مقالات ارائه شده در مجلات

فارسی

  1. مهدی ابراهیمیان , محمد محسن زاده , Antimicrobial and antioxidant effects of chitosan film containing nanoemulsion of Melissa officinalis L. extract and Bunium persicum essential oil on Listeria monocytogenes inoculated into camel meat, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (19), شماره (133), سال (2023-3), صفحات (249-264)
  2. خزر پورعلی رشتی نژاد , محمد محسن زاده , محمد مالکی , Investigating the survival of microencapsulated Lactobacillus acidophilus in double emulsion with Persian gum during storage and digestive simulating conditions, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (20), شماره (134), سال (2023-4), صفحات (61-70)
  3. کتایون احمدی , محمد محسن زاده , Evaluation of antibacterial and antioxidant effect of gelatin-chitosan bilayer edible coating containing nanoemulsion of Perovskia abrotanoides Kar. essential oil on growth control of Aeromonas hydrophila inoculated into rainbow trout fillet, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (19), شماره (133), سال (2023-3), صفحات (29-41)
  4. کتایون احمدی , محمد محسن زاده , زهرا پناهی , رویا رضائیان دلویی , بررسی ترکیب شیمیایی ، خواص آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی نانوامولسیون اسانس برازمبل (Perovskia abrotanoides) علیه پاتوژن‌های غذایی, دانشکده علوم پزشکی نیشابور, دوره (10), شماره (1), سال (2022-12), صفحات (107-119)
  5. نسرین افشار , ناصر صداقت , محمد محسن زاده , Effect of Edible Chicken Feet Gelatin Green Walnut Husk Extracted Coating on Chemical, Physical, Sensory Properties and Storage Time of Refrigerated Temperature Rainbow Trout Fillets (5.0±1.0 °C), علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (19), شماره (128), سال (2022-10), صفحات (37-56)
  6. محمد محسن زاده , محمود علیزاده ثانی , محمد مالکی ایسک , مریم عزیزی لعل آبادی , رویا رضائیان دلویی , Fabrication of biocomposite films based on sodium caseinate reinforced with gellan and Persian gums and evaluation of physicomechanical and morphology properties, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (18), شماره (113), سال (2021-7), صفحات (187-196)
  7. محمد لشکری چرمی , محمد محسن زاده , بررسی اثر ضد میکروبی اسانس اسطوخودوس (Lavandula Angustifolia) و نمک (NaCl) بر کنترل رشد اشریشیاکلی O157:H7 تلقیح شده به گوشت چرخ شده گوساله طی زمان نگهداری, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (17), شماره (101), سال (2020-7), صفحات (145-153)
  8. جلال احسانی , محمد محسن زاده , مرتضی خمیری , عظیم قاسم نژاد , صدیقه ابراهیمی , مروری بر متداولترین ترکیبات پریبیوتیک، با تاکید بر اینولین, دانشکده علوم پزشکی نیشابور, دوره (8), شماره (4), سال (2021-1), صفحات (1-21)
  9. محمد مالکی , محمد محسن زاده , بهینه‌سازی تولید فیلم زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه کربوکسی متیل سلولز و صمغ فارسی به روش سطح پاسخ, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (17), شماره (104), سال (2020-10), صفحات (41-50)
  10. مهرداد ورنان , محمد محسن زاده , اثر ضد میکروبی استارترهای زیست محافظ لاکتوباسیلوس پلانتاروم و پدیوکوکوس اسید یلاکتیسی علیه باکتری های بیماری زای غذایی در گوشت مرغ تخمیر شده, علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران - انستیتو تحقیقات تغذیه, دوره (14), شماره (4), سال (2020-1), صفحات (55-66)
  11. عطیه مهرزاد , معصومه مهربان سنگ آتش , سید علی مرتضوی , رویا رضائیان دلویی , محمد محسن زاده , شناسایی و تشخیص ژن های مولد زرالنون در سویه های Fusarium graminearum جدا شده از دانه های ذرت, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (15), شماره (84), سال (2019-2), صفحات (411-418)
  12. الهام مریخی اردبیلی , محمد محسن زاده , ارزیابی تاثیر پوشش خوراکی متیل سلولز حاوی اسانس زنیان (Carum copticum L) و عصاره زردچوبه (Curcuma longa L) بر کنترل رشد لیستریا مونوسیتوژنز در گوشت مرغ نگهداری شده در یخچال, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (15), شماره (83), سال (2019-1), صفحات (315-328)
  13. زهرا صالحان , سمانه عیدی , محمد محسن زاده , محمد عزیز زاده , تعیین میزان آلودگی قارچی خوراک طیور و اجزاء آن در مرغداری های گوشتی تربت حیدریه، استان خراسان رضوی، ایران, Journal of Veterinary Research - تحقیقات دامپزشکی, دوره (72), شماره (4), سال (2018-2), صفحات (447-456)
  14. نسیم بیدار , احمد حسن آبادی , حسن نصیری مقدم , مهدی وریدی , محمد محسن زاده , اثر اسانس اسطوخودوس بر عملکرد، فراسنجه های خونی و قابلیت هضم در جوجه های گوشتی, پژوهشهای علوم دامی ایران, دوره (9), شماره (3), سال (2017-12), صفحات (328-339)
  15. جلال احسانی , محمد محسن زاده , مرتضی خمیری , عظیم قاسم نژاد , بهینه سازی استخراج اینولین از ریشه گیاه دارویی Cynara scolymus L با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)., اکو فیتو شیمی گیاهان دارویی, دوره (4), شماره (2), سال (2016-9), صفحات (10-22)
  16. محمدرضا نصیری , علیرضا حق پرست , محمد محسن زاده , احمد حسن آبادی , خدیجه نصیری , زهرا رودباری , محمد دوستی , تولید و تخلیص ایمونوگلوبین علیه اشرشیاکلای در زرده تخم مرغ, پژوهشهای علوم دامی ایران, دوره (8), شماره (1), سال (2016-5), صفحات (154-161)
  17. طیبه زینلی , محمد محسن زاده , رویا رضائیان دلویی , رویا نبی پور , بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی گیاه اسپند در شرایط آزمایشگاهی بر روی تعدادی از باکتریهای مهم بیماری زای منتقله از موادغذایی, بهداشت مواد غذائی, دوره (5), شماره (4), سال (2016-2), صفحات (27-36)
  18. معصومه مهربان سنگ آتش , محمد محسن زاده , فائزه تجلی , رضا کاراژیان , امید صفری , محمد کاظم اکبری , ارزیابی سطح آفلاتوکسین B1 در اقلام مختلف خوراک دام گاوداری‌‌های استان خراسان رضوی, علوم دامی, شماره (103), سال (2014-8), صفحات (43-54)
  19. مریم پورسلطانی , محمد محسن زاده , جمشید رزم یار , سید مصطفی پیغمبری , تعیین تیپ توکسینی کلستریدیوم پرفرینجنس جدا شده از قطعات بسته بندی شده مرغ گوشتی, میکروب شناسی پزشکی ایران, دوره (8), شماره (1), سال (2014-6), صفحات (9-17)
  20. مریم پورسلطانی , جمشید رزم یار , محمد محسن زاده , سید مصطفی پیغمبری , جدا سازی و تعیین حساسیت آنتی بیوتیکی کلستریدیوم پرفرینجنس جدا شده از قطعات بسته بندی شده ی بال، گردن، کبد و سنگدان مرغ گوشتی در شمال شرق ایران, میکروب شناسی پزشکی ایران, دوره (7), شماره (1), سال (2013-12), صفحات (35-39)
  21. معصومه مهربان سنگ آتش , محبوبه سرابی جماب , رضا کاراژیان , ریحانه نوربخش , فرحناز قلاسی , امیر صالح وثوق , محمد محسن زاده , ارزیابی منابع آلودگی میکروبی موثر بر بادکردگی دوغ ایرانی در طول فرایند, پژوهش های صنایع غذایی, دوره (21), شماره (1), سال (2011-9), صفحات (45-56)
  22. عبداله جمشیدی , محمد محسن زاده , سمیرا افشاری نیک , تعیین میزان آلودگی لاشه طیور گوشتی به باکتریهای شاخص در مراحل مختلف خط کشتار در شهرستان مشهد, پژوهش های کاربردی زراعی, دوره (21), شماره (81), سال (2009-1), صفحات (119-124)
  23. اکرم بحرینی پور , محمد محسن زاده , جستجوی باقیمانده مواد ضد میکروبی در شیر خام و پاستوریزه به روش کشت ماست, دامپزشکی ایران, دوره (5), شماره (3), سال (2009-12), صفحات (5-11)
  24. حسین مختاریان دلویی , محمد محسن زاده , محمد قهرمانی , مهدی مشکی , محمدجواد فانی , بررسی میزان آلودگی لاشه های طیور کشتار شده در کشتارگاه صنعتی گناباد به کمپیلوباکتر ژژونی و کمپیلوباکتر کولای, افق دانش, دوره (15), شماره (2), سال (2009-9), صفحات (30-36)
  25. امیرهوشنگ فلاح راد , محمد محسن زاده , حمیدرضا اسدپور , تعیین میزان باقیمانده جنتامایسین در شیر خام تحویلی به کارخانه شیر پاستوریزه مشهد و شیر پاستوریزه حاص, علوم و صنایع کشاورزی, دوره (7), شماره (127), سال (2006-12), صفحات (183-189)
  26. امیرهوشنگ فلاح راد , محمد محسن زاده , مهران قایمی بافقی , برسی فراوانی باکتری های سرمادوست در شیر مخزن تحویلی به کارخانه های شیر پاستوریزه مشهد و تأثیر این باکتری ها بر ویژگی شیر پاستوریزه تولید شده, علوم و صنایع کشاورزی, دوره (20), شماره (6), سال (2007-4), صفحات (201-208)
  27. محمد محسن زاده , بررسی میزان آلودگی شیر خام عرضه شده در منطقه مشهد به باکتری بروسلا و اثر آن در بهداشت عمومی, افق دانش, سال (2004-1)
  28. محمد محسن زاده , بررسی میزان آلودگی باکتریایی بستنی های سنتی شهرستان مشهد, افق دانش, سال (2004-3)
  29. غلامعلی کلیدری , محمد محسن زاده , M. Akbarabadi , A study on bacterial contamination rate of egg shell in hatching eggs, Iranian Journal of Veterinary Research, سال (2004-3)
  30. حسين مختاريان دلويي , محمد محسن زاده , بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در شیر پاستوریزه شهرستان گناباد, افق دانش, سال (2005-4)
  31. امير هوشنگ فلاح راد , محمد محسن زاده , مهران قائمي بافقي , بررسی فراوانی باکتریهای سرمادوست در شیر مخزن تحویلی به کارخانه های شیر پاستوریزه مشهد و تاثیر این باکتریها بر ویژگیهای شیر پاستوریزه تولید شده, علوم و صنایع کشاورزی, سال (2006-3)
  32. امیرهوشنگ فلاح راد , محمد محسن زاده , بررسی وقوع ورم پستان تحت بالینی در یک گاو شیری با استفاده از تست کالیفرنیایی شیر، شمارش سلولهای سوماتیک، تعیین بار میکروبی و اثرات درمان با پنی سیلین در میزان شیر دهی آنان, Acta Horticulturae, دوره (20), شماره (2), سال (2006-3), صفحات (177-184)

انگلیسی

  1. Hamed Mohammadi , MohammadReza Rezaeigolestani , Mohammad Mohsenzadeh , Optimization of antimicrobial nanocomposite films based on carboxymethyl cellulose incorporating chitosan nanofibers and Guggul gum polysaccharide, Scientific Reports, Volume (14), No (1), Year (2024-6)
  2. Bahareh javadi , Mohammad Mohsenzadeh , Electrospun PEO/WPI Nanofibers with Vanillin for Food Applications, Food Biophysics, Volume (19), No (2), Year (2024-6), Pages (425-438)
  3. mahsa khakpour , Mohammad Mohsenzadeh , Amir Salari , Feasibility of lactiplantibacillus plantarum postbiotics production in challenging media by different techniques, AMB Express, Volume (14), No (1), Year (2024-4)
  4. minoo jafarzade , نیلوفر معمار , Mohammad Mohsenzadeh , جمشید رزمیار , Identification of Methicillin-Resistant Staphylococcus aureus in poultry meat portions using Multiplex PCR, Journal of Poultry Sciences and Avian Diseases, Volume (1), No (4), Year (2023-12), Pages (13-19)
  5. Reza Eshaghi , Mohammad Mohsenzadeh , فرناندو آیالا-زوالا , Bio-nanocomposite active packaging films based on carboxymethyl cellulose, myrrh gum, TiO2 nanoparticles and dill essential oil for preserving fresh-fish (Cyprinus carpio) meat quality, International Journal of Biological Macromolecules, Volume (263), Year (2024-2)
  6. zahra panahi , Mohammad Mohsenzadeh , Maryam Hashemi , Fabrication and characterization of PVA/WPI nanofibers containing probiotics using electrospinning technique, Nanomedicine Journal, Volume (10), No (3), Year (2023-7), Pages (216-226)
  7. , Maedeh Salavati Hamedani , Rezaeian-Doloei , MohammadReza Rezaeigolestani , Mohammad Mohsenzadeh , Antibiotic resistance and enterotoxin gene profiles of Staphylococcus aureus isolated from raw milk in Iran, Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society, Volume (74), No (1), Year (2023-4), Pages (5433-5440)
  8. Maedeh Salavati Hamedani , MohammadReza Rezaeigolestani , Mohammad Mohsenzadeh , Optimization of Antibacterial, Physical and Mechanical Properties of Novel Chitosan/Olibanum Gum Film for Food Packaging Application, Polymers, Volume (14), No (19), Year (2022-9), Pages (3960-3978)
  9. zahra panahi , Mohammad Mohsenzadeh , Sodium alginate edible coating containing Ferulago angulata (Schlecht.) Boiss essential oil, nisin, and NaCl: Its impact on microbial, chemical, and sensorial properties of refrigerated chicken breast, International Journal of Food Microbiology, Volume (380), No (8), Year (2022-11), Pages (109883-91)
  10. mohammad maleki , Mohammad Mohsenzadeh , Biodegradable Nanocomposite Film Based on Carboxymethyl Cellulose/Persian Gum Containing TiO2 and Fennel Essential Oil: Investigation of Chemical, Antimicrobial, and Sensory Properties on Rainbow Trout Fillet, Journal of Polymers and the Environment, Volume (02419), No (2419), Year (2022-3), Pages (1-11)
  11. mohammad maleki , Mohammad Mohsenzadeh , Optimization of a biodegradable packaging film based on carboxymethyl cellulose and Persian gum containing titanium dioxide nanoparticles and Foeniculum vulgare essential oil using response surface methodology, Journal of Food Processing and Preservation, Volume (16244), No (16244), Year (2022-1), Pages (1-14)
  12. Nasser Darban Maghami , Abolghasem Nabipour , Mohammad Mohsenzadeh , Maryam Torabi , Detection of Minced Red Meat Mixing Adulteration via Molecular and Histological Techniques in Mashhad, Iran, Health and Development Journal - بهداشت و توسعه, Volume (10), No (1), Year (2021-12), Pages (64-73)
  13. Maedeh Salavati Hamedani , MohammadReza Rezaeigolestani , Mohammad Mohsenzadeh , Chemical Composition, Antimicrobial and Antioxidant Activities of Lavandula Angustifolia Essential Oil, Journal of Nutrition, Fasting and Health, Volume (8), No (4), Year (2020-11), Pages (273-279)
  14. Nasser Darban Maghami , Abolghasem Nabipour , Mohammad Mohsenzadeh , مریم ترابی , Histological and stereological approaches for detection of tissues and fraud in some meat products, Veterinary Research Forum, Volume (13), No (1), Year (2022-3), Pages (47-53)
  15. Tannaz Mirhadi Zadi , Mohammad Mohsenzadeh , Mohammad Mahdi Ghahramani Seno , Molecular Isolation Probiotic Property and Bacteriocin Production of Enterococcus faecium (TM81) and Lactobacillus curvatus (TM51) with Anti-Listerial Activity in Native Dairy Products of Iran, Iranian Journal of Chemistry and Chemical Engineering, Volume (40), No (4), Year (2021-9), Pages (1346-1363)
  16. ALAA EDDIN DABOWL , Mohammad Mohsenzadeh , Physicochemical antioxidant antibacterial and antibiofilm activity of Carum copticum essential oil nanoemulsion on Escherichia coli O157:H7 and Listeria monocytogenes, Veterinary Research Forum, Volume (12), No (4), Year (2021-12), Pages (437-444)
  17. hamid jandaghi , Mohammad Mahdi Ghahramani Seno , حمیدرضا فرزین , Mohammad Mohsenzadeh , Rapid quantitative detection of Listeria monocytogenes in chicken using direct and combined enrichment/qPCR method, Iranian Journal of Chemistry and Chemical Engineering, Volume (39), No (3), Year (2020-5), Pages (137-146)
  18. masoume akbarabadi , Mohammad Mohsenzadeh , Mohammad Reza Housaindokht , Ribose-induced Maillard Reaction as an Analytical Method for Detection of Adulteration and Differentiation of Chilled and Frozen-thawed Minced Veal, Food Science of Animal Resources, Volume (40), No (3), Year (2020-4), Pages (350-361)
  19. mehdi asli , Mohammad Azizzadeh , Amir Moghadam Jafari , Mohammad Mohsenzadeh , Copper, Iron, Manganese, Zinc, Cobalt, Arsenic, Cadmium, Chrome, and Lead Concentrations in Liver and Muscle in Iranian Camel (Camelus dromedarius), Biological Trace Element Research, Volume (194), No (2), Year (2019-6), Pages (390-400)
  20. Maryam Torabian Kakhki , Nasser Sedaghat , Mohammad Mohsenzadeh , Chemical composition, antioxidative‎, antibacterial‎‎, and time-kill activities of ‎some selected plant essential oils against foodborne pathogenic and spoilage ‎organisms, Veterinary Research Forum, Volume (11), No (4), Year (2020-12), Pages (339-346)
  21. atefeh sarafan sadeghi , Najme Ansari , Mohammad Ramezani , Khalil Abnous , Mohammad Mohsenzadeh , Seyed Mohammad Taghdisi , Mona Alibolandi , Optical and electrochemical aptasensors for the detection of amphenicols, Biosensors and Bioelectronics, Volume (118), No (118), Year (2018-10), Pages (137-152)
  22. Jalal Ehsani , Mohammad Mohsenzadeh , Morteza Khomeiri , Azim Ghasemnezhad , Chemical Characteristics, and Effect of Inulin Extracted from Artichoke (Cynara scolymus L.) Root on Biochemical Properties of Synbiotic Yogurt at the End of Fermentation, Iranian Journal of Chemistry and Chemical Engineering, Volume (37), No (2), Year (2018-4), Pages (219-230)
  23. atefeh sarafan sadeghi , Mohammad Mohsenzadeh , Khalil Abnous , Seyed Mohammad Taghdisi , Mohammad Ramezani , Development and characterization of DNA aptamers against florfenicol: Fabrication of a sensitive fluorescent aptasensor for specific detection of florfenicol in milk, Talanta, Volume (182), Year (2018-2), Pages (193-201)
  24. maryam beigomi , Mohammad Mohsenzadeh , Amir Salari , Characterization of a novel biodegradable edible film obtained fromDracocephalum moldavica seed mucilage, International Journal of Biological Macromolecules, Volume (108), No (108), Year (2018-3), Pages (874-863)
  25. Samaneh Tabibian , Mohammad Mohsenzadeh , Hamid Reza Pourreza , Mahmood Reza Golzarian , Sensory evaluation of the color of mutton by computer vision system, Iranian Journal of Veterinary Science and Technology, Volume (9), No (2), Year (2018-1), Pages (57-63)
  26. Saeideh Mozaffari , Mohammad Mohsenzadeh , Jalil Mehrzad , Seasonally Feed-Related Aflatoxins B1 and M1 Spread in Semiarid Industrial Dairy Herd and Its Deteriorating Impacts on Food and Immunity, Journal of Food Quality, Volume (2017), No (1), Year (2017-8), Pages (1-7)
  27. farahnaz ghollasi mood , Mohammad Mohsenzadeh , Mohammad Reza Housaindokht , Mehdi Varidi , Microbial and chemical spoilage of chicken meat during storage at isothermal and fluctuation temperature under aerobic conditions, Iranian Journal of Veterinary Science and Technology, Volume (8), No (1), Year (2017-4), Pages (38-46)
  28. farahnaz ghollasi mood , Mohammad Mohsenzadeh , Mohammad Reza Housaindokht , Mehdi Varidi , Quality changes of air‐packaged chicken meat stored under different temperature conditions and mathematical modelling for predicting the microbial growth and shelf life, Journal of Food Safety, Volume (37), No (3), Year (2016-8)
  29. Mohammad Mohsenzadeh , Kiarash Ghazvini , Amir Azimian , Frequency of specific agr groups and antibiotic resistance in Staphylococcus aureus isolated from bovine mastitis in the northeast of Iran, Veterinary Research Forum, Volume (6), No (4), Year (2015-11), Pages (295-299)
  30. elham davari , Mohammad Mohsenzadeh , Gholam Reza Mohammadi , R. Rezaeian-Doloei , Characterization of aflatoxigenic Aspergillus flavus and A. parasiticus strain isolates from animal feedstuffs in northeastern Iran, Iranian Journal of Veterinary Research, Volume (16), No (2), Year (2015-6), Pages (150-155)
  31. Saeid Khanzadi , Abdollah Jamshidi , Jamshid Razmyar , Mohammad Mohsenzadeh , PCR-based detection of cow and goat milk in sheep milk and dairy ‎products marketed in Mashhad city of Iran, Iranian Journal of Veterinary Medicine, Volume (7), No (4), Year (2013-12), Pages (257-262)
  32. , Mohammad Mohsenzadeh , Jamshid Razmyar , Isolation, antimicrobial susceptibility and mecA gene analysis of methicillin-resistant Staphylococcus aureus in Iranian white cheeses, Iranian Journal of Veterinary Research, Volume (15), No (2), Year (2014-3), Pages (127-131)
  33. Mehdy Rezaeian-delouei , Mohammad Ghorbani , Mohammad Mohsenzadeh , An enhancement in the photocatalytic activity of TiO2 by the use of Pd: the question of layer sequence in the resulting hierarchical structure, Journal of Coatings Technology and Research, Volume (8), No (1), Year (2011-8), Pages (75-81)
  34. Mohammad Mohsenzadeh , R. Rezaeian - Doloei , Hossein Arouiee , Antibacterial Effect of some Iranian Essential Oils Against Escherichia coli and Staphylococcus aureus in Ntrient BROTH Medium, KMITL science journal, Volume (6), No (2), Year (2006-7), Pages (637-641)
  35. Hossein Arouiee , Mohammad Mohsenzadeh , Effect of Essential oil of Carum carvi on the Growth Inhibition of Pathogenic Bacteria, KMITL science journal, Volume (6), No (2), Year (2006-7), Pages (658-661)
  36. Mohammad Mohsenzadeh , - - , The detection limits of Antimicrobial agents in cows milk by a simple yoghurt culture test, Pakistan Journal of Biological Sciences, Volume (11), No (18), Year (2008-6), Pages (2282-2285)
  37. Gholam ali Kalidari , مویدیان , اسلامی , Mohammad Mohsenzadeh , Isolation and Identification of Non-coliform Gram-negative Bacteria in Hatching Eggs to Evaluate the Effect of Egg Fumigation by Formaldehyde, Journal of Poultry Science, Volume (46), No (1), Year (2009-2), Pages (59-62)
  38. Mohammad Mohsenzadeh , Abdollah Jamshidi , - - , the prevalence of resistance to antimicrobial agents of staphylococcus species isolated from milk products in mashhad, Iran, KMITL science journal, Year (2006-2)
  39. Amir Hooshang Fallah Rad , Mohammad Mohsenzadeh , Prevalence of and antibiotic susceptibility of coagulase-negatine Staphylococci isolated from bovine intramammary infections in Mashhad, Iran, Journal of Animal and Veterinary Advances, Year (2007-3)
  40. مير داريوش شكوري , Hassan Kermanshahi , Mohammad Mohsenzadeh , Effect of Different non Starch Polysaccharides in Semi Purified Diets on Performance and Intestinal Microflora of Young Broiler Chickens, Intenational Journal of Poultry Science, Volume (5), No (6), Year (2006-2), Pages (557-561)

مقالات ارایه شده در کنفرانس

فارسی

  1. سیدمحمدجواد موسوی , محمد محسن زاده , کتایون احمدی , Determining the minimum inhibitory and bactericidal concentration of Perovskia abrotanoides Karel essential oil invitro , 15th international conference on food industry sciences, organic farming and food security , 2023-08-18
  2. سیدمحمدجواد موسوی , محمد محسن زاده , کتایون احمدی , بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی امولسیون اسانس برازمبل علیه بعضی از پاتوژن های با منشاء غذایی , سومین کنفرانس بین المللی و هفتمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم , 2023-08-21
  3. فاطمه حق شناس مجاوری , محمد محسن زاده , بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی امولسیون اسانس بولاغ اوتی وحشی (Nasturtium officinale L) , سومین کنفرانس بین المللی و هفتمین کنفرانس ملی کشاورزی ارگانیک و مرسوم , 2023-08-21
  4. محمد محسن زاده , فاطمه حق شناس مجاوری , محمد مالکی , Investigating the antimicrobial properties of wild Nasturtium officinale (Nasturtium officinale L.) essential oil emulsion against a number of pathogenic bacteria of food origin , 15th international conference on food industry sciences, organic farming and food security , 2023-08-18
  5. نادیا فیجی وری , محمد محسن زاده , An Overview of the physicochemical, technological and therapeutic properties of camel milk , The 13th International Conference on Food Industry Science, Organic Agriculture and Food Security , 2023-03-13
  6. محمد محسن زاده , مسعود رحمانی سوخت ابندانی , شهره عالیان سماک خواه , Evaluation of Microbial Quality of Traditional Ice Cream Sold Openly in Sari City , دومین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در علوم , 2019-03-13
  7. محمد محسن زاده , مسعود رحمانی سوخت ابندانی , شهره عالیان سماک خواه , Evaluation of Aflatoxin M1 in Cow raw milk of industrial dairy farms in Iran During 2016-2017 , دومین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در علوم , 2019-03-13
  8. حانیه آسفی , محمد محسن زاده , بررسی خصوصیات ضدمیکروبی امولسیون اسانس گیاه شوید علیه تعدادی از پاتوژن های با منشاء غذایی به روش میکروبراث دایلوشن در محیط آزمایشگاه , 8th Iranian Scientific and Research conference on the development and promotion of Agricutural Sciences and Natural resources of Iral , 2022-07-08
  9. حانیه آسفی , محمد محسن زاده , خصوصیات فیتوشیمیایی و اثر ضدباکتریایی امولسیون اسانس شوید بر علیه لیستریا مونوسیتوژنز , 8th Iranian Scientific and Research conference on the development and promotion of Agricutural Sciences and Natural resources of Iral , 2022-07-08
  10. فائزه کیخسروی , محمد محسن زاده , کامران شریفی , رویا رضائیان دلویی , جداسازی و شناسایی انواع قارچ های آلوده کننده خوراک دام مورد استفاده در تعدادی از گاوداری های شیری استان خراسان رضوی , پنجمین کنفرانس ملی نوآوری در کشاورزی، علوم دامی و دامپزشکی , 2022-03-06
  11. فائزه کیخسروی , محمد محسن زاده , کامران شریفی , رویا رضائیان دلویی , بررسی میزان آلودگی قارچی در اجزاء اصلی خوراک دام و مورد استفاده در گاوداری های شیری استان خراسان رضوی , پنجمین کنفرانس ملی نوآوری در کشاورزی، علوم دامی و دامپزشکی , 2022-03-06
  12. کتایون احمدی , محمد محسن زاده , تعیین ترکیب شیمیایی و مقایسه ی اثر ضدباکتریایی امولسیون و نانوامولسیون اسانس برازمبل بر باکتری آئروموناس هیدروفیلا به روش میکروبراث دایلوشن , ششمین کنگره ملی سالانه یافته های نوین در علوم کشاورزی و منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری , 2020-07-21
  13. خزر پورعلی رشتی نژاد , محمد محسن زاده , بررسی تاثیر ریزپوشانی با صمغ فارسی بر زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در طی نگهداری در شرایط یخچالی , ششمین کنگره ملی سالانه یافته های نوین در علوم کشاورزی ئ منابع طبیعی، محسط زیست و گردشگری , 2020-07-21
  14. خزر پورعلی رشتی نژاد , محمد محسن زاده , کاربرد و روش های ریزپوشانی میکروارگانیسم های پروبیوتیک , 4th international conference on Food industry sciences, organic farming and food security , 2020-07-17
  15. کتایون احمدی , محمد محسن زاده , بررسی خصوصیات ضدمیکروبی اسانس گیاه برازمیل علیه باکتری بیماریزای آئروموناس هیدروفیلا به روش میکروبراث دایلوشن , دومین همایش ملی صنعت و تجاری سازی کشاورزی , 2021-05-12
  16. زهرا بختیاری , محمد محسن زاده , عاطفه صرافان صادقی , ترکیب شیمیایی و اثرات ضد باکتریایی اسانس خارمشک (Echinophora platyloba) علیه تعدادی از پاتوژن های با منشاء غذایی , دومین همایش ملی صنعت و تجاری سازی کشاورزی , 2021-05-12
  17. سمانه طبیبیان , محمد محسن زاده , بررسی اثر ضدباکتریایی اسانس سه گیاه مورد، مرزه تابستانه و ریحان در مقابل چهار باکتری پاتوژن) Escherichia coli, Bacillus cereus, Bacillus lichineformis and Pseudomonans aeroginosa ) در شرایط آزمایشگاهی , سومین کنگره بین المللی و بیست وششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2019-09-17
  18. محمد مالکی ایسک , محمد محسن زاده , بهشته کنعانی , سمانه مالکی , اصول سیستم HACCP درخط تولید دوغ ایرانی , سومین کنگره بین المللی و بیست وششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2019-09-17
  19. محمد مالکی , محمد محسن زاده , بهشته کنعانی , توکسین های میکربی در فرآوردههای لبنی و اهمیت آنها در بهداشت عمومی , سومین کنگره بین المللی و بیست وششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2019-09-17
  20. سمیرا حسینی , محمد محسن زاده , امیر سالاری , بررسی تاثیرضد باکتریایی اسانس پونه کوهی ( Origanum vulgare ) علیه تعدادی از پاتوژن های با منشاء غذایی , 4th International Congress of Developing Agriculture, Natural Resources, Environment and Tourism of Iran , 2019-02-13
  21. سمیرا حسینی , محمد محسن زاده , امیر سالاری , خصوصیات فیتوشیمیایی و تعیین حداقل غلظت مهارکنندگی و کشندگی اسانس پونه کوهی برعلیه استافیلوکوکوس اورئوس کوآگولاز مثبت , 4th International Congress of Developing Agriculture, Natural Resources, Environment and Tourism of Iran , 2019-02-13
  22. مینو جعفرزاده , محمد محسن زاده , سید علی کارگر , جمشید رزم یار , بررسی شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در قطعات گوشت مرغ در خراسان رضوی , نخستین همایش میکروبیولوژی و بیماری های عفونی دانشگاه شهرکرد , 2015-10-06
  23. منصوره امیری , مسلم صادقی , غلامرضا محمدی , محمد محسن زاده , تعیین خصوصیات فیزیکوشیمیایی و شناسایی باکتری های گرم مثبت در آغوز مورد استفاده در تغذیه گوساله های نوزادگاو , پنجمین همایش ملی مدیریت بهداشت دام , 2019-02-20
  24. مریم عاملی , مسلم صادقی , غلامرضا محمدی , محمد محسن زاده , تعیین میزان آلودگی کلیفرمی و شناسایی انواع کلیفرم ها و سالمونلای جدا شده از آغوز مورد استفاده در تغذیه گوساله های نوزاد گاوداری های شیری مشهد , پنجمین همایش ملی مدیریت بهداشت دام , 2019-02-20
  25. مهرداد ورنان , محمد محسن زاده , امیر سالاری , بررسی سینتیک رشد آغازگرهای لاکتوباسیلوس‌پلانتاروم و پدیوکوکوس‌اسیدی‌لاکتیسی در گوشت مرغ نگهداری شده در دمای 4 درجه ‌سلسیوس , اولین کنگره ملی بهداشت مواد غذایی , 2018-09-05
  26. مهرداد ورنان , محمد محسن زاده , امیر سالاری , بررسی تاثیر کشت‌های‌آغازگر‌لاکتیکی بر رشد میکروارگانیسم‌های هوازی مزوفیلیک و خواص ‌ارگانولپتیکی گوشت مرغ نگهداری‌ شده در یخچال , اولین کنگره ملی بهداشت مواد غذایی , 2018-09-05
  27. زهرا پناهی , محمد محسن زاده , رویا رضائیان دلویی , بررسی خصوصیات فیتوشیمیایی و تعیین حداقل غلظت بازدارندگی و کشندگی اسانس زنیان ) Carum copticum ( علیه باکتری های لیستریامونوسیتوژنز و اشریشیا کلی O157:H7 , کنگره بین المللی مهندسی کشاورزی و صنایع وابسته , 2018-11-15
  28. زهرا پناهی , محمد محسن زاده , رویا رضائیان دلویی , بررسی خواص ضدمیکروبی اسانس زنیان( Carum copticum ) علیه تعدادی از باکتری های بیماری زای با منشاء غذایی , کنگره بین المللی مهندسی کشاورزی و صنایع وابسته , 2018-11-15
  29. نگار صمدی , محمد محسن زاده , مطالعه خاصیت ضدباکتریایی اسانس گیاه رازیانه ( Foeniculum vulgare ) علیه تعدادی از پاتوژن های مهم غذایی , دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2018-04-25
  30. زهرا پناهی , محمد محسن زاده , تعیین حداقل غلظت بازدارندگی و حداقل غلظت کشندگی اسانس چویل( Ferulago angulata ) علیه باکتری لیستریامونوسیتوژنز در محیط آزمایشگاهی , دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2018-04-25
  31. زهرا پناهی , محمد محسن زاده , بررسی خواص ضد میکروبی اسانس چویل(Ferulago angulata ) علیه تعدادی از باکتری های بیماریزای با منشاء غذایی , دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2018-04-25
  32. محمدحسین محمدیان , محمد محسن زاده , حسن برجی , بررسی شیوع انواع دیکروسلیوم در گوسفندان کشتارشده استان خراسان رضوی و رابطه آن با پارامترهای هواشناسی با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی , اولین کنگره ملی بیماریهای انگی دام و انگل های مشترک انسان و حیوان , 2018-11-13
  33. محمدحسین محمدیان , حسن برجی , محمد محسن زاده , مطالعه گذشته نگر و آینده نگرشیوع ترماتودهای کبدی گوسفند و بز کشتارشده در کشتارگاه طرقبه طی سالهای 1387 تا 1397 , اولین کنگره ملی بیماریهای انگی دام و انگل های مشترک انسان و حیوان , 2018-11-13
  34. سمانه طبیبیان , محمد محسن زاده , بکارگیری ماشین بیىایی درارزیابی میزان چربی گوشت قرمز , نخستین همایش ملی الکترونیکی غذای سالم , 2015-02-22
  35. جلال احسانی , محمد محسن زاده , مرتضی خمیری , عظیم قاسم نژاد , مروری بر اهمیت استخراج فیبر رژیمی اینولین از منابع گیاهی , سومین کنفرانس بین المللی مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی , 2017-07-12
  36. سمانه طبیبیان , محمد محسن زاده , حمیدرضا پوررضا , محمودرضا گلزاریان , بررسی میزان تازگی گوشت گوسفند با استفاده از سیستم بینایی کامپیوتر , سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی , 2015-09-09
  37. محمد محسن زاده , علی اکبر سلیمانی داودلی , محمد خضری , تشخیص لیستریا مونوسایتوژنز در ساندویچ های سرد و گرم عرضه شده در سطح شهر مشهد به روش مولتی پلکس PCR , اولین کنگره ملی بهداشت و سلامت غذا , 2017-05-03
  38. علی اکبر سلیمانی داودلی , محمد محسن زاده , محمد خضری , شناسایی و جداسازی گونه های لیستریا از غذاهای آماده مصرف سطح شهرستان مشهد , دومین همایش روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی , 2017-02-27
  39. علی اکبر سلیمانی داودلی , محمد محسن زاده , محمد خضری , الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در لیستریا های جداشده از غذاهای آماده مصرف عرضه شده در سطح شهر مشهد , دومین همایش روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی , 2017-02-27
  40. المیرا دشتیانی , محمد محسن زاده , جمشید رزم یار , بابک فزونی مقدم , امین رشیدنژاد , میزان شیوع سویه های استافیلوکوکوس اورئوس جداشده از قطعات مرغ , کنفرانس بین المللی مهندسی و علوم کاربردی , 2016-03-10
  41. فاطمه آقاجانی سنگتراشانی , محمد محسن زاده , محمد خضری , شناسایی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین در غذاهای آماده مصرف عرضه شده در شهر مشهد , نخستین کنفرانس دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم , 2016-08-17
  42. فاطمه آقاجانی سنگتراشانی , محمد محسن زاده , محمد خضری , میزان آلودگی غذاهای آماده مصرف عرضه شده در شهر مشهد به استافیلوکوکوس اورئوس کوآگولازمثبت , نخستین کنفرانس دستاوردهای نوین در صنایع غذایی و تغذیه سالم , 2016-08-17
  43. مینو جعفرزاده , محمد محسن زاده , جمشید رزم یار , علی کارگر , بررسی میزان شیوع استافیلوکوکوس اورئوس در قطعات گوشت مرغ در خراسان رضوی , اولین همایش ملی میکروبیولوژی و بیماری های عفونی , 2015-10-20
  44. زهرا صالحان , سمانه عیدی , محمد محسن زاده , محمد عزیز زاده , ارزیابی میزان آلودگی خوراک طیور مرغداری های جنوب استان خراسان رضوی به فوزاریوم , بیست وسومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2015-11-11
  45. زهرا صالحان , سمانه عیدی , محمد محسن زاده , محمد عزیز زاده , جداسازی و شناسایی گونه های آسپرژیلوس جدا شده از خوراک طیور , بیست وسومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2015-11-11
  46. مونا علایی , رویا رضائیان دلویی , محمد محسن زاده , تعیین حداقل غلظت ممانعت کنندگی اسانس اسطوخودوس بر روی Pectobacterium carotovorum , سومین همایش ملی کشاورزی و توسعه پایدار، فرصت ها و چالش های پیش رو , 2015-03-04
  47. سیما خسروی پور , رویا رضائیان دلویی , محمد محسن زاده , تعیین خصوصیات فیتوشیمیایی و ضد باکتریایی اسانس carum copticum روی باکتری Pectobacterium carotovorum subsp. carotovorumبه روش انتشار در آگار , سومین همایش ملی کشاورزی و توسعه پایدار، فرصت ها و چالش های پیش رو , 2015-03-04
  48. محمد محسن زاده , زهرا جعفری گیو , استفاده از فشار هیدرواستاتیک بالا به منظور کاهش آمین های بیوژنیک در پنیر تولید شده از شیر خام , دومین همایش کشوری سلامت شیر از تولید تا مصرف و اهمیت تغذیه ای , 2015-02-22
  49. محمد محسن زاده , الهام مریخی اردبیلی , تعیین میزان حداقل بازدارندگی عصاره آبی و پروپیلنی زردچوبه روی باکتری لیستریا مونوسیتوژنز , سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی , 2015-09-09
  50. محمد محسن زاده , الهام مریخی اردبیلی , بررسی فعالیت ضد باکتریایی اسانس زنیان برکنترل رشد باکتری لیستریا مونوسیتوژنزدر محیط کشت آزمایشگاهی , همایش ملی گیاهان دارویی و داروهای گیاهی , 2015-05-28
  51. مینو جعفرزاده , محمد محسن زاده , سید علی کارگر , جمشید رزم یار , ارزیابی کمی آزمون حساسیت آنتی بیوتیکی و بررسی شیوع استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین , اولین همایش ملی میکروبیولوژی و بیماری های عفونی شهرکرد , 2015-09-22
  52. جلال احسانی , محمد محسن زاده , سعید خان زادی , عبداله جمشیدی , ﺷﯿﻮهﻫﺎی ﻧﻮﯾﻦ در ﻧﮕﻬﺪاری و ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻨﺪی ﭘﻨﯿﺮ اﺳﺘﺮاﺳﯿﺎﺗﻼ , بیست ودومین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران , 2014-08-30
  53. سیما خسروی پور , رویا رضائیان , محمد محسن زاده , تعیین حداقل غلظت ممانعت کنندگی اسانس زنیان بر روی باکتری Erwinia carotovora subsp. carotovora , اولین همایش گیاهان دارویی، طب سنتی و کشاورزی ارگانیک , 2014-11-28
  54. مریم ترابیان کاخکی , محمد محسن زاده , امیر افخمی گلی , تعیین میزان باقیمانده نیتریت در سوسیس و کالباس های حرارت دیده عرضه شده در مشهد , 21th National congress of food science and technology , 2013-10-29
  55. آسیه مهرزاد , سید علی مرتضوی , رویا رضائیان دلوئی , معصومه مهربان سنگ آتش , محمد محسن زاده , شناسایی ژن های مولد زرالنون در سویه های fusarium graminearum جداشده از دانه های ذرت , 21th National congress of food science and technology , 2013-10-29
  56. آسیه مهرزاد , سید علی مرتضوی , رویا رضائیان دلوئی , معصومه مهربان سنگ آتش , محمد محسن زاده , بررسی آلودگی دانه های ذرت مورد استفاده در خوراک دام به Fusarium graminearum با استفاده از تکنیک مولکولی PCR , 21th National congress of food science and technology , 2013-10-29
  57. معصومه مهربان سنگ آتش , محبوبه سرابی جماب , رضا کاراژیان , ریحانه نوربخش , فرحناز قلاسی , امیر صالح وثوق , محمد محسن زاده , تاثیر آلودگی میکروبی مواد اولیه بر کیفیت نوشیدنی سنتی ایرانی (دوغ) , نخستین همایش فراملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی , 2011-05-10
  58. پروانه پردلی , محمدرضا حسین دخت , منصور مشرقی , احمد آسوده , محمد محسن زاده , طراحی بیوسنسور میکروبی تشخیص افلاتوکسین M1 بر پایه باکتری بیولومینسانس V. fischeri , سومین همایش ملی بیوتکنولوژی کشاورزی , 2012-09-03
  59. محمد محسن زاده , عاطفه صرافان صادقی , فائزه عارفی , بررسی میزان آلودگی و تعیین مقاومت به آنتی بیوتیک ها در انواع استافیلوکوکوس جداشده از پنیر سنتی و صنعتی عرضه شده در مشهد , نخستین همایش ملی صنعت و بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی , 2012-04-20
  60. آسیه مهرزاد , سید علی مرتضوی , رویا رضائیان دلوئی , معصومه مهربان سنگ آتش , محمد محسن زاده , عبدالله صالحی , شناسایی مولکولی جدایه های Fusarium graminearum و Fusarium culmurum جداشده از دانه های ذرت و جو مورد استفاده در گاوداریهای استان خراسان رضوی , 3rd Iranian agricultural biotechnology congress , 2012-09-03
  61. محمد محسن زاده , هدا حسن زاده , محمدرضا باسامی , بررسی میزان آلودگی پنیر عرضه شده در مشهد به باکتری لیستریا مونوسیتوژنز با استفاده از روش Multiplex-PCR , 3rd Iranian agricultural biotechnology congress , 2012-09-03
  62. محمد محسن زاده , الهام رحمتیان , غلامرضا هاشمی تبار , تشخیص ژنهای کد کننده انتروتوکسین در انواع استافیلوکوکوس جداشده از شیر مخازن گاوداریهای صنعتی مشهد به روش PCR , 3rd Iranian agricultural biotechnology congress , 2012-09-03
  63. الهام رحمتیان , محمد محسن زاده , غلامرضا هاشمی تبار , بررسی الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در Coagulase negative Staphylococcus جداشده از شیر مخازن تعدادی از گاوداریهای صنعتی مشهد , 3rd Iranian agricultural biotechnology congress , 2012-09-03
  64. حامد سلیمانی , محمد محسن زاده , مسعود طالب خان گروسی , الهام داوری , تعیین خصوصیات فیزیکوشیمیایی و فاکتورهای حدت در E.coli O157:H7 جداشده از شیر مخازن تعدادی از گاوداری های صنعتی مشهد , کنگره ملی گاو شیری لبنیات و صنایع وابسته , 2012-02-17
  65. عبدالله صالحی , رویا رضائیان دلوئی , معصومه مهربان سنگ آتش , محمد محسن زاده , آسیه مهرزاد , بررسی آلودگی ذرت و جو مورد استفاده در خوراک دام تعدادی از گاوداری های صنعتی استان خراسان رضوی به انواع فوزاریوم , دومین همایش ملی علوم و تکنولوژی بذر , 2011-10-26
  66. محمد محسن زاده , محمدرضا نصیری , مهدی کلالیان مقدم , تشخیص ژن mecA در استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین جداشده از گوشت چرخ کرده و همبرگر عرضه شده در مشهد , هفتمین همایش ملی بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران , 2011-09-12
  67. محمد محسن زاده , مهدی شریعتی فر , تشخیص ژن های کد کننده انتروتوکسین A و C در استافیلوکوکوس اورئوس کوآگولاز مثبت جداشده از شیر خام مخازن تحویلی به کارخانه شیر پاستوریزه مشهد , هفتمین همایش ملی بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران , 2011-09-12
  68. محمد محسن زاده , بکارگیری سیستم HACCP در صنایع گوشت و مرغ و نقش آن در امنیت غذایی , یازدهمین کنگره دامپزشکی ایران , 2000-03-06
  69. حسین مختاریان دلویی , محمد محسن زاده , نبی شریعتی فر , سمیه پهلوانی , مرتضی محمد زاده مقدم , بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در شیر پاستوریزه شهرستان گناباد , سمینار سلامت شیر , 2009-12-22
  70. مهدی شریعتی فر , محمد محسن زاده , امیرهوشنگ فلاح راد , ارزیابی بهداشتی و میزان آلودگی شیر گاوهای مبتلا به اورام پستانی در تعدادی از گاوداریهای صنعتی مشهد , سمینار سلامت شیر , 2009-12-22
  71. محمد محسن زاده , بسته بندی و ایمنی مواد غذایی , نخستین همایش بسته بندی سلولزی وسلامت , 2009-03-20
  72. مهدی رضاییان , محمد قربانی , محمد محسن زاده , بررسی خواص ضد باکتری نانوساختار اکسید تیتانیوم تولید شده به روش سل ژل با کمک هیدروکسی پروپیل سلولز , هفتمین کنگره سرامیک ایران , 2009-04-28
  73. مرجان بنی حسن , محمد محسن زاده , محمد هاشمی , مهدی چراغچی باشی , بررسی میزان شیوع سالمونلا در لاشه طیور کشتار شده در کشتارگاه طیور مشهد , دهمین کنگره سراسری میکروب شناسی ایران , 2009-04-21
  74. مهدی شریعتی فر , محمد محسن زاده , محمد هاشمی , فروغ عطاالهی , منصور بیات , جداسازس و تشخیص E.coli O157:H7 از نمونه های شیر خام تانک ذخیره گاوداریهای صنعتی و پنیر محلی در مشهد و حومه , دهمین کنگره سراسری میکروب شناسی ایران , 2009-04-21
  75. محمد هاشمی , محمد محسن زاده , منصور بیات , مهدی شریعتی فر , مرجان بنی حسن , بررسی شیوع و مقاومت آنتی بیوتیکی E.coli O157:H7 جداشده از گوشت چرخ کرده در مشهد , دهمین کنگره سراسری میکروب شناسی ایران , 2009-04-21
  76. محمد محسن زاده , ارائه روش ارزیابی انتروتوکسین های استافیلوکوکوس اورئوس در نمونه های شیر خشک , هیجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2008-10-15
  77. محمد محسن زاده , بررسی میزان شیوع انواع میکروارگانیسم های جداشده از ترشحات پستانی تلیسه های شکم اول در قبل و بعد از زایمان , پانزدهمین کنگره دامپزشکی , 2008-04-26
  78. محمد محسن زاده , استفاده از سوماتوتروپین BST در گاوهای شیری و ایمنی شیر و فرآورده های آن , اولین سمینار کشوری بهداشت مواد غذایی , 2001-02-20
  79. محمد محسن زاده , نقش سیستم HACCP در کاهش خطرات و بیماریهای قابل انتقال از طریق شیر و فرآورده های آن به انسان , اولین سمینار کشوری بهداشت مواد غذایی , 2001-02-20
  80. محمد محسن زاده , بررسی میزان آلودگی پنیر تازه عرضه شده در شهر مشهد به باکتری بروسلا و تاثیر آن در بهداشت عمومی , دوازدهمین کنگره دامپزشکی ایران , 2002-02-12
  81. محمد محسن زاده , نقش و اهميت پروبيوتيك ها (PROBIOTICS ) در دامپزشكي و دامپروري , اولين كنگره بيولوژي كاربردي ايران , 2001-01-20
  82. محمد محسن زاده , کاربرد بیوتکنولوژی در بهداشت و ایمنی فرآورده های غذایی , همایش بیوتکنولوژی و اینده , 2001-02-15

انگلیسی

  1. , faezeh oskouyan , Gholam Reza Mohammadi , Mohammad Mohsenzadeh , Detection of Mycobacterium avium subspecies paratuberculosis (MAP) in colostrum from a number of dairy farms around Mashhad using the IS900 Nested-PCR method , دومین کنفرانس ملی فناوری های نوین دامپزشکی , 2024-09-05
  2. Mahdi Toge , Mohammad Mohsenzadeh , Abdollah Jamshidi , محمد مالکی , Antibacterial effect of Allium paradoxum extract against several foodborne pathogens , 10th international conference on food industry sciences organic farming and food security , 2022-04-20
  3. Mahdi Toge , Mohammad Mohsenzadeh , Abdollah Jamshidi , محمد مالکی , In vitro antibacterial effect of leaves and root extract of Allium paradoxum on control of Escherichia coli O157:H7 , 10th international conference on food industry sciences organic farming and food security , 2022-04-20
  4. Maedeh Salavati Hamedani , Mohammad Mohsenzadeh , MohammadReza Rezaeigolestani , ِDetermination of minimum inhibitory and minimum bactericidal concentrations of lavender essential oil nanoemulsion against Salmonella typhimurium and bacillus cereus , International congress on food science and public health , 2021-09-14
  5. atefeh sarafan sadeghi , Mohammad Mohsenzadeh , Kh. Abnus , M. Ramezani , Aptasensing in food safety monitoring , ّFirst International Congress of Nutrition: from Laboratory Research to Clinical Studies , 2017-09-06
  6. farahnaz ghollasi mood , Mohammad Mohsenzadeh , Mohammad Reza Housaindokht , Quality changes of air packaged chicken meat stored under different temperature conditions and mathematical modellingf for predicting the microbial growth and shelf life , ّFirst International Congress of Nutrition: from Laboratory Research to Clinical Studies , 2017-09-06
  7. negar samadi , Mohammad Mohsenzadeh , Nanotechnology in food packaging and its health safety aspects , Nutrition: from Laboratory Research to Clinical Studies , 2017-09-06
  8. arezu zahedi zohrabad , Mansour Mashreghi , Masoumeh Bahreini , Mohammad Mohsenzadeh , Application of a lux AB bacterial biosensor to investigate the potential usage of selenium and silver nanoparticles for bacterial disinfection of lettuce , اولین سمپوزیوم نانومیکروبیولوژی همزمان با پانزدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی تهران , 2014-08-27
  9. arezu zahedi zohrabad , Mansour Mashreghi , Masoumeh Bahreini , Mohammad Mohsenzadeh , Light output reaction of a luxAB bacterial biosensor to various amount of preservatives concentrations used in milk , پانزدهمین گنگره بین المللی میکروب شناسی ایران , 2014-08-26
  10. Mohammad Mohsenzadeh , , Jamshid Razmyar , سید مصطفی پیغمبری , Detection of toxin profile in Clostridium perfringens isolated from Poultry products using culture and PCR methods , 14th International Iranian congress of Microbiology , 2013-08-28
  11. Mohammad Mohsenzadeh , , Jamshid Razmyar , Determining the Presence of Enterotoxin Encoding Genes A to E in Staphylococcus Aureus Isolated from Cheese , 14th International Iranian congress of Microbiology , 2013-08-28
  12. M. M.Sangatash , Mohammad Mohsenzadeh , reza karazhyan , M.K. Akbari , A study on the occurence of aflatoxin M1 in bulk tank raw milk in Khorasan Razavi province , نخستین همایش ملی صنعت و بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی , 2012-04-20
  13. Mohammad Mohsenzadeh , M. M.Sangatash , reza karazhyan , Evaluation of microbial quality of Bulk Tank Raw milk from some dairy herds of Khorasan Razavi Province , نخستین همایش ملی صنعت و بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی , 2012-04-20
  14. آسیه مهرزاد , Sayed Ali Mortazavi , رویا رضائیان دلوئی , معصومه مهربان سنگ آتش , Mohammad Mohsenzadeh , جداسازی و شناسایی فلور قارچی نمونه های جو جمع آوری شده از گاوداریهای استان خراسان رضوی , نخستین همایش ملی صنعت و بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی , 2012-04-20
  15. Mohammad Mohsenzadeh , , حسین مختاریان , Antibiotic susceptibility of campylobacter spp. isolated from poultry carcasses slaoughtered in Gonabad poultruy slaughterhouse , 2nd International veterinary poultry congress , 2011-02-20
  16. Mohammad Mohsenzadeh , , Prevalnce and Antimicrobial resistance patterns of coagulase negative Staphylococci isolated from bulk tank raw milk samples in Mashhad , 2nd International congress of Food hygiene , 2011-04-30
  17. Mohammad Mohsenzadeh , Saeideh Mozaffari , , Incidence and Antibiotic resistance of Staphylococcus aureus isolated from mince meat samples in Mashhad, Iran , 2nd International congress of Food hygiene , 2011-04-30
  18. Mohammad Mohsenzadeh , Mohammad Reza Bassami , Marjan Banihassan , Detection of listeria monocytogenes in poultry carcasses slaughtered in Mashhad using conventional and multiplex PCR method , 1st international congress of food hygiene , 2009-04-25
  19. Saeid Khanzadi , Jamshid Razmyar , Abdollah Jamshidi , Mohammad Mohsenzadeh , A multiplex polymerase chain reaction for the identification of cows’ and goats’ milk in sheep’s milk , European Biotechnology Congress 2011 , 2011-09-28
  20. Mohammad Mohsenzadeh , , PCR detection of staphylococcal enterotoxin A and C genes in staphylococcus aureus isolated from bulk tank milk samples in Mashhad , 4th Iranian Congress of Clinical Microbiology , 2010-11-09
  21. , Mohammad Mohsenzadeh , Prevalence and antibiotic susceptibility of staphylococcus aureus in bulk tank milk samples of dairy industry farms in Mashhad , 4th Iranian Congress of Clinical Microbiology , 2010-11-09
  22. Mohammad Mohsenzadeh , Mohsen Dastour , J. Aelami , H. Asad zadeh , A Study on the Occurrence of Aflatoxin M1 in Raw Milk Samples in Mashhad, Northeast of Iran , International Mycotoxin Coference Mycored 2010 , 2010-12-01
  23. Masoomeh Mehraban Sangatash , mahboobe sarabi jamab , Amir Saleh Vosouqh , Reihaneh Nourbakhsh , Farahnaz Gholasl , Mohammad Mohsenzadeh , Determination of contamination sources during the manufacturing traditional Iranian yoghurt drink , New challenges in food preservation , 2009-10-11
  24. M.Rezaiyan Deloei , M.Ghorbani , Mohammad Mohsenzadeh , Effect of Pd as Dopant on Photocatalytic microbial inactivation of Tio2 Thin film , 2nd International congress on nanoscience and Nanotechnology , 2008-10-27
  25. Masoomeh Mehraban Sangatash , Yasin Nozary Aval , Zohreh Mahmoodi , Reihaneh Noorbakhsh , Hashem Poorazarang , Mohammad Mohsenzadeh , Mohammad Armin , Determining total sulfur dioxide residue in main raisin varieties , 1st International congress of Food hygiene , 2009-04-25
  26. M.Mehraban , Y.Nozary aval , Z.Mahmoodi , R.Noorbakhsh , H.Poorazarang , Mohammad Mohsenzadeh , M.Armin , Investigation on fungal contamination of main raisin varieties produced in khorasan province , 1st International congress of Food hygiene , 2009-04-25
  27. Mohammad Mohsenzadeh , Development of HPLC photodiode array Detection method for determination of Oxytetracycline in chicken meat , 1st International congress of Food hygiene , 2009-04-25
  28. Mohammad Mohsenzadeh , Isolation and detection of E.coli O157:H7 from meat product samples in Bojnord, Iran , 1st International congress of Food hygiene , 2009-04-25
  29. H.Mokhtarian , Mohammad Mohsenzadeh , M.Gharamani , Detection and identification of Campylobacter jejuni and Campylobacter coli from poultry carcasses slaughtered in Gonabad Poultry slaughterhouse , اولین کنگره بین المللی بهداشت مواد غذایی , 2009-04-25
  30. Mohammad Mohsenzadeh , بررسی میکروبیولوژیک نمونه های شیرگاوهای مبتلا به ورم پستان بالینی در یکی از گاوداریهای صنعتی شهرستان مشهد , پانزدهمین کنگره دامپزشکی , 2008-04-26
  31. Mohammad Mohsenzadeh , Prevalence and in vitro antimicrobial susceptibility of Staphylococcus species isolated from milk and mammary , st international congress of veterinary pharmacology and pharmaceutical sciences , 2008-11-24