بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

نویسنده: حبیبی


موارد یافت شده: 233

1 - Modeling of antibacterial activity of annatto dye on Escherichia coli in mayonnaise (چکیده)
2 - Identification of Anti-microbial Producing Enterococci Isolated from Iranian Raw Milk Cheeses Using Polyphasic Approach (چکیده)
3 - مروری بر خواص پروبیوتیکی انتروکوکوس فاسیوم (چکیده)
4 - Exponentiality test based on the progressive type II censoring via cumulative entropy (چکیده)
5 - Modification in the Functional Properties of Sodium Caseinate-based Imitation Cheese through Use of Whey Protein and Stabilizer (چکیده)
6 - اثر ضدباکتریایی رنگ آناتو بر چند باکتری بیماری زا (چکیده)
7 - اثرات عصاره آبی گلرنگ بر دستگاه تناسلی موش ماده (چکیده)
8 - ارزﯾﺎﺑﯽ اﺛﺮ ﺿﺪﺑﺎﮐﺘﺮﯾﺎﯾﯽ رﻧﮓ آﻧﺎﺗﻮ ﺑﺮ ﺑﺎﮐﺘﺮیﻫﺎی اﺳﺘﺮﭘﺘﻮﮐﻮﮐﻮس ﭘﯿﻮژﻧﺲ، اﺷﺮﯾﺸﯿﺎ ﮐﻠﯽ ،اﻧﺘﺮوﮐﻮﮐﻮس ﻓﮑﺎﻟﯿﺲ و ﺑﺎﺳﯿﻠﻮس ﺳﻮﺑﺘﯿﻠﯿﺲ (چکیده)
9 - Comparing Methods for Estimation of Parameters of The Exp-uniform Distribution (چکیده)
10 - Non-Bayesian Two-sample Prediction for progressively Type-II censored Weibull Lifetimes (چکیده)
11 - Goodness-of-Fit test with Adaptive Type-II Progressively Censored Data (چکیده)
12 - Local stability criterion for self-gravitating disks in modified gravity (چکیده)
13 - خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم کربوکسی‌متیل‌سلولز حاوی اسانس‌ گیاهی و تأثیر آن بر رنگ گوشت گوسفند (چکیده)
14 - تاثیر ازن بر کیفیت میکروبی کاهو و کاهش اشرشیا کلی O157:H7 و سالمونلا (چکیده)
15 - روش های شناسایی و ردیابی فراورده های غذایی تراریخته با رویکرد ایمنی در بیوتکنولوزی (چکیده)
16 - Biotechnology and its Impact on Food Security and Safety (چکیده)
17 - بررسی اثر ضد قارچی جدایه های اسید لاکتیک ایزوله شده از پنیر لیقوان بر روی کپک پنیسیلیوم اکسپانسوم به عنوان شاخص فساد میکروبی در آبمیوه (چکیده)
18 - عفونت Klossiella muris در موش های آزمایشگاهی (چکیده)
19 - گریز از واقعیت در شعر سهراب و نازک الملائکه (چکیده)
20 - Exp-Uniform Distribution: Properties and Characterizations (چکیده)
21 - بهبود خصوصیات بافتی و حسی کیک بدون گلوتن با استفاده از پودر شیرسویا جهت تولید یک میان وعده رژیمی (چکیده)
22 - بررسی اثر ضد قارچی جدایه های اسید لاکتیک پنیر لیقوان بر روی مخمر رودوتورولا به عنوان شاخص فساد میکروبی آبمیوه (چکیده)
23 - Fractionation of Eremurus spectabilis fructans by ethanol: Box–Behnken design and principal component analysis (چکیده)
24 - ارزیابی تأثیر پیش تیمار اسمزی بر ویژگی های رنگ برشهای گلابی خشک شده با روشهای هوای داغ و خلأ (چکیده)
25 - از بین بردن ساختار بیوفیلم باکتریها با استفاده از فاژها (چکیده)
26 - ارزیابی اثر نمک طعام بر رشد آسپرژیلوس نایجر جدا شده از رب گوجه فرنگی (چکیده)
27 - بهینه سازی شرایط استخراج رنگ دانه آناتو به روش خیساندن (چکیده)
28 - Genetic algorithm-artificial neural network and adaptive neuro-fuzzyi nference system modeling of antibacterial activity of annatto dye on Salmonella enteritidis (چکیده)
29 - ارزیابی حضور Male specific coliphages بعنوان نماینده ای از ویروس های روده ای در سبزی تره و جعفری (چکیده)
30 - Optimization of ultrasound-assisted extraction of natural pigment from annatto seeds by response surface methodology (چکیده)
31 - بررسی خیز تیرهای بتن آرمه تقویت شده با ورق های FRP (چکیده)
32 - Predicting the Deflection of RC Beams Strengthened with FRP Laminates (چکیده)
33 - کارایی امواج فراصوت در استخراج فروکتان از غده سریش با استفاده از طرح باکس بنکن (چکیده)
34 - Bacterial Mutation; Types, Mechanisms and Mutant Detection Methods: A Reviw (چکیده)
35 - BACTERIAL MUTATION; ; TYPES, MECHANISMS AND MUTANT DETECTION METHODS: A REVIEW (چکیده)
36 - بهینه سازی روشهای استخراج و تغلیظ ویروسهای روده ای از سطح سبزیجات آماده مصرف با استفاده از کلی فاژ (چکیده)
37 - بررسی اثر استابیلایزر و طعم دهنده ها بر روی ویژگی های حسی ماست سویا (چکیده)
38 - اثر حرارت در فرآیند تولید ماست روی بقای ویروس های روده ای با استفاده از باکتریوفاژ مدل (چکیده)
39 - بررسی تأثیر صمغ بومی بالنگو شیرازی برخصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان بربری نیمه حجیم بدون گلوتن (چکیده)
40 - Inference based on unified hybrid censored data for weibull distribution (چکیده)
41 - استنباط آماری برروی پارامترهای توزیع گاما سه پارامتری براساس داده های کامل و داده های سانسور فزاینده نوع دو (چکیده)
42 - بررسی امکان تولید کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغ های گوار و گزانتان (چکیده)
43 - همبستگی بین خصوصیات فروکتان استخراج شده از غده سریش با استفاده از امواج فراصوت (چکیده)
44 - Relationship between Operational and Financial Risk and Economic Value added: Iranian evidence (چکیده)
45 - بررسی رابطه استرس، اضطراب و درد زایمان با سطح کورتیزول بزاقی مرحله اول زایمان زنان نخست زا (چکیده)
46 - بهینه سازی شرایط تولید آنزیم نارنجیناز از گونه آسپرژیلوس سوجا (چکیده)
47 - بررسی تولید آنزیم نارنجیناز تثبیت شده از گونه آسپرژیلوس نایجر جهت تلخ زدایی در صنعت آبمیوه (چکیده)
48 - بررسی کارایی مدل درخت تصمیم در پیش بینی بارش (مطالعه موردی ایستگاه سینوپتیک یزد) (چکیده)
49 - ارزیابی ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر تقلیدی حاوی کنسانتره ی پروتئینی آب پنیرو پنیر اصلاح شده ی آنزیمی لیقوان (چکیده)
50 - کاربرد پودر شیر سویا بر بهبود کمیت و کیفیت کیک بدون گلوتن سورگوم (چکیده)
51 - بررسی اثر پودر پنیر بر ویژگی های کمی و کیفی نان بدون گلوتن سورگوم (چکیده)
52 - The role of epiphytic Pseudomonas and Pantoea population diversity on prevalence of fire blight disease (چکیده)
53 - آلودگی به آفلاتوکسین ها و اکراتوکسین A در فلفل قرمز ایرانی پس از برداشت (چکیده)
54 - ارزیابی اثر ضد التهابی داروی Theranekron در موش صحرایی (چکیده)
55 - Comparison of tp can and flexible pouch on physicochemical, microbial and sensory properties of mashhad blackcherry preserves at different storage conditions (چکیده)
56 - تولید فیلمهای خوراکی زیست تخریب پذیر از محصولات بر پایه ذرت و بررسی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی آنها (چکیده)
57 - شناسایی وارزیابی تغییرات فلورلاکتیکی ذاتی پنیر کوزه تازه ورسیده بر پایه روش مبتنی بر کشت و تخمیر کربوهیدرات (چکیده)
58 - مدل سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شبه پنیر پروسس گستردنی بر پایه پنیر فتای ایرانی (چکیده)
59 - Q-Particle in Azari Turkish (چکیده)
60 - کیفیت میکروبی و سطوح فراوانی باکتریهای روده ای در سطح سبزیجات خام پس از برداشت در شهر مشهد (چکیده)
61 - Comparison of various progressive Type-II censoring schemes in Bayesian two-sample prediction for Generalized Exponential Distribution (چکیده)
62 - شناسایی و طبقه بندی مناطق گرد و غباری در خاورمیانه با استفاده از تلفیق ویژگی های انعکاسی و مادون قرمز حرارتی سنجنده ی MODIS (چکیده)
63 - Identification of antimicrobial producing Enterococci isolated from Iranian raw milk cheeses using cultural methods (چکیده)
64 - Impact of Milk Components on Recovery of Viral RNA from MS2 Bacteriophage (چکیده)
65 - Microbiological Quality of Mixed Fresh-Cut Vegetable Salads and Mixed Ready-to- Eat Fresh Herbs in Mashhad,Iran (چکیده)
66 - کاربرد آرد سورگوم در تولید کیک بدون گلوتن (چکیده)
67 - کاربرد صمغ بومی بالنگو شیرازی در تولید نان سورگوم بدون گلوتن با هدف تامین قوت غالب بیماران سلیاکی (چکیده)
68 - تولید کیک سورگوم بدون گلوتن با استفاده با استفاده از صمغ های گوار و گزانتان جهت مصرف بیماران سیلیاکی (چکیده)
69 - production of eggless cake (چکیده)
70 - functional effects of different humectants on dough rheology and Barbari flat bread quality (چکیده)
71 - بررسی اثر صمغ های گوار و گزانتان بر خصوصیات کیفی و کمی کیک سورگوم بدون گلوتن (چکیده)
72 - GC-MS Analysis and Antimicrobial activity ofthe essential oil of trunk exudates from Pistacia atlantica var. mutica (چکیده)
73 - Effects of replacing skim milk powder with soy flour and ball mill refining time on particle size and rheological properties of compound chocolate (چکیده)
74 - بررسی تاثیر تعدیل دامنه تغییرات داده ها بر کارایی دو مدل داده کاوی (شبکه عصبی مصنوعی و درخت تصمصم رگرسیونی) در فرآیند پیش بینی خشکسالی (چکیده)
75 - اثر کاربرد دو نوع جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی و حسی پنیر موزارلای کم چرب (چکیده)
76 - Assessment of the Microbiological Quality and Mycotoxin Contamination of Iranian Red Pepper Spice (چکیده)
77 - بررسی و شناسایی پتانسیل خطر انواع رانندگان بر اساس رفتارهای ترافیکی، تصادفات و جرائم (چکیده)
78 - Overproduction Strategies for Microbial Secondary Metabolites: A Review (چکیده)
79 - Optimization of a Liquid Improver for Barbari Bread: Staling Kinetics and Relationship of Texture with Dough Rheology and Image Characteristics (چکیده)
80 - An EM Algorithm for Estimating the Parameters of the Generalized Exponential Distribution under Unified Hybrid Censored Data (چکیده)
81 - دادن رفتار هذلولوی به یک الگوریتم فشار مبنا و بکارگیری آن در حل عددی جریان لوله ضربه در یک WENO شبکه درشت با استفاده ازروش درونیابی مرتبه بالای (چکیده)
82 - بررسی تنوع ژنتیکی و تغییرات فلور باکتریهای اسیدلاکتیک با استفاده از روشهای مولکولی در پنیر لیقوان – یک پنیر ایرانی حاصل از شیر خام (چکیده)
83 - ارزیابی ایمنی و مقررات تجارت فرآورده های اصلاح شده ژنتیکی (چکیده)
84 - ارزیابی خاستگاه باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس موجود در پنیر لیقوان با تکیه بر روش های مبتنی برکشت و روش مولکولی (چکیده)
85 - Comparison of various progressive Type-II censoring schemes in Bayesian two-sample prediction based on weibull model (چکیده)
86 - The exponential uniform distribution and its applications (چکیده)
87 - Bayes Estimations of the Unified Hybrid Censored Weibull Distribution (چکیده)
88 - برآورد بیزی پارامترهای توزیع نمایی تعمیم یافته تحت داده های سانسور شده پیشرونده (چکیده)
89 - استفاده از روش ماکسیمم درستنمایی تقریبی برای برآورد پارامترهای مدل نمایی در داده های سانسورشده میانی (چکیده)
90 - Goodness-of-fit Test Based on Kullback-Leibler Information with Progressively Type-II Censored Data (چکیده)
91 - رگرسیون با متغیر توضیحی سانسور شده و کاربرد آن در اقتصاد (چکیده)
92 - رواسازی و تعیین پایایی پرسشنامه خودکارآمدی ترک اعتیاد برامسون (چکیده)
93 - Microbiological characterization of Iranian raw milk cheese “Lighvan” with reference to food safety (چکیده)
94 - مقایسه دو روش HPLC و ELISA ادر تعیین آفلاتوکسینB1 و اکراتوکسین A در فلفل قرمز ایرانی (چکیده)
95 - Microbiological quality of mixed fresh-cut vegetable salads and mixed ready- to-eat fresh herbs in Mashhad, Iran (چکیده)
96 - Production of bacteriocins by Enterococcus spp. isolated from traditional, Iranian, raw milk cheeses, and detection of their encoding genes (چکیده)
97 - Testing Goodness-of-Fit for Exponential Distribution Based on Cumulative Residual Entropy (چکیده)
98 - تاثیر جایگزینی چربی شیر با روغنهای گیاهی بر خواص فیزیکو شیمیایی پنیر پیتزای پروسس (چکیده)
99 - بهینه سازی خشک کردن هوای داغ برشهای گلابی با روش سطح پاسخ (چکیده)
100 - بهینه سازی خشک کردن اسمز- خلأ گلابی با روش سطح پاسخ (چکیده)
101 - بررسی تأثیر استفاده از صمغ گوار و پنیر معطر لیقوان بر خصوصیات حسی و رنگ پنیر تقلیدی (چکیده)
102 - بررسی امکان القاء پلی پلوئیدی در گیاه ریحان (.Ocimum basilicum L) با استفاده از کلشی سین (چکیده)
103 - بهینه سازی آبگیری اسمزی گلابی با روش سطح پاسخ (چکیده)
104 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پنیر تقلیدی حاوی صمغ گوار و پنیرمعطر لیقوان (چکیده)
105 - بررسی اثر صمغهای گوار و گزانتان برخصوصیات کیفی و کمی کیک سورگوم بدون گلوتن (چکیده)
106 - فرمولاسیون نان سورگوم بدون گلوتن با استفاده از صمغ کربوکسی متیل سلولز (CMC)و بالنگو شیرازی (چکیده)
107 - Nanotechnology applications in biocatalysts immobilization (چکیده)
108 - ارائه مدلی پویا برای مکان یابی مراکز خدمات پس از فروش؛ بررسی یک نمونه موردی (چکیده)
109 - The biodiversity and evolution of lactic flora during ripening of the Iranian semisoft Lighvan cheese (چکیده)
110 - بررسی افزودن تراویده (پرمیت) بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی تافی (چکیده)
111 - Microbial diversity of the traditional Iranian cheeses Lighvan and Koozeh, as revealed by polyphasic culturing and culture-independent approaches (چکیده)
112 - An EM Algorithm for Estimating the Parameters of the Generalized Exponential Distribution under Unified Hybrid Censored Data (چکیده)
113 - تأثیر افزودن تراویده (پرمییت) فرآیند فراپالایش شیر بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی تافی (چکیده)
114 - مروری بر روش شناسی نظریه پایه ور با تاکید بر مطالعات سازمانی (چکیده)
115 - Statistical Evidences in Type-II Censored Data (چکیده)
116 - Bayesian Two-Sample Prediction with Progressively Type-II Censored Data for Some Lifetime Models (چکیده)
117 - ارزیابی بار میکروبی سبزیجات تازه طی مراحل فرآوری با روش حداقل فرآیند در یک واحد بسته بندی (چکیده)
118 - بررسی اثر سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر (WPC) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی (چکیده)
119 - جداسازی و شناسایی فلورلاکتیکی پنیر لیقوان از تولید تا رسیدن (چکیده)
120 - ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و قدرت رنگی کورکومین در ماکارونی (چکیده)
121 - تکنیک نقاب در قصیذه المسیح بعدالصلب بدر شاکر السیاب (چکیده)
122 - Goodness-of-fit Test Based on Kullback-Leibler Information for Progressively Type-II Censored Data (چکیده)
123 - Effect of Trisodium Citrate Concentration and Soy Cheese on Meltability of Pizza Cheese (چکیده)
124 - برآورد پارامترهای توزیع نمایی تعمیم یافته دو پارامتری تحت سانسور هیبرید واحد شده (چکیده)
125 - Molecular analysis of the diversity and evolution of lactic flora in Lighvan-an Iranian raw sheep's milk- cheese (چکیده)
126 - Microbial Evaluation of Fresh Cut and Minimally Processed Vegetables During Washing and Packing Steps (چکیده)
127 - Isolation and Identification of Lactic Acid Bacteria from Koozeh Cheese (چکیده)
128 - Microbial Evaluation of washing and Packing Steps pf Fresh Cut and Minimally Processed vegatables (چکیده)
129 - بررسی ترکیب شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب هسته خرما (چکیده)
130 - ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی زعفران طی دوره ی نگه داری یکساله (چکیده)
131 - Inference for Weibull distribution based on progressively Type-II hybrid censored data (چکیده)
132 - Date Seeds: A Novel and Inexpensive Source of Dietary Fiber (چکیده)
133 - ارزیابی کارایی کورکومین در اصلاح ویژگیهای کالریمتریک ماکارونی (چکیده)
134 - بررسی امکان تولید سرکه از پیاز (چکیده)
135 - بهینه سازی روشهای بازیافت ویروسهای روده ای از سطح سبزیجات آماده مصرف با استفاده از مدل کلی فاژ (چکیده)
136 - Analysis of Hybrid Censored Data from the Log-Normal Distribution (چکیده)
137 - مطالعه فرایند تشکیل کمپلکس بین لیگاند درشت حلقوی 4-نیترو بنزو 15-کرون-5 و کاتیون ایتریم (III) در مخلوط دوتایی حلالهای غیر مائی به روش هدایت سنجی (چکیده)
138 - اثر میکروانکپسولاسیون آلژینات کلسیم بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ptcc1643 در شرایط شبیه سازی شده معده و روده انسان (چکیده)
139 - بهینه‌یابی فرمولاسیون پنیر پیتزای پروسس با استفاده از طرح آزمایشی مخلوط محدود شده (چکیده)
140 - The effect of adding enzyme-modified cheese on sensory and texture properties of low- and high-fat cream cheeses (چکیده)
141 - بخش بندی بازار بانک های مشهد بر مبنای مزایای مورد انتظار مشتریان (چکیده)
142 - Survival of Microencapsulated Potential Probiotic Bacteria in Simulated Gastric Juice (چکیده)
143 - Isolation and Identification the indigenous Lactic Flora from Lighvan, as an Irania Raw Milk Cheese from Milk and Ripend Cheese (چکیده)
144 - Influence of Different Packaging Systems on Stability of Raw Dried Pistachio nuts at Various Conditions (چکیده)
145 - تجزیه شیمیایی و کاربردهای بالقوه هسته خرما در مواد غذایی (چکیده)
146 - کاربرد پودر هسته خرما به عنوان ماده مغذی مکمل در مرحله تخمیر الکلی سرکه سیب (چکیده)
147 - مقایسه بعضی از روشهای استنباط شواهدی برای ضریب رگرسیون (چکیده)
148 - کاربرد رگرسیون ستیغی در تحلیل داده های اقتصادی (چکیده)
149 - Testing Exponentiality Based on Record Values (چکیده)
150 - Using Approximate MLE for Testing Normality Based on Kullback-Leibler Information with Progressively Type-II Censored Data (چکیده)
151 - Effect of Soy Cheese and Trisodium Citrate on Pizza Cheese (چکیده)
152 - استخراج عصاره هسته انگور با سیستم های مختلف حلال و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی وآنتی رادیکالی آن (چکیده)
153 - Impact of milk components in recovery of the MS2 bacteriophage as an indicator of enteric viruses (چکیده)
154 - Differential Expression of Pattern Recognition Receptors(PRRs)in Theileria Annulata Schizont Infected Cell Lines (چکیده)
155 - Formulation Optimization of Process Cheese using Enzyme Modified Cheese (چکیده)
156 - Enteric viruses of raw milk II: Evaluation the impact of milk components on RNA extraction (چکیده)
157 - Enteric viruses in raw milk:Caharacterization of milk components in recovery efficiency & RNA extraction (چکیده)
158 - Biotechnology and its impact on food security (چکیده)
159 - بررسی تاثیر بسته بندی بر میزان تجمع آهن ، قلع و سرب در کمپوت گیلاس (رقم گیلاس سیاه مشهد) طی شرایط نگه داری (چکیده)
160 - بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر پیتزای تهیه شده از مخلوط پنیر گاو و پنیر سویا (چکیده)
161 - بررسی ضرورت و جایگاه تفکر در برنامه های درسی آموزش عالی در عصر جهانی شدن با توجه به آیات قرآن کریم (چکیده)
162 - برنامه درسی تفکر محورف محور اساسی تحول آموزش عالی در عصر جهانی شدن (چکیده)
163 - بررسی اثرسیستمهای مختلف حلال بر استخراج عصاره هسته انگور و ارزیابی خواص ضدمیکروبی آن (چکیده)
164 - تاثیر افزودن کنسانتره پروتئین آب پنیر ( WPC )و صمغ های گوار و زانتان بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک روغنی (چکیده)
165 - پیش بینی بارش فصلی بر اساس الگوهای سینو پتیکی سطوح فوقانی جو با استفاده از مدل های آماری (چکیده)
166 - پیش بینی بارش فصلی بر اساس الگوهای همدید با استفاده از تئوری مجموعه های فازی (چکیده)
167 - مقایسه نتایج به دست آمده از کاربرد سیستم استنباط فازی ممدانی و شبکه های عصبی مصنوعی در پیش بینی بارش فصلی،مطالعه موردی :منطقه خراسان (چکیده)
168 - پیش بینی بارش سالیانه بر پایه الگوهای سینو پتیک پیوند از دور با بهره گیری از مدل های آماری (چکیده)
169 - بررسی تاثیر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر پایداری رنگ کمپوت گیلاس(رقم گیلاس سیاه مشهد) (چکیده)
170 - Iranian white brined cheese using traditional kefir grain (چکیده)
171 - تاثیر اسانس و عصاره کاکوتی کوهی بر فعالیت باکتری های آغازگر ماست (چکیده)
172 - پیش بینی بارش فصلی بر اساس الگوهای سینوپتیکی با استفاده از سیستم استنباط فازی- عصبی تطبیقی-ANFIS (چکیده)
173 - The influence of multi stage alginate coating on survivability of potential (چکیده)
174 - ارزیابی همبستگی بین کیفیت و میزان RNA ویروسی استخراج شده از شیرخام با میزان ماده خشک شیرخام به منظور شناسایی ملکولی ویروسهای روده ای براساس مدل سطح پاسخ (چکیده)
175 - بررسی مکانیسم های شفاف سازی ورنگبری عصاره خرما (چکیده)
176 - the application of factor analysis and artificial neural networks in predicting spring percipitation by means of climatic parameters of the upper (چکیده)
177 - نقش سیکلودکسترینها در بیوتکنولوژی (چکیده)
178 - خصوصیات عملگری چای سبز (چکیده)
179 - بالسهای نوری- تئوری تا کاربرد (چکیده)
180 - فراوری مواد غذایی بامیدانهای الکتریکی بالسی (چکیده)
181 - تحلیل همدیدی واچرخنده ها بر خشکسالی های فراگیر خراسان (چکیده)
182 - Evaluation of Chemical and Microbial Properties of Iranian white brined cheese (چکیده)
183 - Efficacy of ozone to reduce microbial populations in date fruits (چکیده)
184 - seasonal rainfal forcasting using artificial neural network (چکیده)
185 - Application of commercial immuno assay(ELISA) technique for determination of Hepatitis A antigen(HAV) in raw milk (چکیده)
186 - Reduced fat sesame paste/date syrup blends: A novel product (چکیده)
187 - The effect of fat substitutes on the time dependent rheological of low fat sesame paste/date syrup blends (Halwa-Ardeh) (چکیده)
188 - آزمون متقارن بودن توزیع بر اساس آنتروپی (چکیده)
189 - Statistical Evidence in Experiments and in Records Values (چکیده)
190 - Modelling and optimization of viscosity in enzyme-modified cheese by fuzzy logic and genetic algorithm (چکیده)
191 - Using artificial neural network(ANN)for seasonal rainfall forcasting based on tele-conection patterns (چکیده)
192 - Influence of Different Packaging Systems on Stability of Raw Dried Pistachio Nuts at Various Conditions (چکیده)
193 - بررسی تاثیر بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگیهای فیزیکو شیمیائی ،میکروبی و ارگانولپتیک کمپوت گیلاس در نوعی کیسه چند لایه انعطاف پذیر (چکیده)
194 - Influence of Different Packaging Systems on Stability of Raw Dried Pistachio Nuts at Various Conditions (چکیده)
195 - اثر میکروانکپسولاسیون الژینات کلسیم بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ptcc1643 در شرایط شبیه سازی شده معده و روده انسان (چکیده)
196 - بررسی خواص رئولوژیکی ماست تهیه شده از استارترهای پروبیوتیک (چکیده)
197 - تشخیص پوست بر اساس یادگیری تقویتی (چکیده)
198 - بررسی تاثیر نوع پایدارکننده و زمان زمان رسانیدن بر ویژیگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی نرم (چکیده)
199 - پیش بینی بار میکروبی شیر خام بر اساس مدلهای ریاضی (چکیده)
200 - اثر میکروانکپسولاسیون الزینات کلسیم بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر شرایط شبیه سازی شده معده و روده انسان (چکیده)
201 - بررسی تاثیر نوع پایدارکننده و زمان رسیدن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی نرم (چکیده)
202 - بررسی ارتباط نشانه های پهن مقیاس اقلیمی با بارش خراسان (چکیده)
203 - پیش بینی بارش فصلی بر اساس الگوهای سینوپتیکی فشار و اختلاف فشار سطح دریا با استفاده از مدل های آماری (چکیده)
204 - استخراج عصاره هسته انگور با سیستم های مختلف حلال و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی وآنتی (چکیده)
205 - Testing Normality Based on Kullback-Leibler Information With Progressively Type-II Censored Data (چکیده)
206 - طرح سانسور هیبرید فزاینده نوع دو در توزیع نمایی (چکیده)
207 - تحلیل داده های سانسور شده میانی و کاربردهای آن (چکیده)
208 - Antioxidant and antimicrobial activities of grape seed extracts prepared by different solvent systems (چکیده)
209 - بررسی قابلیت کشش پذیری پنیر پیتزا به روش حلقه و گلوله (چکیده)
210 - بررسی اثر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر میزان تجمع فلزات کمیاب در کمپوت گیلاس (چکیده)
211 - Debittering of tryptic digests from beta casein and enzyme modified cheese by X-PDP (چکیده)
212 - Rheological characterization of low fat sesame paste blended with date syrup (چکیده)
213 - پیش بینی کیفیت میکروبی شیر خام بر اساس مدل های ریاضی (چکیده)
214 - The time independent rheological properties of low fat sesame paste/date syrup blends as a function of fat substitutes and temperature (چکیده)
215 - Testing exponentiality based on Kullback-Leibler information with progressively Type-II censored data (چکیده)
216 - تأثیر جایگزین های چربی بر ثبات امولسیونی و ویژگی های حسی مخلوط ارده کم چرب - شیره خرما (حلوا ارده کم (چکیده)
217 - تأثیر کنسانتره‌های پروتئین آب پنیر برخصوصیات فیزیکوشیمیایی وحسی بستنی (چکیده)
218 - تاثیر جایگزین های لبنی و نوع پایدار کننده بر خصوصیات شیمیایی و فیزیکی بستنی سویا(پاروین) (چکیده)
219 - بررسي تغييرات اسيدهاي آلي در طول دوره رسيدن پنيرهاي سفير آب نمكي ايراني با استفاده از مايه هاي مختلف (چکیده)
220 - Effect of starter bacteria on physico chemical and sensory properties of Iranian white cheese (چکیده)
221 - بهينه سازي شرايط توليد ماندگاري و كيفيت نوشيدني ميوه اي آبت پنير (چکیده)
222 - process optimization of ricotta cheese according to iranian preferences (چکیده)
223 - ارزيابي ويژگيهاي فيزيكو شيميايي و حسي نمونه هاي عسل استان خراسان (چکیده)
224 - بررسي روشهاي مناسب اندازه گيري افلاتوكسين در خرما (چکیده)
225 - بررسي كيفيت و ماندگاري كشمش و برگه آلو در انواع بسته بنديهاي صادراتي (چکیده)
226 - effects of whey utilization on the quality of yogurt (چکیده)
227 - The Effect of 16 Percent Carbamide Peroxide on Enamel Staining Susceptibility (چکیده)
228 - آزمون نرمال بودن توزیع بر اساس اطلاع کولبک-لایبلر برای داده های بطور فزاینده سانسور شده نوع-دو (چکیده)
229 - بهینه سازی تولید شیر گیاهی بدون لاکتوز از دانه و کنجاله کنحد بر اساس ذائقه ایرانی (چکیده)
230 - EFFECTS OF THE ESSENTIAL OILS (چکیده)
231 - study on physico - chemical rheological and (چکیده)
232 - Rheological Properties of Date Syrup/Sesame Paste Blend (چکیده)
233 - Food Biotechnology and its impact on pur food supply (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر