بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

کلمات کلیدی: ضایعات


موارد یافت شده: 76

1 - مزیت های نسبی سیستم ساختمانی قاب سبک فولادی (LSF) در کاهش تولید ضایعات ساختمانی و مخاطرات زیست محیطی ناشی از آن (چکیده)
2 - تعیین ارزش غذایی آرد ضایعات دو کشتارگاه طیور و تاثیر آن بر عملکرد و ترکیب الشه جوجههای گوشتی (چکیده)
3 - بهبود تولید بیوگاز حاصل از قسمت آلی زباله جامد شهری با پیش تیمار فراصوت (چکیده)
4 - ارزیابی تغییرات هیستوپاتولوژِی ریه در موشهای Balb/C تحت تیمار با اکراتوکسین A (چکیده)
5 - بررسی میزان ضایعات آرد در استان های مازندران و یزد (چکیده)
6 - تاثیز ضایعات کارخا چرم، بیوچار و پتاسیم بر میزان عناصر غذایی نیتروژن، فسفر و پتاسیم در خاک (چکیده)
7 - بررسی عوامل موثر بر ضایعات نان در خانوارهای روستایی و شهری سیستان مطالعه موردی شهرستان زابل (چکیده)
8 - کارآیی زئولیت و اسید سیتریک در کنترل رشد کپک و تولید آفلاتوکسین در ضایعات نان های خشک در سطح شهر مشهد و مدل سازی آن به روش شبکه های عصبی مصنوعی (چکیده)
9 - مقایسه روش های موجود برای جداسازی مخمر های لیپولیتیک از ضایعات مختلف صنعتی و بررسی تولید لیپاز در آن ها (چکیده)
10 - شناسایی عامل های موثر در ایجاد ضایعات نان و تمایز نانوایی ها با کاربرد تجزیه و تحلیل تمایزی و شبکه عصبی مصنوعی مبتنی بر آن )مطالعه موردی شهر مشهد( (چکیده)
11 - بررسی ضایعات آسیب شناختی ناشی از نوزاد سستود تنیا هیداتیژنا در گوسفند (چکیده)
12 - تاثیر ضایعات کارخانه چرم، بیوچار و پتاسیم بر ویژگیهای رشدی ریشه گیاه تربچه (چکیده)
13 - تولید بیوگاز ازضایعات کشتارگاهی (چکیده)
14 - فلجی ناشی از ضایعه ناحیه کمری- خاجی در یک قلاده گربه نژاد DSH (چکیده)
15 - ارزیابی تاثیر مقدار ماده جامد کل و آهک بر تولید بیوگاز از محتویات شکمبه گاوی (چکیده)
16 - بررسی سطح سرمی متابولیتهای نیتریک اکساید در جوجه های گوشتی مبتلا به کوکسیدیوز تجربی (NO) (چکیده)
17 - بررسی ضایعات هیستوپاتولوژیک ناشی از مسمومیت ارسنیکی در یک غلاده میمون قهوه ای (چکیده)
18 - بررسی آزمایشگاهی مقاومت فشاری و کششی بتن حاوی الیاف ضایعات فولادی (چکیده)
19 - تعیین فراوانی، گونه و ضایعات پاتولوژیک نماتود استرتاژیا در گوسفندان کشتار شده در شهرکرد (چکیده)
20 - قارچهای دارویی: معرفی، تکنولوژی تولید، استفاده بهینه از ضایعات کشاورزی و اشتغالزایی (چکیده)
21 - مطالعه میزان آلودگی و شدت ضایعات کبدی ناشی از مهاجرت لاروهای تنیا هیداتیژنا در گوسفند (چکیده)
22 - آب مادون - مافوق بحرانی فرایندی سبز در بازیافت ضایعات کشاورزی (چکیده)
23 - تاثیر استفاده از ضایعات ماکارونی بر فاکتورهای خونی بره های نر بلوچی (چکیده)
24 - اثر استفاده از ضایعات کشمش بر فراسنجه های خونی میش های بلوچی (چکیده)
25 - اثر ضایعات سیب بر کیفیت و ماندگاری نان بربری (چکیده)
26 - بررسی تاثیر استفاده از ضایعات ماکارونی بر عملکرد بره های نر بلوچی (چکیده)
27 - پروفیل اسیدهای چرب شیر میش های بلوچی تغذیه شده با مقادیر مختلف ضایعات کشمش (چکیده)
28 - برآورد تابع سرانه ضایعات نان به منظور اصلاح الگوی فعلی مصرف نان مطالعه موردی شهر مشهد (چکیده)
29 - بررسی عوامل مؤثر بر ضایعات نان در مرحله تولید (چکیده)
30 - کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در پیش بینی ضایعات نان (چکیده)
31 - بررسی عوامل موثر بر ضایعات آرد و نان در ایران (چکیده)
32 - کاربرد تحلیل تمایزی در تعیین عوامل متمایزکننده نانواییهای پرضایعات و کم ضایعات مطالعه موردی شهر مشهد (چکیده)
33 - تاثیر بستر های مختلف کشت بر رشد رویشی و عملکرد سه رقم توت فرنگی در سیستم کشت بدون خاک (چکیده)
34 - مدیریت وراهکارهای کاهش آلودگی های زیست محیطی ضایعات ساختمانی وبازیافت آنها (چکیده)
35 - تأثیر سطوح مختلف ضایعات خرما بر عملکرد، خصوصیات کیفی تخم مرغ و فراسنجه های خونی در مرغان تخم گذار (چکیده)
36 - بررسی امکان تولید کنستانتره پروتئینی از ضایعات خط تولید رب گوجه فرنگی و تعیین برخی خواص عملکردی آن (چکیده)
37 - کاربرد الگوی لاجیت ترتیبی در بررسی عوامل مؤثر بر ضایعات نان (مطالعه‎ی موردی شهر مشهد) (چکیده)
38 - مدل سازی و پیش بینی ضایعات نان با استفاده از مدلهای سری زمانی و شبکه عصبی (چکیده)
39 - تعیین و مقایسه خواص مکانیکی خربزه قصری و خاتونی (چکیده)
40 - تشخیص عیوب سطحی عناب و طبقه بندی آن با ویژگی های شکلی و بافتی بکمک پردازش تصویر (چکیده)
41 - بررسی عوامل مؤثر بر ضایعات نان در خانوارهای روستایی و شهری سیستان مطالعه موردی شهرستان زابل (چکیده)
42 - بررسی اثر بستر کشت و رقم برخصوصیات رشدی توت فرنگی(Feragaria * annanasa) در سیستم کشت بدون خاک (چکیده)
43 - مقادیر طبیعی برخی پارامترهای بیوشیمیایی در مایع صفاقی بز (چکیده)
44 - مطالعه خصوصیات بیومکانیکی موثر در کاهش ضایعات انار با استفاده از مدلهای استراحت تنش ماکسول و پلیج (چکیده)
45 - بررسی اثر تیمار های حرارتی و مواد پوششی بر خواص انبارداری پرتقال خونی (چکیده)
46 - تشخیص عیوب سطحی عناب و طبقه‌بندی آن با ویژگیهای شکلی و بافتی به کمک پردازش تصویر (چکیده)
47 - ارزیابی و امکان سنجی تولید فورافورال از برخی ضایعات کشاورزی با روش هیدرولیز اسیدی (چکیده)
48 - بررسی کامپوزیتهای اتیلن سبک-خاک رس در افزایش کیفیت ماندگاری و کاهش ضایعات نان مسطح (بربری) (چکیده)
49 - جداساز خاک برای کاهش ضایعات فرآوری چغندر قند (چکیده)
50 - استفاده از ضایعات دانه طالبی در تولید نوشیدنی پایدار و ارزیابی ویژگی های تغذیه ای آن (چکیده)
51 - تأثیر اندازه چغندر و ارتفاع نگهداری آن روی ضایعات وزنی و قندی در طی نگهداری در سیلو (چکیده)
52 - تأثیر بسته بندی با پوشش نانوذرات Tio2 بر روی PH محصول خیار (چکیده)
53 - تعیین ترکیب شیمیایی و انرژی قابل سوخت و ساز ضایعات کارخانجات ماکارونی، رشته، بیسکویت، پفک، لپه پاک کنی و بوجاری لپه (چکیده)
54 - تاثیر استفاده از ضایعات ماکارونی بر عملکرد بوقلمون های بومی در سنین 3-8 هفتگی (چکیده)
55 - بررسی پتانسیل استفاده از ضایعات سبزیجات میادین تره بار برای تولید ورمی کمپوست (چکیده)
56 - تفکر ناب در فرایندهای کاشت، داشت و برداشت برنج (چکیده)
57 - تسطیح لیزری: رویکردی نوین در کاهش ضایعات محصولات کشاورزی (چکیده)
58 - بررسی پتانسیل استفاده از فرآیند تولید ورمی کمپوست برای بازیافت ضایعات سبزیجات میادین تره بار (مطالعه موردی-ضایعات سبزیجات میادین تره بار شهر مشهد) (چکیده)
59 - بررسی میزان گیر مواد مختلف ترمیمی در ضایعات سایشی طوق دندان به روش اجزای محدود سه بعدی (چکیده)
60 - بررسی اثر دو داروی رانیتیدین و سوکرالفات در پیشگیری از ضایعات معدی ناشی از مصرف آسپیرین در سگ (چکیده)
61 - تولید بایواتانل از ضایعات لیگنوسلولزی: بهینه سازی مرحله پیش فرآوری توسط اسید غلیظ (چکیده)
62 - روش جدید برآورد سطح نسبی چغندر (چکیده)
63 - بررسی پتانسیل استفاده از ضایعات سبزیجات میادین تره بار برای تولید ورمی کمپوست (چکیده)
64 - گزارش یک مورد ضایعات پوستی شبیه به درماتوفیلوزیس در یک گله گاو براون سویس (چکیده)
65 - استفاده از برچسب های زمان دما در کاهش ضایعات مواد غذائی (چکیده)
66 - پلی هیدروکسی آلکانوات ها جایگزین های قلبل تجزیه بیولوژیکی برای پلاستیک ها (چکیده)
67 - استفاده از برچسب های زمان – دما در کاهش ضایعات مواد غذائی (چکیده)
68 - استفاده بهینه از ضایعات نان (چکیده)
69 - بررسی عوامل موثر بر کاهش ضایعات برداشت غلات – کاربرد روش AHP و برنامه ریزی آرمانی (چکیده)
70 - روغن سبوس برنج راهی برای کاهش ضایعات آسیاب برنج (چکیده)
71 - تولید بیواتانل از ضایعات چوب (چکیده)
72 - تخمین میزان ضایعات تیغه برش کمباین با نظریه هندسه فرکتالی (چکیده)
73 - حذف کروم از محلول های آبی به کمک ضایعات کشاورزی (چکیده)
74 - استفاده از بوجاری گندم در تغذیه مرغهای تخمگذار. (چکیده)
75 - افزایش استحصال کارخانه ای قند از طریق مدلسازی سطح نسبی چغندر قند به عنوان تابعی از وزن چغندر در سیلوها (چکیده)
76 - بررسی اثر ضد قارچی دی استات سدیم در نان (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر