مقالات ارائه شده در مجلات
فارسی
- فاطمه ریاضی , مصطفی مظاهری طهرانی , Physicochemical, Structural, and Sensory Characteristic of High Moisture Meat Analog Based on Pea Protein Isolate in Conjunction with Flaxseed Protein Concentrate, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (19), شماره (130), سال (2022-12), صفحات (259-268)
- سعید امیری نسب سرابی , مصطفی مظاهری طهرانی , محمدحسین حدادخداپرست , Investigation the effect of addition tomato peel and calcium chloride, particle size reduction and pulp distribution on physicochemical and microstructure properties of tomato paste, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (19), شماره (125), سال (2022-7), صفحات (315-328)
- پریسا پارسا , مصطفی مظاهری طهرانی , محبت محبی , بررسی تأثیر امولسیفایر سدیم استئاروئیل-2-لاکتیلات، آنزیم زایلاناز و قند الکلی سوربیتول بر کیفیت نان حجیم سبوسدار, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (19), شماره (4), سال (2023-10), صفحات (427-450)
- حسام الدین اخوندزاده , مسعود تقی زاده , مصطفی مظاهری طهرانی , مهدی ایرانی , The effect of psyllium husk and edible colorants (betalain & curcumin) on the stability, physical and sensory properties of Iranian traditional drink (doogh), علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (18), شماره (119), سال (2022-1), صفحات (393-409)
- وحید هادی , محمدعلی سردار , مجید غیور-مبرهن , محسن نعمتی , رضا رضوانی , سعید هادی , داوود سلیمانی , مصطفی مظاهری طهرانی , عبدالرضا نوروزی , تاثیر جیره نظامی غنی از مواد فراسودمند بر استقامت قلبی و ریوی در افراد نظامی: یک کارآزمایی بالینی تصادفی، یک سو کور، کنترلدار, طب نظامی - Journal of Military Medicine, دوره (22), شماره (7), سال (2020-10), صفحات (1-4)
- زینب ایزدی , مصطفی مظاهری طهرانی , فخری شهیدی , اثر فرایند تخمیر و اموا مایکروویو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی سبوس گندم, فناوری های نوین غذایی (فناوری های جدید در صنعت غذا), دوره (9), شماره (1), سال (2021-11), صفحات (63-79)
- سعید امیری نسب سرابی , مصطفی مظاهری طهرانی , محمدحسین حدادخداپرست , The effect of whole tomato thermal pretreatment on the physicochemical properties of tomato paste produced with different degree of brix, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (18), شماره (115), سال (2021-9), صفحات (17-22)
- زهرا خلوصی , مصطفی مظاهری طهرانی , سیدمحمدعلی رضوی , بهینه یابی برهمکنش پروتئین آب پنیر-صمغ دانه شاهی به روش سطح پاسخ و بررسی خواص کف زایی نمونه بهینه, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (17), شماره (4), سال (2021-9), صفحات (437-449)
- هوشنگ کاملان , مصطفی مظاهری طهرانی , محمدرضا عدالتیان دوم , سیدمحمدعلی رضوی , محمدحسین حدادخداپرست , تأثیر پکتین با گروههای متوکسیل پایین بر ویژگی های ساختاری گویچه های چربی خامه سنگین: مطالعه فاز پراکنده مبتنی بر اندازه و مورفولوژی ذرات, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (18), شماره (116), سال (2021-10), صفحات (91-102)
- پریسا پورثانی , سیدمحمدعلی رضوی , مصطفی مظاهری طهرانی , تاثیر برخی جایگزینهای چربی بر ویژگی های بافتی، فیزیکی و حسی بستنی بدون چربی, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (18), شماره (112), سال (2021-6), صفحات (97-112)
- هوشنگ کاملان , مصطفی مظاهری طهرانی , محمدرضا عدالتیان دوم , سیدمحمدعلی رضوی , محمدحسین حدادخداپرست , مطالعه پروفایل اسیدهای چرب و برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی قیماق گیلانوند و دلیران و مقایسه آنها با خامه سنگین, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (17), شماره (104), سال (2020-10), صفحات (105-114)
- مهناز منافی دیزج یکان , مصطفی مظاهری طهرانی , تولید پنیر سفید فراپالایشی آنالوگ با جایگزنی بخشی از چربی شیر با کره گیاهی, پژوهش های صنایع غذایی, دوره (23), شماره (4), سال (2014-1), صفحات (545-552)
- شهره تاتاری , مصطفی مظاهری طهرانی , الناز میلانی , بررسی خصوصیات تکنولوژیکی و حسی اسنک بلغور ذرت غنی شده با آرد سویا و سویای فرموله شده با خواص عمل کنندگی تخم مرغ, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (15), شماره (77), سال (2018-7), صفحات (89-97)
- نازنین فاطمه رحمتی , مصطفی مظاهری طهرانی , کاظم دانشور , بررسی چگونگی اثرگذاری جانشین چربی بر خصوصیات فیزیکی و حسی سس مایونز به روش سطح پاسخ, نوآوری در علوم و فناوری غذایی, دوره (5), شماره (3), سال (2013-10), صفحات (77-90)
- مریم رواقی , مصطفی مظاهری طهرانی , احمد آسوده , بررسی تغییر خصوصیات شیمیایی و عملکردی حین تولید کنسانتره پروتئینی سویا از آردهای صنعتی سویا, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (8), شماره (1), سال (2012-4), صفحات (16-29)
- محمدرضا عدالتیان دوم , سید علی مرتضوی , منوچهر حامدی , مصطفی مظاهری طهرانی , بررسی اثر واریته و زمان نگهداری بر ویژگیهای فیزیکی رب گوجه فرنگی, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (1), شماره (1), سال (2005-8), صفحات (35-43)
- محسن قدس روحانی , سید علی مرتضوی , مصطفی مظاهری طهرانی , سیدمحمدعلی رضوی , بررسی اثر شرایط فرآیند بر ویژگی های بافتی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (9), شماره (36), سال (2012-10), صفحات (65-76)
- سیدمجید هاشمی قوژدی , مصطفی مظاهری طهرانی , سیدمحمدعلی رضوی , الناز میلانی , ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته مقاوم ذرت حاصل از روش اتوکلاو, فناوری های نوین غذایی (فناوری های جدید در صنعت غذا), دوره (6), شماره (2), سال (2019-1), صفحات (187-200)
- افسانه سمیعی , فریده طباطبائی یزدی , بهروز علیزاده بهبهانی , مصطفی مظاهری طهرانی , استخراج، شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی فعالیت ضدمیکروبی اسانس نازبو بنفش بر باکتریهای بیماریزا با منشاء غذایی و مقایسه آن با آنتیبیوتیکهای ونکومایسین و جنتامایسین, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (16), شماره (91), سال (2019-9), صفحات (347-356)
- مهدی زارعی , مصطفی مظاهری طهرانی , حسن رشیدی , محسن فتحی نجفی , بهینهسازی فرایند استخراج ژلاتین، از ضایعات پوست گوسفند با استفاده از آنزیم آلکالاز بهروش سطح پاسخ, پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, دوره (8), شماره (2), سال (2019-6), صفحات (125-136)
- عبدالرضا میرچولی برازق , مصطفی مظاهری طهرانی , سید علی مرتضوی , سیدمحمدعلی رضوی , تاثیرخشک کن های پاششی برویژگی های فیزیکو شیمیایی پودرمخلوط بستنی لبنی – گیاهی, نوآوری در علوم و فناوری غذایی, دوره (11), شماره (1), سال (2019-6), صفحات (59-73)
- بنفشه آقامحمدی , سیدمحمدعلی رضوی , مصطفی مظاهری طهرانی , مهدی فرهودی , تاثیر استفاده از آنزیم ترانس گلوتامیناز بر برخی ویژگی های عملکردی شیرخشک بدون چربی, تحقیقات مهندسی صنایع غذایی, دوره (17), شماره (64), سال (2018-6), صفحات (91-103)
- الهام زایرزاده , مصطفی مظاهری طهرانی , سمیرا یگانه زاد , محبت محبی , بررسی میزان برشته کردن بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی، عملکردی، جریانپذیری، آنتیاکسیدانی و حسی آرد سویای برشته شده, پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, دوره (7), شماره (2), سال (2018-6), صفحات (177-196)
- آرزو فاضلی , مصطفی مظاهری طهرانی , مهدی کریمی , علیرضا صادقیان , آرش کوچکی , بررسی اثر صمغهای زانتان، گوار و آنزیم ترانسگلوتامیناز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی دونات فاقد گلوتن, پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, دوره (8), شماره (1), سال (2019-4), صفحات (1-14)
- سعید افضلی , محمدرضا عدالتیان دوم , محمدباقر حبیبی نجفی , مصطفی مظاهری طهرانی , ارزیابی فعالیت ضد میکروبی دو سویه لاکتوباسیلوس ایزوله شده از پنیر سنتی متال در دوغ, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (14), شماره (5), سال (2018-12), صفحات (829-846)
- مرضیه معین فرد , هاشم پورآذرنگ , مصطفی مظاهری طهرانی , اثرات میزان ماده جامد بدون چربی شیر بر برخی ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و حسی ماست منجمد, علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران - انستیتو تحقیقات تغذیه, دوره (6), شماره (4), سال (2012-2), صفحات (33-40)
- حمیدرضا آذرباد , مصطفی مظاهری طهرانی , حسن رشیدی , تعیین ویژگی های شیمیایی، حسی و بافت دستگاهی نان بربری با گلوتن کاهش یافته، حاصل از اختلاط آرد گندم و ارزن, پژوهش های صنایع غذایی, دوره (26), شماره (1), سال (2016-5), صفحات (139-148)
- هادی مهدویان مهر , مصطفی مظاهری طهرانی , بررسی تاثیر جایگزینی پودر کاکائو با پوست قهوه بر ویژگیهای فیزیکی، بافتی و حسی شکلات تیره, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (10), شماره (2), سال (2014-8), صفحات (99-106)
- بهنام فیوضی , مصطفی مظاهری طهرانی , اسماعیل خزائی پور , فرمولاسیون فراورده ژلهای خرما و آب پنیر تغلیظشده و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آن, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (12), شماره (1), سال (2016-5), صفحات (61-78)
- فاطمه پورحاجی , مصطفی مظاهری طهرانی , بررسی اثرنسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین ارده ویژگی های بافتی، رئولوژیکی و حسی کرم ارده, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (13), شماره (58), سال (2016-12), صفحات (195-203)
- مصطفی مظاهری طهرانی , بررسی امکان استفاده از آرد کامل سویا در فرمولاسیون خامه, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (12), شماره (49), سال (2016-1), صفحات (103-112)
- سجاد قادری , مصطفی مظاهری طهرانی , سیدمحمدعلی رضوی , ارزیابی تاثیر زمان رسانیدن بر ویژگی¬های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (13), شماره (4), سال (2017-10), صفحات (528-539)
- سجاد قادری , مصطفی مظاهری طهرانی , سیدمحمدعلی رضوی , بهینهسازی فرمولاسیون بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد و مقایسه ویژگیهای آن با بستنی معمولی, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (15), شماره (76), سال (2018-6), صفحات (101-115)
- سمیه پاک سرشت , مصطفی مظاهری طهرانی , سیدمحمدعلی رضوی , تأثیر تغییر نسبت پروتئینهای سرم به کازئین و چربی بر دناتوراسیون حرارتی پروتئینهای سرم, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (14), شماره (73), سال (2018-3), صفحات (107-120)
- مرتضی کاشانی نژاد , سیدمحمدعلی رضوی , مصطفی مظاهری طهرانی , مهدی کاشانی نژاد , بهینه یابی و ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی کره حاوی آلفالینولنیک اسید اکسترود شده با استفاده از روش های سطح پاسخ و تحلیل مولفه های اصلی, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (14), شماره (65), سال (2017-7), صفحات (117-128)
- افسانه سمیعی , فریده طباطبائی یزدی , مصطفی مظاهری طهرانی , شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی اسانس زرد چوبه (Curcuma longa) بر برخی از باکتری های شاخص مسمومیت غذایی در شرایط آزمایشگاهی, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (15), شماره (74), سال (2017-11), صفحات (321-329)
- فاطمه پورحاجی , فریده طباطبائی یزدی , محبت محبی , مصطفی مظاهری طهرانی , بهینه سازی تولید کف شیر موز و بررسی سینتیک انتقال جرم نمونه بهینه در طی فرایند خشک کردن با هوای داغ, پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, دوره (14), شماره (23), سال (2018-1), صفحات (37-49)
- فاطمه پورحاجی , فریده طباطبائی یزدی , سید علی مرتضوی , محبت محبی , مصطفی مظاهری طهرانی , بهینه سازی فرآیند کف پوشی و مدل سازی سینتیک انتقال جرم طی خشک کردن با هوای داغ شیر موز, فناوری های نوین غذایی (فناوری های جدید در صنعت غذا), سال (2018-1)
- فاطمه پورحاجی , فریده طباطبائی یزدی , سید علی مرتضوی , محبت محبی , مصطفی مظاهری طهرانی , بررسی شرایط تولید و خشککردن شیر موزبه روش کف پوشی با مایکرویو وبررسی خصوصیات پودر, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (14), شماره (2), سال (2018-1), صفحات (283-296)
- افسانه سمیعی , فریده طباطبائی یزدی , مصطفی مظاهری طهرانی , بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی، ترکیبات فنولی، اثر ضد میکروبی و برهمکنش اسانس زردچوبه و ریحان علیه برخی از باکتری های بیماری زا, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (15), شماره (74), سال (2018-4), صفحات (99-107)
- سیدحمیدرضا ضیاءالحق , مصطفی مظاهری طهرانی , سیدمحمدعلی رضوی , حسن رشیدی , بررسی اثر شرایط نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کرم گردو, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (14), شماره (720), سال (2017-4), صفحات (337-346)
- فاطمه جاویدی , سیدمحمدعلی رضوی , مصطفی مظاهری طهرانی , بهاره عماد زاده , تأثیر صمغ های گوار و دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکی بستنی نیم چرب و کم چرب, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (11), شماره (5), سال (2015-12), صفحات (694-706)
- غلامرضا یاسائی مهرجردی , مصطفی مظاهری طهرانی , محمدباقر حبیبی نجفی , بررسی ویژگی های شیمیایی و حسی پنیر فراسودمند تهیه شده از مخلوط شیرگاو و شیرسویا, طلوع بهداشت, دوره (14), شماره (6), سال (2016-3), صفحات (544-551)
- خلیل بهزاد , مصطفی شهیدی نوقابی , سید علی مرتضوی , مصطفی مظاهری طهرانی , روح الله بهزاد , بررسی تغییرات آلفا آمینو ازت با ارتفاع ذخیره سازی و اندازه چغندر در طی مدت نگهداری در سیلو, پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی, دوره (4), شماره (2), سال (2015-9), صفحات (143-152)
- جلال صادقی زاده یزدی , مصطفی مظاهری طهرانی , محمدباقر حبیبی نجفی , سیدمحمدعلی رضوی , ارزیابی خصوصیات عملکردی و حسی خامه مخلوط گیاهی و لبنی, طلوع بهداشت, دوره (59), شماره (5), سال (2016-12), صفحات (180-191)
- گیسو ملکی , مصطفی مظاهری طهرانی , فاطمه شکرالهی گاوزن , تأثیر غلظت های مختلف آرد سویا بر کیفیت نان بدون گلوتن حاصل از آرد برنج, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (13), شماره (54), سال (2016-8)
- فاطمه سادات مصطفوی ترقی , مصطفی مظاهری طهرانی , محبت محبی , بررسی تاثیر میزان چربی بر خصوصیات فیزیکی و رئولوژیکی بستنی وانیلی, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (11), شماره (45), سال (2015-2), صفحات (55-64)
- نفیسه واحدی , مصطفی مظاهری طهرانی , سیدمحمدعلی رضوی , بررسی اثر نسبت های مختلف فاز آبی، پروتئینها و امولسیفایرها بر ویژگی های رئولوژیکی کره کم چرب, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (12), شماره (48), سال (2015-9), صفحات (191-201)
- علی اکبر غلامحسین پور , مصطفی مظاهری طهرانی , سیدمحمدعلی رضوی , حسن رشیدی , بررسی و بهینهسازی ویژگیهای شیمیایی و حسی فرمولاسیونهای مختلف پنیر فتای فراپالایش آنالوگ بازساخته به روش سطح پاسخ, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (10), شماره (2), سال (2014-9), صفحات (107-121)
- نفیسه واحدی , مصطفی مظاهری طهرانی , سیدمحمدعلی رضوی , رسول کدخدایی , بهینه سازی فرمولاسیون کره کم چرب بر اساس ویژگیهای حسی به روش سطح پاسخ, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (9), شماره (4), سال (2014-1), صفحات (304-313)
- خلیل بهزاد , مصطفی شهیدی نوقابی , مصطفی مظاهری طهرانی , روح الله بهزاد , بهینه سازی روش ذخیره سازی چغندر در سیلو برای کاهش فلور میکروبی, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (11), شماره (45), سال (2015-2), صفحات (111-122)
- فاطمه سادات مصطفوی ترقی , مصطفی مظاهری طهرانی , محبت محبی , بهینه سازی فرمولاسیون بستنی وانیلی حاوی کنسانتره پروتئین شیر با استفاده از روش سطح پاسخ, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (11), شماره (44), سال (2014-10), صفحات (143-154)
- فریبا نقی پور , مصطفی مظاهری طهرانی , بهاره صحرائیان , زهراشیخ الاسلامی , مریم سلیمانی , امکان جایگزینی تخم مرغ با آرد سویا و اختلاط آرد گندم با جوانه گندم تثبیت شده در تولیدکیک روغنی, علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران - انستیتو تحقیقات تغذیه, دوره (8), شماره (2), سال (2013-9), صفحات (211-220)
- بهاره صحرائیان , مصطفی مظاهری طهرانی , فریبا نقی پور , مهدی قیافه داودی , مریم سلیمانی , بررسی تأثیر اختلاط آرد گندم با سبوس برنج و آرد سویا بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت, علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران - انستیتو تحقیقات تغذیه, دوره (8), شماره (3), سال (2013-10), صفحات (229-240)
- نازنین فاطمه رحمتی , مصطفی مظاهری طهرانی , آرش کوچکی , مدل سازی و بهینه سازی خصوصیات بافتی سس مایونز کم کالری حاوی زانتان، گوار و نشاسته ذرت پری ژلاتینه به عنوان جانشین چربی, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (11), شماره (42), سال (2014-4), صفحات (43-54)
- نازنین فاطمه رحمتی , مصطفی مظاهری طهرانی , کاظم دانشور , بررسی اثر جایگزینی تخم مرغ با شیر سویا بر خصوصیات رئولوژیکی و بافتی سس مایونز, پژوهش های صنایع غذایی, دوره (23), شماره (2), سال (2013-7), صفحات (259-270)
- جلال صادقی زاده یزدی , مصطفی مظاهری طهرانی , محمدباقر حبیبی نجفی , محمد حسن احرامپوش , حسین فلاح زاده , بررسی اثر استابیلایزر و طعم دهنده ها بر روی ویژگی های حسی ماست سویا, طلوع بهداشت, دوره (11), شماره (4), سال (2013-3), صفحات (42-50)
- مریم رواقی , مصطفی مظاهری طهرانی , احمد آسوده , اثر میزان چربی آرد سویا بر ویژگی های بیوشیمایی و عملکردی ایزوله پروتئینی آن, پژوهش های صنایع غذایی, دوره (23), شماره (1), سال (2013-4), صفحات (59-67)
- علی اکبر غلامحسین پور , مصطفی مظاهری طهرانی , استفاده از کنسانتره پروتئینی شیر (MPC-85) در تولید خامه کمچرب و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (7), شماره (2), سال (2011-9), صفحات (172-178)
- عبدالرضا میرچولی برازق , مصطفی مظاهری طهرانی , بررسی تاثیر جایگزینی مواد جامد کل بستنی با بادام بر ویژگیهای فیزیکی و حسی آن., نوآوری در علوم و فناوری غذایی, دوره (3), شماره (1), سال (2011-4), صفحات (19-26)
- مصطفی مظاهری طهرانی , تکتم یاسمنی فریمانی , اثر میزان ماده جامد بر ویژگی های نوشیدنی اسیدی تهیه شده از مخلوط شیر گاو و شیرسویا, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (6), شماره (4), سال (2011-3), صفحات (241-246)
- حسن رشیدی , مصطفی مظاهری طهرانی , سیدمحمدعلی رضوی , محسن قدس روحانی , تاثیر کاهش درصد چربی و مقدار کلرید کلسیم بر ویژگی های حسی و بافتی پنیر فتای فراپالایش حاصل از پودر ناتراوه اولترافیلتراسیون شیر, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (7), شماره (3), سال (2011-10), صفحات (218-226)
- مصطفی مظاهری طهرانی , سمیرا یگانه زاد , نسیم رئوفی , بررسی اثرنسبت های مختلف آرد کامل سویا به عنوان جایگزین چربی و زمان آسیاب کردن بر ویژگی های بافتی، رئولوژیکی و حسی شکلات شیری, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (7), شماره (4), سال (2012-3), صفحات (255-262)
- مریم رواقی , مصطفی مظاهری طهرانی , احمد آسوده , بررسی تغییرات خصوصیات شیمیایی و عملکردی حین تولید کنسانتره پروتئینی سویا از آردهای صنعتی سویا, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (8), شماره (1), سال (2012-6), صفحات (16-29)
- حسن رشیدی , مصطفی مظاهری طهرانی , سیدمحمدعلی رضوی , محسن قدس روحانی , تعیین ویژگی های انعقاد پذیری و شیمیایی پنیر فتای فراپالایشی حاصل از پودر ریتنتیت در سطوح مختلف چربی و کلریدکلسیم, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (6), شماره (35), سال (2012-9), صفحات (25-34)
- محمدرضا عدالتیان دوم , سید علی مرتضوی , منوچهر حامدی , مصطفی مظاهری طهرانی , بررسی اثر واریته و زمان نگهداری بر ویژگیهای فیزیکی رب گوجه فرنگی, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (1), شماره (1), سال (2005-4), صفحات (35-43)
- الهام مهدیان , مصطفی مظاهری طهرانی , فخری شهیدی , بررسی اثر کاربرد آرد کامل سویا بر خصوصیات رئولوژیک بستنی, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (8), شماره (31), سال (2011-10), صفحات (107-114)
- محسن قدس روحانی , سید علی مرتضوی , مصطفی مظاهری طهرانی , بررسی اثر دوره نگهداری بر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (6), شماره (3), سال (2010-9), صفحات (149-157)
- مریم رواقی , مصطفی مظاهری طهرانی , احمد آسوده , نقش نوع آرد سویا و روش تولید بر خصوصیات شیمیایی و عملکردی کنسانتره پروتئینی حاصل از آن, پژوهش های صنایع غذایی, دوره (21), شماره (1), سال (2011-5), صفحات (71-82)
- مریم رواقی , مصطفی مظاهری طهرانی , احمد آسوده , ارزیابی خصوصیات عمل کنندگی چهار نوع آرد سویا تولیدی در ایران, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (6), شماره (3), سال (2010-10), صفحات (223-228)
- روح الله بهزاد , خلیل بهزاد , مصطفی مظاهری طهرانی , مصطفی شهیدی نوقابی , عملکرد اندازه چغندرهای قند ذخیره سازی شده در سیلو روی تغییرات سدیم و پتاسیم, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (6), شماره (2), سال (2010-6), صفحات (77-83)
- بهزاد ناصحی , سید علی مرتضوی , سیدمحمدعلی رضوی , مصطفی مظاهری طهرانی , بهینه سازی فرمولاسیون و متغییر های اکسترودر برای غنی سازی اسپاگتی با آرد کامل سویا بوسیله طرح آماری مخلوط, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (7), شماره (2), سال (2010-9), صفحات (29-38)
- مرضیه معین فرد , مصطفی مظاهری طهرانی , اثرات برخی پایدارکنندهها بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی و حسی ماست منجمد, علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران - انستیتو تحقیقات تغذیه, دوره (5), شماره (2), سال (2010-9), صفحات (1-8)
- تکتم یاسمنی فریمانی , مرتضی خمیری , مصطفی مظاهری طهرانی , بررسی اثر شیر سویا بر بقای باکتری های Lactobacillus Acidophilus در طی نگهداری نوشیدنی ماست پروبیوتیک, علوم کشاورزی و منابع طبیعی, دوره (16), شماره (1), سال (2010-1), صفحات (423-429)
- خلیل بهزاد , روح الله بهزاد , مصطفی مظاهری طهرانی , مصطفی شهیدی نوقابی , تأثیر اندازه چغندر و ارتفاع نگهداری آن روی ضایعات وزنی و قندی در طی نگهداری در سیلو, پژوهشهای زراعی ایران, دوره (8), شماره (2), سال (2010-7), صفحات (269-276)
- روح الله بهزاد , خلیل بهزاد , مصطفی مظاهری طهرانی , مصطفی شهیدی نوقابی , بررسی تصفیه آب حاصل از شستشوی گاز در لاور و پمپ های گاز CO2 کارخانجات قند با استفاده از شیر آهک, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (5), شماره (1), سال (2010-3), صفحات (57-62)
- سمیّه رزمخواه شربیانی , سیدمحمدعلی رضوی , خلیل بهزاد , مصطفی مظاهری طهرانی , بررسی تاثیر استفاده از پکتین، صمغ دانه های مرو و ریحان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (6), شماره (1), سال (2010-6), صفحات (27-36)
- سمیرا یگانه زاد , مصطفی مظاهری طهرانی , فخری شهیدی , الهام زایرزاده , بررسی اثر شیر سویا بر زنده ماندن باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگی های فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیکی ماست پروبایوتیک, علوم کشاورزی و منابع طبیعی, دوره (16), شماره (1), سال (2009-9), صفحات (165-174)
- رضا فرهمندفر , مصطفی مظاهری طهرانی , سیدمحمدعلی رضوی , محمدباقر حبیبی نجفی , بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر پیتزای تهیه شده از مخلوط پنیر گاو و پنیر سویا, علوم کشاورزی و منابع طبیعی, دوره (16), شماره (2), سال (2010-1), صفحات (23-35)
- نفیسه واحدی , مصطفی مظاهری طهرانی , فخری شهیدی , فرمولاسیون ماست میوهای تهیه شده از شیر تغلیظ شده و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگهداری, علوم آب و خاک, دوره (13), شماره (48), سال (2009-6), صفحات (251-260)
- محسن قدس روحانی , سید علی مرتضوی , مصطفی مظاهری طهرانی , سیدمحمدعلی رضوی , بررسی اثر شرایط فرآیند بر ویژگی های شیمیایی وحسی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (6), شماره (1), سال (2009-5), صفحات (85-96)
- مصطفی مظاهری طهرانی , الهام مهدیان , رضا کاراژیان , اثر میزان چربی شیر بر رشد و فعالیت باکتری های آغازگر و کیفیت ماست, علوم کشاورزی و منابع طبیعی, دوره (13), شماره (6), سال (2007-3), صفحات (164-173)
- مصطفی مظاهری طهرانی , امیر سالاری , اکرم حیدری , تلخی زدایی از ضایعات فرآوری لیموترش برای تهیه مارمالاد و نوشیدنی, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (2), شماره (2), سال (2007-3), صفحات (53-60)
- نفیسه واحدی , مصطفی مظاهری طهرانی , فخری شهیدی , بهینهسازی فرمولاسیون ماست میوهای و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگهداری, علوم کشاورزی و منابع طبیعی, دوره (15), شماره (6), سال (2009-2), صفحات (176-187)
- الهام مهدیان , مصطفی مظاهری طهرانی , بهینه سازی روش مستقیم تولید ماست غلیظ شده, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (4), شماره (4), سال (2008-7), صفحات (45-52)
- الهام مهدیان , مصطفی مظاهری طهرانی , اثر ماده جامد کل شیر بر رشد باکتریهای آغازگر و کیفیت ماست, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (4), شماره (3), سال (2007-10), صفحات (59-67)
- مصطفی مظاهری طهرانی , سیدمحمدعلی رضوی , حامد طلاکار , اثر افزایش ماده جامد بدون چربی شیر و کلرید کلسیم بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی ماست غلیظ شده, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (4), شماره (1), سال (2008-9), صفحات (69-77)
- هاشم پورآذرنگ , سید علی مرتضوی , مصطفی مظاهری طهرانی , خلیل بهزاد , افزایش استحصال کارخانه ای قند از طریق مدلسازی سطح نسبی چغندر قند به عنوان تابعی از وزن چغندر در سیلوها, علوم و صنایع کشاورزی, دوره (20), شماره (7), سال (2007-3), صفحات (191-198)
- سید علی مرتضوی , محسن قدس روحانی , سیدمحمدعلی رضوی , مصطفی مظاهری طهرانی , بهینه سازی عوامل مؤثر بر خصوصیات کمی و کیفی پنیر سویا (تافو), پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, دوره (1), شماره (1), سال (2005-9), صفحات (27-34)
- مصطفی مظاهری طهرانی , سید علی مرتضوی , بهینه سازی شرایط حرارت دهی اولیه گوجه فرنگی در تولید رب گوجه فرنگی, علوم کشاورزی و منابع طبیعی, سال (2006-11)
- سید علی مرتضوی , مصطفی مظاهری طهرانی , محمدرضا عدالتیان دوم , منوچهر حامدی , اثر واریته و زمان نگه داری روی ویژگی های شیمیایی رب گوجه فرنگی حاصل از چهار واریته, علوم آب و خاک, دوره (9), شماره (4), سال (2006-3), صفحات (211-221)
- مصطفی مظاهری طهرانی , سید علی مرتضوی , فخری شهیدی , مهدی نصیری محلاتی , بررسی ویژگیهای کیفی واریته های گوجه فرنگی, علوم کشاورزی و منابع طبیعی, دوره (10), شماره (3), سال (2003-11), صفحات (65-76)
- مصطفی مظاهری طهرانی , سید علی مرتضوی , فخری شهیدی , مهدی نصیری محلاتی , اصلاح روش اندازه گیری قوام رب گوجه فرنگی به روش بوستویک, علوم کشاورزی و منابع طبیعی, دوره (9), شماره (1), سال (2002-4), صفحات (153-160)
- مصطفی مظاهری طهرانی , سید علی مرتضوی , فخری شهیدی , مهدی نصیری محلاتی , اثر خرد کردن اسیدی داغ و روش حرارت دهی روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی, علوم و صنایع کشاورزی, دوره (16), شماره (1), سال (2002-7), صفحات (135-142)
انگلیسی
- Fayza Alhasan , Mostafa Mazaheri Tehrani , Mehdi Varidi , بهینهسازی نسبت اولئوفوم و پروتئین-پلی ساکارید برای بهبود ویژگیهای فیزیکوشیمیایی امولسیون دوگانه A/O/W: کاربردهای بالقوه در صنایع غذایی, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Volume (19), No (6), Year (2024-1), Pages (177-195)
- Fayza Alhasan , Mostafa Mazaheri Tehrani , Mehdi Varidi , Producing superior oleofoams: Unraveling the impact of oil type, surfactant concentration, and production temperature on foam stability and functional characteristics, Food Chemistry: X, Volume (21), Year (2024-3), Pages (101033-101033)
- somayeh pakseresht , Mostafa Mazaheri Tehrani , Reza Farhoosh , Arash Koocheki , The monoglyceride oleogel characteristics modified by carnauba wax, LWT- Food Science and Technology, Volume (185), No (185), Year (2023-8), Pages (115156-115156)
- علی اکبر غلامحسین پور , Mostafa Mazaheri Tehrani , Seyed Mohammad Ali Razavi , اثر کشتهای آغازگر سویهمخلوط تاری بر ویژگیهای شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ طی دوره رسیدگی, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Volume (17), No (6), Year (2022-1), Pages (153-166)
- amineh avami , Mostafa Mazaheri Tehrani , Mohebbat Mohebbi , fatema pourhaji , بهینهیابی فرآورده شکلاتی تلخ بدون شکر سازگار با رژیم کتوژنیک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی، حرارتی و حسی آن, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Year (2022-9)
- somayeh pakseresht , Mostafa Mazaheri Tehrani , Reza Farhoosh , Arash Koocheki , Rheological and thermal properties of reinforced monoglyceride‐carnauba wax oleogels, Journal of the Science of Food and Agriculture, Volume (103), No (8), Year (2023-6), Pages (4184-4194)
- fatemeh riazi , Mostafa Mazaheri Tehrani , Volker Lammers , Volker Heinz , Sobhan Savadkoohi , Unexpected morphological modifications in high moisture extruded pea-flaxseed proteins: Part I, topological and conformational characteristics, textural attributes, and viscoelastic phenomena, Food Hydrocolloids, Volume (136), No (108304), Year (2023-3), Pages (108304-10108318)
- Foroughsadat Tabibloghmany , Mostafa Mazaheri Tehrani , Arash Koocheki , Effects of substitution level and particle size of extruded soybean hull fractions on physicochemical and sensorial properties of high‐fiber pan bread during storage, Food Science and Nutrition, Volume (10), No (12), Year (2022-12), Pages (4345-4359)
- Mostafa Mashhadi , Mostafa Mazaheri Tehrani , Mojtaba Poursalimi , Evaluation of information technology management roles in sales Food Industries Case Study Food companies Khorasan Razavi, Ciencia e Natura, Volume (37/4), Year (2015-9), Pages (70-74)
- Saeid Hadi , Mahsa Miryan , Davood Soleimani , Reza Amani , Mostafa Mazaheri Tehrani , Vahid Hadi , Morad Esmaiil Zali , Negin Mosalmanzadeh , Gholamreza Askari , The effect of food ration bar enriched with β‐alanine, L‐arginine, and Nigella sativa on performance and inflammation following intense military training: A double‐blind randomized clinical trial, Food Science and Nutrition, Volume (9), No (7), Year (2021-7), Pages (3512-3520)
- Sajad Ghaderi , Mostafa Mazaheri Tehrani , Mohammad Ali Hesarinejad , Qualitative analysis of the structural, thermal and rheological properties of a plant ice cream based on soy and sesame milks, Food Science and Nutrition, Volume (9), No (3), Year (2021-1), Pages (1289-1298)
- Abdul fateh Hosseini , Mostafa Mazaheri Tehrani , Samira Yeganehzad , Seyed Mohammad Ali Razavi , Providing new formulation for white compound chocolate based on mixture of soy flour, sesame paste, and emulsifier: An optimization study using response surface methodology, Food Science and Nutrition, Volume (9), No (3), Year (2021-1), Pages (1432-1440)
- Parisa Poursani , Seyed Mohammad Ali Razavi , Mostafa Mazaheri Tehrani , Fatemeh Javidi , Rheological, physical, and sensory properties of non‐fat ice creams as affected by selected fat replacers, Journal of Food Processing and Preservation, Volume (45), No (1), Year (2020-11)
- Vahid Hadi , Abdolreza Norouzy , Mostafa Mazaheri Tehrani , Mohsen Nematy , Saeid Hadi , Characteristics of Compact Food bars, Journal of Nutrition, Fasting and Health, Volume (6), No (3), Year (2018-9), Pages (125-131)
- Vahid Hadi , Majid Ghayour Mobarhan , Golnaz Ranjbar , Mohamad Ali Sardar , Arasb Dabbagh Moghaddam , Mohsen Nematy , Reza Rezvani , Naseh Pahlavani , Saeid Hadi , Abdolreza Norouzy , Mostafa Mazaheri Tehrani , Effect of a Designed Compact Food Bar on Maximal Oxygen Uptake (VO2Max) and Exercise Performance in Military Athletes: A Randomized, Single-Blind, Placebo-Controlled Clinical Trial, Iranian Red Crescent Medical Journal, Volume (22), No (3), Year (2020-3)
- Abdul fateh Hosseini , Mostafa Mazaheri Tehrani , samira yeganehzad , Seyed Mohammad Ali Razavi , Investigation of the rheological, thermal, sensory properties, and particle size distribution of sesame paste white compound chocolate as influenced by the soy flour and emulsifier levels, International Journal of Food Engineering, Volume (16), No (7), Year (2020-6)
- somayeh pakseresht , Mostafa Mazaheri Tehrani , Advances in Multi-component Supramolecular Oleogels- a Review, Food Reviews International, Volume (38), No (4), Year (2020-4), Pages (760-782)
- Foroughsadat Tabibloghmany , Mostafa Mazaheri Tehrani , Arash Koocheki , Optimization of the extrusion process through response surface methodology for improvement in functional and nutritional properties of soybean hull, Journal of Food Science and Technology, Volume (57), No (11), Year (2020-5), Pages (4054-4064)
- saeid afzali , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Mostafa Mazaheri Tehrani , Determination of the anti-yeast activity of Lactobacillus spp. isolated from traditional Iranian cheeses in vitro and in yogurt drink (Doogh), Scientific Reports, Volume (10), No (1), Year (2020-4)
- Nader Samadi Ghorbani , Mostafa Mazaheri Tehrani , Mohammad Hossein Haddad khodaparast , Reza Farhoosh , Effect of temperature, time, and asparaginase on acrylamide formation and physicochemical properties of bread, Acta Alimentaria, Volume (48), No (2), Year (2019-6), Pages (160-168)
- Elham Mahdian , Mostafa Mazaheri Tehrani , Optimization of direct production method of Concentrated Yoghurt, علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران, Volume (4), No (4), Year (2008-10), Pages (45-52)
- Nazanin Fatemeh Rahmati , Mostafa Mazaheri Tehrani , Replacement of Egg in Cake: Effect of Soy Milk on Quality and Sensory Characteristics, Journal of Food Processing and Preservation, Volume (39), No (6), Year (2015-12), Pages (574-582)
- Sara Hedayati , Mostafa Mazaheri Tehrani , Effect of total replacement of egg by soymilk and lecithin on physical properties of batter and cake, Food Science and Nutrition, Volume (6), No (4), Year (2018-6), Pages (1154-1161)
- Morteza Kashaninejad , Seyed Mohammad Ali Razavi , Mostafa Mazaheri Tehrani , Mahdi Kashaninejad , Fatty acid composition, rheological and thermal properties of butter from sheep’s and omega-3 cow’s milks, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Volume (13), No (3), Year (2017-7), Pages (66-79)
- Aliakbar Gholamhosseinpour , Mostafa Mazaheri Tehrani , Seyed Mohammad Ali Razavi , Optimization of textural characteristics of analogue UF-Feta cheese made from dairy and non-dairy ingredients, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Volume (13), No (6), Year (2018-3), Pages (80-91)
- Hoda Shahiri Tabarestani , Mostafa Mazaheri Tehrani , Optimization of Physicochemical Properties of Low-Fat Hamburger Formulation Using Blend of Soy Flour, Split-Pea Flour and Wheat Starch as Part of Fat Replacer System, Journal of Food Processing and Preservation, Volume (38), No (1), Year (2014-2), Pages (278-288)
- somayeh pakseresht , Mostafa Mazaheri Tehrani , Seyed Mohammad Ali Razavi , Optimization of low-fat set-type yoghurt: effect of altered whey protein to casein ratio, fat content and microbial transglutaminase on rheological and sensorial properties, Journal of Food Science and Technology, Volume (54), No (8), Year (2017-7), Pages (2351-2360)
- Seyed Hamidreza Ziaolhagh , Mostafa Mazaheri Tehrani , Seyed Mohammad Ali Razavi , H. Rashidi , Roasting process optimization of walnut kernels for the preparation of walnut cream using Response Surface Methodology, Journal of Nuts, Volume (8), No (1), Year (2017-8), Pages (31-40)
- Mostafa Mazaheri Tehrani , ahmad ehtiati , shadi sharifi azghandi , Application of genetic algorithm to optimize extrusion condition for soy-based meat analogue texturization, Journal of Food Science and Technology, Volume (54), No (5), Year (2017-3), Pages (1119-1125)
- F. S. Mostafavi , Mostafa Mazaheri Tehrani , Mohebbat Mohebbi , Rheological and sensory properties of fat reduced vanilla ice creams containing milk protein concentrate (MPC), Journal of Food Measurement and Characterization, Volume (11), No (2), Year (2017-6), Pages (567-575)
- Morteza Kashaninejad , Seyed Mohammad Ali Razavi , Mostafa Mazaheri Tehrani , M. KASHANINEJAD , Effect of extrusion conditions and storage temperature on texture, colour and acidity of butter, International Journal of Dairy Technology, Volume (70), No (1), Year (2016-2), Pages (102-109)
- Rahil Rezaei , Morteza Khomeiri , Mahdi Kashaninejad , Mostafa Mazaheri Tehrani , Mehran Aalami , Effect of resistant starch and aging conditions, Journal of Food Science and Technology, Volume (52), No (12), Year (2015-12), Pages (8164-8171)
- , Seyed Mohammad Ali Razavi , Sayed Ali Mortazavi , Mostafa Mazaheri Tehrani , Textural characteristics of pasta enriched with full fat soy flour; An optimization study using Response Surface Methodology, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Volume (11), No (6), Year (2016-2), Pages (719-728)
- , Mostafa Mazaheri Tehrani , Seyed Mohammad Ali Razavi , Baking-drying kinetics of crisp bread: The influence of bran content and baking temperature, پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران, Volume (11), No (3), Year (2015-9), Pages (225-235)
- Nazanin Fatemeh Rahmati , Mostafa Mazaheri Tehrani , Kazem Daneshvar , Arash Koocheki , Influence of Selected Gums and Pregelatinized Corn Starch on Reduced Fat Mayonnaise: Modeling of Properties by Central Composite Design, Food Biophysics, Volume (10), No (1), Year (2015-3), Pages (39-50)
- Maryam Bahramparvar , Mostafa Mazaheri Tehrani , Seyed Mohammad Ali Razavi , Arash Koocheki , Application of simplex-centroid mixture design to optimize stabilizer combinations for ice cream manufacture, Journal of Food Science and Technology, Volume (52), No (3), Year (2015-3), Pages (1480-1488)
- H. Rashidi , Mostafa Mazaheri Tehrani , Seyed Mohammad Ali Razavi , M. Ghods-Rohany , Improving Textural and Sensory Characteristics of Low-Fat UF Feta Cheese Made with Fat Replacers, Journal of Agricultural Science and Technology, Volume (17), No (1), Year (2015-2), Pages (121-132)
- kobra rahmati , Mostafa Mazaheri Tehrani , Influence of different emulsifiers on characteristics of eggless cake containing soy milk: Modeling of physical and sensoryproperties by mixture experimental design, Journal of Food Science and Technology, Volume (51), No (9), Year (2014-8), Pages (1697-1710)
- M. Gavahian , S. M. B. Hashemi , A. Mousavi Khaneghah , Mostafa Mazaheri Tehrani , Ohmically extracted Zenyan essential oils as natural antioxidant in mayonnaise, International Food Research Journal, Volume (20), No (6), Year (2013-10), Pages (3189-3195)
- kobra rahmati , Mostafa Mazaheri Tehrani , Kazem Daneshvar , Soy milk as an emulsifier in mayonnaise: physico-chemical, stability and sensory evaluation, Journal of Food Science and Technology, Volume (51), No (11), Year (2012-5), Pages (3341-3347)
- Maryam Bahramparvar , Seyed Mohammad Ali Razavi , Mostafa Mazaheri Tehrani , A. Alipour , Optimization of functional properties of three stabilizers and κ-carrageenan in ice cream and study of their synergism, Journal of Agricultural Science and Technology, Volume (15), No (4), Year (2013-7), Pages (757-769)
- Maryam Bahramparvar , Mostafa Mazaheri Tehrani , Seyed Mohammad Ali Razavi , Effects of a novel stabilizer blend and presence of k-carrageenan on some properties of vanilla ice cream during storage, Food Bioscience, Volume (3), No (1), Year (2013-9), Pages (10-18)
- Samira Yeganehzad , Mostafa Mazaheri Tehrani , Mohebbat Mohebbi , Mohammad B Habibi Najafi , Zohreh Baratian Ghorghi , Effects of replacing skim milk powder with soy flour and ball mill refining time on particle size and rheological properties of compound chocolate, Journal of Agricultural Science and Technology, Volume (15), No (1), Year (2013-1), Pages (125-135)
- Younes Zahedi Dizaj Yekan , Mostafa Mazaheri Tehrani , Development of Spreadable Halva Fortified with Soy Flour and Optimization of Formulation Using Mixture Design, Journal of Food Quality, Volume (35), No (6), Year (2012-12), Pages (390-400)
- Nassim Raoufi , Mostafa Mazaheri Tehrani , Reza Farhoosh , Shiva Golmohammadzadeh , The effects of adding water and PolyglycerolPolyricinoleate on the texture, appearance and sensory qualities of compound milk chocolate, European Journal of Lipid Science and Technology, Volume (114), No (12), Year (2012-11), Pages (1390-1399)
- Maryam Bahramparvar , Seyed Mohammad Ali Razavi , Mostafa Mazaheri Tehrani , Optimising the ice cream formulation using basil seed gum (Ocimum basilicum L.) as a novel stabiliser to deliver improved processing quality, International Journal of Food Science and Technology, Volume (47), No (12), Year (2012-10), Pages (2655-2661)
- Amir Pourfarzad , Mohebbat Mohebbi , Mostafa Mazaheri Tehrani , Interrelationship between image, dough and Barbari bread characteristics; use of image analysis to predict rheology, quality and shelf life, International Journal of Food Science and Technology, Volume (47), No (7), Year (2012-2), Pages (1354-1360)
- vajihe nikzade , Mostafa Mazaheri Tehrani , Mahdi Saadatmand , Optimization of low-cholesterolelow-fat mayonnaise formulation: Effect of using soy milk and some stabilizer by a mixture design approach, Food Hydrocolloids, Volume (28), No (2), Year (2012-8), Pages (344-352)
- Reza Farahmandfar , Mostafa Mazaheri Tehrani , Seyed Mohammad Ali Razavi , Mohammad B Habibi Najafi , Effect of Trisodium Citrate Concentration and Soy Cheese on Meltability of Pizza Cheese, International Journal of Food Properties, Volume (14), No (4), Year (2011-7), Pages (697-707)
- Maryam Bahramparvar , Mostafa Mazaheri Tehrani , Application and Functions of Stabilizers in Ice Cream, Food Reviews International, Volume (27), No (4), Year (2011-7), Pages (389-407)
- Reza Farahmandfar , Mostafa Mazaheri Tehrani , Seyed Mohammad Ali Razavi , Mohammad B Habibi Najafi , Effect of Soy Cheese and Trisodium Citrate on Pizza Cheese, International Journal of Food Engineering, Volume (6), No (5), Year (2010-9), Pages (1-11)
- Mostafa Mazaheri Tehrani , Samira Yeganehzad , somaye razmkhah sharabiani , hamideh amjadi , Physicochemical and Sensory Properties of Peanut Spreads Fortified with Soyflour, World Applied Sciences Journal, Volume (7), No (2), Year (2009-11), Pages (192-196)
- , Sayed Ali Mortazavi , Seyed Mohammad Ali Razavi , Mostafa Mazaheri Tehrani , Roselina Karim , Effects of processing variables and full fat soy flour on nutritional and sensory properties of spaghetti using mixture design approach, International Journal of Food Sciences and Nutrition , No (60), Year (2009-2), Pages (112-125)
- Mostafa Mazaheri Tehrani , - - , Modification of Bostwick method to determine tomato concentrate consistency, Journal of Food Engineering, Volume (79), No (4), Year (2007-4), Pages (1483-1486)
- Mostafa Mazaheri Tehrani , Marzieh Moeenfard , Effect of some stabilizers on the physicochemical and sensory properties of ice cream type frozen yogurt, American-Eurasian Journal of Agricultural & Environmental Science, Volume (4), No (5), Year (2008-1), Pages (584-589)
- , Mostafa Mazaheri Tehrani , Fakhri Shahidi , Optimizing of Fruit Yoghurt Formulation and Evaluating Its Quality During Storage, American-Eurasian Journal of Agricultural & Environmental Science, Volume (3), No (6), Year (2008-3), Pages (922-927)
- Mostafa Mazaheri Tehrani , , EVALUATION THE EFFECT OF MILK TOTAL SOLIDS ON THE RELATIONSHIP BETWEEN GROWTH AND ACTIVITY OF STARTER CULTURES AND QUALITY OF CONCENTRATED YOGHURT, American-Eurasian Journal of Agricultural & Environmental Science, Year (2007-11)
- samira yeganehzad , Mostafa Mazaheri Tehrani , Fakhri Shahidi , Studying microbial, physiochemical and sensory properties of directly concentrated probiotic yoghurt, African Journal of Agricultural Research, Year (2007-8)
مقالات ارایه شده در کنفرانس
فارسی
- پریسا پارسا , مصطفی مظاهری طهرانی , محبت محبی , مروری بر روش های ارزیابی ساختار و خصوصیات اجزاء تشکیل دهنده نان , یازدهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی , 2022-07-07
- پریسا پارسا , مصطفی مظاهری طهرانی , بررسی روشهای کاهش اسید فیتیک و بهبود خصوصیات تغذیهای سبوس گندم , 3rd international conference on food industry science, organic farming and food security , 2020-03-12
- حسام الدین آخوندزاده , مسعود تقی زاده , مصطفی مظاهری طهرانی , مروری بر نوشیدنیهای سنتی و نیمه صنعتی با نگاه ویژه به پایداری، خواص مهندسی و کارکردهای سلامت شناختی آنها , ششمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در علوم کشاورزی , 2019-02-15
- بهاره صحرائیان , فریبا نقی پور , مصطفی مظاهری طهرانی , مهدی قیافه داودی , تولید کیک کم کلسترول حاوی آرد سویا و جوانه گندم بعنوان یک میانوعده فراسودمند , اولین همایش ملی میان وعده های غذایی , 2014-04-30
- مصطفی مظاهری طهرانی , الهام مهدیان , رضا کاراژیان , بهینه سازی شرایط فرایند تولید ماست چکیده از شیر تغلیظ شده با هدف حذف ضایعات , همایش ملی بررسی ضایعات محصولات کشاورزی , 2005-11-15
- اعظم ایوبی ده پائینی , مصطفی مظاهری طهرانی , تاثیر آرد کامل سویا بر ویصگیهای فیسیکوشیمیایی خامه صبحانه , اولین همایش ملی میان وعده های غذایی , 2014-04-30
- مصطفی مشهدی , مصطفی مظاهری طهرانی , مجتبی پورسلیمی , بررسی نقش مدیریت فناوری اطلاعات در کنترل کیفیت کارخانجات صنایع غذایی ایران مطالعه موردی محصولات صنایع غذایی استان خراسان رضوی , نخستین کنفرانس بین المللی مدیریت،مهندسی صنایع، اقتصاد و حسابداری , 2018-09-19
- مصطفی مشهدی , مصطفی مظاهری طهرانی , مجتبی پورسلیمی , بررسی نقش مدیریت فناوری اطلاعات در تولید و انبار داری نوین کارخانجات صنایع غذایی ایران مطالعه موردی شرکت های صنایع غذایی استان خراسان رضوی , نخستین کنفرانس بین المللی مدیریت،مهندسی صنایع، اقتصاد و حسابداری , 2018-09-19
- فاطمه پورحاجی , فریده طباطبائی یزدی , سید علی مرتضوی , محبت محبی , مصطفی مظاهری طهرانی , بهینه سازی ضریب نفوذ موثر رطوبت و مدلسازی ریاضی سنتیک خشک کردن کف پوشی شیر موز , سومین کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی , 2016-06-05
- شادی کرمی زاده , سید محمدتقی حامدموسویان , مصطفی مظاهری طهرانی , تأثیر دمای خشک کردن و ضخامت کدوحلوایی روی نسبت جذب مجدد آب , پنجمین همایش بین المللی شیمی، مهندسی شیمی و نانو ایران، دانشگاه تهران , 2017-08-31
- شادی کرمی زاده , سید محمدتقی حامدموسویان , مصطفی مظاهری طهرانی , مدلسازی آماریِ فرآیند خشک کردن کدو حلوایی با استفاده از خشک کن بسترسیالِ بخار فوق داغ , پنجمین همایش بین المللی شیمی، مهندسی شیمی و نانو ایران، دانشگاه تهران , 2017-08-31
- پریسا پورثانی , سیدمحمدعلی رضوی , مصطفی مظاهری طهرانی , تاثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر ویژگی های بافتی و رئولوژیکی بستنی بدون چربی , اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران , 2016-10-18
- پریسا پورثانی , سیدمحمدعلی رضوی , مصطفی مظاهری طهرانی , تاثیر صمغ دانه بالنگو و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر خصوصیات رئولوژیکی بستنی بدون چربی , اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران , 2016-10-18
- الهام زایرزاده , مصطفی مظاهری طهرانی , سمیرا یگانه زاد , محبت محبی , تأثیر زمان برشته کردن بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و تکنولوژیک پودر میوه بلوط (Quercus castaneifolia var. castaneifolia) , سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی , 2015-09-09
- علی دینی , سید علی ابراهیم زاده موسوی , ناصر صداقت , سید هادی رضوی , مصطفی مظاهری طهرانی , بررسی تاثیر نوع کشت آغازگر, دمای گرمخانه گذاری و pH نهایی محصول بر خواص کیفی و رئولوژیکی دوغ پروبیوتیک , همایش ملی علوم و فناوری های نوین در صنایع غذایی , 2015-01-01
- مرتضی کاشانی نژاد , سیدمحمدعلی رضوی , مصطفی مظاهری طهرانی , مهدی کاشانی نژاد , بررسی اثر دما بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی کره های گاوی و گوسفندی , 22 کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2014-08-30
- مرتضی کاشانی نژاد , سیدمحمدعلی رضوی , مصطفی مظاهری طهرانی , مهدی کاشانی نژاد , بهینه سازی شرایط اکستروژن و نگهداری کره حاوی آلفالینولنیک اسید با استفاده از روش سطح پاسخ , 22 کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2014-08-30
- فاطمه جاویدی , سیدمحمدعلی رضوی , مصطفی مظاهری طهرانی , بررسی کاربرد صمغ های دانه ریحان و گوار به عنوان جایگزین چربی در بستنی وانیلی , 22 کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2014-08-30
- فاطمه سادات مصطفوی ترقی , مصطفی مظاهری طهرانی , محبت محبی , بررسی استفاده از پنیر خامه ای در تهیه بستنی نرم و بهینه سازی فرمولاسیون آن با استفاده از روش سطح پاسخ , همایش فراملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی , 2011-05-10
- فاطمه سادات مصطفوی ترقی , مصطفی مظاهری طهرانی , محبت محبی , بررسی خصوصیات حسی و فیزیکوشیمیایی بستنی های کم چربی وانیلی , همایش فراملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی , 2011-05-10
- هدی شهیری طبرستانی , محبت محبی , مصطفی مظاهری طهرانی , بررسی اثر جایگزین های چربی برشاخص های رنگ وبافت همبرگربا تکنیک پردازش تصویر , 20امین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2011-11-22
- نسیم رئوفی , مصطفی مظاهری طهرانی , رضا فرهوش , بررسی اثر افزودن آب و امولسیفایر PGPR بر خواص بافتی و حسی شکلات شیری آبدار , بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2011-11-22
- نسیم رئوفی , مصطفی مظاهری طهرانی , رضا فرهوش , استفاده از پردازش تصویر در بررسی تغییرات اندازه ذرات و میزان سفیدک شکلات شیری آبدار , بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2011-11-22
- مصطفی مظاهری طهرانی , سید علی مرتضوی , فخری شهیدی , مهدی نصیری محلاتی , اثر خرد کردن اسیدی داغ و روش حرارت دهی روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی , دوازدهمین کنگره ملی صنایع غذایی , 2001-10-09
- مصطفی مظاهری طهرانی , سمیرا یگانه زاد , نقش پپتید های فعال بیولوژیک حاصل از شیر در تهیه موادغذایی فانکشنال (سلامتی بخش) , دومین همایش و نمایشگاه بزرگ صنایع غذایی , 2006-09-12
- مصطفی مظاهری طهرانی , امیر قندی , سید علی مرتضوی , روش جدید اندازه گیری قوام رب گوجه فرنگی , دومین همایش و نمایشگاه بزرگ صنایع غذایی , 2006-09-12
- مصطفی مظاهری طهرانی , خلیل بهزاد , امیر قندی , روش جدید برآورد سطح نسبی چغندر , دومین همایش و نمایشگاه بزرگ صنایع غذایی ایران , 2006-09-12
- مصطفی مظاهری طهرانی , الهام مهدیان , بهینه سازی روش مستقیم تولید ماست غلیظ شده , دومین همایش و نمایشگاه بزرگ صنایع غذایی ایران , 2006-09-12
- مصطفی مظاهری طهرانی , فخری شهیدی , الهام زایرزاده , سمیرا یگانه زاد , بررسی اثر شیر سویا بر ویژگی های میکروبی، فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیکی ماست پروبایوتیک , هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران , 2007-11-14
- مصطفی مظاهری طهرانی , زهره براتیان قرقی , فخری شهیدی , سمیرا یگانه زاد , بررسی اثر افزایش ماده جامد شیر بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی ماست پروبایوتیک , هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران , 2007-11-14
- مصطفی مظاهری طهرانی , نفیسه واحدی , بهینهسازی فرمولاسیون ماست معمولی میوهای و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگهداری , هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران , 2007-11-14
- مصطفی مظاهری طهرانی , محمدرضا عدالتیان دوم , سید علی مرتضوی , منوچهر حامدی , اثر واریتهوزماننگهداریرویویژگیهایشیمیاییربگوجهفرنگی حاصل از چهار واریته , پانزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی , 2005-03-01
- مصطفی مظاهری طهرانی , مژگان قاسمی , اکرم حیدری , علیرضا ریاضی , امیر سالاری , تلخی زدایی و تولید مارمالاد و نوشیدنی از ضایعات حاصل از , شانزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران , 2006-04-12
- رضا کاراژیان , مصطفی مظاهری طهرانی , الهام مهدیان , اثر میزان چربی شیر بر رشد و فعالیت باکتری های آغازگر و کیفیت ماست معمولی , شانزدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران , 2006-04-12
- رضا کاراژیان , مصطفی مظاهری طهرانی , الهام مهدیان , اثر افزایش ماده جامد کل شیر بر روند تخمیر ماست غلیظ شده , شانزدهمین کمگره ملی صنایع غذایی ایران , 2006-04-12
- مصطفی مظاهری طهرانی , الهام مهدیان فر , رضا کاراژیان , اثر میزان ماده جامد کل شیر بر رشد و فعالیت باکترهای آغازگر و کیفیت ماستغلیظ شده , هفدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران , 2007-11-14
- مصطفی مظاهری طهرانی , سید علی مرتضوی , نفیسه واحدی , بهینه سازی شرایط حرارت دهی اولیه گوجه فرنگی در تولید رب , اولین کنگره ملی فناوری تولید و فرآوری گوجه فرنگی , 2009-02-11
- نشاط خفاجی زاد , مصطفی مظاهری طهرانی , بررسی اثر درصد شیر سویا و پکتین بر خواص فیزیکو شیمیایی نوشیدنی لبنی اسیدی , دومین کنفراس ملی غذای عملگر , 2008-12-01
- نشاط خفاجی زاد , مصطفی مظاهری طهرانی , هاشم پورآذرنگ , بررسی اثر درصد شیر سویا و ماده جامد کل بر خواص فیزیکو شیمیایی نوشیدنی لبنی اسیدی , هیجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2008-10-15
- نفیسه واحدی , مصطفی مظاهری طهرانی , فخری شهیدی , بهینه سازی فرمولاسیون ماست غلیظ شده میوه ای و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگهداری , هیجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2008-10-15
- مصطفی مظاهری طهرانی , حامد طلاکار , نفیسه واحدی , سیدمحمدعلی رضوی , بررسی تاثیر ماده جامد بدون چربی و کلرور کلسیم بر بر ویژیگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غلیظ شده , هیجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران , 2008-10-15
- مصطفی مظاهری طهرانی , سید علی مرتضوی , اهمیت و کنترل گرفتگی مبدل های حرارتی در صنایع فراوری شیر , نخستین همایش صنعت شیر و فراورده های آن , 2001-03-21
- مصطفی مظاهری طهرانی , سید علی مرتضوی , شهرام بيرقي طوسي , منوچهر حامدي , ارزيابي ويژگيهاي فيزيكي و شيميايي رب تهيه شده از واريته هاي گوجه فرنگي , دوازدهمين كنگره ملي صنايع غذايي ايران , 2001-10-09
- مصطفی مظاهری طهرانی , سید علی مرتضوی , فخری شهیدی , مهدی نصیری محلاتی , اثر خرد کردن اسیدی داغ و روش حرارت دهی روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی , دوازدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران , 2001-10-09
- مصطفی مظاهری طهرانی , سید علی مرتضوی , تكتم يعقوبي , سيد حسن رامع , بررسی اثر واریته و زمان برداشت روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی , دوازدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران , 2001-10-09
- مصطفی مظاهری طهرانی , سید علی مرتضوی , امیر قندی , بهینه سازی فرمولاسیون نوشید نی گوجه فرنگی , دوازدهمین کنگره ملی صنایع غذایی ایران , 2001-10-09
- مصطفی مظاهری طهرانی , سید علی مرتضوی , استفاده از عناصر تجزيه و تحليل كمي خطر در سيستم haccp , دوازدهمين كنگره ملي صنايع غذايي ايران , 2001-10-09
انگلیسی
- Mohammad Khajeh Hosseini , mostafa cheshmi , Farnoush Fallahpour , Mojtaba Mamarabadi , Mostafa Mazaheri Tehrani , Seyed Hossein Sanaei Nejad , Effect of climatic and farm management factors on the quality and nutritional value of produced wheat seeds , ISTA Seed Symposium , 2022-11-02
- saeid afzali , Mohammad Reza Edalatian Dovom , Mohammad B Habibi Najafi , Mostafa Mazaheri Tehrani , Evaluation of anti-yeast activity of Lactobacillus strains isolated from traditional Iranian cheeses , 6th Asian Federation of Societies for Lactic Acid Bacteria International Symposium (AFSLAB Sym 2018) , 2018-05-05
- Amir Pourfarzad , Mohebbat Mohebbi , Mostafa Mazaheri Tehrani , The effect of liquid improver components on microstructure of Barbari bread , EFFOST Annual meeting 2011 , process- structure- function relationships , 2011-11-09
- Samira Yeganehzad , Mostafa Mazaheri Tehrani , Fakhri Shahidi , Studying the Effects of Total Solid Concentration of Milk on Microbial Physiochemical and Sensory Properties of Probiotc Yoghourt , 10th Congress of Asian Food , 2007-01-23
- Elham Mahdian , Mostafa Mazaheri Tehrani , reza karazhyan , اثر میزان چربی شیر بر رشد و فعالیت باآترهای آغازگر و آیفیت ماست غلیظ شده , دومین همایش و نمایشگاه بزرگ صنایع غذایی , 2006-09-12
- Mostafa Mazaheri Tehrani , Sayed Ali Mortazavi , Evaluation of the acidified hot-break process effect and heating methods on tomato paste quality , 2nd international conference on innovations in food processing technology and engineering , 2005-01-11
- Mostafa Mazaheri Tehrani , - - , New Method for measuring of tomato paste consistency , 1st international Chester food science & technology conference , 2007-04-11
- Mostafa Mazaheri Tehrani , امیر قندی , New Method for measuring of tomato paste consistency , international conference on innovations in food and bioprocess technologies , 2006-12-12
- Mostafa Mazaheri Tehrani , Elham Mahdian , Evaluation the Effect of Milk Total Solids on the Relationship Between Growth and Activity of Starter Cultures and Quality of Yoghurt , international conference on innovations in food and bioprocess technologies , 2006-12-12
- امیر قندی , F. Vriesekoop , Mostafa Mazaheri Tehrani , Effect of variety and harvest time on tomato paste qualitative characteristics , international conference on innovations in food and bioprocess technologies , 2006-12-12
- Mostafa Mazaheri Tehrani , امیر قندی , modification of Bostwik method to determine tomato concentrate consistency , 4th international symposium on food rheology and structure , 2006-02-19
- Mostafa Mazaheri Tehrani , Sayed Ali Mortazavi , Mehdi Nassiri Mahallati , nafiseh vahedi , اثر واریته و زمان برداشت روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی , اولین کنگره ملی فناوری تولید و فرآوری گوجه فرنگی , 2009-02-11
- Elham Mahdian , Mostafa Mazaheri Tehrani , Optimization of direct production method of Concentrated Yoghurt , world congress of food Science& technology14 , 2008-10-19
- Mostafa Mazaheri Tehrani , Seyed Mohammad Ali Razavi , factors affecting on acceptance and shelf life of soy - drink , ispuc - III fax transmission , 2000-03-20
- Mostafa Mazaheri Tehrani , Seyed Mohammad Ali Razavi , optimization of soy - yogurt production according to iranian preference , ispuc - III fax transmission , 2000-03-20
- Mostafa Mazaheri Tehrani , Mohammad B Habibi Najafi , Seyed Mohammad Ali Razavi , effects of whey utilization on the quality of yogurt , ispuc - III fax transmission , 2000-03-20
- Mostafa Mazaheri Tehrani , Sayed Ali Mortazavi , Seyed Mohammad Ali Razavi , optimization of soymilk production methods and formulations , ispuc - III fax transmission , 2000-03-20