بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

نویسنده: طباطبائی


موارد یافت شده: 363

1 - بررسی اثر شدت و زمان فراصوت بر فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز تولید شده توسط کپک آسپرژیلوس اوریزه PTCC 5164 در بستره های کشت جامد با درصد ترکیب مختلف سوبستراهای گندم و جو (چکیده)
2 - بررسی بازدهی تولید آنزیم لیپاز مخمرDSM3286 Yarrowia lipolytica تحت تیمارهای مختلف نیتروژنی و زمان تخمیر (چکیده)
3 - جداسازی و شناسایی لاکتوباسیل های شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی (Camelus dromedarius) و بررسی خواص تکنولوژیکی آن (چکیده)
4 - بررسی راهکارهای مدیریت آب حیات وحش در مناطق حفاظت شده کوهستانی (مطالعه موردی منطقه حفاظت شده بینالود) (چکیده)
5 - بررسی استفاده از فناوری پلاسمای غیر حرارتی بر خصوصیات رنگ سنجی مایع تخم مرغ (چکیده)
6 - شناسایی پاتوژنهای غذایی با استفاده از روش تکثیر ژن 16S (چکیده)
7 - اثر ضد باکتریایی عصاره آنغوزه ) Ferula assa-foetida ( بر برخی از باکتریهای بیماری زای با منشاء غذایی (چکیده)
8 - شناسایی فلور لاکتیکی کیمچی، به عنوان غذایی فراسودمند، با استفاده از روش توالییابی ژن 16S rRNA (چکیده)
9 - بررسی خصوصیات پروبیوتیکی باکتری¬های اسید لاکتیک ایزوله شده از غذای تخمیری-عملگرای کیمچی (چکیده)
10 - The Linear Switching State Space: A New Modeling Paradigm for Task Scheduling Problems (چکیده)
11 - اثر ضد قارچی عصاره های آبی و اتانولی میوه درخت کاج تهران برآسپرژیلوس نیجر و کاندیدا آلبیکنس (چکیده)
12 - اثر ضد باکتریایی عصاره های چای ترش بر برخی از باکتری های بیماری زای مقاوم به آنتی بیوتیک در شرایط برون تنی (چکیده)
13 - مدل سازی رفتار جریان و شاخص های رئولوژیکی، و بهینه سازی فرمولاسیون بستنی با استفاده از روش سطح پاسخ (چکیده)
14 - کارایی روش سطح پاسخ در بهینه سازی شرایط استخراج عصاره اتانولی میوه سپستان و بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره علیه تعدادی از میکروارگانیسم های پاتوژن (چکیده)
15 - Purification and Zymography of lipase from Aspergillus niger PTCC5010 (چکیده)
16 - جداسازی و شناسایی مخمر تریکوسپورون آساهی تولید کننده آنزیم لیپاز از کیمچی و بهینه سازی پارامترهای موثر بر تخمیر و تولید لیپاز (چکیده)
17 - جداسازی و شناسایی فلور لاکتیکی کیمچی تولید شده در ایران بر پایه روش های بیوشیمیایی و مولکولی (چکیده)
18 - بررسی پتانسیل‌های گردشگری در منطقه حفاظت‌شده بینالود و ارزیابی اقتصادی آن به روش هزینه سفر(TCM) (چکیده)
19 - اکوتوریسم روستایی و بررسی موردی روستای نایبندان استان خراسان جنوبی (چکیده)
20 - Testing a long-standing hypothesis on the relation between the auditory bulla size and environmental conditions: a case study in two bird species (Muridae: Meriones libycus and M. crassus ) (چکیده)
21 - بررسی پتانسیل پروبیوتیکی باکتری های اسید لاکتیک جداشده از کیمچی تولیدشده در ایران (چکیده)
22 - بررسی تحولات در خوانش از مفهوم - انتظار فرج- در دوران غیبت کبری (چکیده)
23 - بهینه سازی استخراج عصاره ازگیل با استفاده از روش مخلوط و اثر آن بر تعدادی از باکتری های عامل عفونت در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
24 - Application of intelligent modeling to predict the population dynamics of Pseudomonas aeruginosa in Frankfurter sausage containing Satureja bachtiarica extracts (چکیده)
25 - تأثیر ضدباکتریایی عصاره های آبی و اتانولی میوه درخت سپستان بر استافیلوکوکوس اورئوس، باسیلوس سرئوس، اشرشیا کلی و سالمونلا تیفی (چکیده)
26 - Study of Lactic Acid Bacteria Community From Raw Milk of Iranian One Humped Camel and Evaluation of Their Probiotic Properties (چکیده)
27 - صلح و اقسام مختلفه آن در اسلام (چکیده)
28 - بررسی و مقایسه میزان بازدهی و استخراج ترکیبات رنگی و طبیعی چغندر قرمز با استفاده از روشهای عصاره گیری خیساندن و فراصوت (چکیده)
29 - نقش آموزش تلقینی در پیشرفت تحصیلی درس ادبیات فارسی دوره ی متوسطه (چکیده)
30 - نقش آموزش تلقینی در پیشرفت تحصیلی درس زبان انگلیسی (چکیده)
31 - بررسی تنوع جمعیتی باکتری های اسید لاکتیک آش کارده با استفاده از روش تکثیر ژنS rRNA 16 و تعیین فعالیت ضد میکروبی ترکیبات شبه باکتریوسینی (چکیده)
32 - جداسازی و شناسایی مخمرهای لیپولیتیک از کنجاله کنجد استان یزد و بررسی پتانسیل تولید لیپاز در آنها (چکیده)
33 - بررسی تاثیر مانو پروتئین استخراج شده از مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس بر شاخص ها ی کیفی و پایداری امولسیون روغن در آب (چکیده)
34 - بررسی اثر عصاره گیاهان تیره نعناع (آویشن، نعناع و کاکوتی) در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس و ژئوتریکوم کاندیدوم در نمونه های دوغ صنعتی استان خراسان رضوی با استفاده از روش سطح پاسخ (چکیده)
35 - بررسی مقایسه ای اثر انواع عصاره های چای ترش و آنتی بیوتیک های انتخابی بر سویه های بالینی و استاندارد عامل عفونت در شرایط محیط کشت (چکیده)
36 - An investigation on the effect of alcoholic and aqueous extracts of Dorema aucheri (Bilhar) on some pathogenic bacteria in vitro (چکیده)
37 - Design Optimization of an Orthopedic Screw Based on Stress Stimulus Using Taguchi Method and Finite Element Analysis (چکیده)
38 - مقایسه اثر مهارکنندگی و ضدباکتریایی عصاره ی آبی و اتانولی کرفس کوهی (Kelussia odoratissima) بر تعدادی از باکتریهای بیماریزا در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
39 - بررسی میزان آفلاتوکسین پسته و تاثیر ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی (چکیده)
40 - اثر اسید سیتریک بر خصوصیات خمیری و قدرت تورم نشاسته با آمیلوز پایین و بالا در برنج (چکیده)
41 - بررسی و مطالعه پستانداران منطقه حفاظت شده بینالود در استان خراسان رضوی (چکیده)
42 - حفاظت از لاک پشتهای دریایی به عنوان گونه های پرچم نما ی تنوع زیستی خلیج فارس (چکیده)
43 - غیر مستقیم تر و مؤثر تر(تبلیغات غیر مستقیم برای نام خلیج فارس ) (چکیده)
44 - سبک زندگی و نقش آن در سعادت ابدی انسان (چکیده)
45 - بسته فقر زدایی با نگاه ویژه به آموز های رضوی (چکیده)
46 - In vitro Effect of Garlic Oil and Turmeric Extract on Methane Production from Gas Test Medium (چکیده)
47 - Isolation and Identification of Lactic Acid Bacteria in Winter Salad (Local Pickle) during Fermentation Using 16S rRNA Gene Sequence Analysis (چکیده)
48 - Silver Nanocomposite and its Antimicrobial Effect in Reducing Microbial Load of Cakes (چکیده)
49 - Investigating the influence of pH, temperature and agitation speed on yellow pigment production by Penicillium aculeatum ATCC 10409 (چکیده)
50 - اهمیت مصرف ماهی و نقش آن در سلامت انسان (چکیده)
51 - کاربرد ضایعات و محصولات جانبی حاصل از فرآوری ماهی (چکیده)
52 - In vitro Study of Antibacterial Activity of Mangle negro Extracts against Selected Pathogens from Enterobacteriaceae and Bacillaceae Familia (چکیده)
53 - Antifungal Effect of the Aqueous and Ethanolic Avicennia marina Extracts on Alternaria citri and Penicillium digitatum (چکیده)
54 - جستاری در باب منابع داده های تاریخی کتاب الکافی (چکیده)
55 - Isolation, Identification and Growth’s Comparison f Mold Types In A Cake Factory Environment And Final Products (چکیده)
56 - ویژگی های مولکولی و صنعتی آنزیم گلوکوز ایزومراز استرپتومایسیس روبیجینوس: بررسی و تعیین نقش آمینواسیدهای مسول در پایداری دمایی و اسید- سازش پذیری در پایداری ساختاری پروتئین (چکیده)
57 - نانوکامپوزیت نقره و اثر آنتی میکروبی آن در کاهش بار میکروبی کیک (چکیده)
58 - برتری ویژگی های ارگانولپتیک فراورده های آردی بوسیله نانو پوششهای رس (چکیده)
59 - بررسی سینتیک و بهینه سازی شرایط رشد مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس به منظور تولید بیو امولسیفایر مانان با استفاده از پودر آب پنیر (چکیده)
60 - بررسی اثر پاستوریزاسیون حرارتی و فناوری نوین پلاسمای سرد اتمسفری برقابلیت امولسیون کنندگی مایع تخم مرغ (چکیده)
61 - پوشش های نانو رس به عنوان ابزار بهبود خواص ارگانولپتیک در فراورده های آردی (چکیده)
62 - Isolation, identification and characterization of probiotic Lactobacilli spp. from Tarkhineh (چکیده)
63 - In-vitro antibacterial activity of aqueous and ethanolic extracts of Kelussia odoratissima on Salmonella typhimurium (چکیده)
64 - Antifungal effect of the aqueous and ethanolic Avicennia marina extracts on Penicillium expansum (apple pathogen)” in vitro” (چکیده)
65 - Antifungal effect of the aqueous and ethanolic Avicennia marina extracts on Alternaria citri (citrus pathogen)” in vitro” (چکیده)
66 - Investigating of Satureja bachtiarica extract against pseudomonas aeruginosa (چکیده)
67 - Investigating of Thymus vulgaris extract on Staphylococcus aureus PTCC 2592 (چکیده)
68 - Evaluation of antimicrobial effects of aqueous and ethanolic extracts of Ferulago angulata on Escherichia coli "in vitro" (چکیده)
69 - تأثیر اسید لاکتیک و اسید استیک بر شمارش کلی میکروبی و خواص ظاهری لاشه مرغ (چکیده)
70 - بررسی نقش سرد کردن غوطه وری بر میزان کپک و مخمر، استافیلوکوکوس اورئوس و شمارش کلی میکروبی لاشه های مرغ در کشتارگاه صنعتی شهر مشهد (چکیده)
71 - Antifungal potential of mangrove extracts against Aspergillus flavus and Penicillium italicum (چکیده)
72 - پژوهشی درباره احادیث نهی کننده از تعلیم سوره یوسف به زنان (چکیده)
73 - ACE-Inhibitory and Antioxidant Activityof Temporin-Ra Peptide: Biochemical Characterization and Molecular Modeling Study (چکیده)
74 - Application of Glazing for Bread Quality Improvement (چکیده)
75 - تخمیرعصاره چغندر قرمز توسط لاکتیک اسید باکتری های مفید (چکیده)
76 - تولید انواع ماستهای سلامتیزا با افزودنیهای طبیعی (چکیده)
77 - مقایسه روش های موجود برای جداسازی مخمر های لیپولیتیک از ضایعات مختلف صنعتی و بررسی تولید لیپاز در آن ها (چکیده)
78 - آلفا آمیلاز میکروبی و کاربردهای صنعتی آن (چکیده)
79 - بررسی نقش تحریک شیمیایی و بیولوژیکی روی تولید آنزیم آلفا آمیلاز در گیاهان و میکروارگانیسم های تولید کننده آن (چکیده)
80 - جداسازی و شناسایی لاکتیک اسید باکتری های تزخینه به عنواى فراورده ای سنتی با خاصیت دارویی علیه میکروارگانیسمهای بیماری زا (چکیده)
81 - از شیر و کلستروم G مروری بر روش های مورد استفاده برای استخراج و آنالیز ایمونوگلوبولین (چکیده)
82 - بررسی عملکردهای بیولوژیکی و سلامتی زایی لاکتوفرین (پروتئین قرمز شیر) و کاربرد های تغذیه ای آن (چکیده)
83 - بررسی تحولات نوین تکنیک الایزا جهت اندازه گیری مقدار آفلاتوکسین در محصولات مختلف در محدوده قابل قبول اتحادیه اروپا (چکیده)
84 - بحثی درباره راه نیافتن روایت «افضل الأعمال انتظار الفرج» در گفتمان مهدویت اهل سنّت (چکیده)
85 - استفاده از سیستم های هوشمند برای مدل سازی دینامیک جمعیت میکروبی (اشرشیا کلی 29998 ATCC) سوسیس فرانکفورتر حاوی عصاره قره قات (چکیده)
86 - Antimicrobial Effect of Aqueous and Ethanolic Extracts of Satureja bachtiarica on Some Pathogenic Bacteria in Vitro (چکیده)
87 - The Comparison Among Antibacterial Activity of Mespilus germanica Extracts and Number of Common Therapeutic Antibiotics “In Vitro” (چکیده)
88 - بررسی فعالیت آنتی باکتریایی عصاره های قره قات (Ribes rubrum) بر باسیلوس سرئوس، باسیلوس سوبتلیس، لیستریا اینوکوا و انتروباکتر ائروژینوزا در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
89 - Antimicrobial effects of Kelussia odoratissima extracts against food borne and food spoilage bacteria "in vitro" (چکیده)
90 - اثرگوانیدینواستیک اسید در جیره های آغازین گندم–سویا بر عملکرد و وزن نسبی اجزای لاشه جوجه‌های گوشتی (چکیده)
91 - Use of quince seed mucilage edible films containing natural preservatives toenhance physico-chemical quality of rainbow trout fillets during cold storage (چکیده)
92 - Cranial phenotypic variation in Meriones crassus and M. libycus (Rodentia, Gerbillinae), and a morphological divergence in M. crassus from the Iranian Plateau and Mesopotamia (Western Zagros Mountains) (چکیده)
93 - Magnetoelastic effects in La0.7Sr0.3xCaxMnO3 nanocrystalline perovskites (چکیده)
94 - Antimicrobial effect of Carboxy Methyl Cellulose (CMC) containing aqueous and ethanolic Eucalyptus camaldulensis L. leaves extract against Streptococcus pyogenes, Pseudomonas aeruginosa and Staphylococcus epidermidis (چکیده)
95 - Potential angiotensin I converting enzyme inhibitory peptides from gluten hydrolysate: Biochemical characterization and molecular docking study (چکیده)
96 - ارزیابی فعالیت ضد باکتریایی عصاره خرفه (Portulaca oleracea) بر تعدادی از میکروارگانیسم‌های عامل عفونت در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
97 - ارزیابی و بهینه سازی زمان مخلوط کردن خمیر بر ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از روش سطح پاسخ (چکیده)
98 - Investigating the Minimum Inhibitory Concentration (MIC) and Minimum Bactericidal Concentration (MBC) of the Lavandula stoechas L. and Rosmarinus officinalis L. extracts on pathogen bacterias “in vitro” (چکیده)
99 - ارائه مدلی یکپارچه برای ارزیابی شناساگرهای زمان-دما به‏منظور حفاظت از موادغذایی دریایی در مقابل بوتولیسم (چکیده)
100 - درآمدی بر تطبیق قاعده عدالت (چکیده)
101 - اثر ضد قارچی عصاره های آبی و متانولی اتانولی برگ گیاه حرا (Avicennia marina) بر آلترناریا آلترناتا و پنی سیلیوم سیترینوم (چکیده)
102 - بررسی خصوصیات لیپاز حاصل از آسپرژیلوس نایجر (چکیده)
103 - بررسی تاثیر لاکتیک اسید باکتری های موجود در کیمچی (نوعی سبزی تخمیری) بر روی بهداشت و سلامت آن (چکیده)
104 - جداسازی، شناسایی و مقایسه اسید لاکتیک باکتری‌های کیمچی تخمیری در ایران با نمونه‌های تجاری کشور کره به منظور معرفی یک محصول پروبیوتیک (چکیده)
105 - جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک ترخینه، میان وعده ای تخمیری با روش های مبتنی بر کشت (چکیده)
106 - استفاده از روش مولکولی rep- PCR برای بررسی افتراق درون گونه ای سویه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم و برویس ایزوله شده از ترخینه (چکیده)
107 - شناسایی تنوع فلور لاکتیکی سالاد زمستانه در طی دوره ی رسیدگی، با استفاده از توالی یابی ناحیه ی 16s rDNA (چکیده)
108 - مطالعه پتانسیل تکنولوژیکی انتروکوکوس های جداشده از شیر شتر ایران برای استفاده در صنعت غذا (چکیده)
109 - جداسازی و شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی باکتری های جنس انتروکوکوس دوغ شتر از ناحیه گنبد کاووس (چکیده)
110 - Construction of a recombinant allergen-producing probiotic bacterial strain: Introduction of a new line for a live oral vaccine against Chenopodium album pollen allergy (چکیده)
111 - The effect of gamma irradiation and vacuum packaging upon selected quality traits of refrigerated ostrich meat. Part 2. Colour, texture and lipid oxidation properties (چکیده)
112 - مقایسه اثر ضدمیکروبی عصاره گیاه چویل (Ferulago angulata) با انواع آنتی بیوتیک های رایج درمانی در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
113 - بررسی اثر ضد میکروبی عصاره گیاه کلپوره بر میکروارگانیسم های عامل عفونت در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
114 - ارزیابی اثر فراصوت و دما بر ویژگیهای کریستالی و میکروسکوپی گرانولهای نشاستة برنج معلق در آب به روش سطح پاسخ(RSM) (چکیده)
115 - بررسی اثر بازدارندگی و کشندگی عصارههای آبی و اتانولی برگ گیاه حرا (Avicennia Marina) بر باکتریهای گرم مثبت و گرم منفی در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
116 - Optimization of extraction, antioxidant activity and functionalproperties of quince seed mucilage by RSM (چکیده)
117 - Antimicrobial Effect of Aqueous, Ethanol, Methanol and Glycerin Extracts of Satureja bachtiarica on Streptococcus pyogenes, Pseudomonas aeruginosa and Staphylococcus epidermidis (چکیده)
118 - Effect of quince seed mucilage edible films incorporated with oregano or thyme essential oil on shelf life extension of refrigerated rainbow trout fillets (چکیده)
119 - تسامح در سند روایات طبی (چکیده)
120 - بررسی اثر ضد میکروبی عصاره های آبی و اتانولی گیاه چویل (Ferulago angulata) بر استافیلوکوکوس اورئوس، باسیلوس سرئوس و سالمونلا تیفی در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
121 - مطالعه ی ضریب نفوذ موثر، انرژی فعال سازی و رفتار خشک شدن فرمولاسیون های مختلف ترخینه در خشک کن هوای داغ (چکیده)
122 - کلونینگ و مقایسه توالی ژن توماتیناز از دو نژاد 1 و 1.2 قارچ Fusarium oxysporum f. sp. melonis (چکیده)
123 - مطالعه اختلافات ریختی درجمجمه های جرد تریسترامی (جوندگان: موش سانان): یک مطالعه به روش ریخت سنجی هندسی (چکیده)
124 - The effect of gamma irradiation and vacuum packaging upon selected quality traits of refrigerated ostrich meat. Part 1. Microbial assessment (چکیده)
125 - بارکدگذاری DNA وکاربرد آن در آرایه‌شناسی: جرد نیمروز Meriones meridianus (جوندگان، موش‌سانان، جربیلها) به عنوان مورد مطالعاتی (چکیده)
126 - تبیین و بررسی گستره ظهور و دلالت آیه جواز چند همسری (چکیده)
127 - بررسی تاثیر تیمارهای مختلف بر تغییر رنگ و مدلسازی ریاضی رفتار خشک شدن ترخینه در خشک‌کن هوای داغ (چکیده)
128 - باهم آیی ، راه کاری برای کشف و تصحیح احادیث آسیب دیده (چکیده)
129 - بررسی اثر بازدارندگی و کشندگی عصاره های آبی و اتانولی کلم برگ قرمز (Brassica oleracea) بر اشرشیا کلی (چکیده)
130 - بررسی اثر ضد میکروبی عصاره های آبی و اتانولی هویج فرنگی (Daucus carota L) بر اشرشیا کلی (چکیده)
131 - اثر ازن محلول در آب بر کاهش آفلاتوکسین پسته واریته اوحدی (چکیده)
132 - تأثیرات فاکتورهای زیست محیطی بر تفاوت‌های ریختی جمجمه‌های جردهای نیمروز ایران (چکیده)
133 - تأثیر ضدمیکروبی عصاره های آبی و اتانولی کرفس کوهی بر انتروکوکوس فکالیس و سالمونلا تیفی در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
134 - Patterns of skull shape variation in Meriones persicus (Rodentia: Muridae) in relation to geoclimatical conditions (چکیده)
135 - Influences of rennet and container types on proteolysis of traditional Kurdish cheese during the ripening (چکیده)
136 - Response Surface Optimization of Barbari Bread-Making Process Variables: Interrelationship of Texture, Image and Organoleptic Characteristics; Using Image Analysis for Quality and Shelf Life Prediction (چکیده)
137 - Bread-Making Process Optimization: Staling Kinetics, Relationship of Batter Rheology, Shelf Life, Quality and Sensory Characteristics of Barbari Bread (چکیده)
138 - Cranial variation in Meriones tristrami (Rodentia: Muridae: Gerbillinae) and its morphological comparison with Meriones persicus, Meriones vinogradovi and Meriones libycus: a geometric morphometric study (چکیده)
139 - Geographic pattern of cranial differentiation in the Asian Midday Jird Meriones meridianus (Rodentia: Muridae: Gerbillinae) and its taxonomic implications (چکیده)
140 - اثرآب ازن دار بر کاهش باکتری های شاخص و جمعیت کل میکروبی لاشه مرغ در مرحله سردکردن (چکیده)
141 - Antimicrobial activity of Eucalyptus camaldulensis extract against Staphylococcus aureus (چکیده)
142 - بررسی اثر ضد قارچی پوشش کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره اتانولی برگ گیاه حرا (Avicennia marina) بر افزایش زمان ماندگاری پرتقال در دمای محیط (چکیده)
143 - بررسی اثر ضد قارچی پوشش کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره اتانولی برگ گیاه حرا بر Alternaria citri در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
144 - آفریدگان یا پرورش یافتگان؟ بررسی تحلیلی روایت «نحن صنایع الله و الخلق بعد صنایعنا» (چکیده)
145 - جستاری درباره اصطلاح حدیث قوی (چکیده)
146 - Physical, barrier and antioxidant properties of a novel plasticizededible film from quince seed mucilage (چکیده)
147 - بررسی اثر ضد میکروبی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum) بر باسیلوس سرئوس (چکیده)
148 - بررسی اثر شوک اولتراسوند بر منحنی زنده مانی اشرشیا کلی (چکیده)
149 - ایزولاسیون و شناسایی انتروکوکوس ها با روش های مولکولی PCR , Real-Time PCR (چکیده)
150 - معرفی برخی از روش های مولکولی و مدرن ژنتیکی مبتنی بر کشت برای شناسایی و تمایز باکتری های اسید لاکتیک (چکیده)
151 - بررسی تنوع میکروبی ترخینه با استفاده از روش های مبتنی بر کشت و مولکولی (چکیده)
152 - تاثیر پلی فنول های عصاره هسته انگور روی رشد باکتری ها (چکیده)
153 - بررسی تنوع زیستی، جداسازی و شناسایی فلور لاکتیکی سالاد زمستانی بر پایه روش های مبتنی بر کشت و کلاسیک (چکیده)
154 - بررسی اثر بازدارندگی انتروکوکوس جدا شده از پنیر کردی بر Listeria monocytogenes (چکیده)
155 - تاثیر فراوری بر میزان بتاللیین و اسیدهای فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی چغندر قرمز (چکیده)
156 - اثر آنتی میکروبی پوشش های نانو نقره در کاهش بار میکروبی فراورده های آردی (چکیده)
157 - بررسی روش های غربال گری میکروارگانیسم های لیپولیتیک از ضایعات کشاورزی با روش کشت آگار (چکیده)
158 - بررسی و مقایسه جامع روش های جداسازی میکروارگانیسم های لیپولیتیک (چکیده)
159 - کاربردهای نوین لیپاز در صنعت غذا (چکیده)
160 - تولید آنزیم آمیلاز از آسپرژیلوس اوریزا NPUST-FS-206-A1 (چکیده)
161 - کاربرد طرح های آماری برای بهینه سازی پارامترها و محیط کشت تولید آنزیم آلفا آمیلاز از آسپرژیلوس اویزا (چکیده)
162 - بررسی تنوع و پراکندگی انتروکوکوس ها در مواد غذایی دریایی (چکیده)
163 - بررسی اثر ضد میکروبی عصاره های آبی و اتانولی چویل(Ferulago angulata) بر اشرشیاکلی (چکیده)
164 - Isolation and biochemical identification of lactic acid bacteria from winter salad (pickle during the ripining period) (چکیده)
165 - جداسازی و شناسایی لاکتوباسیلوس های موجود در غذای سنتی ترخینه با استفاده از روش های مبتنی بر کشت و مولکولی (چکیده)
166 - بررسی خواص پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس های ایزوله شده از ترخینه (چکیده)
167 - رابطه میزان اختلالات روانی- رفتاری با طول مدت اسارت و حمایت اجتماعی در آزادگان شهر مشهد (چکیده)
168 - Antimicrobial activity of Avicennia marina extract against Escherichia coli (چکیده)
169 - Antimicrobial activity of Avicennia marina extract against Staphylococcus aureus (چکیده)
170 - رابطه طول مدت اسارت و حمایت اجتماعی با اختلال استرس پس از سانحه در آزادگان شهر مشهد (چکیده)
171 - Quince seed mucilage films incorporated with oregano essential oil: Physical, thermal, barrier, antioxidant and antibacterial properties (چکیده)
172 - صله ی رحم و نقش آن در اقتصاد خانواده (چکیده)
173 - Characterization of antioxidant–antibacterial quince seed mucilagefilms containing thyme essential oil (چکیده)
174 - نظر صاحب حدائق در وجوه محتمل در جمع اخبار علاجیه (چکیده)
175 - بررسی اثر ضد میکروبی عصاره آبی و الکلی برگ گیاه حرا (Avicennia marina) بر میکروارگانیسم های عامل عفونت و مسمومیت در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
176 - اثر ضد میکروبی عصاره های آبی و اتانولی برگ گیاه حرا Avicennia marina بر استافیلوکوکوس اپیدرمیس، استرپتوکوکوس پایوژنز و پسودوموناس ائروژینوزا در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
177 - بررسی اثر مهارکنندگی و کشندگی عصاره های آبی و اتانولی کرفس کوهی (Kelussia odoratissima) برEscherichia coli Bacillus cereus,و Listeria inocua در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
178 - بررسی اثر ضد میکروبی عصاره های آبی و اتانولی مرزه بختیاری (Satureja bachtiarica) بر باکتری های گرم مثبت و گرم منفی در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
179 - Antimicrobial effect of the aqueous and ethanolic Teucrium polium L. extracts on gram positive and gram negative bacteria “in vitro” (چکیده)
180 - Effect of aqueous and ethanolic extract of Eucalyptus camaldulensis L. on food infection and intoxication microorganisms “in vitro” (چکیده)
181 - ارزیابی خواص رئولوژیکی پوششهای خمیری مخصوص سرخ کردن تهیه شده با ترکیبهای مختلف (چکیده)
182 - بررسی و تحلیل تاثیر گرایش به بازار از دیگاه فرهنگی و رفتاری بر عملکرد بانکهای دولتی (چکیده)
183 - Purification and biochemical characterization of angiotensin I-converting enzyme (ACE) from ostrich lung: The effect of 2,2,2-trifluoroethanol on ACE conformation and activity (چکیده)
184 - اثر آرد ذرت بر ویژگی های کیفی ناگت میگوی سرخ شده به روش عمیق با استفاده از دو نوع فرایند آماده سازی (چکیده)
185 - بررسی و مقایسه اثر ترکیبات بازدارنده طبیعی در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس در نمونه های دوغ صنعتی با استفاده از روش سطح پاسخ (چکیده)
186 - Antimicrobial effect of Satureja bachtiarica extracts aqueous and ethanolic on Escherichia coli and Staphylococcus aureus (چکیده)
187 - Effect of temperature and salt concentration on microbial changes during Tarkhineh fermentation (چکیده)
188 - Antifungal effect of edible film (CMC) containing aqueous and ethanolic mangrove plant extract on Citrus pathogens in vitro (چکیده)
189 - Antimicrobial properties of plant extracts of Thymus vulgaris L., Ziziphora tenuior L. and Mentha Spicata L., against important foodborne pathogens in vitro (چکیده)
190 - تولید ترکیبات مختلف مولد عطر و طعم با استفاده از مهندسی متابولیک بوسیله ی لاکتیک اسید باکتری ها (چکیده)
191 - بررسی روش های نوین پاستوریزاسیون تخم مرغ (چکیده)
192 - تولید باکتریوسین ها توسط باکتریهای اسید لاکتیک(LAB) بعنوان نگهدارنده های طبیعی و ایمن در صنعت غذا (چکیده)
193 - Effect of temperature on microbial changes during kimchi fermentation (چکیده)
194 - پپتیدهای زیست فعال در محصولات لبنی (چکیده)
195 - بررسی پارامتر های موثر بر تولید روغن تک یاخته توسط میکرو ارگانیسم های روغنی (چکیده)
196 - بررسی راه های تولید و استخراج روغن های میکروبی و اهمیت آن ها در سلامت و تغذیه ی انسان (چکیده)
197 - Isolation, identification and comparison of lactic acid bacteria from fermented be produced in Iran Kimchi with Korean commercial samples: introduction of a probiotic product (چکیده)
198 - بررسی مهندسی متابولیک در لاکتیک اسید باکتری ها برای تولید متابولیت های اولیه و ثانویه ایمن در صنعت غذا (چکیده)
199 - بیوسنتز نانو ذرات طلا و نقره با استفاده از قارچ ورتی سیلیوم و فوزاریوم (چکیده)
200 - بررسی تاثیر لاکتیک اسید باکتری های موجود در غذای سنتی ترخینه بر روی بهداشت و سلامت آن (چکیده)
201 - بررسی روش های فرآوری خاویار و کنترل کیفی آن (چکیده)
202 - بررسی روش های تولید پپتید های زیست فعال و نقش آنها در افزایش ایمنی غذایی (چکیده)
203 - بررسی ارزش تغذیه ای و نقش سلامتی زایی خاویار (چکیده)
204 - بررسی تاثیر بسته‌بندی بر خصوصیات کیفی وبازاریابی صنعتی کیمچی حاوی عصاره ماهی و میگو (چکیده)
205 - بررسی میزان اشرشیاکلی در گوشت چرخ شده ماهی هامور معمولی (Epinepheelus coioides) حاوی عصاره اتانولی برگ اکالیپتوس کامالدوالنس (چکیده)
206 - بررسی میکروبی و عوامل موثر در افزایش کیفیت غذاهای دریایی (چکیده)
207 - بررسی روش های بسته بندی برکیفیت وبازار پسندی سوریمی (چکیده)
208 - تاثیر نوع رنت، ظرف نگهداری و زمان رسیدن بر ویژگی های میکروبی و فیزیکو شیمیایی پنیر محلی کردی (چکیده)
209 - Identification of lactic acid bacteria isolated from Tarkhineh, a traditional Iranian fermented food (چکیده)
210 - Antimicrobial activity of Avicennia marina extracts ethanol, methanol & glycerin against Penicillium digitatum (citrus green mold) (چکیده)
211 - بررسی بهداشت و کنترل کیفیت کیمچی با استفاده از باکتریهای آغازگر (چکیده)
212 - Chemical and sensory quality changes of ostrich meat treated by gamma irradiation (چکیده)
213 - Gamma irradiation effects on microbial decontamination of ostrich meat (چکیده)
214 - بررسی ثبات ویژگیهای پروبیوتیکی باکتری طبیعی و نوترکیب لاکتو کوکوس لاکتیس با قابلیت درمان آلرژی (چکیده)
215 - an investigation and coparision of the effectes of natural composition staphyloccous areous and geoticum candidum in industrial doogh in samples with response surface method. (چکیده)
216 - بررسی کاربرد نانو کامپوزیت های پلی اتیلن سبک- خاک رس در افزایش کیفیت، ماندگاری و کاهش ضایعات نان مسطح- بربری (چکیده)
217 - بهینه یابی زمان مخلوط کردن خمیر جهت بهبود خواص رئولوژیکی خمیر و کیفی نان بربری با استفاده ازروش سطح پاسخ (چکیده)
218 - نوع شناسی علل پدیده پافشاری بر تصمیمات در بخش دولتی (چکیده)
219 - تاملی در باب عنوان درایة الحدیث (چکیده)
220 - ‌تاثیر‌ یون‌ها و مهارکننده‌ها بر فعالیت آنزیم تبدیل‌‌کننده آنژیوتانسین (ACE) I استخراجی از ریه‌‌ شترمرغ (Struthio camelus) (چکیده)
221 - Theraapeutic Application of Teacher s Self-disclosure on the Reduction of Student s Foreign Language Classroom AnxietyT (چکیده)
222 - مطالعه فلور میکروبی، جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک شیر شتر در ناحیه ترکمن برای استفاده در صنعت غذا (چکیده)
223 - بررسی روش های مختلف تهیه نانو کپسول و کاربرد ان در صنایع غذایی (چکیده)
224 - بررسی خواص ضد میکروبی اسانس روغنی گیاه خوشاریزه بر باکتری باسیلوس سریوس (چکیده)
225 - Kinetic Modeling of Mass Transfer During Deep Fat Frying of Shrimp Nuggets Coated With Different Batter Formulation (چکیده)
226 - اثر ازن بر کاهش جمعیت میکروبی لاشه هرغ در کشتارگاه صنعتی شهر مشهد (چکیده)
227 - Effects of Storage Time on Quality Characteristics of Frozen Turkey Meat (چکیده)
228 - معیار برتری پیامبران از نگاه قرآن و حدیث (چکیده)
229 - بررسی اثر پوشش گیاهی و میزان مصرف علف کش سولفوسولفورون بر سرعت کاستی آن در مزارع گندم (چکیده)
230 - رابطه اضطراب بدنی اجتماعی با مراحل تغییر رفتار تمرینی دانشجویان (چکیده)
231 - مطالعه ی خواص ساختاری و مغناطوترابری نانوذرات پروسکایت La0/85B0/15MnO تهیه شده به روش فعالسازی مکانیکی (چکیده)
232 - Structure and Magnetotransport Properties of Nanocrystalline La0.85Bi0.15MnO3 Prepared By Mechanical Activation (چکیده)
233 - Magnetovolume Effects In Er1-xGdxMn6Sn6 Intermetallics (چکیده)
234 - الزواج الموقت طریق شرعی لتعارف الزوجین قبل النکاح الدائم (چکیده)
235 - Magnetovolume effects in substituted Er1 xGdxMn6Sn6 intermetallics (چکیده)
236 - Prevalence of Bovine Leukemia Virus (BLV) Antibodies in Bulk Tank Milk of Dairy Cattle Herds of Mashhad area, North East of Iran (چکیده)
237 - بررسی اثر ضد باکتریایی نایسین به دو فرم آزاد و نانوانکپسوله در لیپوزوم بر ماندگاری وکاهش جمعیت لیستریایی پنیر سفید ایرانی فراپالایش (چکیده)
238 - Magnetoelastic properties of ErMn6Sn6 intermetallic compound (چکیده)
239 - RAVZAHÂNLIK ÂDETİ VE KERBELÂ OLAYININ (چکیده)
240 - جداسازی و شناسایی باکتریهای خانواده اسید لاکتیک فلور میکروبی شیر مادر 16 ریبوزومی S در ناحیه DNA به روش سکوئنس (چکیده)
241 - بررسی اثر نعناعبر کنترل رشد استافیلو کوکوس اوریوس در کشک سنتی (چکیده)
242 - بررسی تأثیر بر هم کنش 80 Tween وHi-Cap 100 بر خصوصیات امولسیون روغن هل در آب و میکرو کپسول تهیه شده از آن (چکیده)
243 - بررسی برنج داخلی و وارداتی از نظر افلاتوکسین (چکیده)
244 - راهبرد کیفی پژوهش نظریه مفهوم سازی بنیادی (چکیده)
245 - Investigation of lactobacilli from mother’s breast milk who were placed on probiotic diet (چکیده)
246 - Effects of Trogonella foenum-graecum essential oil applied as intraperitoneal injection on blood cells and blood biochemical parameters of white Wistar rats (چکیده)
247 - Hematological and plasma biochemical parameter responses of white Wistar rats received intraperitoneal injection of Achilla Eriophora essential oil (چکیده)
248 - بررسی کیفیت میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پنیر محلی کردی تولید شده با دو نوع رنت در طی دوره رسیدگی (چکیده)
249 - Evaluation of rennet type and container influences on the proteolysis trend of local Kurdish cheese during the ripening (چکیده)
250 - Evaluation of rennet type and container influences on physicochemical and microbial properties of local Kurdish cheese (چکیده)
251 - Effect of Nacl on Aspergillus Niger Growh (چکیده)
252 - Ultrastructural localisation of chromium in Ocimum basilicum (چکیده)
253 - Effects of Trogonella foenum graecum essential oil applied as intraperitoneal injection on blood cells and blood biochemical parameters of white Wistar rats (چکیده)
254 - Magnetoelastic properties of GdMn6Sn6 intermetallic compound (چکیده)
255 - Prevalence of Leptospira hardjo antibody in bulk tank milk in some dairy herds in Mashhad suburb (چکیده)
256 - Pareto front based realistic soft real-time task scheduling with multi-objective genetic algorithm in unstructured heterogeneous distributed system (چکیده)
257 - Effects of Soy and Corn Flour Addition on Batter Rheology and Quality of Deep Fat-Fried Shrimp Nuggets (چکیده)
258 - Kinetic modeling of mass transfer during deep fat frying of fried shrimp nugget prepared without a pre-frying step (چکیده)
259 - بررسی کامپوزیتهای اتیلن سبک-خاک رس در افزایش کیفیت ماندگاری و کاهش ضایعات نان مسطح (بربری) (چکیده)
260 - شرطة الخمیس و ارزش رجال شناختی آن (چکیده)
261 - اثر بخشی تکنیک های هوشیاری فراگیر انفصالی و توجه برگردانی در میزان وسوسه س مصرف مواد و احتمال لغزش در بیماران مرد وابسته به مواد مخدر (چکیده)
262 - تاثیر گروه درمانی با رویکرد شناختی رفتاری بر مردان وابسته به مواد افیونی با همبودی اختلال افسردگی اساسی (چکیده)
263 - رابطه بین نشخوار فکری و افسردگی در نمونه ای از دانشجویان ایرانی (چکیده)
264 - On Conditional Applications of Matrix Variate Normal Distribution (چکیده)
265 - Effect of thermo-ultrasonication on the survival of baker’s yeast (چکیده)
266 - قرائت و پژوهش های آماری در قرآن کریم (چکیده)
267 - Change of cell envelope in Lactobacillus acidophilus and Streptococcus thermophilus with ultrasound and heat stress for Increase of enzyme activity (چکیده)
268 - Effects of Ultrasound Treatment on Viability and (چکیده)
269 - بررسی تحولات در فهم روایات اسلامی بر پایه مفهوم «گفتمان» (چکیده)
270 - خارجة بن زید (چکیده)
271 - حمد، سوره (چکیده)
272 - حوامیم (چکیده)
273 - Magnetotransport and magnetoelastic effects in Co-doped La0. 7Sr0. 3MnO3 nanocrystalline perovskites (چکیده)
274 - Reduction of patulin in apple juice after treatment with SO2 and heat (چکیده)
275 - بررسی میزان شیوع آنتی بادی علیه لپتوسپیرا هارجو در نمونه های شیر مخزن در تعدادی از گاوداریهای صنعتی شیری در اطراف مشهد (چکیده)
276 - دراسه نقدیه لآرائ مفسری القرآن الکریم حول معمودیة النصاری (چکیده)
277 - Estimation of the location parameter under LINEX loss function: multivariate case (چکیده)
278 - بررسی سطوح ادراکی و عوامل موفقیت انتخاب شغل دانشجویان تربیت بدنی دانشگاه های مشهد (چکیده)
279 - آیین روضه خوانی و نقش آن در تحریف حادثه کربلا (چکیده)
280 - حروف مقطعه از منظر قرآن شناسان غربی (چکیده)
281 - نقدی بر شناخت مفسران قرآن کریم از آیین تعمید مسیحیان (چکیده)
282 - معرفی یک روش جدید بخیه در جراحی کسلیک گاو (چکیده)
283 - Cataract surgery in an African lion with anterior lens luxation (چکیده)
284 - Preliminary test methodology in ridge regression under stochastic constraints (چکیده)
285 - حرز (چکیده)
286 - حروف مقطعه (چکیده)
287 - بررسی انتظارات مشتریان از کیفیت خدمات مراکز آمادگی جسمانی بانوان شهر مشهد (چکیده)
288 - رابطه بین ویژگی های جمعیت شناختی و انتظارات مشتریان از خدمات مراکز آمادگی جسمانی بانوان شهر مشهد (چکیده)
289 - Relationship between Competitive Professional Swimming Time and some Anthropometric Characteristic in Elite Female Iranian Swimmers (چکیده)
290 - Customers’ expectations of service quality in Mashhad fitness centers (چکیده)
291 - The effect of grain sources on in vitro rumen acid load of close-up dry cow diets (چکیده)
292 - Constrained and Multi-objective MIMO Control System Design: Evolutionary Approach (چکیده)
293 - A note on classical Stein-type estimators in elliptically contoured models (چکیده)
294 - Asymptotic fisher information in order statistics of geometric distribution (چکیده)
295 - بررسی مقایسه ای کشت باکتریال و واکنش زنجیره ای پلی مراز (PCR) در تشخیص آلودگی سیستم تولید مثل به باکتری Haemophilus Somnus گاوهای شیری نژاد هلشتاین (چکیده)
296 - estimation of the mean vector of a multivariate normal model under reflected normal loss (چکیده)
297 - Estimation of parameters of parallelism model with elliptically distributed errors (چکیده)
298 - دسته بندی پاکتهای نامه با استفاده از بینایی ماشین در خواندن و پردازش آدرسهای دستنویس (چکیده)
299 - بررسی تغیرات فصلی میزان پروتئین تام و گاماگلوبولین سرم خون گوساله های نوزاد در یکی از گاوداریهای اطراف تهران (چکیده)
300 - Effect of Protein Sources of Isonitrogenous Whole Crop Barley Silage Based Diets on Perfonnance and Blood Metabolites of Early Lactating Holstein Cows (چکیده)
301 - شخصیت و منزلت امام علی بن ابی طالب(ع) از دیدگاه امام احمد بن حنبل (چکیده)
302 - بر رسی اثر امواج تواما فرا صوت و دما بر میزان فعالیت انزیم الفا امیلاز جو جوانه زده (چکیده)
303 - Investigation of the Effects of Ultrasound on Extraction of alpha-Amylase from the Flour of Malted Barley (چکیده)
304 - بررسی رابطه ادراکات محیطی مدرسه ای و اهداف پیشرفت (چکیده)
305 - Application of Ultrasonic Waves as a Priming Technique for Accelerating and Enhancing the Germination of Barley Seed: Optimization of Method by the Taguchi Approach (چکیده)
306 - کاربرد نانوتکنولوژی در بررسی خصوصیات ریزساختاری دیواره باکتریهای پروبیوتیک تحت تنش (چکیده)
307 - The effects of ultrasound on the stimulation barley seed and alpha-amylase (چکیده)
308 - Studying the effects of ultrasound shock on cell wall permeability and survival of (چکیده)
309 - The Effects Of Ultrasound On The Activity Of Alpha-Amylase During Barley (چکیده)
310 - The principles of ultra high pressure technology and its (چکیده)
311 - Effect of Power Ultrasound and Microstructure (چکیده)
312 - تاثیر مواد آلی و میزان مصرف سولفوسولفورون بر پایداری آن در خاک (چکیده)
313 - جامع نویسان پیش از کلینی (چکیده)
314 - گاه شماری آثار شیخ طوسی (چکیده)
315 - برآورد انقباضی نوع استاین پارامتر مکان تحت تابع زیان نرمال منعکس شده (چکیده)
316 - Baysian estimation of the mean vector of a multivariate normal distribution using LINEX loss function (چکیده)
317 - تشخیص مدلهای اماری جامعه بر اساس خواص اطلاع فیشر اماره های مرتب (چکیده)
318 - محاسبه اطلاع فیشر در هر مجموعه دلخواه از آماره های مرتب (چکیده)
319 - مدلهای آماری برای داده های شمارشی وابسته به زمان (چکیده)
320 - A note on double K-class estimators under elliptical symmetry (چکیده)
321 - تحلیل اقتصادی روش‌های استحصال آب باران برای استفاده در کشاورزی (چکیده)
322 - استنباط درستنمایی مرکب و ملاک انتخاب مدل در مدلهای پارامتر مبنا (چکیده)
323 - Improved variance estimation under sub-space restriction (چکیده)
324 - مقایسه مخاطره انواع برآوردگرها در مدل رگرسیون چندگانه با خطای t چندگانه (چکیده)
325 - Shrinkage estimation of the regression parameters with multivariate normal errors (چکیده)
326 - Estimation in Multiple Regression Model with Elliptically Contoured Errors under MLINEX Loss (چکیده)
327 - Stein-type improvement under stochastic constraints: Use of multivariate Student-t model in regression (چکیده)
328 - SAR comparative studies on pyrimido[4,5-b][1,4]benzothiazine derivatives as 15-lipoxygenase inhibitorsusing ab initio calculations, (چکیده)
329 - The effect of ultrasound in combination with thermal treatment (چکیده)
330 - The Effectiveness of Ultrasound Treatment on the Germination Stimulation of Barley seed and its Alph (چکیده)
331 - Effect of dietary methionine concentration on some blood metabolites of early lactating Holstein cows (چکیده)
332 - Multi-agent Data Fusion Architecture for Intelligent Web Information Retrieval (چکیده)
333 - رابطه‌ی سبک‌های دلبستگی و عزت نفس اجتماعی (چکیده)
334 - Studying the Effects of Heat and Cold shock on Cell wall Microstructure an Survival of Some LAB in Milk (چکیده)
335 - Study of Ice Cream Freezing process after Treatment with Ultrasound (چکیده)
336 - Effect of Ultrasonie power on the activity of Barleys Alpha-amylase from post-sowing treate of s (چکیده)
337 - Influence of lactulose on the survival of probiotic strains in Yoghurt (چکیده)
338 - Influence of ultrasonic stimulation on the germination of barley seed and its alpha-amylase activity (چکیده)
339 - مدلینگ اثر شوک حرارتی (سرما و گرما) بر رشد باکتریهای استارترو بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی محصول حاصل (چکیده)
340 - بررسی اثربخشی روش درمان کنترل هراس در درمان بیماران مبتلا به اختلال هراس با یا بدون گذر هراسی (چکیده)
341 - سنجش یک حدیث درباره حروف مقطعه (چکیده)
342 - رشد تک بلور نیمرسانای Cd0.96 Zn0.04 Te به دو روش بریجمن تغییر یافته و ترابری فاز بخار (چکیده)
343 - حدیث غدیر و نهج البلاغه (چکیده)
344 - تفسیر عیاشی و بازیابی اساتید روایات آن در شواهد التنزیل (چکیده)
345 - رنگ یا تعمید (پژوهشی درباره آیه صبغه ا... (چکیده)
346 - آیا بیشتر بهشتیان نابخردانند؟ (پژوهشی درباره حدیث اکثر اهل الجنه البله (چکیده)
347 - جستاری در احوال و آثار یعقوب چرخی و تفسیر او (چکیده)
348 - تئوري نسبيت خاص در قرآن (چکیده)
349 - a novel power electronic dynamometer for load testing and efficiency measurement of three- phade ind (چکیده)
350 - اهميت و شناسايي و اندازه گيري باقيمانده سموم دفع آفات كشاورزي در مواد غذايي از نقطه نظر بهداشت و ايم (چکیده)
351 - اهميت كنترل كيفيت انواع توكسين هاي قارچي در مواد غذايي (چکیده)
352 - پژوهش درباره زیارت های جامعه (چکیده)
353 - بررسی مشخصه های بدنی تاثیر گذار بر نتایج رقابتی شناگران زن زبده جوان (چکیده)
354 - جست و جو در احوال و آثار شادروان محمود رامیار (چکیده)
355 - بررسی الودگی دستگاه تولید مثل گاوهای شیری به هموفیلوس سومنوس (چکیده)
356 - مترجموالقران الكريم و مهمتهم اتجاه القراءات القرانيه (چکیده)
357 - استخراج و شناسايي خصوصيات كمي و كيفي اسانس زعفران (چکیده)
358 - اهميت بررسي راههاي شناسايي و اندازه گيري باقيمانده سموم ارگانوفسفره در ميوه ها و سبزيها از نقطه نظرا (چکیده)
359 - تجزيه افلاتوكسين ها در انواع مواد غذايي با كمك افزودني هاي غذايي (چکیده)
360 - بررسی میزان و حذف گوسیپول آزاد در کنجاله های تخم پنبه ناحیه خراسان به منظور ارائه یک جیره غذایی مناسب برای طیور گوشتی (چکیده)
361 - anobel power electronic machineiess dynamometer for load testing and efficiency measurment of three_ (چکیده)
362 - rapid parameter determinasion for use in the control of . . . (چکیده)
363 - Effects of parenteral supply of iron and copper on hematology, performance, and health in neonatal dairy calves (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر