نمایش نتایج جستجو برای
نویسنده: sedaghat
موارد یافت شده: 167
1 - Study of the Effects of Neonatal Administration of Tamoxifen on Endometrium in Female Mice (چکیده)2 - مطالعه اثرات تجویز نوزادی تاموکسیفن بر تکامل غدد پستانی موش سوری ماده (چکیده)
3 - بررسی اثرات تجویز نوزادی زیرالنون بر ساختار رحم موش سوری (چکیده)
4 - لیپیدها و الکترولیت های سرم خون در سگ های مبتلا به لیشمانیوز احشایی با و بدون علایم بالینی (چکیده)
5 - بهبود ویژگی های مقاومت به آب و نفوذپذیری به روغن ظروف خوراکی مناسب برای بسته بندی موادغذایی با استفاده از فیلم های مرکب ایزوله پروتئین سویا، نشاسته ذرت و موم عسل (چکیده)
6 - کاربرد فیلم ها و پوشش های خوراکی در بهبود ماندگاری میوه ها و سبزی های تازه (چکیده)
7 - سنتز، شناسایی و بررسی ساختار کمپلکس جدید جیوه (II) یدید شامل لیگاند کربوکسامیدی بر پایهی حلقه بنزوتیازول (چکیده)
8 - A Diskless Chekpointing Approach for Failure Recovery in Multiprocessor Safety-Critical Embedded Systems (چکیده)
9 - LTS: Linear Task Scheduling on Multiprocessor Through Equation of the Line (چکیده)
10 - مروری بر اهمیت و دانش بسته بندی نان (چکیده)
11 - تکنیک های نوین بسته بندی جهت افزایش ماندگاری فلفل دلمه (چکیده)
12 - معرفی و تحلیل ابزارهای نرمافزاری تزریق اشکال قابل استفاده در صنایع هوافضا (چکیده)
13 - طراحی روشی برای افزودن امکان تشخیص خطا در رأیگیرندههای نرمافزاری برای سیستمهای نهفته بحرانی-ایمن (چکیده)
14 - بررسی روشهای نرمافزاری وارسی روند کنترلی در سیستمهای نهفته بحرانی-ایمن (چکیده)
15 - Analysis of Fang Puncture Wound Patterns in Isfahan Province’s, Iran, Venomous and Non-Venomous Snakes (چکیده)
16 - Modelling of chemical characteristics of saffron stigma during storage for shelf- life estimation (چکیده)
17 - بررسی میزان ضایعات آرد در استان های مازندران و یزد (چکیده)
18 - بررسی اثر بسته بندی MAP و پوشش خوراکی کیتوزان بر ویژگی های رنگی و بافت سنجی خیار گلخانه ای طی دوره نگهداری (چکیده)
19 - کاربرد تکنولوژی ریزپوشانی بعنوان بسته بندی پروبیوتیک ها در بستنی (چکیده)
20 - بررس اثر پوشش خوراکی کیتوزان و بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر بهبود خواص رنگی و حسی فلفل دلمه (چکیده)
21 - تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و بسته بندی با اتمسفراصلاح شده بر افت وزنی، سفتی بافت و خواص حسی فلفل دلمه ای به روش سطح پاسخ (چکیده)
22 - بررسی اثر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی خبار گلخانه ای (چکیده)
23 - بررسی تاثیر نوع کشت آغازگر, دمای گرمخانه گذاری و pH نهایی محصول بر خواص کیفی و رئولوژیکی دوغ پروبیوتیک (چکیده)
24 - بررسی خواص ضد میکروبی فیلم کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس گشنیز و پوست لیموترش و تأثیر آن بر افزایش زمان ماندگاری گوشت گوسفند در دمای یخچال (چکیده)
25 - بررسی فراوانی مقاومت به متی سیلین در جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از گاوهای مبتلا به ورم پستان در استان گلستان (چکیده)
26 - Novel edible coating based on Aloe vera Gel to Maintain pistachio Quality (چکیده)
27 - بسته بندی های نوین جهت حفظ خصوصیات کیفی و بهبود ماندگاری دانه های انار آماده مصرف (چکیده)
28 - Scheduling Periodic Real-Time Hardware Tasks on Dynamic Partial Reconfigurable Devices Subject to Fault Tolerance (چکیده)
29 - A Super Scheduler Model for Hierarchical Real-Time Systems with Capability of Urgent Tasks Scheduling (چکیده)
30 - A Confidence-based Software Voter for Safety-Critical Systems (چکیده)
31 - Buckling behavior of perfect and defective DWCNTs under axial, bending and torsional loadings via a structural mechanics approach (چکیده)
32 - Association of Pantoea agglomerans with the citrus bacterial canker disease in Iran (چکیده)
33 - مواد مرکب زیست تخریب پذیر و نقش آن ها دراصلاح خواص عملکردی فیلم های بسته بندی بر پایه پروتئین ها (چکیده)
34 - شیوه های نوین در نگهداری و بسته بندی پنیر فایور دی لات (چکیده)
35 - بررسی امکان افزایش زمان ماندگاری کشمش سبز با استفاده از پوشش خوراکی موم کارنوبا و اسانس آویشن (چکیده)
36 - مقایسه اثر پیش تیمارهای غیرشیمیایی و شیمیایی بر ویژگی های کیفی کشمش (چکیده)
37 - بررسی امکان کاربرد پوشش های خوراکی گلیسرول منواستئارات و موم کارنوبا برای کشمش سبز (چکیده)
38 - بررسی اثرپوشش خوراکی کیتوزان و بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر بهبود خواص رنگی و حسی فلفل دلمه ای (چکیده)
39 - تاثیر بسته بندی و شرایط نگه داری به منظور بهبود ماندگاری دانه های انار (چکیده)
40 - تاثیر بسته بندی بر تغییرات بار میکروبی دانه های انار آماده مصرف طی مدت زمان نگه داری (چکیده)
41 - بررسی مولفه های رنگی دانه های انار بسته بندی شده طی مدت زمان نگه داری (چکیده)
42 - اثر پوشش خوراکی لیپیدی (گلیسریل منواستئارات و موم کارنوبا) بر زمان ماندگاری کشمش (چکیده)
43 - بررسی تأثیر شرایط محیط نگهداری (دما و رطوبت نسبی) و جنس لفاف بستهبندی در حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری نان بدون گلوتن سورگوم (چکیده)
44 - خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم کربوکسیمتیلسلولز حاوی اسانس گیاهی و تأثیر آن بر رنگ گوشت گوسفند (چکیده)
45 - بررسی روشهای مختلف نگهداری و بستهبندی قارچ دکمهای سفید برای افزایش دوره ماندگاری (چکیده)
46 - بررسی تغییرات وزن , pH و مواد جامد محلول دانه های انار بسته بندی شده با روش سطح پاسخ (چکیده)
47 - تکنیک های بسته بندی جهت افزایش ماندگاری میوه ها و سبریجات تازه (چکیده)
48 - کاربرد پوشش خوراکی کیتوزان در بهبود ماندگاری میوه ها و سبریجات تازه (چکیده)
49 - کاربرد بسته بندیهای زیست تخریب پذیز در مواد غذایی (چکیده)
50 - استفاده از تکنیک های جدید بسته بندی در حفظ کیفیت و طراوت سالاد و سبزیجات تازه (چکیده)
51 - تأثیر پوشش خوراکی ژلاتینی حامل آنتیاکسیدان بر پایداری اکسیداسیونی و ویژگیهای حسی پستهی برشتهی اوحدی (چکیده)
52 - مروری بر اثر فرآیند های پرتودهی و ماکروویو بر ایمنی مواد بسته بندی (چکیده)
53 - اثر پوشش خوراکی ژلاتین حاوی آنتیاکسیدان بر روی سختی و مؤلفههای رنگی پستهی برشته شده (چکیده)
54 - ارائه مدلی یکپارچه برای ارزیابی شناساگرهای زمان-دما بهمنظور حفاظت از موادغذایی دریایی در مقابل بوتولیسم (چکیده)
55 - An Overview of Fault Tolerance Techniques for Real-Time Operating Systems (چکیده)
56 - بررسی اثر بسته بندی تحت خلأ و پوششهای خوراکی مونوگلیسرول استئارات و موم کارنوبا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش صادراتی (چکیده)
57 - کاربرد سیستمهای بسته بندی فعال و هوشمند در صنعت شیلات (چکیده)
58 - استفاده از پوشش های خوراکی به منظور افزایش کیفیت و پایداری اکسایشی دانه های آجیلی (چکیده)
59 - روش های نوین بسته بندی میوه و سبزیجات برش خورده (چکیده)
60 - بررسی اثر فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا بر ایمنی بسته بندی مواد غذایی (چکیده)
61 - مروری بر روش های اندازه گیری و کنترل مهاجرت در بسته بندی های بر پایه فیبر های سلولزی (چکیده)
62 - مروری برترکیبات ضد سلامتی و عوامل موثر بر مهاجرت در بسته بندی های بر پایه کاغذ (چکیده)
63 - دستاوردهای نوین تحقیقاتی در زمینه بسته بندی ماءالشعیر درون بطری های پت (چکیده)
64 - تکنولوژی بسته بندی میوه هاوسبزیجات برش خورده (چکیده)
65 - فیلم های زیست تخریب پذیر بر پایه نشاسته (چکیده)
66 - Assessing Safety of Food Packaging Materials (چکیده)
67 - شناساگرهای زمان-دما ابزار دقیق پایش کیفیت و سلامت غذا (چکیده)
68 - ایمنی کاربرد بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده در صنایع غذایی (چکیده)
69 - جیره های غذایی فشرده حیات و اضطراری (چکیده)
70 - بررسی تاثیر دمای خشک کردن بر ویژگی های ساختمانی و رنگ کشمش (چکیده)
71 - بررسی تاثیر پوشش خوراکی لیپیدی بر ویژگی های حرارتی و مکانیکی کشمش (چکیده)
72 - استفاده از پوشش های خوراکی حاوی مواد بیواکتیو در دانه های آجیلی (چکیده)
73 - تأثیر پوشش خوراکی بر پایهی ژلاتین حامل آنتیاکسیدان بر پایداری اکسیداتیو پستهی برشته شده (چکیده)
74 - کاربرد بسته بندی هوشمند در حفظ ایمنی و کیفیت فراوردههای گوشتی در زنجیره توزیع و مصرف (چکیده)
75 - بررسی خواص کیفی مغز بادام وحشی واریته Amygdalus scoparia تحت شرایط مختلف بسته بندی و نگهداری (چکیده)
76 - اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده و عصاره آبی چای سبز بر عمرماندگاری گوشت چرخ شده ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) (چکیده)
77 - اثر ازن محلول در آب بر کاهش آفلاتوکسین پسته واریته اوحدی (چکیده)
78 - تعیین کارایی شناساگرهای زمان-دمای طراحی شده برای حفاظت از موادغذایی تازه سرد در مقابل بوتولیسم (چکیده)
79 - Shelf life Improvement and Postharvest Quality of Cherry Tomato (Solanum lycopersicum L.) Fruit Using Basil Mucilage Edible Coating and Cumin Essential Oil (چکیده)
80 - Comparison of tp can and flexible pouch on physicochemical, microbial and sensory properties of mashhad blackcherry preserves at different storage conditions (چکیده)
81 - On the natural convective heat transfer from a cold horizontal cylinder over an adiabatic surface (چکیده)
82 - بهینه یابی شرایط استخراج قلیایی فیبرهای رژیمی پوست قهوه و تاثیر آن بر ویژگی های کیفی و ماندگاری نان بربری (چکیده)
83 - فرقه دونمه در امپراتوری عثمانی از پیدایش تا سده ای 18 میلادی (چکیده)
84 - بررسی اثر ترکیبات پلاستیکی بر طعم و زمان ماندگاری شیر پاستوریزه و فرا پاستوریزه (چکیده)
85 - استفاده از تکنیک های نوین در بسته بندی مرغ (چکیده)
86 - بررسی اثر افزودن اسانس سیر بر ویژگی های مکانیکی، فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی فیلم خوراکی تهیه شده از ایزوله پروتئین سویا (چکیده)
87 - Effect of Physical State of Fatty Acids on the Physical Properties of PGP-Based Emulsified Edible Film (چکیده)
88 - Application of edible coating and acidic washing for extending the storage life of mushrooms (Agaricus bisporus) (چکیده)
89 - بررسی اثرات سمیت سلولی 2-(4-متوکسی فنیل)-بنزایمیدازول بر روی سلول های سرطان پستان در شرایط in vitro (چکیده)
90 - Coffee silverskin as a source of dietary fiber in bread-making: Optimization of chemical treatment using response surface methodology (چکیده)
91 - افزایش ماندگاری قارچ تکمه ای(Agaricus bisporus) از طریق شستشوی اسیدی و پوشش دهی با بیو پلیمر ها (چکیده)
92 - کاربرد جاذب های اکسیزن در بسته بندی مواد غذایی (چکیده)
93 - ویژگیهای فیزیکی فیلم های امولسیونی تهیه شده از پروتئین گلوبولین پسته و اسید استئاریک (چکیده)
94 - A Software-Based Error Detection Technique Using Encoded Signatures (چکیده)
95 - Investigation and Reduction of Fault Sensitivity in the FlexRay Communication Controller Registers (چکیده)
96 - تحلیل و ارزیابی تحمل پذیری اشکال محافظ گذرگاه مرکزی قرداد ارتباطی FlexRey در سیستم کنترل الکترونیکی خودروهای مدرن امروزی (چکیده)
97 - Categorizing and Analysis of Activated Faults in the FlexRay Communication Controller Registers (چکیده)
98 - A Low-Cost Fault-Tolerant Technique for Carry Look-Ahead Adder (چکیده)
99 - A Low-Cost On-Line Monitoring Mechanism for the FlexRay Communication Protocol (چکیده)
100 - An FSM-based Monitoring Technique to Differentiate Between Follow-up and Original Errors in Safety-Critical Distributed Embedded Systems (چکیده)
101 - Classification of Activated Faults in the FlexRay-Based Networks (چکیده)
102 - One-pot Synthesis of Benzimidazoles and Benzothiazoles in the Presence of Fe(HSO4)3 as a New and Efficient Oxidant (چکیده)
103 - Numerical study of natural convection heat transfer to a cold horizontal cylinder above an adiabatic floor (چکیده)
104 - بررسی خواص کیفی مغز بنه واریته موتیکا (Pistacia atlantica var. mutica) تحت شرایط نگهداری و بسته بندی مختلف (چکیده)
105 - بررسی تأثیر دما و بسته بندی بر ماندگاری دوغ بدون گاز (چکیده)
106 - بررسی تغییرات رطوبت، بافت و خصوصیات حسی پسته تحت تاثیر دمای برشته کردن و زمان نگهداری (چکیده)
107 - ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آب لیموی بسته بندی شده در ظروف PET (چکیده)
108 - Evaluating the in vitro toxicity of a benzo[d]imidazole derivative on 5637 cells (چکیده)
109 - Investigating the cytotoxic effects of a benzo[d]imidazole derivative on transitional carcinoma cells of the bladder (چکیده)
110 - Pareto front based realistic soft real-time task scheduling with multi-objective genetic algorithm in unstructured heterogeneous distributed system (چکیده)
111 - بررسی اثر اسید پالمیتیک بر ویژگیهای مکانیکی ، حرارتی و نفوذپذیری فیلم خوراکی پروتئین گلوبولین پسته (چکیده)
112 - بررسی و تعیین حداقل بازدارندگی در استات سدیم بر برخی میکروارگانیسم های عامل فساد در نوشابه های گاز دار (چکیده)
113 - بررسی ماندگاری قارچ خوراکی در بسته بندی MAP (چکیده)
114 - Environmentally friendly one-pot synthesis of benzimidazoles in the presence of Fe(HSO4)3 under aqueous conditions (چکیده)
115 - مروری بر روش های اندازه گیری جذب آروما و مهاجرت مواد بسته بندی در فرآورده های غذایی (چکیده)
116 - روشهای کاهش تخریب آروما در مواد غذایی بسته بندی شده (چکیده)
117 - تاثیر فرآیندهای غذایی بر جذب و مهاجرت ترکیبات مواد غذایی بسته بندی شده (چکیده)
118 - تاثیر نوع بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگی های فیزیکو شیمیائی و حسی آبلیمو (چکیده)
119 - Evaluation of Pistachio nuts stability at various conditions based on Metrohm Rancimat (چکیده)
120 - Application of Arrhenius Kinetics to Evaluate the Stability of Pistachio Nuts at Various Conditions (چکیده)
121 - Influence of Different Packaging Systems on Stability of Raw Dried Pistachio nuts at Various Conditions (چکیده)
122 - Pistachio Nuts Shelf Life Based on Sensory Evaluation (چکیده)
123 - تأثیر روش بسته بندی و دمای نگهداری بر خصوصیات شیمیایی و حسی بیسکویت فشرده (چکیده)
124 - Physical properties of edible emulsified films based on pistachio globulin (چکیده)
125 - Comparison of MOGA with Greedy Algirithms in Soft Real- time Task Scheduling on Heterogeneous Processors with Communication Delay (چکیده)
126 - Effects of Parenteral Supply of Iron on RBC Parameters, Performance, and Health in Neonatal Dairy Calves (چکیده)
127 - بررسی اثر دما، فعالیت آبی و مدت نگهداری بر شدت رنگ، عطر و تلخی کلاله زعفران (چکیده)
128 - بررسی اثرات دمای برشته کردن فرمولاسیون و زمان نگهداری بر ویژگی های کیفی روغن پسته و خصوصیات ارگانولپتیکی آن (چکیده)
129 - بررسی تاثیر بسته بندی بر میزان تجمع آهن ، قلع و سرب در کمپوت گیلاس (رقم گیلاس سیاه مشهد) طی شرایط نگه داری (چکیده)
130 - بررسی تاثیر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر پایداری رنگ کمپوت گیلاس(رقم گیلاس سیاه مشهد) (چکیده)
131 - تاثیر نوع بسته بندی درجه حرارت و زمان ماندگاری بر سفتی بافت پسته رقم اوحدی و مقایسه آن با فاکتور های حسی (چکیده)
132 - تاثیر بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته بر خصوصیات کیفی و افزایش عمر انباری دو رقم آلبالو (چکیده)
133 - استفاده از برچسب های زمان دما در کاهش ضایعات مواد غذائی (چکیده)
134 - پلی هیدروکسی آلکانوات ها جایگزین های قلبل تجزیه بیولوژیکی برای پلاستیک ها (چکیده)
135 - نانو تکنولوژی راهبردی نوین در صنعت بسته بندی مواد غذائی (چکیده)
136 - بسته بندی گوشت و فرآورده های آن (چکیده)
137 - بررسی ایمنی استفاده از PET در صنعت بسته بندی مواد غذائی (چکیده)
138 - مخاطرات و ملاحظات قانونی استفاده از نانو تکنولوژی در بسته بندی مواد غذائی (چکیده)
139 - تنوع بسته بندی آب های آشامیدنی (چکیده)
140 - Influence of Different Packaging Systems on Stability of Raw Dried Pistachio Nuts at Various Conditions (چکیده)
141 - بررسی تاثیر بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگیهای فیزیکو شیمیائی ،میکروبی و ارگانولپتیک کمپوت گیلاس در نوعی کیسه چند لایه انعطاف پذیر (چکیده)
142 - Physical and sensory changes in pistachio nuts as affected by roasting temperature and storage (چکیده)
143 - نانو بسته بندی (چکیده)
144 - اهمییت بسته بندی و جنبه های ایمنی آن (چکیده)
145 - ویژگی و تکنیک ساخت پلیمر های بیو اکتیو (چکیده)
146 - ایمنی کاربرد نانو تکنولوژی در بسته بندی مواد غذائی و تاثیر آن بر جامعه (چکیده)
147 - بسته بندی های نوین در صنعت مواد غذائی (چکیده)
148 - بسته بندی های رایج در صنایع کمپوت و کنسرو (چکیده)
149 - بسته بندی های رایج در صنایع لبنی (چکیده)
150 - بررسی اثر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر میزان تجمع فلزات کمیاب در کمپوت گیلاس (چکیده)
151 - بررسی تاثیر محلول پاشی اتفن و بسته بندی MAP بر خصوصیات کیفی آلبالو (چکیده)
152 - استخراج روغن پسته و بررسی خواص کیفی آن تحت شرایط نگهداری و بسته بندی (چکیده)
153 - بررسی تولید انواع فرآورده های پسته (چکیده)
154 - تاثیر درجه حرارت نوع بسته بندی و زمان نگهداری بر سفتی بافت پسته رقم اوحدی و مقایسه آن با فاکتور های حسی (چکیده)
155 - بررسی اثرات برشته کردن بر ویژگی های کیفی و ترکیب شیمیائی پسته (چکیده)
156 - ارز یابی اثرات جنس بسته و شرایط اتمسفر اصلاح شده بر روی خصوصیات فیزیکو شیمیائی پسته (چکیده)
157 - Influence of Different Packaging Systems on Stability of Raw Dried Pistachio Nuts at Various Conditions (چکیده)
158 - روش های کاهش یا حذف آفلاتوکسین (چکیده)
159 - نگهداری و بسته بندی پسته (چکیده)
160 - بررسی اثر بسته بندی و شرایط نگهداری بر خواص حسی پسته برشته واریته اوحدی (چکیده)
161 - Prediction shelf life of pistachio nuts based on sensory evaluation (چکیده)
162 - استفاده از برچسب های زمان – دما در کاهش ضایعات مواد غذائی (چکیده)
163 - مدلینگ شرایط نگهداری و بسته بندی پسته خام خشک (چکیده)
164 - Determination shelf life of raw dried pistachio nuts (چکیده)
165 - Shelf-life Determination of Saffron Stigma: Water Activity and Temperature Studies (چکیده)
166 - تخمین زمان ماندگاری پسته در شرایط مختلف نگهداری (چکیده)
167 - بررسی کیفیت ماندگاری پسته به روش رنسیمت (چکیده)