نواحی مستعد کشت زرشک در استان خراسان جنوبی با استفاده از gis (چکیده)
25 - بررسی سنیتیک پایداری حرارتی آنتوسیانین های زرشک (چکیده)
26 - بررسی اثر رطوبت بر خواص مکانیکی و سرعت حد زرشک (چکیده)
27 - بررسی عوامل کیفی موثر بر قیمت زرشک (چکیده)
28 - طراحی دستگاه برداشت زرشک برای مصارف تازه خوری (چکیده)
29 - بررسی اثر عوامل بازدارنده قهوهای شدن و تنظیم کنندههای رشد بر القای کالوس درزرشک بی دانه(Berberis vulgaris var. asperma) (چکیده)
30 - تعیین مناسبترین زمان برداشت میوه زرشک بی دانه از نظر بهبود صفات کمی (چکیده)
31 - مطالعه ارتباط زمان برداشت و شاخص های کیفی میوه زرشک بی دانه (چکیده)
32 - ارزیابی اثرات مدیریت برداشت و روش های خشک کردن محصول بر فاکتور های کیفی زرشک بی دانه (چکیده)
33 - ارزیابی تغییرات کیفی میوه زرشک بی دانه در پاسخ به ساعات برداشت روزانه (چکیده)
34 - بررسی تنش خشکی بر کلروفیل برگ گیاه زرشک زینتی (چکیده)
35 - اثر محتوای رطوبتی بر برخی خواص فیزیکی زرشک (چکیده)
36 - تأثیر بسته های محتوی نانو ذرات نقره بر مشخصه های میکروبی و ظاهری زرشک در مقایسه با بسته های پلی اتیلن معمولی (چکیده)
37 - اثر تاریخ برداشت بر شاخص های کمی و کیفی میوه زرشک بی دانه (چکیده)
38 - بررسی تنوع توده های وحشی و زراعی زرشک استان های خراسان با استفاده از نشانگر های مورفولوژیکی و ارزیابی کارآیی آن در مطالعات سیستماتیک (چکیده)
39 - بررسی تنوع ژنتیکی جمعیت های وحشی و زراعی زرشک (Berberis sp.) استانهای خراسان با استفاده از نشانگرهای مولکولی AFLP (چکیده)
40 - بررسیتنوع توده های وحشی و زراعی زرشک استانهای خراسان با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیکی و مقایسه کارایی آن با نشانگرهای مولکولی AFLP (چکیده)
41 - تأثیر بسته های محتوی نانوذرات نقره بر کیفیت و ماندگاری زرشک در مقایسه با بسته بندیهای معمولی پلی اتیلن (چکیده)
42 - بررسی و تحلیل کارآیی و بازاریابی زرشک کاران استان خراسان (مطالعه موردی: شهرستان قاینات) (چکیده)