نمایش نتایج جستجو برای
نویسنده: میلانی
موارد یافت شده: 109
1 - Numerical investigation and sensitivity analysis of effective parameters to obtain potential maximum power output: A case study on Zanjan prototype solar chimney power plant (چکیده)2 - بررسی اثر سطوح مختلف شلغم فرنگی در فرمولاسیون سالاد زمستانی(شوری) برتنوع باکتریهای اسید لاکتیک فرآورده و تعیین برخی ویژگی های پروبیوتیکی جدایه های لاکتیکی (چکیده)
3 - تاثیر مدت زمان رسیدگی بر پروفیل اسیدهای چرب و آمینو اسید آزاد پنیر محلی کردی (چکیده)
4 - Design of Recreational and tourist complex inspired by the pattern of Iranian gardens (چکیده)
5 - Reconsidering of the impacts of persian Garden as pattern on Recreation Ground in iran (چکیده)
6 - بررسی فعالیت ضد میکروبی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از پنیر سنتی کردی در مقایسه با سویه های تجاری (چکیده)
7 - اثر شرایط فرایند اکستروژن بر ویژگیهای بیوفیزیکی و ماکروساختار فراورده حجیم شده حاوی بادام-ذرت (چکیده)
8 - دمای نقطه چسبندگی راهکار مناسب در ارزیابی مدت زمان ماندگاری پودرهای غذایی (چکیده)
9 - Effects of wavy surface characteristics on natural convection heat transfer in a cosine corrugated square cavity filled with nanofluid (چکیده)
10 - Numerical simulation and sensitivity analysis of effective parameters on natural convection and entropy generation in a wavy surface cavity filled with a nanofluid using RSM (چکیده)
11 - Sensitivity analysis for MHD effects and inclination angles on natural convection heat 2 transfer and entropy generation of Al2O3-water nanofluid in square cavity by Response 3 Surface Methodology (چکیده)
12 - Numerical investigation and sensitivity analysis of effective parameters on combined heat transfer performance in a porous solar cavity receiver by response surface methodology (چکیده)
13 - Increment of mixed convection heat transfer and decrement of drag coefficient in a lid-driven nanofluid-filled cavity with a conductive rotating circular cylinder at different horizontal locations: A sensitivity analysis (چکیده)
14 - تولید ظروف خوراکی مناسب برای بسته بندی موادغذایی و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی آنها با استفاده از روش سطح پاسخ RSM (چکیده)
15 - Enhancement of Heat Transfer and Heat Exchanger Effectiveness in a Double Pipe Heat Exchanger Filled with Porous Media: Numerical Simulation and Sensitivity Analysis of Turbulent Fluid Flow (چکیده)
16 - نگرش دادرسان در خصوص کاربرد ساز و کارهای ترمیمی نسبت به اطفال بزهکار (چکیده)
17 - Numerical simulation and sensitivity analysis of effective parameters on heat transfer and homogeneity of Al2O3 nanofluid in a channel using DPM and RSM (چکیده)
18 - Vortex Generators Position Effect on Heat Transfer and Nanofluid Homogeneity: A Numerical Investigation and Sensitivity Analysis (چکیده)
19 - Optimization of mixed convection heat transfer with entropy generation in a wavy surface square Lid-Driven cavity by means of Taguchi approach (چکیده)
20 - تست (چکیده)
21 - Two phase simulation and sensitivity analysis of effective parameters on combined heat transfer and pressure drop in a solar heat exchanger filled with nanofluid by RSM (چکیده)
22 - Two phase simulation and sensitivity analysis of effective parameters on turbulent combined heat transfer and pressure drop in a solar heat exchanger filled with nanofluid by Response Surface Methodology (چکیده)
23 - بررسی کاربرد و طراحی هاضم بیوگاز بعنوان یک منبع انرژی تجدید پذیر و امکان سنجی کاربرد آن (چکیده)
24 - بررسی رفتار وابسته به زمان سس مایونز کم چرب تهیه شده با صمغ قدومه شهری و کنسانتره پروتئین آب پنیر (چکیده)
25 - ارائه یک فرایند بومی شده جهت انبارسازی داده ها در شرکت مخابرات خراسان رضوی (چکیده)
26 - ارزیابی پروفیل جمعیت میکروبی پنیر سنتی کردی و ارتباط آن با ویژگی های فیزیکوشمیایی و حسی فراورده در طول دوره رسیدگی (چکیده)
27 - Investigation on effect of magnetic field on mixed convection heat transfer in a ventilated square cavity (چکیده)
28 - An evolutionary gait generator with online parameter adjustment for humanoid robots (چکیده)
29 - مروری بر مقالات انجام شده بر روی کلکتورهای خورشیدی صفحه تخت (چکیده)
30 - بررسی تاثیر سرعت ورودی، مولار گاز ورودی و دمای سطح در لایه نشانی شیمیایی بخارسیلیسیم در محیط پلاسما (چکیده)
31 - بررسی عوامل موثر بر افزایش انتقال حرارت جابجایی ترکیبی در یک محفظه باز مربعی (چکیده)
32 - بررسی عددی و بهینه سازی انتقال حرارت جابجایی ترکیبی و تولید آنتروپی در محفظه مربعی با درپوش متحرک (چکیده)
33 - مطالعه عددی تأثیر و بهینه سازی زاویه چرخش محفظه مربعی و میدان مغناطیسی بر انتقال حرارت جابجایی طبیعی و تولیدآنتروپی (چکیده)
34 - مدیریت مبتنی بر اطلاعات با رویکرد انباره سازی داده های شهرداری الکترونیک مطالعه موردی شهردازی مشهد (چکیده)
35 - بهبود ویژگی های مقاومت به آب و نفوذپذیری به روغن ظروف خوراکی مناسب برای بسته بندی موادغذایی با استفاده از فیلم های مرکب ایزوله پروتئین سویا، نشاسته ذرت و موم عسل (چکیده)
36 - اثر صمغ گزانتان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن در آب تثبیت شده با ایزوله پروتئین خلر (چکیده)
37 - اثر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، فعالیت آنتی اکسیدانی و بار میکروبی دانه های انار آماده مصرف (چکیده)
38 - بررسی کارایی تیمارهای گاز ازن، پوشش کیتوزان و دما در طول نگهداری خرما و بهینهیابی شرایط نگهداری به روش سطح پاسخ (چکیده)
39 - بررسی فرآیند برون سپاری کار در سازمانها و مدلی برای حل تاخیر در تحویل کارهای برون سپاری شده (چکیده)
40 - تکنیک های نوین بسته بندی جهت افزایش ماندگاری فلفل دلمه (چکیده)
41 - پیشبینی تاثیر تیمارهای ازن، کیتوزان و دما بر میزان اسیدیته خرمای مضافتی در طول دوره نگهداری با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی (چکیده)
42 - بررسی اثر بسته بندی MAP و پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی های رنگی و بافت سنجی خیار گلخانه ای طی دوره نگهداری (چکیده)
43 - بررس اثر پوشش خوراکی کیتوزان و بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر بهبود خواص رنگی و حسی فلفل دلمه (چکیده)
44 - تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و بسته بندی با اتمسفراصلاح شده بر افت وزنی، سفتی بافت و خواص حسی فلفل دلمه ای به روش سطح پاسخ (چکیده)
45 - بررسی اثر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی خبار گلخانه ای (چکیده)
46 - ارزیابی ویژگی های رنگی و بافت سنجی دانه های انار آماده مصرف طی دوره نگهداری و بهینه یابی شرایط مختلف بستهبندی با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) (چکیده)
47 - بسته بندی های نوین جهت حفظ خصوصیات کیفی و بهبود ماندگاری دانه های انار آماده مصرف (چکیده)
48 - Microbiological, Biochemical and Rheological Changes Throughout Ripening of Kurdish Cheese (چکیده)
49 - بررسی اثرپوشش خوراکی کیتوزان و بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر بهبود خواص رنگی و حسی فلفل دلمه ای (چکیده)
50 - تاثیر بسته بندی و شرایط نگه داری به منظور بهبود ماندگاری دانه های انار (چکیده)
51 - تاثیر بسته بندی بر تغییرات بار میکروبی دانه های انار آماده مصرف طی مدت زمان نگه داری (چکیده)
52 - بررسی مولفه های رنگی دانه های انار بسته بندی شده طی مدت زمان نگه داری (چکیده)
53 - بررسی تغییرات وزن , pH و مواد جامد محلول دانه های انار بسته بندی شده با روش سطح پاسخ (چکیده)
54 - تکنیک های بسته بندی جهت افزایش ماندگاری میوه ها و سبریجات تازه (چکیده)
55 - کاربرد پوشش خوراکی کیتوزان در بهبود ماندگاری میوه ها و سبریجات تازه (چکیده)
56 - ارزیابی فعالیت ضد باکتری باکتری های اسیدلاکتیک جداشده از پنیر سنّتی کردی در مقایسه با سویههای تجاری (چکیده)
57 - شناسایی تنوع فلور لاکتیکی سالاد زمستانه در طی دوره ی رسیدگی، با استفاده از توالی یابی ناحیه ی 16s rDNA (چکیده)
58 - Allelopathic Effect from some Medicinal Plants on germination of Alyssum hirsutum and Amaranthus retroflexus (چکیده)
59 - Naturally occurring level of mixed aflatoxins B and G stimulate toll-like receptor-4 in bovine mononuclear cells (چکیده)
60 - تاثیر اسانس دارچین برکیفیت خرمای پوشش یافته با ایزوله پروتئین خلر در طول دوره نگهداری (چکیده)
61 - تاثیر پوشش خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین خلر حاوی دارچین و اسید فوماریک بر خواص فیزیکوشیمیایی خرمای بم (چکیده)
62 - مدلی برای توسعه ی انباره داده در سیستم اطلاعات مدیران ارشداجرایی بخش دولتی (چکیده)
63 - ارائه مدلی برای تعیین نیازمندی های اطلاعاتی مدیران ارشد اجرایی در بخش عمومی (چکیده)
64 - تحلیل سیستم های اطلاعات مدیران اجرایی در بخش عمومی و فرصتهای پژوهش در این زمینه (چکیده)
65 - ارزیابی بقاء باکتری ریسپوشانی شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La-5) در طول دوره نگهداری بستنی ماستی سینبایوتیک (چکیده)
66 - Influences of rennet and container types on proteolysis of traditional Kurdish cheese during the ripening (چکیده)
67 - بررسی مقاومت انتروکوکوس های ایزوله شده از پنیر سنتی کردی به آنتی بیوتیک های رایج و فعالیت همولیتیکی و ژلاتینازی آنها (چکیده)
68 - استفاده از باکتریوسین ها به عنوان نگهدارنده های طبیعی و ایمن در فراورده های غذایی (چکیده)
69 - بررسی تنوع زیستی، جداسازی و شناسایی فلور لاکتیکی سالاد زمستانی بر پایه روش های مبتنی بر کشت و کلاسیک (چکیده)
70 - بررسی اثر بازدارندگی انتروکوکوس جدا شده از پنیر کردی بر Listeria monocytogenes (چکیده)
71 - Isolation and biochemical identification of lactic acid bacteria from winter salad (pickle during the ripining period) (چکیده)
72 - an effective image based surface roughness estimation approach using neural network (چکیده)
73 - تاثیر افزودن اینولین و فرآیند ریزپوشانی بر میزان زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی در طول دوره نگهداری ماست بستنی سین بیوتیک (چکیده)
74 - شناسایی مولکولی تنوع زیستی فلورلاکتیکی ایزوله شده از پنیرمحلی کردی در طول دوره رسیدگی (چکیده)
75 - تاثیر نوع رنت، ظرف نگهداری و زمان رسیدن بر ویژگی های میکروبی و فیزیکو شیمیایی پنیر محلی کردی (چکیده)
76 - تاثیر شرایط شبیهسازی شده معده و روده بر زندهمانی باکتری پروبیوتیک ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) در بستنی ماستی سینبیوتیک (چکیده)
77 - بررسی ثبات ویژگیهای پروبیوتیکی باکتری طبیعی و نوترکیب لاکتو کوکوس لاکتیس با قابلیت درمان آلرژی (چکیده)
78 - Immobilization of α-amylase onto magnetic nanoparticles by shaking method (چکیده)
79 - بررسی اثر صمغ دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) و گزلنتان بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از آرد گندم (چکیده)
80 - Effect of temperature on the activity of alpha-amylase immobilized onto magnetic nanoparticles (چکیده)
81 - تاثیر افزودن سبوس برنج بر ویژگی رئولوژیک خمیر و کیفیت بافت نان بربری (چکیده)
82 - بررسی کیفیت میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پنیر محلی کردی تولید شده با دو نوع رنت در طی دوره رسیدگی (چکیده)
83 - ابزارهای نوین تشخیصی در شناسایی بیماریهای دامی (چکیده)
84 - First Report of Dictyocaulus arnfieldi Infestation in a Horse in Mashhad, Iran (چکیده)
85 - بکار گیری آزمون جریان گردابی در خطوط تولید قطعات صنعتی به منظور تعیین عمق لایه سخت شده به روش غیر مخرب (چکیده)
86 - Vibrational assignment of α-cyanoacetylacetone (چکیده)
87 - First report of Dictyocaulus arnfieldi infestation in a horse in Mashhad- Iran, as a possible cause of pneumonia (چکیده)
88 - The first occurrence of alveolar echinococcosis in Ateles geoffroyi in Mashhad, Iran (چکیده)
89 - The role of solitons on the properties of electron transport through the CNT/t-PA/CNT system—a Green s function approach (چکیده)
90 - Electron transport through SWNT/trans-PA/ SWNT structure (the role of solitons) : A t-matrix technique (چکیده)
91 - Application of ultrasonic technique for optimization of inulin extraction conditions from burdock root(Arctium lappa (چکیده)
92 - تعیین مقادیر سرمی اهن و TIBC و فعالیت آنزیمهای کبدی در گاوان مبتلا به تیلریوز (چکیده)
93 - بررسی خواص فیزیکی سه واریته متداول کدوی خوراکی (چکیده)
94 - بررسی خواص فیزیکی دانه سه واریته متداول هندوانه (چکیده)
95 - Effect of extraction methods on yield, purity and viscosity of mucilage extracted from Qodume Shirazi seed (Alyssum homolocarpum) (چکیده)
96 - Moisture dependent physical properties of cucurbit seeds (چکیده)
97 - Physical properties of watermelon seed as a function of moisture content and variety (چکیده)
98 - An Evolutionary Data Mining Model for Fuzzy Concept Extraction (چکیده)
99 - Finding Optimal Grid Dimension for Partitioning Linguistic Variables of Fuzzy Concepts (چکیده)
100 - Multi-agent Data Fusion Architecture for Intelligent Web Information Retrieval (چکیده)
101 - Inexact Persian Phrase Matching (چکیده)
102 - Some physical properties of the watermelon seeds (چکیده)
103 - A two-dimensional potential function for bent hydrogen bonded systems.II-6-hydroxy-2- formylfulvene (چکیده)
104 - A two-dimensional double minimum potential function for bent (چکیده)
105 - molecular conformation and intramolecular hydrogen bonding in 4-amino-3-penten-2-one (چکیده)
106 - vibrational assignment of acetylacetone (چکیده)
107 - Vibrational assignment of C2v deuterium substituted pyrimidines (چکیده)
108 - structure and vibrational spectra of the enol form of hexafluoro- acetylacetone. a density functiona (چکیده)
109 - Microorgnism DNA Pattern Search in a Multi-agent Genomic Engine Framework (چکیده)