بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: فنول


موارد یافت شده: 64

1 - مطالعه خصوصیات فنولوژیک، مورفولوژیک، عملکرد و اجزای عملکرد ارقام مختلف لوبیای معمول در منطقه نیشابور (چکیده)
2 - واکنش عملکرد، اجزای عملکرد و برخی خصوصیات فنولوژیک و مورفولوژیک ژرم‌پلاسم‌های نخود تیپ کابلی تحت تأثیر تنش خشکی در شرایط مشهد (چکیده)
3 - مطالعه خصوصیات فنولوژیک، مورفولوژیک، عملکرد و اجزای عملکرد ارقام مختلف لوبیای معمول در منطقه نیشابور (چکیده)
4 - شناسایی ترکیبات فنولی عصاره برگ درخت نیم به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا و ارزیابی قدرت آنتی‌اکسیدانی آنها (چکیده)
5 - تأثیر آبیاری با آب شور بر ویژگی‌های فنولوژیکی خربزه (مطالعه موردی خربزه توده مه‌ولاتی در مشهد) (چکیده)
6 - اثر رژیم های مختلف رطوبتی و تاریخ کاشت بر خصوصیات فنولوژیکی و شاخص های رشد سه رقم نخود دیم و آبی در مشهد (چکیده)
7 - تغییرات ترکیبات فنولی عصاره کهلیک اوتی قرار گرفته شده در شدت های مختلف اولتراسوند و مایکروویو در طی زمان (چکیده)
8 - اثر شدت های مختلف اولتراسوند و مایکروویو بر میزان ترکیبات فنولیک عصاره کهلیک اوتی (چکیده)
9 - بررسی تنوع صفات مورفولوژیکی و فنولوژیکی برخی ارقام انگور بومی استان خراسان رضوی (چکیده)
10 - مطالعه خصوصیات فنولوژیکی، مورفولوژیکی و شیمیایی برخی ارقام انگور در دو شرایط اقلیمی (چکیده)
11 - تاثیر پلی فنول های عصاره هسته انگور روی رشد باکتری ها (چکیده)
12 - تاثیر فراوری بر میزان بتاللیین و اسیدهای فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی چغندر قرمز (چکیده)
13 - بهینه‌سازی کشت کالوس برگ گیاه Salvia leriifolia برای تولید اسید‌های فنولیک (چکیده)
14 - بررسی تغییرات میزان کل ترکیبات فنولیک در چای سبز ایرانی دم آوری شده (چکیده)
15 - ارزیابی ویژگی های فنولوژیک و مورفولوژیک ژنوتیپ های نخود متحمل به سرما در شرایط کشت انتظاری دیم در مشهد (چکیده)
16 - پاسخ های فیزیولوژیک(C4)Enneapogonpersicus و(C3) Stipahohenackerianaنسبت به تنش خشکی در یک دوره فنولوژی (چکیده)
17 - بررسی اساس تولید ترکیبات پلی فنولی به عنوان عامل قهوه‌ای شدن ریز نمونه در کشت بافت و روش‌های کاهش آسیب به ریز نمونه (چکیده)
18 - بررسی اثر ترکیبات فنولی و قدرت رادیکال گیرندگی عصاره های آنتی اکسیدانی زردچوبه (چکیده)
19 - بررسی مراحل فنولوژیکی سوروف (Echinochloa crus-galli), سلمه تره (Chenopodium album) وذرت (Zea mays) در سطوح نیتروزن در شرایط آب و هوایی مشهد (چکیده)
20 - سازگاری های مرفولوژیک و فنولوژی Centaurea virgata و Lactuca orientalis در ارتباط با فصل رویش (چکیده)
21 - تعیین ترکیبات شیمیایی و فنولی و تولید گاز در شرایط آزمایشگاه برگ های برخی از گیاهان حاوی تانن (چکیده)
22 - تأثیر تنش شوری بر پارامترهای متعدد بیوشیمیایی در مراحل اولیه فنولوژیکی گیاهچه نخود (Cicer arietinum L) (چکیده)
23 - جمع آوری و شناسایی عوامل بیوکنترل علف هرز تلخه (.Acroptilon repens L) در استان خراسان جنوبی وبررسی زیست شناسی (Urophora xanthippe) در ارتباط با فنولوژی (چکیده)
24 - تشخیص مولکولی آنزیم پلی فنول اکسیداز در تعدادی از ارقام رایج در ایران بوسیله نشانگر STS (چکیده)
25 - سازگاری های مرفولوژیک و فنولوژی Stipa hohenkeriana , Enneapogon persicus در ارتباط با فصل رویش (چکیده)
26 - تاثیر آبیاری تکمیلی بر ویژگی های فنولوژیک و مورفولوژیک سه رقم عدس (Lens culinaris Medik.) (چکیده)
27 - تاثیر سیلاژ محصولات فرعی پسته عمل آوری شده با پلی اتیلن گلیکول و اوره بر ترکیبات فنولی و تولید گاز در شرایط برون تنی و عملکرد گاوهای شیری هلشتاین (چکیده)
28 - به گزینی برای تحمل به شوری در کنجد (Sesamum indicum L.) تحت شرایط مزرعه 1- خصوصیات فنولوژیک و مورفولوژیک (چکیده)
29 - تغییرات کیفیت علوفه هفت گونه از پهن برگان علفی و گندمیان درمراحل فنولوژی( مطالعه موردی:در مراتع اسدلی و سیساب شهرستان بجنورد) (چکیده)
30 - واکنش عملکرد و اجزای عملکرد ارقام نخود (Cicer arietinum L.) به آبیاری تکمیلی در مراحل مختلف فنولوژی (چکیده)
31 - اثر پلی فنولهای چای سبز بر خصوصیات رئولوژیکی صمغ عربی (چکیده)
32 - اثرتراکم و زمان مصرف نیتروژن بر خصوصیات مورفولوژیکی، مراحل فنولوژیکی، عملکرد و اجزای عملکرد سیاه دانه ( Nigella sativa) (چکیده)
33 - واکنش گیاه ذرت به تراکم بوته در مراحل مختلف فنولوژیکی (چکیده)
34 - بررسی کارآیی مصرف نور، شاخص های فنولوژیکی و فیزیولوژیکی هیبریدهای ذرت در تراکم های مختلف کاشت (چکیده)
35 - ارزیابی تغییرات پرولین، پروتئین کل و قندهای محلول در طی مراحل فنولوژی جوانه گل ارقام پسته (چکیده)
36 - تاثیر دورهای آبیاری بر خصوصیات مورفولوژیک و فنولوژیک ارقام آفتابگردان روغنی (Helianthus annus ) (چکیده)
37 - ارزیابی صفات فنولوژیک، مورفولوژیک و عملکردی بخشی از مجموعه ژرم پلاسم نخود بانک بذر دانشگاه فردوسی مشهد الف: نخودهای تیپ دسی (چکیده)
38 - بررسی صفات فنولوژیکی عملکرد در تاریخ کاشت و تراکم های مختلف بر روی سویا (Glycine max ) و جامعه علفهای هرز آن (چکیده)
39 - ارتباط فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضد قارچی عصاره قسمت‌های مختلف انار (Punica granatum L.) با محتوای فنولیکی آن (چکیده)
40 - ارتباط بین تاثیر آللوپاتی گیاه درمنه خراسانی (Artemisia khorassanica Podl) بر بروموس کپه داغی (Bromus kopetdaghensis Drobov) با فنولوژی ومحتوای ترکیبات فنلی (چکیده)
41 - تاثیر تنش خشکی در مراحل مختلف فنولوژی بر عملکرد و شاخص های رشد نخود ( Cicer arientinum L) در شرایط گلخانه (چکیده)
42 - بررسی اثر تاریخ کاشت بر فنولوژی و مورفولوژی ارقام نخود (چکیده)
43 - بررسی اثرات تاریخ کاشت بر مراحل فنولوژیک، مورفولوژیک، عملکرد و اجزای عملکرد ارقام عدس (چکیده)
44 - بررسی خصوصیات فنولوژیک و مورفولوژیک ژرم پلاسم نخود متحمل به سرما در شرایط کشت پاییزه در مشهد (چکیده)
45 - مروری بر مراحل مختلف فنولوژیکی دو گونه گیاه دارویی گل حسرت (چکیده)
46 - ارزیابی ژنوتیپ های نخود در کشت پاییزه در شرایط آبیاری تکمیلی در منطقه مشهد:1- خصوصیات فنولوژیک و مورفولوژیک (چکیده)
47 - تاثیر ابیاری تکمیلی بر ویژگی های فنولوژیک و مورفولوژیک سه رقم عدس (چکیده)
48 - اثر تاریخ کاشت پاییزه بر خصوصیات فنولوژیک و مورفولوژیک ژنوتیپ های متحمل به سرمای عدس (Lens culinaris Medik) در شرایط مشهد (چکیده)
49 - تاثیر تنش خشکی در مراحل مختلف فنولوژی بر خصوصیات مورفولوژیک و اجزای عملکرد نخود ( (Cicer arietinumدر شرایط گلخانه (چکیده)
50 - مطالعه فنولوژی موسیر (Allium altissimum Regel) و بررسی چگونگی زراعی کردن آن (چکیده)
51 - فنولوژی و ویژگی های گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) در رویشگاه طبیعی آن (چکیده)
52 - اثر تراکم بوته و مرحله فنولوژیک برداشت بر عملکرد روغن و پروتئین کوشیا در شرایط آبیاری با آب شور (چکیده)
53 - بررسی مقدماتی خصوصیات فنولوژیکی، اجزاء عملکرد و عملکرد ژنوتیپ های نخود در کشت پاییزه در شرایط آب و هوایی مشهد (چکیده)
54 - تاثیر تنش خشکی در مراحل مختلف فنولوژی بر خصوصیات مورفولوژیک و اجزای عملکرد نخود در شرایط گلخانه (چکیده)
55 - بررسی خصوصیات فنولوژیک، اجزای عملکرد و عملکرد ژنوتیپ های نخود تیپ کابلی بر اساس دسکریپتور نخود (چکیده)
56 - بررسی خصوصیات فنولوژیک ومورفولوژیک ژنوتیپ های نخود(Cicer arietinum L) متحمل به سرما در شرایط کشت پاییزه (چکیده)
57 - بررسی تغییرات میزان کل ترکیبات فنولیک در چای سبز ایرانی دم آوری شده (چکیده)
58 - اثر تراکم بر فنولوژی و صفات فیزیولوژیک ورابطه آنها با عملکرد در چهار رقم سورگوم دانه ای (چکیده)
59 - بررسی مراحل فنولوژی علف هرز کاتوس (Cynanchum acutum) (چکیده)
60 - واکنش فنولوژیکی و مورفولوژیکی سه گونه ارزن به کم آبیاری (چکیده)
61 - اثرپذیری خصوصیات ژنوتیپ های نخود متحمل به سرما از کشت های پاییزه و بهاره : 1- خصوصیات فنولوژیکی و مو (چکیده)
62 - شبیه سازی رشد - فنولوژی و تولید ارقام گندم در اثر تغییر اقلیم در شرایط مشهد (چکیده)
63 - اثر کود دامی و عمق کاشت بر مراحل فنولوژیکی و عملکرد غده سیب‌زمینی (چکیده)
64 - استفاده از مدل هاي اگروكليماتولوژي براي تطبيق مراحل فنولوژيكي زيره سبز با فاكتورهاي محيطي (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر