مقالات ارائه شده در مجلات

فارسی

  1. تکتم فرخنده , مسعود یاورمنش , فریده طباطبائی یزدی , محمدرضا عدالتیان دوم , ارزیابی شاخص های بیماری زایی و خواص تکنولوژیکی جدایه های انتروکوکوس فاسیوم حاصل از پنیر های سنتی ایران, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (20), شماره (135), سال (2023-5), صفحات (69-87)
  2. فاطمه حسینی , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا عدالتیان دوم , غربالگری جدایه های باکتری های اسید لاکتیک از فرآورده های لبنی سنتی خراسان به منظور ارزیابی تولید فولات خارج سلولی, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (19), شماره (130), سال (2022-12), صفحات (37-46)
  3. کبری تاجیک طوغان , محمدرضا عدالتیان دوم , سید علی مرتضوی , علی جوادمنش , شناسایی گونه های سالمونلا در فرآورده های خام مرغ با استفاده از کاوشگر اختصاصی به کمک روش Real Time PCR, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, سال (2022-5)
  4. هوشنگ کاملان , مصطفی مظاهری طهرانی , محمدرضا عدالتیان دوم , سیدمحمدعلی رضوی , محمدحسین حدادخداپرست , تأثیر پکتین با گروههای متوکسیل پایین بر ویژگی های ساختاری گویچه های چربی خامه سنگین: مطالعه فاز پراکنده مبتنی بر اندازه و مورفولوژی ذرات, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (18), شماره (116), سال (2021-10), صفحات (91-102)
  5. نسرین هادی نیا , پریناز مباشرپور , ثمانه حاتمی , محمدرضا عدالتیان دوم , مسعود یاورمنش , ارزیابی خواص پروبیوتیکی 19 سویه لاکتوباسیلوس گاسری، پلانتاروم، اسیدوفیلوس و فرمنتوم جدا شده از منابع انسانی و غذایی در شرایط آزمایشگاهی, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (18), شماره (111), سال (2021-5), صفحات (215-231)
  6. هوشنگ کاملان , مصطفی مظاهری طهرانی , محمدرضا عدالتیان دوم , سیدمحمدعلی رضوی , محمدحسین حدادخداپرست , مطالعه پروفایل اسیدهای چرب و برخی ویژگی‏های فیزیکوشیمیایی قیماق گیلانوند و دلیران و مقایسه آن‏ها با خامه سنگین, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (17), شماره (104), سال (2020-10), صفحات (105-114)
  7. فاطمه برمک , محمدباقر حبیبی نجفی , رضا حاجی محمدی فریمانی , محمدرضا عدالتیان دوم , مقایسه جدایه های آغازگر بومی حاصل از ماست های سنتی خراسان با آغازگر تجاری: مطالعه ویژگی‌های تکنولوژیکی در تولید ماست, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (17), شماره (4), سال (2021-9), صفحات (485-500)
  8. فاطمه ژانداری , فخری شهیدی , محمدجواد وریدی , فریده طباطبائی یزدی , محمدرضا عدالتیان دوم , سحر روشنک , Evaluation of the Different Levels of Ginger and Yoghurt Whey on Physicochemical and Sensory Properties of Fermented Carrot, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (16), شماره (96), سال (2020-1), صفحات (27-42)
  9. فتانه حسن زاده قلعه خان , مسعود یاورمنش , محمدرضا عدالتیان دوم , بررسی خواص تکنولوژیکی سویه های استرپتوکوکوس ترموفیلوس ایزوله شده از کره مسکه جنوب خراسان, میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی, دوره (5), شماره (3), سال (2020-3), صفحات (74-82)
  10. محمدرضا عدالتیان دوم , سید علی مرتضوی , منوچهر حامدی , مصطفی مظاهری طهرانی , بررسی اثر واریته و زمان نگهداری بر ویژگیهای فیزیکی رب گوجه فرنگی, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (1), شماره (1), سال (2005-8), صفحات (35-43)
  11. حسین زنگانه , سید علی مرتضوی , فخری شهیدی , بهروز علیزاده بهبهانی , الناز میلانی , محمدرضا عدالتیان دوم , بررسی مقاومت انتروکوکوسهای جدا شده از پنیر سنتی کردی به آنتی بیوتیکهای رایج درمانی، فعالیت همولیتیکی و ژلاتینازی آنها, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (16), شماره (90), سال (2019-8), صفحات (335-342)
  12. محمدابراهیم گوهرجو , محمدرضا عدالتیان دوم , فخری شهیدی , فریده طباطبائی یزدی , محمدجواد وریدی , شناسایی فلور لاکتیکی هویج تخمیری با استفاده از روشهای بیوشیمیایی و مولکولی و بررسی روابط خویشاوندی به کمک آنالیز فیلوژنتیکی, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (15), شماره (2), سال (2019-6), صفحات (323-339)
  13. زهرا ایزدی مهر , مسعود یاورمنش , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا عدالتیان دوم , بررسی ویژگیهای تکنولوژیکی و ضد میکروبی نژادهای انتروکوکوس فاسیوم زیر گونه فاسیوم غیربیماریزا جدا شده از پنیر لیقوان, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (15), شماره (81), سال (2018-11), صفحات (479-492)
  14. شهناز بختیاری , محمدرضا عدالتیان دوم , محمدباقر حبیبی نجفی , مسعود یاورمنش , جداسازی وشناسایی گونه های Alicyclobacillus از مراحل مختلف خط تولید رب گوجه فرنگی با استفاده از روش مبتنی بر کشت ومولکولی و بررسی اثر بریکس بر رشد باکتری های Alicyclobacillus, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (15), شماره (82), سال (2018-12), صفحات (421-435)
  15. زهرا ایزدی , مسعود یاورمنش , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا عدالتیان دوم , بررسی تاثیر سویه های انتروکوکوس فاسیوم زیرگونه فاسیوم بر ویژگیهای شیمیایی، میکروبی و حسی دوغ طی زمان نگهداری, میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی, دوره (4), شماره (3), سال (2019-3), صفحات (50-62)
  16. سعید افضلی , محمدرضا عدالتیان دوم , محمدباقر حبیبی نجفی , مصطفی مظاهری طهرانی , ارزیابی فعالیت ضد میکروبی دو سویه لاکتوباسیلوس ایزوله شده از پنیر سنتی متال در دوغ, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (14), شماره (5), سال (2018-12), صفحات (829-846)
  17. سمیرا عباس پورمنجزی , محمدرضا عدالتیان دوم , محمدباقر حبیبی نجفی , آرش کوچکی , اثر ضدمیکروبی فیلم زیست تخریب پذیر بر پایه کنسانتره پروتئین آب پنیرحاوی اسانس صمغ درخت بنه برکپک پنیسیلیوم اکسپانسوم, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (14), شماره (4), سال (2018-10), صفحات (657-670)
  18. الهام اسحق ابادی , فرج اله شهریاری احمدی , محمدرضا نصیری , محمدرضا عدالتیان دوم , امین میرشمسی کاخکی , شناسایی مولکولی وتجزیه وتحلیل بیوانفورماتیک وبررسی فیلوژنتیکی لاکتوباسیلوس پلانتاروم در نمونه های خمیر ترش صنعتی و سنتی, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (14), شماره (1), سال (2018-5), صفحات (187-194)
  19. پرویز اله دو , حیدر زرقی , حسن کرمانشاهی , محمدرضا عدالتیان دوم , اثر سرکه و پروبیوتیک بر عملکرد رشد، pH و جمعیت لاکتوباسیلوس محتویات گوارشی جوجه های گوشتی در دوره آغازین, میکروبیولوژی دامپزشکی, دوره (13), شماره (2), سال (2018-3), صفحات (75-86)
  20. رضا کاراژیان , محمدباقر حبیبی نجفی , مسعود یاورمنش , محمدرضا عدالتیان دوم , حمید رضا پوریان فر , ارزیابی روش Real Time در اندازه گیری رایزوپوس اوریزا در رب گوجه فرنگی, میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی, دوره (2), شماره (4), سال (2017-3), صفحات (18-29)
  21. حسین زنگانه , فخری شهیدی , سید علی مرتضوی , محمدرضا عدالتیان دوم , الناز میلانی , ردیابی ژن های ساختاری کد کننده انتروسین در انتروکوکوس های ایزوله شده از پنیر سنتی کردی, میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی, دوره (2), شماره (4), سال (2017-3), صفحات (45-55)
  22. اعظم مهربان , محمدرضا عدالتیان دوم , محمدحسین حدادخداپرست , معصومه مهربان سنگ اتش , بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره‌های آبی، اتانولی و هیدروالکلی اندام‌های هوایی گیاه سالویا خراسانیکا (Salvia chorasanica) علیه برخی باکتری‌های عامل فساد و مسمومیت, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (14), شماره (66), سال (2017-8), صفحات (215-225)
  23. فهیمه عزیزی , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا عدالتیان دوم , شناسایی جدایه های باکتری های جنس لاکتوباسیلوس از پنیر متال حاصل از شیر خام به روش های سنتی و مولکولی, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (14), شماره (68), سال (2017-10), صفحات (83-92)
  24. ندا نیّری , محمدرضا عدالتیان دوم , محمدباقر حبیبی نجفی , معصومه بحرینی , بررسی اثر ضدمخمری سویه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از مراحل مختلف تولید پنیر لیقوان بر مخمر رودوتورولا موسیلوجینوسا به عنوان شاخص فساد آبمیوه, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (12), شماره (5), سال (2016-12), صفحات (596-608)
  25. رضا کاراژیان , محمدباقر حبیبی نجفی , مسعود یاورمنش , محمدرضا عدالتیان دوم , حمید رضا پوریان فر , مقایسه روش بهینه‌شده استخراج DNA از کپک‌های آسپرژیلوس، پنی سیلیوم و رایزوپوس در رب گوجه‌فرنگی, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (14), شماره (67), سال (2017-9), صفحات (1-9)
  26. پرویز اله دو , حیدر زرقی , حسن کرمانشاهی , محمدرضا عدالتیان دوم , اثر افزودن سرکه سیب به آب مصرفی بر عملکرد رشد، pH محتویات گوارشی، جمعیت لاکتوباسیلوس ایلئوم و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی, پژوهش های تولیدات دامی, دوره (8), شماره (16), سال (2017-9), صفحات (55-62)
  27. رضا کاراژیان , محمدباقر حبیبی نجفی , مسعود یاورمنش , محمدرضا عدالتیان دوم , حمید رضا پوریان فر , اندازه گیری کپک آسپرژیلوس نایجر در رب گوجه فرنگی به روش Real Time, میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی, دوره (2), شماره (1), سال (2016-6), صفحات (1-14)
  28. رضا حاجی محمدی فریمانی , محمدباقر حبیبی نجفی , بی بی صدیقه فضلی بزاز , محمدرضا عدالتیان دوم , احمدرضا بهرامی , شناسایی باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از ماست های سنتی عشایر خراسان رضوی, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (14), شماره (63), سال (2017-5), صفحات (41-50)
  29. محمدعلی عطار , مسعود یاورمنش , سید علی مرتضوی , محمدرضا عدالتیان دوم , محمدباقر حبیبی نجفی , ارزیابی پنیر لیقوان از نظر وجود باکتری لاکتوکوکوس گارویه با تکیه بر روش های مبتنی بر کشت و روش مولکولی ژن ناحیه 16S rRNA, میکروبیولوژی کاربردی در صنایع غذایی, دوره (2), شماره (2), سال (2016-3), صفحات (37-42)
  30. اعظم مهربان , محمدرضا عدالتیان دوم , محمدحسین حدادخداپرست , معصومه مهربان سنگ آتش , ارزیابی اثرات مهارکنندگی و کشندگی عصاره های آبی، اتانولی و هیدرو الکلی اندام های هوایی گیاه سالویا خراسانیکا علیه برخی باکتری های گرم منفی و گرم مثبت در شرایط آزمایشگاهی, دانشگاه علوم پزشکی قم, دوره (10), شماره (2), سال (2016-5), صفحات (2-11)
  31. نفیسه دعوتی , فریده طباطبائی یزدی , سعید زیبایی , فخری شهیدی , محمدرضا عدالتیان دوم , جداسازی و شناسایی گونه‌های انتروکوکوس جداشده از شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی (Camelus dromedarius) و بررسی خواص تکنولوژیکی آن, میکروبیولوژی دامپزشکی, دوره (11), شماره (2), سال (2016-1), صفحات (79-90)
  32. نفیسه دعوتی , فریده طباطبائی یزدی , سعید زیبایی , فخری شهیدی , محمدرضا عدالتیان دوم , جداسازی و شناسایی لاکتوباسیل های شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی (Camelus dromedarius) و بررسی خواص تکنولوژیکی آن, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (13), شماره (56), سال (2016-10), صفحات (113-123)
  33. مطهره پیرنیا , محمدرضا عدالتیان دوم , فریده طباطبائی یزدی , فخری شهیدی , کارایی روش سطح پاسخ در بهینه سازی شرایط استخراج عصاره اتانولی میوه سپستان و بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره علیه تعدادی از میکروارگانیسم های پاتوژن, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (13), شماره (55), سال (2016-9), صفحات (55-67)
  34. رضا کاراژیان , محمدباقر حبیبی نجفی , مسعود یاورمنش , محمدرضا عدالتیان دوم , حمید رضا پویان فر , ارزیابی روش مناسب استخراج DNA کپک Aspergillus niger از رب گوجه فرنگی, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (13), شماره (57), سال (2016-11), صفحات (133-143)
  35. مطهره پیرنیا , محمدرضا عدالتیان دوم , فریده طباطبائی یزدی , فخری شهیدی , تأثیر ضدباکتریایی عصاره های آبی و اتانولی میوه درخت سپستان بر استافیلوکوکوس اورئوس، باسیلوس سرئوس، اشرشیا کلی و سالمونلا تیفی, دانشگاه علوم پزشکی قم, دوره (9), شماره (4), سال (2015-7), صفحات (39-48)
  36. ندا نیّری , محمدرضا عدالتیان دوم , محمدباقر حبیبی نجفی , معصومه بحرینی , بررسی اثر ضد کپکی جدایه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم مراحل مختلف تولید پنیر لیقوان بر کپک پنیسیلیوم اکسپانسوم به عنوان شاخص فساد میکروبی آبمیوه, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (13), شماره (52), سال (2016-7), صفحات (57-69)
  37. محمدرضا عدالتیان دوم , مسعود یاورمنش , فریبا قیامتی یزدی , مرتضی خمیری , ندا نیّری , بررسی فعالیت های ضدمیکروبی ترکیبات شبه باکتریوسینی تولید شده توسط باکتری های اسید لاکتیک جدا شده از شیر گوسفند، ماست و کره محلی مسکه در برابر باکتری های شاخص مواد غذایی, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (11), شماره (4), سال (2016-10), صفحات (438-452)
  38. محمدرضا عدالتیان دوم , محمدباقر حبیبی نجفی , سید علی مرتضوی , سیدمجید هاشمی قوژدی , مسعود یاورمنش , شناسایی وارزیابی تغییرات فلورلاکتیکی ذاتی پنیر کوزه تازه ورسیده بر پایه روش مبتنی بر کشت و تخمیر کربوهیدرات, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (9), شماره (2), سال (2013-9), صفحات (117-125)
  39. محمدرضا عدالتیان دوم , سید علی مرتضوی , منوچهر حامدی , مصطفی مظاهری طهرانی , بررسی‌ اثر واریته‌ و زمان‌ نگهداری بر‌ ویژگیهای‌ فیزیکی‌ رب‌ گوجه‌ فرنگی‌, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (1), شماره (1), سال (2005-4), صفحات (35-43)
  40. محمدرضا عدالتیان دوم , علی فضل آرا , بررسی آلودگی میکروبی خرمای رقم استعمران طی انبار داری در سال 1384, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (5), شماره (3), سال (2008-10), صفحات (45-52)
  41. محمدرضا عدالتیان دوم , محمدباقر حبیبی نجفی , سید علی مرتضوی , محمدرضا نصیری , محمدرضا باسامی , سید مجید هاشمی , جداسازی و شناسایی فلورلاکتیکی پنیر لیقوان از تولید تا رسیدن, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (20), شماره (4), سال (2013-3), صفحات (75-85)
  42. محمدرضا عدالتیان دوم , ناصر صداقت , علی شریف , تاثیر نوع بسته بندی درجه حرارت و زمان ماندگاری بر سفتی بافت پسته رقم اوحدی و مقایسه آن با فاکتور های حسی, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (3), شماره (1), سال (2007-8), صفحات (7-12)
  43. سید علی مرتضوی , مصطفی مظاهری طهرانی , محمدرضا عدالتیان دوم , منوچهر حامدی , اثر واریته و زمان نگه داری روی ویژگی های شیمیایی رب گوجه فرنگی حاصل از چهار واریته, علوم آب و خاک, دوره (9), شماره (4), سال (2006-3), صفحات (211-221)

انگلیسی

  1. Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Arash Koocheki , Evaluation of chemical and microbial properties of Iranian white cheese using kefir, yogurt and commercial cheese culture as a starter, Journal of Food and Bioprocess Engineering, Volume (1), No (1), Year (2018-1), Pages (21-26)
  2. fateme rahmati , Masoud Yavarmanesh , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Application of bacteriophage MS2 in preliminary simulation of inactivation rate of pathogenic viruses in commercial beef and chicken packaging, International Journal of Food Science and Technology, Volume (59), No (4), Year (2024-2), Pages (2411-2420)
  3. hoda ghayoomi , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , امیر پورفرزاد , The principal component analysis of key and significant features of the safety and nutritional value of Mahyaveh sauce, Food Science and Nutrition, Volume (12), No (4), Year (2024-1), Pages (2896-2907)
  4. azin sonei , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Masoud Yavarmanesh , Evaluation of probiotic, safety, and technological properties of bacteriocinogenic Enterococcus faecium and Enterococcus faecalis strains isolated from lighvan and koozeh cheeses, International Dairy Journal, Volume (148), Year (2024-1)
  5. hoda ghayoomi , Mohammad B Habibi Najafi , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Amir pourfarzad , Low salt and biogenic amines fermented fish sauce (Mahyaveh) as potential functional food and ingredient, LWT- Food Science and Technology, Volume (182), Year (2023-6), Pages (114801-114807)
  6. Leila Yousefi , Mohammad B Habibi Najafi , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Production of Bioactive Peptides in Milk Using Two Native Strains of Levilactobacillus brevis, Applied Food Biotechnology, Volume (10), No (2), Year (2023-3), Pages (103-111)
  7. SEPEHRDAD DEHGHANI , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Masoud Yavarmanesh , مجتبی سنکیان , In vitro Evaluation of Potential Probiotic Characteristics and Survival of Human and Foodborne Lactic Acid Bacteria (Lacticaseibacillus rhamnosus and Lactiplantibacillus plantarum) in Mice Gastrointestinal Tract, Applied Biochemistry and Microbiology, Volume (58), No (1), Year (2022-12)
  8. Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Paria Rahnama vosough , Neda Norouzi , Seyyed Javad Ebadi Nezhad Hosseini , Baltasar Mayo , Screening of lactic acid bacteria strains isolated from Iranian traditional dairy products for GABA production and optimization by response surface methodology, Scientific Reports, Volume (13), No (440), Year (2023-1), Pages (1-13)
  9. Mohammad Reza Edalatian Dovom , Paria Rahnama vosough , Mohammad B Habibi Najafi , Ali Javadmanesh , Baltasar Mayo , IRANIAN KISHK AS A SOURCE OF LACTIC ACID BACTERIA PRODUCING EXOPOLYSACCHARIDE, Agrofor International journal, Volume (7), No (3), Year (2022-11), Pages (55-62)
  10. SEPEHRDAD DEHGHANI , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Masoud Yavarmanesh , Mojtaba Sankian , Effect of Lacticaseibacillus rhamnosus and Lactiplantibacillus plantarum isolated from food and human origin on reduction of IgE-dependent hypersensitivity in Balb/c mice, Immunobiology, Volume (227), No (6), Year (2022-11), Pages (152292-152301)
  11. Nasrin Hadinia , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Masoud Yavarmanesh , The effect of fermentation conditions (temperature, salt concentration, and pH) with lactobacillus strains for producing Short Chain Fatty Acids, LWT- Food Science and Technology, Volume (165), Year (2022-8)
  12. Paria Rahnama vosough , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Ali Javadmanesh , Baltasar Mayo , Biodiversity of exopolysaccharide-producing lactic acid bacteria from Iranian traditional Kishk and optimization of EPS yield by Enterococcus spp., Food Bioscience, Volume (49), Year (2022-10), Pages (101869-101882)
  13. Paria Rahnama vosough , Mohammad B Habibi Najafi , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Ali Javadmanesh , Baltasar Mayo , Evaluation of antioxidant, antibacterial and cytotoxicity activities of exopolysaccharide from Enterococcus strains isolated from traditional Iranian Kishk, Journal of Food Measurement and Characterization, Volume (15), No (6), Year (2021-8), Pages (5221-5230)
  14. Leila Yousefi , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Amir Mohammad Mortazavian , Antioxidant activity of ultrafiltered-Feta cheese made with adjunct culture during ripening, Journal of Food Measurement and Characterization, Volume (15), No (5), Year (2021-6), Pages (4336-4342)
  15. mohammad sohrabi balesini , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Rassoul Kadkhodaee , Mohammad B Habibi Najafi , Masoud Yavarmanesh , Effect of digestion and thermal processing on the stability of microbial cell-aflatoxin B1 complex, LWT- Food Science and Technology, Volume (142), Year (2021-1)
  16. MohammadEbrahim Goharjoo , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Fakhri Shahidi , Farideh Tabatabaei yazdi , Mohammad Javad Varidi , Evaluation of the ginger and yogurt serum different levels on the lactic flora biodiversity in fermented carrot, Journal of Food Processing and Preservation, Volume (45), No (2), Year (2020-12)
  17. Leila Yousefi , Mohammad B Habibi Najafi , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Amir Mohammad Mortazavian , Production of angiotensin‐converting enzyme inhibitory peptides in Iranian ultrafiltered white cheese prepared with Lactobacillus brevis KX572382, International Journal of Food Science and Technology, Volume (56), No (5), Year (2020-11), Pages (2530-2538)
  18. seyyed javad Ebadi nezhad hosseini , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Masoud Yavarmanesh , Baltasar Mayo , Technological characteristics of Lactobacillus spp. isolated from Iranian raw milk Motal cheese, LWT- Food Science and Technology, Volume (133), Year (2020-11), Pages (110070-110079)
  19. saeid afzali , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Mostafa Mazaheri Tehrani , Determination of the anti-yeast activity of Lactobacillus spp. isolated from traditional Iranian cheeses in vitro and in yogurt drink (Doogh), Scientific Reports, Volume (10), No (1), Year (2020-4)
  20. maryam tolou , Farideh Tabatabaei yazdi , Sayed Ali Mortazavi , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Identification of Alkaline Protease Producing Bacilli from Sludge of Bactofuge and Separator Using Culture–Based and Molecular Techniques, Journal of Agricultural Science and Technology, Volume (21), No (7), Year (2019-12), Pages (1819-1830)
  21. Mohammad B Habibi Najafi , Andres Leufven , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Nasser Sedaghat , امیر پورفرزاد , Probing the interactions between hardness and sensory of pistachio nuts during storage using principal component analysis, Food Science and Nutrition, Volume (7), No (8), Year (2019-7), Pages (2684-2691)
  22. Alireza Vasiee , Sayed Ali Mortazavi , Farideh Tabatabaei yazdi , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Detection, identification and phylogenetic analysis of lactic acid bacteria isolated from Tarkhineh, Iranian fermented cereal product, by amplifying the 16s rRNA gene with universal primers and differentiation using rep-PCR, International Food Research Journal, Volume (25), No (1), Year (2018-2), Pages (423-432)
  23. parviz allah do , javad ghodrati , Heydar Zarghi , zohreh saadatfar , Hassan Kermanshahi , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Effect of probiotic and vinegar on growth performance, meat yields, immune responses, and small intestine morphology of broiler chickens, Italian Journal of Animal Science, Volume (17), No (3), Year (2018-1), Pages (675-685)
  24. mohammad ali attar , Masoud Yavarmanesh , Sayed Ali Mortazavi , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Antibacterial effects of Lactococcus lactis isolated from Lighvan cheese regarding the recognition of Nisin, Lacticin and Lactococcin structural genes, LWT- Food Science and Technology, Volume (89), No (89), Year (2018-2), Pages (186-191)
  25. seyed reza sadat hosseini , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Masoud Yavarmanesh , M. Abbaszadegan , Thermal inactivation of MS2 bacteriophage as a surrogate of enteric viruses in cow milk, Journal of Consumer protection and Food safety, Volume (12), No (4), Year (2017-7), Pages (341-347)
  26. neda nayyeri , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Masoumeh Bahreini , A Preliminary study on antifungal activity of lactic acid bacteria isolated from different production stages of Lighvan cheese on Penicillium expansum and Rhodotorula mucilaginosa, Journal of Food Measurement and Characterization, Volume (11), No (4), Year (2017-5), Pages (1734-1744)
  27. fahime azizi , Mohammad B Habibi Najafi , Mohammad Reza Edalatian Dovom , The biodiversity of Lactobacillus spp. from Iranian raw milk Motal cheese and antibacterial evaluation based on bacteriocin-encoding genes, AMB Express, Volume (7), No (12), Year (2017-9), Pages (176-186)
  28. mehri joghataee , Masoud Yavarmanesh , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Safety Evaluation and Antibacterial Activity of Enterococci Isolated from Lighvan Cheese, Journal of Food Safety, Volume (37), No (1), Year (2017-1)
  29. azam mehraban , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad Hossein Haddad khodaparast , Masoumeh Mehraban Sang Atash , Effect of Salvia chorassanica Root Aqueous, Ethanolic and Hydro Alcoholic Extracts on Staphylococcus aureus, Enterococcus faecalis, Salmonella typhimurium and Escherichia coli, Zahedan Journal of Research in Medical Sciences, Volume (18), No (11), Year (2016-11), Pages (1-7)
  30. Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Arash Koocheki , Evaluation of chemical and microbial properties of Iranian white cheese using kefir,yogurt and commercial cheese culture as a starter, Journal of Food and Bioprocess Engineering, Volume (1), No (1), Year (2014-9), Pages (27-37)
  31. Reza Hajimohamadi Farimani , Mohammad B Habibi Najafi , بی بی صدیقه فضلی بزاز , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Ahmad Reza Bahrami , Ana Belén Flórez , Baltasar Mayo , Identification, typing and functional characterization of dominantl actic acid bacteria strains from Iranian traditional yoghurt, European Food Research and Technology, Volume (242), No (4), Year (2016-4), Pages (517-526)
  32. nafiseh davati , Farideh Tabatabaei yazdi , Saeed Zibaee , Fakhri Shahidi , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Study of Lactic Acid Bacteria Community From Raw Milk of Iranian One Humped Camel and Evaluation of Their Probiotic Properties, Jundishapur Journal of Microbiology, Volume (8), No (5), Year (2015-5), Pages (1-6)
  33. Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Sayed Ali Mortazavi , Identification of Anti-microbial Producing Enterococci Isolated from Iranian Raw Milk Cheeses Using Polyphasic Approach, Applied Food Biotechnology, Volume (2), No (1), Year (2014-10), Pages (19-24)
  34. alireza vasiee , Farideh Tabatabaei yazdi , Sayed Ali Mortazavi , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Isolation, identification and characterization of probiotic Lactobacilli spp. from Tarkhineh, International Food Research Journal, Volume (21), No (6), Year (2014-12), Pages (2487-2492)
  35. Masoud Yavarmanesh , mohammad sohrabi , Mohammad Reza Edalatian Dovom , F. Ghiamati Yazdi , J. Barouei , Inclusion of Dietary Zeolite Reduces Aflatoxin B1 Levels in Household Bread Waste Used as Cattle Feed, Current Nutrition & Food Science, Volume (10), No (2), Year (2014-5), Pages (107-111)
  36. Amel Rehaiem , Zouhaier Ben Belgacem , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Beatriz Martinez , Ana Rodriguez , Mohamed Manai , Nelson Perez Guerra , Assessment of potential probiotic properties and multiple bacteriocin encoding-genes of the technological performing strain Enterococcus faecium MMRA, Food Control, Volume (37), No (2), Year (2014-3), Pages (343-350)
  37. Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Sayed Ali Mortazavi , Angel Alegria , Susana Delgado , Mohammad Reza Bassami , Baltasar Mayo , Production of bacteriocins by Enterococcus spp. isolated from traditional, Iranian, raw milk cheeses, and detection of their encoding genes, European Food Research and Technology, Volume (234), No (5), Year (2012-5), Pages (789-796)
  38. Seyed Mohammad Ali Razavi , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Effect of Moisture Contents and Compression Axes on Physical and Mechanical Properties of Pistachio Kernel, International Journal of Food Properties, Volume (15), No (3), Year (2012-6), Pages (507-517)
  39. Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Sayed Ali Mortazavi , Baltasar Mayo , The biodiversity and evolution of lactic flora during ripening of the Iranian semisoft Lighvan cheese, International Journal of Dairy Technology, Volume (65), No (1), Year (2012-2), Pages (81-89)
  40. Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Sayed Ali Mortazavi , Angel Alegria , Mohammadreza Nassiri , Mohammad Reza Bassami , Baltasar Mayo , Microbial diversity of the traditional Iranian cheeses Lighvan and Koozeh, as revealed by polyphasic culturing and culture-independent approaches, Dairy Science & Technology, Volume (92), No (1), Year (2012-1), Pages (75-90)
  41. hadi mahdavian mehr , Zohreh Hosseini , Mohammad Hossein Haddad khodaparast , Mohammad Reza Edalatian Dovom , STUDY ON THE ANTIMICROBIAL EFFECT OF SALVIALERIIFOLIA (NOWROOZAK) LEAF EXTRACT POWDERONTHEGROWTH OF STAPHYLOCOCCUS AUREUS IN HAMBURGER, Journal of Food Safety, Volume (30), No (10), Year (2010-7), Pages (941-953)

مقالات ارایه شده در کنفرانس

فارسی

  1. سیدحسین آیتی , محمدرضا عدالتیان دوم , ناتامایسین و کاربرد آن در صنایع غذایی , چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران / 12و13 اردیبهشت 1402 , 2023-05-02
  2. زهرا ایزدی مهر , مسعود یاورمنش , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا عدالتیان دوم , دوغ و عوامل فساد میکروبی در آن , ششمین کنگره علمی پژوهشی توسعه و ترویج علوم کشاورزی و منابع طبیعی ایران , 2019-03-16
  3. زهرا ایزدی مهر , مسعود یاورمنش , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا عدالتیان دوم , انتروکوکوس ها به عنوان کشت همراه در تولید فرآوردههای لبنی , سومین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران , 2019-03-11
  4. کبری تاجیک طوغان , محمدرضا عدالتیان دوم , سید علی مرتضوی , علی جوادمنش , استفاه از روش PCR معمولی به منظور شناسایی باکتری سالمونلا تیفی موریوم در کبد مرغ , همایش ملی توسعه پایدار با رویکرد فرصت ها و چالش های سرمایه گذاری در منطقه ترشیز , 2019-04-17
  5. کبری تاجیک طوغان , محمدرضا عدالتیان دوم , سید علی مرتضوی , علی جوادمنش , شناسایی باکتری سالمونلا تیفی موریوم در گوشت مرغ توسط روش PCR معمولی , همایش ملی توسعه پایدار با رویکرد فرصت ها و چالش ها ی سرمایه گذاری در منطقه ترشیز , 2019-04-17
  6. فاطمه برمک , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا عدالتیان دوم , رضا حاجی محمدی فریمانی , مروری بر تولید گاماآمینوبوتیریک اسید توسط باکتریهای اسید لاکتیک , اولین کنگره ملی بهداشت و سلامت غذا , 2018-05-03
  7. زهرا ایزدی مهر , مسعود یاورمنش , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا عدالتیان دوم , بررسی ویژگی های تکنولوژیکی و پتانسیل بیماری زایی انتروکوکوس ها , دومین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران , 2018-04-04
  8. شهناز بختیاری , محمدرضا عدالتیان دوم , مروری بر باکتری های Alicyclobacillus به عنوان عوامل فساد در آبمیوه ها و غذاهای اسیدی , اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران , 2016-10-18
  9. نگار میرنژاد عنبرانی , محمدرضا عدالتیان دوم , نقش آنزیم پروتئاز در بیوتکنولوژِی مواد غذایی , اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران , 2016-10-18
  10. فهیمه عزیزی , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا عدالتیان دوم , شناسایی جدایه های جنس لاکتوباسیلوس از پنیر سنتی متال و ارزیابی فعالیت ضد میکروبی آنها , سومین همایش یافته های نوین در محیط زیست و اکوسیستم های کشاورزی , 2016-08-05
  11. فهیمه عزیزی , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا عدالتیان دوم , بررسی خاصیت ضد میکروبی جدایه های لاکتوباسیلوس از پنیر سنتی متال , دومین همایش توسعه کیفیت، راهبردی فراگیر در سلامت غذا , 2016-05-17
  12. پرویز اله دو , حیدر زرقی , حسن کرمانشاهی , محمدرضا عدالتیان دوم , تاثیر افزودن سطوح مختلف پروبیوتیک و سرکه بر عملکرد تولیدی دوره آغازین جوجه های گوشتی , دومین همایش ملی دام و طیور شمال کشور , 2015-12-23
  13. پرویز اله دو , حیدر زرقی , حسن کرمانشاهی , محمدرضا عدالتیان دوم , تاثیر افزودن سطوح مختلف پروبیوتیک و سرکه بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی , دومین همایش ملی دام و طیور شمال کشور , 2015-12-23
  14. هدیه داودی مقدم , محمد سهرابی بالسینی , ایدین ماه تابانی , سارا کمالی , علیرضا وسیعی , محمدرضا عدالتیان دوم , کنترل کیفیت مواد غذایی با روش های شناسایی سریع قارچ ها و مایکوتوکسین ها در محصولات کشاورزی , سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی , 2015-09-09
  15. ایدین ماه تابانی , سارا کمالی , هدیه داودی مقدم , علیرضا وسیعی , محمد سهرابی بالسینی , محمدرضا عدالتیان دوم , استفاده از باکتریوفاژها در تشخیص و کنترل پاتوژن های غذایی , سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی , 2015-09-09
  16. علیرضا وسیعی , محمد سهرابی بالسینی , ایدین ماه تابانی , سارا کمالی , هدیه داودی مقدم , محمدرضا عدالتیان دوم , بهینه سازی ژنتیکی باکتری¬های اسیدلاکتیک (گونه¬های پروبیوتیکی) جهت افزایش تولید اگزوپلی ساکارید¬ها , سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی , 2015-09-09
  17. سمانه رضائی بروجردی , محمدرضا عدالتیان دوم , نقش فاکتورهای سیگما در فرایند نسخه برداری در باکتری E.coli , سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی , 2015-09-09
  18. محمدرضا عدالتیان دوم , سیدرضا سادات الحسینی , مسعود یاورمنش , ارزیابی اثر متقابل سطوح چربی و فرایند حرارتی روی میزان بازیافت انتروباکتریوفاژMS2 به عنوان شاخص ویروس های روده ای در شیر , سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی , 2015-09-09
  19. مطهره پیرنیا , فریده طباطبائی یزدی , محمدرضا عدالتیان دوم , اهمیت مصرف ماهی و نقش آن در سلامت انسان , سومین همایش ملی کشاورزی، آبزیان و غذا , 2013-12-19
  20. مطهره پیرنیا , فریده طباطبائی یزدی , محمدرضا عدالتیان دوم , کاربرد ضایعات و محصولات جانبی حاصل از فرآوری ماهی , سومین همایش ملی کشاورزی، آبزیان و غذا , 2013-12-19
  21. الهام اسحق ابادی , فرج اله شهریاری احمدی , محمدرضا نصیری , محمدرضا عدالتیان دوم , شناسایی مولکولی و تعیین رابطه فیلوژنتیکی میان لاکتوباسیل های جدا شده از خمیر ترش محلی تربت جام و آلمان , سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی , 2014-11-17
  22. الهام اسحق ابادی , فرج اله شهریاری احمدی , محمدرضا نصیری , محمدرضا عدالتیان دوم , شناسایی مولکولی و تعیین رابطه فیلوژنتیکی میان لاکتوباسیل های جدا شده از دو نمونه خمیر ترش صنعتی و سنتی , سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی , 2014-11-17
  23. فهیمه عزیزی , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا عدالتیان دوم , مروری بر خواص پروبیوتیکی انتروکوکوس فاسیوم , سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی , 2014-11-17
  24. اعظم مهربان , محمدحسین حدادخداپرست , محمدرضا عدالتیان دوم , معصومه مهربان سنگ آتش , بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره اتانولی ریشه و اندام های هوایی گیاه سالویا خراسانیکا بر برخی از باکتری های بیماریزای غذایی , بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2014-08-30
  25. اعظم مهربان , محمدحسین حدادخداپرست , محمدرضا عدالتیان دوم , معصومه مهربان سنگ آتش , اثر ضد میکروبی عصاره های اتانولی و آبی ریشه و اندام های هوایی گیاه سالویا خراسانیکا بر روی استافیلوکوکوس اورئوس در شرایط آزمایشگاهی , بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2014-08-30
  26. ندا نیّری , محمدرضا عدالتیان دوم , محمدباقر حبیبی نجفی , معصومه بحرینی , بررسی اثر ضد قارچی جدایه های اسید لاکتیک ایزوله شده از پنیر لیقوان بر روی کپک پنیسیلیوم اکسپانسوم به عنوان شاخص فساد میکروبی در آبمیوه , اولین همایش منطقه ای فراورده های لبنی سنتی ایران , 2014-02-24
  27. محمدرضا عدالتیان دوم , ندا نیّری , محمدباقر حبیبی نجفی , معصومه بحرینی , بررسی اثر ضد قارچی جدایه های اسید لاکتیک پنیر لیقوان بر روی مخمر رودوتورولا به عنوان شاخص فساد میکروبی آبمیوه , اولین همایش ملی میان وعده های غذایی , 2014-04-30
  28. علیرضا وسیعی , فریده طباطبائی یزدی , سید علی مرتضوی , محمدرضا عدالتیان دوم , منصور سعیدی , استفاده از روش مولکولی rep- PCR برای بررسی افتراق درون گونه ای سویه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم و برویس ایزوله شده از ترخینه , اولین همایش میان وعده های غذایی , 2014-04-30
  29. نفیسه دعوتی , سعید زیبایی , فریده طباطبائی یزدی , فخری شهیدی , محمدرضا عدالتیان دوم , مطالعه پتانسیل تکنولوژیکی انتروکوکوس های جداشده از شیر شتر ایران برای استفاده در صنعت غذا , همایش ملی توسعه پرورش شتر ایران , 2014-04-17
  30. نفیسه دعوتی , سعید زیبایی , فریده طباطبائی یزدی , فخری شهیدی , محمدرضا عدالتیان دوم , جداسازی و شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی باکتری های جنس انتروکوکوس دوغ شتر از ناحیه گنبد کاووس , همایش ملی توسعه پرورش شتر ایران , 2014-04-17
  31. حسین زنگانه , فخری شهیدی , سید علی مرتضوی , محمدرضا عدالتیان دوم , الناز میلانی , بررسی مقاومت انتروکوکوس های ایزوله شده از پنیر سنتی کردی به آنتی بیوتیک های رایج و فعالیت همولیتیکی و ژلاتینازی آنها , بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2013-10-29
  32. حسین زنگانه , فخری شهیدی , سید علی مرتضوی , محمدرضا عدالتیان دوم , الناز میلانی , استفاده از باکتریوسین ها به عنوان نگهدارنده های طبیعی و ایمن در فراورده های غذایی , بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2013-10-29
  33. محمدرضا عدالتیان دوم , ندا نیّری , کاربرد باکتریوسین در نگهداری غذاهای با منشا گیاهی , بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2013-10-29
  34. محمدرضا عدالتیان دوم , ندا نیّری , کاربرد و مکانیسم عمل نایسین در مواد غذایی , بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2013-10-29
  35. محمدرضا عدالتیان دوم , فریبا قیامتی یزدی , مسعود یاورمنش , مرتضی خمیری , بررسی اثر باکتریوسین های تولیدی باکتریهای اسیدلاکتیک ایزوله شده از کره محلی مسکه، بر روی میکروارگانیسم های بیماریزا , بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2013-10-29
  36. مطهره پیرنیا , فریده طباطبائی یزدی , محمدرضا عدالتیان دوم , ایزولاسیون و شناسایی انتروکوکوس ها با روش های مولکولی PCR , Real-Time PCR , بیست و یکمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران , 2013-10-29
  37. علیرضا وسیعی , فریده طباطبائی یزدی , سید علی مرتضوی , محمدرضا عدالتیان دوم , معرفی برخی از روش های مولکولی و مدرن ژنتیکی مبتنی بر کشت برای شناسایی و تمایز باکتری های اسید لاکتیک , بیست و یکمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران , 2013-10-29
  38. علیرضا وسیعی , فریده طباطبائی یزدی , سید علی مرتضوی , محمدرضا عدالتیان دوم , بررسی تنوع میکروبی ترخینه با استفاده از روش های مبتنی بر کشت و مولکولی , بیست و یکمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران , 2013-10-29
  39. علیرضا وسیعی , فریده طباطبائی یزدی , سید علی مرتضوی , محمدرضا عدالتیان دوم , جداسازی و شناسایی لاکتوباسیلوس های موجود در غذای سنتی ترخینه با استفاده از روش های مبتنی بر کشت و مولکولی , دومین کنگره سراسری باکتری شناسی پزشکی ایران , 2013-10-02
  40. علیرضا وسیعی , فریده طباطبائی یزدی , سید علی مرتضوی , محمدرضا عدالتیان دوم , بررسی خواص پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس های ایزوله شده از ترخینه , دومین کنگره سراسری باکتری شناسی پزشکی ایران , 2013-10-02
  41. محمدرضا عدالتیان دوم , سیدرضا سادات الحسینی , مسعود یاورمنش , بقاء حرارتی ویروس های روده ای (بیماری زا)در مواد غذایی , دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی , 2013-04-29
  42. محمدرضا عدالتیان دوم , محمدباقر حبیبی نجفی , سید علی مرتضوی , محمدرضا نصیری , محمدرضا باسامی , بررسی تنوع ژنتیکی و تغییرات فلور باکتریهای اسیدلاکتیک با استفاده از روشهای مولکولی در پنیر لیقوان – یک پنیر ایرانی حاصل از شیر خام , سومین همایش ملی بیوتکنولوژی کشاورزی ایران , 2012-09-03
  43. محمدعلی عطار , مسعود یاورمنش , سید علی مرتضوی , محمدباقر حبیبی نجفی , محمدرضا عدالتیان دوم , مریم شیر افکن , ارزیابی خاستگاه باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس موجود در پنیر لیقوان با تکیه بر روش های مبتنی برکشت و روش مولکولی , سومین همایش ملی بیوتکنولوژی کشاورزی ایران , 2012-09-03
  44. مهری جغتائی , مسعود یاورمنش , محمدرضا عدالتیان دوم , فریبا قیامتی یزدی , ارزیابی شاخص های بیماریزایی در انتروکوکوس های ایزوله شده از پنیر لیقوان (شیر گوسفندی – دلمه – پنیر تازه – پنیر رسیده) , سومین همایش ملی بیوتکنولوژی کشاورزی ایران , 2012-09-03
  45. نفیسه دعوتی , فریده طباطبائی یزدی , سعید زیبایی , فخری شهیدی , محمدرضا عدالتیان دوم , مطالعه فلور میکروبی، جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک شیر شتر در ناحیه ترکمن برای استفاده در صنعت غذا , اولین کنگره ملی شتر , 2012-04-17

انگلیسی

  1. Mohammad Reza Edalatian Dovom , Nazanin Taheri Nasab , A review on the Potential of Lactic Acid Bacteria in the Production and Degradation of Biogenic Amines in Food , چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران / 12و13 اردیبهشت 1402 , 2023-05-02
  2. Mohammad Reza Edalatian Dovom , Paria Rahnama vosough , Mohammad B Habibi Najafi , Ali Javadmanesh , بالتاسار مایو , IRANIAN KISHK AS A SOURCE OF LACTIC ACID BACTERIA PRODUCING EXOPOLYSACCHARIDE , XIII International Scientific Agriculture Symposium “AGROSYM 2022” , 2022-10-06
  3. Fatemeh hoseini , Mohammad B Habibi Najafi , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Screening of Streptococcus thermophilus and Lactobacillus delbrueckii bacteria isolated from traditional dairy products of Khorasan based on folate production , 10th International Conference on Food Industry Sciences,Organic Farming and Food Security , 2022-04-20
  4. kobra tajik toghan , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Ali Javadmanesh , Sayed Ali Mortazavi , Detection and Identification of Salmonella Typhimurium in Chicken Gizzard Using Conventional PCR , The 4th International Student Biotechnology Congress , 2019-02-25
  5. saeid afzali , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Mostafa Mazaheri Tehrani , Evaluation of anti-yeast activity of Lactobacillus strains isolated from traditional Iranian cheeses , 6th Asian Federation of Societies for Lactic Acid Bacteria International Symposium (AFSLAB Sym 2018) , 2018-05-05
  6. seyyed javad Ebadi nezhad hosseini , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Masoud Yavarmanesh , , Technological Characteristics of Lactobacillus spp. Isolated from Iranian Raw Milk Motal Cheese , 6th Asian Federation of Societies for Lactic Acid Bacteria International Symposium (AFSLAB Sym 2018) , 2018-05-05
  7. maryam tolou , Farideh Tabatabaei yazdi , Sayed Ali Mortazavi , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Investigation the potential of waste dairy factories to extract alkaline protease enzyme , International Congress Nutrition: From Laboratory Research to Clinical Studies , 2017-09-06
  8. Morteza Abbaszadegan , parnian pezeshki , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Masoud Yavarmanesh , Absar Alum , Occurrence of noroviruses and their correlation with microbial indicators in raw milk and food processing for the inactivation of viruses , 5th Food and Environmental Virology conference , 2016-09-13
  9. Elham Eshagh Abadi , Farajollah Shahriari Ahmadi , Mohammadreza Nassiri , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Identification of lactic acid bacteria from local sourdough to produce appropriate starter on an industerial scale , پانزدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران , 2014-08-26
  10. Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Sayed Ali Mortazavi , Identification of antimicrobial producing Enterococci isolated from Iranian raw milk cheeses using cultural methods , 1st International e- conference on Novel Food Processing , 2013-02-26
  11. Mohammad B Habibi Najafi , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Microbiological characterization of Iranian raw milk cheese “Lighvan” with reference to food safety , Kiel Food Science Symposium 2012 , 2012-05-23
  12. Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Sayed Ali Mortazavi , Baltazar Mayo , Molecular analysis of the diversity and evolution of lactic flora in Lighvan-an Iranian raw sheep's milk- cheese , IDF International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk , 2011-05-16
  13. Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Sayed Ali Mortazavi , Majid Hashemi , Isolation and Identification of Lactic Acid Bacteria from Koozeh Cheese , 2nd International Congress of Food Hygiene , 2011-04-30
  14. Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Sayed Ali Mortazavi , Mohammadreza Nassiri , Mohammad Reza Bassami , Mahin Hashemi , Isolation and Identification the indigenous Lactic Flora from Lighvan, as an Irania Raw Milk Cheese from Milk and Ripend Cheese , 2010 International Conference on Nutrition and Food Sciences , 2010-07-28
  15. Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Iranian white brined cheese using traditional kefir grain , 6th NIZO Dairy Conference , 2009-09-30
  16. Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Evaluation of Chemical and Microbial Properties of Iranian white brined cheese , 1st International Congress of Food Hygiene , 2009-04-25