نمایش نتایج جستجو برای
کلمات کلیدی: تغذیه
موارد یافت شده: 82
1 - تحلیل اضافه ولتاژ گذرای ناشی از کلیدزنی بر ترانسفورماتور های مزرعه ی بادی (چکیده)2 - بررسی استفاده از علوفه آبیاری شده با فاضلاب در تغذیه دام (چکیده)
3 - بررسی تأثیر مصرف کودهای بیولوژیک،آلی و شیمیایی برعملکرد کمی و کیفی ذرت علوفه ای رقم 704 (چکیده)
4 - مکان یابی مناطق مناسب جهت تغذیه مصنوعی آب های زیر زمینی با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی(AHP), و سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS) مطالعه موردی دشت شهرکرد (چکیده)
5 - ارزیابی تغییرات هیستوپاتولوژِی ریه در موشهای Balb/C تحت تیمار با اکراتوکسین A (چکیده)
6 - تأثیر وزن بنه مادری و محلول پاشی بر ویژگی های بنه دختری و عملکرد گل زعفران (Crocus sativus L.) در سال اول (چکیده)
7 - اثر جایگزینی کنجاله گوار با کنجاله سویا در جیره اوایل شیردهی گاوهای هلشتاین بر تولید شیر و متابولیتهای خونی و رفتارهای تغذیه ای (چکیده)
8 - اثر محدودیت کمی خوراک و تغذیه وعده ای بر عملکرد، ترکیبات لاشه و عارضه آسیت در جوجه های گوشتی (چکیده)
9 - بررسی تغذیه گرایی مخازن سدها با استفاده از مدل CE-QUAL-W2 (مطالعه موردی: سد شیرین دره بجنورد، استان خراسان شمالی) (چکیده)
10 - تولید نفت زیستی از پیرولیز سریع بقایای ذرت و چوب اکالیپتوس در رآکتور بستر سیال (چکیده)
11 - ارزیابی خصوصیات کمّی و کیفی گیاه دارویی اسفرزه (Plantago ovata) تحت تأثیر تیمارهای مختلف کودی (چکیده)
12 - بررسی عملکرد سیستم های پخش سیلاب (چکیده)
13 - بررسی عملکردهای بیولوژیکی و سلامتی زایی لاکتوفرین (پروتئین قرمز شیر) و کاربرد های تغذیه ای آن (چکیده)
14 - اثر رژیم های مختلف آبیاری و سطوح نیتروژن بر تولید میوه، کیفیت روغن، کارایی مصرف آب و کارایی زراعی نیتروژن در کدوی تخمه کاغذی (Cucurbita pepo L.) (چکیده)
15 - اثر زمان شروع به تغذیه پس از هچ بر رشد، وزن نسبی اندام های گوارشی و جذب زرده ی بلدرچین ژاپنی (چکیده)
16 - اثر مدیریت حاصلخیزی خاک بر عملکرد گل گیاه دارویی پنیرک (چکیده)
17 - ارزیابی اثر کوددهی نیتروژن در گیاه کلزا بر توانایی های زیستی و نرخ تغییر جمعیت شته خردل Lipaphis erysimi (Hem.: Aphididae) (چکیده)
18 - افزودن قابلیت LVRT به توربین بادی با ژنراتور القایی تغذیه دوگانه و مبدل ماتریسی غیرمستقیم (چکیده)
19 - بهبود توانایی گذر از خطای مزارع بادی فراساحلیِ مبتنی بر خطوط انتقالHVDC (چکیده)
20 - بررسی نقش و اهمیت جیرهی غذایی در نیروهای نظامی (چکیده)
21 - ارزیابی کمی سازه های کنترل سیلاب بر تغذیه آبخوان با استفاده از مدل مادفلو (مطالعه موردی دشت خانمیرزا) (چکیده)
22 - بررسی آثار تغذیه بر ابعاد شناختی خلقی و رفتاری انسان از نظر قران، حدیث و علم پزشکی (چکیده)
23 - بررسی تأثیر تغذیه برگی نیترات کلسیم و نیترات پتاسیم بر رشد، بازده و عملکرد اسانس ترخون (چکیده)
24 - تأثیر تغذیه داخل تخم مرغی نانو مولتی ویتامین بر قابلیت جوجه درآوری و عملکرد جوجه های گوشتی در دوره آغازین (چکیده)
25 - کاربرد تکنولوژی های نسل جدید توالی یابی در بیوتکنولوژی، تغذیه و کشاورزی (چکیده)
26 - برآورد تغذیه ی آب زیرزمینی دشت نیشابور به روش نوسانات سطح ایستابی (WTF ) (چکیده)
27 - عوامل اجتماعی موثر براختلالات تغذیه در دانشجویان دختر دانشگاه فردوسی مشهد (چکیده)
28 - پپتیدهای زیست فعال در محصولات لبنی (چکیده)
29 - بررسی ارزش تغذیه ای و نقش سلامتی زایی خاویار (چکیده)
30 - برهمکنش آهک، ماده آلی و آهن بر جذب فسفر در گیاه ذرت (چکیده)
31 - تأثیر فسفر و ماده آلی بر فراهمی و جذب آهن در گیاه ذرت (Zea mays L.) (چکیده)
32 - پهنه بندی میزان ضخامت لایه تغذیه شونده آبخوان فارسان- جونقان با استفاده از روش نوسانات سطح ایستابی(WTF) (چکیده)
33 - بررسی تاثیر فرآیند تخمیر با لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر کاهش ترکیبات ضد تغذیه ای کنسانتره پروتئینی کانولا (چکیده)
34 - بررسی اثر متقابل تنش شوری و تغذیه معدنی بر عملکرد و اجزای عملکرد جو (چکیده)
35 - به کار گیری روش سلسله مراتبی تحلیلی (AHP)در مکانیابی تغدیه مصنوعی در شهرستان شاهرود (چکیده)
36 - فرآوری خربزه، طالبی، هندوانه و کدو حلوایی به منظور افزایش زمان ماندگاری و ارزش افزوده (چکیده)
37 - امکان سنجی استفاده از پساب برکه های تثبیت فاضلاب در تغذیه منابع آب زیرزمینی (چکیده)
38 - پاسخ چهار ژنوتیپ گندم به تغذیه برگی روی در کی خاک آهکی (چکیده)
39 - بررسی تاثیر فرآیند تخمیر با رایزوپوس میکروسپروس واریته اولیگوسپروس بر کاهش ترکیبات ضد تغذیه ای کنسانتره پروتئینی کانولا (چکیده)
40 - تولید کنسانتره پروتئینی کانولا از طریق تخمیر کنجاله فرآوری شده با نوروسپورا سیتوفیلا در شرایط جامد (چکیده)
41 - استفاده از پرتوتابی جهت حذف ترکیبات ضد تغذیه ای جیره غذایی آبزیان (چکیده)
42 - تاثیر کود آلی، فسفر و برهمکنشآنها بر فراهمی آهن در گیاه ذرت (چکیده)
43 - اثرافسیل ها در سازند آیتامیر؛ اشاره ای بر رفتار شناسی، تافونومی، ایکنوفاسیس ها و دیرین زیست شناسی (چکیده)
44 - تاثیر تغذیه برگی نیترات پتاسیم بر فاکتورهای رشد عملکرد و میزان اسانس ترخون Artemisia dracunculus (چکیده)
45 - تغذیه شتر مرغ (چکیده)
46 - تاثیر بستر کشت و تغذیه بر صفات رویشی وزایشی پپینو (Solanum muricatum) (چکیده)
47 - اثر شیرابه زباله شهری بر خصوصیات رشدی و جذب عناصر مغذی کم مقدار گیاه فلفل (چکیده)
48 - مقایسه کود های آلی همراه با عناصر بر و روی بر برخی خصوصیات رشدی، غلظت و جذب عناصر غذایی گیاه ارزن (Panicum miliaceum) (چکیده)
49 - استفاده از ضایعات دانه طالبی در تولید نوشیدنی پایدار و ارزیابی ویژگی های تغذیه ای آن (چکیده)
50 - توانایی های خمیر ترش جهت بهبود ارزش تغذیه ای و ایجاد خواص سلامتی بخش در فراورده های غلات (چکیده)
51 - پاستیل میوه ای بر پایه کدو، تولید فراورده ای جدید از کدو حلوایی (چکیده)
52 - مطالعه بیومتری و بوم شناسی اردک نوک پهن (Anas clypeata) در تالاب گمیشان (چکیده)
53 - مطالعه اکولوژی و بیولوژی زاغی در شمال کشور (چکیده)
54 - کاربرد آب مغناطیسی در تغذیه بزهای شیرده سانن (چکیده)
55 - ارتباط رژیم غذایی و خصوصیات رفتاری سگ ها (چکیده)
56 - اثر مدیریت تغذیه بر فراسنجه های تخمیر در شکمبه، متابولیتهای خون، تیپ و رشد در گوساله های ماده هلشتاین (چکیده)
57 - اثر تغذیه ای کولین بر عملکرد تولیدی و برخی فراسنجه های خونی گاوهای هلشتاین شیرده (چکیده)
58 - بررسی و پیش بینی بارندگی سالانه و تخمین تغذیه ناشی از بارندگی به مخازن آب های زیر زمینی دشت تایباد (چکیده)
59 - بررسی اثربخشی تغذیه از دیدگاه طب سنتی بررضامندی زناشویی (چکیده)
60 - ارزیابی پتانسیل تغذیه مصنوعی کال مشهد ریزه (چکیده)
61 - فرمولاسیون نوشیدنی پرتقالی بر پایه دانه طالبی و ارزیابی ویژگیهای آن در زمان نگهداری (چکیده)
62 - ضرورت حضور سلول های تغذیه کننده برای حفظ حالت تمایز نیافته سلول های بنیادی جنینی اسب (چکیده)
63 - تحلیل و طراحی آنتن پچ دو بانده شکاف دار (چکیده)
64 - بررسی پروژه تغذیه مصنوعی جمعاب (چکیده)
65 - مطالعه پتانسیل تغذیه مصنوعی آبخوان حوضه آبریز سماخون (چکیده)
66 - مطالعه ژئوالکتریک طرح تغذیه مصنوعی پخش سیلاب بیرجند جهت آشکارسازی شرایط هیدروژئو لوژیکی (چکیده)
67 - افزایش پایداری اکسایشی روغن زیتون با استفاده از روغن بنه (چکیده)
68 - شاخص هایی برای درمان های تغذیه ای در گاو شیری (چکیده)
69 - طراحی و ساخت کنترل کننده توان راکتیو جهت بهبود راه اندازی موتورهای القایی، بهبود ولتاژ شبکه تغذیه و صرفه جویی در مصرف انرژی الکتریکی (چکیده)
70 - مطالعه برخی از صفات ریخت شناسی، ریخت سنجی و بوم شناسی خوتکا در تالاب فریدونکنار (چکیده)
71 - مطالعه ویژگیهای زیستی و بوم شناسی اردک نوک پهن (Anas clypeata) در تالاب گمیشان (چکیده)
72 - مطالعه اکولوژی و بیولوژی جمعیت زاغی ( Pica pica) در شمال ایران (چکیده)
73 - بررسی اثر میزان آب آبیاری و تغذیه بر صفات کمی و کیفی 6 رقم آفتابگردان زینتی برای توصیه در فضای سبز (چکیده)
74 - تلفات ناشی از نفخ در ماهیان انگشت قد در قزل الای رنگین کمان (چکیده)
75 - بررسی بیان ژن پپتیدهای ضد میکروبی در سکوم جوجه های گوشتی هنگام آلودگی به سالمونلا و تغذیه با پروبیوتیک (چکیده)
76 - تاثیر تغذیه سطوح مختلف آفلاتوکسین B1 بر روی عملکرد وزن برخی از اندامهای داخلی طیور گوشتی (چکیده)
77 - تاثیر تغذیه سطوح مختلف آفلاتوکسین B1 بر پاسخ ایمنی طیور گوشتی پس از تزریق SRBC (چکیده)
78 - کاربرد مدل برنامهریزی چند هدفه کنشی (IMGP) برای تعیین جیره غذایی گاو شیری منطبق با معیارهای اقتصادی، زیست محیطی و تغذیهای (چکیده)
79 - اثر میزان آب آبیاری و تغذیه بر صفات کمی و کیفی شش رقم آفتابگردان زینتی (Helianthus annuus L.) (چکیده)
80 - اثر بخار آب تحت فشار بر ترکیب شیمیایی، تجزیه پذیری شکمبه ای پیت نیشکر و عملکرد پیت عمل آوری شده با بخار آب تحت فشار در تغذیه بزهای شیرده سانن (چکیده)
81 - اثر تنش شوری و تغذیه ازت بر پرولین آزاد کدوی بذر برهنه (چکیده)
82 - مقایسه جیره حاوی کنجاله سویا با دانه کامل آن و مکمل نیاسین در تغذیه گاو های شیرده هلشتاین در اوایل دوره شیر دهی (چکیده)