بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

کلمات کلیدی: فیزیک


موارد یافت شده: 167

1 - چرخه حیات گرد و غبار (چکیده)
2 - فرآیندهای دیاژنزی و تاثیر آن ها بر کیفیت مخزنی سازند ایلام )خصوصاً زون 2( در میدان نفتی آب تیمور (چکیده)
3 - تاثیر برخی ویژگی‌های فیزیکی وشیمیمایی خاک بر کربن آلی خاک¬های مرتعی در استان کرمانشاه (چکیده)
4 - تولید انواع ماستهای سلامتیزا با افزودنیهای طبیعی (چکیده)
5 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیبر پوسته و مغز هسته خرما (چکیده)
6 - بررسی اثر مخلوط صمغ قدومه شیرازی–پروتئین آب پنیر تغلیظ شده بر پایداری امولسیون روغن ذرت در آب (چکیده)
7 - تحلیل نقش اعتبارات مسکن در توسعه‌ی کالبدی روستاها از دیدگاه روستاییان( مطالعه موردی: شهرستان بهمئی) (چکیده)
8 - تخمین مقاومت تراکمی تک‌محوری آهک‌های مارنی سازند آبدراز (چکیده)
9 - بررسی ویژگی های ساختاری، میکروسکوپی و مغناطیسی آلیاژ بین فلزی5LaNi (چکیده)
10 - ارزیابی پارامترهای کیفیت آب رودخانه اترک با استفاده از روش تجزیه عاملی (چکیده)
11 - بررسی تطبیقی وحدت انسان و جهان در فیزیک و عرفان (چکیده)
12 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه برخی از ارقام تجاری ‏هلو (چکیده)
13 - طبقه بندی الکتروفاسیس های سازند سروک بر اساس داده های پتروفیزیکی در یکی از میادین خلیج فارس (چکیده)
14 - تعیین محل وقوع بیشینه نوسانات فشار در طول حوضچه آرامش در سدهای بلند (مطالعه موردی حوضچه آرامش سد نمرود) (چکیده)
15 - صرفه جویی اقتصادی به کمک طراحی بهینه دال بتنی در کف حوضچه آرامش (مطالعه موردی: حوضچه آرامش سد نمرود) (چکیده)
16 - طراحی و پیاده سازی نرم افزار تعیین مشخصه های فیزیکی محصولات کشاورزی (چکیده)
17 - مطالعه خصوصیات فیزیکی و مکانیکی گرانیت ھای جنوب مشھد در محدوده رباط طرق (چکیده)
18 - تعیین خواص فیزیکوشیمیایی و حرارتی روغن استخراج شده از هسته انار منطقه سبزوار (چکیده)
19 - روغن هسته انار: مروری بر خواص و روش های استخراج (چکیده)
20 - بررسی تاثیر مصرف صمغ بنه در فرآیند تولید آدامس و ارزیابی خواص کیفی محصولات تولیدی (چکیده)
21 - بررسی اثر سطوح مختلف اسپیرولینا پلاتنسیس بر ریز ساختار ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی پاستیل کیوی (چکیده)
22 - بررسی اثر بسته­ بندی تحت خلأ و پوشش­های خوراکی مونوگلیسرول استئارات و موم کارنوبا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش صادراتی (چکیده)
23 - بررسی تغییرات عناصر سرمایه فکری در طول چرخه عمر شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران (چکیده)
24 - بررسی تأثیر امواج فراصوت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی بیوپلیمرها (چکیده)
25 - ارزیابی ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر تقلیدی حاوی کنسانتره ی پروتئینی آب پنیرو پنیر اصلاح شده ی آنزیمی لیقوان (چکیده)
26 - سیاست در عصر اطلاعات از منظر پسا مدرنیسم (چکیده)
27 - سازه های معناگرا در حکومت مندی بوستان سعدی (چکیده)
28 - سازه های معناگرا در حکومت مندی بوستان سعدی (چکیده)
29 - ارزیابی ارتباط بین خصوصیات فیزیکی ومکانیکی و دوام داری سنگ های مارنی سازند آبدراز وآب تلخ درناحیه کپه داغ، شمال شرق ایران (چکیده)
30 - حکومت مندی در تاریخ فلسفه سیاسی (چکیده)
31 - ارتباط بین ویژگی های فیزیکی و دوام داری سنگ های آهک مارنی سازند آبدراز (چکیده)
32 - ارزیابی تغییرات امپدانس صوتی با استفاده از خواص پتروفیزیکی و وارونسازی داده های لرزه ای در یکی از میادین نفتی خلیج فارس (چکیده)
33 - بررسی تغییرات فیزیکو شیمیایی بژی (نوعی کلوچه ی سرخ شده) هنگام سرخ شدن به روش عمیق (چکیده)
34 - بررسی خواص فیزیکی پرتقال واریته سیاورز (چکیده)
35 - کاربرد بعد فراکتال اندازه ذرات خاک در برآورد هدایت هیدرولیکی اشباع (چکیده)
36 - مطالعه ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پیت نیشکر عمل آوری شده با بخار آب و تعدادی از مواد الیافی و نقش آ نها در تغذیه نشخوارکنندگان (چکیده)
37 - مطالعه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و امکان شفاف سازی آب انار (چکیده)
38 - تهیه نانوذرات فریت منیزیم یه روش سل ژل و بررسی اثر PH بر روی خواص فیزیکی و مفناطیسی آنها (چکیده)
39 - ساخت نانوذرات ابررسانای گرم HoBa2Cu3O7-δ با روش سیترات ژل و بررسی خواص فیزیکی و مغناطیسی آنها (چکیده)
40 - سنتز نانوذرات کروی نیکل بھ روش کاھش شیمیایی و بررسی خواص فیزیکی آنھا (چکیده)
41 - تأثیر محیط فیزیکی بیمارستان بر تصویر ذهنی آن: دیدگاه مشتریان (چکیده)
42 - بررسی تاثیر فرمولاسیون های مختلف بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی مارگارین مایع سرخ کردنی (چکیده)
43 - بررسی وضعیت سنگ کف دشت کرمان با توجه به مدل حوضه رسوبی (چکیده)
44 - بررسی برخی از خواص فیزیکوشیمیایی زرشک سیاه (چکیده)
45 - مقایسه مدلهای تعیین جرم پرتقال بر اساس ویژگی های هندسی مورد نیاز در طراحی ماشین درجه بندی (چکیده)
46 - مطالعه آلایندگی و اثرات زیست محیطی فلزات سنگین و ارتباط بین پراکنش این عناصر با متغیرهای فیزیکی و شیمیایی در رسوبات فلات قاره دریای عمان، ناحیه چابهار (چکیده)
47 - تأثیر کنه واروا varroa destructor روی پارامترهای فیزیکی، فیزیولوژیکی و زیستی زنبور عسل اروپایی Apis melllifera (چکیده)
48 - تاثیر نوع رنت، ظرف نگهداری و زمان رسیدن بر ویژگی های میکروبی و فیزیکو شیمیایی پنیر محلی کردی (چکیده)
49 - تفسیر داده های ژئوفیزیکی (IP/RS) محدوده معدنی طلای هیرد بر مبنای مطالعات زمین-شناسی، دگرسانی و کانه زایی (جنوب بیرجند، استان خراسان جنوبی) (چکیده)
50 - تعیین مواد معادل بافت فانتوم فیزیکی برای محاسبات دزیمتری (چکیده)
51 - پاراژنر کانی سازی شرایط فیزیکو شیمیایی تشکیل اسکارن آهن بیشه (چکیده)
52 - بررسی تاثیر جایگزینی مواد جامد کل بستنی با بادام بر ویژگی‌های فیزیکی و حسی آن. (چکیده)
53 - زمین شناسی، کانی سازی و مطالعات ژئوفیزیکی به روش IP/RS برای اکتشاف زون های کانی سازی در منطقه اکتشافی رودگز، جنوب شرق گناباد، خراسان رضوی (چکیده)
54 - بررسی داده های ژئوفیزیک هوایی محدوده شرق بجستان با استفاده از داده های ماهواره (استر و اسپات) و مطالعات زمین شناسی (چکیده)
55 - بررسی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی شیل های ساختگاه سد آمند (چکیده)
56 - جایگاه مشارکت در ارتقای کیفیت خدمات: پارادایم نوین در تعامل سازمان – مشتری ( مورد مطالعه: گمرکات استان خراسان رضوی) (چکیده)
57 - ویژگی های زمین شناسی، ژئوتکنیکی و ژئوفیزیکی گسل توس در شمال شهر مشهد (چکیده)
58 - مطالعه کیفیت منابع آب آشامیدنی شهر سرعین (چکیده)
59 - تأثیر الگوی کاوشگری بر باورهای خودکارآمدی دانش آموزان در حل مسائل درس فیزیک (چکیده)
60 - تاثیر شدت و زمانهای مختلف میدان مغناطیسی بر رفتار جوانه زنی و رشد گیاهچه گندم(Triticum aestivum L.) (چکیده)
61 - بوم شناسی تطبیقی بزه درمناطق حاشیه‌ای شهرمشهد (مورد مطالعه : مناطق نوده، نه دره و قلعه ساختمان) (چکیده)
62 - تجزیه و تحلیل رشد بهره وری کل عوامل تولید کشاورزی ایران (چکیده)
63 - مشخصات فیزیکی شیمیایی روغن های زیتون تجاری ایرانی (چکیده)
64 - بررسی‌ اثر واریته‌ و زمان‌ نگهداری بر‌ ویژگیهای‌ فیزیکی‌ رب‌ گوجه‌ فرنگی‌ (چکیده)
65 - بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی روغن هسته انار (چکیده)
66 - بررسی تاثیر اندازه و مدت زمان پس از برداشت نگهداری میوه در انبار بر برخی خواص فیزیکی پرتقال در راستای کاهش ضایعات محصول در مدت نگهداری (چکیده)
67 - تأثیر پوسته سویا و اندازه قطعات علوفه یونجه بر الیاف مؤثر فیزیکی جیره، فعالیت جویدن و تولید شیر در گاوهای شیری (چکیده)
68 - مطالعه خصوصیات فیزیکی و مکانیکی میوه کنار (چکیده)
69 - آنالیز رخساره ها، محیط رسوبی و ارتباط آن با خواص پتروفیزیکی مخزن سروک در یکی از میادین نفتی خلیج فارس (چکیده)
70 - مطالعه ویژگی های فیزیکو شیمیایی و امکان شفاف سازی آب انار (چکیده)
71 - بررسی پارامترهای فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی تولید کننده رنگ، بو و طعم در مخازن آب سد ها (چکیده)
72 - بنیان های فلسفی اندیشه پائولو فریره و دلالت های آن برای برنامه درسی (چکیده)
73 - مطالعه زمین شناسی، آلتراسیون، ژئوشیمی رسوبات رودخانه ای و مگنتومتری در غرب نقشه 1:100000 بصیران (شرق- جنوب شرق قلعه زری) (چکیده)
74 - تأثیر افزودن تراویده (پرمییت) فرآیند فراپالایش شیر بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی تافی (چکیده)
75 - تعیین رخساره های الکتریکی با استفاده از لاگ های پتروفیزیکی چاه (چکیده)
76 - تعیین خواص فیزیکی و آیرودینامیکی تخمه آفتابگردان رقم آذر گل (چکیده)
77 - شناسایی روغن هسته انار به شیوه دستگاهی (چکیده)
78 - تعیین توزیع بهینه اندازه منافذ خاک با استفاده از شاخص های کیفیت فیزیکی خاک و بررسی عوامل موثر بر شاخص Sgi در جنوب شهر مشهد (چکیده)
79 - تاثیر شدت و زمان های میدان مغناطیسی بر جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه رازیانه (چکیده)
80 - بررسی تأثیر فاکتور های فیزیکو شیمیایی آب به ویژه غلظت فلزات سنگین بر تراکم جلبک های سه چشمه منطقه سنگ نقره (فریمان) در زمستان (چکیده)
81 - مقایسه منحنی توزیع اندازه منافذ به عنوان شاخص کیفیت فیزیکی خاک در اراضی مرتعی و کشاورزی (چکیده)
82 - ارزیابی ارتباط بین ویژگی های فیزیکی و دوام داری سنگ های مصرفی در موج شکن جدید بندر انزلی (چکیده)
83 - شناسائی عیوب فیزیکی درختان با استفاده از امواج صوتی (چکیده)
84 - تفسیر داده های ژئوفیزیک هوایی منطقه اکتشافی کوهشاه بر مبناء داده های زمین شناسی، آلتراسیون و کانه زایی (چکیده)
85 - زمین شناسی، کانی سازی و تحلیل ناهنجاریهای ژئوفیزیکی (IP/RS) در ناحیه معدنی طلای هیرد جنوب بیرجند (چکیده)
86 - اثر محتوای رطوبتی بر برخی خواص فیزیکی زرشک (چکیده)
87 - ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آب لیموی بسته بندی شده در ظروف PET (چکیده)
88 - تعیین برخی خواص فیزیکی خرما زاهدی (چکیده)
89 - بررسی خواص فیزیکی خربزه قصری و خاتونی (چکیده)
90 - تعیین و مقایسه خواص فیزیکی دو رقم طالبی خراسان (چکیده)
91 - ارزیابی برخی از خصوصیات فیزیکی و شیمیایی شش رقم میوه انار ایران در مرحله رسیدن (چکیده)
92 - تأثیر افزودن سیلاژ ذرت بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و تولید گاز سیلاژ یونجه (چکیده)
93 - اثرات برخی پایدارکننده‌ها بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی و حسی ماست منجمد (چکیده)
94 - بررسی علل خوردگی در Filling Tank نیروگاه ها و ارائه راهکارهای رفع مشکل (چکیده)
95 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانتی برخی کولتیوارهای انار ایران (چکیده)
96 - تاثیر ورمی کمپوست در بهبود تحمل به شوری گیاهچه های لوبیا رقم قرمز درخشان (Phasoolus vulgaris L) (چکیده)
97 - اهمیت برداشتهای ژئوفیزیک در محدوده طلا-آنتیموان حسن آباد، شمال شرق ایران (چکیده)
98 - تاثیر رطوبت بر برخی از خواص فیزیکی بذر گلرنگ (چکیده)
99 - بررسی تأثیر درجه حرارت بر رفتار فیزیکی – شیمیائی خاکهای رسی مورد استفاده در آجر سفال (چکیده)
100 - بررسی و مطالعه نمایه قائم هوای منجر به بارندگی های مخرب تابستانه (مطالعه موردی : مشهد) (چکیده)
101 - تاثیر فراوری فیزیکی بر تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و الیاف تفاله چغندر قند با استفاده از روش درون کیسه ای (چکیده)
102 - راهبردهای کالبدی کنترل حاشیه‌نشینی در شهر سبزوار (چکیده)
103 - بررسی اثرات اشکال فیزیکی خوراک کاملا مخلوط شده بر pH مایع شکمبه، برخی متابولیت های خونی، تولید و ترکیب شیر گاوهای شیری با تولید متوسط (چکیده)
104 - تاثیر پوسته سویا و اندازه قطعات علف خشک یونجه بر الیاف موثر فیزیکی جیره، تولید و ترکیب شیر و جمعیت باکتریهای شکمبه ای سلولولیتیک در گاوهای شیرده (چکیده)
105 - اثرات اشکال فیزیکی خوراک کاملا مخلوط شده بر میزان مصرف خوراک و فعالیت جویدن گاوهای شیرده با تولید متوسط (چکیده)
106 - تأثیر پوسته سویا و اندازه قطعات علف خشک یونجه بر الیاف موثر فیزیکی جیره، تولید و ترکیب شیر و جمعیت باکتر یهای شکمبه ای سلولولیتیک درگاوهای شیرده (چکیده)
107 - تعیین و مقایسه خواص فیزیکی دو رقم پرتقال منطقه شمال (چکیده)
108 - مدل سازی جرم میوه طالبی بر اساس مشخصه های هندسی آن (چکیده)
109 - کانی سازی و اکتشافات ژئو فیزیکی به روشIP/RS و مغناطیس سنجی زمینی در محدوده اکتشافی MA-I و اطراف آن ، منطقه اکتشافی مس- طلا پورفیری ماهر آباد ،‌ شرق ایران (چکیده)
110 - تعیین پارامترهای رسیدگی هلو با استفاده از امواج فراصوت (چکیده)
111 - بکار گیری روشهای بیوفیزیک در کشاورزی (چکیده)
112 - بررسی و نقد دیدگاه فیزیک کوانتوم درباره اصل علیت (چکیده)
113 - ارزیابی اثرات کالبدی اجرای طرح‌های هادی روستایی (چکیده)
114 - تأثیر شکل فیزیکی جیره بر عملکرد و پارامترهای شکمبه گوساله های براون سوئیس (چکیده)
115 - تأثیر شکل فیزیکی جیره بر سن از شیرگیری، مصرف ماده خشک و متابولیتهای پلاسمای خون گوساله های شیری (چکیده)
116 - اثر فرم فیزیکی خوراک بر برخی پارامترهای رشد و متابولیتهای خونی گوساله های شیری (چکیده)
117 - تولید کامپوزیت پایه آلومینیوم با روش آسیابکاری مکانیکی و مطالعه خواص آن (چکیده)
118 - بررسی تاثیر افزودن نانولوله های کربنی چند دیواره بر خواص فیلم های پلی اتیلنی مورد استفاده در بسته بندی مواد غذایی (چکیده)
119 - مشخصات فیزیکوشیمیایی روغن ارقام رایج کانولا در ایران (چکیده)
120 - تاثیر آسیابکاری مکانیکی بر خواص فیزیکی و مکانیکی کامپوزیت Al/Ni3Al (چکیده)
121 - بررسی همبستگی بین مقاومت فروروی و پارامترهای فیزیکی کیفیت خاک (چکیده)
122 - طراحی دستگاه جمع آوری کود دامی (چکیده)
123 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن بذر کنگر (Gundelia tournefortii L) (چکیده)
124 - ویژگیهای شیمیایی و ساختار اسید چرب روغن دانه کدو تخم کاغذی (کوکوربیتا پپو زیرگونه پپو رقم استیریاکا) (چکیده)
125 - تاثیر افزودن کنسانتره پروتئین آب پنیر ( WPC )و صمغ های گوار و زانتان بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک روغنی (چکیده)
126 - بررسی مزایای تصفیه فیزیکی روغن زیتون و روغن پومیس (چکیده)
127 - تاثیر امواج فرا صوت به خصوصیات فیزیکی نشاسته گندم (چکیده)
128 - فرمولاسیون ماست میوه‌ای تهیه شده از شیر تغلیظ شده و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگهداری (چکیده)
129 - معرفی رقم جدیدی از پسته اهلی - پسته دانشمندی- و مقایسه خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و بیوشیمیایی ان بابرخی از ارقام غالب در استان خراسان (چکیده)
130 - نقش پپتید های فعال بیولوژیک حاصل از شیر در تهیه موادغذایی فانکشنال (سلامتی بخش) (چکیده)
131 - بررسی اثر شیر سویا بر ویژگی های میکروبی، فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیکی ماست پروبایوتیک (چکیده)
132 - بررسی اثر افزایش ماده جامد شیر بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی ماست پروبایوتیک (چکیده)
133 - بهینه‌سازی فرمولاسیون ماست معمولی میوه‌ای و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگهداری (چکیده)
134 - اثر واریته‌و‌زمان‌نگهداری‌روی‌ویژگیهای‌شیمیایی‌رب‌گوجه‌‌فرنگی حاصل از چهار واریته (چکیده)
135 - مطالعه دینامیکی حالتهای چند کوارکی (چکیده)
136 - بررسی خواص فیزیکی برنج در فرآیند تبدیل شلتوک به برنج سفید (چکیده)
137 - بررسی خواص فیزیکی سه واریته متداول کدوی خوراکی (چکیده)
138 - فراوری فیزیکی جیره های کاملا مخلوط و تاثیر ان بر مصرف اتنخابی اجزای خوراک درگاو های شیرده (چکیده)
139 - تعیین شاخص کیفیت فیزیکی خاک با استفاده از پارامترهای معادله ون‌گن‌اختن و توابع انتقالی در تعدادی از خاکهای آهکی و شورسدیمی (چکیده)
140 - تأثیر تمرینات هوازی منتخب برکیفیت زندگی بیماران دیابتی نوع2 (چکیده)
141 - طراحی دستگاه جمع آوری کود دامی (چکیده)
142 - تشخیص بد شکلی با استفاده از پردازش تصویر (چکیده)
143 - اثر واریته و زمان برداشت روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی (چکیده)
144 - بهینه‌سازی فرمولاسیون ماست میوه‌ای و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگهداری (چکیده)
145 - بهینه سازی فرمولاسیون ماست غلیظ شده میوه ای و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگهداری (چکیده)
146 - مقایسه خواص فیزیکی و مکانیکی دو رقم هندوانه چارلستون گری و کریمسون سوئیت (چکیده)
147 - بررسی تاثیر رطوبت بر برخی خواص فیزیکی دانه انگور (چکیده)
148 - بررسی خواص فیزیکی دانه های بالنگو و شاهی (چکیده)
149 - بررسی خصوصیات فیزیکی ، شیمیایی و بیولوژیکی آب مصرفی کارخانجات نیشکر (چکیده)
150 - بررسی ساختار شیمیایی روغن دو واریته رایج بنه(Pistacia Atlantica) در ایران (چکیده)
151 - بررسی هوازدگی سنگ ساختمانی در کلان شهر مشهد (چکیده)
152 - بررسی تاثیر زمان آسیاکاری بر خواص فیزیکی آلیاژ NiTi (چکیده)
153 - تعیین نیروی برشی بذر یونجه یکساله (چکیده)
154 - طراحی دستگاه جمع آوری کود دامی (چکیده)
155 - اثرات عصاره الکلی جودوسر، علف چای، گل ساعتی و اسطوخودوس در کاهش علائم ترک مرفین در موش صحرایی (چکیده)
156 - تأثیر یون +Ca2و نوع محلول قندی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی طلبی آب گیری شده به روش اسمز (چکیده)
157 - تأثیر یون +Ca2و نوع محلول قندی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی طلبی آب گیری شده به روش اسمز (چکیده)
158 - بررسی برخی ترکیبات شیمیایی و خواص فیزیکی دانه هندوانه ، کدو، طالبی و خربزه بومی ایران و تعیین ویژگی های شیمیایی روغن حاصل از آنها (چکیده)
159 - تعیین اثرات اندازه ذرات و جرم حجمی یونجه بر خصوصیات فیزیکی یونجه، جیره مصرفی و عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین (چکیده)
160 - تأثیر کودهای آلی (کمپوست زباله شهری، کود گاوی) و شیمیایی بر برخی خصوصیات فیزیکی خاک (چکیده)
161 - بررسی تأثیر متغیرهای خشک کردن بر خصوصیات کیفی پسته رقم اوحدی (چکیده)
162 - ارزیابی تغییرهای فیزیکو شیمیایی و میکروبی رب گوجه فرنگی فله در طی نگهداری در سردخانه (چکیده)
163 - اثر واریته و زمان نگه داری روی ویژگی های شیمیایی رب گوجه فرنگی حاصل از چهار واریته (چکیده)
164 - اثر زمان و غلظت محلولهای ساکارز در فرآیند اسمز طالبی (چکیده)
165 - بررسی ویژگیهای کیفی واریته های گوجه فرنگی (چکیده)
166 - علیت در فیزیک جدید (چکیده)
167 - بررسی اثر واریته و زمان برداشت روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر