بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

نویسنده: آرش


موارد یافت شده: 431

1 - Development and characterization of electrosprayed Alyssum homolocarpum seed gum nanoparticles for encapsulation of d-limonene (چکیده)
2 - ساختار نوین کنترل توربین بادی با ژنراتور سنکرون با هدف کاهش بارگذاری برج (چکیده)
3 - Rheological properties and bread quality of frozen sweet dough with added xanthan and different freezing rate (چکیده)
4 - Innovative adaptive pitch control for small wind turbine fatigue load reduction (چکیده)
5 - Introducing Prunus cerasus gum exudates: Chemical structure, molecular weight, and rheological properties (چکیده)
6 - اثر روش‌های مختلف خشک کردن بر گرانروی و ژل‌دهی صمغ دانه قدومه شهری (چکیده)
7 - ارائه برنامه بهینه کشت و تحلیل سربهسر برای کشاورزان به کمک رهیافت حداکثر بینظمی (مطالعه موردی: منطقه نظرآباد استان البرز) (چکیده)
8 - Alyssum homolocarpum seed gum-polyvinyl alcohol biodegradable composite film: Physicochemical, mechanical, thermal and barrier properties (چکیده)
9 - تأثیر غلظت‌های مختلف مالتو دکسترین و پروتئین تغلیظ شده آب پنیر بر ویژگی‌های نانو امولسیون اسانس آویشن در آب (چکیده)
10 - تولید میکروالیاف پروتئینی زئین با استفاده از فرآیند الکتروریسی (چکیده)
11 - Effects of NaCl and CaCl2on physicochemical properties of pregelatinized and granular cold-water swelling corn starches (چکیده)
12 - Functional properties of granular cold-water swelling maize starch: effect of sucrose and glucose (چکیده)
13 - Three eriophyoid mite species (Acari: Eriophyoidea: Eriophyidae) from Iran (چکیده)
14 - بررسی امکان تولید نان بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغ های قدومه شهری و زانتان (چکیده)
15 - Physical properties of pregelatinized and granular cold water swellingmaize starches at different pH values (چکیده)
16 - Comparing the effects of sucrose and glucose on functional propertiesof pregelatinized maize starch (چکیده)
17 - بررسی رفتار رئولوژیکی مخلوط صمغ کتیرا با صمغ های قدومه شیرازی، فارسی و خرنوب (چکیده)
18 - بررسی تأثیر دما بر جوانه زنی بذر گیاه کینوا (Chenepodium quinoa Willd) تحت تنش شوری (چکیده)
19 - تولید و ارزیابی کیفی کیک کم کالری پخته شده به روش ماکروویو و بررسی اثر قرمولاسیون بر کاهش بیاتی آن (چکیده)
20 - بررسی تاثیر پ هاش، نمک و حرارت بر ویژگی های کیفی امولسیون روغن در آب تهیه شده با مانو پروتئین مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس (چکیده)
21 - Optimization of Elecrospinning Process of Zein Using Central Composite Design (چکیده)
22 - بررسی علل عدم تقاضای بیمه محصولات کشاورزی از جانب کشاورزان مطالعه موردی: روستای زشک(استان خراسان رضوی) (چکیده)
23 - شناسایی عوامل اقتصادی و اقلیمی اثرگذار بر ارزش افزوده بخش کشاورزی ایران (چکیده)
24 - Physical stability, flow properties and droplets characteristics of Balangu(Lallemantia royleana) seed gum / whey protein stabilized submicron emulsions (چکیده)
25 - تحلیل کمانشی پوسته های استوانه ای دارای سخت کننده تحت اثر ترکیب بارهای محوری و جانبی (چکیده)
26 - اندازه حرکت زاویه ای مداری پارتون ها در نوکلئون: نمایش مدل ولون (چکیده)
27 - Stepwise extraction of Lepidium sativum seed gum: Physicochemical characterization and functional properties (چکیده)
28 - بررسی اثر ناندولون در مقایسه با گروه کنترل در موش های سوری در دوره بلوغ (چکیده)
29 - کاربرد تکنیک جداسازی سلولی Cell Dissociation در مطالعات تولیدمثلی (چکیده)
30 - Encapsulation of caffeine in hydrogel colloidosome: optimization of fabrication, characterization and release kinetics evaluation (چکیده)
31 - Performance and Serum Hepatic Enzymes of Hy-Line W-36 Laying Hens Intoxicated with Dietary Carbon Tetrachloride (چکیده)
32 - Performance of Lepidium perfoliatum seed gum in deep-fried battered chicken nugget: effect of gum concentration and batter temperature (چکیده)
33 - بررسی رفتار وابسته به زمان سس مایونز کم چرب تهیه شده با صمغ قدومه شهری و کنسانتره پروتئین آب پنیر (چکیده)
34 - اثر دما و جایگزینی ایزوله پروتئین سویا بر خصوصیات رفتار جریانی خمیرآبه و ویژگی های کیفی ناگت مرغ سرخ شده به روش عمیق (چکیده)
35 - Preparation and characterization of tragacanth–locust bean gumedible blend films (چکیده)
36 - بررسی ترکیبات فنولی عصاره های استخراج شده از میوه زرشک بی دانه با استفاده از دو روش خیساندن و سیال مادون بحرانی آب (چکیده)
37 - Evaluation of chemical and microbial properties of Iranian white cheese using kefir,yogurt and commercial cheese culture as a starter (چکیده)
38 - اثر صمغ‌های قدومه شهری (Leidium perfoliatum) و زانتان بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان قالبی تهیه شده از آرد گندم (چکیده)
39 - اولویت‌بندی عوامل مؤثر بر تأخیر یا عدم بازپرداخت تسهیلات اعطایی بانک کشاورزی به کشاورزان (چکیده)
40 - A Clustering Approach to Scientific Workflow Scheduling on the Cloud with Deadline and Cost Constraints (چکیده)
41 - Some physico-chemical properties of Prunus armeniaca L. gum exudates (چکیده)
42 - New records of eriophyoid mites (Eriophyoidea: Eriophyidae, Diptilomiopidae) from Iran (چکیده)
43 - ارزیابی میزان جذب روغن ناگت گوشت سرخ شده به روش عمیق تحت تاثیر: افزودن آرد لوبیا قرمز، صمغ کتیرا، دما و زمان (چکیده)
44 - بررسی تاثیرات سینرژیستی اسانسهای آویشن (Ziziphora tenuir)، نعناع (Mentha spp) و کاکوتی (Ziziphora tenuir) در جلوگیری از رشد اشرشیاکلی O157:H7 در شرایط آزمایشگاهی با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) (چکیده)
45 - مقایسه برخی ویژگی ها ی حسی، فیزیکی و بافتی دسر شکلاتی حاوی مقادیر مختلف پروتئین ها ی آلبومین، سدیم کازئینات و کنسانتره آب پنیر (چکیده)
46 - تحلیل آثار قیمت تضمینی گندم بر میزان تولید آن در ایران (چکیده)
47 - بررسی خواص فیزیکی صمغ تراوشی از درخت Prunus armeniaca (چکیده)
48 - بررسی اثر پوشش امولسیونی صمغ قدومه شهری- اسید اولئیک بر کینتیک انتقال جرم و بافت سیب آبگیری شده به روش اسمز (چکیده)
49 - تاثیر زانتان بر خواص فیزیکی و بافتی نان باگت حاوی کنجالۀ ارده (چکیده)
50 - تجزیه و تحلیل آزمایشگاهی تأثیر دما بر ویسکوزیته نانو سیال MR (چکیده)
51 - Interactions between Lepidium perfoliatum seed gum e Grass pea (Lathyrus sativus) protein isolate in composite biodegradable film (چکیده)
52 - مقایسه نتایج حاصل از وارون سازی داده های لرزه ای دوبعدی میدان نفتی هندیجان و بهرگانسر به روش های مختلف (چکیده)
53 - محاسبه تابع ساختار اسپینی عرضی (g2(x,Q^2 در مدل ولون (چکیده)
54 - بررسی تأثیر انجماد، پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون بر ویژگی های امولسیون روغن در آب تثبیت شده با صمغ دانه قدومه شهری و کنسانتره پروتئین آب پنیر (چکیده)
55 - Influence of Interfacial Engineering on Stability of Emulsions Stabilized with Soy Protein Isolate (چکیده)
56 - بررسی عوامل مؤثر بر مصرف آبزیان در شهر مشهد: (مقایسه الگوهای هاردل دوگانه و دومرحله‌ای هکمن) (چکیده)
57 - Application of esterase inhibitors: A possible new approach to protect unsaturated fatty acids from ruminal biohydrogenation (چکیده)
58 - بهبود ویژگی های مقاومت به آب و نفوذپذیری به روغن ظروف خوراکی مناسب برای بسته بندی موادغذایی با استفاده از فیلم های مرکب ایزوله پروتئین سویا، نشاسته ذرت و موم عسل (چکیده)
59 - Effect of layer-by-layer polyelectrolyte method on encapsulation of vanillin (چکیده)
60 - گیاهان دارویی و تاثیر آنها در ناباروری مردان (چکیده)
61 - اثر صمغ گزانتان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی امولسیون روغن در آب تثبیت شده با ایزوله پروتئین خلر (چکیده)
62 - Alyssum homolocarpum seed gum: Dilute solution and somephysicochemical properties (چکیده)
63 - تعیین الگوی بهینۀ زراعی شهرستان اسفراین (کاربرد برنامه ریزی فازی با ارزش بازه ای بر اساس برش های آلفای نامحدود) (چکیده)
64 - بررسی تطبیقی حاشیه خرده فروشی و کارایی بازارهای میوه و تره بار شهرداری و شهری (مطالعه موردی شهرستان مشهد) (چکیده)
65 - اثر عصاره الکلی مریم گلی (Saliva Officinalis N.)بر پارامترهای بیوشیمیایی خون در موش صحرایی نر (چکیده)
66 - مطالعه خواص ویسکوالاستیک و حرارتی صمغ دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) (چکیده)
67 - تحلیل مشارکت مالی کشاورزان برای کاهش اثرات سوء زیست محیطی نهاده های شیمیایی کشاورزی (مطالعه موردی حوضه آبخیز رودخانه کشف رود) (چکیده)
68 - گزینش الگوی بهینه زراعی پایدار با تاکید بر محدودیت منابع آبی (مطالعه موردی: شهرستان کوزران در استان کرمانشاه) (چکیده)
69 - Microencapsulation of vanillin by spray drying using soy protein iisolate– maltodextrin as wall material (چکیده)
70 - Freeze - thaw stability of emulsions with soy protein isolate through interfacial engineering (چکیده)
71 - Extraction of β-glucan from hulless barley cultivar Lut Using high intensity ultrasound (چکیده)
72 - اثر پرایمینگ بذر با سالیسیلیک اسید روی برخی صفات فتوسنتزی لوبیا چشم‌بلبلی تحت تنش کم‌آبی در مرحله گلدهی (چکیده)
73 - Influence of Selected Gums and Pregelatinized Corn Starch on Reduced Fat Mayonnaise: Modeling of Properties by Central Composite Design (چکیده)
74 - تکنیک های نوین بسته بندی جهت افزایش ماندگاری فلفل دلمه (چکیده)
75 - Improving the physical and moisture barrier properties of Lepidium perfoliatum seed gum biodegradable film with stearic and palmitic acids (چکیده)
76 - مدل ولون، توابع توزیع تکانه عرضی غیر تجمعی پروتون و اندازه حرکت زاویه ای (چکیده)
77 - بررسی تاثیر مانو پروتئین استخراج شده از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس بر شاخص ها ی کیفی و پایداری امولسیون روغن در آب (چکیده)
78 - Application of simplex-centroid mixture design to optimize stabilizer combinations for ice cream manufacture (چکیده)
79 - The Effect of Curcumin on Acetaminophen‐Induced Toxicity on Performance and some Blood Parameters of Japanese Quail from 0‐37 Days of Age (چکیده)
80 - فرمولاسیون پاستیل (ژل مک) بادام بر اساس ویژگی‌های حسی، بافتی، پارامترهای رنگی و فعالیت آب آن (چکیده)
81 - بررسی تاثیر یارانه نقدی بر امنیت غذایی خانوارهای روستایی (چکیده)
82 - بررسی اثر صمغ های زانتان و قدومه شهری بر کیفیت و ماندگاری کیک شیفون (چکیده)
83 - بررسی اثر جایگزینی آرد سورگوم بر رفتار فارینوگرافی و ویسکوالاستیک خمیرآرد گندم (چکیده)
84 - اولین گزارش وجود گونه Feltiella acarisuga Vallot (Diptera: Cecidomyiidae) در ایران (چکیده)
85 - اثر اسید سیتریک بر خصوصیات خمیری و قدرت تورم نشاسته با آمیلوز پایین و بالا در برنج (چکیده)
86 - تعیین شرایط بهینه استخراج موسیلاژ دانه به به کمک طرح مرکب مرکزی و ارزیابی برخی خصوصیات عملکردی آن (چکیده)
87 - Investigation of some functional properties of Quince seed mucilage extracted by ultrasound (چکیده)
88 - رابطه بین نسبت طول انگشتان دست برتر با قدرت دست برتر وسطوح هورمون های، رشد، فاکتور رشد شبه انسولینی یک IGF-I) (، کورتیزول سرم و نسبت IGF-I به کورتیزول در کشتی گیران تمرین کرده (چکیده)
89 - بررس اثر پوشش خوراکی کیتوزان و بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر بهبود خواص رنگی و حسی فلفل دلمه (چکیده)
90 - تاثیر پوشش خوراکی کیتوزان و بسته بندی با اتمسفراصلاح شده بر افت وزنی، سفتی بافت و خواص حسی فلفل دلمه ای به روش سطح پاسخ (چکیده)
91 - بررسی خواص ضد میکروبی فیلم کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس گشنیز و پوست لیموترش و تأثیر آن بر افزایش زمان ماندگاری گوشت گوسفند در دمای یخچال (چکیده)
92 - ارزیابی ویژگی های رنگی و بافت سنجی دانه های انار آماده مصرف طی دوره نگهداری و بهینه یابی شرایط مختلف بسته‌بندی با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) (چکیده)
93 - بررسی سینتیک و بهینه سازی شرایط رشد مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس به منظور تولید بیو امولسیفایر مانان با استفاده از پودر آب پنیر (چکیده)
94 - پیش‌بینی تقاضای انواع گوشت در مناطق شهری ایران با استفاده از رهیافت الگوریتم ژنتیک (چکیده)
95 - بررسی تأثیر تغییرات دما وگردش گاز حاصل از احتراق سوخت در بویلرهای چگالشی (چکیده)
96 - شبیه سازی لتیز بولتزمن و حل تحلیلی انتقال حرارت چگالش گازدودکشدر بویلرچگالشی (چکیده)
97 - Government Effectiveness, Rule of Law and Informal Economy in Asian Developing Countries (چکیده)
98 - جایگاه زعفران ارگانیک در سبد مصرفی آتی خانوارها و عوامل موثر برآن (چکیده)
99 - تأثیر عصاره آبی- الکلی صمغ آنغوزه بر وزن بدن و بیضه، هورمون تستوسترون و اسپرماتوژنز در رت های بالغ ویستار (چکیده)
100 - Vibrational spectra of Ocimum basilicum L. seed gum (چکیده)
101 - Effects of Hypericum perforatum extract on IgG titer, leukocytes subset and spleen index in rats (چکیده)
102 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیبر پوسته و مغز هسته خرما (چکیده)
103 - جداسازی و شناسایی لاکتیک اسید باکتری های تزخینه به عنواى فراورده ای سنتی با خاصیت دارویی علیه میکروارگانیسمهای بیماری زا (چکیده)
104 - بررسی اثر مخلوط صمغ قدومه شیرازی–پروتئین آب پنیر تغلیظ شده بر پایداری امولسیون روغن ذرت در آب (چکیده)
105 - بررسی اثر سرریز نوسانات نرخ ارز بر شاخص صنایع کشاورزی پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار (چکیده)
106 - بررسی تاثیر مجاورت بر انتقال قیمت گوشت مرغ در استانهای منتخب کاربردی از الگوی رگرسیون فضایی (چکیده)
107 - بررسی و مدل سازی کمی آب های زیرزمینی (مطالعه موردی: دشت نیشابور) (چکیده)
108 - بررسی تغییرات کیفی منابع آب زیرزمینی درکشاورزی و صنعت (مطالعه موردی دشت نیشابور) (چکیده)
109 - بررسی اثرپوشش خوراکی کیتوزان و بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده بر بهبود خواص رنگی و حسی فلفل دلمه ای (چکیده)
110 - تاثیر بسته بندی و شرایط نگه داری به منظور بهبود ماندگاری دانه های انار (چکیده)
111 - تاثیر بسته بندی بر تغییرات بار میکروبی دانه های انار آماده مصرف طی مدت زمان نگه داری (چکیده)
112 - بررسی مولفه های رنگی دانه های انار بسته بندی شده طی مدت زمان نگه داری (چکیده)
113 - بررسی اثر صادرات بر رشد اقتصادی، زیربنای توسعه پایدار (چکیده)
114 - Simultaneous estimation of controllable parameters in a living tissue during thermal therapy (چکیده)
115 - خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم کربوکسی‌متیل‌سلولز حاوی اسانس‌ گیاهی و تأثیر آن بر رنگ گوشت گوسفند (چکیده)
116 - تاثیر شرایط اتمسقر بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پسته‌ی خشک رقم اوحدی (چکیده)
117 - بررسی تغییرات وزن , pH و مواد جامد محلول دانه های انار بسته بندی شده با روش سطح پاسخ (چکیده)
118 - تکنیک های بسته بندی جهت افزایش ماندگاری میوه ها و سبریجات تازه (چکیده)
119 - Use of quince seed mucilage edible films containing natural preservatives toenhance physico-chemical quality of rainbow trout fillets during cold storage (چکیده)
120 - Effects of saffron (Crocus sativus) petal ethanolic extract on hematology, antibody response, and spleen histology in rats (چکیده)
121 - How Political Indices Affect The Shadow Economy (چکیده)
122 - کاربرد برنامه ریزی فازی با رهیافت بازه ای در تعیین الگوی بهینه کشت شهرستان اسفراین (چکیده)
123 - ﺑﺮآورد ارزش اﻗﺘﺼﺎدی آب ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از رﻫﻴﺎﻓﺖ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪرﻳﺰی رﻳﺎﺿﻲ ﻣﺜﺒﺖ در ﺷﻬﺮﺳﺘﺎن ﻗﻮﭼﺎن (چکیده)
124 - بررسی رفتار خشک شدن پاستیل بادام به کمک خشک کن هوای داغ (چکیده)
125 - بررسی تاثیر جایگزینی صمغ دانه قدومه شیرازی با گوار در فرمولاسیون پاستیل بادام (چکیده)
126 - ارزیابی اثر فراصوت و دما بر ویژگیهای کریستالی و میکروسکوپی گرانولهای نشاستة برنج معلق در آب به روش سطح پاسخ(RSM) (چکیده)
127 - برآورد ارزش اقتصادی آب با استفاده از رهیافت برنامه­ ریزی ریاضی مثبت در شهرستان قوچان (چکیده)
128 - Optimization of extraction, antioxidant activity and functionalproperties of quince seed mucilage by RSM (چکیده)
129 - New Approaches to Bond Between Bamboo and Concrete (چکیده)
130 - تحلیل آماری داده های ژئو تٌکنیک غرب مشهد (چکیده)
131 - ارزیابی ناهمگنی خصو صییات مهندسی خاک در غرب مشهد بر اساس روش های آماری (چکیده)
132 - بهینه سازی چند هدفه مسیر بارگذاری فرآیند هیدروفرمینگ لوله Y- شکل با استفاده از شبکه عصبی و الگوریتم ژنتیک (چکیده)
133 - Effect of quince seed mucilage edible films incorporated with oregano or thyme essential oil on shelf life extension of refrigerated rainbow trout fillets (چکیده)
134 - مطالعه ی ضریب نفوذ موثر، انرژی فعال سازی و رفتار خشک شدن فرمولاسیون های مختلف ترخینه در خشک کن هوای داغ (چکیده)
135 - entanglement between two tavis-cummings systems with N=2 (چکیده)
136 - Estimating the heat source and the heat transfer coefficient simultaneously in a living tissue by conjugate gradient method (چکیده)
137 - بررسی الگوی انتقال مکانی قیمت زعفران در استان های ایران (چکیده)
138 - خوشه بندی بافت خاک در غرب مشهد و بررسی روابط فیزیکی هر خوشه (چکیده)
139 - بررسی تاثیر تیمارهای مختلف بر تغییر رنگ و مدلسازی ریاضی رفتار خشک شدن ترخینه در خشک‌کن هوای داغ (چکیده)
140 - بررسی تاثیـر استفاده از وسایل کمک آموزشی و تکنولوژی آموزش بر یادگیری و کیفیت تدریس (چکیده)
141 - مدل سازی و بهینه سازی خصوصیات بافتی سس مایونز کم کالری حاوی زانتان، گوار و نشاسته ذرت پری ژلاتینه به عنوان جانشین چربی (چکیده)
142 - تعیین الگوی بهینه کشت در مقیاس محلی با هدف کاهش تخریب اراضی با استفاده از مدل برنامه‌ریزی خطی (مطالعه‌ی موردی: منطقه‌ی روئین، استان خراسان شمالی) (چکیده)
143 - بررسی تأثیر کونژوگه پروتئین آب پنیر- نشاسته بر شاخص های کیفی امولسیون روغن در آب (چکیده)
144 - ارزیابی فرمول های مختلف پاستیل بادام با تکیه بر ویژگی های حسی و تکنیک پردازش تصویر (چکیده)
145 - Optimization of optical properties of edible film based on Latirus sativus protein isolate (چکیده)
146 - اثرات عصاره ی الکلی گلبرگ زعفران ( Crocus sativus L) بر پارامترهای بیوشیمیایی خون در موش های صحرایی نر (چکیده)
147 - بررسی امکان استفاده از کربن‌ آلی خاک به عنوان شاخصی برای تصمیم‌سازی درباره تغییر کاربری‌ اراضی (چکیده)
148 - Evaluation of mechanical properties of edible film based on Latirus sativus protein isolate (چکیده)
149 - بررسی اثر صمغ دانه بالنگو شیرازی و پروتئین آب پنیر بر پایداری امولسیون روغن در آب (چکیده)
150 - بررسی نقشه تجاری کشمش صادراتی ایران براساس شاخصهای مزیت نسبی (چکیده)
151 - Physical, barrier and antioxidant properties of a novel plasticizededible film from quince seed mucilage (چکیده)
152 - Quality of bovine chilled or frozen-thawed semen after addition of omega-3 fatty acids supplementation to extender (چکیده)
153 - Dynamic rheological properties of Lepidium perfoliatum seed gum: Effect of concentration, temperature and heating/cooling rate (چکیده)
154 - Lepidium perfoliatum seed gum: A new source of carbohydrate tomake a biodegradable film (چکیده)
155 - ارزیابی کیفیت مخزنی در یکی از میادین نفتی خلیج فارس با استفاده از وارون سازی لرزه ای به روش sparse spike (چکیده)
156 - ارزیابی تغییرات امپدانس صوتی با استفاده از خواص پتروفیزیکی و وارونسازی داده های لرزه ای در یکی از میادین نفتی خلیج فارس (چکیده)
157 - Quince seed mucilage films incorporated with oregano essential oil: Physical, thermal, barrier, antioxidant and antibacterial properties (چکیده)
158 - تحلیل حساسیت خرابی پیشرونده قاب های خمشی فولادی (چکیده)
159 - رابطه ضریب افزایش بار دینامیکی در تحلیل واژگونی پیشرونده سازه های فولادی (چکیده)
160 - Characterization of antioxidant–antibacterial quince seed mucilagefilms containing thyme essential oil (چکیده)
161 - progressive collapse analysis of steel frames: simplified procedure and explicit expression for dynamic increase factor (چکیده)
162 - Effects of chicory root powder on growth performance and histomorphometry of jejunum in broiler chicks (چکیده)
163 - The effects of addition of omega-3, 6, 9 fatty acids on the quality of bovine chilled and frozen-thawed sperm (چکیده)
164 - مقایسه عملکرد سیستم تعلیق هوشمند MR با سیستم تعلیق هیدرولیک در صنعت خودروسازی (چکیده)
165 - تعیین الگوی بهینه کشت با هدف تولید محصولات زراعی ارگانیک به کمک رهیافت برنامه ریزی آرمانی ترتیبی توسعه یافته(ELGP)، (مطالعه موردی: شهرستان گرگان) (چکیده)
166 - برآورد کارایی فنی چندمحصولی گاوداری های شیری استان خراسان شمالی (کاربرد تابع تولید مرزی تصادفی و تابع تولید مرزی فاصله ای تصادفی) (چکیده)
167 - تعیین معیارهای ارزیابی اراضی به منظور شناسایی اراضی مناسب کشت محصولات دیم منطقه روئین، خراسان شمالی (چکیده)
168 - تاثیر افزودن اینولین و فرآیند ریزپوشانی بر میزان زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی در طول دوره نگهداری ماست بستنی سین بیوتیک (چکیده)
169 - تاثیر دو برنامه کاهش وزن بر مقادیر پروتئین وابسته به آگوتی AgRP پلاسمای کشتی گیران نخبه.The Effect of Two Weight Loss Protocols on Plasma Concentration of Agouti Related Peptide (AgRP) in Elite Wrestlers (چکیده)
170 - شناسایی عوامل موثر بر استفاده از ظرفیت تولیدی صنایع غذایی و آشامیدنی (چکیده)
171 - بررسی اثر صمغ قدومه شهری بر ویژگی های امولسیون روغن ذرت در آب تولید شده با امواج فراصوت (چکیده)
172 - Physical and flow properties of D-limonene-in-water emulsions stabilized with whey protein concentrate and wild sage (Salvia macrosiphon) seed gum (چکیده)
173 - Price Transmission Analysis in Chicken Iran Market (چکیده)
174 - مطالعه پارامترهای موثر بر طراحی هیدروفویل NACA0009 به عنوان سکان شناورهای تندرو بصورت 3D (چکیده)
175 - اثر عصاره صمغ آنغوزه (Ferula assafoetida) بر پارامترهای خون و هیستوپاتولوژی بیضه در رت های نر ویستار (چکیده)
176 - بررسی و مقایسه اثر ترکیبات بازدارنده طبیعی در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس در نمونه های دوغ صنعتی با استفاده از روش سطح پاسخ (چکیده)
177 - Hypolipidemic and antioxidative effects of Curcumin on blood parameters, humoral immunity, and jejunum histology in Hy-line hens (چکیده)
178 - The effect of omega-3 fatty acids addition in sperm extenders on the quality of frozen bovine semen (چکیده)
179 - Frames and Homogeneous Spaces (چکیده)
180 - فراتحلیل پژوهش‌های انجام‌شده در حوزه رضایت از سفر (چکیده)
181 - بهینه یابی شرایط شفاف سازی آب کیوی با استفاده از آنزیم پکتیناز، بنتونیت و پلی وینیل پلی پرولیدون (چکیده)
182 - Antimicrobial properties of plant extracts of Thymus vulgaris L., Ziziphora tenuior L. and Mentha Spicata L., against important foodborne pathogens in vitro (چکیده)
183 - تولید ترکیبات مختلف مولد عطر و طعم با استفاده از مهندسی متابولیک بوسیله ی لاکتیک اسید باکتری ها (چکیده)
184 - بررسی روش های نوین پاستوریزاسیون تخم مرغ (چکیده)
185 - NEW APPROACHES TO BOND BETWEEN BAMBOO AND CONCRETE (چکیده)
186 - بررسی عوامل مؤثر بر قیمت ذرت در بورس کالای ایران (چکیده)
187 - نقش و عمل کرد بازار کالای ایران در تعیین قیمت محصولات کشاورزی با به کارگیری تحلیل فرآیند شبکه (ANP) (چکیده)
188 - بررسی اثرات عصاره آبی-الکلی زعفران (Crosus sativus L.) بر فراسنجه های خونی در موش صحرایی (چکیده)
189 - بررسی اثرات عصاره آبی-الکلی گلبرگ زعفران(Crosus sativus L.)بر پارامترهای خونی در موش صحرایی (چکیده)
190 - Continuous Gabor transform for a class of non-Abelian groups (چکیده)
191 - میزان فراوانی آسیب های ورزشی و علل مرتبط با آن در دانش آموزان پسر شرکت کننده درالمپیاد سال 89 خراسان رضوی (چکیده)
192 - بررسی و آزمون فرضیه ارزیابی اشتباه( misvaluation hypothesis )در شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران (چکیده)
193 - اثرات عصاره آبی-الکلی گشنیز بر فراسنجه های بیوشیمیایی و ایمنی خون در موش های صحرایی نر (چکیده)
194 - بررسی اثرات سطوح مختلف عصاره گل راعی (Hypericum perforatum) بر برخی صفات خونی در موش های صحرایی (چکیده)
195 - اثرات سطوح مختلف عصاره گل راعی (Hypericum prforatum) بر برخی فراسنجه های خونی در موش های صحرایی (چکیده)
196 - بررسی تاثیر عصاره هیدرو الکلی مریم گلی(Salvia officinalis L.) بر برخی فاکتورهای خون موش صحرایی نرویستار (چکیده)
197 - بررسی تاثیر سطوح مختلف عصاره مریم گلی (Salvia officinalis L.) بر برخی پارامترهای بیوشیمیایی خون در موشهای صحرایی (چکیده)
198 - تاثیر عصاره مریم گلی(Salvia officinalis L.) بر اندیکس طحال و تغییرات بافت شناسی آن در موش های نر نژاد ویستار (چکیده)
199 - بررسی تاثیر عصاره آنغوزه بر عملکرد تولید مثلی و هیستوپاتولوژی بیضه موش های صحرایی نر ویستار (چکیده)
200 - تاثیر عصاره آبی-الکلی آنغوزه بر عملکرد تولید مثلی رتهای وپستار نر (چکیده)
201 - اثر افزودن روغن کانولا در آب آشامیدنی گاوهای دوره ی انتقال بر متابولیت های خونی (چکیده)
202 - اثر افزودن روغن گلیسرول و کانولا در آب آشامیدنی بر عملکرد تولیدی گاوهای شیری در دوره ی انتقال (چکیده)
203 - Effect of temperature on microbial changes during kimchi fermentation (چکیده)
204 - اثر عصاره آنغوزه بر متابولیسم گلوکز و لیپوپروتیین های خون رت های نر ویستار (چکیده)
205 - بررسی آزمایشگاهی اثر داغ کردن سیلندر بر دنباله جریان عبوری از روی آن به کمک تونل باد و جریان سنج سیم داغ (چکیده)
206 - بررسی آزمایشگاهی اثر شدت اغتشاشات جریان ورودی بر روی ضریب پسا و اغتشاشات سرعت در جریان عبوری از روی استوانه داغ (چکیده)
207 - Isolation, identification and comparison of lactic acid bacteria from fermented be produced in Iran Kimchi with Korean commercial samples: introduction of a probiotic product (چکیده)
208 - بیوسنتز نانو ذرات طلا و نقره با استفاده از قارچ ورتی سیلیوم و فوزاریوم (چکیده)
209 - بررسی تاثیر لاکتیک اسید باکتری های موجود در غذای سنتی ترخینه بر روی بهداشت و سلامت آن (چکیده)
210 - بررسی روش های فرآوری خاویار و کنترل کیفی آن (چکیده)
211 - بررسی ارزش تغذیه ای و نقش سلامتی زایی خاویار (چکیده)
212 - بررسی تاثیر بسته‌بندی بر خصوصیات کیفی وبازاریابی صنعتی کیمچی حاوی عصاره ماهی و میگو (چکیده)
213 - Influence of main emulsion components on the physical properties of corn oil in water emulsion: Effect of oil volume fraction, whey protein concentrate and Lepidium perfoliatum seed gum (چکیده)
214 - Studies on the steady shear flow behavior and functional properties of Lepidium perfoliatum seed gum (چکیده)
215 - بررسی بهداشت و کنترل کیفیت کیمچی با استفاده از باکتریهای آغازگر (چکیده)
216 - تاثیر شرایط شبیه‌سازی شده معده و روده بر زنده‌مانی باکتری پروبیوتیک ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) در بستنی ماستی سین‌بیوتیک (چکیده)
217 - بررسی عوامل موثر بر سرمایه گذاری خالص تحت انتظارات عقلایی در ایران (چکیده)
218 - بررسی کارآیی فنی تولیدکنندگان زرشک در استان خراسان جنوبی (چکیده)
219 - تاثیر شعاع خمیدگی گوشه بر ظرفیت کمانش موضعی ارتجاعی اعضای فشاری ساخته شده از مقاطع نورد سرد (چکیده)
220 - تحلیل تقریبی خرابی پیشرونده سازه های فولادی (چکیده)
221 - Evaluation of the nutritional value of sunflower meal and its effect on performance, digestive enzyme activity, organ weight, and histological alterations of the intestinal villi of broiler chickens (چکیده)
222 - The environmental impact assessment of wheat and barley production by using life cycle assessment (LCA) methodology (چکیده)
223 - تأثیر عصاره آبی گیاه گشنیز بر فراسنجه های بیوشیمیایی وایمنی خون درموش های صحرایی نر (چکیده)
224 - تاثیر درازمدت دیم‌کاری بر میزان کربن آلی خاک در منطقه روئین، شمال شرق ایران (چکیده)
225 - بررسی روند تولید و تجارت پنبه و ساختار بازار جهانی این محصول (چکیده)
226 - بهینه سازی سرمایه گذاری در ماشینهای کشاورزی با استفاده از مدل برنامه ریزی خطی (چکیده)
227 - The Effects of Omega- 3,6,9 Fatty Acids on the Quality of Bovine Chilled Semen (چکیده)
228 - Addition of omega-3 unsaturated fatty acids in sperm extender does not improve the quality of chilled bovine sperm (چکیده)
229 - Effects of addition of Omega-3,6,9 fatty acids to the semen extender on the characteristics of frozen-thawed bull Sperm (چکیده)
230 - بررسی و مقایسه روشهای مختلف نشت یابی خطوط لوله بر پایه ی پایش محاسباتی (چکیده)
231 - بهینه یابی شرایط تصفیه شربت خام چغندر قند با استفاده از بنتونیت با روش سطح پاسخ (RSM) (چکیده)
232 - تجزیه و تحلیل مکانی و فرم نبکاها به منظور بررسی فرسایش بادی و حفاظت خاک (مطالعه موردی: میانکاله در جنوب شرقی خزر ) (چکیده)
233 - Effect of Lepidium perfoliatum seed gum addition on whey protein concentrate stabilized emulsions stored at cold and ambient temperature (چکیده)
234 - بررسی عرضه ی خوراک دام و طیور برای کفایت عرضه ی مواد پروتیینی حیوانی در ایران (چکیده)
235 - Sedimentological, geochemical and geomorphological factors in formation of coastal dunes and nebkha fields in Miankaleh coastal barrier system (Southeast of Caspian Sea, North Iran) (چکیده)
236 - تأثیر پیش تیمار بذر با سالیسیلیک اسید بر برخی از ویژگی های مورفوفیزیولوژیک و عملکرد لوبیا چشم بلبلی (Vigna unguiculata L.) تحت تنش کم آبی (چکیده)
237 - Triple Fortification of salt with Iodine, vitamin A and Encapsulated iron compounds: Stability and bioavailibility (چکیده)
238 - تعیین الگوی کشت تحت سه استراتژی اقتصادی،اجتماعی و زیست محیطی باکاربرد الگوریتم ژنتیک (مطالعه موردی مشهد) (چکیده)
239 - بررسی کارایی تخصیصی و فنی کشاورزان تحت پوشش بیمه (مطالعه موردی: جوکاران استان خراسان رضوی) (چکیده)
240 - Influence of thermal treatments on textural characteristics of cress seed (lepidium sativum) gum gel (چکیده)
241 - تأثیر پرایمینگ سالیسلیک اسید بر عملکرد و اجزای عملکرد دانه لوبیا چشم بلبلی تحت تنش کم آبی در مرحله زایشی (چکیده)
242 - Prebiotic effectiveness of oligosaccharides extracted from Jerusalem artichoke tubers on selected lactobacilli and pathogenic microorganisms (چکیده)
243 - Economic evaluation of hybrid renewable energy systems for rural electrification in Iran—A case study (چکیده)
244 - Holocene Sedimentation Rate in Gorgan Bay and Adjacent Coasts in Southeast of Caspian Sea (چکیده)
245 - طراحی و شبیه سازی دو روش پایش خط لوله به جهت تشخیص نشت (چکیده)
246 - Comparison rumen degradability of Phragmites australis,Nitraria schoberi and atriplex canescens species with wheat straw and alfalfa hay (چکیده)
247 - Comparison rumen degradability of Sedilitzia rosmarinus,halocnemum strobilaceum and kochia scoparia with wheat straw and alfalfa hay (چکیده)
248 - Application of Gray-Fuzzy-Markov Chain Method for Day-Ahead Electric Load Forecasting (چکیده)
249 - Effect of Extraction Procedures on Functional Properties of Eruca sativa Seed Mucilage (چکیده)
250 - تاثیر شش هفته تمرینات کشتی و تمرینات آمادگی جسمانی دایره ای بر بیان ژن ABCA1 لنفوسیت کشتی گیران تمرین کرده (چکیده)
251 - بررسی عوامل کیفی موثر بر قیمت زرشک (چکیده)
252 - Analytical Formulation for φ4 Field Potential Dynamics (چکیده)
253 - بررسی اثر صمغ دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) و گزلنتان بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از آرد گندم (چکیده)
254 - تحلیل ساختار بازار بین المللی بادام و چالشهای فراروی توسعه صادرات ایران (چکیده)
255 - بررسی مقاومت علف های هرز باریک برگ به علف کش کلودینافوپ پروپارژیل با استفاده از روش های مولکولی و گلخانه ای (چکیده)
256 - تحلیل بازار بین المللی انار و چالشهای فراروی توسعه صادرات ایران (چکیده)
257 - Effects of dietary ratio of n-6:n-3 PUFA on immune and reproductive function of leghorn pullet chickS (چکیده)
258 - The effect of subcutaneous administration of thyme and black pepper essential oils on sheep hematological responses (چکیده)
259 - Effects of Trogonella foenum-graecum essential oil applied as intraperitoneal injection on blood cells and blood biochemical parameters of white Wistar rats (چکیده)
260 - Hematological and plasma biochemical parameter responses of white Wistar rats received intraperitoneal injection of Achilla Eriophora essential oil (چکیده)
261 - CONVOLUTION ON SEMIDIRECT PRODUCT GROUPS (چکیده)
262 - Effect of eight weeks of Wrestling and Circuit Fitness Training on APO Lipoprotein A-I AND LYMPHOCYTE ABCA1 GENE EXPRESSION IN WELL-TRAINED WRESTLERS (چکیده)
263 - بررسی و تعیین الگوی بهینه کشت محصولات زراعی مزرعه نمونه خضری (چکیده)
264 - Reconstruction of Miankaleh coastal barrier system-North of Iran and southeast of Caspian Sea (چکیده)
265 - Effects of dietary n-6:n-3 ratio on immune and reproductive systems of pullet chicks (چکیده)
266 - تأثیر پرایمینگ سالیسیلیک اسید بر برخى صفات مورفولوژیک لوبیا چشم بلبلى(Vigna unguiculataL.) تحت تنش کم آبى در مرحله غلا فبندى (چکیده)
267 - A study of the reasons for shortcomings in establishment of internet financial reporting in Iran (چکیده)
268 - Extraction of inulin from Burdock root (Arctium lappa) using high intensity ultrasound (چکیده)
269 - Predictive model for antimicrobial effect of Thymus vulgaris extract on Salmonella enteritidis PT4 in mayonnaise (چکیده)
270 - تاثیر دو ماه تمرینات هوازی بر شاخص‌های هموستئاز گلوکز و ریسک فاکتورهای قلبی-عروقی (چکیده)
271 - The distribution of some pathogenic micro-organisms in Kurdish cheese during ripening (چکیده)
272 - تاثیر هشت هفته تمرین هوازی بر مقادیر ادیپوکاین‌های پلاسمایی مردان میان‌سال (چکیده)
273 - بررسی آثار ترکیب بهینه ابزارهای سیاستی بر مصرف‌کنندگان نان در گروه‌های مختلف درآمدی (چکیده)
274 - The Effect of Eight Weeks of Wrestling and Wrestling Technique Based Circuit Trainingon Lymphocyte ABCA1 Gene Expression and Plasma Apolipoprotein A-I (چکیده)
275 - Effects of Trogonella foenum graecum essential oil applied as intraperitoneal injection on blood cells and blood biochemical parameters of white Wistar rats (چکیده)
276 - Effect of Alyssum homolocarpum seed gum, Tween 80 and NaCl on droplets characteristics, flow properties and physical stability of ultrasonically prepared corn oil-in-water emulsions (چکیده)
277 - بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آویشن باغی بر Salmonella enteritidise PT4 موجود درسس مایونز (چکیده)
278 - پیامدهای رفاهی سیاستهای کشاورزی در بازار گندم و نان (چکیده)
279 - Survey on traditional Kurdish cheese contamination by staphylococcus aureus & salmonella during ripening times (چکیده)
280 - الگوی انتقال قیمت در بازار تخم مرغ ایران (چکیده)
281 - تحلیلی ساختار بازار و اثر انتقال قیمت بر حاشیه بازاریابی در صنعت گوشت گاو کشور (چکیده)
282 - Effect of selected food hydrocolloids on the physical properties of mayonnaise (چکیده)
283 - مورفومتری و رسوب شناسی نبکاهای میانکاله در جنوب شرقی خزر (چکیده)
284 - A Study of the Integrity of Internet Financial Reporting : Empirical Evidence of Emerging Economy (چکیده)
285 - اثر پرایمینگ بذر با اسید سالیسیلیک بر پاره ای صفات فیزیولوژیک لوبیا چشم بلبلی (Vigna unguiculata L ) تحت تنش کم آبی در زمان غلاف بندی (چکیده)
286 - تاثیر پرایمینگ بذر با سالسیلیک اسید بر برخی صفات فتوسنتزی لوبیا چشم بلبلی (Vigna unguiculata L. ) تحت تنش کم آبی (چکیده)
287 - الگوی آستانه‌ای انتقال قیمت‌ در بازار گوشت مرغ ایران (چکیده)
288 - The effects of date syrup and guar gum on physical, rheological and sensory properties of low fat frozen yoghurt dessert (چکیده)
289 - Study of antibacterial effect of Thymus vulgaris extract on Salmonella enteritidis PT4 and Escherichia coli O157:H7 in mayonnaise at 25°C by RSM (چکیده)
290 - Modeling the behavioral pattern of E.coli O157:H7 in mayonnaise affected by Thymus vulgaris extract as a preservative at 4°C and 25°C (چکیده)
291 - بررسی اثر ضد میکروبی عصاره آویسن باغی (تیموس ولگاریس) بر E. coli O157:H7 در سس مایونز (چکیده)
292 - A perception to osmodehydrofreezing: A novel approach in cantaloupe processing (چکیده)
293 - Relationship between anthropometric variables of handedness with strength of handedness and serum testosterone-cortisol ratio (TCR) in well trained wrestlers (چکیده)
294 - Effects of Exercise and Glucose Beverage Consumption on Plasma Concentration of IL-6 in Overweight Females (چکیده)
295 - Relationships between finger-length ratios of handedness with handedness strength, serum testosterone, GH,IGF-I, insulin , cortisol hormones , IGF-I- conrtisol ratio and testosterone-cortisol ratio in well trained wrestlers (چکیده)
296 - A comparison of the effects of two weight loss protocols on plasma concentration of IL-6 in female sedentary college students (چکیده)
297 - تاثیر فرایند جوشکاری قوس الکتریک بر ریزساختار و مورفولوژی فاز گرافیت در چدن خاکستری (چکیده)
298 - Compare and investigation of two methods of weight loss protocols onplasma levels of AGRP in accommodated female students (چکیده)
299 - پیش بینی کوتاه مدت بار با استفاده از مدل ترکیبی گری-فازی-مارکوف (چکیده)
300 - کانی شناسی و ژئوشیمی تپه های ماسه ای ساحلی میانکاله در جنوبشرقی دریای خزر (چکیده)
301 - الگوی انتقال قیمت پسته ایران در بازار جهانی (چکیده)
302 - مقایسه عوامل تولید برنج در مناطق عمده کشت: کاربرد شاخص ترنکویست-تیل (چکیده)
303 - ارزیابی درونی گروه اقتصاد کساورزی دانشگاه تهران (چکیده)
304 - چالشها و موانع فراروی بیمه کشاورزی (چکیده)
305 - بررسی بازاریابی خرما در ایران (مطالعه موردی شهرستان بم) (چکیده)
306 - تحلیل ساختار بازار و اثر انتقال قیمت بر حاشیه بازاریابی در صنعت شیر ایران (چکیده)
307 - ارزیابی سیاست تنظیم بازار گوشت مرغ در ایران (چکیده)
308 - بررسی منطقی بودن خرماکاران بم در استفاده از نهاده‌های تولید (چکیده)
309 - The determine of chemical characteristies of Iranilln flaxseed (چکیده)
310 - Fertility characteristics of New Mexico Range Rams (چکیده)
311 - تأثیر سطوح مختلف سیر بر عملکرد و پاسخ ایمنی همورال در جوجه های گوشتی (چکیده)
312 - Effects of diets containing cottonseed meal on semen quality, testicular tissue and testosterone profiles in fine-wool rams and brahman bulls (چکیده)
313 - Effects of diets containing gossypol on spermatogenic tissues of young buls (چکیده)
314 - Effects of cottonmeal on ram fertility (چکیده)
315 - Histological characteristics of testes from brahman bulls fed diets containing gossypol (چکیده)
316 - Laparoscopic embryo transfer in sheep (چکیده)
317 - Estrous synchronization of ewws with norgestoment and estradiol valerate (چکیده)
318 - Hostological characteristics of testes from Brahman bulls fed diets containing Gossypol (چکیده)
319 - Effects of NH4Cl, KCl and NH4Cl+KCl on serum blood electrolytes and performance of broiler under chronic heat stress (چکیده)
320 - Effects of diets containig gossypol on spermatogenic tissues of young bulls (چکیده)
321 - Efects of diets containing cottonseed meal on semen quality and testicular tissue in fine-wool rams (چکیده)
322 - مطالعه اثرات سطوح مختلف پروژسترون واژینالی در همزمان سازی فحلی گوسفند بلوچی (چکیده)
323 - Effects of Long-Term Feeding Flaxseed on Growth and Carcass Parameters,Ovarian Morphology and Egg Production of Pullets (چکیده)
324 - اثرات افزودن روغن کانولا به آب آشامیدنی گاو های شیری در دوره انتقال بر تولید و ترکیب شیر (چکیده)
325 - اثرات افزودن گلیسرول به آب آشامیدنی گاوهای شیری در دوره ی انتقال بر تولید وترکیب شیر (چکیده)
326 - تاثیر سطوح مختلف مس و روی بر تیتر آنتی بادی و جمعیت سلولهای سفید خون جوجه های گوشتی (چکیده)
327 - تاثیر سطوح مختلف عصاره های آویشن و زیره سبز بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و پاسخ ایمنی هومورال در مرغ های تخم گذار (چکیده)
328 - تاثیر سطوح مختلف دانه زیره سبز بر عملکرد و پارامترهای کیفی تخم مرغ در مرغ های تخم گذار (چکیده)
329 - اثر منابع و مقادیر مختلف اسید چرب 3-n بر سیستم ایمنی و تولید مثلی نیمچه های تخمگذار (چکیده)
330 - بررسی اثر ماده تجاری اپتومگا- 50 بر عملکرد تولید مثلی نیمچه های تخمگذار (چکیده)
331 - تاثیر نسبتهای مختلف اسیدهای چرب 3 - n-6 / nبر سیستم ایمنی جوجه های تخمگذار (چکیده)
332 - بهینه سازی اقتصادی واحد شیرین سازی پالایشگاه خانگیران به روش دستی و مقایسه ان با نرم افزار Aspen Icarus (چکیده)
333 - شبیه سازی و مدل سازی جداکننده های غشائی و بررسی اقتصادی استفاده از این روش به صورت مجزا و ترکیبی در واحد شیرین سازی پالایشگاه خانگیران (چکیده)
334 - بررسی اثرات سطوح مختلف دانه کتان کامل خرد شده همراه با ویتامین ای بر عملکرد سیستم ایمنی جوجه های گوشتی (چکیده)
335 - Optimization of mucilage extraction from Qodume shirazi seed (Alyssum homolocarpum) using response surface methodology (چکیده)
336 - مورفودینامیک و رسوب شناسی تپه های ماسه ای ساحلی میانکاله در جنوبشرقی دریای خزر (چکیده)
337 - ارزیابی سیاستهای حمایتی دولت در بازار گندم ایران (چکیده)
338 - الگوی انتقال قیمت در صنعت گوشت گاو ایران (چکیده)
339 - Effects of different dietary sources of n-3 PUFA on reproductive performance of laying hens (چکیده)
340 - Viral Antibody Titer and Leukocyte Subset Responses to Graded Copper and Zinc in Broiler Chicks (چکیده)
341 - Immunomodulatory Effects of Graded Copper and Zinc on SRBC Titer and Lymphoid Organs in Broiler Chicks (چکیده)
342 - تعیین رابطه بین ابعاد آنتروپومتریک اختصاصی و قدرت دست برتر در شناگران تمرین کرده پسر نابالغ (چکیده)
343 - نقش احداث موج شکن ها و تاسیسات بندری در تغییرات تپه های ماسه ای سیستم سدی ساحلی میانکاله (چکیده)
344 - Estimation of the location parameter under LINEX loss function: multivariate case (چکیده)
345 - تاثیر یک مخلوط آنزیمی تجاری بر تجزیه پذیری و تولید گاز یونجه خشک و عملکرد گاوهای شیری در مرحله اول شیردهی (چکیده)
346 - Influence of full-fat sunflower seed on performance and blood parameters of broiler chickens (چکیده)
347 - Determination of apparent metabolizable energy of sunflower seed meal in broiler chickens (چکیده)
348 - Effects of somatic cell counts on the physicochemical and rheological properties of yoghurt made from sheep’s milk (چکیده)
349 - Compare and evaluate the influence of two weight loss protocols on plasma concentration of agouti related peptide (AGRP) in sedentary female collage students (چکیده)
350 - Determination effective factors of lipid metabolism at rest and during exercise (چکیده)
351 - بررسی و مقایسه تاثیر دو نوع پروتکل کاهش وزن بر مقادیر پروتئین وابسته به آگوتی )AGRP)پلاسمای کشتی گیران تمرین کرده (چکیده)
352 - تاثیر 6 هفته تمرینات کشتی و تمرینات آمادگی جسمانی دایره ای بر بیان ژن ABCA1 لنفوسیت کشتی گیران تمرین کرده (چکیده)
353 - Influence of Alyssum homolocarpum seed gum on the stability and flow properties of O/W emulsion prepared by high intensity ultrasound (چکیده)
354 - Continuous wavelet transform for locally compact commutative hypergroups (چکیده)
355 - Organic production of German Chamomile (Matricaria chamomilla L.) intercropped with Pot Marigold (Calendula officinalis L.) (چکیده)
356 - بررسی تاثیر استفاده از خمیر ترش بر کاهش بیاتی نان بربری (چکیده)
357 - Evaluation of mass exchange during osmotic dehydration of plum using response surface methodology (چکیده)
358 - A note on classical Stein-type estimators in elliptically contoured models (چکیده)
359 - Long-Term Effects of Oxymetholone vs. Testosterone with or Without ZnSO4 on Growth Performance of Turkey Chicks (چکیده)
360 - estimation of the mean vector of a multivariate normal model under reflected normal loss (چکیده)
361 - تحقیقی بر ساختار درونی گرافیت های کروی در چدن نشکن توسط میکروسکوپی الکترونی (چکیده)
362 - Effect of Concentration and Temperature on Flow Properties of Alyssum homolocarpum Seed Gum Solutions: Assessment of Time Dependency and Thixotropy (چکیده)
363 - In vitro effect of non-fiber carbohydrate content of high forage dairy cow diets on ruminal acid load values (چکیده)
364 - تاثیر سطوح مختلف دانه کامل آفتابگردان بر عملکرد جوجه های گوشتی (چکیده)
365 - Influence of sunflower seed meal (SFSM) on body organ weights and blood parameters of broiler chickens (چکیده)
366 - Influence of sunflower seed meal on histological alterations of broiler chickens (چکیده)
367 - Response surface methodology for optimization of extraction yield, viscosity, hue and emulsion stability of mucilage extracted from Lepidium perfoliatum seeds (چکیده)
368 - Influence of Alyssum homolocarpum seed gum on the stability and flow properties of O/W emulsion prepared by high intensity ultrasound (چکیده)
369 - Effects of somatic cell count on the physicochemical and rheological properties of yoghurt made from sheep s milk (چکیده)
370 - Rheological behavior of mucilage extracted from Lepidium perfoliatum seeds: Experimental and modeling (چکیده)
371 - Time-dependent flow properties and thixotropy of Alyssum homolocarpum seed gum solutions (چکیده)
372 - Nutritional Evaluation of Full-Fat Sunflower Seed for Broiler Chickens (چکیده)
373 - تأثیر کشت ارگانیک بابونه بر ترکیبات شیمیایی آن (چکیده)
374 - EFFECT OF EMULSIFIERS AND FUNGAL a-AMYLASE ON RHEOLOGICAL CHARACTERISTICS OF WHEAT DOUGH AND QUALITY OF FLAT BREAD (چکیده)
375 - Baysian estimation of the mean vector of a multivariate normal distribution using LINEX loss function (چکیده)
376 - A note on double K-class estimators under elliptical symmetry (چکیده)
377 - Rheological properties of mucilage extracted from Alyssum homolocarpum seed as a new source of thickening agent (چکیده)
378 - اکتشافات ژئوشیمیائی و شناسائی کانی سازی Iron Oxides Cu - Au در منطقه پلورزه - تربت جام (چکیده)
379 - بررسی خواص فیزیکی سه واریته متداول کدوی خوراکی (چکیده)
380 - بررسی خواص فیزیکی دانه سه واریته متداول هندوانه (چکیده)
381 - Improved variance estimation under sub-space restriction (چکیده)
382 - مقایسه مخاطره انواع برآوردگرها در مدل رگرسیون چندگانه با خطای t چندگانه (چکیده)
383 - Investigation of the effect of whey protein concentration on the properties of soft frozen yogurt (چکیده)
384 - Effect of different temperature and hydrocolloids on rheological properties of ketchup (چکیده)
385 - Effect of extraction methods on yield, purity and viscosity of mucilage extracted from Qodume Shirazi seed (Alyssum homolocarpum) (چکیده)
386 - اثر نوع و سطوح برخی امولسیفایرها و آنزیم آلفا آمیلاز قارجی بر ویژگی های خمیر 1. تجزیه و تحلیل خواص رئولوژیکی (چکیده)
387 - Shrinkage estimation of the regression parameters with multivariate normal errors (چکیده)
388 - Estimation in Multiple Regression Model with Elliptically Contoured Errors under MLINEX Loss (چکیده)
389 - Stein-type improvement under stochastic constraints: Use of multivariate Student-t model in regression (چکیده)
390 - Studied on the effect of starter culture concentration and renneting pH on the Iranian brine cheese yield (چکیده)
391 - Moisture dependent physical properties of cucurbit seeds (چکیده)
392 - Physical properties of watermelon seed as a function of moisture content and variety (چکیده)
393 - Fat and protein contents, acidity and somatic cell counts in bulk milk of Holstein cows in the Khorasan Razavi Province, Iran (چکیده)
394 - Rheological properties of mucilage extracted from Alyssum homolocarpum seed as a new source of thickening agent (چکیده)
395 - تعیین ارزش خوراکی محصولات فرعی پسته و کاربرد آن در پرورش گاوهای هلشتاین در اواسط شیردهی (چکیده)
396 - Interactive effect of oxygen diffusion and volatiles advection on transient thermal degradation of poly methyl methacrylate (چکیده)
397 - Concentration and stable reconstruction of continuous Gabo Transform (چکیده)
398 - computing two measures of statistical evidences in mixture model using record statistics (چکیده)
399 - The rheological properties of ketchup as a function of different hydrocolloids and temperature (چکیده)
400 - Continuous wavelet transform for locally compact commutative hypergroups (چکیده)
401 - Estimation using ordered data in a mixture of normals based on evidential analysis (چکیده)
402 - اثر سطوح مختلف کود دامی و استفاده از قیم بر تولید ارگانیک کدو پوست کاغذی (چکیده)
403 - بررسی بازاریابی خرما: مطالعه موردی بم (چکیده)
404 - بررسی تجربی اثر قطر، نسبت پر شدن و توان ورودی بر عملکرد حرارتی یک ترموسیفون دو فازی بسته (چکیده)
405 - Influence of NH4CL, KCL, and NH4Cl+KCl blood electrolytes and mortality of chicks under acut heat stress (چکیده)
406 - Effects of gossypol on semen characteristics and testosterone profile in fine-wool rams (چکیده)
407 - بررسی اثرات هیستوپاتولوژیک گوسیپول بر بافت بیضه قوچ. (چکیده)
408 - بررسی اثرات کنجاله پنبه دانه حاوی گوسیپول بر خصوصیات منی و هورمون تستوسترون در گوسفند. (چکیده)
409 - Effects of diets countaining gossypol on spermatogenic tissues of young bulls. (چکیده)
410 - اثرات فیزیولوژیکی ویتامین E و سلنیوم بر سیستم ایمنی , ورم پستان مزمن و فعالیتهای تولید مثلی در گاو هلشتاین (چکیده)
411 - اثر شرایط محل نگهداری بر عملکرد بره های پرواری نژاد کرمانی (چکیده)
412 - اثرات فیزیو لوژیکی کلرید امونیوم , کلرید پتاسیم و کلرید امونیوم+کلرید پتاسیم بر الکترولیتها,PH خون و میزان تلفات در جوجه های گوشتی تحت تنش حرارتی حاد (چکیده)
413 - بررسی اثرات ویتامین های E و C بر خصوصیات اسپرم در محیط In Vitro (چکیده)
414 - Effect of diets containing soybean meal or canola meal on blood metabolites in early lactation Iranian Holstein cows (چکیده)
415 - Canola meal as a substitute for soybean meal in diet of early lactation Holstein cows (چکیده)
416 - Effect of diets containing soybean meal or canola meal on follicular dynamic in early lactation Holstein cows (چکیده)
417 - تحلیل عددی رفتار خمشی تیرهای بتن مسلح تقویت شده با مواد کامپوزیتی با استفاده از روش اجرا محدود (چکیده)
418 - اثرات جهش ژن rc بر خصوصیات سیمن ،بافت اسپرماتوژنیک و میزان تستوسترون خون در خروس های نابینا (چکیده)
419 - Evaluation of sourdough Effect on Iranian Barbari Bread Staling (چکیده)
420 - Effect of rc mutation on semen characteristics, spermatogenic tissues and testosteroun profile in blind Rhode Island Red cockerels (چکیده)
421 - تأثیر یون +Ca2و نوع محلول قندی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی طلبی آب گیری شده به روش اسمز (چکیده)
422 - بررسی برخی ترکیبات شیمیایی و خواص فیزیکی دانه هندوانه ، کدو، طالبی و خربزه بومی ایران و تعیین ویژگی های شیمیایی روغن حاصل از آنها (چکیده)
423 - اثر فشار ایزواستاتیک بالا بر فعالیت‌های متابولیکی و ریخت‌شناسی مخمر Saccharomyces cerevisiae (چکیده)
424 - اثر سه نوع امولسیفایر و آنزیم α- آمیلاز قارچی بر کاهش بیاتی نان تافتون (چکیده)
425 - مطالعه اثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین در جیره پاسخ ایمنی هومورال در جوجه های گوشتی (چکیده)
426 - مقایسه اثر رژیم های مختلف غذایی بر پاسخ ایمنی همورال و ترکیب اسیدهای چرب کبدی بدنبال چالش های التهابی در جو (چکیده)
427 - اثرات اسیدهای چرب غیر اشباع n-3 و n-6 بر عملکرد و پاسخ همورال جوجه های گوشتی (چکیده)
428 - تاثیر سرعت رشد و مصرف خوراک بر پاسخ التهابی در جوجه ها ی گوشتی (چکیده)
429 - development of option market for conting ency reserve (چکیده)
430 - Computing two measures of statistical evidences in mixture model using record statistics (چکیده)
431 - Evidential inference based on record data and inter-record times (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر