بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: سبز
کلمات کلیدی: سبز


موارد یافت شده: 214

1 - زیر‌ساخت‌های تامین آب پایدار (با باز‌مطالعه تجربیات شهر‌های سبز) (چکیده)
2 - تشخیص همزمان باکتریهای بیماریزای لیستریا منوسایتوژنز، اشرشیا کلی O157:H7 و جنس سالمونلا به روش multiplex PCR در سبزیجات آماده مصرف (چکیده)
3 - تغییرات نشانگرهای مقاومت به انسولین و برخی آنزیم های کبدی و قلبی عروقی به تمرین هوازی و مصرف مکمل چای سبز (چکیده)
4 - بررسی تأثیر دانش درک‌ شده از محصول سبز بر تمایل به خرید به‌واسطۀ دلبستگی به فروشگاه (چکیده)
5 - تغییرات شاخص‌های رشدی توده بومی زیره‌سبز (Cuminum cyminum L.) و رقم هندی در پاسخ به شوری و تعداد آب آبیاری (چکیده)
6 - بررسی چگونگی تاثیر پوشش گیاهی بر سرعت یاد و انتقال ذرات خاک توسط باد(مطالعه موردی منطقه صبری سبزوار) (چکیده)
7 - استفاده از پوست سبز گردو بعنوان رنگدانه جدید در سلول های خورشیدی حساس به رنگدانه، مبتنی بر نانوذارت TiO2 (چکیده)
8 - طراحی مدل ساختاری اقدامات مدیریت زنجیره تامین سبز با استفاده از رهیافت مدل سازی ساختاری تفسیری فازی (چکیده)
9 - زمین‌شناسی، پتروگرافی و آلتراسیون واحدهای سنگی منگنز استاج (جنوب غرب سبزوار) (چکیده)
10 - بررسی عوامل موثر بر استخراج پلی فنول ها و فعالیت آنتی اکسیدانی چای سبز (چکیده)
11 - مطالعه کفشدوزک‌های شکارگر شته‌های Cinara روی درختان کاج در فضای سبز شهرستان مشهد به همراه معرفی گونه غالب (چکیده)
12 - تنوع گونه ای زنجرک های خانواده Cicadellidae در فضای سبز شهرستان مشهد به همراه معرفی گونه غالب (چکیده)
13 - شبیه سازی عددی آبخوان دشت روداب سبزوار و بررسی اثرات احداث سد روداب بر آن (چکیده)
14 - مولفه‏ های موثر بر ترجیحات مصرف میوه و سبزیجات ارگانیک در مشهد (چکیده)
15 - بررسی اهمیت و میزان فضای سبز شهر مشهد (چکیده)
16 - امکان سنجی نظریه شهر اکولوژیک با تأکید بر بعد فضای سبز در شهر مشهد (چکیده)
17 - ارزیابی روشهای نوین و پایدار در تامین آب برای توسعه فضای سبز (چکیده)
18 - استفاده از پساب های شهری (بیمارستانی) و صنعتی در کشاورزی و آبیاری فضای سبز (چکیده)
19 - شبیه‌سازی اثرات زیست‌ محیطی بام‌های سبز گسترده و متمرکز در شهر یزد (چکیده)
20 - مدلسازی آسایش دمایی فضاهای سبز مختلف در گرم‌ترین دوره‌ سال در شهر مشهد (چکیده)
21 - بررسی میزان ارتباط بین آزمون های آزمایشگاهی و قدرت سبز شدن ارقام کلزا در شرایط مزرعه (چکیده)
22 - هشت هفته تمرین تناوبی شدید به همراه مکمل های چای سبز و سفید بر ترکیب بدن بانوان غیرفعال دارای اضافه وزن (چکیده)
23 - بررسی کانی سازی ذخیره معدنی منگنز استاج ( جنوب غرب سبزوار) بر اساس داده های زمین شناسی، ژئوشیمی و کانی شناسی (چکیده)
24 - اثر سمیت یونی کلرید سدیم بر برخی خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه نعناع سبز (.Mentha spicata L) (چکیده)
25 - اثر تراکم کاشت و کود نیتروژن بر عملکرد و اجزای عملکرد زیره سبز (Cuminum cyminum L.) (چکیده)
26 - سنگ شناسی، ژئوشیمی و جایگاه زمین‌ساختی گرانیتوئیدهای کوه میش (جنوب سبزوار) (چکیده)
27 - شناسایی زودهنگام کپک سبز پرتقال یافا با تصویربرداری چندطیفی (چکیده)
28 - بررسی و ارزیابی استراتژی‌های حفاظت از منابع آب در فضای سبز با تاکید بر استراتژی‌های وابسته به قیمت آب (چکیده)
29 - استراتژیهای ذخیره‌سازی و حفاظت از منابع آب در فضای سبز شهری (چکیده)
30 - معرفی برخی گونه های گیاهی بومی و وارداتی پوششی برای استفاده در فضای سبز ایران (چکیده)
31 - کاهش آلودگی هوا توسط بامهای سبز در مشهد با استفاده از اندازهگیری ذرات معلق هوا (چکیده)
32 - توانایی ذخیره انرژی بام سبز گسترده با پوشش گیاهی متفاوت در مقایسه با بام بدون پوشش در یک دوره یکساله در ایران (چکیده)
33 - اثر هشت هفته مصرف چای سبز، تمرین هوازی و نرکیب آن بر آنزیم های کبدی و آپوپروتئین سرمی زنان دارای اضافه وزن غیرفعال (چکیده)
34 - محاسبه تبخیر و تعرق فضای سبز به روش سبال (مطالعه موردی: پارک ملت مشهد) (چکیده)
35 - تأثیر مادهآلی بر میزان جذب کادمیوم توسط گیاه لوبیا سبز (چکیده)
36 - تأثیر کود گاوی و کادمیم بر بیومس و ارتفاع گیاه لوبیا سبز (چکیده)
37 - برنامه‌ ریزی سبزراه‌های شهری (مطالعۀ موردی: منطقۀ یازده شهری کلان‌شهر مشهد) (چکیده)
38 - نسبت طلایی در طراحی منظر و فضای سبز (چکیده)
39 - امکان سنجی قابلیت شناسایی کپک سبز پرتقال با تصویربرداری طیفی (چکیده)
40 - اثر تعاملی مصرف مکمل چای سبز و تمرین هوازی بر پرویتئین واکنشگر C و نیمرخ لیپیدی زنان چاق غیرفعال (چکیده)
41 - تحلیل مقایسه‌ای روش‌های تصمیم‌گیری چندمعیاره AHP و ANP در مکان‌یابی فضاهای سبز روستایی (چکیده)
42 - ارائه چارچوبی یکپارچه جهت تخصیص سفارشها، تعیین رویکرد پرداخت و زمانبندی و مسیریابی محموله ها در شبکه حمل ونقل بین وجهی سبز (چکیده)
43 - کاهش وزن با تمرینات هوازی بهمراه مصرف مکمل چای سبز در افراد دارای اضافه وزن (چکیده)
44 - طراحی زنجیره تامین سبز با امکان به روزرسانی ماشین آلات و در نظر گرفتن روند افزایشی در آلاینده های تولیدی (چکیده)
45 - بررسی تاثیر جداسازی آب شرباز آب مصرفی فضای سبز در میزان کاهش مصرف آب و کاهش هزینه ها(مطالعه موردی شهر قاین) (چکیده)
46 - تحلیل اثرات اقتصادی و اجتماعی کاشت پسته در روستاهای بخش مرکزی شهرستان سبزوار (چکیده)
47 - تاثیر هشت هفته تمرین هوازی به همراه مکمل دهی چای سبز بر سطوح سرمی گالانین و پروفایل چربی خون زنان چاق غیر ورزشکار (چکیده)
48 - تحلیل فضای سبز شهری و تعیین مکان بهینه با استفاده از مدل محاسبگرد رستری (نمونه موردی: منطقه سه شهرداری مشهد) (چکیده)
49 - ادغام سیستم فتوولتائیک خورشیدی و پشت بام سبز (چکیده)
50 - توسعه پایدار و کم هزینه فضای سبز با اهلی سازی گیاهان بومی و روشهای نوین آبیاری (چکیده)
51 - انتخاب معیارهای مناسب جهت توسعه فضای سبز شهری با استفاده از تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی شهر مشهد) (چکیده)
52 - بررسی امکان سبز شدن و استقرار اولیه گونه های مرتعی Eurotia ceratoides, Agropyron desertorum, و Salsola arbuscularis در خاک زیراشکوب گیاه Salsola arbusciliformis در شرایط کشت گلدانی (چکیده)
53 - بررسی عوامل موثر بر استخراج پلی فنولها و فعالیت آنتی اکسیدانی چای سبز (چکیده)
54 - پالایش سبز راهکاری طبیعی در راستای حفاظت از محیط زیست (چکیده)
55 - مطالعه ی گونه های گیاهی مناسب نمای سبز به‌ منظور کاهش تراز شدت صوت (چکیده)
56 - تحلیل پایداری و طراحی سیستم نگهدارنده تونل انتقال آب سبزکوه به چغاخور با استفاده از روشهای تجربی و عددی (چکیده)
57 - بررسی میزانه تحقق پذیری طرح تفصیلی درشهرمشهد منطقه 10 کاربریهای فضای سبزوتفریحی ، ورزشی و فرهنگی تاریخی (چکیده)
58 - بام سبز و چالش های احداث و استقرار آن در مناطق خشک ایران (چکیده)
59 - گیاهان هرز و مهاجم در فضاهای سبز و مناطق صنعتی، شناخت و مدیریت (چکیده)
60 - تأثیر تنش شوری بر برخی پارامترهای عملکردی و خصوصیات مورفولوژیکی گیاه نعناع سبز (Mentha spicata L.) در شرایط هیدروپونیک (چکیده)
61 - مدل سازی نشت در بدنه و پی سد مخزنی روداب سبزوار به روش اجزا محدود با استفاده از نرم افزار Seep/W (چکیده)
62 - بررسی امکان جمع آوری آب از سطح جاده ها و بزرگراه ها جهت ایجاد فضای سبز در مناطق خشک و نیمه خشک (چکیده)
63 - کاربرد فیلم ها و پوشش های خوراکی در بهبود ماندگاری میوه ها و سبزی های تازه (چکیده)
64 - تاثیرگونه های بومی ایران در سیستم بام سبز بر تعدیل دمایی و ذخیره انرژی ساختمان (چکیده)
65 - نقش بام سبز در مصرف انرژی در داخل ساختمان و مقایسه آن با بام های سنتی (چکیده)
66 - مدل سازی تلفات تبخیر و بادبردگی آبپاش های اسپری مورد استفاده در فضاهای سبز شهری (چکیده)
67 - زنجیره تامین سبز با امکان به روز شدن تکنولوژی (چکیده)
68 - سنگ شناسی و ژئوشیمی سنگ های آتشفشانی مناطق چشمه خوری و شکسته سبز، خور، شمال غرب بیرجند (چکیده)
69 - ارزیابی فضای سبز شهری و مکان یابی آن با استفاده از روش های تصمیم گیری چند معیاره فازی )مطالعه موردی منطقه سه شهرداری مشهد( (چکیده)
70 - افزایش کارایی مصرف آب در فضای سبز شهری با استفاده از گیاهان پوششی ومالچها (چکیده)
71 - کم آبیاری، راهکاری برای استفاده بهینه از آب در فضاهای سبز مناطق خشک (چکیده)
72 - استفاده از گیاهان پوششی در فضای سبز شهری و کارکرد های آنها با تاکید بر مناطق خشک (چکیده)
73 - بررسی برخی مشکلات فضای سبز از لحاظ آلرژی زایی گیاهی (چکیده)
74 - تحلیل و پایذاری گوه های تشکیل شذه در طول مسیر تونل انتقال آب سبزکوه به چغاخور تا استفاده از نرم افزار Unwedge (چکیده)
75 - بررسی ژئومکانیکی توده سنگ های مسیر تونل انتقال آب سبزکوه به چغارخور و طراحی سیستم نگهدارنده اولیه براساس روش های تجربی (چکیده)
76 - بررسی وضعیت مکانیزاسیون شهرستان سبزوار (چکیده)
77 - مکان یابی مناطق مناسب کشت زعفران در شهرستانهای سبزوار و تربت حیدریه با بررسی عوامل اقلیمی مؤثر (چکیده)
78 - تاثیر اکسید روی نانو و معمولی و قارچ میکوریزا آربسکولار بر رشد و عملکرد گیاه لوبیا سبز Phaseolus vulgaris (چکیده)
79 - سنتز سبز نانوذرات پلاتین با استفاده از پلی اکسومتالات (چکیده)
80 - ارائه یک مدل تصادفی دو مرحله ای برای طراحی شبکه زنجیره تامین سبز با در نظر گرفتن تجارت مجوزهای نشر آلودگی (چکیده)
81 - گزینش منطقه ای گیاهان، ابزاری مفید و کارآمد در مدیریت اقتصادی فضای سبز (چکیده)
82 - استفاده از مالچ با زیر پوشش پلاستیک جهت صرفه جویی در مصرف آب و هزینه های نگهداری بسترهای فضای سبز (چکیده)
83 - نگاه اقتصادی به فضای سبز بر پایه تولیدات جنبی و کارکردهای عملی (چکیده)
84 - حفظ انرژی با گیاهان پوششی در معماری دیواره های سبز و باغ بام ها (چکیده)
85 - اولین گزارش از ردیابی سرولوژیکی و مولکولی ویروس موزائیک پیسک سبز خیار در استان های خراسان رضوی و شمالی (چکیده)
86 - تلفیق داده های زمین فیزیکی با حفاری های اکتشافی درمحدوده مرکزی منطقه شکسته سبز، شمال غرب بیرجند (چکیده)
87 - تعیین برنامه زراعی شهرستان سبزوار با استفاده از برنامه ریزی فازی دو نوا (چکیده)
88 - مقایسه و ارزیابی برخی شاخص های رشد گونه های غالب فضای سبز شهری در سیستم های آبیاری زیرسطحی سفالی، قطره ای و سطحی (چکیده)
89 - بررسی چگونگی برنامه ریزی سبزراه های شهری مطالعه موردی: منطقه یازده شهری کلان شهر مشهد (چکیده)
90 - معماری سبز در شهرهای جدید (چکیده)
91 - خوشه بندی صنایع در محیط فازی از لحاظ توجه به میزان سبزیت زنجیره تامین جهت مدیریت زیست محیطی (چکیده)
92 - اثر چای سبز بر عملکرد و متابولیت های خونی بلدرچین ژاپنی (چکیده)
93 - استفاده از تکنیک های جدید بسته بندی در حفظ کیفیت و طراوت سالاد و سبزیجات تازه (چکیده)
94 - کابرد بازاریابی اجتماعی در تمایل به رفتار خرید سبز با استفاده از تئوری رفتار منطقی (چکیده)
95 - تاثیر استفاده از خاکپوش های غیرزنده (مالچ) در فضای سبز شهری (چکیده)
96 - شیمی کانی ها و سنگ شناسی توده های گابرویی مجموعه افیولیتی جنوب شرق سلطان آباد سبزوار (چکیده)
97 - بررسی پارامترهای بافتی و نامگذاری رسوبات در رودخانه صدخرو (غرب سبزوار) (چکیده)
98 - تعیین سن، منشأ و جایگاه تکتونیکی توده های نفوذی جنوب سبزوار (چکیده)
99 - معماری، سبک زندگی و اندیشه سبز (چکیده)
100 - ارزیابی روش های مختلف زمین آمار در پهنه بندی تغییرات PH و TDS آبهای زیر زمینی دشت سبزوار (چکیده)
101 - بررسی کاهش و مدیریت آلودگی صوتی با کاربست فضای سبز شهری در کلانشهر مشهد (چکیده)
102 - بررسی ترکیب و نقش لیتولوژی اطراف در تولید رسوبات حوضه آبریز رودخانه صدخرو (غرب سبزوار) (چکیده)
103 - پیوستگی رسوبی و رخساره های سنگی در رودخانه صد خرو (غرب سبزوار) (چکیده)
104 - بررسی نشست زمین و ایجاد شکاف در دشت سبزوار (چکیده)
105 - ارائه یک مدل تصادفی دو مرحله ای برای طراحی شبکه زنجیره تامین سبز با در نظر گرفتن تجارت مجوزهای نشر آلودگی (چکیده)
106 - کاربرد گیاه دارویی آویشن به عنوان گونه مقاوم به کم آبی در طراحی فضای سبز شهر مشهد (چکیده)
107 - کاربرد الگوریتم ژنتیک جهت خوشه بندی فازی صنایع منطقه ویژه پارس جنوبی از حیث عمل به مدیریت زنجیره تأمین سبز (چکیده)
108 - اثرات عمق های مختلف کاشت و فشردگی خاک بر روند سبز شدن و رشد اولیه نشاء رقم های (Capsicum annum L.) فلفل ر شرایط گلخانه (چکیده)
109 - مدل سازی نشت در بدنه و پی سد مخزنی روداب سبزوار به روش اجزاﺀ محدود با استفاده از نرم‌افزار Seep/W (چکیده)
110 - بهینه سازی روشهای استخراج و تغلیظ ویروسهای روده ای از سطح سبزیجات آماده مصرف با استفاده از کلی فاژ MS2 به عنوان مدل (چکیده)
111 - روش های نوین بسته بندی میوه و سبزیجات برش خورده (چکیده)
112 - ارزیابی تنوع زیستی سبزیجات در بوم نظام های زراعی ایران (چکیده)
113 - بیین الگوی نظری نقش خدمات شهری سبز در زیست پذیری شهری (چکیده)
114 - اثر ترکیب های مختلف کشت زیره سبز و نخود زراعی بر جذب و خصوصیات کمی و کیفی زیره سبز (چکیده)
115 - بررسی امکان جمع آوری آب از سطح جاده ها و بزرگراهها جهت ایجاد فضای سبز در مناطق خشک (چکیده)
116 - بررسی اثر ضد میکروبی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum) بر باسیلوس سرئوس (چکیده)
117 - اثر دما و پتانسیل آب بر سبزشدن دوگونه‌ علف هرز تاج خروس ریشه قرمز (Amaranthus retroflexus) و تاجریزی سیاه (Solanum nigrum) در محیط کنترل شده (چکیده)
118 - زمین شناسی، دگرسانی، کانی‌سازی و ژئوشیمی محدوده اکتشافی شکسته سبز شمال غرب بیرجند (چکیده)
119 - مقایسه و ارزیابی سیستمهای آبیاری قطرهای و سطحی در گونه های غالب فضای سبز شهری مطالعه موردی: مشهد (چکیده)
120 - مطالعات مغناطیس سنجی زمینی، IP/RS و ژئوشیمی در منطقه شکسته سبز، شمال غرب بیرجند (چکیده)
121 - اثر تنش خشکی بر برخی از شاخص‌های بیوشیمیایی در چهار گونه پوششی (چمن لولیوم پرنه ، پتنتیلا ، شبدر سفید و فرانکینیا ) با قابلیت استفاده در فضای سبز (چکیده)
122 - کیفیت میکروبی و سطوح فراوانی باکتریهای روده ای در سطح سبزیجات خام پس از برداشت در شهر مشهد (چکیده)
123 - بررسی تغییرات میزان کل ترکیبات فنولیک در چای سبز ایرانی دم آوری شده (چکیده)
124 - استفاده از روش غیر تخریبی MRI در تعیین عوارض درونی میوه ها و سبزی ها-پیاز و انار (چکیده)
125 - برآورد درجه حرارت های کاردینال و زمان حرارتی مورد نیاز برای جوانه زنی و سبزشدنژنوتیپ های نخود(Cicer arietinum L) (چکیده)
126 - ارائه یک مدل دو سطحی به منظور تعیین قیمت کربن در یک زنجیره تامین سبز با درنظرگرفتن طرح تجارت نشر (چکیده)
127 - شیمی کانیها و زمین دما- فشارسنجی توده های گابرویی- دیورتی زون افیولیتی سبزوار (جنوب شرق سلطان آباد) (چکیده)
128 - بررسی دگرسانی و کانی سازی گستره هلاک آباد-ششتمد (جنوب سبزوار) (چکیده)
129 - پترولوژی و ژئوشیمی توده های گابرویی- دیورتی زون افیولیتی سبزوار (جنوب شرق سلطان آباد) (چکیده)
130 - تأثیر روش های مختلف کنترل بر جمعیت و زیست توده علف های هرز و عملکرد زیره سبز (چکیده)
131 - معرفی گونه هایی از دو جنسPratylenchus و Ditylenchus از مزارع سبزیکاری حومه مشهد (چکیده)
132 - بررسی پارامترهای موثر در تولید قند از پوست سبز گردو توسط اسید سولفوریک غلیظ بروش تاگوچی (چکیده)
133 - اهمیت استفاده از گیاهان دارویی در توسعه فضای سبز شهری (چکیده)
134 - الگوی سامان‌دهی فضای سبز شهری با استفاده از GIS در منطقه ی 10 شهرداری مشهد (چکیده)
135 - ارائه‌ی الگویی متفاوت در سامان‌دهی فضایی سکونتگاه‌های روستایی( مطالعه موردی: شهرستان سبزوار) (چکیده)
136 - مطالعه عملکرد و اجزای عملکرد توده بومی و رقم هندی زیره سبز(Cuminum cyminum) در شرایط خشکی و شوری (چکیده)
137 - بررسی تاثیر نسبت های کوکوپیت و ورمی کمپوست به عنوان بسترکاشت بر سبز شدن و برخی ویژگیهای کمی و کیفی نشاء فلفل شیرین (L. Capsicum annuum) (چکیده)
138 - اثر پلی فنولهای چای سبز بر خصوصیات رئولوژیکی صمغ عربی (چکیده)
139 - بررسی آثار رفاهی و زیست محیطی مالیات سبز وکاهش یارانه سوخت در ایران با استفاده از مدل تعادل عمومی قابل محاسبه (چکیده)
140 - کاربرد آنالیز مولفه های اصلی در جهت شناسایی آنومالیهای ژئوشیمیایی و نواحی دگرسان در ناحیه هلاک آباد، سبزوار (چکیده)
141 - بررسی تلفات تبخیروبادبردگی در آبپاشهای مورد استفاده در فضاهای سبز شهری (چکیده)
142 - ارزیابی بار میکروبی سبزیجات تازه طی مراحل فرآوری با روش حداقل فرآیند در یک واحد بسته بندی (چکیده)
143 - استفاده از روش های صحیح کشاورزی (GAP) برای کاهش خطر آلودگی میکروبی میوه و سبزی تازه (چکیده)
144 - اثر جنس های مختلف میکوریزا و کود زیستی نیتروکسین بر عملکرد و اجزاء عملکرد زیره سبز (چکیده)
145 - بررسی اثر سطوح مختلف شوری بر جوانه زنی و رشد اولیه ریحان سبز و ریحان بنفش (چکیده)
146 - زمین شناسی، پتروگرافی و اکتشافات ژئوشیمیایی افیولیتهای منطقه چشمه سیر سبزوار (چکیده)
147 - بررسی کاربرد پساب های شهری تصفیه شده درآبیاری گیاهان فضای سبز شهری مشهد (چکیده)
148 - تحلیل مولفه های اصلی ناهنجاریهای ژئوشیمیایی رسوبات رودخانه ای در ناحیه هلاک آباد (سبزوار) (چکیده)
149 - ارزشها و کارکردهای محیط زیستی بام های سبز در توسعه پایدار شهری (چکیده)
150 - بررسی عملکرد مدیریت شهری در گسترش فضاهای سبزعمومی(پارکها) با استفاده از روش تاپسیس (TOPSIS): مطالعه موردی شهر مشهد (چکیده)
151 - تحلیلی بر ابعاد اجتماعی فضاهای سبز شهری با تاکید بر دیدگاه شهروندان (چکیده)
152 - ارزیابی اثر مصرف کمپوست، ورمی کمپوست و کودهای دامی روی عملکرد، اجزای عملکرد و درصد اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum) (چکیده)
153 - بررسی حساسیت مراحل لارو سن اول و دوم بالتوری سبز Chrysoperla carnea Stephens (Neuroptera: Chrysopidae) به حشره کش های تیودیکارب و تیامتوکسام در شرایط آزمایشگاه (چکیده)
154 - بررسی اثر تاریخ های کاشت بر عملکرد و اجزاء عملکرد چهار توده بومی زیره سبز (Cuminum cyminum) (چکیده)
155 - توصیف برخی فرایندهای واژواجی گویش سبزوار (چکیده)
156 - بهینه سازی روشهای بازیافت ویروسهای روده ای از سطح سبزیجات آماده مصرف با استفاده از مدل کلی فاژ (چکیده)
157 - بررسی دوره های مرطوب و خشک سبزوار (چکیده)
158 - بررسی امکان کاربرد پساب های شهری تصفیه شده درآبیاری گیاهان فضای سبز شهری مشهد (چکیده)
159 - مروری بر سیستم گیاه پالایی جهت بهبود کیفیت پس آب های صنعتی و خانگی به منظور آبیاری گیاهان فضای سبز (چکیده)
160 - بکارگیری برخی فرآورده های گیاهی به منظور کنترل بیماری بوته میری زیره سبز با عامل Fusarium oxysporum f. sp Cumini (چکیده)
161 - بررسی وضعیت صنایع تبدیلی تکمیلی در سبزوار و امکان توسعه آنها (چکیده)
162 - کانی شناسی-ژئوشیمی و کاربرد صنعتی ذخایر کرومیت چاه یابو و چشمه پلنگ، زون افیولیتی سبزوار (چکیده)
163 - الگوهای طراحی فضای سبز در "شهر دوستار کودک" (چکیده)
164 - اثر تراکم و زمان نسبی سبز شدن علف هرز سلمه تره (Chenopodium album L) بر اجزای عملکرد ذرت دانه ای (Zea mays L) (چکیده)
165 - مطالعه فونستیک کنه های زیان آور درختان پهن برگ فضا های سبز شهرستان مشهد (چکیده)
166 - تأثیر محدودیت منبع و مخزن بر عملکرد و اجزاء عملکرد زیره سبز (چکیده)
167 - بررسی اثر مقادیر مختلف کود نیتروژن و تاریخ های مختلف کاشت بر عملکرد و اجزاء عملکرد زیره سبز (Cuminum cyminum) در منطقه کوشکک استان فارس (چکیده)
168 - راهبردهای کالبدی کنترل حاشیه‌نشینی در شهر سبزوار (چکیده)
169 - مقایسه تولیدمثل و تخم ریزی سه گونه از دوزیستان بی دم (قورباغه مردابیRanapelophylaxridibunda، قورباغه درختیHylasavignyiو وزغ سبزBufopseudepidaleaviridis) در منطقه مخملکوه خرم آباد (چکیده)
170 - تاثیر سطوح مختلف عصاره های آویشن و زیره سبز بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و پاسخ ایمنی هومورال در مرغ های تخم گذار (چکیده)
171 - تاثیر سطوح مختلف دانه زیره سبز بر عملکرد و پارامترهای کیفی تخم مرغ در مرغ های تخم گذار (چکیده)
172 - ارزیابی اثرکودهای بیولوژیک و شیمیایی بر خصوصیات مورفولوژیکی،عملکرد، اجزاء عملکرد و درصد اسانس گیاه دارویی زیره سبز(Cuminum cyminum) (چکیده)
173 - زمین شناسی، پتروگرافی، آلتراسیون ومغناطیس سنجی غرب معدن کائولن دربند (جنوب غرب سبزوار) (چکیده)
174 - کانیسازی و اکتشافات ژئوشیمیایی سنگی و رسوبات رودخانهای در غرب معدن کائولن دربند (جنوب غربی سبزوار) (چکیده)
175 - حاشیه‌نشینی در شهر سبزوار و راهکارهای مقابله با آن (چکیده)
176 - بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی مارمالاد پوست سبز پسته (چکیده)
177 - تحلیل اقتصادی تولید و بازاریابی زیره سبز ( مطالعه موردی شهرستان سبزوار) (چکیده)
178 - ارز یابی سبز شدن توده های یولاف وحشی (Avena ludoviciana) حساس و مقاوم به علف کشهای آریلوکسی فنوکسی پروپیونات جمع آوری شده از مزارع گندم شهرستانهای دزفول و اندیمشک (چکیده)
179 - بررسی پتانسیل استفاده از ضایعات سبزیجات میادین تره بار برای تولید ورمی کمپوست (چکیده)
180 - بررسی اثر مدیریت اکولوژیک علفهای هرز در مراحل مختلف رشد بر عملکرد و اجزای عملکرد زیره سبز (چکیده)
181 - اثر عمق قرارگیری بذرو ارتفاع غرقاب بر سبزشدن و رشد گیاهچه echinochoa (چکیده)
182 - بررسی تاثیر برداشت بی رویه بر کمیت و کیفیت آبخوان سبزوار (چکیده)
183 - ارزیابی کاشت پاییزه اکوتیپ های زیره سبز در شرایط اب و هوایی مشهد (چکیده)
184 - زیست شناسی و پارامترهای رشد جمعیت پایدار بالتوری سبز،Chrysoperla carnea (Stephens) (Neu.: Chrysopidae)، روی لارو سن اول کرم قوزه ی پنبه،bner (Lep.: Nuctuidae) Helicoverpa armigera (چکیده)
185 - واکنش تعدادی از توده های بومی زیره سبز (Cuminum cyminum L) به تاریخ های کاشت پاییزه در شرایط آب و هوایی مشهد (چکیده)
186 - بررسی تغییرهای فیزیومورفولوژیک سبزفرش های بومی و خارجی، در تنش خشکی و آبیاری دوباره (چکیده)
187 - بررسی پتانسیل استفاده از فرآیند تولید ورمی کمپوست برای بازیافت ضایعات سبزیجات میادین تره بار (مطالعه موردی-ضایعات سبزیجات میادین تره بار شهر مشهد) (چکیده)
188 - ارزیابی تحمل به شوری کوشیا (Kochia scoparia (L.) Schrad) در مرحله سبز شدن و گیاهچه‌ای (چکیده)
189 - بهره وری سبز و اندازه گیری آن (چکیده)
190 - بررسی تطبیقی حاشیه نشینی درشهرهای سبزوار ، نیشابور ، تربت حیدریه و گناباد (چکیده)
191 - تعیین آستانه شوری و دمای مناسب و بررسی اثرات توام آنها بر جوانه زنی زیره سبز Cuminum cyminum (چکیده)
192 - خصوصیات عملگری چای سبز (چکیده)
193 - بررسی پتانسیل استفاده از ضایعات سبزیجات میادین تره بار برای تولید ورمی کمپوست (چکیده)
194 - مطالعه خصوصیات جوانه زنی و قوه نامیه بذر تعدادی از توده های بومی زیره سبز خراسان تحت تاثیر تاریخ کاشت (چکیده)
195 - بررسی عکس العمل اکوتیپ های زیره سبز نسبت به تنش خشکی در مرحله جوانه زنی (چکیده)
196 - پتروگرافی، دگرسانی , کانی سازی در ارتباط با کانی سازی مس پورفیری درمنطقه هلاک آباد، جنوب سبزوار (چکیده)
197 - کانی شناسی، پتروگرافی، آلتراسیون، ژئوشیمی و کانی سازی محدوده معدن کائولن همدی با نگرشی بر کانی سازی مس پورفیری، جنوب غرب سبزوار (چکیده)
198 - بررسی تغییرات میزان کل ترکیبات فنولیک در چای سبز ایرانی دم آوری شده (چکیده)
199 - مدیریت بهینه آبیاری فضای سبز با پایش داده‌های رطوبت خاک (چکیده)
200 - بررسی و ارزیابی استراتژیهای حفاظت از منابع آب در فضای سبز با تاکید بر استراتژیهای وابسته به قیمت‌ آب (چکیده)
201 - دستاوردهای استفاده از مدیریت طرح در پروژه‌های آب و فاضلاب مطالعه موردی مدیریت طرح فاضلاب شهرهای نیشابور، تربت حیدریه و سبزوار (چکیده)
202 - استراتژیهای ذخیره‌سازی و حفاظت از منابع آب در فضای سبز شهری (چکیده)
203 - راهبردهای بهینه مدیریتی در بخش آبیاری فضای سبز (چکیده)
204 - اثرات تاریخ کشت، زمان و روشهای کنترل علفهای هرز بر تراکم و بیوماس علفهای هرز در زیره سبز ارگانیک (چکیده)
205 - بررسی ترکیب های مختلف کشت مخلوط زیره سبز(Cuminum cyminum) و عدس(Lens culinaris) در سیستم های کشاورزی کم نهاده (چکیده)
206 - مقایسه ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری کاه زیره سیاه و زیره سبز (چکیده)
207 - تعیین مزیت محصولات صنعتی، جالیزی، سبزیجات و دانه های روغنی در استان خراسان: کاربرد شاخص های نوع اول (چکیده)
208 - آنالیز خلاء عملکرد زیره سبز در 9 منطقه از استان‌های خراسان شمالی، خراسان رضوی و خراسان جنوبی با استفاده از رهیافت مدل‌سازی (چکیده)
209 - ژئومورفولوژی حوضه آبریز سد سنگرد سبزوار (چکیده)
210 - مطالعه تنوع زیستی محصولات باغی، سبزی و صیفی ایران (چکیده)
211 - رسوب شناسي حوضه ابريز سد سنگرد سبزوار (چکیده)
212 - بررسی ریشه شناختی نام «چشمه سو»(چشمه سبز) (چکیده)
213 - بررسی تنوع زنتیکی بین لاین های زیره سبز ایران با استفاده از نشانگرهای مولکولی AFLP (چکیده)
214 - بررسی اثرات آللوپاتی اسانس Bunium persicum و Cuminum cyminum بر جوانه زنی بذور برخی از علفهای هرز (چکیده)