بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: قارچ


موارد یافت شده: 187

1 - بررسی انرژی مصرفی تولید قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) در سطوح مختلف بستر کشت سالیانه در استان خراسان رضوی (چکیده)
2 - بررسی اثر قارچ تریکودرما و سطوح مختلف آهن بر صفات مورفولوژیکی و بیوشیمیایی برگ بیدی (چکیده)
3 - بررسی اثرات متقابل تنش خشکی و قارچ میکوریز بر خصوصیات مورفولوژیکی و جذب عناصر در گیاه لوبیا (چکیده)
4 - مقایسه تنوع گونه های قارچ های میکوریزای همزیست در ریزوسفر آویشن در دو فصل بهار و پاییز (چکیده)
5 - بررسی تنوع قارچ های میکوریزی همزیست در ریزوسفر برخی گونه های آویشن در استان های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی (چکیده)
6 - مقایسه ی میسان فعالیت آنسیم های پکتیناز و سلولاز تولید شده توسط گروه های دو هسته ای و چندهسته ای قارچ رایسوکتونیا (چکیده)
7 - تفکیک و شناسایی نژادهای قارچ خوراکی دکمه ای با استفاده از نشانگرهای ISSR, ITS, IGS (چکیده)
8 - تاثیر قارچ نکروتروف رایزوکتونیا بر تولید پراکسید هیدروژن در سلولهای گیاه گوجه فرنگی (چکیده)
9 - مقایسه اثرات ضد قارچی اسانس های زیره سیاه و آویشن با قارچکشهای کربوکسین و تیابندازول در کنترل Rhizoctonia solani عامل مرگ گیاهچه لوبیا (چکیده)
10 - ارزیابی فعالیت فنیل آلانین آمونیالیاز و لیپوکسیژناز در برهمکنش گوجه فرنگی و قارچ نکروتروف Rhizoctonia solani (چکیده)
11 - اثر ریزوباکتر های محرک رشد گیاه و مقادیر مختلف کمپوست قارچ بر عملکرد گل و خصوصیات بنه ی زعفران (Crocus sativus L.) در یک سیستم زراعی ارگانیک (چکیده)
12 - شناسایی و بررسی برخی فاکتورهای بیماریزایی جدایه های Pseudomonas tolaasii جدا شده از قارچ خوراکی تکمه ای سفید در ایران (چکیده)
13 - بررسی بیماری زایی قارچ بیمارگر Beauveria bassiana علیه لارو سن آخر بید آرد Ephestia kuehniella در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
14 - بیماریزایی قارچ بیمارگر Lecanicillium longisporum علیه حشره کامل و پوره سن دوم شته Sipha maydis در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
15 - بررسی روش‌های مختلف نگهداری و بسته‌بندی قارچ دکمه‌ای سفید برای افزایش دوره ماندگاری (چکیده)
16 - بررسی اثر ضد قارچی جدایه های اسید لاکتیک ایزوله شده از پنیر لیقوان بر روی کپک پنیسیلیوم اکسپانسوم به عنوان شاخص فساد میکروبی در آبمیوه (چکیده)
17 - بررسی آنزیمهای آنتی اکسیدانتی ارقام برنج نسبتا مقاوم شیرودی و حساس دمسیاه در برهمکنش برنج - قارچ Alternaria alternata (چکیده)
18 - بررسی نقش رادیکالهای فعال اکسیژن در برهمکنش ارقام برنج با قارچ Alternaria alternata (چکیده)
19 - واکنش ارقام مختلف سیب زمینی به جدایه های قارچ بیمارگر آلترناریا (چکیده)
20 - اثر ضد قارچی عصاره های آبی و متانولی اتانولی برگ گیاه حرا (Avicennia marina) بر آلترناریا آلترناتا و پنی سیلیوم سیترینوم (چکیده)
21 - تأثیر بعضی اسانس‌ های گیاهی در جوانه زنی اسپور و رشد کلنی قارچ پنی‌سیلیوم دیجیتاتوم در شرایط کشت درون‌شیشه‌ای (چکیده)
22 - بررسی اثر ضد قارچی جدایه های اسید لاکتیک پنیر لیقوان بر روی مخمر رودوتورولا به عنوان شاخص فساد میکروبی آبمیوه (چکیده)
23 - اطلاعات جدید از قارچ های سرکوسپوروئید در ایران (چکیده)
24 - بررسی فعالیت ضدقارچی اسانس چند گیاه دارویی علیه قارچMacrophomina phaseolina عامل پوسیدگی زغالی لوبیا (چکیده)
25 - بررسی اثر کمپوست بقایای بستر قارچ خوراکی (SMC) و مایکوریزا بر عملکرد و اجزای عملکرد سیر (Allium sativum L.) در یک نظام زراعی کم ‌نهاده (چکیده)
26 - کلونینگ و مقایسه توالی ژن توماتیناز از دو نژاد 1 و 1.2 قارچ Fusarium oxysporum f. sp. melonis (چکیده)
27 - تاثیر عصاره سیتوزولی قارچ آلترناریا‌ آلترناتا بر بلوغ سلول‌های دندریتیک مشتق از مونوسیت و پلاریزاسیون پاسخ لنفوسیت‌های T در حضور پروتیین بازی میلین (چکیده)
28 - بررسی امکان جداسازی هموکاریونهای قارچ خوراکی دکمه ای سفید با استفاده از نشانگر SSR (چکیده)
29 - تاثیر تلقیح قارچ میکوریزا بر استقرار اولیه و خصوصیات مورفولوژیک گیاه علوفه ای یونجه (Medicago sativa L) در شرایط عرصه های طبیعی (چکیده)
30 - جداسازی و شناسایی قارچهای خاکزی مزارع زعفران دراستان خراسان جنوبی (چکیده)
31 - شناسایی قارچ های مولد آفلاتوکسین در کشمش با استفاده از روش Multiplex PCA (چکیده)
32 - بررسی اثر ضد قارچی پوشش کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره اتانولی برگ گیاه حرا (Avicennia marina) بر افزایش زمان ماندگاری پرتقال در دمای محیط (چکیده)
33 - بررسی اثر ضد قارچی پوشش کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره اتانولی برگ گیاه حرا بر Alternaria citri در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
34 - مطالعه اثر اسیدسیتریک، اسید آسکوربیک و سدیم متابی سولفیت بر رنگ و خصوصیات کف زایی پوره ی قارچ دکمه ای(Agaricus bisporus) (چکیده)
35 - تأثیر آنتاگونیستی جدایه های سودوموناس فلورسنت علیه قارچFusarium oxysporum f. sp. ciceris (چکیده)
36 - ارزیابی مقاومت ایجاد شده توسط قارچهای مایکوریزی آربوسکولار (AMF) علیه نماتد ریشه گرهی (Meloidogyne javanica) در گوجه فرنگی (چکیده)
37 - بررسی اثر متقابل قارچ مایکوریزایی Pseudomonas fluorescens و Glomus fasciculatum درکنترل بیماری پوسیدگی معمولی ریشه گندم دراثر Bipolaris sorokinianaBipolaris sorokiniana (چکیده)
38 - شناسایی عوامل باکتریایی و قارچی دستگاه گوارش سوسری آلمانی Blattella germanica Linnaeus در بیمارستان، منازل و خوابگاه های دانشجویی شهر مشهد (چکیده)
39 - بررسی بیماریزایی قارچ بیمارگر Lecanicillium longisporum علیه Sipha maydis و Metopolophium dirhodum در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
40 - قارچهای دارویی: معرفی، تکنولوژی تولید، استفاده بهینه از ضایعات کشاورزی و اشتغالزایی (چکیده)
41 - محاسبه شاخص های انرژی تولید قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) در استان خراسان رضوی با رویکرد مدیریت انرژی (چکیده)
42 - تأثیر همزیستی با گونه های قارچ میکوریزا بر عملکرد، اجزای عملکرد و کارایی مصرف آب کنجد (Sesamum indicum L.) تحت تأثیر رژیم های مختلف آبیاری در شرایط مشهد (چکیده)
43 - بررسی تنوع آکتینومیست‌های کمپوست قارچ خوراکی دکمه‌ای با استفاده از تجزیه و تحلیل الگوی قطعات برشی ژن 16S rRNA (چکیده)
44 - بررسی تأثیر تلقیح بذر گیاه دارویی رازیانه با قارچ همزیست میکوریزا بر عملکرد و محتوی اسانس (چکیده)
45 - شناسایی آنزیم توماتیناز با تکنیک کروماتوگرافی لایه نازک در جدایه های نژاد 1 قارچFusarium oxysporum f.sp lycopersici عامل پژمردگی آوندی گوجه فرنگی در استانهای خراسان شمالی و رضوی (چکیده)
46 - ارزیابی رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) تحت تأثیر کمپوست بستر قارچ و تراکم بنه (چکیده)
47 - پاسخ های دفاعی پنبه به گونه های قارچ تریکودرما و اثر آن در کنترل بیماری مرگ گیاهچه ناشی از Rhizoctonia solani (چکیده)
48 - کارایی هیف‌های بیرونی قارچ‌های میکوریزای آربسکولار در انتقال عناصر کادمیم، روی و فسفر در شبدر سفید (چکیده)
49 - امکان جایگزینی پیت با کمپوست مصرف شده در تولید قارچ خوراکی دکمه‌ای سفید (Agaricus bisporus) (چکیده)
50 - اثرهمزیستی قارچ میکوریزا و مقادیر مختلف فسفر بر جذب اورانیوم در گیاه آفتابگردان (چکیده)
51 - بررسی بیان ژن‏های CHit1 و CHit2 در قارچ‏ Beauveria bassiana هنگام تعامل پارازیتی با تریپس پیازThrips tabaci (Thysanoptera: Thripidae) (چکیده)
52 - جداسازی و شناسایی فلور قارچی نمونه های ذرت جمع آوری شده از گاوداری های استان خراسان رضوی (چکیده)
53 - اولین گزارش از کاربرد نشانگر مولکولیiPBS برای تعیین تنوع ژنتیکی قارچ Rhizoctonia solani عامل بیماری بوته میری و مرگ گیاهچه گوجه فرنگی (چکیده)
54 - ارتباط بین دو پدیده تنوع فازی و تشکیل بیوفیلم در سودومونا سهای فلورسنت و قابلیت آنهادر کنترل بیولوژیکی بیماری پاخوره گندم در اثر قارچGaeumannomyces graminis var. tritici (چکیده)
55 - بیوسنتز نانو ذرات طلا و نقره با استفاده از قارچ ورتی سیلیوم و فوزاریوم (چکیده)
56 - فعالیت ضد قارچی عصاره کیوی (چکیده)
57 - بررسی اثر بر همکنش شوری آب آبیاری، قارچ مایکوریزا و کود فسفر بر میزان پرولین، جذب برخی عناصر معدنی و عملکرد گیاه لوبیاPhaseseolus vulgaris L.) (چکیده)
58 - جداسازی، شناسایی و تعیین فعالیت آنزیمی آکتینومیست های گرما دوست کمپوست قارچ (چکیده)
59 - بهینه سازی شرایط تولید اندوگلوکاناز باکتری های آکتینومیست جدا شده از کمپوست قارچ خوراکی (چکیده)
60 - بررسی عوامل میکروبی و قارچی دستگاه گوارش سوسری های آلمانی بیمارستان امام رضا (ع) مشهد در سال های 90-1389 (چکیده)
61 - مطالعه عملکرد و تغییرات ژنتیکی جدایه های حاصل از کشت بافت قارچ دکمه ای سفید (چکیده)
62 - استفاده از نشانگر AFLP در به نژادی قارچ دکمه ای سفید (چکیده)
63 - شناسایی قارچ های سلولازی جنگل های ایران به روش کشت (چکیده)
64 - بررسی قارچ های مولد آنزیم CBHI از جنگل های ایران به روش مولکولی (چکیده)
65 - جداسازی و شناسایی مولکولی قارچ های گرمادوست سلولولیتیک از کود حیوانی و بررسی فعالیت سلولازی آنها (چکیده)
66 - تاثیر اندازه بذر و قارچ کش کربوکسیل تیرام بر جوانه زنی و رشد گیاهچه گندم (Triticum aestivum L.) تحت تنش شوری (چکیده)
67 - جداسازی و شناسایی فلور قارچی نمونه های جو جمع آوری شده از گاوداریهای استان خراسان رضوی (چکیده)
68 - تاثیر کادمیم، روی و فسفر بر گلومالین تولید شده توسط قارچ های میکوریزای آربسکولار همزیست با شبدر سفید (چکیده)
69 - معرفی قارچهای عامل پوسیدگی بنه ی زعفران برای اولین بار در دنیا از ایران (چکیده)
70 - شناسایی وتعیین خصوصیات سودوموناسهای ایجاد کننده لکه قهوهای قارچ خوراکی درمناط ق مرک زی و شما ل شرق کشور (چکیده)
71 - شناسایی گروه های آناستوموزی قارچ Rhizoctonia solani  عامل پوسیدگی ریشه و بوته میری در گوجه فرنگی با استفاده از روش PCR-RFLP (چکیده)
72 - ارزیابی مقاومت ارقام گوجه فرنگی به قارچ نکروتروف Rhizoctonia solani (چکیده)
73 - تعیین تنوع ژنتیکی سودوموناس های ایجاد کننده لکه قهوهای قارچ خوراکی در نواحی مرکزی و شمال شرقی ایران (چکیده)
74 - بررسی اثر زمان و غلظت های مختلف نانو ذرات نقره بر کنترل آلودگی های قارچی و باکتریایی کشت این ویتروی کاپیتول ژربرا (Gerbera jamesonii) (چکیده)
75 - توالی ITS: ناحیه اصلی DNA Barcoding برای قارچهای حقیقی (چکیده)
76 - اثر بازدارندگی غلظت های مختلف عصاره حنا(Lawsonia inermis) روی قارچ بیماریزای Fusarium solani (چکیده)
77 - اثر ضدقارچی بادرنجبویه(Melissa officinalis) روی قارچ بیماریزای Fusarium oxysporum f.sp. watermelon (چکیده)
78 - بررسی پراکنش نسبی قارچ Polymyxa betae Keskin با استفاده از روش‌های میکروسکوپی و مولکولی و امکان انتقال آن از طریق علف‌های ‌هرز مهم مزارع چغندرقند استان‌های خراسان رضوی و شمالی (چکیده)
79 - بررسی اثر جدایه هایی از قارچ های Trichoderma harzianum و T. virens و باکتری Bacillus subtilis در کنترل بیولوژیکی نماتد سیستی چغندرقند در شرایط مزرعه (چکیده)
80 - ردیابی ژن افکتور SIX1در جدایه های ایرانی قارچ Fusarium oxysporum f.sp. lycopercisi (چکیده)
81 - تأثیر قارچ اندوفیت Piriformospora indica بر برخی خصوصیات جو (Hordeum vulgare L.) در شرایط تنش خشکی (چکیده)
82 - بررسی اثر مقادیر کمپوست قارچ بر ضریب همبستگی بین شاخص تنوع علف های هرز و عملکرد کلاله زعفران (چکیده)
83 - ارزیابی اختلافات ژنتیکی جدایه های قارچ فوزاریوم عامل پژمردگی آوندی گوجه فرنگی با استفاده از نشانگر مولکولی RAPD (چکیده)
84 - بررسی تنوع ژنتیکی جدایه های قارچ عامل پوسیدگی خشک سیب زمینی با استفاده از نشانگر مولکولی ISSR (چکیده)
85 - تاثیر میدان مغناطیسی ایستا بر برخی خصوصیات رشدی قارچ صدفی (Pleorotus florida) (چکیده)
86 - قابلیت تولید پروتئین های هترولوگ در قارچهای رشته ای به منظور تولید داروهای نوترکیب انسانی (چکیده)
87 - ردیابی توالی ژن Fom2 در ارقام حساس و مقاوم به نژاد 1 قارچ Fusarium oxysporum f.sp melonis (چکیده)
88 - ردیابی و تکثیر ژن توماتیناز در نژاد 1 قارچ Fusarium oxysporum f.sp. melonis (چکیده)
89 - افزایش ماندگاری قارچ تکمه ای(Agaricus bisporus) از طریق شستشوی اسیدی و پوشش دهی با بیو پلیمر ها (چکیده)
90 - جداسازی و شناسایی فلور قارچی کشمش های عمده خراسان رضوی (چکیده)
91 - مقایسه تعداد قارچ های شکمبه ای در محیط کشت حاوی کنجاله آفتابگردان عمل آوری شده با فرمالدئید و یا سود با روش PCR رقابتی (چکیده)
92 - بررسی عملکرد، اجزای عملکرد و کارایی مصرف نیتروژن در استفاده از کمپوست قارچ، کود بیولوژیک و اوره در گندم (Triticum aestivum L.) (چکیده)
93 - تکنولوژی پیشرفته تولید خاک پوششی با استفاده از ورمی کمپوست برای پرورش قارچ خوراکی (Agaricus bisporus) (چکیده)
94 - تاثیر عناصر سنگین بر میزان تولید گلومالین قارچ میکوریزای آربسکولار (چکیده)
95 - شناسایی عوامل باکتریایی و قارچی دستگاه گوارش سوسری آلمانی Blattella germanica Linnaeus در بخش های مختلف بیمارستان امام رضا(ع) مشهد (چکیده)
96 - تشکیل بایو فیلم توسط سودوموناس‌های فلورسنت و نقش آن درکنترل بیولوژیک بیماری پاخوره گندم در اثر قارچ Gaeumannomyces graminis var. tritici (چکیده)
97 - مطالعه تاثیر کمپوست قارچ بر خصوصیات رویشی و عملکرد زعفران (Crocus Sativus L.) (چکیده)
98 - بررسی کاربرد کمپوست مصرف شده قارچ خوراکی و میکوریزا بر روی درصد و عملکرد اسانس و سیر تولیدی (چکیده)
99 - بررسی اثر مرحله رشد گیاه و طول دوره شبنم بر میزان بیماری زایی قارچ Alternaria alternata بعنوان عامل کنترل بیولوژیک پیچک صحرایی (چکیده)
100 - تولید اسپاون هیبرید در قارچ خوراکی دکمه ای سفید (چکیده)
101 - توانایى قارچ هاى چوب زىTrametes gibbosa و Trametes hirsuta در رنگ برى رنگ هاى آزویى (چکیده)
102 - بهینه سازی ترکیب های بستر کشت غوطه ور قارچ دارویی Ganoderma lucidum به منظور افزایش تولید بیومس میسلیومی و پل یساکارید برون سلولی (چکیده)
103 - تاثیرآنتی بیوتیک وقارچ کش کاربندازیم برکنترل میزان آلودگی ریزنمونه های ریزوم گیاه آلسترومریا درشرایط این ویترو (چکیده)
104 - ارتباط فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضد قارچی عصاره قسمت‌های مختلف انار (Punica granatum L.) با محتوای فنولیکی آن (چکیده)
105 - مطالعه تاثیر ترکیبات مختلف سوبسترا بر فرایند میوه دهی قارچ شی تاکه (چکیده)
106 - بررسی نقش قارچ‌های گرمادوست در کمپوست قارچ خوراکی دکمه‌ای سفید (چکیده)
107 - تاثیر منابع کربن و نیتروژن بر رشد و فعالیت ضد قارچی Bacillus subtillis علیه مرگ پیتیومی گیاهچه خیار (چکیده)
108 - تاثیر تعدادی از فاکتورهای محیطی و غذایی بر روی رشد رویشی عامل بیماری ورتیسلیومی قارچ خوراکی دکمه ای (چکیده)
109 - بررسی اثرات میدان های مغناطیسی بر رشد میسلیوم و بذر (اسپان)قارچ دکمه ای سفید (چکیده)
110 - شناسایی و بررسی بیماریزائی قارچهای عامل پوسیدگی ریشه و طوقه گندم در استان خراسان شمالی (چکیده)
111 - بررسی عوامل قارچی مولد بیماری غربالی درختان میوه هسته دار در استان خراسان رضوی (چکیده)
112 - بررسی پتانسیل قارچ های بیمارگر گیاهی در تولید نانو ذرات نقره (چکیده)
113 - تأثیر مایه تلقیحی حاوی باکتری تیو باسیلوس و قارچ آسپرژیلوس بر رشد گیاه ذرت (چکیده)
114 - شناسایی گروه های مختلف تاکسونومیکی قارچ های Rhizoctonia spp مربوط به پوسیدگی ریشه و طوقه چغندرقند با آنالیز rDNA-ITS و PCR-RFLP (چکیده)
115 - بررسی ماندگاری قارچ خوراکی در بسته بندی MAP (چکیده)
116 - جداسازی و همسانه سازی ژن منگنز پراکسیداز (mnp) از قارچ خوراکی دکمه ای سفید (چکیده)
117 - بررسی اثر پکتین به عنوان یک پوشش خوراکی بر افزایش ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای سفید (چکیده)
118 - کنترل قهوه ای شدن در قارچ های خوراکی (چکیده)
119 - شناسایی آلودگیهای قارچی رب گوجه فرنگی فله در سردخانه و تعیین میزان فراوانی آنها (چکیده)
120 - بررسی امکان کنترل بیولوژیک علف هرز سس با استفاده از عوامل بیماری زای قارچی (چکیده)
121 - تکنولوژی پیشرفته تولید خاک پوششی با استفاده از ورمی کمپوست برای پرورش قارچ خوراکی (Agaricus bisporus) (چکیده)
122 - بررسی خاصیت رنگبری قارچ Trameters hirsuteبر رنگ صنعتی Remazol Black 5 (چکیده)
123 - بررسی آستانه تحمل میسلیوم قارچ خوراکی Pleurotus ostreatus نسبت به ++Pb (چکیده)
124 - معرفی محیط کشت جدید عصاره دانه طالبی برای رشد قارچ های پلی پور و مقایسه آن با محیط های تجاری و سایر محیط های کشت (چکیده)
125 - بررسی توانایی تجزیه رنگ های آزمایشگاهی Methylene BlueوMethyle Greenتوسط قارچ Trametes hirsuta(Fr.)Pilat. (چکیده)
126 - رنگبری رنگهای سنتزی توسط قارچ ایجاد کننده پوسیدگی سفیدTrametes gibbosa(pers.)Fr. (چکیده)
127 - بررسی امکان کنترل بیولوژیکی علف‌هرز پیچک صحرایی (Convolvulus arvensis) توسط قارچ های آنتاگونیست گیاهی (چکیده)
128 - مکانیسم کنترل قارچ های پس از برداشت توسط عصاره قسمت های مختلف انار (چکیده)
129 - تاثیر منابع کربن و ازت بر رشد و فعالیت ضد قارچی Bacillus subtilis علیه Pythium aphanidermatum (چکیده)
130 - ارزیابی تاثیر تعدادی از قارچ کشها در کنترل بیماری ورتیسیلیومی(حباب خشک)قارچ خوراکی دکمه ای (چکیده)
131 - بهینه سازی فرمولاسیون Bacillus subtilis جهت مدیریت پوسیدگی ریشه و طوقه خیار توسط قارچ Pythium aphanidermatum (چکیده)
132 - مطالعه تاثیر محل استقرار مایه تلقیح قارچ Gaeumannomyces graminis var. tritici در شدت بیماری پاخوره گندم (چکیده)
133 - بررسی قارچهای عامل پوسیدگی ریشه و غده پیاز در استانهای خراسان رضوی و شمالی (چکیده)
134 - مطالعه بیان ژن کیتیناز I در نخود (Cicer arietinum) در پاسخ به الودگی با قارچ فوزاریوم (چکیده)
135 - نقش مسیر انتقال سیگنال ‏MAPK‏ در مقاومت پایه چغندرقند به ‏قارچ ‏‎ Rhizoctonia solani‏ عامل بیماری سوختگی اندام های هوایی و ‏پوسیدگی ریشه ‏ (چکیده)
136 - تعیین تنوع ژنتیکی قارچ بیماری برق زدگی نخود [Ascochyta rabiei (pass.) Lab.] ایران با استفاده از مارکرهای مولکولی RAPD (چکیده)
137 - بررسی اثر نانو ذرات نقره بر روی سه قارچ بیماری زای گیاهی در شرایط ازمایشگاهی (چکیده)
138 - تعیین گروه بیماری‌زایی جدایه‌های قارچ Ascochyta rabiei در ایران (چکیده)
139 - نقش قارچ های ایجاد کننده پوسیدگی سفید در تجزیه مواد آروماتیک (چکیده)
140 - تولید خاک پوششی با استفاده از ورمی کمپوست برای پرورش قارچ خوراکی دکمه ای سفید (چکیده)
141 - بررسی انباشت کروم در قارچ خوراکی آگاریکوس بیسپوروس وارتباط آن با جذب سدیم و پتاسیم در محیط های کشت آزمایشگاهی (چکیده)
142 - رشد، فتوسنتز و عملکرد ذرت در پاسخ به تلقیح با قارچ ماکوریزا و باکتریهای آزادزی تثبیت کننده نیتروژن در نظام های زراعی رایج و اکولوژیک (چکیده)
143 - شناسایی قارچ رنگین کمان Coriolus versicolor به همراه بررسی آثار فارماکولوژیک (چکیده)
144 - تاثیر تلقیح آکتینومایست ها و بیوماس آنها در کمپوست بر روی رشد میسلیوم قارچ خوراکی تکمه ای (چکیده)
145 - کنترل بیولوژیکی نماتد سیستی چغندرقندHeterodera schachtii به وسیله قارچ تریکودرما در آزمایشگاه و گلخانه (چکیده)
146 - بررسی تاثیر جایگزینی کنجاله کلزا با کنجاله سویا بر جمعیت قارچ های بی هوازی شکمبه با استفاده از روش PCR رقابتی (چکیده)
147 - تهیه شناسنامه مولکولی برای 12 نژاد اصلاح شده قارچ خوراکی دکمه ای Agaricus bisporus با استفاده از نشانگرهای AFLP (چکیده)
148 - بررسی تاثیر ترکیب محیط کشت، pH و دما بر سرعت رشد و وزن میسلیوم قارچ شی تا که در شرایط جامد و مایع (چکیده)
149 - شناسایی قارچ polymyxa betae در ریشه های چغندر قند با استفاده از روش مولکولی RT-PCR در استان خراسان رضوی (چکیده)
150 - بررسی اثر چند مکمل کشت بر روی عملکرد قارچ خوراکی صدفی (چکیده)
151 - شناسایی آکتینومیست‌های کمپوست قارچ خوراکی تکمه‌ای با استفاده از ژن 16S rRNA (چکیده)
152 - تاثیر بیوماس باکتریایی و تلقیح آکتینومیست‌ها در کمپوست بر روی رشد میسلیوم قارچ خوراکی دکمه‌ای (چکیده)
153 - اصلاح و تولید نژادهای دورگ در قارچ خوراکی دکمه ای (چکیده)
154 - تهیه نمونه های قارچی پلاستینه به دو روش حجمی ومقطعی جهت نگهداری در موزه های علوم طبیعی (چکیده)
155 - نقش مسیر انتقال سیگنال جاسمونیک اسید در مقاومت گیاه برنج علیه قارچهای رایزوکتونیای بیماریزا (چکیده)
156 - بررسی آستانه تحمل میسلیوم قارچ خوراکی Agaricus bisporus نسبت به Cr (چکیده)
157 - تاثیر فعالیتهای کشاورزی بر تنوع و فراوانی قارچ های مایکوریزا در مزارع گندم استان خراسان (چکیده)
158 - بررسی میکروفلور کمپوست قارچ خوراکی دکمه ای سفید (چکیده)
159 - بررسی قابلیت نشانگر مولکولی AFLP در تعیین انگشت نگاری ژنتیکی و روابط فیلوژنتیکی قارچ خوراکی (چکیده)
160 - بررسی ترکیب پذیری عمومی و خصوصی ده جدایه هموکاریون در قارچ خوراکی دکمه ای (چکیده)
161 - بررسی امکان کنترل بیولوژیکی نماتد سیستی چغندرقند با استفاده از قارچ تریکودرمادر استان خراسان رضوی (چکیده)
162 - مدیریت اکولوژیک علف‌های هرز گوجه‌فرنگی با استفاده از کمپوست مواد زاید بستر قارچ‌خوراکی دکمه ای (چکیده)
163 - تاثیر تلقیح توام باکتری تیوباسیلوس و قارچ آسپرژیلوس بر رشد گیاه ذرت (چکیده)
164 - معرفی و ثبت سه نژاد اصلاح شده از قارچ خوراکی‌دکمه‌ای-Agaricus bisporus (چکیده)
165 - بررسی فلور قارچی رحم گاوهای شیری نژاد هلشتاین سالم و مبتلا به بیماریهای تولید مثلی (چکیده)
166 - بررسی اثرات آنتی باکتریال عصاره اتانولی قارچ دارویی گانودرما بر 8 باکتری گرم مثبت و گرم منفی (چکیده)
167 - شناسایی نژاد 1 قارچ Fusarium solani f.sp. cucurbitae جدا شده از جالیز در استان های خراسان رضوی، شمالی و برخی از مناطق استان فارس به روش کلاسیک و مولکولی (چکیده)
168 - اثر سه نوع امولسیفایر و آنزیم α- آمیلاز قارچی بر کاهش بیاتی نان تافتون (چکیده)
169 - استفاده از نشانگرهای مولکولی RAPD به منظور جداسازی جدایه های هموکاریون در قارچ خوراکی دکمه ای سفید (چکیده)
170 - بررسي تفاوت بيماريزايي پاتوتيپ هاي 4و 6 قارچ A.rabiei عامل بيماري برق زدگي نخود (چکیده)
171 - ارزيابي خواص قارچ كشي عصاره برخي از اندامهاي گياهي (چکیده)
172 - تولید اسپان هیبرید در قارچ خوراکی دکمه ای سفیدAgaricus bisporus به منظور افزایش عملکرد (چکیده)
173 - اهميت كنترل كيفيت انواع توكسين هاي قارچي در مواد غذايي (چکیده)
174 - تعيين گروههاي سازگاري رويشي قارچ fusarium oxysporum f.sp. tuberosi در استان خراسان (چکیده)
175 - نژادهاي فيزيولوژيك قارچ tilletia laevis در خراسان (چکیده)
176 - بررسی قارچهای دسته agaricales مشهد و حومه (چکیده)
177 - تعيين گروه بيماريزايي جدايه هاي قارچ Ascochyta rabiei در ايران (چکیده)
178 - تعيين تنوع قارچ عامل بيماري برق زدگي نخود {Ascochyta rabiei(pass.) Lab} ايران با استفاده از ماركرهاي (چکیده)
179 - بررسی اثر ضد قارچی دی استات سدیم در نان (چکیده)
180 - تعيين نژادهاي فيزيولوژيك قارچ tilletia laevis عامل بيماري سياهك پنهان معمولي گندم در خراسان (چکیده)
181 - روش كاربردي استخراج dna از قارچ بيماريزاي rhizoctonia solani در چغندر قند و امكان بررسي تنوع بين ايز (چکیده)
182 - كاربردهاي درماني و تركيبات شيميايي قارچ (چکیده)
183 - بررسي ضايعات پاتولوژيك ناشي از آلودگي تجربي با قارچ آسپرژيلوس فوميكا توس در ماكيان (چکیده)
184 - زخداد التهاب قارچی شکمبه بدنبال تجویز تریمتوپریم و سولفادیازین در گوساله های یک گاوداری شیری (چکیده)
185 - بررسی تاثیر ضد قارچی اسانسهای نعناء فلفلی ، رازیانه و زیره سیاه (چکیده)
186 - تاثیر اسانس نعناء فلفلی و رازیانه بر کنترل بیماری قارچی رایزوپوس تحت شرلیط کشت درون شیشه ای (چکیده)
187 - تاثیر اسانس رزماری و سرو بر کنترل بیماری قارچی رایزوپوس تحت شرایط درون شیشه ای (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر