نمایش نتایج جستجو برای
نام مجله: مواد
موارد یافت شده: 55
1 - تاثیر ذرات آلومینا و حباب های گاز منو اکسید کربن تشکیل شده درون مذاب بر ریخت شناسی گرافیت و ریزساختار چدن خاکستری (چکیده)2 - بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی گیاه اسپند در شرایط آزمایشگاهی بر روی تعدادی از باکتریهای مهم بیماری زای منتقله از موادغذایی (چکیده)
3 - بررسی اثر ضدباکتریایی روغن کرچک روی برخی از بیماریزاهای غذایی با تکیه بر ارزیابی مقایسه ای ترکیبات (چکیده)
4 - بررسی خواص فوم نانوکامپوزیتی مس/آلومینا تولید شده به روش متالورژی پودر (چکیده)
5 - جداسازی و شناسایی گونه های پدیوکوکوس از شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی و بررسی خواص ضدمیکروبی آنها (چکیده)
6 - تاثیر استفاده از برادههای پیوسته فولادی به عنوان تقویتکننده بر ریزساختار و خواص مکانیکی چدن خاکستری هیپویوتکتیک (چکیده)
7 - تزیین نانولوله کربنی با نانوذرات نیکل به روش شیمی تر و بررسی خواص مغناطیسی آن (چکیده)
8 - بررسی اثر روش لایه نشانی دی اکسیذ تیتانیوم (TiO2) بر عملکرد سلول خورشیذی حساس شذه با رنگذانه (DSSC) (چکیده)
9 - تولید ماده مرکب زمینه آلومینیم تقویت شده با ذرات میکرونی آلومینا به روش نورد تجمّعی (ARB) و بررسی تغییرات ریزساختاری و خواص مکانیکی آن (چکیده)
10 - شبیه¬سازی رفتار جذب انرژی پنل ساندویچی با هسته فوم آلومینیومی تحت تاثیر آزمون نفوذ پرتابه سرعت بالا (چکیده)
11 - ارزیابی تأثیر زمان تخمیر نهایی و دمای پخت بر کاهش ضایعات و بهبود ویژگیهای نان ترکیبی (گندم – سورگوم) (چکیده)
12 - تولید ماده مرکب زمینه آلومینیم با نانوذرات Al2O3 به روش ریخته گری گردابی و بررسی تأثیر فرایند نورد سرد بعدی بر ریزساختار و خواص مکانیکی آن (چکیده)
13 - بررسی اثر اندازه ذرات پر کننده و ترکیبات مختلف آنها بر قابلیت جذب انرژی سازه های جدار نازک قوطی شکلِ ساخته شده از نانوکامپوزیت های اپوکسی/ سیلیکا (چکیده)
14 - بررسی امکان تولید نانولوله و نانوالیاف کربنی از طریق واکنش سنتز احتراقی در سیستم Fe2O3-Al-C (چکیده)
15 - بررسی مکانیزم شکست در کامپوزیت های آلومینیوم نانولوله کربنی تولید شده به روش پلاسمای جرقه ای (SPS) (چکیده)
16 - تاثیر همزمان عملیات سطحی و امواج آلتراسون بر توزیع پذیری نانولولههای کربنی در زمینه پلی اتیلن (چکیده)
17 - بررسی ریزساختاری فوم نانوکامپوزیتی آلومینیوم تقویت شده با نانوذرات اکسید سیلیسیم تولید شده با استفاده از امواج مافوق صوت (چکیده)
18 - بررسی تغییر شکل پنل های ساندویچی با هسته فوم آلومینیومی تحت آزمون سقوط پرتابه (چکیده)
19 - بررسی اثر نشاسته و گوار بر پارامترهای بافتی، رنگی و پذیرش پاستیل هویج (چکیده)
20 - بررسی تغییرات بار میکربی شیر خام و عوامل مرتبط با آن از محل دوشش تا ایستگاه جمع آوری شیر در منطقه اسفراین (چکیده)
21 - سنتز مشخصه یابی و بررسی مورفولوژیکی پوشش نانوکامپوزیتی فلوئور آپاتایت-تیتانیا مورد استفاده در ایمپلنت های پایه تیتانیومی (چکیده)
22 - بررسی اکسایش سطحی نوار بی شکل Co67Cr7Fe4Si8B14 در طول فرایند بلورینگی (چکیده)
23 - بهینه سازی شرایط آزمایش باروش آماری تاگوچی برای ساخت نانو ذرات هیدروکسی آپاتیت به روش سل-ژل (چکیده)
24 - مطالعه ی مقاومت خراشی پلی اتیلن و کامپوزیت تقویت شده آن با نانوذرات کربنات کلسیم (چکیده)
25 - مطالعه رفتار ویسکوالاستیک انار تحت کرنش ثابت با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی و مدل های ریاضی (چکیده)
26 - تاثیر افزودن 6/2 درصد آلومینیوم بر ریزساختار و خواص مکانیکی چدن خاکستری هیپویوتکتیک (چکیده)
27 - بررسی خواص سایشی و سمیت سلولی نانوکامپوزیت سیانواکریلات تقویت شده با ذرات SiO2 جهت مصارف دندانپزشکی (چکیده)
28 - اثر پایدار کننده های منتخب بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی (چکیده)
29 - بررسی پایداری روغن کانولا تحت تاثیر روغن مغز بنه و بخش صابونی ناشونده آن طی فرآیند سرخ کردن عمیق بر حسب اندازهگیری تغییرات رنگ به روش پردازش تصویر (چکیده)
30 - پایداری روغن های زیتون بکر و تخم کدو بر حسب اندازه گیری ساختار ترکیبات قطبی به روش کروماتوگرافی غربال ملکولی با کارایی بالا (HPSEC) (چکیده)
31 - بررسی جذب انرژی پنلهای ساندویچی با هسته فوم آلومینیوم تحت آزمون سوراخکاری (چکیده)
32 - آرایش نانو لوله کربنی چند دیواره با نانو ذرات TiO2 و بررسی پایداری سوسپانسیون بدست آمده (چکیده)
33 - تأثیر تکنولوژی هاردل بر کیفیت و ماندگاری نان بربری (چکیده)
34 - بررسی فرمولاسیون فرآورده میوه ای نوین از پوره طالبی (ژل مک) با استفاده از روش های سطح پاسخ (RSM) و تحلیل مولفه اصلی (PCA) (چکیده)
35 - تاثیر نیرو و نانو ذرات آلومینا بر مکانیزم های ایجاد آسیب ناشی از خراش نانو کامپوزیت زمینه پلی متیل متاکریلات (چکیده)
36 - مدل سازی فرآیند پوشش حرارتی برای تشکیل پوشش سطحی با استفاده از روشهای آماری (چکیده)
37 - بررسی تاثیر تغییر شکل کرم بر ریز ساختار آلیاژ منیزیم AZ91 (چکیده)
38 - مدل نوین آماری برای پیش بینی تغییرات سرعت و جهت باد: ارائه مدل و سنجش کارآیی (چکیده)
39 - تشخیص عیوب سطحی عناب و طبقه بندی آن با ویژگی های شکلی و بافتی بکمک پردازش تصویر (چکیده)
40 - بررسی استحاله فازی گرافیت زایی در فولاد هایپریوتکتویید CK100 (چکیده)
41 - استفاده از آزمون جریان گردابی برای کنترل کیفی قطعات کربن دهی شده (چکیده)
42 - پژوهشی بر ساختار درونی گرافیت های کروی در چدن نشکن با زمینه فریتی توسط میکروسکوپی الکترونی و پروبی (چکیده)
43 - رفتار رئولوژیکی جریان مخلوط صمغ دانه ریحان با صمغ های گوار و لوبیای لوکاست (چکیده)
44 - تأثیر تیمارهای مختلف شفاف سازی با روش کلاسیک بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آب انار (چکیده)
45 - مقایسه آماری عمر خستگی فولاد CK45 آهنگریشده در شرایط نرماله، کوئنچ و تمپرشده با شرایط کوئنچ و تمپرشده (چکیده)
46 - تاثیر کروم بر ریز ساختار و آخال های جوش های جند راهه فولادهای کم آلیاژی در جوش کاری به روش الکترود دستی (چکیده)
47 - تولید درجای نانو کامپوزیت Cu-Cr)-Al2O3) به روش مکانوشیمیایی (چکیده)
48 - بررسی خوردگی حفر های فولاد ساده کربنی در محلول حفره بتن و نقش بازدارندگی نیتریت با بررسی پتانسیل و شدت جریان پیل با الکترودهای یکسان (چکیده)
49 - مدلسازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند آبگیری اسمزی کیوی توسط شبک ههای عصبی مصنوعی (چکیده)
50 - ساخت پوشش نوین ضخیم پایه پلیمری با استفاده از چسب سیانواکریلات و تعیین خواص مکانیکی و حرارتی آن (چکیده)
51 - بررسی پایداری نانوهیدروکسی آپاتیت تولید شده به روش رسوبی تحت شرایط استریل (چکیده)
52 - تاثیر آلومینیوم موجود بر نمودارهای فازی تعادلی Fe-C-Al-Si (چکیده)
53 - تولید کامپوزیت پایه آلومینیوم با روش آسیابکاری مکانیکی و مطالعه خواص آن (چکیده)
54 - بررسی ریزساختار پرههای مستعمل ردیف اول توربینگازی و تعیین سیکل عملیات حرارتی مناسب برای بازیابی ساختار اولیه آنها (چکیده)
55 - بازیافت خاکه حاصل از مصرف پودر جوشکاری زیر پودری (چکیده)