بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

کلمات کلیدی: کیک


موارد یافت شده: 63

1 - ادغام زمانی- مکانی تصاویر ماهواره¬ای به منظور کاهش بازه¬ی پایش پدیده¬ها (چکیده)
2 - نقش گردشگری در تحوّلات اقتصادی و اجتماعی روستاهای هدف استان گلستان (چکیده)
3 - مدل سازی مفهومی چالش های فراروی تفکیک اراضی روستایی با استفاده از تئوری بنیانی (مطالعه موردی: روستاهای شهرستان مشهد) (چکیده)
4 - تولید و ارزیابی کیفی کیک کم کالری پخته شده به روش ماکروویو و بررسی اثر قرمولاسیون بر کاهش بیاتی آن (چکیده)
5 - داده کاوی و تحلیل رفتار شهروندان در تفکیک زباله از مبدأ با بهره گیری از الگوریتم C4.5 درخت تصمیم مطالعه موردی: شهر مشهد (چکیده)
6 - بررسی رابطه تفکیک خویشتن و باورهای ارتباطی با راهبرد حل تعارض ملزم شده دانشجویان متأهل (چکیده)
7 - محیط های رسوبی و چینه نگاری سکانسی نهشته های سیلیسی آواری سازند لشکرک در البرز مرکزی (چکیده)
8 - بررسی تاثیر جداسازی آب شرباز آب مصرفی فضای سبز در میزان کاهش مصرف آب و کاهش هزینه ها(مطالعه موردی شهر قاین) (چکیده)
9 - ارزیابی اثر بتاگلوکان سورگوم به عنوان جایگزین چربی جهت تولید کیک برنجی بدون گلوتن کم ‏چرب (چکیده)
10 - بررسی و مقایسه تاثیر عصاره چوبک و امولسیفایر منو و دی گلیسرید بر ویژگی های کیفی کیک روغنی (چکیده)
11 - تاثیر سرمایه فرهنگی و اجتماعی بر مشارکت شهروندان (چکیده)
12 - بررسی الگوهای رفتاری خانوارها در رابطه با طرح تفکیک زباله در مبدأ (مطالعۀ موردی شهر مشهد) (چکیده)
13 - بررسی ساختار باد شمال و گردوغبار ناشی از آن با کاربست مدل اقلیمی RegCM4 (چکیده)
14 - بررسی رابطه تفکیک خویشتن و باورهای ارتباطی با راهبرد حل تعارض ملزم شده دانشجویان متأهل (چکیده)
15 - بررسی رابطه تفکیک خویشتن و باورهای ارتباطی با راهبرد حل تعارض اجتناب دانشجویان متأهل (چکیده)
16 - تبیین نظریه‌ی انکشاف در حکمت متعالیه (چکیده)
17 - بررسی اثر صمغ های زانتان و قدومه شهری بر کیفیت و ماندگاری کیک شیفون (چکیده)
18 - غربالگری خودکار رتینوپاتی دیابتی مبتنی بر موجکهای هندسی (چکیده)
19 - نانوکامپوزیت نقره و اثر آنتی میکروبی آن در کاهش بار میکروبی کیک (چکیده)
20 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیبر پوسته و مغز هسته خرما (چکیده)
21 - تفکیک های کژکارکرد و معضل همکاری در مجتمع های مسکونی یک بررسی کیفی در شهر مشهد (چکیده)
22 - رویکردهای سیاسی مکتب تفکیک؛ از تأیید نابسامانی و عزلت‌گزینی تا مشارکت در مبارزات انقلاب اسلامی (چکیده)
23 - بررسی شاخصه‌های دولت حقوقی در روزنامه قانون (چکیده)
24 - مطالعه و مروری بر جایگزین های تخم مرغ در فرمولاسیون انواع کیک ها (چکیده)
25 - بهبود خصوصیات بافتی و حسی کیک بدون گلوتن با استفاده از پودر شیرسویا جهت تولید یک میان وعده رژیمی (چکیده)
26 - شناسایی و تفکیک انیدریت های رسوبی و دیاژنتیکی و مکانیسم تشکیل آنها در سازند آسماری، میدان نفتی رامین (چکیده)
27 - الگوریتم جدید مدیریت صف برای سرویس های تفکیک شده (چکیده)
28 - بررسی مسأله تشکیک خاصی در اندیشه میرفندرسکی با نگاهی بر آرای صدر المتألهین (چکیده)
29 - بررسی محتوای ‌اطلاعاتی و توان پیش‌بینی طبقه‌بندی تفکیکی یا تجمیعی مالیات بر درآمد پرداختی در صورت جریان وجوه نقد (چکیده)
30 - بررسی و رتبه بندی مناطق شهری از نظر مشارکت شهروندان در تفکیک از مبدا زباله با استفاده از برنامه ریزی چند معیاره (چکیده)
31 - پیش بینی تغییرات بارش 20 سال آینده در استان کرمان با استفاده از مدل های ریزمقیاس کننده LARS-WG و گردش عمومی HADCM3 (چکیده)
32 - مقاومت نانوباکتری های جدا شده ازسنگ های ادراری در برابر تابش چشمه نوترون (چکیده)
33 - سازگاری تفسیر آیات با دو رویکرد مجموعی و تفکیکی (چکیده)
34 - مدیریت جامع پسماندهای شهری با اولویت تفکیک از مبدا (چکیده)
35 - بررسی تاثیر سرمایه اقتصادی و میزان رضایت از خدمات شهری بر میزان مشارکت شهروندان در تفکیک و جمع آوری زباله های خانگی (چکیده)
36 - بررسی امکان تولید کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغ های گوار و گزانتان (چکیده)
37 - بررسی ویژگی های بافت تصویر کیک اسفنجی پخته شده با فر میکروویو با استفاده از روش پردازش تصویر (چکیده)
38 - مطالعه و بررسی اثر پخت میکروویو بر انتقال رطوبت و ضریب نفوذ کیک اسفنجی (چکیده)
39 - تأثیر استفاده از آرد سویا و آرد بلوط بر ویژگیهای فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیکی کیک بدون گلوتن (چکیده)
40 - کاربرد پردازش تصویر در رنگ سنجی سطح کیک یزدی فرموله شده با گزو (چکیده)
41 - کاربرد پودر شیر سویا بر بهبود کمیت و کیفیت کیک بدون گلوتن سورگوم (چکیده)
42 - عقلانیت فلسفی، عقلانیت دینی (چکیده)
43 - مساله تشکیک خاصی در اندیشه میرفندرسکی با نگاهی بر آراء ابن سینا و شیخ اشراق (چکیده)
44 - جایگاه امکان فقری در مبحث علیت و سازگاری یا عدم سازگاری آن با تشکیک یا وحدت شخصی وجود (چکیده)
45 - طرح تفکیک منجربه نمونه گیری تصادفی ساده (چکیده)
46 - کاربرد آرد سورگوم در تولید کیک بدون گلوتن (چکیده)
47 - تولید کیک سورگوم بدون گلوتن با استفاده با استفاده از صمغ های گوار و گزانتان جهت مصرف بیماران سیلیاکی (چکیده)
48 - مطالعه آلایندگی و اثرات زیست محیطی فلزات سنگین و ارتباط بین پراکنش این عناصر با متغیرهای فیزیکی و شیمیایی در رسوبات فلات قاره دریای عمان، ناحیه چابهار (چکیده)
49 - شناسایی و تفکیک دو گونه یولاف A.Ludoviciana ، Avena fatua و کنترل آن ها در مزارع گندم و جو (چکیده)
50 - بررسی میزان آلایندگی ناشی از صنایع معدنی و فرآوری سرب و روی بر آب و خاک منطقه انگوران- دندی (چکیده)
51 - شاهان خیره سر شاهنامه؛ (چکیده)
52 - مطالعه اثر موازی ساز بر قدرت تفکیک آشکارساز یدور سدیم (چکیده)
53 - بررسی اثر سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر (WPC) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی (چکیده)
54 - وحدت وجود از نگاه ملاصدرا (چکیده)
55 - معرفی کران های برای واریانس براساس تعمیم نابرابری هامرسلی-چپمن-رابینز و مقایسه ی آنها با کران باتاچاریا (چکیده)
56 - نظریه تباین بالذات وجودها (چکیده)
57 - مدل سازی تشکیل لایه کیک فیلتراسیون با استفاده از سیستم فازی (چکیده)
58 - انسجام درشبکه‌های همسایگی شهرمشهد (چکیده)
59 - پی جویی یولاف وحشی(Avena ludoviciana Dur. ) مقاوم به علف کش کلودینافوپ پروپارژیل در مزارع گندم خوزستان به روش زیست سنجی بذر (چکیده)
60 - بررسی گردشگری در کلان شهرهای مذهبی (چکیده)
61 - نگاهی انتقادی به مبانی نظری و روشهای بلاغت سنتی (چکیده)
62 - تاثیر افزودن کنسانتره پروتئین آب پنیر ( WPC )و صمغ های گوار و زانتان بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک روغنی (چکیده)
63 - زمان‌بندی بهینه خط تولید کیک و کلوچه با استفاده از روش برنامه‌ریزی ترکیبی خطی (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر