بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: زعفران


موارد یافت شده: 184

1 - اثرات کاشت گیاهان پوششی بر جمعیت علف های هرز، خصوصیات زراعی و عملکرد گل و بنه زعفران Crocus sativus L (چکیده)
2 - بررسی برخی دلایل کاهش عملکرد زعفران در طی 30 سال اخیر (چکیده)
3 - تاثیر وزن بنه مادری و محلول پاشی برگی بر عملکرد گل و بنه دو توده زعفران(Crocus sativus L.) ایرانی و اسپانیایی (چکیده)
4 - ارزیابی شاخص های گل زعفران تحت تاثیر وزن های مختلف بنه و عمق های مختلف کاشت (چکیده)
5 - رتبه بندی عوامل مؤثر بر بسته بندی زعفران از دید مصرف کنندگان (چکیده)
6 - اثر شوک درآمدهای نفتی بر صادرات زعفران ایران (چکیده)
7 - مقایسه ی کاربردی لاجیت، پروبیت وتوبیت در بررسی عوامل موثر بر پذیرش بیمه زعفران مطالعه موردی:شهرستان قاین (چکیده)
8 - مقایسه محل کود پاشی برگی ی سه مسرع بر عملکرد ی درشتی بى زعفران Crocus sativus L. (چکیده)
9 - اثرات تاریخ کاشت، زمان آبیاری و کاربرد گیاهان پوششی بر رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) (چکیده)
10 - بررسی تاثیرخشکسالی در تغییر الگوی کشت به سمت زعفران (چکیده)
11 - بررسی نقش استراتژی های بازاریابی بین‌الملل بر فرآیند تصمیم‌گیری و عملکرد صادراتی شرکت‌های صادرکننده زعفران (چکیده)
12 - بررسی فلور و ساختار جوامع علف‌های هرز مزارع زعفران (Crocus sativus L.) شهرستانهای کاشمر و خلیل آباد (چکیده)
13 - مقایسه رفتار اطلاع‌یابی زعفران‌کاران نمونه با عادی استان خراسان جنوبی (چکیده)
14 - ارزیابی وضعیت نظام های زعفران و نقش زنان روستایی در تولید محصول کشاورزی سالم و ارگانیک (چکیده)
15 - گونه هایی از بالاخانوادهAphelenchoidea (Nematoda: Rhabditida) مرتبط با گیاهان زرشک، زعفران و عناب در استان خراسان جنوبی (چکیده)
16 - تاثیر دمای خاک بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان و مقدار گلوکز کورم زعفران در طول دوره خواب (چکیده)
17 - بررسی اثرات زیست محیطی نظام های تولید زعفران با استفاده از روش ارزیابی چرخه حیات (مطالعه موردی: شهرستان های تربت حیدریه و قائن) (چکیده)
18 - ارزیابی ارگونومیکی برداشت زعفران به روش های سنتی و استفاده از ترولی (چکیده)
19 - اثر فسفر و نیتروژن بر رشد رویشی و تولید بنه های دختری در زعفران (چکیده)
20 - ارزیابی تاثیر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی خاک بر رشد بنه زعفران(Crocus sativus L.) در شهرستان تربت حیدریه (چکیده)
21 - تأثیر مصرف عناصر غذایی فسفر و نیتروژن در جذب عناصر P N در برگ و بنه در گیاه دارویی زعفران (چکیده)
22 - تکثیر جوانه با استفاده از کورم زعفران در شرایط این ویترو (چکیده)
23 - بررسی اثر هورمون TDZ در ترکیب با سطوح مختلف 2,4-D بر القای جنین سوماتیکی در زعفران (چکیده)
24 - بررسی اثرات اقتصادی اجتماعی کشت زعفران برخانوارهای روستایی با تاکید بر کشاورزی پایدار - دهستان بالا ولایت شهرستان باخرز (چکیده)
25 - اثرات کاربرد هیومیک اسید و وزن بنه مادری بر رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus L) (چکیده)
26 - بررسی خصوصیات بنه‌های دختری زعفران (.Crocus sativus L) در پاسخ به تاریخ کاشت، مدیریت آبیاری و کاشت گیاهان همراه (چکیده)
27 - نگاهی جامع به کارایی مصرف نیتروژن و فسفر در زعفران (چکیده)
28 - اثر نسبت های کشت مخلوط ردیفی نخود و زعفران بر خصوصیات رشدی و عملکرد (چکیده)
29 - الگوریتم بینایی رایانه ای برای ردیف کردن گل زعفران (چکیده)
30 - اثر کاربرد حاصلخیزکننده های خاک و وزن بنه مادری بر خصوصیات رویشی و صفات کیفی زعفران (Crocus sativus L.) (چکیده)
31 - ارزیابی شاخص های گل گیاه دارویی زعفران در کشت مخلوط افزایشی با نخود (چکیده)
32 - تحلیل اقتصادی واجتماعی کشت زعفران در شهرستان تربت حیدریه (چکیده)
33 - آزمون پیوستگی و فرضیه بازار مرکزی محصول زعفران در استان های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی (چکیده)
34 - بررسی عوامل مؤثر بر تجارت زعفران ایران (چکیده)
35 - اندازه گیری همزمان گونه ها به وسیله آنالیز کمومتریکس داده های اسپکتروفتومتری بر روی تقلبات زعفران (چکیده)
36 - ساخت دستگاه تک ساز ردیفی گل زعفران و ارزیابی ردیف کردن گل زعفران (چکیده)
37 - طراحی و ساخت دستگاه تک ساز ردیفی گل زعفران (چکیده)
38 - فنولوژی و روند تشکیل بنه های دختری زعفران (Crocus sativus L.) در طی دوره رشد (چکیده)
39 - تعیین مهم ترین ویژگی های خاکی موثر بر عملکرد زعفران در منطقه ی قاینات (چکیده)
40 - مطالعه خصوصیات کیفی زعفران (Crocus sativus L.) تحت تاثیر انواع کودهای زیستی (چکیده)
41 - مطالعه خصوصیات رویشی زعفران (Crocus sativus L.) تحت تأثیر مدیریت تغذیه و وزن بنه مادری (چکیده)
42 - اثر مدیریت تغذیه بر عملکرد بنه و گل گیاه نقدینه زعفران (Crocus sativus L.) (چکیده)
43 - اثر سن مزرعه بر محتوی ترکیبات فنولی و نیتروژن درریزوسفر، اندام¬های هوایی و زیرزمینی زعفران (Crocus sativus L.) (چکیده)
44 - اثر بستر کود دامی و محلول پاشی برگی بر خصوصیات زراعی و عملکرد بنه و گل زعفران (Crocus sativus L.) در مزرعه شش ساله (چکیده)
45 - اثر حاصلخیزکننده¬های مختلف خاک بر خصوصیات زراعی بنه و گل زعفران (Crocus sativus L.) (چکیده)
46 - اثر تغذیه برگی بر عملکرد گل و کلاله زعفران (Crocus sativus L.) (چکیده)
47 - بررسی غلظت محلول غذایی، زمان و دفعات مناسب برگپاشی بر رشد بنه‌های دختری زعفران (چکیده)
48 - ارزیابی پتانسیل گرمایش جهانی نظام¬ تولید زعفران (مطالعه موردی: استان خراسان) (چکیده)
49 - بررسی ضریب خاموشی، روند جذب و کارایی مصرف نور در زعفران (چکیده)
50 - بررسی علل گسترش کشت محصول زعفران در نواحی معتدل کوهستانی استان گلستان (مورد، روستای وامنان) (چکیده)
51 - بررسی تاثیر دفعات آبیاری و اندازه بنه مادری بر عملکرد گل، درصد کروسین، پیکروکروسین و سافرانال در زعفران (Crocus sativus L.) (چکیده)
52 - کارایی جذب و مصرف نیتروژن در زعفران تحت تاثیر سطوح آبیاری و کشت پرتراکم بنه (چکیده)
53 - اثر نسبت‌های کشت مخلوط افزایشی زیره سبز (Cuminum cyminum L.) با زعفران (Crocus sativus L.) بر عملکرد و اجزای عملکرد (چکیده)
54 - ارزیابی عملکرد و شناسایی مناطق مستعد کشت زعفران در استان خراسان رضوی بر اساس شاخصهای دمایی (چکیده)
55 - بررسی تجربی اثر نوسانات نرخ ارز بر تقاضای صادرات زعفران ایران: رویکرد پویای میان گروهی تلفیقی (PMG) (چکیده)
56 - بررسی عملکرد گل و بنه زعفران (Crocus sativus L.) در سال اول پس از کشت در واکنش به تراکم کاشت و میزان کود دامی (چکیده)
57 - اثر غلظت های عصاره آبی اندام های زعفران بر خصوصیات جوانه‌زنی و رشد اولیه سه گونه علف هرز (چکیده)
58 - اثر سن مزرعه و منطقه بر عملکرد و فراوانی بنه در گروه های مختلف وزنی زعفران زراعی (Crocus sativus L.) (چکیده)
59 - اثر محافظت اشعه عصاره آبی کلاله گیاه زعفران در لنفوسیت های خون محیطی انسان با استفاده از آزمون میکرونوکلئوس در سلولهای دو هسته ای (چکیده)
60 - ارزیابی اثرات بافت خاک بر رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus L (چکیده)
61 - ارزیابی اثر روش کاشت، وزن و تراکم بنه بر ویژگی های رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) (چکیده)
62 - واکاوی آثار و عوامل موثر بر گسترش الگوی کشت زعفران در شهرستان نیشابور ( مطالعه موردی : دهستان اسحاق آباد) (چکیده)
63 - اثر خصوصیات فیزیکوشیمیایی خاک بر ویژگی های مورفولوژیکی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) (چکیده)
64 - تأثیر وزن بنه مادری و محلول پاشی بر ویژگی های بنه دختری و عملکرد گل زعفران (Crocus sativus L.) در سال اول (چکیده)
65 - مکان یابی مناطق مناسب کشت زعفران در شهرستانهای سبزوار و تربت حیدریه با بررسی عوامل اقلیمی مؤثر (چکیده)
66 - تاثیر عوامل مختلف اقلیمی بر عملکرد زعفران در مشهد (چکیده)
67 - تاثیر اختلاف درجه حرارت شبانه روز بر عملکرد زعفران در استان خراسان رضوی (چکیده)
68 - اثر مدت زمان نگهداری بنه در دمای القایی بر خصوصیات گلدهی زعفران (چکیده)
69 - بررسی خصوصیات زراعی بنه زعفران (Crocus sativus L.) تحت تاثیربافت های مختلف خاک (چکیده)
70 - مطالعه اثر بسترهای کشت بر عملکرد گل زعفران (Crocus sativus L.) (چکیده)
71 - بررسی اثر سیاست پولی بر قیمت محصولات کشاورزی (ARDL مطالعه موردی: زعفران(کاربرد الگوی (چکیده)
72 - پیشبینی قیمت خرده فروشی زعفران استان خراسان رضوی (چکیده)
73 - اثر سطوح آبیاری و تراکم کاشت بر جذب نیتروژن در بنه های دختری زعفران (چکیده)
74 - شناسایی برخی تقلبات زعفران (Crocus sativus) با استفاده از نشانگر مولکولی ITS (چکیده)
75 - بهینه سازی تراکم و وزن بنه زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از طرح مرکب مرکزی (چکیده)
76 - اثر مدیریت تغذیه ای بر عملکرد گل و رشد بنه در گیاه زعفران مزروعی (Crocus sativus L.) (چکیده)
77 - بررسی تأثیر بافت خاک و تراکم بر خصوصیات بنه و عملکرد گل زعفران (چکیده)
78 - بررسی مزیت نسبی تولید و صادرات زعفران (چکیده)
79 - بررسی اثرات زیست محیطی نظام تولید زعفران در استان خراسان بر مبنای کود نیتروژن با استفاده از ارزیابی چرخه حیات (چکیده)
80 - مطالعه فنولوژی زعفران بر اساس رشد اندام های زیر زمینی گیاه (چکیده)
81 - نقش اندازه بنه مادری و نوع کود بر کارایی مصرف نیتروژن زعفران زراعی (چکیده)
82 - بررسی رابطه عناصر کم مصرف با عملکرد اقتصادی زعفران در منطقه قاین (چکیده)
83 - بررسی واکنش گیاه زعفران (.Crosus sativus L) به تنش یخ زدگی در شرایط کنترل شده (چکیده)
84 - شبیه سازی شاخص سطح برگ زعفران بر اساس زمان حرارتی تجمعی (چکیده)
85 - محاسبه ضریب خاموشی نور در مزارع یکساله و دو ساله زعفران (چکیده)
86 - جایگاه زعفران ارگانیک در سبد مصرفی آتی خانوارها و عوامل موثر برآن (چکیده)
87 - بررسی تاثیر نوسانات نرخ ارز بر قیمت صادراتی محصولات کشاورزی مطالعه موردی زعفران ایران Fulltext (چکیده)
88 - تعیین ارزش غذایی بقایای زعفران در مراحل مختلف برداشت به روشهای درون کیسه ای و آزمایشگاهی (تولید گاز (چکیده)
89 - اثر میزان آبیاری و کشت متراکم بر جذب فسفر و رشد بنه های دختری زعفران (چکیده)
90 - کاربرد روش تحلیل پوششی داده ها در بررسی کارایی تولید زعفران (مطالعه موردی شهرستان قائن) (چکیده)
91 - اثر ریزوباکتر های محرک رشد گیاه و مقادیر مختلف کمپوست قارچ بر عملکرد گل و خصوصیات بنه ی زعفران (Crocus sativus L.) در یک سیستم زراعی ارگانیک (چکیده)
92 - اثرات تغذیه خاکی و برگی بر رشد بنه و عملکرد گل زعفران (Crocus sativus L.) در مزرعه شش ساله (چکیده)
93 - تاثیر وزن بنه مادری و سطوح مختلف کود گاوی بر عملکرد بنه و گل زعفران (Crocus sativus L.) (چکیده)
94 - نقش اندازه بنه مادری، کودهای آلی و محلول پاشی عناصر غذایی بر رفتار بنه و جذب فسفر در زعفران (Crocus sativus L.) (چکیده)
95 - گزارش دوگونه نماتدی جدیدبرای فون نماتد های ایران از گیاه زعفران (چکیده)
96 - مطالعه اثر کودهای دامی، شیمیایی و اندازه بنه مادری بر ویژگی های بنه های دختری و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) (چکیده)
97 - بررسی ویژگی های زراعی و رفتار بنه های زعفران (Crocus sativus L.) در واکنش به سطوح کشت پرتراکم و کاربرد کود دامی در سال دوم (چکیده)
98 - مقایسه و بررسی اثر تراکم و وزن بنه بر عملکرد و اجزاء عملکرد زعفران در بسترهای خاکی و هیدروپونیک در تونل پلاستیکی (چکیده)
99 - اثرات تاریخ و مقادیر کاربرد کاه و کلش گندم برخصوصیات بنه های دختری و گل انگیزی زعفران در سال دوم (چکیده)
100 - پژوهش های زراعی زعفران در ایران: روند گذشته و نگاهی به آینده (چکیده)
101 - ارزیابی اثر بافت خاک و سطوح پلیمر سوپرجاذب بر خصوصیات زراعی و عملکرد زعفران (چکیده)
102 - ارزیابی عملکرد گل زعفران (Crocus sativus L.) تحت تاثیر وزن بنه و کود گاوی (چکیده)
103 - تاثیر وزن بنه مادری و کود گاوی بر تولید بنه های دختری زعفران (Crocus sativus L.) (چکیده)
104 - بررسی غلظت، زمان و دفعات مناسب برگپاشی در رشد رویشی و تولید بنه‌های دختری زعفران (Crocus sativus L.) با استفاده از محلول غذایی کامل (چکیده)
105 - بررسی الگوی انتقال مکانی قیمت زعفران در استان های ایران (چکیده)
106 - جداسازی و شناسایی قارچهای خاکزی مزارع زعفران دراستان خراسان جنوبی (چکیده)
107 - بررسی تأثیر فاصله آبیاری و ترکیب های کشت مخلوط مرزنجوش (Origanum vulgare) و زعفران (Crocus sativus) بر خنک شدن بنه ها بمنظور کاهش اثرات نامطلوب تغییر اقلیم (چکیده)
108 - نقش اندازه بنه، کودهای آلی و محلول پاشی بر عملکرد بنه و جذب فسفر در زعفران در شرایط کنترل شده (چکیده)
109 - اثرات عصاره ی الکلی گلبرگ زعفران ( Crocus sativus L) بر پارامترهای بیوشیمیایی خون در موش های صحرایی نر (چکیده)
110 - اثر کودهای زیستی و شیمیایی بر عملکرد گل و بنه های دختری زعفران (چکیده)
111 - بررسی تأثیر نوع حلال و روش استخراج بر میزان اولئورزین بدست آمده از زعفران (چکیده)
112 - شناسایی عوامل موثر بر کشت وتوسعه زعفران در شهرستان باخرز نمونه مورد مطالعه: دهستان بالاولایت (چکیده)
113 - بررسی عوامل گسترش کشت زعفران در شهرستان نیشابور نمونه موردی : روستای اسحق آباد (چکیده)
114 - ارزیابی عملکرد گل و کلاله زعفران تحت تأثیر بافت خاک (چکیده)
115 - اثر سطوح پلیمر سوپرجاذب بر عملکرد گل و کلاله زعفران (چکیده)
116 - بررسی عوامل موثر بر توسعه ی بازار زعفران با استفاده از روش دلفی فازی (چکیده)
117 - اثر گیاهان پوششی بعنوان راهکاری پایدار در مدیریت علف های هرز و عملکرد زعفران (چکیده)
118 - ارزیابی خصوصیات جوانه زنی دو گونه هرز خردل وحشی و شلمی تحت تأثیر غلظت های مختلف عصاره آبی اندام های هوایی و بنه زعفران (چکیده)
119 - ارزیابی جمعیت، تراکم و زیست توده علف های هرز مزرعه زعفران تحت تأثیر کاربرد بقایای گیاهی (چکیده)
120 - مطالعه خصوصیات جوانه زنی و رشد اولیه یولاف وحشی تحت تأثیر عصاره آبی اندام های مختلف گیاه دارویی زعفران (چکیده)
121 - ارزیابی رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) تحت تأثیر کمپوست بستر قارچ و تراکم بنه (چکیده)
122 - اثر مدیریت بقایای گیاهی و کاشت گیاهان پوششی بر تراکم و جمعیت علف های هرز و خصوصیات زراعی و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) (چکیده)
123 - ارزیابی ویژگی های رشد و عملکرد زعفران (Crocus sativus L.) تحت تأثیر بسترهای کشت آلی و روش های مختلف کاشت (چکیده)
124 - تأثیر سن مزرعه، وزن بنه و مقادیر کود دامی بر عملکرد بنه و کلاله زعفران (Crocus sativa L.) در شرایط مشهد (چکیده)
125 - بررسی سینتیکی فعالیت پراکسیدازی در بنه های زعفران مزروعی در دوره های خواب و بیداری (چکیده)
126 - بررسی اثرات عصاره آبی-الکلی زعفران (Crosus sativus L.) بر فراسنجه های خونی در موش صحرایی (چکیده)
127 - بررسی اثرات عصاره آبی-الکلی گلبرگ زعفران(Crosus sativus L.)بر پارامترهای خونی در موش صحرایی (چکیده)
128 - نقش تغییرات اقلیمی برگسترش کشت زعفران در شهرستان باخرز (چکیده)
129 - تعیین ارزش غذایی بقایای زعفران خشک و سیلو شده به روش های درون کیسه ای و آزمایشگاهی (چکیده)
130 - ارائه رویکرد ترکیبی Delphi-AHP-TOPSIS جهت انتخاب محصول نهایی زعفران مناسب (چکیده)
131 - تبیین تأثیر اطلاعات در شرکتهای بازرگانی زعفران استان خراسان و طرح وبگاه بر ابعاد اعتماد الکترونیکی (چکیده)
132 - ارزیابی تأثیر وزن های مختلف بنه بعنوان راهکاری ارگانیک بر تراکم و زیست توده علف های هرز و عملکرد زعفران (چکیده)
133 - ارزیابی قابلیت کنترل بیولوژیکی جدایه های گونه های تریکودرما علیه Bipolaris australiensis و Botrytis cinerae عوامل پوسیدگی بنه ی زعفران در شرایط آزمایشگاه (چکیده)
134 - معرفی قارچهای عامل پوسیدگی بنه ی زعفران برای اولین بار در دنیا از ایران (چکیده)
135 - بررسی پتانسیل آللوپاتی اندام های مختلف زعفران بر خصوصیات جوانه زنی تاجریزی و سلمه تره (چکیده)
136 - بررسی اثر مقادیر کمپوست قارچ بر ضریب همبستگی بین شاخص تنوع علف های هرز و عملکرد کلاله زعفران (چکیده)
137 - اثر وزن بنه بر ضرایب همبستگی بین شاخص های تنوع علف های هرز و عملکرد کلاله زعفران (چکیده)
138 - تعیین تقلبات گیاهی زعفران با استفاده از مارکر مولکولی ITS (چکیده)
139 - ارزیابی اثر تراکم بالای بنه و سه روش کاشت بر برخی ویژگی های زراعی زعفران و رفتار بنه ها (چکیده)
140 - اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران (چکیده)
141 - تأثیر کودهای آلی، شیمیایی و زیستی بر تعداد و وزن بنه زعفران (چکیده)
142 - تأثیر کشت پرتراکم و عمق کاشت بنه بر ویژگیهای زراعی زعفران(Crocus sativus L.) و رفتار بنه ها (چکیده)
143 - بررسی درجه حرارت های حداقل، میانگین و حداکثر در خراسان جنوبی به منظور شناسایی مناطق مستعد کشت زعفران با استفاده از GIS (چکیده)
144 - تاثیر انواع کود های شیمیایی و آلی بر فاکتور های رشدی بنه و عملکرد زعفران (چکیده)
145 - تاثیر تراکم بنه و زمان اولین آبیاری بر وضعیت رشدی بنه های زعفران (چکیده)
146 - مطالعه تاثیر کمپوست قارچ بر خصوصیات رویشی و عملکرد زعفران (Crocus Sativus L.) (چکیده)
147 - اثرات الگوی کاشت و زمان اولین آبیاری بر رشد و عملکرد زعفران(Crocus sativus L.) (چکیده)
148 - بررسی اثر تنش یخ زدگی بر میزان نشت الکترولیت ها در گیاه زعفران (Crocus sativus L.) تحت شرایط کنترل شده (چکیده)
149 - ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی زعفران طی دوره ی نگه داری یکساله (چکیده)
150 - برآورد تابع عرضه و تقاضای صادرات زعفران ایران با سیستم معادلات همزمان (چکیده)
151 - اثر تنش خشکی، اندازه و پوشش بنه بر خصوصیات مورفواکوفیزیولوژیکی زعفران در شرایط گلخانه (چکیده)
152 - بررسی امکان جداسازی ناخن به عنوان ناخالصی از کلاله زعفران خشک به روش الکترواستاتیک (چکیده)
153 - ارزیابی ویژگیهای کیفی و میزان آلودگی میکروبی نمونه های زعفران خشک شده به روش مایکروویو (چکیده)
154 - تأثیر افزایش درجه حرارت بر رفتار گلدهی زعفران(Crocus sativus L ) (چکیده)
155 - زعفران مفید یا سمی؟ (چکیده)
156 - بررسی اثر دما، فعالیت آبی و مدت نگه‌داری بر شدت رنگ، عطر و تلخی کلاله زعفران (چکیده)
157 - مدلسازی تاثیر تغییر اقلیم بر رفتار گلدهی زعفران (Crocus sativus L) (چکیده)
158 - اثرات آللوپاتیک عصاره برگ و بنه زعفران (Crocus sativus ) بر رشد گیاهچه تاج خروس و سلمه تره (چکیده)
159 - بررسی اثرات غلظت های مختلف عصاره آبی زعفران بر بیوسنسور میکروبی لومینسانس E.coli SM10 S1 (چکیده)
160 - بررسی عوامل موثر بر ارزش صادرات محصولات کشاورزی باتاکید بر استانداردهای صادرات (پسته،بادام،زعفران،خرماوسیب) (چکیده)
161 - بررسی مناسب ترین زمان شروع آبیاری زراعت زعفران در استان های خراسان رضوی،شمالی و جنوبی (چکیده)
162 - کشت زعفران در بریتانیا (چکیده)
163 - ارزیابی عملکرد زعفران Crocus sativus L در کشت مخلوط باغلات، حبوبات و گیاهان زراعی (چکیده)
164 - اثر آللوپاتیک بقایای اندامهای هوایی و کورم زعفران بر رشد گندم ،چاودار، ماش و لوبیا (چکیده)
165 - مقایسه روشهای آبیاری در زعفران زراعی (چکیده)
166 - تاثیر ابیاری تابستانه بر عملکرد زعفران (چکیده)
167 - اثر نوسانات دراز مدت درجه حرارت و بارندگی بر عملکرد زعفران (چکیده)
168 - بررسی و پیش بینی عملکرد محصول زعفران در استان خراسان جنوبی به وسیله عوامل اقلیمی با استفاده از روابط تجربی (چکیده)
169 - تعیین ارزش غذائی علوفه زعفران در تغذیه دام (چکیده)
170 - بررسی تاثیر نوع حلال و روش استخراج بر میزان اولئو رزین به دست امده از زعفران (چکیده)
171 - مدلسازی و شبیه سازی شار درجداسازی غشایی آنتوسیانین از گلبرگ زعفران با استفاده از روشهای تجربی و شبکه عصبی (چکیده)
172 - روابط مکانی بین جمعیت های بانک بذر و گیاهچه علف های هرز دم موشی (Hordeum spontaneum) و شاهی وحشی (Cardaria draba) در مزارع زعفران (Crocus sativus L.) (چکیده)
173 - الگوی پراکنش مکانی بانک بذر علفهای هرز زعفران(Crocus satirus L.) با استفاده از ژئواستاتیستیک (چکیده)
174 - بررسی اثر تاریخ کاشت، اندازه بنه و غلظتهای جیبرلین بر عملکرد زعفران (چکیده)
175 - مطالعه پویایی مکانی جمعیت های علف هرز در یک مزرعه زعفران (Crocus sativus L.) با اسفاده از ژئواستاتیستیک (چکیده)
176 - بررسی تأثیر دوره انتظار، وزن بنه و رژیم های مختلف نوری بر صفات بنه واندام هوایی زعفران (Crocus sativ (چکیده)
177 - بررسي تأثير روشهاي خشك كردن و نور بر ويژگي‌هاي شيميايي زعفران در طول دوره نگهداري (چکیده)
178 - استفاده از برگ زعفران در تغذيه دام (چکیده)
179 - استخراج و شناسايي خصوصيات كمي و كيفي اسانس زعفران (چکیده)
180 - مطالعه مقایسه ای زراعت زعفران در ایران و در ایالت کشمیر هند (چکیده)
181 - پروسیدینگ دومین همایش بیولوژی و بیوتکنولوژی زعفران (چکیده)
182 - اثرات چرا توسط گوسفند بر علفهای هرز زعفران (چکیده)
183 - بررسی اثر وزن و دوره انبارداری بنه بر نحوه تخصیص مواد فتوسنتزی در گیاه زعفران (Crocus sativus L) (چکیده)
184 - ارزیابی روابط کمی بین عملکرد و مصرف عناصر غذایی در زعفران: مطالعه در مزارع کشاورزان (On-farm) (چکیده)