بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: صرف


موارد یافت شده: 336

1 - نقش مدیریت کاربرد نیتروژن در گندم (Triticum aestivum L.) دربهینه سازی مصرف علف¬کش سولفوسولفورون (آپیروس) (چکیده)
2 - تاثیر رنگ ها بر فروش براساس رفتار خرید مصرف کننده (چکیده)
3 - تأثیر اسید هومیک، کمپوست و کود فسفر بر خصوصیات رویشی گیاه ریحان و غلظت عناصر کم مصرف در گیاه و خاک (چکیده)
4 - بررسی میزان آگاهی، شیوع و عوارض مصرف استروئیدهای آنابولیک در ورزشکاران مرد رشته پرورش اندام شهر مشهد (چکیده)
5 - مقایسه الگو‌های رشد لجستیک، لجستیک هاروی و هاروی در پیش‌بینی مصرف برق بخش‌های اقتصادی در ایران (چکیده)
6 - نقش بام سبز در مصرف انرژی در داخل ساختمان و مقایسه آن با بام های سنتی (چکیده)
7 - کارایی مصرف نیتروژن در گندم(Triticum aestivum L.) تحت تأثیر نظام های خاک ورزی و کاربرد بقایا (چکیده)
8 - بررسی تأثیر مصرف کودهای بیولوژیک،آلی و شیمیایی برعملکرد کمی و کیفی ذرت علوفه ای رقم 704 (چکیده)
9 - رسانه و مصرف‌گرایی (چکیده)
10 - برهمکنش ژنتیک و کم آبیاری بر بهره وری مصرف آب (چکیده)
11 - اثرات تنش شوری و کم آبیاری بر شاخص کارایی مصرف آب دو رقم کلزا (چکیده)
12 - نقش ارزش برند مبتنی بر مشتری در تاثیر تبلیغات بر پاسخ مصرف کننده (چکیده)
13 - ارزیابی اثربخشی آموزش و اطلاع‏ رسانی به منظور صرفه‌جویی مصرف آب در مدارس استان خراسان رضوی (چکیده)
14 - افزایش کارایی مصرف آب در فضای سبز شهری با استفاده از گیاهان پوششی ومالچها (چکیده)
15 - اصلاح‎کننده‎های خاک جاذب آب، موادی برای کاهش مصرف آب در فضاهای چمنکاری شده (چکیده)
16 - مقایسه نظام های بهره برداری به لحاظ مصرف انرژی تولید سویا در دشت مغان (چکیده)
17 - مدلسازی انرژی مصرفی تولید عسل در استان خراسان جنوبی (چکیده)
18 - خصوصیات زراعی ذرت و لوبیا چشم بلبلی در پاسخ به مصرف قارچ میکوریزا و باکتری مزوریزوبیوم به صورت کشت مخلوط و خالص (چکیده)
19 - بررسی خصوصیات ریشه و شاخص کلونی زایی لوبیا چشم بلبلی و ذرت تحت مصرف باکتری مزوریزوبیوم و قارچ آربسکولار میکوریزا در کشت مخلوط (چکیده)
20 - نقش پرایمینگ در روند مصرف مواد ذخیره ای و جوانه زنی بذر چاودار کوهی تحت تنش شوری (چکیده)
21 - حقوق مصرف کننده از دید گاه اسلام وعملکرد ان در اقتصاد ایران (چکیده)
22 - ارزیابی تاثیر متقابل منبع تغذیه ای و تنوع گیاهی بر کارایی مصرف نور در الگوهای مختلف کشت (چکیده)
23 - نقش مبدل‌های حرارتی صفحه‌ای در بهینه‌سازی مصرف‌ انرژی (چکیده)
24 - مدلسازی روند انرژی مصرفی و انتشار گازهای گلخانه‌ای در واحدهای صنعتی پرورش گاو شیری (مطالعه موردی: استان گیلان) (چکیده)
25 - استفاده مجدد از خاک پوششی مصرف شده واحدهای پرورش قارچ دکمه‌ای (چکیده)
26 - فشرده سازی بوم شناختی از طریق افزایش کارایی مصرف نور در بوم نظام زراعی کم‌نهاده تولید شنبلیله (چکیده)
27 - بررسی عملکرد و کارایی مصرف نور مرزنجوش وحشی ( Origanum vulgare subsp. virid ( در پاسخ به کودهای اوره و آزوکمپوست (چکیده)
28 - تأثیر واقعیت درمانی نوین گروهی مبتنی بر تئوری انتخاب بر امیدواری سوءمصرف کنندگان مواد (چکیده)
29 - کارائی دو روش بذرمال و خاک مصرف تریکودرما روی شاخص‏های رشدی گیاه گوجه‏ فرنگی (چکیده)
30 - تخمین بار در فیدر های توزیع مشاهده ناپذیر جهت برآورد تلفات غیر فنی به کمک اطلاعات ماهانه مصرفی و تخمین حالت (چکیده)
31 - مقایسه دو روش خشک کردن بر مصرف انرژی و پارامترهای کیفی شلغم رقم سر ارغوانی (چکیده)
32 - بررسی تغییرات مصرف برق بخش خانگی ایران با استفاده از روش تحلیل تجزیه شاخص (چکیده)
33 - بررسی عوامل موثر بر تغییرات مصرف فرآورده‌های نفتی در بخش خانگی ایران 1375-1390 (چکیده)
34 - تاثیر عصاره هیدروالکلی موسیر بر برخی از فاکتور های بیوشیمیایی سرم پس از مصرف جنتامایسین در موش سوری (چکیده)
35 - اثر تزریق ویتامین 21 B بر مصرف خوراک، وزن بدن، تولید و ترکیبات شیر در گاوهای اوایل شیردهی هلشتاین (چکیده)
36 - فراهمی عناصر کم مصرف در یک خاک سدیمی زیر تاثیر نانو اکسید آهن همراه با کمپوست گرانوله گوگردی (چکیده)
37 - بررسی اثر مصرف نانو اکسید آهن،کمپوست زباله شهری گرانوله گوگردی و هیومیک اسید بر غلظت عناصر کم مصرف گیاه خردل هندی در خاک سدیمی (چکیده)
38 - تأثیر استفاده از پوسته پسته و پلی اتیلن گلیکول بر مصرف و هضم خوراک، فرآسنجه های خونی، (چکیده)
39 - بهینه سازی مصرف انرژی در بخش کشاورزی در منطقه کاشمر (چکیده)
40 - بررسی تاثیر عوامل تولید بر شدت مصرف انرژی در ایران: یک تجزیه و تحلیل مبتنی بر تابع تولید کاب- داگلاس (چکیده)
41 - بسته بندی های نوین جهت حفظ خصوصیات کیفی و بهبود ماندگاری دانه های انار آماده مصرف (چکیده)
42 - اهمیت مصرف ماهی و نقش آن در سلامت انسان (چکیده)
43 - مدیریت مصرف در سایه تعالیم رضوی (چکیده)
44 - بررسی اثر هدفمندسازی یارانه ها بر مصرف لبنیات در سطح خانوارها (مطالعه موردی شهر مشهد) (چکیده)
45 - بررسی تأثیر تغییر اجزای تقاضای نهایی اقتصاد بر مصرف آب در بخش کشاورزی: تحلیل داده-ستانده در استان خراسان رضوی (چکیده)
46 - بررسی رابطه علیت بین مصرف انرژی، رشد اقتصادی و قیمتها با استفاده از راده های پانل بر مبنای مدل تصحیح خطی برداری در کشورهای عضو آسه آن (چکیده)
47 - نقش اندازه بنه مادری و نوع کود بر کارایی مصرف نیتروژن زعفران زراعی (چکیده)
48 - مبادله آب مجازی به منظور بهبود بهره وری در مصرف آب )مطالعه موردی استان کرمان( (چکیده)
49 - اثر مصرف کودهای آلی و زیستی بر عملکرد، میزان روغن و ترکیب اسیدهای چرب روغن کنجد (Sesamum indicum L.) (چکیده)
50 - آیا فرهنگ مصرفی در ایران متناسب با الگوی مصرف اسلامی و شرایط کنونی اقتصاد ایران می باشد؟ (مصرف گرایی در ایران) (چکیده)
51 - اثر مصرف بهینه نیتروژن در کاهش اثر تنش خشکی بر عملکرد دانه برخی ژنوتیپ‌های گندم نان دیم (چکیده)
52 - بهینه سازی مصرف آب با کنترل هیدرولیکی طراحی سیستم‌های آبیاری قطره‌ای به کمک نرم‌افزار Hydrocalc (چکیده)
53 - ارزیابی سودمندی، رقابت و جذب و کارایی مصرف تابش درکشت مخلوط در منطقۀ مشهد (Trifolium resupinatum L.) و شبدر ایرانی (Satureja hortensis L.) مرزه تابستانه (چکیده)
54 - بررسی انرژی مصرفی تولید قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) در سطوح مختلف بستر کشت سالیانه در استان خراسان رضوی (چکیده)
55 - تاثیر مقادیر مختلف کمپوست زباله شهری و کلات آهن بر فراهمی آهن و برخی عناصر کم مصرف خاک (چکیده)
56 - بررسی رابطه عناصر کم مصرف با عملکرد اقتصادی زعفران در منطقه قاین (چکیده)
57 - استفاده از مالچ با زیر پوشش پلاستیک جهت صرفه جویی در مصرف آب و هزینه های نگهداری بسترهای فضای سبز (چکیده)
58 - عوامل حفاظت کننده در پیشگیری اولیه از مصرف مواد و داروهای غیرتجویزی در دانشجویان (چکیده)
59 - مقایسه راندمان جذب، مصرف و بهره وری آب در سیستم های تک کشتی و چندکشتی کلزا (Brassica napus L.)، ذرت (Zea mays L) و لوبیا (Phaseolus vulgaris L.) (چکیده)
60 - ضرورت مدیریت مصرف انرژی در بخش خانگی – تجاری و ارائه راهکارهای اجرایی (چکیده)
61 - تاثیر مقادیر و زمان مصرف نیتروژن بر برخی ویژگی‌های ریشه ژنوتیپ‌های مختلف گندم دیم (چکیده)
62 - جایگاه زعفران ارگانیک در سبد مصرفی آتی خانوارها و عوامل موثر برآن (چکیده)
63 - بررسی کارایی مصرف آب در گل خانه های سیستان (چکیده)
64 - بررسی اثرات نفوذ منابع بادی در میزان مشارکت سمت مصرف در برنامه های پاسخگویی بار (چکیده)
65 - تعیین کارایی مصرف آب آبیاری حوضه آبریز قره قوم با تاکید بر محدودیت های وزنی (چکیده)
66 - ارزیابی تأثیر مدیریت تلفیقی مصرف کود دامی و تلقیح با میکوریزا بر ویژگی های رشدی، عملکرد کمّی و اسانس زوفا (Hyssopus officinalis L.) در شرایط آب و هوایی مشهد (چکیده)
67 - تأثیر جایگزینی یونجه خشک با سطوح مختلف پوسته پسته بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، فرآسنجه های تخمیری شکمبه، متابولیت های خون و توازن نیتروژن در گوسفندان نر بلوچی (چکیده)
68 - کاربرد گزینش دوگانه یک و نیم حدی (OOHB) در ارزش گذاری مشروط برای تعیین مازاد مصرف کننده گردشگران پارک جنگلی سی سنگان (چکیده)
69 - مصرف رسانه و تاثیر آن بر روابط با اعضای خانواده در میان دانشجویان، مطالعه موردی یک دانشگاه دولتی (چکیده)
70 - تاثیر شوری آب آبیاری بر برخی ویژگی های زراعی، عملکرد و کارایی مصرف آب گیاه ارزن پادزهری Panicum antidotale Retz L (چکیده)
71 - کانی شناسی، زمین شیمی، منشاء و مصرف صنعتی سیلیس منطقه عارفی، جنوب مشهد (چکیده)
72 - اثرات سطوح آب و کود نیتروژن بر کارآیی مصرف و بهره وری آب در سه گیاه ذرت (Zea mays L.)، چغندرقند (Beta vulgaris L.) و کنجد (Sesamum indicum L.) (چکیده)
73 - بررسی الگوی مصرف انرژی تولید شلتوک برنج در استان گلستان (چکیده)
74 - تاثیر بسته بندی بر تغییرات بار میکروبی دانه های انار آماده مصرف طی مدت زمان نگه داری (چکیده)
75 - تکنولوژی رسانه ای، صنعت تبلیغات و سبک زندگی مصرف گرایانه (چکیده)
76 - حلیل انتشار گازهای گلخانه ای نهاده های مصرف در یک واحد پرورش گاو شیری (چکیده)
77 - بررسی رابطه علیت بین مصرف انرژی، رشد اقتصادی و قیمت ها با استفاده از داده های تابلویی در کشورهای عضو اوپک (چکیده)
78 - بهینه سازی مصرف انرژی با توجه به طراحی اقلیمی ساختمان های مسکونی (چکیده)
79 - معرفی روی کرد معیار در رده شناسی صرفی و نمود آن در برخی گویش ها و زبان های رایج در ایران (چکیده)
80 - تأثیر روشهای مختلف مدیریت تلفیقی علفهای هرز بر کارآیی مصرف نور چغندرقند و گونههای مختلف علف هرز در شرایط مشهد (چکیده)
81 - تأثیر تلقیح با گونه های میکوریزا و سطوح آبیاری بر خصوصیات رشد، عملکرد، کارایی مصرف آب و برخی صفات گیاه ذرت (Zea mays L.) (چکیده)
82 - تاثیر عصاره موسیر بر فاکتور های بیوشیمیایی سرم درپی مصرف جنتامایسین در موش سوری (چکیده)
83 - تحلیل اقتصادی و بررسی روند مصرف ا نرژی در نظام تولید پنبه در استان خراسان رضوی (چکیده)
84 - بررسی تأثیر مقادیر مختلف نیتروژن شیمیایی و آلی بر عملکرد اقتصادی و کارایی مصرف نیتروژن مرزنجوش وحشی (Origanum vulgare L.) تحت شرایط‌های اقلیمی یزد و مشهد (چکیده)
85 - مقایسه اثر بخشی درمانگری شناختی– رفتاری(CBT) و درمانگری فعال سازی رفتاری(BAT) در اصلاح عملکرد شناختی ( حافظه کاری و زمان واکنش ساده(SRT)) سوء مصرف کنندگان هروئینی در افغانستان (چکیده)
86 - بررسی اثرات زیست محیطی و مصرف انرژی در نظام‌های تولید برنج (چکیده)
87 - مقایسه وی‍ژگی های سرشتی و منشی مبتلایان به اختلال سوء مصرف مواد و افراد عادی (چکیده)
88 - بررسی کیفیت آب زیرزمینی دشت چمچمال از نظر مصرف کشاورزی،استان کرمانشاه (چکیده)
89 - تحلیلی از روند شدت مصرف انرژی در کشور های عمده صادر کننده نفت(طی دوره زمانی 1990تا2010) (چکیده)
90 - بررسی عددی تاثیر زاویه صفحه ی بالزدن یک پرنده با افق بر نیروهای آیرودینامیکی و توان مصرفی (چکیده)
91 - ارزیابی جذب و کارایی مصرف تشعشع در کشت مخلوط گیاه دارویی گل گاوزبان اروپایی (Borago officinalis L.) و لوبیا (Phaseolus vulgaris L.) (چکیده)
92 - صرفه جویی اقتصادی به کمک طراحی بهینه دال بتنی در کف حوضچه آرامش (مطالعه موردی: حوضچه آرامش سد نمرود) (چکیده)
93 - بررسی نهاده‌های مصرفی تولید پنبه در شهرستان سبزوار از دیدگاه مدیریت مصرف انرژی در کشاورزی (چکیده)
94 - کاربرد مدل WEAP در ارزیابی تأثیر مدیریت مصرف آب آبیاری بر منابع آب دشت نیشابور (چکیده)
95 - مقایسه اثربخشی برنامه غنی سازی و ارتقاء زندگی و واقعیت درمانی بر بهبود شاخص های درمانی اعتیاد سوء مصرف‌کنندگان مواد (چکیده)
96 - درصد تغییرات محتوی عناصر پرمصرف و وزن مخصوص ظاهری خاک تحت تأثیر نوع مدیریت خاکورزی (چکیده)
97 - ارزیابی کارآیی جذب و مصرف نور در کشت مخلوط ردیفی گندم و کلزا (چکیده)
98 - بررسی الگوهای رفتاری مصرف در خانواده (چکیده)
99 - بهینه سازی مصرف آب و عملکرد گندم زمستانه در شرایط تنش شوری و خشکی با استفاده از مدل SWAP (مطالعه موردی: شهرستان برخوار) (چکیده)
100 - بررسی تاثیر مصرف صمغ بنه در فرآیند تولید آدامس و ارزیابی خواص کیفی محصولات تولیدی (چکیده)
101 - بررسی انرژی مصرفی تولید بادام‌زمینی در استان گیلان به روش تحلیل پوششی داده‌های فازی (چکیده)
102 - تعیین شاخص‌های کیفی درجه بندی میوه بر اساس نظر مصرف کننده (مطالعه موردی: سیب) (چکیده)
103 - اثر سطوح مختلف برگ درخت عناب بر مصرف خوراک، متابولیتهای خون، تولید و ترکیبات شیر بزهای کرکی (چکیده)
104 - بررسی تأثیر ترکیب شیمیایی مواد کربنی بر مصرف انرژی کوره قوس الکتریکی مجتمع صنعتی فولاد خراسان (چکیده)
105 - اولویت بندی باس ها جهت اعمال برنامه های مدیریت مصرف از دیدگاه قابلیت اطمینان (چکیده)
106 - بررسی اثر عوامل ریسک بر صرف ریسک سهام عادی (چکیده)
107 - متعادل کردن مصرف انرژی در نودها با استفاده از خوشه بندی به کمک نود راهبر در شبکه حسگر بیسیم (چکیده)
108 - مقایسه عملکرد پیل سوختی میکروبی پیوسته و ناپیوسته در زمان راه اندازی و تاثیر میزان بافر مصرفی در پیل سوختی میکروبی پیوسته (چکیده)
109 - بهینه سازی روشهای استخراج و تغلیظ ویروسهای روده ای از سطح سبزیجات آماده مصرف با استفاده از کلی فاژ MS2 به عنوان مدل (چکیده)
110 - بررسی و توصیف نظام صرفی گویش مشهدی (چکیده)
111 - کاربرد بسته‏ بندی هوشمند در حفظ ایمنی و کیفیت فراورده‏های گوشتی در زنجیره توزیع و مصرف (چکیده)
112 - مقایسه کارآیی مصرف آب بین چند گونه زراعی و دارویی (چکیده)
113 - بررسی اثرات مصرف مواد اعتیادآور، بر کارکردهای عصب- روانشناختی معتادان شهر شیراز (چکیده)
114 - بررسی و تجزیه و تحلیل راهکارهای مدیریت مصرف بهینه آب در زمینه شرب و بهداشت (چکیده)
115 - تاثیر کم آبیاری بر عملکرد، اجزای عملکرد و کارایی مصرف آب ارقام گندم در مشهد (چکیده)
116 - اثرسطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد و کارایی مصرف نیتروژن در کشت مخلوط ذرت و پنبه (چکیده)
117 - مدل سازی تاثیر برنامه های پاسخ گویی بار بر تعامل خرده فروش و مصرف کننده (چکیده)
118 - بررسی تاثیر پارامترهای تنظیمی جوشکاری با الکترود غیر مصرفی (TIG) بر روی عرض ناحیه متاثر از حرارت و ارائه مدل ریاضی بهینه (چکیده)
119 - بررسی مصرف انرژی در نظام نیمه سنتی و نیمه مکانیزه برنج در مرحله کاشت (مطالعه موردی: شهرستان درگز) (چکیده)
120 - بررسی عوامل مؤثر بر تمایل به مصرف محصولات ارگانیک در شهرستان مشهد (چکیده)
121 - بررسی اثر نوع الگوی کشت و کود مصرفی بر تنفس میکروبی خاک و تنوع علف های هرز (چکیده)
122 - تاثیر بکار گیری پکیج چگالشی بر بهینه سازی مصرف انرژی (چکیده)
123 - جذب و کارایی مصرف نور در کشت مخلوط افزایشی ذرت- لوبیا در منطقه زنجان (چکیده)
124 - بررسی رابطه ی بلندمدت و کوتاه مدت متغیرهای اشتغال، مصرف زغال سنگ، تشکیل سرمایه و رشد اقتصادی درایران (چکیده)
125 - رابطه ی میزان تولید ناخالص ملی با میزان تولید و مصرف اطلاعات (چکیده)
126 - اثر تمرین استقامتی بر نیمرخ لیپیدی و استقامت قلبی - عروقی در موش های صحرایی نر سالم پس از مصرف عصاره زیره کوهی (چکیده)
127 - ارزیابی خصوصیات رشدی گیاه دارویی کرچک (Ricinus communis L.) تحت تأثیر مصرف کودهای آلی (چکیده)
128 - بررسی گرایش به مصرف کالاهای خارجی و عوامل مؤثر بر آن با تاکید بر رسانه (چکیده)
129 - کارایی مصرف و شاخص برداشت نیتروژن در سیاهدانه (Nigella sativa L.) در دوره های مختلف رقابت علفهای هرز (چکیده)
130 - مصرف نمایشی پوشاک وعوامل موثر برآن-مطالعه موردی دانش آموزان دبیرستانی شاهرود (چکیده)
131 - ارزیابی کارایی مصرف آب و نور ژنوتیپ‌های گندم نان در شرایط رطوبتی و فتوسنتزی متفاوت (چکیده)
132 - اثر مصرف گلوکز بر مقادیر AGRP ، انسولین و گلوکز پلاسما پس از یک وهله فعالیت دایره ای مقاومتی در کشتی گیران آزادکار جوان (چکیده)
133 - امکان جایگزینی پیت با کمپوست مصرف شده در تولید قارچ خوراکی دکمه‌ای سفید (Agaricus bisporus) (چکیده)
134 - تأثیر شوری و کود نیتروژن بر عملکرد و کارآیی مصرف کود در گندم با استفاده از ایزوتوپ پایدار15N (چکیده)
135 - بررسی نقش مدیریت علفهای هرز بر کارایی مصرف نور چغندرقند و چند گونه علف هرز (چکیده)
136 - بررسی تبعات افزایش مخارج مصرفی خانوارهای شهری و روستایی بر مصرف انرژی در بخش کشاورزی و تولید آلاینده‌های زیست‌محیطی (چکیده)
137 - ارزیابی عوامل موثر بر مصرف آب شرب خانوار و پیش بینی تقاضای آن: روش داده های تابلویی (چکیده)
138 - ارزیابی پارامترهای موثر بر مصرف آب شرب شهری با استفاده از تکنیک تست گاما (چکیده)
139 - بررسی تجربی میزان صرفه جویی انرژی حاصل شده در یک سیستم تهویه مطبوع ترکیبی با به کارگیری جاذب رطوبت و مبدل های لوله گرمایی سری (چکیده)
140 - بررسی تجربی تأثیر استفاده از مبدل-حرارتی لوله گرمایی و نانوسیال بر میزان صرفه-جویی انرژی در یک سیستم تهویه مطبوع (چکیده)
141 - تولید کیک سورگوم بدون گلوتن با استفاده با استفاده از صمغ های گوار و گزانتان جهت مصرف بیماران سیلیاکی (چکیده)
142 - تأثیر جایگزینی یونجه با سطوح مختلف پوسته پسته بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، فرآسنجه های تخمیر شکمبه، متابولیتهای خون و ابقاء نیتروژن در گوسفندان نر بلوچی (چکیده)
143 - اثر استفاده از سه نوع جیره آغازین پلت، آجیلی و آردی بر مصرف خوراک، افزایش وزن روزانه، ضریب تبدیل و فرآسنجه های شکمبه ای در گوساله های شیر خوار هلشتاین (چکیده)
144 - تاثیر منابع مختلف پکتینی بر مصرف خوراک، تولید و ترکیب شیر در گاوهای شیرده هلشتاین (چکیده)
145 - تاثیر استفاده از پوسته پسته و مکمل پلی اتیلن گلایکول (PEG) بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، تولید و ترکیبات شیر متابولیت های چربی خون و پروفیل اسیدهای چرب شیر در بزهای شیری سانن (چکیده)
146 - تاثیر4 هفته تمرین هوازی به همراه مصرف دارچین برشاخص های لیپوپروتئینی و قندخون زنان دیابتی نوع دو (چکیده)
147 - بررسی تاثیر ورمی کمپوست بر میزان فتوسنتز، تعرق و کارایی مصرف آب لوبیا قرمز ( Phaseolus vulgaris L.)، تحت تنش شوری (چکیده)
148 - مقایسه راندمان جذب، مصرف و بهره وری تشعشع در سیستمهای تک کشتی و چندکشتی کلزا(Zea mays L.) و ذرت (Phaseous vulgaris L.) لوبیا ،(Brassica napus L.) (چکیده)
149 - ارزیابی کارایی جذب و مصرف نیتروژن در کشت مخلوط تأخیری گندم زمستانه و ذرت (چکیده)
150 - ارزیابی تغذیه انرژی مازاد دوره رشد بر مصرف آب و خوراک، خصوصیات رشد، لاشه و ترکیبات شیمیایی خون جوجه های گوشتی راس 308 (چکیده)
151 - طراحی یک دمدولاتوی دامنه با مصرف توان کم و سرعت بالا برای استفاده در سیستم های تله متری پزشکی (چکیده)
152 - بررسی جریان نیتروژن و کارایی مصرف آن در چرخه تولید و مصرف گندم Triticum aestivum L و ذرت Zea mays L در ایران (چکیده)
153 - اثر کودهای زیستی بر کارآیی جذب و مصرف نور کنجد (Sesamum indicum) در شرایط استفاده از گیاهان پوششی خلر (Lathyrus sativus) و شبدر ایرانی (Trifolium resopinatum) (چکیده)
154 - مقایسه تاثیر منابع آلی، شیمیایی و بیولوژیک نیتروژن بر کارایی مصرف نیتروژن در سیاهدانه (Nigella sativa L.) (چکیده)
155 - بررسی رابطه بلندمدت و کوتاه مدت بین رشد اقتصادی و مصرف زغال سنگ در ایران (چکیده)
156 - وضعیت تصرفات ناقل عین مرهونه از سوی راهن (مطالعه فقهی - حقوقی) (چکیده)
157 - نقش نشانه‌های ADHD، تهییج طلبی و مشکلات هیجانی-رفتاری در پیش بینی سوءمصرف مواد نوجوانان بزهکار (چکیده)
158 - پیش بینی آب مصرفی توسط کشاورزان خراسان رضوی در چارچوب انتظارات عقلائی (چکیده)
159 - برآورد تابع سرانه ضایعات نان به منظور اصلاح الگوی فعلی مصرف نان مطالعه موردی شهر مشهد (چکیده)
160 - سرمایه گذاری، مصرف انرژی و آلودگی در کشورهای در حال توسعه (چکیده)
161 - ارزیابی تغییر مصرف آب گندم و چغندرقند با توجه به اثرات تغییر اقلیم در دو دهه آتی در دشت های منتخب استان خراسان رضوی (چکیده)
162 - اثر تراکمهای مختلف کشت مخلوط ذرت بر قابلیت جذب و کارایی مصرف نور (Zea mays L) و لوبیا (Phaseolus vulgaris L) (چکیده)
163 - نقش خودکنترلی در گرایش به مصرف مواد مخدر در دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد (چکیده)
164 - بررسی تاثیر هدفمند کردن یارانه ها بر میزان مصرف گاز طبیعی در بخش خانگی ، مطالعه موردی شهرستان مشهد (چکیده)
165 - مسیر بهینه سرمایه گذاری، مصرف و تولید ناخالص ملی: کاربرد الگوی رمزی تعمیم یافته در اقتصاد ایران (چکیده)
166 - تغییرات عملکردی ریوی و اوج اکسیژن مصرفی متعاقب برنامه تمرین هوازی تناوبی در دختران غیر فعال (چکیده)
167 - ممیزی انرژی در ساختمان های مسکونی شهر مشهد و مقایسه کارایی مصرف گاز در سیستم های گرمایشی متفاوت (مطالعه موردی: شهر مشهد) (چکیده)
168 - تأثیر کیفیت آب آشامیدنی بر مصرف آب، خوراک و عملکرد گوساله های شیرخوار در شرایط استرس گرمایی (چکیده)
169 - پپتیدهای ضد میکروبی: راهکاری مناسب برای کاهش مصرف سموم (چکیده)
170 - تعیین اختلاف تلفات آب مصرفی کولرهای آبی در معرض آفتاب و در زیر سایه بان (چکیده)
171 - بررسی عملکرد، اجزای عملکرد و کارایی مصرف نیتروژن در استفاده از کمپوست قارچ، کود بیولوژیک و اوره در گندم (Triticum aestivum L.) (چکیده)
172 - بررسی تاثیر عوامل تولید بر شدت مصرف انرژی در ایران (چکیده)
173 - بررسی رویکرد مصرفی در مدیریت تقاضای آب شهری (چکیده)
174 - بررسی اثر پوشش گیاهی و میزان مصرف علف کش سولفوسولفورون بر سرعت کاستی آن در مزارع گندم (چکیده)
175 - ارزیابی شاخص‌های آلودگی و روابط عنصری در منابع آب مصرفی منطقه کلاته‌چوبک، شمال کاشمر، با استفاده از نرم‌افزار SPSS (چکیده)
176 - آنالیز پروفایل بافت پاستیل آلو به روش حسی و بررسی تاثیر هیدروکلوئیدهای مصرفی بر پذیرش کلی بافت (چکیده)
177 - مقایسه تغییرات ترکیب بدن، حداکثر اکسیژن مصرفی و توان بی هوازی بازیکنان فوتبال طی فصل مسابقات (چکیده)
178 - بررسی تأثیر برخی روش های مدیریت شیمیایی و مکانیکی علف های هرز با رویکرد کاهش مصرف علف کش در تولید سیب زمینی (Solanum tuberosum) (چکیده)
179 - اثرتراکم و زمان مصرف نیتروژن بر خصوصیات مورفولوژیکی، مراحل فنولوژیکی، عملکرد و اجزای عملکرد سیاه دانه ( Nigella sativa) (چکیده)
180 - بررسی ساختمان های با مصرف انرژی صفر (چکیده)
181 - بررسی اثر فیتات و فیتاز بر مصرف غذا، رشد، قابلیت هضم و فعالیت تریپسین در قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) (چکیده)
182 - بررسی تأثیر مصرف خوراکی آلیسین (allicin) بر برخی آنزیم های سرم خون ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مسمومیت تجربی با سرب. (چکیده)
183 - ارائه یک الگوریتم جهت مشارکت صنایع در طرح دیماند منعطف با استفاده از مصرف ساعتی (چکیده)
184 - بررسی کارآیی مصرف نور، شاخص های فنولوژیکی و فیزیولوژیکی هیبریدهای ذرت در تراکم های مختلف کاشت (چکیده)
185 - پیش بینی تأثیر تغییر اقلیم بر مصرف آب گندم طی دو دهه آتی در استان خراسان رضوی (چکیده)
186 - بهره‌وری مصرف آب در زراعت گندم تحت شرایط شوری و کم آبی (چکیده)
187 - مقایسه ی الگوها و اختلالات مصرف مواد در جمعیت روستایی و شهری (چکیده)
188 - تاثیر رژیم آبیاری بر خصوصیات فیزیولوژیکی، عملکرد و کارآیی مصرف آب سیب زمینی در شرایط آب و هوایی مشهد (چکیده)
189 - آنالیز انرژی مصرفی در تولید محصولات عمده زراعی شرکت سهامی زراعی خضری (چکیده)
190 - اثر مقادیر و زمان مصرف انواع کمپوستهای آلی بر تراکم و زیست توده علفهای هرز زیره سبز (چکیده)
191 - شبیه سازی اثر تابش پیوسته و گسسته در فتوداینامیک تراپی بر میزان مصرف اکسیژن و فتوبلیچینگ دارو (چکیده)
192 - بررسی مقایسه‌ای دوزیمتری PpIX تولید شده درون تومور پس از مصرف ALA در درمان فوتوداینامیک به دو روش فلوئوریمتری و فلوئورسانس اسپکتروسکوپی (چکیده)
193 - بررسی کاربرد کمپوست مصرف شده قارچ خوراکی و میکوریزا بر روی درصد و عملکرد اسانس و سیر تولیدی (چکیده)
194 - تاثیر نانو ذرات اکسید آهن و کمپوست زباله شهری گرانوله گوگردی بر غلظت عناصر کم مصرف در خاک شور‌سدیمی (چکیده)
195 - ارزیابی ارتباط بین ویژگی های فیزیکی و دوام داری سنگ های مصرفی در موج شکن جدید بندر انزلی (چکیده)
196 - تاثیر خردل وحشی بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم پاییزه در مقادیر و زمان های مصرف نیتروژن (چکیده)
197 - بررسی شاخصهای رشد خردل وحشی (Sinapis arvensis) و گندم پاییزه در پاسخ به میزان و زمان مصرف نیتروژن (چکیده)
198 - اثر میزان و زمان مصرف نیتروژن بر آستانه خسارت اقتصادی خردل وحشی در گندم پاییزه (چکیده)
199 - مقایسه بازداری رفتاری در نوجوانان بزهکار با یا بدون سابقه سوء مصرف مواد و نوجوانان بهنجار (چکیده)
200 - بررسی نقش واسط عرق ملّی بر قصد خریدار نسبت به مصرف کالای وارداتی (چکیده)
201 - اثر مقدار نیتروژن مصرفی بر عملکرد و کارایی بهره وری نیتروژن در ذرت سیلویی (چکیده)
202 - بررسی آثار ترکیب بهینه ابزارهای سیاستی بر مصرف‌کنندگان نان در گروه‌های مختلف درآمدی (چکیده)
203 - تاثیر کمبود عناصر غذایی پر مصرف (NPK) بر برخی خصوصیات رشدی دو رقم تجاری ذرت در محیط آبکشت (چکیده)
204 - بررسی اثر مصرف اکسید آهن (نانو و معمولی) همراه با کمپوست گرانوله گوگردی بر غلظت آهن و رشد گیاه گندم رقم آتیلا (چکیده)
205 - بررسی و تعیین میزان مصرف انرژی برای تولید خیار گلخانه ای (کشت به روش خاکی) مطالعه موردی: در شهرستان مشهد (چکیده)
206 - تاثیر عناصر غذایی پرمصرف (NPK) بر برخی از خصوصیات رشدی دو رقم تجاری ذرت (Zea maize L.) KWS2360) و (Ressuda Pionee در محیط آبکشت (چکیده)
207 - ارزیابی اثر مصرف کمپوست، ورمی کمپوست و کودهای دامی روی عملکرد، اجزای عملکرد و درصد اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum) (چکیده)
208 - کارآیی جذب و مصرف نور در کشت مخلوط تأخیری و کشت متوالی گندم زمستانه و ذرت (چکیده)
209 - مدیریت مصرف و برنامه ریزی بهینه یک مصرف کننده صنعتی با توجه به تعرفه های متفاوت روزانه (چکیده)
210 - سنجش اثر بخشی برنامه های آموزشی مصرف بهینه برق در بین دانش آموزان دوره ابتدایی شهر مشهد (چکیده)
211 - ساختاری جدید برای نوسانسازهای متعامد LC با نویز فاز و توان مصرفی پایین در فناوری CMOS (چکیده)
212 - بهینه سازی روشهای بازیافت ویروسهای روده ای از سطح سبزیجات آماده مصرف با استفاده از مدل کلی فاژ (چکیده)
213 - بررسی رفتار عقلایی مصرف کنندگان روغن نباتی در ایران: مطالعه موردی فروشگاه های زنجیره ای رفاه (چکیده)
214 - اثر میزان و زمان مصرف نیتروژن در گندم زمستانه (Triticum aestivum ) بر میزان خسارت خردل وحشی(Sinapis arvensis ) (چکیده)
215 - تاثیر میدان مغناطیسی و نانو ذرات نقره بر رشد، عملکرد و کیفیت سیلوی ذرت علوفه ای در مقایسه با کاربرد کودهای پرمصرف و کم مصرف (چکیده)
216 - اثر مقدار و زمان مصرف کود نیتروژن و تراکم علف هرز بر تولید بذر خردل وحشی (Sinapis arvensis ) در گندم پاییزه (چکیده)
217 - اثر بخشی تکنیک های هوشیاری فراگیر انفصالی و توجه برگردانی در میزان وسوسه س مصرف مواد و احتمال لغزش در بیماران مرد وابسته به مواد مخدر (چکیده)
218 - کارایی مصرف نیتروژن در تناوب های زراعی دو گانه گندم در شرایط مقادیر متفاوت نیتروژن و برگشت بقایای محصول (چکیده)
219 - اصلاح الگوی مصرف، راهکاری بسوی توسعه پایدار (چکیده)
220 - ارزیابی جذب و کارایی مصرف نور توسط کانوپی کشت مخلوط ذرت و لوبیا (چکیده)
221 - اثر کشت مخلوط ردیفی گندم و کلزا بر کارایی جذب و مصرف نور (چکیده)
222 - تاثیر کشت مخلوط تاخیری گندم و ذرت بر کارایی جذب و مصرف نیتروژن (چکیده)
223 - تاثیر استفاده از داده های بهنگام هواشناسی مزرعه در محاسبه نیاز آبیاری بر افزایش کارایی مصرف آب در ذرت علوفه ای (چکیده)
224 - بررسی جذب و کارایی مصرف نور در کشت مخلوط لوبیا و ریحان رویشی (چکیده)
225 - ارزیابی جذب و کارایی مصرف نور در کشت مخلوط ذرت و سیب زمینی (چکیده)
226 - بررسی تأثیر برخی روش های مدیریت شیمیایی و مکانیکی علف های هرز با رویکرد کاهش مصرف علف کش در تولید سیب زمینی (Solanum tuberosum L.) (چکیده)
227 - بررسی اثر تاریخ کاشت بر عملکرد وکارایی مصرف نور و آب کرچک (چکیده)
228 - ارتباط خصوصیات مورفولوژیک ریشه با کارآیی مصرف نیتروژن در شش رقم سیب‌زمینی (چکیده)
229 - طراحی و ساخت سیستم مانیتورینگ نامحسوس مصرف لوازم خانگی (چکیده)
230 - بررسی اقتصادی طرح پیشنهادی برق خراسان در خصوص دیماند منعطف از دیدگاه مشترکین پر مصرف (چکیده)
231 - اثرات تاریخ کاشت و مقادیر متفاوت بذر مصرفی بر صفات کمی و کیفی اسفرزه (چکیده)
232 - تعیین مصرف اختیاری و متابولیتهای خون بره های تغذیه شده با تیمارهای مختلف سیلاژ برگ و طوقه چغندر قند (چکیده)
233 - بررسی رژیم های مختلف آبیاری همراه با مصرف کودهای بیولوژیک بر عملکرد دانه ، میزان کلروفیل و محتوای رطوبت نسبی کنجد (Sesamum indicum L.) (چکیده)
234 - اثرات اشکال فیزیکی خوراک کاملا مخلوط شده بر میزان مصرف خوراک و فعالیت جویدن گاوهای شیرده با تولید متوسط (چکیده)
235 - تحلیل جامعه شناختی رفتار مصرف ماهی در شهر مشهد (چکیده)
236 - ارزیابی شاخص های انرژی مصرفی تولید چغندر قند در شرکت سهامی زراعی خضری (چکیده)
237 - تاثیر تراکم های مختلف کشت مخلوط ذرت و لوبیا بر قابلیت جذب و کارایی مصرف نور (چکیده)
238 - تاثیرنظام های زراعی بانهاده های مختلف بر کارایی مصرف نور در ذرت (چکیده)
239 - اثر مقدار نیتروژن مصرفی بر عملکرد و کارایی مصرف و شاخص برداشت سیب زمینی رقم سانته (چکیده)
240 - اثر برخی عناصر غذایی کم مصرف بر صفات کمی گل مریم رقم دابل (چکیده)
241 - بررسی مدیریت مصرف آب در راستای توسعه پایدار (چکیده)
242 - ارائه رویکردهای مناسب در مدیریت مصرف آب شهری (چکیده)
243 - بررسی تاثیر زمان کاشت و مقادیر مختلف بذر مصرفی بر درصد و اجزای اسانس بابونه آلمانی رقم پرسو (Presov) (چکیده)
244 - تأثیر شکل فیزیکی جیره بر سن از شیرگیری، مصرف ماده خشک و متابولیتهای پلاسمای خون گوساله های شیری (چکیده)
245 - اثر مصرف فرآورده فرعی پسته بر قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، فعالیت نشخوار و عملکرد گاوهای هلشتاین در اوایل شیردهی (چکیده)
246 - بررسی اهمیت مازاد انرژی مصرفی در برنامه‌های اصلاح نژاد گاوهای شیری (چکیده)
247 - یافته های جدید در مورد نقش سلنیوم در افزایش میزان جذب ایمنوگلوبولین جی (IGg) در آغوز مصرفی توسط گوساله ها (چکیده)
248 - بررسی تاثیر برخی روشهای مدیریت شیمیایی و مکانیکی علفهای هرز با رویکرد کاهش مصرف علف کش در تولید سیب زمینی (Solanum tuberosum L) (چکیده)
249 - اثر رقابت یولاف وحشی (Avena sativa) برکارآیی جذب و مصرف نیتروژن گندم (چکیده)
250 - تعیین اثرات تغییر قیمت شیر بر رفاه تولیدکنندگان و مصرف کنندگان و پیش بینی آن (چکیده)
251 - راهکارهای عملی نوین برایتحقق ترویج فرهنگ بهینه سازی مصرف فرآورده های نفتی و تقلیل آلاینده های زیست محیطی (چکیده)
252 - ضرورت اصلاح الگوی مصرف آفت کش ها در استان خراسان رضوی (چکیده)
253 - اثر مقادیر نیتروژن مصرفی در گیاه پایه مادری به همراه اعمال تنش خشکی و تلقیح باکتریایی بذر بر شاخص های جوانه زنی گندم رقم سایونز (چکیده)
254 - بررسی رابطه بین قیمت های تولیدکننده و مصرف کننده( مطالعه موردی بخشی از محصولات لبنی در ایران) (چکیده)
255 - بررسی مدیریت تقاضای آب شهری و تاثیر تعرفه‌ها در اصلاح الگوی مصرف (چکیده)
256 - کارایی مصرف نور در هیبریدهای ذرت با گروه های مختلف رسیدگی در پاسخ به تراکم (چکیده)
257 - تغییرات RWC , LAI و کلروفیل سورگوم با مصرف پتاسیم و سدیم در شرائط تنش شوری (چکیده)
258 - کاهش مصرف علفکش ارادیکان برای کنترل علف های هرز مزرعه ذرت در تلفیق با کلتیواتور و بررسی تاثیر آن بر شاخص های رشد و عملکرد ذرتو (چکیده)
259 - استفاده از بازیاب های انرژی راه حلی در جهت اصلاح الگوی مصرف انرژی در گلخانه ها (چکیده)
260 - وقفات نحویة وصرفیة فی بعض موارد قراءة الحسن البصری (چکیده)
261 - بررسی عوامل مؤثر بر الگوی مصرف آب و بهینه سازی آن در بخش خانگی (مطالعه موردی : شهر مشهد) (چکیده)
262 - کاهش مصرف انرژی با ارایه الگوریتم جدید و کارای دسته بندی توزیع شده در انتخاب بهینه گره حسگر در شبکه حسگر بی سیم نامتقارن با پوشش نقطه ای (چکیده)
263 - بررسی اثرات تاریخ کاشت و میزان بذر مصرفی بر عملکردهای کمی و کیفی بابونه آلمانی Matricaria recutita اصلاح شده رقم پرسو (Presov) (چکیده)
264 - اثر مصرف کود پتاسیم و میزان آب آبیاری بر عملکرد دانه و کارایی مصرف آب در دو گونه کلزا (.Brassica napus L) و خردل هندی (چکیده)
265 - بررسی و تحلیل رابطه بین مصرف انرژی الکتریکی و رشد اقتصادی در ایران (چکیده)
266 - مدیریت و اصلاح الگوی مصرف بار روزانه یک مصرف کننده بزرگ در محیط بازار برق به کمک روشهای هوشمند (چکیده)
267 - تعیین مصرف اختیاری و قابلیت هضم ذرت سیلو شده و یونجه با روش مستقیم و آزمایشگاهی (چکیده)
268 - بررسی تاثیر تاریخ کاشت و میزان بذر مصرفی بر عملکرد درصد اسانس و کامازولن بابونه آلمانی رقم پرسو (چکیده)
269 - بررسی اثر دو داروی رانیتیدین و سوکرالفات در پیشگیری از ضایعات معدی ناشی از مصرف آسپیرین در سگ (چکیده)
270 - بازیافت خاکه حاصل از مصرف پودر جوشکاری زیر پودری (چکیده)
271 - بهینه سازی مصرف سوخت کامیون ها با کاربرد سیالات جدید در رادیاتور آنها (چکیده)
272 - راهکارهای بهینه سازی مصرف آب درکشاورزی با تاکید بربرخی فن آوری های بومی درایران وسایر کشورها (چکیده)
273 - صرفه جوئی انرژی در تولید آب گرم بهداشتی با استفاده از مبدلهای حرارتی صفحه ای (چکیده)
274 - رابطه خصوصیات مورفولوژیکی ریشه و کارایی مصرف نیتروژن در ارقام مختلف سیب زمینی (چکیده)
275 - طراحی و ساخت کنترل کننده توان راکتیو جهت بهبود راه اندازی موتورهای القایی، بهبود ولتاژ شبکه تغذیه و صرفه جویی در مصرف انرژی الکتریکی (چکیده)
276 - ارزیابی و تحلیل اقتصادی طرح به کارگیری تولیدات پراکنده جهت برق رسانی به مصرف کنندگان دور از شبکه سراسری در مقایسه با طرح گسترش شبکه (چکیده)
277 - تاثیر مواد آلی و میزان مصرف سولفوسولفورون بر پایداری آن در خاک (چکیده)
278 - اثر تنش خشکی بر کارآیی مصرف آب و عملکرد ارقام کلزا (چکیده)
279 - تاثیر کود نیتروژن و تراکم گیاهی بر جذب وکارآیی مصرف نور در کلزا (چکیده)
280 - امکان سنجی استفاده از لوله های گرمایی در تهویه مطبوع جهت بهینه سازی مصرف انرژی (چکیده)
281 - بررسی اثر بقایای علف کشهای مصرفی رایج در شالیزار هابر رشد برخی محصولات دوم در استان مازندران (چکیده)
282 - بررسی اثر مصرف نیتروژن بر توزیع مکانی علف هرز سلمه (چکیده)
283 - اثر شیرابه کمپوست زباله شهری بر قابلیت جذب برخی عناصر کم‌مصرف در ذرت و کاهو (چکیده)
284 - مزایای تولید ومصرف شکر مایع (چکیده)
285 - فرآوری فیزیکی جیره های کاملاً مخلوط و تأثیر آن بر مصرف انتخابی اجزای خوراک در گاوهای شیرده (چکیده)
286 - فراوری فیزیکی جیره های کاملا مخلوط و تاثیر ان بر مصرف اتنخابی اجزای خوراک درگاو های شیرده (چکیده)
287 - اثر مقادیر مختلف نیتروژن و تراکم بر کارآیی مصرف نیتروژن عملکرد گل و مواد موثره همیشه بهار (چکیده)
288 - بررسی اثر مصرف نیتروزن و علفکش بر توزیع مکانی بانک بذر علف هرز سلمه تره (چکیده)
289 - اثر احتراق سوخت ها بر کاهش مصرف انرژی الکتریکی در کوره قوس الکتریک (چکیده)
290 - بررسی مصرف اختیاری، قابلیت هضم ظاهری و فراسنجه های تخمیر شکمبه ای دو گونه گیاه شورزیست برای گوسفندان بلوچی (چکیده)
291 - مقایسه روشهای یون زدایی از آب مصرفی کارخانجات نیشکر (چکیده)
292 - بررسی خصوصیات فیزیکی ، شیمیایی و بیولوژیکی آب مصرفی کارخانجات نیشکر (چکیده)
293 - اثر نسبت های آنیونی کلر به سولفات درآب آبیاری وکود نیتروژن بر مقداروجذب عناصر غذایی،شاخص برداشت وکارآیی مصرف نیتروژن درجو (چکیده)
294 - ارائه روش کنترل خود بهینه برای آرایش دو برج تقطیر متوالی جهت کاهش مصرف انرژی (چکیده)
295 - صرفه جوئی انرژی در صنعت قند نیشکری (کریستالیزاسیون) (چکیده)
296 - شبیه سازی تزریق DME به گاز طبیعی جهت عملیات رفع بیشینه مصرف (Pick shaving) (چکیده)
297 - تغییرات فصلی دریافت و کارایی مصرف نور در چغندر قند (چکیده)
298 - طراحی نرم افزار تعیین قیمت انرژی مصرفی انواع مشترکین با توجه به استقلال شرکتهای توزیع (چکیده)
299 - نقش آموزش وتعامل اجتماعی با بانوان در ارتقای فرهنگ مصرف برق خانگی (چکیده)
300 - تاثیر بیمه بر مصرف نهاده های شیمیایی در تولید پنبه استان خراسان (چکیده)
301 - تاثیر مصرف نهاده ها بر ریسک تولید: کاربرد تابع تولید تصادفی تعمیم یافته (چکیده)
302 - تاثیر دو پارامتر محیط کوئنچ و دمای تمپر در عملیات حرارتی فولاد AIsl4815H مورد مصرف مته های حفاری (چکیده)
303 - تکنولوژی جدید مبدل های حرارتی صفحه ای در راستای بهینه سازی مصرف انرژی (چکیده)
304 - بررسی روشهای کاهش مصرف انرژی در صنعت قند (چکیده)
305 - افزایش کارایی مصرف اب در بخش کشاورزی و تاثیر آن بر ذخیره آب زیر زمینی (چکیده)
306 - بررسی تعرفه های آب شرب شهری و تأثیر آن بر الگوی مصرف آب مشترکان، مطالعه و موردی: شهر نیشابور (چکیده)
307 - اثر تنش خشکی بر عملکرد و کارایی مصرف نور در ارقام کلزا (چکیده)
308 - تأثیر شوری آب آبیاری و مصرف روی بر عملکرد، اجرا عملکرد و تجمع روی در گندم (چکیده)
309 - مصرف اختیاری و قابلیت هضم گاودانه و یونجه با روشهای حیوان زنده و آزمایشگاهی (چکیده)
310 - ساختار صرفی و نحوی متون فنی روسی (چکیده)
311 - تعیین اثرات اندازه ذرات و جرم حجمی یونجه بر خصوصیات فیزیکی یونجه، جیره مصرفی و عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین (چکیده)
312 - ارزیابی کارایی مصرف نور و رابطه آن با تولید ماده خشک در سه گونه ارزن (چکیده)
313 - خشكسالي و ضرورت مديريت در مصرف آب (چکیده)
314 - تاثير خردل وحشي بر عملكرد و اجزاي عملكرد گندم پاييزه در مقادير و زمانهاي مصرف نيتروژن (چکیده)
315 - تاثیر نوع تیغه و سرعت حرکت برمصرف سوخت و شدت سایش تیغه ها در گاوآهن بر گردان دار (چکیده)
316 - تاثير مصرف ماسه طبيعي بر خواص و رفتار بتن آسفالتي........ (چکیده)
317 - تاثیر سرعت رشد و مصرف خوراک بر پاسخ التهابی در جوجه ها ی گوشتی (چکیده)
318 - بهينه سازي مصرف تخم مرغ با توليد پودر كلسيم و پروتئين از ضايعات ان (چکیده)
319 - ارزيابي ويژگيهاي شيميايي و حسي گوجه فرنگي با مصرف تازه خوري (چکیده)
320 - واکنش رقابتی گندم زمستانه Triticum aestivum به تغییر تراکم یولاف وحشی Avena ludoviciana و مصرف کود ن (چکیده)
321 - ارزيابي راديوگرافي عوارض جانبي ناشي از مصرف پروپرانولل بر حركات دستگاه گوارش در سگ (چکیده)
322 - هماهنگي چندمنظوره فرايندهاي مديريت مصرف به منظور اعمال اصلاحي (چکیده)
323 - بهينه سازي مصرف انرژي الكتريكي در كارخانه متالوژي پودر مشهد با استفاده از دستگاه Soft-Starter (چکیده)
324 - بررسي و بهينه سازي انرژي مصرفي صنايع در شهرك صنعتي كلات(مطالعات موردي) (چکیده)
325 - اثرات تغيير اقليم بر افزايش مصرف آب كشاورزي در دشت مشهد (چکیده)
326 - مدلسازی پوست کنی میوه ها ب اساس انرژی مصرف شده (چکیده)
327 - تاثیر کم آبیاری بر عملکرد و کارآئی مصرف آب ذرت زودرس (چکیده)
328 - تاثیر ماده آلی، روی و مس بر غلظت برخی عناصر کم‌مصرف در خاک و گیاه گندم (چکیده)
329 - نوسانساز متعامد تفاضلی LC با مصرف توان پایین و نویز کم (چکیده)
330 - ارزیابی روابط کمی بین عملکرد و مصرف عناصر غذایی در زعفران: مطالعه در مزارع کشاورزان (On-farm) (چکیده)
331 - تأثیر سطوح مصرف نهاده بر بانک بذر علفهای هرز در مزارع گندم مشهد (چکیده)
332 - بحران انرژی و ايجاد الگو و ساختارهای مصرف بهينه انرژی (چکیده)
333 - ضرورت صرفه جویی در مصرف انرژِی از دیدیگاه صنایع (چکیده)
334 - نگرشی به روند مصرف انرژی های تجدید ناپذیر و تجدید پذیر در ایران (چکیده)
335 - شناخت انرژی گرمایی تلف شده در صنایع و ارائه راهکار علمی و فنی جهت بازیافت انرژی اتلافی به منظور کاهش مصرف سوخت و آلودگی محیط زیست (چکیده)
336 - تعیین کننده های شناختی در مصرف داروهای غیر مجاز (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر