بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

کلمات کلیدی: ماست


موارد یافت شده: 54

1 - بررسی اثر جایگزینی شیر گاو با شیر کنجد بر خصوصیات فیزیکو شیمیائی ماست (چکیده)
2 - پایداری اکسیداتیو ماست غنی شده با منابع گوناگون امگاسه طی مدت نگهداری (چکیده)
3 - ویژگی های فیزیکوشیمیایی، بافتی، حسی و رئولوژیکی سس مایونز کم کالری بر پایه لبنیات (چکیده)
4 - 3D simulation of crack propagation of fatigue in rails (چکیده)
5 - تاثیر ترکیب بیوپلیمر- رزین سقز بر خواص فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب (چکیده)
6 - تولید انواع ماستهای سلامتیزا با افزودنیهای طبیعی (چکیده)
7 - بررسی اثر زیست توده ریز جلبک Spirulina platensis بر کینتیک اسیدی شدن و ویژگی های ریز ساختاری ماست (چکیده)
8 - اثر مهاری الکتروپوریشن و نانوذرات نقره بر رشد پروماستیگوتهای لیشمانیاماژور: تاثیر پهنای زمانی پالس (چکیده)
9 - بررسی اثر استابیلایزر و طعم دهنده ها بر روی ویژگی های حسی ماست سویا (چکیده)
10 - اثر حرارت در فرآیند تولید ماست روی بقای ویروس های روده ای با استفاده از باکتریوفاژ مدل (چکیده)
11 - ارزیابی بقاء باکتری ریسپوشانی شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La-5) در طول دوره نگهداری بستنی ماستی سینبایوتیک (چکیده)
12 - تاثیر افزودن اینولین و فرآیند ریزپوشانی بر میزان زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی در طول دوره نگهداری ماست بستنی سین بیوتیک (چکیده)
13 - سنگ چینه نگاری و دیرینه شناسی قسمت فوقانی سازند کلات و بخش تحتانی سازند پسته لیق در برش چینه شناسی تنگ چهچهه (شمال شرق مشهد) (چکیده)
14 - پالئواکولوژی سازند آب تلخ در برش پادها واقع در شرق حوضه کپه داغ،بر اساس روزن داران پلانکتونیک و بنتیک (چکیده)
15 - تاثیر شرایط شبیه‌سازی شده معده و روده بر زنده‌مانی باکتری پروبیوتیک ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) در بستنی ماستی سین‌بیوتیک (چکیده)
16 - میکروبایواستراتیگرافی سازند آب تلخ بر مبنای فرامینیفرها در برش چهچهه (شمال شرق مشهد) (چکیده)
17 - مقایسه اثربخشی گروه درمانی وجودی و واقعیت درمانی گروهی بر حل مشکل تصویر تن زنان ماستکتومی شده (چکیده)
18 - بایواستراتیگرافی سازند آب تلخ برمبنای فرامینیفرها در برش گردنه مزدوران (چکیده)
19 - بررسی میکروفاسیس و محیط رسوبگذاری سازند کلات در برش تنگ دوبرادر شمال شرق مشهد (چکیده)
20 - نظری اجمالی بر قسمت فوقانی سازند کلات در حوضه رسوبی کپه داغ (چکیده)
21 - اثرات برخی پایدارکننده‌ها بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی و حسی ماست منجمد (چکیده)
22 - میکروبایواستراتیگرافی سازند آب تلخ بر اساس فرامینیفرهای پلانکتون در برش قره سو (جنوب غرب شهرستان کلات نادری) (چکیده)
23 - بررسی اثر شیر سویا بر بقای باکتری های Lactobacillus Acidophilus در طی نگهداری نوشیدنی ماست پروبیوتیک (چکیده)
24 - بررسی تاثیر استفاده از پکتین، صمغ دانه های مرو و ریحان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی (چکیده)
25 - تاریخچه رسوبگذاری و چینه نگاری سکانسی سازند کلات در غرب کپه داغ و مقایسه آن با بخش مرکزی (چکیده)
26 - بررسی اثر شیر سویا بر زنده ماندن باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگی های فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیکی ماست پروبایوتیک (چکیده)
27 - فرمولاسیون ماست میوه‌ای تهیه شده از شیر تغلیظ شده و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگهداری (چکیده)
28 - تاثیر اسانس و عصاره کاکوتی کوهی بر فعالیت باکتری های آغازگر ماست (چکیده)
29 - تاریخچه رسوبگذاری و چینه نگاری سکانسی توالی کربناته ماستریشتین پسین در کپه داغ مرکزی (چکیده)
30 - اثر میزان چربی شیر بر رشد و فعالیت باآترهای آغازگر و آیفیت ماست غلیظ شده (چکیده)
31 - زیست چینه نگاری نهشته های سانتونین-ماستریشتین جنوب شرق اصفهان بر مبنای نانوفسیلهای آهکی (چکیده)
32 - بهینه سازی روش مستقیم تولید ماست غلیظ شده (چکیده)
33 - بررسی اثر شیر سویا بر ویژگی های میکروبی، فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیکی ماست پروبایوتیک (چکیده)
34 - بررسی اثر افزایش ماده جامد شیر بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی ماست پروبایوتیک (چکیده)
35 - بهینه‌سازی فرمولاسیون ماست معمولی میوه‌ای و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگهداری (چکیده)
36 - اثر افزایش ماده جامد کل شیر بر روند تخمیر ماست غلیظ شده (چکیده)
37 - نگرشی نوین بر سازند نیزار بر اساس یافته های جدید فسیلی (چکیده)
38 - چینه شناسی و فسیل شناسی سازند آب تلخ بر مبنای فرامینیفرها در برش حمام قلعه و مقایسه آن در برش الگو در محدوده شمال شرق مشهد (چکیده)
39 - میکروبایواستراتیگرافی و محیط رسوبگذاری سازند کلات در برش الگو (تنگ نیزار) شمال شرق مشهد (چکیده)
40 - میکروبایواستراتیگرافی و محیط رسوبی سازند کلات در برش تنگ چهچهه (شمال شرق مشهد) و مقایسه آن با برش الگو (چکیده)
41 - آماده نمودن ماست خشک شده با روش انجمادی به عنوان غذایی فضایی (چکیده)
42 - اثر میزان ماده جامد کل شیر بر رشد و فعالیت باکترهای آغازگر و کیفیت ماست‌غلیظ شده (چکیده)
43 - بهینه‌سازی فرمولاسیون ماست میوه‌ای و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگهداری (چکیده)
44 - بهینه سازی روش مستقیم تولید ماست غلیظ شده (چکیده)
45 - اثر ماده جامد کل شیر بر رشد باکتریهای آغازگر و کیفیت ماست (چکیده)
46 - بهینه سازی فرمولاسیون ماست غلیظ شده میوه ای و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگهداری (چکیده)
47 - بررسی خواص رئولوژیکی ماست ایرانی تهیه شده از استارترهای Ropy & Non ropy (چکیده)
48 - اثر افزایش ماده جامد بدون چربی شیر و کلرید کلسیم بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی ماست غلیظ شده (چکیده)
49 - بررسی خواص رئولوژیکی ماست تهیه شده از استارترهای پروبیوتیک (چکیده)
50 - بررسی تاثیر ماده جامد بدون چربی و کلرور کلسیم بر بر ویژیگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غلیظ شده (چکیده)
51 - آبگیری ماست با استفاده از غشای تراوا و هیدروژل ابر جاذب آکریلی (چکیده)
52 - چینه نگاری سکانسی و تاریخچه تغییرات سطح آب دریا در سنگ های آهکی سازند کلات (ماستریشتین بالایی) در شم (چکیده)
53 - بررسی اثر پساب کره بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و ارگانولپتیکی ماست پروبیوتیک (چکیده)
54 - بررسی سن افیولیت ملانژ ناحیه سبزوار بر اساس اطلاعات فسیل شناسی و مقایسه ان با داده های رادیومتری (چکیده)