مقالات ارائه شده در مجلات

فارسی

  1. فاطمه حیدری , محبت محبی , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی در فرمولاسیون خمیرآبه هت تهیه ناگت مرغ کم چرب, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (17), شماره (3), سال (2021-7), صفحات (25-37)
  2. مهسان ایرجی فر , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , یونس زاهدی , ارزیابی اثر اسید لاکتیک بر ویژگیهای بافتی و الگوی پروتئولیز عضله دو سر ران شتر یک کوهانه, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (15), شماره (1), سال (2019-5), صفحات (37-54)
  3. شکیبا کیانیانی , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , بررسی اثر جایگزینی ژل آلوئهورا با چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، تکنولوژیکی و حسی سوسیس حاوی 40درصد گوشت قرمز, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (15), شماره (1), سال (2019-5), صفحات (1-11)
  4. حنان لشکری , محمدجواد وریدی , محمد هادی اسکندری , مهدی وریدی , تاثیر افزودن آب انار بر ویژگی های فیزیکی- شیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فتای بدون آبگیری, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (15), شماره (83), سال (2019-1), صفحات (299-314)
  5. آتنا پاسبان , محبت محبی , هاشم پورآذرنگ , مهدی وریدی , ارزو عباسی مایوان , سمیرا سیدی مرغکی , خشک کردن کف پوشی پوره قارچ دکمه ای ) (Agaricusbisporusو مدلسازی ریاضی فرآیند خشک کردن, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (15), شماره (80), سال (2018-10), صفحات (431-441)
  6. وحیده سالار کریمی , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , بررسی تأثیر جایگزینی آرد بلوط (کوئرکوس برانتی) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر, پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, دوره (8), شماره (1), سال (2019-4), صفحات (15-30)
  7. عاطفه پور مهدی , محبت محبی , اشرف گوهری اردبیلی , مهدی وریدی , محمدرضا صلاحی , بهینه سازی تولید پودر پوره سیب زمینی به روش خشک کردن کف پوشی, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (14), شماره (4), سال (2018-10), صفحات (585-600)
  8. محمدحسین نشاسته گیر , محبت محبی , محمدحسین حدادخداپرست , مهدی وریدی , تهیه نانو لیپوزوم های حاوی اسانس روغنی پرتقال با استفاده از روش حرارتی, نوآوری در علوم و فناوری غذایی, دوره (10), شماره (2), سال (2018-9), صفحات (115-122)
  9. محمد فرهادی چیتگر , مهدی وریدی , فخری شهیدی , اصغر ترابی , مطالعه اثر همزمان دما و هیدروژن‌پراکسید بر پایداری آنتوسیانین‌های عصاره سه گونه زرشک, علوم غذایی و تغذیه, دوره (16), شماره (2), سال (2019-5), صفحات (79-88)
  10. هانی حمزه کلکناری , ناصر شاه نوشی فروشانی , مهدی وریدی , تعیین‏ کننده‏ های نظام‏ های انگیزشی پذیرش سیستم HACCP مطالعه موردی: صنایع غذایی استان خراسان رضوی, اقتصاد کشاورزی و توسعه, دوره (26), شماره (104), سال (2019-3), صفحات (23-45)
  11. سارا رویتوند , ناصر صداقت , مهدی وریدی , محبت محبی , بررسی تأثیر پوشش آلوئه ورا و بسته بندی بر ویژگی های کیفی و زمان ماندگاری زرشک بی دانه Berberis vulgaris, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (15), شماره (85), سال (2019-3), صفحات (141-150)
  12. مهدی کاویانی , مهدی وریدی , ستار طهماسبی انفرادی , محمدجواد وریدی , تعیین بهترین زمان برداشت ارقام ماری و شنگه بر اساس برخی پارامتر های تعیین کننده کیفیت زیتون, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (15), شماره (84), سال (2019-2), صفحات (397-410)
  13. مهسان ایرجی فر , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , یونس زاهدی , ارزیابی اثر ماریناد اسید استیک و کلرید سدیم بر برخی ویژگی‌های کیفی گوشت شتر یک کوهانه ایرانی, پژوهش های صنایع غذایی, دوره (28), شماره (1), سال (2018-4), صفحات (145-160)
  14. الناز قبادی , مهدی وریدی , محمدجواد وریدی , آرش کوچکی , صمغ دانه شنبلیله: بهینه سازی استخراج و ارزیابی ویژگی های ضد اکسایشی, فناوری های نوین غذایی, دوره (5), شماره (3), سال (2018-6), صفحات (447-468)
  15. شهرام بیرقی طوسی , محبت محبی , مهدی وریدی , اثر ترکیب خوراک و متغیرهای فرایند بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی کف‌های جامد تشکیل شده از نشاسته ذرت و دانه کنجد به روش اکستروژن, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (14), شماره (5), سال (2019-1), صفحات (865-876)
  16. محبت محبی , مهدی وریدی , محمد نوشاد , محمد خلیلیان موحد , ارزیابی رهایش وانیلین از ریزکپسول‌های چندلایه تحت ‌شرایط شبیه‌سازی‌ شدۀ دهان, پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, دوره (8), شماره (2), سال (2019-7), صفحات (111-124)
  17. عاطفه پورمهدی , محبت محبی , اشرف گوهری اردبیلی , مهدی وریدی , محمدرضا صلاحی , بهینه‌سازی تولید پودر پوره سیب‌زمینی به روش خشک کردن کف‌پوشی, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (14), شماره (4), سال (2018-11), صفحات (585-600)
  18. نسیم بیدار , احمد حسن آبادی , حسن نصیری مقدم , مهدی وریدی , محمد محسن زاده , اثر اسانس اسطوخودوس بر عملکرد، فراسنجه های خونی و قابلیت هضم در جوجه های گوشتی, پژوهشهای علوم دامی ایران, دوره (9), شماره (3), سال (2017-12), صفحات (328-339)
  19. عاطفه فرهمند , مهدی وریدی , آرش کوچکی , ارزیابی خواص عملکردی موسیلاژ دانه بِه استخراج شده به کمک فراصوت, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (12), شماره (1), سال (2016-5), صفحات (163-181)
  20. فرزانه نصرالله زاده , مهدی وریدی , آرش کوچکی , فرزین هادی راده , بررسی پیشرفت واکنش مایلارد در دو روش حرارت دهی متداول و مایکروویو در سامانه سرم آلبومین گاوی- مالتودکسترین, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (14), شماره (73), سال (2018-3), صفحات (187-199)
  21. مهدی وریدی , فاطمه حیدری , بهداد شکرالهی یانچشمه , ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی آرد حاصل از دانه صیفی جات بومی ایران (خربزه، هندوانه، طالبی و کدو), پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, دوره (5), شماره (3), سال (2017-1), صفحات (249-264)
  22. محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , میثم وجدی , اعظم شریف پورلاطانی , طراحی، ساخت و کاربرد دستگاه بینی الکترونیکی در تشخیص سریع فساد گوشت چرخ شده شتر در بسته بندی هوا، خلاء و اتمسفر اصلاح شده, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (15), شماره (74), سال (2018-4), صفحات (213-225)
  23. رسول مظفرپورسیاهکوهی , آرش کوچکی , الناز میلانی , مهدی وریدی , بررسی اثر متغیر های دمایی و رطوبتی فرایند اکستروژن بر برخی خواص عملکردی و پارامترهای رنگ کنسانتره پروتئینهای سویا, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (14), شماره (71), سال (2018-1), صفحات (223-229)
  24. فرشته سبزی , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , مطالعه اثر آبغوره بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی گوشت گاو, پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, دوره (6), شماره (1), سال (2017-4), صفحات (53-70)
  25. نازنین فاطمه رحمتی , آرش کوچکی , مهدی وریدی , رسول کدخدایی , ارزیابی ویژگی‌های ساختاری و عملکردی پروتئین سه ژنوتیپ مختلف لوبیا (Phaseolus vulgaris), پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (13), شماره (1), سال (2017-4), صفحات (79-91)
  26. فروزان طباطبائی یزدی , ابوالقاسم گلیان , حیدر زرقی , مهدی وریدی , بررسی اثر مصرف سطوح مختلف گوانیدینو استیک اسید بر ترکیب شیمیایی و کیفیت گوشت سینه مرغ, نوآوری در علوم و فناوری غذایی, دوره (8), شماره (3), سال (2016-12), صفحات (105-113)
  27. حنان لشکری , محمدجواد وریدی , محمد هادی اسکندری , مهدی وریدی , بهینه سازی تولید پنیر فتای بدون آبگیری با استفاده از طرح آماری مخلوط, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (15), شماره (74), سال (2018-4), صفحات (283-298)
  28. اکرم آریان فر , فخری شهیدی , رسول کدخدایی , مهدی وریدی , بررسی عوامل موثر بر استخراج پلی فنول ها و فعالیت آنتی اکسیدانی چای سبز, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (11), شماره (4), سال (2015-11), صفحات (285-295)
  29. آزاده قربانی حسن سرایی , فخری شهیدی , حمیدبهادر قدوسی , علی معتمدزادگان , مهدی وریدی , پایداری اکسیداتیو ماست غنی شده با منابع گوناگون امگاسه طی مدت نگهداری, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (13), شماره (1), سال (2016-11), صفحات (165-173)
  30. امین سیدیعقوبی , فخری شهیدی , محبت محبی , مهدی وریدی , شیوا گل محمد زاده , بررسی اثر نوع چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نانوحامل‌های لیپیدی جامد حاوی فیکوسیانین, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (14), شماره (67), سال (2016-11), صفحات (83-93)
  31. فخری شهیدی , مهدی وریدی , محبت محبی , صفیه خلیلیان , محمد خلیلیان موحد , بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پودر انار تولید شده با روش خشک کردن کف پوشی, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (14), شماره (63), سال (2017-5), صفحات (221-230)
  32. وجیهه زارع باقی آباد , فریده طباطبائی یزدی , سید علی مرتضوی , مهدی وریدی , بهینه سازی تولید آنزیم لیپاز مخمر Cryptococcus albidus با استفاده از رویه سطح پاسخ, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (13), شماره (59), سال (2016-12), صفحات (181-192)
  33. مهدی وریدی , عاطفه فرهمند , آرش کوچکی , مقایسه برخی خواص عملکردی موسیلاژ دانه به استخراج شذه با دو روش فراصوت و رایج, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (12), شماره (1), سال (2016-4), صفحات (163-181)
  34. مهدی وریدی , محمد فرهادی چیتگر , محمدجواد وریدی , احمد بالندری , مقایسه برخی از خصوصیات فیزیکی و شیمیایی سه ژنوتیپ زرشک بومی استان سمنان, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (12), شماره (2), سال (2016-6), صفحات (250-260)
  35. سمیرا فیضی , مهدی وریدی , فاطمه زارع , محمدجواد وریدی , بررسی اثر تغییرات pH بر خواص عملکردی ایزوله پروتئین شنبلیله, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (11), شماره (5), سال (2016-3), صفحات (521-534)
  36. محمد قبادی , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , بررسی ویژگی های فیزیکو شیمیایی و عملکردی فیبرهای غذایی گندم، چغندرقند و سیب زمینی, پژوهش های صنایع غذایی, دوره (27), شماره (1), سال (2017-5), صفحات (1-12)
  37. اکرم آریان فر , فخری شهیدی , رسول کدخدائی , مهدی وریدی , بررسی عوامل موثر بر استخراج پلی فنولها و فعالیت آنتی اکسیدانی چای سبز, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (11), شماره (4), سال (2015-11), صفحات (285-295)
  38. محسن زندی , محبت محبی , مهدی وریدی , نوید رمضانیان , تخمین و ارزیابی ضریب نفوذ میکروکپسولهای آلژینات-پروتئین آب پنیر حامل دی استیل و ارزیابی آن در شرایط مختلف دهانی, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (11), شماره (4), سال (2015-11), صفحات (435-444)
  39. یونس زاهدی دیزج یکان , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , ارزیابی اثر جنس و نوع عضله بر الگوی پروتئولیز پروتئینهای میوفیبریلی گوشت شتر یک کوهانه ایرانی در مدت زمان ترد شدن, پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, دوره (4), شماره (2), سال (2015-10), صفحات (97-116)
  40. مهدیه قمری , فریده طباطبائی یزدی , ایران عالم زاده , منوچهر وثوقی , مهدی وریدی , هانیه صفری , بهینه سازی پارامترهای فیزیکی در میزان تولید آنزیم لیپاز توسط آسپرژیلوس نایجر PTCC5010 در محیط حاوی شیره خرما و بررسی خصوصیات آن, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (13), شماره (57), سال (2016-10), صفحات (159-167)
  41. هانی حمزه کلکناری , محمد قربانی , ناصر شاه نوشی فروشانی , مهدی وریدی , بررسی الگوهای رفتاری مربوط پذیرش سیستم تجزیه تحلیل خطر در نقاط کنترل بحرانی در صنایع غذایی استان خراسان رضوی, اقتصاد کشاورزی, دوره (9), شماره (3), سال (2015-11), صفحات (15-36)
  42. وجیهه زارع باقی آباد , فریده طباطبائی یزدی , سید علی مرتضوی , مهدی وریدی , بررسی بازدهی تولید آنزیم لیپاز مخمرDSM3286 Yarrowia lipolytica تحت تیمارهای مختلف نیتروژنی و زمان تخمیر, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (13), شماره (56), سال (2016-10), صفحات (35-44)
  43. هانی حمزه کلکناری , محمد قربانی , مهدی وریدی , ناصر شاه نوشی فروشانی , بررسی منافع و موانع پذیرش سیستم تجزیه تحلیل خطر در نقاط کنترل بحرانی در صنایع غذایی مشهد, تحقیقات اقتصاد کشاورزی, دوره (7), شماره (2), سال (2015-8), صفحات (27-61)
  44. مهدیه قمری , فریده طباطبائی یزدی , ایران عالم زاده , منوچهر وثوقی , مهدی وریدی , بهینه سازی محیط کشت حاوی شیره خرما جهت تولید لیپاز توسط آسپرژیلوس نایجر به روش پاسخ سطح, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (14), شماره (65), سال (2016-7), صفحات (85-96)
  45. وجیهه زارع باقی آباد , فریده طباطبائی یزدی , سید علی مرتضوی , مهدی وریدی , جداسازی و شناسایی مخمرهای لیپولیتیک از کنجاله کنجد استان یزد و بررسی پتانسیل تولید لیپاز در آنها, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (13), شماره (51), سال (2016-5), صفحات (125-136)
  46. نسیم حسن پور , محبت محبی , مهدی وریدی , ارزیابی تاثیر پوشش دهی و شرایط سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی فلافل سرخ شده به روش عمیق, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (12), شماره (47), سال (2015-4), صفحات (53-63)
  47. محمد فرهادی چیتگر , مهدی وریدی , محمدجواد وریدی , فخری شهیدی , ارزیابی خواص فیزیکی و شیمیایی سه گونه زرشک بومی ایران, پژوهش های صنایع غذایی, دوره (24), شماره (1), سال (2014-5), صفحات (63-76)
  48. فخری شهیدی , مهدی وریدی , محبت محبی , محمد نوشاد , محمد خلیلیان موحد , بهینه یابی شرایط خشک کردن پاششی آب انار با استفاده از روش سطح-پاسخ, پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, دوره (3), شماره (2), سال (2014-9), صفحات (129-142)
  49. زهرا احمدیان کوچکسرائی , مهدی وریدی , محمدجواد وریدی , هاشم پورآذرنگ , تاثیر زمان بلانچینگ و دمای برشته نمودن دانه کنجد بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرکنجد, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (10), شماره (2), سال (2014-8), صفحات (136-147)
  50. یونس زاهدی دیزج یکان , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , مقایسه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کیفی عضله های طویل سین های شتر یک کوهانه ایرانی (Biceps femoris) و دو سر ران (Longissimus thoracis), پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, دوره (3), شماره (1), سال (2014-4), صفحات (79-96)
  51. بهداد شکرالهی یانچشمه , محبت محبی , مهدی وریدی , الهام انصاری فر , ارزیابی تاثیر دما، زمان سرخ کردن و افزودن آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخ شده به روش سیستم مدل پوسته (DFCM), پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (10), شماره (3), سال (2014-12), صفحات (266-275)
  52. آسیه علی پور , آرش کوچکی , رسول کدخدایی , مهدی وریدی , بررسی اثر مخلوط صمغ قدومه شیرازی–پروتئین آب پنیر تغلیظ شده بر پایداری امولسیون روغن ذرت در آب, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (12), شماره (48), سال (2015-10), صفحات (163-174)
  53. آرام بستان , محبت محبی , محمدحسین حدادخداپرست , مهدی وریدی , بیژن ملائکه نیکوئی , بررسی ساختار اسید چرب و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دانه مرو (Salvia macrosiphon, Boiss), پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (9), شماره (3), سال (2013-10), صفحات (279-283)
  54. سیدامیر توکلی لاهیجانی , فخری شهیدی , مهدی وریدی , محبت محبی , بررسی اثر زیست توده ریز جلبک Spirulina platensis بر کینتیک اسیدی شدن و ویژگی های ریز ساختاری ماست, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (11), شماره (2), سال (2015-7), صفحات (152-160)
  55. محمد فرهادی چیتگر , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , فخری شهیدی , بررسی اثر دما و ماده جامد بر سینتیک تخریب آنتوسیانین های زرشک بی دانه, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (11), شماره (2), سال (2015-7), صفحات (107-115)
  56. فاطمه حیدری , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , اثر درجه چرخ کردن بر ویژگی های رنگی گوشت گاو, شتر و شتر مرغ, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (10), شماره (4), سال (2014-3), صفحات (291-298)
  57. آتنا پاسبان , محبت محبی , هاشم پورآذرنگ , مهدی وریدی , مطالعه اثر اسیدسیتریک، اسید آسکوربیک و سدیم متابی سولفیت بر رنگ و خصوصیات کف زایی پوره ی قارچ دکمه ای(Agaricus bisporus), پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (9), شماره (2), سال (2013-7), صفحات (138-146)
  58. الهام انصاری فر , محبت محبی , فخری شهیدی , مهدی وریدی , مدلسازی کینتیک انتقال جرم طی سرخ کردن عمیق ناگت پنیر کردی پوشش داده شده با سفیده تخم مرغ, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (9), شماره (2), سال (2013-7), صفحات (126-137)
  59. سمیرا فیضی , مهدی وریدی , فاطمه زارع , محمدجواد وریدی , بررسی ترکیب شیمیایی، پارامترهای رنگ و خصوصیات عملکردی آرد شنبلیله و مقایسه آن با آرد سویا, پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, دوره (2), شماره (2), سال (2013-9), صفحات (121-138)
  60. هما بقائی , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , زرین اسحاقی , بررسی اثر و شرایط کشتار بر چگونگی کاهشpH و پروتئولیز گوشت شترمرغ طی زمان ترد شدن با استفاده از SDS-PAGE, پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, دوره (2), شماره (1), سال (2013-7), صفحات (36-17)
  61. هما بقائی , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , بررسی اثر جنس و شرایط کشتار بر راندمان، ترکیب وزنی و میزان افت در مراحل مختلف پس از کشتار لاشه شترمرغ ور ارزیابی اقتصادی آن, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (10), شماره (3), سال (2013-11), صفحات (196-203)

انگلیسی

  1. Morteza Kashaninejad , Seyed Mohammad Ali Razavi , Mehdi Varidi , The Effect of Temperature and Transmembrane Pressure on the Camel Milk Ultrafiltration Performance: An Optimization Study, Journal of Membrane Science and Research, Volume (7), No (4), Year (2021-10), Pages (288-294)
  2. samira Feyzi , Mehdi Varidi , Mohammad Reza Housaindokht , Zarrin Eshaghi , pH and NaCl effects on the interactions between safranal and whey protein isolate, Food Bioscience, Volume (44), Year (2021-12), Pages (101197-101197)
  3. Majid Nooshkam , Mehdi Varidi , Physicochemical stability and gastrointestinal fate of β-carotene-loaded oil-in-water emulsions stabilized by whey protein isolate-low acyl gellan gum conjugates, Food Chemistry, Volume (347), No (347), Year (2021-6), Pages (129079-129091)
  4. hannan lashkari , Mohammad Javad Varidi , Mohammad Hadi Eskandari , Mehdi Varidi , Effect of Pomegranate Juice on the Manufacturing Process and Characterization of Feta-Type Cheese during Storage, Journal of Food Quality, Volume (2020), No (1), Year (2020-11), Pages (1-11)
  5. Saeedeh Hosseini , Mehdi Varidi , Optimization of Microbial Rennet Encapsulation in Alginate – Chitosan Nanoparticles, Food Chemistry, Volume (352), No (352), Year (2021-8), Pages (129325-89)
  6. Zahra Kazemi Taskooh , Mehdi Varidi , Food-based iron delivery systems: A review, Trends in Food Science & Technology, Volume (116), No (116), Year (2021-10), Pages (75-89)
  7. samaneh Alamatian , Mohebbat Mohebbi , Mehdi Varidi , مهدی مومن نژاد , بررسی اثر پوشش‌دهی با صمغ‌های کتیرا و ثعلب و تیمار اسمزی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی گوشت شترمرغ, پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, Year (2020-1)
  8. Mohammad GHobadi , Arash Koocheki , Mohammad Javad Varidi , Mehdi Varidi , Encapsulation of curcumin using Grass pea (Lathyrus sativus) protein isolate/Alyssum homolocarpum seed gum complex nanoparticles, Innovative Food Science and Emerging Technologies, Volume (72), No (102728), Year (2021-8), Pages (102728-14)
  9. Mohammad GHobadi , Mohammad Javad Varidi , Arash Koocheki , Mehdi Varidi , Effect of heat treatment on the structure and stability of Grass pea (Lathyrus sativus) protein isolate/Alyssum homolocarpum seed gum nanoparticles, International Journal of Biological Macromolecules, Volume (182), No (1), Year (2021-7), Pages (26-36)
  10. touba izadi , Mohebbat Mohebbi , Fakhri Shahidi , Mehdi Varidi , Mohammad Reza Salahi , Cheese powder production and characterization: A foam-mat drying approach, Food and Bioproducts Processing, Volume (123), Year (2020-9), Pages (225-237)
  11. ZAHRA ALLAHDAD , Mehdi Varidi , Reza Zadmard , Thomas Haertle , Lindsay Sawyer , Ali Akbar Saboury , Efficiency of milk proteins in eliminating practical limitations of β-carotene in hydrated polar solution, Food Chemistry, Volume (330), No (2020), Year (2020-11), Pages (127218-127218)
  12. Zahra Kazemi Taskooh , Mehdi Varidi , Designation and characterization of cold-set whey protein-gellan gum hydrogel for iron entrapment, Food Hydrocolloids, Volume (111), No (2021), Year (2021-2), Pages (106205-106205)
  13. samira Feyzi , Mehdi Varidi , Mohammad Reza Housaindokht , Zarrin Eshaghi , Raffaele Romano , Paola Piombino , Alessandro Genovese , A study on aroma release and perception of saffron ice cream using in-vitro and in-vivo approaches, Innovative Food Science and Emerging Technologies, Volume (65), No (2020), Year (2020-10), Pages (102455-102455)
  14. Majid Nooshkam , Mehdi Varidi , Whey protein isolate-low acyl gellan gum Maillard-based conjugates with tailored technological functionality and antioxidant activity, International Dairy Journal, Volume (109), No (2020), Year (2020-10), Pages (104783-104783)
  15. Mohammad GHobadi , Arash Koocheki , Mohammad Javad Varidi , Mehdi Varidi , Fabrication and characterization of Grass pea (Lathyrus sativus) protein isolate-Alyssum homolocarpum seed gum complex coacervate, Polymer Testing, Volume (89), No (1), Year (2020-9), Pages (106636-106645)
  16. Neda Khatib , Mohammad Javad Varidi , Mohebbat Mohebbi , Mehdi Varidi , سید محمد هاشم حسینی , Replacement of nitrite with lupulon–xanthohumol loaded nanoliposome in cooked beef-sausage: experimental and model based study, Journal of Food Science and Technology, Volume (57), No (7), Year (2020-2), Pages (2629-2639)
  17. samira Feyzi , Mehdi Varidi , Mohammad Reza Housaindokht , Zarrin Eshaghi , Innovative method for analysis of safranal under static and dynamic conditions through combination of HS‐SPME‐GC technique with mathematical modelling, Phytochemical Analysis, Volume (31), No (5), Year (2020-1), Pages (564-574)
  18. Majid Nooshkam , Mehdi Varidi , Deepak Kumar Verma , Functional and biological properties of Maillard conjugates and their potential application in medical and food: A review, Food Research International, Volume (131), Year (2020-5), Pages (109003-109020)
  19. SeyedHossein Razavizadegan Jahromi , Reza Farhoosh , بهرام همتی نژاد , Mehdi Varidi , Characterization of the binding of cyanidin-3-glucoside to bovine serum albumin and its stability in a beverage model system: A multispectroscopic and chemometrics study, Food Chemistry, Volume (311), Year (2020-5), Pages (126015-126028)
  20. Majid Nooshkam , Mehdi Varidi , Maillard conjugate-based delivery systems for the encapsulation, protection, and controlled release of nutraceuticals and food bioactive ingredients: A review, Food Hydrocolloids, Volume (100), Year (2020-3), Pages (105389-105401)
  21. Mohammad Javad Varidi , Mehdi Varidi , meisam vajdi , ma sharifpour , Mohammad Reza Akbarzadeh Totonchi , Best Precision–Recall Confidence Threshold and F-Measure to Determine Quality of Camel Meat by Support Vector Regression Based Electronic Nose, International Journal of Food Engineering, Volume (15), No (9), Year (2019-7)
  22. Neda Khatib , Mohammad Javad Varidi , Mohebbat Mohebbi , Mehdi Varidi , سیدمحمد هاشم حسینی , Co‐encapsulation of lupulon and xanthohumol in lecithin‐based nanoliposomes developed by sonication method, Journal of Food Processing and Preservation, Volume (43), No (9), Year (2019-6)
  23. FATEMEH HEYDARI , Mohammad Javad Varidi , Mehdi Varidi , Mohebbat Mohebbi , ارزیابی کیفی برگر شتر با استفاده از تجزیه و تحلیل مولفه اصلی, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Volume (14), No (6), Year (2019-3), Pages (139-146)
  24. samaneh Alamatian , Mohebbat Mohebbi , Mehdi Varidi , مهدی مومن نژاد , Modeling of osmotic treatment of ostrich meat coated by tragacanth and salep, Meat Science, Volume (156), No (1), Year (2019-10), Pages (231-239)
  25. somayyeh nik nia , Seyed Mohammad Ali Razavi , Mehdi Varidi , Proteolysis of sodium caseinate using Withania coagulans extract: An optimization study, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Volume (14), No (6), Year (2019-3), Pages (101-111)
  26. Rassoul Mozafarpour , Arash Koocheki , الناز میلانی , Mehdi Varidi , Extruded soy protein as a novel emulsifier: Structure, interfacial activity and emulsifying property, Food Hydrocolloids, Volume (93), No (1), Year (2019-8), Pages (361-373)
  27. samira Feyzi , Mehdi Varidi , Mohammad Reza Housaindokht , Zarrin Es’haghi , Binding of Safranal to Whey Proteins in Aqueous Solution: Combination of Headspace Solid-Phase Microextraction/Gas Chromatography with Multi Spectroscopic Techniques and Docking Studies, Food Chemistry, Volume (287), Year (2019-3), Pages (313-323)
  28. sara royatvand , Nasser Sedaghat , Mehdi Varidi , Mohebbat Mohebbi , Study the Physicochemical and Sensory Attributes of Seedless Barberries Treated by Edible Coating and Packaging of During Storage, International Journal of Engineering Research, Volume (12), No (7), Year (2018-12), Pages (190-193)
  29. meisam vajdi , Mohammad Javad Varidi , Mehdi Varidi , Mohebbat Mohebbi , Using electronic nose to recognize fish spoilage with an optimum classifier, Journal of Food Measurement and Characterization, Year (2019-1)
  30. ZAHRA ALLAHDAD , motahareh nasiri , Mehdi Varidi , Mohammad Javad Varidi , Effect of sonication on osmotic dehydration and subsequent air-drying of pomegranate arils, Journal of Food Engineering, Volume (244), No (5), Year (2019-3), Pages (202-211)
  31. Majid Nooshkam , Mehdi Varidi , Moein Bashash , The Maillard reaction products as food-born antioxidant and antibrowning agents in model and real food systems, Food Chemistry, Volume (275), No (6), Year (2019-3), Pages (644-660)
  32. ZAHRA ALLAHDAD , Mehdi Varidi , R. Zadmard , Ali AkbarSaboury , Thomas Haertle , Binding of β-carotene to whey proteins: Multi-spectroscopic techniques and docking studies, Food Chemistry, Volume (277), No (8), Year (2019-3), Pages (96-106)
  33. behdad shokrolahi , Mohebbat Mohebbi , Mehdi Varidi , Seyyed Mohammad Razavi , Elham Ansarifar , Performance of lentil and chickpea flour in deep-fried crust model (DFCM): oil barrier and crispy properties, Journal of Food Measurement and Characterization, Volume (13), No (1), Year (2018-10), Pages (296-304)
  34. ZAHRA ALLAHDAD , Mehdi Varidi , R. Zadmard , A. A. Saboury , Spectroscopic and docking studies on the interaction between caseins and β- carotene, Food Chemistry, Volume (255), No (2), Year (2018-7), Pages (187-196)
  35. Nazanin Fatemeh Rahmati , Arash Koocheki , Mehdi Varidi , , Introducing Speckled sugar bean (Phaseolus vulgaris) protein isolates as a new source of emulsifying agent, Food Hydrocolloids, Volume (79), No (1), Year (2018-4), Pages (498-508)
  36. Nazanin Fatemeh Rahmati , Mehdi Varidi , Rassoul Kadkhodaee , Thermodynamic compatibility and interactions between Speckled Sugar bean protein and xanthan gum for production of multilayer O/W emulsion, Journal of Food Science and Technology, Volume (55), No (3), Year (2018-3), Pages (1143-1153)
  37. , Mehdi Varidi , Arash Koocheki , F. Hadizadeh , Effect of microwave and conventional heating on structural, functional and antioxidant properties of bovine serum albumin-maltodextrin conjugates through Maillard reaction, Food Research International, Volume (100), No (2), Year (2017-8), Pages (289-297)
  38. samira Feyzi , Mehdi Varidi , F.Zare , Mohammad Javad Varidi , Effect of drying methods on the structure, thermo and functional properties of fenugreek (Trigonella foenum graecum ) protein isolate, Journal of the Science of Food and Agriculture, Volume (98), No (5), Year (2017-1), Pages (1880-1888)
  39. samira Feyzi , Mehdi Varidi , F. Zare , Mohammad Javad Varidi , A comparison of chemical, structural and functional properties offenugreek (Trigonella foenum graecum) protein isolates producedusing different defatting solvents, International Journal of Biological Macromolecules, Volume (105), No (1), Year (2017-6), Pages (27-35)
  40. Amin yagoubi , Fakhri Shahidi , Mohebbat Mohebbi , Mehdi Varidi , Sh. Golmohammadzadeh , Preparation, characterization and evaluation of physicochemical properties of phycocyanin-loaded solid lipid nanoparticles and nanostructured lipid carriers, Journal of Food Measurement and Characterization, Volume (12), No (1), Year (2018-3), Pages (378-385)
  41. Zahra Ahmadi , Seyed Mohammad Ali Razavi , Mehdi Varidi , Sequential ultrasound and transglutaminase treatments improve functional, rheological, and textural properties of whey protein concentrate, Innovative Food Science and Emerging Technologies, Volume (43), No (10), Year (2017-10), Pages (207-215)
  42. farahnaz ghollasi mood , Mohammad Mohsenzadeh , Mohammad Reza Housaindokht , Mehdi Varidi , Microbial and chemical spoilage of chicken meat during storage at isothermal and fluctuation temperature under aerobic conditions, Iranian Journal of Veterinary Science and Technology, Volume (8), No (1), Year (2017-4), Pages (38-46)
  43. forouzan tabatabaie yazdy , Abolghasem Golian , Heydar Zarghi , Mehdi Varidi , Effect of wheat-soy diet nutrient density and guanidine acetic acid supplementation on performance and energy metabolism in broiler chickens, Italian Journal of Animal Science, Volume (16), No (4), Year (2017-4), Pages (593-600)
  44. Younes Zahedi , Mohammad Javad Varidi , Mehdi Varidi , Proteome Changes of Biceps Femoris Muscle of Iranian One-Humped Camel and It's Relationship with Meat Quality Traits, Food Technology and Biotechnology, Volume (54), No (3), Year (2016-7), Pages (324-334)
  45. Nazanin Fatemeh Rahmati , Arash Koocheki , Mehdi Varidi , R.Kadkhodaee , Adsorption of Speckled Sugar bean protein isolate at oil-water interface: Effect of ionic strength and pH, International Journal of Biological Macromolecules, Volume (95), No (1), Year (2017-2), Pages (1179-1189)
  46. farahnaz ghollasi mood , Mohammad Mohsenzadeh , Mohammad Reza Housaindokht , Mehdi Varidi , Quality changes of air-packaged chicken meat stored under different temperature conditions and mathematical modelling for predicting the microbial growth and shelf life, Journal of Food Safety, Volume (37), No (3), Year (2016-8)
  47. Fatemeh Heydari , Mohammad Javad Varidi , Mehdi Varidi , Mohebbat Mohebbi , Study on quality characteristics of camel burger and evaluating its stability during frozen storage, Journal of Food Measurement and Characterization, Volume (10), No (1), Year (2016-1), Pages (148-155)
  48. zahra ahmadian koochaksaraei , Mehdi Varidi , Mohammad Javad Varidi , Hashem Puorazrang , Study of stability characteristics of sesame milk: effect of pasteurization temperature, additives, and homogenisation pressure, Quality Assurance and Safety of Crops and Foods, Volume (7), No (5), Year (2015-1), Pages (677-686)
  49. samira feyzi , Mehdi Varidi , Fatemeh zare , Mohammad Javad Varidi , Fenugreek (Trigonella foenum graecum) seed protein isolate: extraction optimization, amino acid composition, thermo and functional properties, Journal of the Science of Food and Agriculture, Volume (95), No (15), Year (2015-2), Pages (3165-3176)
  50. atena pasban , Mohebbat Mohebbi , Hashem Puorazrang , Mehdi Varidi , Arezoo Abbasi , Optimization of Foaming Condition and Drying Behavior of White Button Mushroom (A garicus bisporus ), Journal of Food Processing and Preservation, Volume (39), No (6), Year (2015-12), Pages (737-744)
  51. mahdieh ghamari , Iran Alemzadeh , Farideh Tabatabaei yazdi , Manouchehr Vossoughi , Mehdi Varidi , Purification and Zymography of lipase from Aspergillus niger PTCC5010, International Journal of Engineering, Volume (28), No (8), Year (2015-8), Pages (1115-1123)
  52. atena paseban , Mohebbat Mohebbi , Hashem Puorazrang , Mehdi Varidi , Effects of endemic hydrocolloids and xanthan gum on foaming properties of white button mushroom puree studied by cluster analysis: A comparative study, Journal of Taibah University for Science, Volume (8), No (1), Year (2014-1), Pages (31-38)
  53. zahra ahmadian koochaksaraei , Mehdi Varidi , Mohammad Javad Varidi , Hashem Puorazrang , Influence of processing conditions on the physicochemical and sensory properties of sesame milk: A novel nutritional beverage, LWT- Food Science and Technology, Volume (57), No (1), Year (2014-6), Pages (299-305)
  54. Mehran Azizpour , Mohebbat Mohebbi , Mohammad Hossein Haddad khodaparast , Mehdi Varidi , Optimization of Foaming Parameters and Investigating the Effects of Drying Temperature on the Foam-Mat Drying of Shrimp (Penaeus indicus), Drying Technology, Volume (32), No (4), Year (2014-1), Pages (374-384)
  55. Mohsen Zandi , Mohebbat Mohebbi , Mehdi Varidi , Navid Ramezanian , Evaluation of diacetyl encapsulated alginate–whey protein microspheres release kinetics and mechanism at simulated mouth conditions, Food Research International, Volume (56), No (1), Year (2014-2), Pages (211-217)
  56. Mehran Azizpour , Mohebbat Mohebbi , Mohammad Hossein Haddad khodaparast , Mehdi Varidi , Foam-mat drying of shrimp: characterization and drying kinetics of foam, Agricultural Engineering International, Volume (15), No (3), Year (2013-9), Pages (159-169)

مقالات ارایه شده در کنفرانس

فارسی

  1. بهرام قاسمی , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , سید احمد امامی , بررسی آنتی اکسیدان های طبیعی (رزماری، مریم گلی، میخک و مرزنجوش) در گوشت و فرآورده های آن , دومین همایش ملی روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی , 2017-02-27
  2. محمد فرهادی چیتگر , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , فخری شهیدی , اثرهیدروژن پراکسید برپایداری آنتوسیانین های عصاره زرشک بی دانه , دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی , 2013-04-29
  3. سمیرا اسمعیل زاده آشینی , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , بررسی ویژگی های شیمیایی و تغذیه ای هسته خرما و کاربردهای آن در صنایع غذایی , مجموعه مقالات اولین همایش بین المللی و دومین همایش ملی کشاورزی،محیط زیست و امنیت غذای , 2017-02-28
  4. وحیده سالار کریمی , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , ویژگی ها و کاربردهای آرد بلوط در صنایع غذائی , روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذائی , 2016-12-21
  5. مهرنوش میری , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , کاربرد اسانس و عصاره های گیاهی بر افزایش زمان ماندگاری فرآورده های دریائی , سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذائی , 2015-09-09
  6. شکیبا کیانیانی , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , بررسی اثرات سلامت بخش ژل آلئوورا و کاربرد آن در صنایع غذائی , سومین همایش ملی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند , 2016-02-07
  7. عادله نعمت الهی , محمدجواد وریدی , حمید بهادر قدوسی , مهدی وریدی , بررسی اثر جایگزینی شیر گاو با شیر کنجد بر خصوصیات فیزیکو شیمیائی ماست , سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذائی , 2015-09-09
  8. سارا خسروشاهی , فریده طباطبائی یزدی , مهدی وریدی , ناصر صداقت , تاثیر بسته بندی MAP بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی زرشک تازه , سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی , 2015-09-09
  9. میثم وجدی , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , طراحی، ساخت و کاربرد دستگاه بینی الکترونیکی در تشخیص سریع فساد گوشت چرخ شده شتر در بسته بندی خلاء و اتمسفر اصلاح شده , همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی , 2015-09-09
  10. میثم وجدی , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , محبت محبی , کاربرد دستگاه بینی الکترونیکی بر پایه سنسورهای هوشمند گاز در صنعت غذا با رویکرد پدافند غیر عامل , روش های افزایش ماندگاری فراورده های غذایی , 2015-03-03
  11. مُطهره نصیری , مهدی وریدی , محمدجواد وریدی , فرشته سبزی , بررسی اثر فرایند آب زدایی اسمزی به کمک فراصوت بر رنگ، بافت و ریز ساختار دانه های انار , روش های افزایش ماندگاری فراورده های غذایی , 2015-03-03
  12. مجتبی دهقان دهنوی , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , بررسی اثر pH، دما و قدرت یونی بر پایداری سوسپانسیون های کلوئیدی (مطالعه موردی دوغ) , سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی , 2014-11-17
  13. مُطهره نصیری , مهدی وریدی , محمدجواد وریدی , فرشته سبزی , اثر فراصوت بر آبزدایی اسمزی دانه های انار , همایش ملی فناوری های نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاورزی , 2014-11-12
  14. اعظم شریف پورلاطانی , مهدی وریدی , محمدجواد وریدی , مروری بر کاربرد انواع خلاء و ترکیب گازهای مختلف در بسته بندی گوشت به روش اتمسفر اصلاح شده , همایش ملی پژوهش های نوین در علوم و صنایع کشاورزی , 2015-02-25
  15. میثم وجدی , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , محبت محبی , کاربرد دستگاه بینی الکترونیکی در مقابله با بیوتروریسم غذایی (مطالعه موردی: فساد ماهی قزل آلا) , همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی , 2013-11-21
  16. عاطفه پور مهدی , محبت محبی , اشرف گوهری اردبیلی , مهدی وریدی , امکان تولید پودر سیب زمینی به روش کف پوشی , دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی , 2013-04-29
  17. بهداد شکرالهی یانچشمه , محبت محبی , مهدی وریدی , الهام انصاری فر , ارزیابی تاثیر افزون آرد عدس به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی پوسته سرخ شده به روش سیستم مدل پوسته(DFCM) , دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی , 2013-04-29
  18. عاطفه فرهمند , مهدی وریدی , آرش کوچکی , تعیین شرایط بهینه استخراج موسیلاژ دانه به به کمک طرح مرکب مرکزی و ارزیابی برخی خصوصیات عملکردی آن , نخستین همایش ملی الکترونیکی دستاوردهای نوین در علوم غذایی , 2014-07-16
  19. میثم وجدی , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , محبت محبی , ساخت و کاربرد سیستم بینی الکترونیکی بر پایه سنسورهای نیمه رسانای اکسید فلز - شبکه عصبی مصنوعی به عنوان روش جایگزین برای طبقه بندی فساد ماهی , اولین همایش ملی سلامت غذا تولید تبدیل مصرف , 2014-10-15
  20. بهداد شکرالهی یانچشمه , مهدی وریدی , محبت محبی , الهام انصاری فر , رزیابی تأثیر جایگزینی آرد عدس در فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات رئولویکی خمیرابه , بیست و دومین کنگره ملی صنایع غذایی , 2014-08-30
  21. زینب ایزدی , فخری شهیدی , محبت محبی , مهدی وریدی , بهینه سازی تولید کف پنیر جهت تولید پودر پنیر به روش خشک کردن کف پوشی , بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2014-08-30
  22. هانی حمزه کلکناری , محمد قربانی , مهدی وریدی , ناصر شاه نوشی فروشانی , رزیتا سالاری , بررسی موانع استقرار سیستم تجزیه تحلیل خطر در نقاط کنترل بحرانی در واحدهای تولیدی شهر مشهد , همایش علمی علوم و فناوری های نوین در صنایع غذایی , 2015-01-01
  23. وجیهه زارع باقی آباد , فریده طباطبائی یزدی , سید علی مرتضوی , مهدی وریدی , مقایسه روش های موجود برای جداسازی مخمر های لیپولیتیک از ضایعات مختلف صنعتی و بررسی تولید لیپاز در آن ها , دستاوردهای نوین در علوم غذایی , 2014-07-01
  24. اعظم شریف پورلاطانی , مهدی وریدی , محمدجواد وریدی , مروری بر کاربرد انواع خلاء و ترکیب گازهای مختلف در بسته بندی گوشت به روش اتمسفر اصلاح شده , همایش ملی پژوهش های نوین در علوم و صنایع کشاورزی , 2014-02-26
  25. زهرا احمدیان کوچکسرائی , مهدی وریدی , محمدجواد وریدی , هاشم پورآذرنگ , اثر متغیرهای تولید بر رنگ، خصوصیات حسی و الگوی الکتروفورزی پروتئین های نوشیدنی گیاهی فراسودمند تهیه شده از دانه کنجد , اولین همایش ملی میان وعده های غذایی , 2014-04-30
  26. زهرا احمدیان کوچکسرائی , مهدی وریدی , محمدجواد وریدی , هاشم پورآذرنگ , بررسی متغیر های موثر بر پایداری و رنگ نوشیدنی گیاهی فراسودمند تهیه شده از کنجد , بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2013-10-29
  27. محمد فرهادی چیتگر , مهدی وریدی , محمدجواد وریدی , علی حیدری , اندازه گیری ترکیبات شیمیایی و املاح معدنی هسته و میوه دو گونه زرشک وحشی خراسان شمالی , بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2013-10-29
  28. سمیرا فیضی , مهدی وریدی , فاطمه زارع , محمدجواد وریدی , مطالعه الگوی الکتروفورز آرد شنبلیله چربی گیری شده با سه حلال در دو شرایط احیاء شده و غیر احیاء , بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2013-10-29
  29. محمد فرهادی چیتگر , مهدی وریدی , محمدجواد وریدی , اصغر ترابی , پایداری آنتوسیانین های عصاره سه گونه زرشک در اثر تغییرات pH , بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2013-10-29
  30. الهام انصاری فر , محبت محبی , مهدی وریدی , بهداد شکرالهی یانچشمه , ارزیابی تاثیرافزودن آرد نخود به فرمولاسیون خمیرابه بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی پوسته مدل سرخ شده (DFCM) , بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2013-10-29
  31. محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , مطالعه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و امکان شفاف سازی آب انار , همایش ملی انار , 2011-10-05
  32. محمد فرهادی چیتگر , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , بررسی برخی از خواص فیزیکوشیمیایی زرشک سیاه , همایش ملی فرآورده های طبیعی و گیاهان داروئی , 2012-09-26
  33. زهرا احمدیان کوچکسرائی , مهدی وریدی , محمدجواد وریدی , هاشم پورآذرنگ , تاثیر زمان بلانچینگ و دمای برشته نمودن کنجد بر ویژگی های شیمیایی شیر آن , چهاردهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران , 2012-10-16
  34. فاطمه حیدری , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , محبت محبی , مطالعه اثر جایگزینی گوشت شتر بر ویژگی های کیفی برگر , اولین کنگره ملی شتر , 2012-04-17
  35. مهدی وریدی , بررسی برخی ویژگی های شیمیایی و تکنولوژیکی شیر شترهای ترکمن و بلوچی , اولین کنگره ملی شتر , 2012-04-17
  36. نسیم حسن پور , محبت محبی , مهدی وریدی , ارزیابی تاثیر متیل سلولز و سویا و شرایط سرخ کردن بر خصوصیات مهندسی و حسی فلافل سرخ شده به روش عمیق , بیستمین کنگره ملی صنایع غذایی , 2011-11-22
  37. محمد فرهادی چیتگر , محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , بررسی سنیتیک پایداری حرارتی آنتوسیانین های زرشک , همایش ملی صنایع غذایی , 2012-02-28
  38. محمدجواد وریدی , مهدی وریدی , مطالعه ویژگی های فیزیکو شیمیایی و امکان شفاف سازی آب انار , همایش ملی انار , 2011-10-05
  39. اکرم آریان فر , رسول کدخدایی , فخری شهیدی , مهدی وریدی , اثر پلی فنولهای چای سبز بر خصوصیات رئولوژیکی صمغ عربی , بیستمین کنگره علوم و صنایع غذایی , 2011-11-22
  40. سیدامیر توکلی لاهیجانی , فخری شهیدی , مهدی وریدی , محبت محبی , کاربرد ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس در فراورده های غذایی , بیستمین کنگره علوم و صنایع غذایی , 2011-11-22
  41. الهام انصاری فر , محبت محبی , فخری شهیدی , مهدی وریدی , استفاده از پردازش تصویر در بررسی کینتیک تغییرات رنگ سطح ناگت پنیر حین سرخ شدن به روش عمیق , بیستمین کنگره علوم و صنایع غذایی , 2011-11-22

انگلیسی

  1. Farideh Tabatabaei yazdi , atefeh ghollasi , Mehdi Varidi , Mohebbat Mohebbi , Study of Effective Factors on biochemical properties and Antioxidant Activity of Spray Dried Barberry -Berberis vulgaris- powder , 2nd international conference on medicinal plants organic and mediginal materrials , 2019-03-13
  2. Fakhri Shahidi , Amin yagoubi , Mohebbat Mohebbi , Mehdi Varidi , Shiva Golmohammadzadeh , Preperation, characterization and evaluation of physicochemical properties of Phycocyanin-Loaded Solid Lipid Nanoparticles and Nanostructured Lipid Carriers. , 6th international conference on nanotechnology(ICN 2017) , 2017-02-09
  3. Atefeh Farahmand , Mehdi Varidi , Arash Koocheki , Investigation of some functional properties of Quince seed mucilage extracted by ultrasound , 1st International Conference on Natural Food Hydrocolloids , 2014-10-22
  4. Mohammad GHobadi , Mohammad Javad Varidi , Mehdi Varidi , EFFECT OF DIFFERENT LEVELS OF SUGAR BEET DIETARY FIBER ON PHYSICOCHEMICAL, TECHNOLOGICAL AND SENSORY PROPERTIES OF BEEF COCKTAIL SAUSAGE , 7th International Conference and Exhibition on Nutraceuticals and Functional Foods , 2014-10-14
  5. behdad shokrolahi , Mohebbat Mohebbi , Mehdi Varidi , Elham Ansarifar , Effects of Addition Lentil Flour on the Batter Formulation on Quality of Simulated Fried Crust by Using a Deep-Fried Model System , 1st International e-Conference on novel Food Processing (IECFP2013 , 2013-02-26
  6. Homa Baghaei , Mohammad Javad Varidi , Mehdi Varidi , Zarin Eshaghi , Consideration to the effects of gender on some quality characteristics of ostrich meat during aging , 1st International e-Conference on novel Food Processing (IECFP2013 , 2013-02-26
  7. Atefeh Pourmahdi , Mohebbat Mohebbi , Ashraf Gohari Ardabili , Mehdi Varidi , Optimization of Process Parameters for Foaming of potato puree with Response surface methodology , 1st International e-Conference on novel Food Processing (IECFP2013 , 2013-02-26
  8. samira feyzi , Mehdi Varidi , Fatemeh Zare , Effects of Three Different drying Methods on Protein Solubility and Color Parameters of Fenugreek Protein Isolate , 1st International e-Conference on novel Food Processing (IECFP2013 , 2013-02-26