بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

کلمات کلیدی: استخراج


موارد یافت شده: 53

1 - . بهینه سازی استخراج لیپید از جلبک سبز .Tetraselmis sp (چکیده)
2 - مطالعه و بهینه سازی شرایط استخراج بربرین از ریشه زرشک بی دانه توسط دی اکسید کربن فوق بحرانی (چکیده)
3 - تشخیص موقعیت منبع صدا در صفحات به وسیله ی سنسورهای صوتی ارزان قیمت (چکیده)
4 - تشخیص موقعیت دوبعدی منبع صدا در صفحه شیشه ای با نرخ داده برداری پایین (چکیده)
5 - مروری بر سیستم های تحلیل محتوایی و معنایی ویدیو از دیدگاه ساختار سلسله مراتب معنایی در تولید فیلم (چکیده)
6 - استخراج ترکیبات فنلی پوست انار با کمک فراصوت و تا ثیر آن بر میزان ترکیبات فنلی کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی (چکیده)
7 - مدیریت آب سدهای زیرزمینی بر پایه شبیه سازی عددی (مطالعه موردی : سد زیر زمینی راور کرمان) (چکیده)
8 - ارزیابی روش مناسب استخراج DNA کپک Aspergillus niger از رب گوجه فرنگی (چکیده)
9 - کاربرد روش سطح پاسخ در بهینه سازی شرایط استخراج رنگ از دانه آناتو به کمک امواج فراصوت (چکیده)
10 - تجزیه و تحلیل وضعیت همسویی سیاست امنیت اطلاعات با برنامه سیستمهای اطلاعات استراتژیک دانشگاه فردوسی مشهد (چکیده)
11 - تعیین شرایط بهینه استخراج موسیلاژ دانه به به کمک طرح مرکب مرکزی و ارزیابی برخی خصوصیات عملکردی آن (چکیده)
12 - استخراج روغن تاجریزی سیاه به کمک سیال فوق بحرانی دی اکسید کربن (چکیده)
13 - مطالعه فیتوشیمیایی گونه های جنس Ephedra L. در شمال شرق ایران (چکیده)
14 - ارائه دو روش کارآمد استخراج اسید نوکلئیک از باکتری بیمارگر گیاهی Ralstonia solanacearum (چکیده)
15 - بهینه سازی تولید EPS در باکتری های تولید کننده EPS (چکیده)
16 - کاربرد یک ویژگی ساده و مقاوم دو بعدی هندسی-تصویری در شناسایی دپلاریزاسیون بطنی (چکیده)
17 - روغن هسته انار: مروری بر خواص و روش های استخراج (چکیده)
18 - ارزیابی راندمان استخراج روغن ارده و مقایسه کنجاله کنجد روش های مختلف روغن کشی (چکیده)
19 - ارزیابی راندمان استخراج روغن ارده و مقایسه کنجاله کنجد روش های مختلف روغن کشی (چکیده)
20 - کارایی امواج فراصوت در استخراج فروکتان از غده سریش با استفاده از طرح باکس بنکن (چکیده)
21 - همبستگی بین خصوصیات فروکتان استخراج شده از غده سریش با استفاده از امواج فراصوت (چکیده)
22 - بررسی تأثیر نوع حلال و روش استخراج بر میزان اولئورزین بدست آمده از زعفران (چکیده)
23 - استفاده از باکتریوسین ها به عنوان نگهدارنده های طبیعی و ایمن در فراورده های غذایی (چکیده)
24 - خلاصه سازی زبانی و طبقه بندی بر اساس استخراج گراف فازی احتمالی از داده های خام (چکیده)
25 - چارچوب توزیع شده برای استخراج قوانین فازی از داده ها (چکیده)
26 - بهینه یابی شرایط استخراج قلیایی فیبرهای رژیمی پوست قهوه و تاثیر آن بر ویژگی های کیفی و ماندگاری نان بربری (چکیده)
27 - آب مادون - مافوق بحرانی فرایندی سبز در بازیافت ضایعات کشاورزی (چکیده)
28 - ارائه پرایمرهای مناسب به منظور شناسایی باکتری های مختلف گونه سالمونلا انتریکا به روش PCR- TTGE (چکیده)
29 - بررسی عوامل موثر بر فرآیند استخراج شیره از خرمای واریته کلوته و بهینه یابی آن با استفاده از متدولوژی سطح پاسخ (چکیده)
30 - استخراج کاروتنوئیدها از ضایعات میگو به دنبال فرایند توام قلیایی و آنزیمی (چکیده)
31 - تولید باکتریوسین ها توسط باکتریهای اسید لاکتیک(LAB) بعنوان نگهدارنده های طبیعی و ایمن در صنعت غذا (چکیده)
32 - ارزیابی خواص فنل کل و ضد رادیکالی عصاره های ریشه زرشک استخراج شده با روش استخراج سیال فوق بحرانی (چکیده)
33 - نمایه سازی استخراجی خودکار با نگاهی گذرا به مشکلات نمایه سازی در زبان فارسی (چکیده)
34 - مهندسی خودکار هستی شناسی: امکان سنجی استخراج روابط معنایی از متون فارسی و تعیین میزان پیدایی آنها (چکیده)
35 - بررسی فراوری هسته انار با امواج فراصوت جهت استخراج روغن (چکیده)
36 - استخراج و خالص سازی آنزیم تبدیل کننده آنژیوتنسین از بافت ریه شتر و بررسی اثر مهاری کپتوپریل بر فعالیت آن (چکیده)
37 - بررسی تأثیر امواج فراصوت و روش های پیش فراوری براستخراج روغن از هسته انار (چکیده)
38 - استخراج روغن از هسته انار به کمک سیال فوق بحرانی دی اکسید کربن (چکیده)
39 - بررسی امکان افزایش راندمان استخراج اسانس با تغییر در پتانسیل اسمزی سیستم استخراج (چکیده)
40 - ارزیابی دقت مدل‌های رقومی ارتفاع (DEMs) و الگوریتم های GIS در تحلیل های مورفومتری رودخانه‌ای (چکیده)
41 - بهینه سازی تولید ایزوله پروتئینی رسوبی از کنجاله های هگزانی و دو فازی کونالا (چکیده)
42 - مقایسه روش های محتلف جهت استخراج DNA از بافت برگ ارقام گیلاس (چکیده)
43 - داده کاوی سیگنالهای سایکوفیزیولوژیکی و مغزی به منظور ارزیابی استرس هیجانی (چکیده)
44 - استخراج و بازیابی عمق اشیا متحرک در صحنه با استفاده از میزان تاری دیفکوس (چکیده)
45 - ایجاد امولسیون های آب در روغن با کمک امواج اولتراسوند و کاربرد آنها در جداسازی آرسینک (V) از آب توسط فرآیند غشاء مایع امولسیونی (چکیده)
46 - بررسی اثرسیستمهای مختلف حلال بر استخراج عصاره هسته انگور و ارزیابی خواص ضدمیکروبی آن (چکیده)
47 - بررسی کاربرد آنزیم در روغن‌کشی از ارقام زیتون استان گلستان (چکیده)
48 - بررسی تأثیر غلظت آنزیم درفرآیند استخراج آنزیمی- آبی روغن ارقام زیتون استان گلستان (چکیده)
49 - ارزیابی همبستگی بین کیفیت و میزان RNA ویروسی استخراج شده از شیرخام با میزان ماده خشک شیرخام به منظور شناسایی ملکولی ویروسهای روده ای براساس مدل سطح پاسخ (چکیده)
50 - بررسی تاثیر نوع حلال و روش استخراج بر میزان اولئو رزین به دست امده از زعفران (چکیده)
51 - مدلسازی و شبیه سازی جداسازی تصفیه b-کاروتن از بذر هویج با استفاده از سیستم مرکب استخراج فوق بحرانی - نانوفیلتراسیون (چکیده)
52 - بررسی مکانیسم استخراج با حلال سریم (III) در محیط اسیدسولفوریکی (چکیده)
53 - بررسی کاهش آهن (III) در محلول سولفات آلومینیوم از مرحله لیچینگ تا مرحله استخراج (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر