بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: زعفران
موضوع : زراعت و اصلاح نباتات


موارد یافت شده: 59

1 - تأثیر وزن بنه مادری و محلولپاشی بر ویژگیهای بنه دختری و عملکرد گل زعفران (Crocus sativus L.) در سال اول (چکیده)
2 - مکان یابی مناطق مناسب کشت زعفران در شهرستانهای سبزوار و تربت حیدریه با بررسی عوامل اقلیمی مؤثر (چکیده)
3 - تاثیر عوامل مختلف اقلیمی بر عملکرد زعفران در مشهد (چکیده)
4 - تاثیر اختلاف درجه حرارت شبانه¬روز بر عملکرد زعفران در استان خراسان رضوی (چکیده)
5 - اثر مدت زمان نگهداری بنه در دمای القایی بر خصوصیات گلدهی زعفران (چکیده)
6 - بررسی خصوصیات زراعی بنه زعفران (Crocus sativus L.) تحت تاثیربافت های مختلف خاک (چکیده)
7 - مطالعه اثر بسترهای کشت بر عملکرد گل زعفران (Crocus sativus L.) (چکیده)
8 - اثر سطوح آبیاری و تراکم کاشت بر جذب نیتروژن در بنه های دختری زعفران (چکیده)
9 - بهینه سازی تراکم و وزن بنه زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از طرح مرکب مرکزی (چکیده)
10 - اثر مدیریت تغذیه ای بر عملکرد گل و رشد بنه در گیاه زعفران مزروعی (Crocus sativus L.) (چکیده)
11 - بررسی تأثیر بافت خاک و تراکم بر خصوصیات بنه و عملکرد گل زعفران (چکیده)
12 - بررسی اثرات زیست محیطی نظام تولید زعفران در استان خراسان بر مبنای کود نیتروژن با استفاده از ارزیابی چرخه حیات (چکیده)
13 - مطالعه فنولوژی زعفران بر اساس رشد اندام های زیر زمینی گیاه (چکیده)
14 - نقش اندازه بنه مادری و نوع کود بر کارایی مصرف نیتروژن زعفران زراعی (چکیده)
15 - بررسی واکنش گیاه زعفران (.Crosus sativus L) به تنش یخ زدگی در شرایط کنترل شده (چکیده)
16 - شبیه سازی شاخص سطح برگ زعفران بر اساس زمان حرارتی تجمعی (چکیده)
17 - محاسبه ضریب خاموشی نور در مزارع یکساله و دو ساله زعفران (چکیده)
18 - اثر میزان آبیاری و کشت متراکم بر جذب فسفر و رشد بنه های دختری زعفران (چکیده)
19 - اثر ریزوباکتر های محرک رشد گیاه و مقادیر مختلف کمپوست قارچ بر عملکرد گل و خصوصیات بنه ی زعفران (Crocus sativus L.) در یک سیستم زراعی ارگانیک (چکیده)
20 - اثرات تغذیه خاکی و برگی بر رشد بنه و عملکرد گل زعفران (Crocus sativus L.) در مزرعه شش ساله (چکیده)
21 - بررسی اثر دامنه وسیع وزن بنه بر رشد و گلدهی زعفران (Crocus sativus L.) (چکیده)
22 - تاثیر وزن بنه مادری و سطوح مختلف کود گاوی بر عملکرد بنه و گل زعفران (Crocus sativus L.) (چکیده)
23 - نقش اندازه بنه مادری، کودهای آلی و محلول پاشی عناصر غذایی بر رفتار بنه و جذب فسفر در زعفران (Crocus sativus L.) (چکیده)
24 - مطالعه اثر کودهای دامی، شیمیایی و اندازه بنه مادری بر ویژگی های بنه های دختری و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) (چکیده)
25 - بررسی ویژگی های زراعی و رفتار بنه های زعفران (Crocus sativus L.) در واکنش به سطوح کشت پرتراکم و کاربرد کود دامی در سال دوم (چکیده)
26 - مقایسه و بررسی اثر تراکم و وزن بنه بر عملکرد و اجزاء عملکرد زعفران در بسترهای خاکی و هیدروپونیک در تونل پلاستیکی (چکیده)
27 - اثرات تاریخ و مقادیر کاربرد کاه و کلش گندم برخصوصیات بنه های دختری و گل انگیزی زعفران در سال دوم (چکیده)
28 - پژوهش های زراعی زعفران در ایران: روند گذشته و نگاهی به آینده (چکیده)
29 - ارزیابی عملکرد گل زعفران (Crocus sativus L.) تحت تاثیر وزن بنه و کود گاوی (چکیده)
30 - تاثیر وزن بنه مادری و کود گاوی بر تولید بنه های دختری زعفران (Crocus sativus L.) (چکیده)
31 - بررسی غلظت، زمان و دفعات مناسب برگپاشی در رشد رویشی و تولید بنه‌های دختری زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از محلول غذایی کامل (چکیده)
32 - اثر کودهای زیستی و شیمیایی بر عملکرد گل و بنه های دختری زعفران (چکیده)
33 - اثر گیاهان پوششی بعنوان راهکاری پایدار در مدیریت علف های هرز و عملکرد زعفران (چکیده)
34 - ارزیابی خصوصیات جوانه زنی دو گونه هرز خردل وحشی و شلمی تحت تأثیر غلظت های مختلف عصاره آبی اندام های هوایی و بنه زعفران (چکیده)
35 - ارزیابی جمعیت، تراکم و زیست توده علف های هرز مزرعه زعفران تحت تأثیر کاربرد بقایای گیاهی (چکیده)
36 - ارزیابی ویژگی های رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) تحت تأثیر بسترهای کشت آلی و روش های مختلف کاشت (چکیده)
37 - تأثیر سن مزرعه، وزن بنه و مقادیر کود دامی بر عملکرد بنه و کلاله زعفران (Crocus sativa L.) در شرایط مشهد (چکیده)
38 - بررسی عملکرد گل و بنه زعفران (Crocus sativus L) در واکنش به کاشت پر تراکم و کود دامی (چکیده)
39 - بررسی اثر مقادیر کمپوست قارچ بر ضریب همبستگی بین شاخص تنوع علف های هرز و عملکرد کلاله زعفران (چکیده)
40 - اثر وزن بنه بر ضرایب همبستگی بین شاخص های تنوع علف های هرز و عملکرد کلاله زعفران (چکیده)
41 - ارزیابی اثر تراکم بالای بنه و سه روش کاشت بر برخی ویژگی های زراعی زعفران و رفتار بنه ها (چکیده)
42 - اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران (چکیده)
43 - تأثیر کشت پرتراکم و عمق کاشت بنه بر ویژگیهای زراعی زعفران(Crocus sativus L.) و رفتار بنه ها (چکیده)
44 - تاثیر انواع کود های شیمیایی و آلی بر فاکتور های رشدی بنه و عملکرد زعفران (چکیده)
45 - تاثیر تراکم بنه و زمان اولین آبیاری بر وضعیت رشدی بنه های زعفران (چکیده)
46 - مطالعه تاثیر کمپوست قارچ بر خصوصیات رویشی و عملکرد زعفران (Crocus Sativus L.) (چکیده)
47 - اثرات الگوی کاشت و زمان اولین آبیاری بر رشد و عملکرد زعفران(Crocus sativus L.) (چکیده)
48 - بررسی اثر تنش یخ زدگی بر میزان نشت الکترولیت ها در گیاه زعفران (Crocus sativus L.) تحت شرایط کنترل شده (چکیده)
49 - اثر تنش خشکی، اندازه و پوشش بنه بر خصوصیات مورفواکوفیزیولوژیکی زعفران در شرایط گلخانه (چکیده)
50 - تأثیر افزایش درجه حرارت بر رفتار گلدهی زعفران(Crocus sativus L ) (چکیده)
51 - مدلسازی تاثیر تغییر اقلیم بر رفتار گلدهی زعفران (Crocus sativus L) (چکیده)
52 - اثرات آللوپاتیک عصاره برگ و بنه زعفران (Crocus sativus ) بر رشد گیاهچه تاج خروس و سلمه تره (چکیده)
53 - ارزیابی عملکرد زعفران Crocus sativus L در کشت مخلوط باغلات، حبوبات و گیاهان زراعی (چکیده)
54 - اثر آللوپاتیک بقایای اندامهای هوایی و کورم زعفران بر رشد گندم ،چاودار، ماش و لوبیا (چکیده)
55 - اثر نوسانات دراز مدت درجه حرارت و بارندگی بر عملکرد زعفران (چکیده)
56 - مطالعه پویایی مکانی جمعیت های علف هرز در یک مزرعه زعفران (Crocus sativus L.) با اسفاده از ژئواستاتیستیک (چکیده)
57 - بررسی تأثیر دوره انتظار، وزن بنه و رژیم های مختلف نوری بر صفات بنه واندام هوایی زعفران (Crocus sativ (چکیده)
58 - بررسی اثر وزن و دوره انبارداری بنه بر نحوه تخصیص مواد فتوسنتزی در گیاه زعفران (Crocus sativus L) (چکیده)
59 - ارزیابی روابط کمی بین عملکرد و مصرف عناصر غذایی در زعفران: مطالعه در مزارع کشاورزان (On-farm) (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر