مقالات ارائه شده در مجلات

فارسی

  1. مقداد تکلوزاده , محبت محبی , مسعود تقی زاده , امکان‌سنی تشخیص و طبقه‌بندی فیزیکی خرمای مضافتی بااستفاده از روش پردازش تصاویر دییتال و الگوریتم ماشین بردار پشتیبان توسط تلفن همراه, پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, سال (2022-4)
  2. احمدرضا حسینی , سیدمحمدعلی رضوی , مسعود تقی زاده , مدلسازی و بهینه یابی شرایط استخراج خشک صمغ دانه ی مرو, تحقیقات مهندسی صنایع غذایی, دوره (20), شماره (70), سال (2021-9), صفحات (79-94)
  3. پانته آ صالحی زاده , مسعود تقی زاده , زهرا امام جمعه , تاثیر پارامترهای مختلف برروی قطر و ساختار الیاف نانوالکتروریسی شده استات سلولز/پلی اتیلن اکساید, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (124), شماره (19), سال (2022-7), صفحات (371-383)
  4. حسام الدین اخوندزاده , مسعود تقی زاده , مصطفی مظاهری طهرانی , مهدی ایرانی , The effect of psyllium husk and edible colorants (betalain & curcumin) on the stability, physical and sensory properties of Iranian traditional drink (doogh), علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (18), شماره (119), سال (2022-1), صفحات (393-409)
  5. مهسا کمالی سروستانی , محبت محبی , مسعود تقی زاده , بهینه‌سازی تولید کف در خشک‌کردن کف‌پوشی آب کرفس و ارزیابی خواص پودر تولیدی, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (17), شماره (2), سال (2021-6), صفحات (217-231)
  6. مسعود تقی زاده , آذین امیدجیوان , مسعود یاورمنش , بهینه‌سازی پوشش خوراکی بر پایه نشاسته سیب‌زمینی اصلاح شده و روغن سبوس برنج و بررسی تأثیر آن بر ماندگاری انگور رقم عسگری, فناوری های نوین غذایی (فناوری های جدید در صنعت غذا), سال (2020-9)
  7. مسعود تقی زاده , مرتضی محمدزاده مقدم , حسن صدرنیا , حمیدرضا پوررضا , طبقه بندی زعفران با استفاده از ویژگی های رنگی استخراج شده از تصویر, زراعت و فناوری زعفران, دوره (8), شماره (3), سال (2020-11), صفحات (319-399)
  8. مسعود تقی زاده , حسام الدین آخوندزاده , زهرا زمانی , مطالعه خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد سه واریته ی کینوا (Quinoa) و بررسی اثر pH بر ویژگیهای عملکردی آن, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (17), شماره (1), سال (2021-4), صفحات (13-21)
  9. مرتضی محمدزاده مقدم , مسعود تقی زاده , حسن صدرنیا , حمیدرضا پوررضا , اثرات دما، سرعت جابه جایی هوا و تابش مادون قرمز بر سینیتیک خشک کردن و برخی ویژگیهای کیفی زعفران در خشک کن ترکیبی هوای داغ-مادون قرمز, فناوری های نوین غذایی (فناوری های جدید در صنعت غذا), دوره (7), شماره (2), سال (2019-6), صفحات (200-210)
  10. مسعود تقی زاده , اسماء اقبال , بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم خوراکی بر پایه امولسیون نشاسته و اسید اولئیک و پوشش‌دهی میوه گوجه‌سبز, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (15), شماره (4), سال (2019-5), صفحات (517-527)
  11. بهناز طوقی عشقی , ناصر صداقت , مسعود تقی زاده , تهیه ی فیلم های امولسیونی بر پایه ی پروتئین پسته وحشی(بنه) به همراه اولئیک اسید و بررسی ویژگی های فیزیکی آن, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (15), شماره (80), سال (2018-10), صفحات (223-234)
  12. مسعود تقی زاده , بهداد شکرالهی یانچشمه , فاطمه حامدی , ارزیابی ویژگی های فیزیکو شیمیایی و مکانیکی گاودانه (Vicia ervilia) و بررسی خصوصیات عملکردی آرد حاصل از آن, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (13), شماره (1), سال (2017-5), صفحات (38-52)
  13. فاطمه حیدری دلفارد , مسعود تقی زاده , سیدمحمدعلی رضوی , تاثیر دما و میزان ماده جامد محلول بر خصوصیات فیزیکی – حرارتی عصاره مالت, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (12), شماره (5), سال (2016-12), صفحات (706-715)
  14. راحیل میرابی مقدم , رضا صادقی , مسعود تقی زاده , کارایی گاز ازن در کنترل شب پره آرد، Ephestia kuehniella (Lep.: Pyralidae) و تاثیر آن در کیفیت کشمش, نامه انجمن حشره شناسی ایران- Journal of Entomological Society of Iran, دوره (36), شماره (1), سال (2016-7), صفحات (49-59)
  15. تکتم محمدی مقدم , سیدمحمدعلی رضوی , مسعود تقی زاده , آمنه سازگارنیا , بررسی اثر دما، زمان و سرعت جریان هوای برشته کردن بر خصوصیات بافتی مغزهای پسته, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (14), شماره (62), سال (2017-4), صفحات (77-87)
  16. محمّد دیانت , فخری شهیدی , مسعود تقی زاده , سیدمحمدعلی رضوی , بررسی خصوصیات بافتی و حسی پخشینه مالت عسلی, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (14), شماره (64), سال (2017-6), صفحات (311-326)
  17. عاطفه فرهمند , سیده فاطمه موسوی بایگی , مسعود تقی زاده , امین ضیاء فروغی , مقایسه ویژگی های کیفی برگه خرمالو خشک شده به دو روش هوای داغ و مادون قرمز, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (11), شماره (5), سال (2015-12), صفحات (654-664)
  18. مسعود تقی زاده , امیر جاجرمی , مدل سازی جرم و حجم لیمو ترش و بررسی روابط بین خصوصیات فیزیکی با استفاده از روش تحلیل مولفه اصلی (PCA), پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (11), شماره (4), سال (2015-11), صفحات (361-371)
  19. حبیب جهان دیده , مسعود تقی زاده , محمدحسین حدادخداپرست , آرش کوچکی , تاثیر زانتان بر خواص فیزیکی و بافتی نان باگت حاوی کنجاله ارده, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (11), شماره (4), سال (2015-11), صفحات (337-350)
  20. علی شهدادی ساردو , ناصر صداقت , مسعود تقی زاده , الناز میلانی , تاثیرنوع بسته بندی و پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی خیار گلخانه ای رویال طی دوره نگهداری, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (13), شماره (2), سال (2017-7), صفحات (363-378)
  21. تکتم محمدی مقدم , سیدمحمدعلی رضوی , مسعود تقی زاده , آمنه سازگارنیا , بیسواجت پرادان , کاربرد تصویربرداری ابرطیفی مرئی- مادون قرمز نزدیک و روش های آنالیز چند متغیره جهت پیشگویی رطوبت و سختی مغزهای پسته برشته شده در شرایط مختلف, ماشین های کشاورزی, دوره (5), شماره (2), سال (2015-12), صفحات (281-291)
  22. امیر جاجرمی , مسعود تقی زاده , آمنه سازگارنیا , خلیل بهزاد , به کارگیری روشهای پیش پردازش داده های حاصل از طیف سنجی مرئی/مادون قرمز نزدیک در تبیین مدلی برای پیشگویی ماده جامد محلول و اسیدیته لیموترش, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (13), شماره (52), سال (2016-7), صفحات (103-112)
  23. سیده فاطمه موسوی بایگی , عاطفه فرهمند , مسعود تقی زاده , امین ضیاءفروغی , مدل سازی خشک کردن لایه نازک خرمالو به دو روش هوای داغ و مادون قرمز, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (13), شماره (52), سال (2016-7), صفحات (161-171)
  24. فاطمه شکرالهی گاوزن , مسعود تقی زاده , آرش کوچکی , محمدحسین حدادخداپرست , بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیبر پوسته و مغز هسته خرما, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (12), شماره (48), سال (2015-12), صفحات (153-161)
  25. آرش قیطران پور , مسعود تقی زاده , حامد مهدویان مهر , محمدرضا عبدالهی مقدم , بررسی تغییرات فیزیکو شیمیایی بژی (نوعی کلوچه ی سرخ شده) هنگام سرخ شدن به روش عمیق, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (10), شماره (1), سال (2014-1), صفحات (76-84)

انگلیسی

  1. Pantea Salehizadeh , Masoud Taghizadeh , Zahra Emam Djomeh , Effect of parameters on fiber diameters and the morphology of hybrid electrospun cellulose acetate/chitosan/poly ethylene oxide) nanofibers, Iranian Journal of Chemistry and Chemical Engineering, Year (2021-10)
  2. amin ghahramanifar , Masoud Taghizadeh , Seyed Mahmoud Mousavi , Separation of tomato aroma compounds from binary model solutions using PEBA and EPDM membranes in pervaporation: Comparison of membranes performance and investigation of temperature effect, Journal of Food Process Engineering, Volume (44), No (12), Year (2021-9)
  3. Negar Mirnezhad Anbarani , Seyed Mohammad Ali Razavi , Masoud Taghizadeh , Impact of sage seed gum and whey protein concentrate on the functional properties and retrogradation behavior of native wheat starch gel, Food Hydrocolloids, Volume (111), No (2), Year (2021-2), Pages (106261-106269)
  4. morteza mohammadzadeh moghaddam , Masoud Taghizadeh , Hassan Sadrnia , Hamid Reza Pourreza , Nondestructive classification of saffron using color and textural analysis, Food Science and Nutrition, Volume (8), No (4), Year (2020-2), Pages (1923-1932)
  5. toktam mohammadi moghaddam , Seyed Mohammad Ali Razavi , Masoud Taghizadeh , Biswajeet Pradhan , Ameneh Sazgarnia , Ahmad Shaker‑Ardekani , Hyperspectral imaging as an effective tool for prediction the moisture content and textural characteristics of roasted pistachio kernels, Journal of Food Measurement and Characterization, Volume (12), No (3), Year (2018-3), Pages (1493-1502)
  6. toktam mohammadi moghaddam , Seyed Mohammad Ali Razavi , Ameneh Sazgarnia , Masoud Taghizadeh , Predicting the moisture content and textural characteristics of roasted pistachio kernels using Vis/NIR reflectance spectroscopy and PLSR analysis, Journal of Food Measurement and Characterization, Volume (12), No (1), Year (2018-1), Pages (346-355)
  7. mohammad dianat , Masoud Taghizadeh , Fakhri Shahidi , Seyed Mohammad Ali Razavi , The flow properties of honey–malt spread, Food Science and Technology International, Volume (23), No (5), Year (2017-12), Pages (415-425)
  8. R. Sadeghi , R. Mirabi Moghaddam , Masoud Taghizadeh , Application of Ozone to Control Dried Fig Pests—Oryzaephilus surinamensis -Coleoptera: Silvanidae- and Ephestia kuehniella -Lepidoptera: Pyralidae-—and Its Organoleptic Properties, Journal of Economic Entomology, Volume (110), No (5), Year (2017-9), Pages (2052-2055)
  9. Mohammad Reza Salahi , Mohebbat Mohebbi , Masoud Taghizadeh , Development of cantaloupe (Cucumis melo) Pulp powders using Foam mat drying technology: Effects of Drying Conditions on Microstructural of Mat and Physico-Chemical Properties of Powder, Drying Technology, Volume (35), No (15), Year (2017-7), Pages (1897-1908)
  10. mohammad dianat , Masoud Taghizadeh , Fakhri Shahidi , Seyed Mohammad Ali Razavi , The flow properties of honey-malt spread, Food Science and Technology International, Volume (23), No (5), Year (2017-4), Pages (415-426)
  11. Fatemeh Shokrollahi , Masoud Taghizadeh , Date seed as a new source of dietary fiber: physicochemical and baking properties, International Food Research Journal, Volume (23), No (6), Year (2016-12), Pages (2419-2425)
  12. Mahdi Irani , Seyed Mohammad Ali Razavi , El-Sayed M. Abdel-Aal , Masoud Taghizadeh , Influence of variety, concentration and temperature on the steady shear flow behavior and thixotropy of canary seed (Phalaris canariensis) starch gels, Starch, Volume (68), No (11), Year (2016-11), Pages (1203-1214)
  13. Masoud Taghizadeh , morteza fathi , Ali Lal Sajjadi , Effect of coating concentration and combined osmotic and hot-air dehydration on some physico-chemical, textural and sensory properties of apple slabs, Acta Alimentaria, Volume (45), No (1), Year (2016-3), Pages (119-128)
  14. toktam mohammadi moghaddam , Seyed Mohammad Ali Razavi , Masoud Taghizadeh , Ameneh Sazgarnia , Sensory and instrumental texture assessment of roasted pistachio nut/kernel by partial least square (PLS) regression analysis: effect of roasting conditionses, Journal of Food Science and Technology, Volume (53), No (1), Year (2016-1), Pages (370-380)
  15. mohammad reza salahi , Mohebbat Mohebbi , Masoud Taghizadeh , Foam-Mat Drying of Cantaloupe (C ucumis melo ): Optimization of Foaming Parameters and Investigating Drying Characteristics, Journal of Food Processing and Preservation, Volume (39), No (6), Year (2014-12), Pages (1798-1808)
  16. اکرم حیدری , Masoud Taghizadeh , الهام مهدیان , , The Kinetics of Infrared Drying of Lemon (Citrus Lemon (L.) Burms.F), Research Journal of Fisheries and Hydrobiology, Volume (9), No (7), Year (2014-8)
  17. mohammadreza abdollahi moghaddam , ALI RAFE , Masoud Taghizadeh , Kinetics of Color and Physical Attributes of Cookie during Deep-Fat Frying by Image Processing Techniques, Journal of Food Processing and Preservation, Volume (39), No (1), Year (2015-2), Pages (91-99)
  18. toktam mohammadi moghaddam , Seyed Mohammad Ali Razavi , Masoud Taghizadeh , Applications of hyperspectral imaging in grains and nuts quality and safety assessment; a review, Journal of Food Measurement and Characterization, Volume (7), No (3), Year (2013-7), Pages (129-140)
  19. Seyed Mohammad Ali Razavi , Masoud Taghizadeh , Shaker Ardekani , Modeling the time-dependent rheological behavior of pistachio butter, International Journal of Nuts and Related Sciences, Volume (1), No (1), Year (2009-1), Pages (32-37)
  20. A. A. Gowen , C. P. O’Donnell , Masoud Taghizadeh , P. J. Cullen , J. M. Frias , G. Downey , Hyperspectral imaging combined with principal component analysis for surface damage detection on white mushrooms (Agaricus bisporus, Journal of Chemometrics, Volume (22), No (3), Year (2008-1), Pages (259-267)
  21. A. A. Gowen , C. P. O’Donnell , Masoud Taghizadeh , E. Gaston , A. O’Gorman , P. J. Cullen , J. M. Frias , C. Esquerre , G. Downey , Hyperspectral imaging for the investigation of quality deterioration in sliced mushrooms (Agaricus bisporus) during storage., Journal of Food Measurement and Characterization, Volume (2), No (3), Year (2008-2), Pages (133-143)
  22. Aoife A. Gowen , Masoud Taghizadeh , Colm P. O’Donnell , Identification of mushrooms subjected to freeze damage using hyperspectral imaging, Journal of Food Engineering, Volume (93), No (1), Year (2009-7), Pages (7-12)
  23. Masoud Taghizadeh , Aoife A. Gowen , Colm P. O’Donnell , Prediction of white button mushroom (Agaricus bisporus) moisture content using hyperspectral imaging, Journal of Food Measurement and Characterization, Volume (3), No (1), Year (2009-10), Pages (219-226)
  24. Masoud Taghizadeh , Aoife A. Gowen , Colm P. O’Donnell , The potential of visible-near infrared hyperspectral imaging to discriminate between casing soil, enzymatic browning and undamaged tissue on mushroom (Agaricus bisporus) surfaces., Computers and Electronics in Agriculture, Volume (77), No (1), Year (2011-6), Pages (74-80)
  25. Masoud Taghizadeh , Aoife A. Gowen , Colm P. O’Donnell , Comparison of hyperspectral imaging with conventional digital imaging for quality evaluation of Agaricus bisporus mushrooms., Biosystems Engineering, Volume (108), No (2), Year (2011-1), Pages (191-194)
  26. Masoud Taghizadeh , Aoife Gowen , Patrick Ward , Colm P. ODonnell , Use of hyperspectral imaging for evaluation of the shelf-life of fresh white button mushrooms (Agaricus bisporus) stored in different packaging films, Innovative Food Science and Emerging Technologies, Volume (11), No (3), Year (2010-7), Pages (423-431)
  27. Masoud Taghizadeh , Seyed Mohammad Ali Razavi , Modeling Time-Independent Rheological Behavior of Pistachio Butter, International Journal of Food Properties, Volume (12), No (2), Year (2009-3), Pages (331-340)
  28. Seyed Mohammad Ali Razavi , Masoud Taghizadeh , The specific heat of pistachio nuts as affected by moisture content, temperature, and variety, Journal of Food Engineering, Volume (79), No (1), Year (2007-3), Pages (158-167)

مقالات ارایه شده در کنفرانس

فارسی

  1. مهسا کمالی سروستانی , محبت محبی , مسعود تقی زاده , مدلسازی ریاضی وارزیابی فرآیند خشک کردن کفپوشی آب کرفس , هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی غذای سالم از مزرعه تا سفره , 2020-01-15
  2. حسام الدین آخوندزاده , مسعود تقی زاده , مصطفی مظاهری طهرانی , مروری بر نوشیدنیهای سنتی و نیمه صنعتی با نگاه ویژه به پایداری، خواص مهندسی و کارکردهای سلامت شناختی آنها , ششمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در علوم کشاورزی , 2019-02-15
  3. مسعود تقی زاده , مروری بر نوشیدنی های سنتی و نیمه صنعتی با نگاه ویژه به پایداری، خواص مهندسی و کارکرد های سلامت شناختی آن ها , ششمین کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی , 2019-02-15
  4. مسعود تقی زاده , محسن صهبائی اجلالی , سیده صبا احمدزاده هاشمی , ژلاتین، کاربردها و جایگزین‌ها , 1st International Congress of Halal Products , 2017-12-13
  5. بهناز طوقی عشقی , ناصر صداقت , مسعود تقی زاده , فیلم ها و پوشش های امولسیونی: اجزا، ساختار، کاربردها , اولین کنفرانس ملی صنایع غذایی و ایده های برتر , 2017-01-12
  6. مسعود تقی زاده , اثر ازن بر کنترل آفات انجیر خشک (شپشه دندانه دار و شب پره آرد) , نخستین کنفرانس ملی توسعه کشاورزی، زمین سالم , 2016-01-20
  7. راحیل میرابی مقدم , رضا صادقی , مسعود تقی زاده , اثر گرمادهی امواج مایکرویو بر کنترل آفات کشمش (شپشه دندانه دار و شب پره آرد) , نخستین کنفرانس ملی توسعه کشاورزی، زمین سالم , 2016-02-19
  8. محمدرضا صلاحی سینی , محبت محبی , مسعود تقی زاده , مدل سازی ریاضی خشک کردن کف پوشی پالپ طالبی , سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی , 2014-10-27
  9. محمدرضا صلاحی سینی , محبت محبی , مسعود تقی زاده , بررسی ویژگی های کف پالپ طالبی با استفاده از پردازش تصویر , بیست و دومین کنگره ملی صنایع غذایی , 2014-08-30
  10. رضا صلاحی , محبت محبی , مسعود تقی زاده , بررسی رفتار چسبناکی پودر مواد غذایی و تکنیک های تعیین آن , بیست و دومین کنگره ملی صنایع غذایی , 2014-08-30
  11. علی شهدادی ساردو , ناصر صداقت , مسعود تقی زاده , الناز میلانی , بررسی اثر بسته بندی MAP و پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی های رنگی و بافت سنجی خیار گلخانه ای طی دوره نگهداری , سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی , 2014-11-17
  12. علی شهدادی ساردو , ناصر صداقت , مسعود تقی زاده , الناز میلانی , بررسی اثر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی خبار گلخانه ای , همایش ملی علوم و فناوری های نوین در صنایع غذایی , 2015-01-01
  13. تکتم محمدی مقدم , سیدمحمدعلی رضوی , مسعود تقی زاده , آمنه سازگارنیا , Biswajeet Pradhan , کاربرد تصویربرداریابرطیفی مرئی-مادون قرمز و روش های آنالیز چند متغیره جهت پیشگویی رطوبت و سختی مغزهای پسته برشته شده در شرایط مختلف , هشتمین کنگره ملی مهندسی ماشینهای کشاورزی (بیوسیستم) و مکانیزاسیون , 2014-01-29
  14. تکتم محمدی مقدم , سیدمحمدعلی رضوی , آمنه سازگارنیا , مسعود تقی زاده , بررسی اثر دما، زمان و سرعت جریان هوای برشته کردن بر خصوصیات بافتی مغزهای پسته , هشتمین کنگره ملی مهندسی ماشینهای کشاورزی (بیوسیستم) و مکانیزاسیون , 2014-01-29
  15. تکتم محمدی مقدم , سیدمحمدعلی رضوی , آمنه سازگارنیا , مسعود تقی زاده , کاربرد طیف سنجی مرئی- فروسرخ برای پیشگویی رطوبت و نیروی شکست مغزهای پسته طی شرایط مختلف برشته کردن , اولین همایش ملی پسته ایران , 2014-08-31
  16. حبیب جهان دیده , محمدحسین حدادخداپرست , مسعود تقی زاده , ارزیابی راندمان استخراج روغن ارده و مقایسه کنجاله کنجد روش های مختلف روغن کشی , بیست و یکمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران , 2013-10-29
  17. حبیب جهان دیده , محمدحسین حدادخداپرست , مسعود تقی زاده , ارزیابی راندمان استخراج روغن ارده و مقایسه کنجاله کنجد روش های مختلف روغن کشی , بیست و یکمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران , 2013-10-29