بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

نویسنده: نجفی


موارد یافت شده: 491

1 - درآمدی بر رویکرد ساختاری به مفهوم عمل صالح در قرآن و روایات (چکیده)
2 - مدلسازی و بهینه سازی نفوذ جوش در جوشکاری قوس فلزی با گاز محافظ فعال و اتصال نوع T شکل (چکیده)
3 - علل گرایش به ترجمه کتاب¬های تاریخی در عصر قاجار (با نگاهی به جریان های عمده ترجمه در ایران). پرویز حسین طلایی، لیلا نجفیان رضوی (چکیده)
4 - واقعه ی کربلا و بازنمایی عملکرد گفتمان حاکم در تاریخ نگاری ابومخنف (چکیده)
5 - علل گرایش به ترجمه کتب تاریخی در عصر قاجار (چکیده)
6 - سربازگیری، نسخه ای ناشناخته دربارۀ اوضاع نظامی دولت عثمانی در دورۀ عبدالحمید دوم (چکیده)
7 - بررسی چگونگی مناسبات حسنیان و ائمه ی شیعه(ع) تا سال 145 هجری (چکیده)
8 - واکاوی دلائل حمایت، همراهی و همگرایی فکری اصحاب مذاهب اسلامی (زیدیه، معتزله و مرجئه) با نخستین قیام های سادات حسنی تا سال 145 هجری (چکیده)
9 - شیوه های مختلف مقاومت مردم ایران در برابر دستور حکومتی کشف حجاب در دوره ی اول پهلوی (چکیده)
10 - حسنیان زندان هاشمیه (بازکاوی علل، شمار واقعی زندانیان و کشته شدگان) (چکیده)
11 - نقش آموزشهای فنی و حرفه ای در اشتغال و (لزوم تغییر سیاستهای آموزش و پرورش در اهداف، ساختار، فرایندها و برنامه ریزی این آموزش ها در هنرستان ها) (چکیده)
12 - چینه نگاری سکانسی سازند قلعه دختر در برش الگو (غرب بشرویه، ایران مرکزی) (چکیده)
13 - Ultimate bound sets of a hyperchaotic system and its application in chaos synchronization (چکیده)
14 - بررسی تاریخی «قرائة العامة» وارتباط آنبا روایت حفص از عاصم (چکیده)
15 - Evaluation of chemical and microbial properties of Iranian white cheese using kefir,yogurt and commercial cheese culture as a starter (چکیده)
16 - مد لسازی فرآیند نفت زایی سنگ منشأ در مقاطع تراستی: مثالی از حوضه زاگرس (چکیده)
17 - روش علامه طباطبائی در مواجهه با اختلاف قراءات در تفسیر المیزان (چکیده)
18 - Non-covalent interactions in tungsten-doped sodium ammonium decavanadate decahydrate (چکیده)
19 - مدل سازی الگوریتم ژنتیک شبکه عصبی مصنوعی جهت پیش گویی اثر ضدباکتریایی رنگ آناتو بر جمعیت اشریشیا کلای (چکیده)
20 - Serish inulin and wheat biopolymers interactions in model systems as a basis for understanding the impact of inulinl (چکیده)
21 - Application of F+RNA Coliphages as Source Tracking Enteric Viruses on Parsley and Leek Using RT-PCR (چکیده)
22 - ارزیابی اثر پرتو فرابنفش بر رشد اشریشیا کلی و باسیلوس سرئوس جدا شده ازشیرخام و برنج خام (چکیده)
23 - A new spectral meshless radial point interpolation(SMRPI) method fo rthe two-dimensional Fredholm integral equations on general domains with error analysis (چکیده)
24 - بررسی اثر غنی سازی آرد گندم با ایزوله پروتئین سویا بر ویژگیهای کیفی دونات تولید شده از آن طی زمان نگهداری (چکیده)
25 - ارائه‌‌‌ الگوی روانشناختی شکوفایی انسان بر اساس نظریه زمینه ای: یک پژوهش کیفی (چکیده)
26 - مطالعه مورفولوژی و پذیرفتاری مغناطیسی دو مقطع دارای توالی‌های رسوبات لسی- خاک (چکیده)
27 - تاثیر حذف کربنات‌ها بر توزیع اندازه ذرات توالی‌ لسی- خاک قدیمی جنوب غرب ساری (چکیده)
28 - نقش مهارت های زندگی در پیش بینی سلامت روان دانش آموزان (چکیده)
29 - رابطه سبک‌های دلبستگی، تنظیم هیجانی و تاب‌آوری با بهزیستی روانی در دانشجویان علوم پزشکی (چکیده)
30 - اثر بخشی کاربرد یادیارها در آموزش املا به کودکان دارای اختلال یادگیری املا (چکیده)
31 - پیش بینی آسیب های اجتماعی بر اساس مهارت های زندگی در دانش آموزان (چکیده)
32 - New ultimate bound sets and exponential finite-time synchronization for the complex Lorenz system (چکیده)
33 - سیر تحولی کنش‌های اجرایی در دانش‌آموزان مقطع ابتدایی (چکیده)
34 - جداسازی و شناسایی اولیه (مقدماتی) باکتری های تجزیه کننده بسته بندی های غذایی پلی اتیلنی از خاک دفن پسماندهای پلاستیکی شهر مشهد (چکیده)
35 - Comparing Antibacterial and Antioxidant Activity of Annatto Dye Extracted by Conventional and Ultrasound-Assisted Methods (چکیده)
36 - Physicochemical properties of serish root (Eremurus spectabilis) fructan as affected by drying methods (چکیده)
37 - Optimization of osmo-vacuum drying of pear (Pyrus communis L) using response surface methodology (چکیده)
38 - ارزیابی روش مناسب استخراج DNA کپک Aspergillus niger از رب گوجه فرنگی (چکیده)
39 - Development of sourdough system for improving the quality and shelf life of flat bread: Study with Univariate and Multivariate Analyses (چکیده)
40 - ارزیابی تأثیر زمان تخمیر نهایی و دمای پخت بر کاهش ضایعات و بهبود ویژگی‏های نان ترکیبی (گندم – سورگوم) (چکیده)
41 - سنگ چینه نگاری و زیست چینه نگاری نهشته های کرتاسه پسین منطقه بجستان (چکیده)
42 - بایواستراتیگرافی سازند کلات در برش پدلی (چکیده)
43 - لیتواستراتیگرافی و بیواستراتیگرافی نهشته های کرتاسه پیشین منطقه دیهوک برمبنای اربیتولین، شرق ایران مرکزی (چکیده)
44 - بررسی اثر ضد کپکی جدایه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم مراحل مختلف تولید پنیر لیقوان بر کپک پنیسیلیوم اکسپانسوم به عنوان شاخص فساد میکروبی آبمیوه (چکیده)
45 - کاربرد روش سطح پاسخ در بهینه سازی شرایط استخراج رنگ از دانه آناتو به کمک امواج فراصوت (چکیده)
46 - ‏مطالعه الگوهای آماری و فرکتالی آرایه شکستگیهای توده گرانیتی شرق بجستان بر پایه روشهای دورسنجی (چکیده)
47 - EFFECT OF STORAGE CONDITIONS ON THE LEVEL OFAFLATOXIN B1 AND OCHRATOXIN A IN RED PEPPER SPICE (چکیده)
48 - روش شناسی رویکرد علامة طباطبائی در اختلاف قرائات (چکیده)
49 - کاربرد سیالات درگیر در تعیین دمای تشکیل دولومیت های سازند قلعه دختر در برش الگو (غرب بشرویه، ایران مرکزی) (چکیده)
50 - Gegenbauer spectral method for time-fractional convection–diffusion equations with variable coefficients (چکیده)
51 - تاثیردماهای مختلف بر رفتارجوانه زنی بذرآویشن دنایی(اکوتیپ ایلام (چکیده)
52 - بررسی ادعای مسطح انگاری زمین در قرآن (چکیده)
53 - Microbiological Examination of Traditional Yogurt Produced from Ewe's Milk in Khorasan Region, Iran: Safety Aspect (چکیده)
54 - تیمارهای کودی بر خصوصیات رشدی و عملکرد کمی و کیفی گونه دارویی رازیانه (Foeniculum vulgare L.) (چکیده)
55 - بررسی رابطه ی خدا و آفرینش با معنای زندگی با تاکید بر دیدگاه علامه طباطبایی (چکیده)
56 - On the piecewise-spectral homotopy analysis method and its convergence: solution of hyperchaotic L¨u system (چکیده)
57 - آنالیز رخساره ها، محیط رسوبی و چینه نگاری سکانسی نهشته های کرتاسه پیشین واقع در شرق ایران مرکزی (چکیده)
58 - پتروگرافی و ژئوشیمی ایزوتوپی دولومیت های سازند قلعه دختر در برش الگو (غرب بشرویه، ایران مرکزی) (چکیده)
59 - Characterization of fructan extracted from Eremurus spectabilis tubers: a comparative study on different technical conditions (چکیده)
60 - طبقه بندی نیازهای مشتریان از بسته بندی محصولات مواد غذایی با استفاده از مدل کانو (چکیده)
61 - بررسی خواص ضد میکروبی فیلم کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس گشنیز و پوست لیموترش و تأثیر آن بر افزایش زمان ماندگاری گوشت گوسفند در دمای یخچال (چکیده)
62 - میزان اختلاف مصاحف امصار و علل آن (چکیده)
63 - مناسب ترین روش برآورد تبخیر و تعرق پتانسیل در شرایط کمبود داده هواشناسی در ماه های گرم و سرد سال (مطالعه موردی شهرستان اصفهان) (چکیده)
64 - رخساره ها و محیط رسوبی سازند قلعه دختر در برش الگو (غرب بشرویه، ایران مرکزی) (چکیده)
65 - Expansion of the Exp-function method for solving systems of two-dimensional Navier–Stokes equations (چکیده)
66 - Modeling of antibacterial activity of annatto dye on Escherichia coli in mayonnaise (چکیده)
67 - Identification of Anti-microbial Producing Enterococci Isolated from Iranian Raw Milk Cheeses Using Polyphasic Approach (چکیده)
68 - مروری بر خواص پروبیوتیکی انتروکوکوس فاسیوم (چکیده)
69 - مطالعه خصوصیات فنولوژیک، مورفولوژیک، عملکرد و اجزای عملکرد ارقام مختلف لوبیای معمول در منطقه نیشابور (چکیده)
70 - Geochemistry of the Late Jurassic–Early Cretaceous shales (Shurijeh Formation) in the intracontinental Kopet-Dagh Basin, northeastern Iran: implication for provenance, source weathering, and paleoenvironments (چکیده)
71 - مطالعه خصوصیات فنولوژیک، مورفولوژیک، عملکرد و اجزای عملکرد ارقام مختلف لوبیای معمول در منطقه نیشابور (چکیده)
72 - بررسی اثرات تنش خشکی بر فتوسنتز، فلوئورسانس کلروفیل و میزان رنگدانه های فتوسنتزی ژنوتیپ های حساس و متحمل نخود ( ( Cicer arietinum. L (چکیده)
73 - بررسی تاثیر ابعاد بسته بندی کتاب بر قصد خرید کتابهای غیردرسی با نقش تعدیل گری قیمت و محتوای کتاب (چکیده)
74 - Modification in the Functional Properties of Sodium Caseinate-based Imitation Cheese through Use of Whey Protein and Stabilizer (چکیده)
75 - Hybrid projective synchronization and control of the Baier–Sahle hyperchaotic flow in arbitrary dimensions with unknown parameters (چکیده)
76 - آیه (علیکم أنفسکم) و پیوند آن با دو مقولـه «خود سازی»و «دیگرسازی»( باتکیه بر دیدگاه علامه طباطبائی) (چکیده)
77 - تفسیر القران بالقران فی التفسیر الکبیر (چکیده)
78 - اثر ضدباکتریایی رنگ آناتو بر چند باکتری بیماری زا (چکیده)
79 - سن سنجی U-Pb زیرکن، ژئوشیمی ایزوتوپ های Rb-Sr و Sm-Nd و پتروژنز توده‌های گرانیتوئیدی منطقه اکتشافی کجه، شمال‌باختر فردوس: شاهدی بر ماگماتیسم کرتاسه پسین در بلوک لوت (چکیده)
80 - ارزﯾﺎﺑﯽ اﺛﺮ ﺿﺪﺑﺎﮐﺘﺮﯾﺎﯾﯽ رﻧﮓ آﻧﺎﺗﻮ ﺑﺮ ﺑﺎﮐﺘﺮیﻫﺎی اﺳﺘﺮﭘﺘﻮﮐﻮﮐﻮس ﭘﯿﻮژﻧﺲ، اﺷﺮﯾﺸﯿﺎ ﮐﻠﯽ ،اﻧﺘﺮوﮐﻮﮐﻮس ﻓﮑﺎﻟﯿﺲ و ﺑﺎﺳﯿﻠﻮس ﺳﻮﺑﺘﯿﻠﯿﺲ (چکیده)
81 - ارزیابی عملکرد کمی و کیفی بابونه تحت تأثیر حاصلخیزکنندههای مختلف خاک (چکیده)
82 - خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم کربوکسی‌متیل‌سلولز حاوی اسانس‌ گیاهی و تأثیر آن بر رنگ گوشت گوسفند (چکیده)
83 - تاثیر ازن بر کیفیت میکروبی کاهو و کاهش اشرشیا کلی O157:H7 و سالمونلا (چکیده)
84 - روش های شناسایی و ردیابی فراورده های غذایی تراریخته با رویکرد ایمنی در بیوتکنولوزی (چکیده)
85 - Biotechnology and its Impact on Food Security and Safety (چکیده)
86 - بررسی اثر ضد قارچی جدایه های اسید لاکتیک ایزوله شده از پنیر لیقوان بر روی کپک پنیسیلیوم اکسپانسوم به عنوان شاخص فساد میکروبی در آبمیوه (چکیده)
87 - رهیافتی زبان شناسانه به واژه ابتر (چکیده)
88 - Application of fuzzy AHP method to IOCG prospectivity mappingAcase study in Taherabad prospecting area, eastern Iran (چکیده)
89 - Structural Study of New Isothiosemicarbazone Uranium and Copper Complexes (چکیده)
90 - بهبود خصوصیات بافتی و حسی کیک بدون گلوتن با استفاده از پودر شیرسویا جهت تولید یک میان وعده رژیمی (چکیده)
91 - بررسی اثر ضد قارچی جدایه های اسید لاکتیک پنیر لیقوان بر روی مخمر رودوتورولا به عنوان شاخص فساد میکروبی آبمیوه (چکیده)
92 - ممیزی برند و روابط میان شاخص های آن در صنعت هتلداری (مطالعه موردی در برند هتل همای شیراز) (چکیده)
93 - ویژگی های روان سنجی نسخه پیش دبستانی سیاهه درجه بندی رفتاری کنش‎وری اجرایی- فرم معلم (چکیده)
94 - لیتو استراتیگرافی و چینه نگاری سکانسی نهشته های کرتاسه بالایی در شمال غرب نهبندان (برش بصیران) (چکیده)
95 - Fractionation of Eremurus spectabilis fructans by ethanol: Box–Behnken design and principal component analysis (چکیده)
96 - Carbonate Diagenesis of the Upper Jurassic Successions in the West of Binalud - Eastern Alborz (NE Iran) (چکیده)
97 - The numerical solution of the singularly perturbed differential-difference equations based on the Meshless method (چکیده)
98 - ارزیابی تأثیر پیش تیمار اسمزی بر ویژگی های رنگ برشهای گلابی خشک شده با روشهای هوای داغ و خلأ (چکیده)
99 - از بین بردن ساختار بیوفیلم باکتریها با استفاده از فاژها (چکیده)
100 - ارزیابی اثر نمک طعام بر رشد آسپرژیلوس نایجر جدا شده از رب گوجه فرنگی (چکیده)
101 - بهینه سازی شرایط استخراج رنگ دانه آناتو به روش خیساندن (چکیده)
102 - Genetic algorithm-artificial neural network and adaptive neuro-fuzzyi nference system modeling of antibacterial activity of annatto dye on Salmonella enteritidis (چکیده)
103 - ارزیابی حضور Male specific coliphages بعنوان نماینده ای از ویروس های روده ای در سبزی تره و جعفری (چکیده)
104 - Optimization of ultrasound-assisted extraction of natural pigment from annatto seeds by response surface methodology (چکیده)
105 - A Computational Method for n- Dimensional Laplace Transforms Involved with Fourier Cosine Transform (چکیده)
106 - A new modified quadrature method for solving linear weakly singular integral equations (چکیده)
107 - تسامح در سند روایات طبی (چکیده)
108 - کارایی امواج فراصوت در استخراج فروکتان از غده سریش با استفاده از طرح باکس بنکن (چکیده)
109 - Bacterial Mutation; Types, Mechanisms and Mutant Detection Methods: A Reviw (چکیده)
110 - بررسی ارتباط استرس با ابتلاء به سندرم پیش از قاعدگی (چکیده)
111 - نبرد مخفی از منظر قرآن کریم با نگاهی به واژه ی (چکیده)
112 - بررسی دیدگاه علامه طباطبائی در تفسیر آیه هفتم آل عمران (چکیده)
113 - سنگ چینه نگاری و دیرینه شناسی قسمت فوقانی سازند تیرگان و بخش تحتانی سازند سرچشمه در برش پیغو(جنوب بجنورد) (چکیده)
114 - BACTERIAL MUTATION; ; TYPES, MECHANISMS AND MUTANT DETECTION METHODS: A REVIEW (چکیده)
115 - بررسی و مقایسه خصوصیات هیدروژئوشیمیایی و هیدرودینامیکی چشمه‌های کارستی مزار، اندرخ و چشمه گیلاس (چکیده)
116 - بهینه سازی روشهای استخراج و تغلیظ ویروسهای روده ای از سطح سبزیجات آماده مصرف با استفاده از کلی فاژ MS2 به عنوان مدل (چکیده)
117 - بررسی اثر استابیلایزر و طعم دهنده ها بر روی ویژگی های حسی ماست سویا (چکیده)
118 - اثر حرارت در فرآیند تولید ماست روی بقای ویروس های روده ای با استفاده از باکتریوفاژ مدل (چکیده)
119 - بررسی تأثیر صمغ بومی بالنگو شیرازی برخصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان بربری نیمه حجیم بدون گلوتن (چکیده)
120 - بررسی تأثیر کونژوگه پروتئین آب پنیر- نشاسته بر شاخص های کیفی امولسیون روغن در آب (چکیده)
121 - بررسی امکان تولید کیک بدون گلوتن با استفاده از آرد سورگوم و صمغ های گوار و گزانتان (چکیده)
122 - مروری بر گونه پونه سای برگه دار (.Nepeta bracteata Benth) و بررسی اتنوبوتانی آن در چند شهرستان در استان خراسان رضوی (چکیده)
123 - Deformation of involution and multiplication in a C*-algebra (چکیده)
124 - همبستگی بین خصوصیات فروکتان استخراج شده از غده سریش با استفاده از امواج فراصوت (چکیده)
125 - سازوکار تشکیل سیلیس و دولومیت در سنگ های کربناتی ژوراسیک فوقانی (آکسفوردین – کیمریجین- تیتونین؟) در غرب بجنورد و جاجرم (چکیده)
126 - بهینه سازی شرایط تولید آنزیم نارنجیناز از گونه آسپرژیلوس سوجا (چکیده)
127 - بررسی تولید آنزیم نارنجیناز تثبیت شده از گونه آسپرژیلوس نایجر جهت تلخ زدایی در صنعت آبمیوه (چکیده)
128 - الجر علی الجوار بین الرفض والقبول (چکیده)
129 - ارزیابی ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر تقلیدی حاوی کنسانتره ی پروتئینی آب پنیرو پنیر اصلاح شده ی آنزیمی لیقوان (چکیده)
130 - کاربرد پودر شیر سویا بر بهبود کمیت و کیفیت کیک بدون گلوتن سورگوم (چکیده)
131 - بررسی اثر پودر پنیر بر ویژگی های کمی و کیفی نان بدون گلوتن سورگوم (چکیده)
132 - بررسی اثر صمغ دانه بالنگو شیرازی و پروتئین آب پنیر بر پایداری امولسیون روغن در آب (چکیده)
133 - آلودگی به آفلاتوکسین ها و اکراتوکسین A در فلفل قرمز ایرانی پس از برداشت (چکیده)
134 - رهیافت روایات سبب نزول در استنباط فقهای امامیه از آیه ی115 بقره (چکیده)
135 - باز خوانی پدیده اختلاف قرائات از نگاه نصر حامد ابو زید (چکیده)
136 - تقابل سیاق و اسباب نزول در تفسیر آیه احصار (چکیده)
137 - بررسی نقش تراکم و رقم در مدیریت علف های هرز در سیستم کاشت دو ردیفه ذرت و مقایسه آن با سیستم کاشت تک ردیفه (چکیده)
138 - Comparison of tp can and flexible pouch on physicochemical, microbial and sensory properties of mashhad blackcherry preserves at different storage conditions (چکیده)
139 - An adaptive spectral variational iteration method for solving nonlinear initial value problems (چکیده)
140 - تولید فیلمهای خوراکی زیست تخریب پذیر از محصولات بر پایه ذرت و بررسی ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی آنها (چکیده)
141 - Facies analysis and sequence stratigraphy of an Upper Jurassic carbonate ramp in the Eastern Alborz range and Binalud Mountains, NE Iran (چکیده)
142 - بررسی نقش تعدیل گرایانه بوم شناسی خریداران کتاب در رابطه میان عناصر آمیخته بازاریابی کتابهای داستانی با خرید کتاب (چکیده)
143 - طبقه‌بندی ژئوشیمیایی رگه‌های مس- طلا منطقه اکتشافی کجه، شمال‌باختر فردوس (چکیده)
144 - Biostratigraphy and Sequence Stratigraphy of Paleogene Deposits in Central Kopet-Dagh Basin (NE of Iran) (چکیده)
145 - شناسایی وارزیابی تغییرات فلورلاکتیکی ذاتی پنیر کوزه تازه ورسیده بر پایه روش مبتنی بر کشت و تخمیر کربوهیدرات (چکیده)
146 - ارزیابی تأثیر تیمارهای کودی بر تعداد و وزن خشک گل های گونه دارویی بابونه (Matricaria chamomilla L.) در چین های مختلف (چکیده)
147 - ارزیابی تأثیر مقادیر مختلف آبیاری بر عملکرد دانه و اسانس گیاه دارویی رازیانه (چکیده)
148 - مطالعه اثر مدیریت های مختلف کودی بر عملکرد و اجزای عملکرد رازیانه (Foeniculum vulgare L.) (چکیده)
149 - مدل سازی خصوصیات فیزیکوشیمیایی شبه پنیر پروسس گستردنی بر پایه پنیر فتای ایرانی (چکیده)
150 - The Coiflet–Galerkin method for linear Volterra integral equations (چکیده)
151 - Stable isotope record in pedogenic carbonates in northeast Iran: Implications for Early Cretaceous (Berriasian–Barremian) paleovegetation and paleoatmospheric P(CO2) levels (چکیده)
152 - کیفیت میکروبی و سطوح فراوانی باکتریهای روده ای در سطح سبزیجات خام پس از برداشت در شهر مشهد (چکیده)
153 - Optimal and adaptive control for a kind of 3D chaotic and 4D hyper-chaotic systems (چکیده)
154 - Sequence and Biostratigraphy of Lower Cenozoic succession in the Kopet-Dagh Basin, NE of Iran (چکیده)
155 - بررسی مناطق با آنتی ژنسیتی بالا در ژن آلفا توکسین باکتری کلستریدیوم نویی تیپ A (چکیده)
156 - On the Homotopy Analysis Method and Optimal Value of the Convergence Control Parameter: Solution of Euler-Lagrange Equation (چکیده)
157 - Identification of antimicrobial producing Enterococci isolated from Iranian raw milk cheeses using cultural methods (چکیده)
158 - On convergence of He’s variational iteration method for nonlinear partial differential equations (چکیده)
159 - Impact of Milk Components on Recovery of Viral RNA from MS2 Bacteriophage (چکیده)
160 - اذا بین اقوال النحاه و النصوص الوارده (چکیده)
161 - رژیم بین المللی هراس اخلاقی: نقش رسانه (چکیده)
162 - بررسی تأثیر ویژگی‎های دیداری و کارکردی بسته‎بندی بر خرید مواد غذایی با تعدیل‎گری متغیر بوم‎شناختی مشتری (چکیده)
163 - Exact solutions of some types of Fredholm integral equations: He s VIM combined with finite series (چکیده)
164 - Microbiological Quality of Mixed Fresh-Cut Vegetable Salads and Mixed Ready-to- Eat Fresh Herbs in Mashhad,Iran (چکیده)
165 - پتروگرافی و ژئوشیمی دولومیت های سازند درنجال در منطقه زرند- شمال غرب کرمان (چکیده)
166 - More on operator monotone functions (چکیده)
167 - New results on operator monotone functions (چکیده)
168 - کاربرد آرد سورگوم در تولید کیک بدون گلوتن (چکیده)
169 - کاربرد صمغ بومی بالنگو شیرازی در تولید نان سورگوم بدون گلوتن با هدف تامین قوت غالب بیماران سلیاکی (چکیده)
170 - تولید کیک سورگوم بدون گلوتن با استفاده با استفاده از صمغ های گوار و گزانتان جهت مصرف بیماران سیلیاکی (چکیده)
171 - production of eggless cake (چکیده)
172 - functional effects of different humectants on dough rheology and Barbari flat bread quality (چکیده)
173 - بررسی اثر صمغ های گوار و گزانتان بر خصوصیات کیفی و کمی کیک سورگوم بدون گلوتن (چکیده)
174 - Effect of Irrigation Regimes and Row Arrangement on Yield, Yield Components and Seed Quality of Pumpkin .. (چکیده)
175 - ارتباط عقل واعجاز (پژوهشی در حدیث تناسب معجزات) (چکیده)
176 - GC-MS Analysis and Antimicrobial activity ofthe essential oil of trunk exudates from Pistacia atlantica var. mutica (چکیده)
177 - Effects of replacing skim milk powder with soy flour and ball mill refining time on particle size and rheological properties of compound chocolate (چکیده)
178 - رخساره ها و محیط رسوبی سازند مزدوران در ناحیه آبگرم، شمال شرق مشهد (چکیده)
179 - معرفی ساخت ها و طبقه بندی مورفولوژیک انواع توفا در ناحیه آبگرم (شمال شرق مشهد) با نگرشی بر ژئوتوریسم (چکیده)
180 - Ranking and Investigation of Voice of Customer Index by Applying AHP Method in Local Management of Tehran Metropolis (چکیده)
181 - اثر کاربرد دو نوع جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی و حسی پنیر موزارلای کم چرب (چکیده)
182 - بررسی و مطالعه چینه سنگی و اثرات فسیلی سازند چهل کمان در برش الگو (چکیده)
183 - چینه نگاری زیستی و سکانسی سازند تیرگان در ناودیس خور در شمال شرق مشهد (چکیده)
184 - Assessment of the Microbiological Quality and Mycotoxin Contamination of Iranian Red Pepper Spice (چکیده)
185 - Overproduction Strategies for Microbial Secondary Metabolites: A Review (چکیده)
186 - Optimization of a Liquid Improver for Barbari Bread: Staling Kinetics and Relationship of Texture with Dough Rheology and Image Characteristics (چکیده)
187 - آنالیز فیلوژنتیک ژن C 3 ویروس تب برفکی جداشده در ایران در سال 1389 (چکیده)
188 - مقایسه مجموعه رخساره ای نهشته های کامبرین پسین در ایران مرکزی (ناحیه کرمان) و البرز مرکزی (چکیده)
189 - تعیین تابع برتر آب-شوری-عملکرد در دو رقم پنبه (چکیده)
190 - agglutinated foraminifera of the paleocene/eocene boundary in shallow setting (chehel-kaman formation, kopet-dagh basin, Iran) (چکیده)
191 - مقایسه کانی زٍایی مس- طلا در منطقه اکتشافی رحیمی با کانسارهای شناخته شٍده IOCG در دنیا و ایران (چکیده)
192 - اثر سطوح مختلف تنش خشکی بر خصوصیات جوانه زنی و رشد اولیه دو گونه دارویی پنیرک و ختمی (چکیده)
193 - shallow benthic foraminifera from the Early paleogene carbonate platform. northeastern Iran (چکیده)
194 - Geochemistry of Carboniferous Sandstones (Sardar Formation), East-Central Iran: Implication for Provenance and Tectonic Setting (چکیده)
195 - بررسی شاخصهای ارزیابی عملکرد و تعیین عمق بهینه آبیاری دو رقم پنبه تحت شوری‌های مختلف آب آبیاری (چکیده)
196 - تفسیر محیط رسوبی، چینه نگاری سکانسی و منشأ نهشته های نئوژن شرق کپه داغ و شرق ایران مرکزی (چکیده)
197 - بررسی تنوع ژنتیکی و تغییرات فلور باکتریهای اسیدلاکتیک با استفاده از روشهای مولکولی در پنیر لیقوان – یک پنیر ایرانی حاصل از شیر خام (چکیده)
198 - نقدی بر نظریه تحریم تدریجی خمر (چکیده)
199 - ارزیابی ایمنی و مقررات تجارت فرآورده های اصلاح شده ژنتیکی (چکیده)
200 - ارزیابی خاستگاه باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس موجود در پنیر لیقوان با تکیه بر روش های مبتنی برکشت و روش مولکولی (چکیده)
201 - چینه نگاری سکانسی رمپ کربناته ژوراسیک فوقانی (آکسفوردین- کیمریجین) در البرز شرقی و بینالود - شمال شرق ایران (چکیده)
202 - بررسی و مطالعه چینه سنگی و اثرات فسیلی سازند چهل کمان در برش الگو (چکیده)
203 - رخساره ها و محیط رسوبگذاری نهشته های کامبرین پسین (هم ارز سازند درنجال) واقع در شرق و جنوب شرق زرند، کرمان (چکیده)
204 - Spatial integration of fry and fractal analyses in regional exploration: A case study from Bafq–Posht-e-Badam, Irán (چکیده)
205 - Geochemistry of Carboniferous shales of the Sardar Formation, east central Iran: Implication for provenance, paleoclimate and paleo-oxygenation conditions at a passive continental margin (چکیده)
206 - Solving Volterra integral equations of the second kind by wavelet-Galerkin scheme (چکیده)
207 - USING ELECTROMAGNETIC META-HEURISTIC ALGORITHM FOR SOLVING NONLINEAR FREDHOLM INTEGRAL EQUATIONS (چکیده)
208 - خاک های دیرینه (پالئوسل)، انواع و ویژگی های آن در سازند شوریجه (ژوراسیک پسین- کرتاسه پیشین)؛ حوضه رسوبی کپه داغ، شمال شرق ایران (چکیده)
209 - بررسی اثر تلقیح با میکوریزا و حجم های آبیاری بر عملکرد، اجزای عملکرد و اسانس دو گونه دارویی رازیانه (Foeniculum vulgare Mill.) و زنیان (Trachyspermum ammi L.) (چکیده)
210 - Microbiological characterization of Iranian raw milk cheese “Lighvan” with reference to food safety (چکیده)
211 - An extension of the Lowner--Heinz inequality (چکیده)
212 - On the binary relation leq_u on self-adjoint Hilbert space operators (چکیده)
213 - مقایسه دو روش HPLC و ELISA ادر تعیین آفلاتوکسینB1 و اکراتوکسین A در فلفل قرمز ایرانی (چکیده)
214 - Microbiological quality of mixed fresh-cut vegetable salads and mixed ready- to-eat fresh herbs in Mashhad, Iran (چکیده)
215 - Production of bacteriocins by Enterococcus spp. isolated from traditional, Iranian, raw milk cheeses, and detection of their encoding genes (چکیده)
216 - تاثیر جایگزینی چربی شیر با روغنهای گیاهی بر خواص فیزیکو شیمیایی پنیر پیتزای پروسس (چکیده)
217 - بهینه سازی خشک کردن هوای داغ برشهای گلابی با روش سطح پاسخ (چکیده)
218 - بهینه سازی خشک کردن اسمز- خلأ گلابی با روش سطح پاسخ (چکیده)
219 - بررسی تأثیر استفاده از صمغ گوار و پنیر معطر لیقوان بر خصوصیات حسی و رنگ پنیر تقلیدی (چکیده)
220 - بخش بندی بازار گوشی تلفن همراه بر مبنای مزایای مورد انتظار مشتریان (چکیده)
221 - بهینه سازی آبگیری اسمزی گلابی با روش سطح پاسخ (چکیده)
222 - A normal family of operator monotone functions (چکیده)
223 - تفسیر رخساره ها و تفسیر محیط رسوبی کربنات های ژوراسیک فوقانی در محدوده شرق البرز و کوه های بینالود- شمال شرق ایران (چکیده)
224 - تفسیر تاریخچه دیاژنتیکی نهشته های ژوراسیک فوقانی بر اساس داده های پتروگرافی و ژئوشیمیایی در منطقه جاجرم و بینالود در شمال شرق ایران (چکیده)
225 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پنیر تقلیدی حاوی صمغ گوار و پنیرمعطر لیقوان (چکیده)
226 - بررسی اثر صمغهای گوار و گزانتان برخصوصیات کیفی و کمی کیک سورگوم بدون گلوتن (چکیده)
227 - فرمولاسیون نان سورگوم بدون گلوتن با استفاده از صمغ کربوکسی متیل سلولز (CMC)و بالنگو شیرازی (چکیده)
228 - Around Operator Monotone Functions (چکیده)
229 - Nanotechnology applications in biocatalysts immobilization (چکیده)
230 - مدیریت وراهکارهای کاهش آلودگی های زیست محیطی ضایعات ساختمانی وبازیافت آنها (چکیده)
231 - تاثیر غلظتهای مختلف ساکارز، نیترات سدیم و سولفات روی بر میزان تولید رنگینه توسط موناسکوس پرپورئوس (چکیده)
232 - (Butan-2-ol-jO)[2-({(ethylsulfanyl)-[2-(2-oxidobenzylidene-jO)hydrazinylidene-kN2]methyl}iminomethyl)-phenolato-jO]dioxidouranium(VI) (چکیده)
233 - عوامل موثر بر رضایتمندی اطلاعاتی کاربران سایتهای اینترنتی با بررسی نقش متغیر بوم شناختی در انتخاب سایتها (چکیده)
234 - تفکیک دو لومیت ها بر اساس بافت در سنگهای کربناته ژوزاسیک میانی در شمال شرق مشهد (چکیده)
235 - محاسبه ثابت پیوندی در برهم کنش های الکترون پوزیترون (چکیده)
236 - تاملاتی تاریخی در باره نهم ربیع (چکیده)
237 - The biodiversity and evolution of lactic flora during ripening of the Iranian semisoft Lighvan cheese (چکیده)
238 - A modified parametric iteration method for solving nonlinear second order BVPs (چکیده)
239 - بررسی افزودن تراویده (پرمیت) بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی تافی (چکیده)
240 - Microbial diversity of the traditional Iranian cheeses Lighvan and Koozeh, as revealed by polyphasic culturing and culture-independent approaches (چکیده)
241 - A New Spectral Variational Iteration Method for Solving Nonlinear Two-Point Boundary Value Problems (چکیده)
242 - Comparison of Liao’s optimal HAM and Niu’s one-step optimal HAM for solving integro-differential equations (چکیده)
243 - Numerical Solution of Two-Dimensional Volterra Integral Equations by Spectral Galerkin Method (چکیده)
244 - بهینه سازی آرایش نامنظم گروه شمع ها با بهره گیری از الگوریتم ژنتیک تحت بارگذاری نامتقارن (چکیده)
245 - تأثیر افزودن تراویده (پرمییت) فرآیند فراپالایش شیر بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی تافی (چکیده)
246 - بررسی عوامل تاثیرگذار بر استفاده مشتریان از خدمات الکترونیک بانکی (چکیده)
247 - ارزیابی بار میکروبی سبزیجات تازه طی مراحل فرآوری با روش حداقل فرآیند در یک واحد بسته بندی (چکیده)
248 - بررسی اثر سطوح مختلف کنسانتره پروتئین آب پنیر (WPC) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی (چکیده)
249 - جداسازی و شناسایی فلورلاکتیکی پنیر لیقوان از تولید تا رسیدن (چکیده)
250 - بررسی تأثیر بر هم کنش 80 Tween وHi-Cap 100 بر خصوصیات امولسیون روغن هل در آب و میکرو کپسول تهیه شده از آن (چکیده)
251 - رویکرد انتقادی به روش تفسیری قرآن به قرآن در آیات فقهی الجامع لاحکام القرآن (چکیده)
252 - ارزیابی فعالیت ضد میکروبی و قدرت رنگی کورکومین در ماکارونی (چکیده)
253 - ثأثیر گذاری پیش فرض های کلامی در تفسیر (با تأکید بر تفسیر الجامع لاحکام القرآن) (چکیده)
254 - گزارش یک جنس و دو گونه جدید از زیر راسته Aphelenchinaبرای فون نماتد های ایران (چکیده)
255 - کاربرد لایه های پرفسیل در تفسیر چینه نگاری سکانسی سازند آیتامیر در ناودیس شیخ و بی بهره - باختر کپه داغ (چکیده)
256 - مدل سازی روش فوتودینامیک تراپی (PDT) در درمان سرطان پستان با پیشرفت قفسه سینه ای (چکیده)
257 - اثرفسیلهای سازند سرچشمه (آپسین) در برش ناودیس خور (شمال مشهد) و کاربرد آنها در تفسیر شرایط رسوبی (چکیده)
258 - Effect of Trisodium Citrate Concentration and Soy Cheese on Meltability of Pizza Cheese (چکیده)
259 - چینه نگاری زیستی سازند تیرگان در دو ناحیه جوزک و چمن بید واقع در غرب حوضه رسوبی کپه داغ (چکیده)
260 - مدل سازی احتمال رخداد کانه زایی تیپ منطقه طاهر آباد با استفاده از داده های زمین شناسی، آلتراسیون، ژئوشیمی و ژئوفیزیکی (چکیده)
261 - تعیین محیط رسوبی توالی های نئوژن در نواحی جنوب غرب روستای مزدوران و روستای تبادکان در شرق حوضه کپه داغ (چکیده)
262 - Molecular analysis of the diversity and evolution of lactic flora in Lighvan-an Iranian raw sheep's milk- cheese (چکیده)
263 - اولین معرفی فرامینیفراهای بنتیک محیط خلیج دهانه ای رسوبات نئوژن از جنوب غرب روستای مزدوران (چکیده)
264 - Variational iteration method for solving Seventh order integro-differential equations (چکیده)
265 - A piecewise-spectral parametric iteration method for solving the nonlinear chaotic Genesio system (چکیده)
266 - Microbial Evaluation of Fresh Cut and Minimally Processed Vegetables During Washing and Packing Steps (چکیده)
267 - Isolation and Identification of Lactic Acid Bacteria from Koozeh Cheese (چکیده)
268 - Microbial Evaluation of washing and Packing Steps pf Fresh Cut and Minimally Processed vegatables (چکیده)
269 - بررسی ترکیب شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب هسته خرما (چکیده)
270 - میکروفاسیس و محیط رسوبی نهشته های کرتاسه بالایی در شمال غرب نهبندان (چکیده)
271 - ارزیابی تغییرات فیزیکوشیمیایی و میکروبی زعفران طی دوره ی نگه داری یکساله (چکیده)
272 - Date Seeds: A Novel and Inexpensive Source of Dietary Fiber (چکیده)
273 - برآورد رسوب خروجی از حوزه آبخیز گرگانرود به منظور تعیین میزان فرسایش در سطح آن (چکیده)
274 - برآورد رسوب خروجی از حوزه آبخیز گرگانرود به منظور تعیین میزان فرسایش. (چکیده)
275 - پهنه بندی خطر سیل در بخشی از محدوده رودخانه زیارت در حوزه آبخیز شهری گرگان. (چکیده)
276 - بهینه سازی روابط دبی جریان و دبی رسوب معلق در ایستگاه های منتخب رودخانه گرگانرود (چکیده)
277 - پهنه بندی خطر و ارزیابی خسارت سیل (مطالعه موردی محدوده رودخانه قره چای در حومه شهر رامیان) (چکیده)
278 - برآورد حجم رسوب گذاری در مخازن سدهای کرج و دز و مقایسه آن با نتایج هیدروگرافی (چکیده)
279 - چینه نگاری سکانسی رسوبات کواترنر پیشین در سواحل شمالی دریای عمان (چکیده)
280 - ارزیابی کارایی کورکومین در اصلاح ویژگیهای کالریمتریک ماکارونی (چکیده)
281 - بررسی امکان تولید سرکه از پیاز (چکیده)
282 - بهینه سازی روشهای بازیافت ویروسهای روده ای از سطح سبزیجات آماده مصرف با استفاده از مدل کلی فاژ (چکیده)
283 - رخساره های رسوبی و چینه نگاری سکانسی سازند تیرگان در شرق حوضه کپه داغ (دره خور، شمال شرق مشهد) (چکیده)
284 - بررسی عوامل مؤثر بر تشکیل و خصوصیات نانو امولسیون تثبیت شده با کازئینات سدیم و Tween 80 (چکیده)
285 - اثر میکروانکپسولاسیون آلژینات کلسیم بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ptcc1643 در شرایط شبیه سازی شده معده و روده انسان (چکیده)
286 - Germination Properties of Some Wild Medicinal Plants from Iran (چکیده)
287 - Seed germination and dormancy breaking techniques for Ferula gummosa and Teucrium polium (چکیده)
288 - بهینه‌یابی فرمولاسیون پنیر پیتزای پروسس با استفاده از طرح آزمایشی مخلوط محدود شده (چکیده)
289 - The effect of adding enzyme-modified cheese on sensory and texture properties of low- and high-fat cream cheeses (چکیده)
290 - طراحی و ساخت سامانه میراکننده مجموعه چرخ گاوآه نهای دوطرفه (چکیده)
291 - انطباق هاله های ژئوشیمیایی اولaیه و ثانویه با شواهد کانه زایی مس- طلا در منطقه رحیمی، جنوب کجه، فردوس (چکیده)
292 - Modified Homotopy Perturbation Method for Solving Integral Equations (چکیده)
293 - Application of He’s Homotopy Perturbation Method to Linear Programming (چکیده)
294 - Variational iteration method for solving mth-order boundary value problems (چکیده)
295 - Variational Iteration Method for Solving Seventh Order Integro-differential equations (چکیده)
296 - تأثیر شوری آب در روش آبیاری بارانی بر روی برخی ازپارامترهای رشد 3 رقم چمن (چکیده)
297 - بررسی تاثیر میکروسیلیس اضافه شده به ترکیب بتن بر خوردگی فولاد در بتن (چکیده)
298 - تخریب پسیویتی فولا ساده کربنی در محلول اسید سولفوریک توسط یون کلر (چکیده)
299 - Variational Iteration Method for Solving Nonlinear Differential-difference Equations-NDDEs (چکیده)
300 - اثر رژیم های مختلف آبیاری بر خصوصیات کیفی بذور گیاه دارویی اسفرزه (Plantago ovata) (چکیده)
301 - Effect of irrigation regimes and plant density on yield and yield components, morphological and quality characteristics of Isabgol (Plantago ovata (چکیده)
302 - Survival of Microencapsulated Potential Probiotic Bacteria in Simulated Gastric Juice (چکیده)
303 - سیلیسی شدن و تشکیل ندول های چرتی در نهشته های کربناته ژوراسیک فوقانی (آکسفوردین-کیمریجین) در منطقه جاجرم (چکیده)
304 - petrographic and geochemical eviedance for paragenetic sequence interpretation of the lower Cretaceous limestones in the eastern Binalood Mountain range, NE Iran (چکیده)
305 - رخساره های سنگی و محیط رسوبگذاری سازند چمن بید در شمال شرق مشهد (چکیده)
306 - ژئوشیمی عناصر اصلی ماسه سنگهای سازند سردر، در ناحیه طبس: با نگرشی بر منشأ و موقعیت تکتونیکی (چکیده)
307 - چینه نگاری سکانسی سازند آیتامیر (آلبین- سنومانین) در ناودیس های شیخ و بی بهره غرب حوضه رسوبی کپه داغ (چکیده)
308 - انواع دولومیت در نهشته های کربناته ژوراسیک فوقانی بر اساس غرب بجنورد و جاجرم - EDS و آنالیز SEM ، مطالعات پتروگرافیکی (چکیده)
309 - Isolation and Identification the indigenous Lactic Flora from Lighvan, as an Irania Raw Milk Cheese from Milk and Ripend Cheese (چکیده)
310 - Upper Maastrichtian depositional environments and sea-level history of the Kopet-Dagh Intracontinental Basin, Kalat Formation, NE Iran (چکیده)
311 - DEPOSITIONAL HISTORY AND SEQUENCE STRATIGRAPHY OF OUTCROPPING TERTIARY CARBONATES IN THE JAHRUM AND ASMARI FORMATIONS, SHIRAZ AREA (SW IRAN) (چکیده)
312 - Influence of Different Packaging Systems on Stability of Raw Dried Pistachio nuts at Various Conditions (چکیده)
313 - جداسازی و تنوع ژنتیکی درون گونه ای Meloidogyne cruciani با نشانگر RAPD-PCR در منطقه جیرفت (چکیده)
314 - جداسازی گونه Meloidogyne cruciani از گلخانه های خیار منطقه جیرفت و بررسی تنوع ژنتیکی درون گونه ای آن بانشانگرRAPD (چکیده)
315 - تجزیه شیمیایی و کاربردهای بالقوه هسته خرما در مواد غذایی (چکیده)
316 - کاربرد پودر هسته خرما به عنوان ماده مغذی مکمل در مرحله تخمیر الکلی سرکه سیب (چکیده)
317 - Variational iteration method for solvingn nonlinear integral equations (چکیده)
318 - Varitational iteration method for solving mth-order boundary value problems (چکیده)
319 - Effect of Soy Cheese and Trisodium Citrate on Pizza Cheese (چکیده)
320 - ژئوشیمی عناصر اصلی شیل های سازند سردر واقع در بلوک طبس، شرق ایران مرکزی: با نگرشی بر منشأ، موقعیت تکتونیکی و شرایط هوازدگی قدیمه (چکیده)
321 - Determination of optimum spectral angle for Mineral mapping the alteration and overprint, using Spectral Angel Mapper (SAM) classification method (چکیده)
322 - زمین شناسی، آلتراسیون و پتانسیل کانه زایی در منطقه کوه شاه، خراسان جنوبی (چکیده)
323 - مروری بر زمین شناسی، ژئوشیمی و کانی سازی معدن متروکه مس- طلای رگه ای حیدری، جنوب کجه، فردوس (چکیده)
324 - استخراج عصاره هسته انگور با سیستم های مختلف حلال و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی وآنتی رادیکالی آن (چکیده)
325 - A Numerical Approach for Solving Linear and NonlinearVolterra Integral Equations with Controlled Error (چکیده)
326 - Solving nonlinear integral equations in the Urysohn form by Newton - Kantorovich quadrature method (چکیده)
327 - HOMOTOPY PERTURBATION METHOD (HPM) FORSOLVING HIGHER ORDER BOUNDARY VALUEPROBLEMS (BVP) (چکیده)
328 - Piecewise-Truncated Parametric Iteration Method: a PromisingAnalytical Method for Solving Abel Differential Equations (چکیده)
329 - Impact of milk components in recovery of the MS2 bacteriophage as an indicator of enteric viruses (چکیده)
330 - بررسی خاستگاه و سازو کار تشکیل گلاکونی های سازند آیتامیر در جنوب شرق درگز (چکیده)
331 - تحلیل مقابله ای ضرب المثل های انگلیسی و فارسی از نظر معنایی و واژگانی (چکیده)
332 - بررسی تطبیقی ترجمه های انگلیسی ارائه شده از آیات مربوط به پوشش در قرآن کریم (چکیده)
333 - Convergence of He’s Variational Iteration Method for Nonlinear Oscillators (چکیده)
334 - تاثیر تحقیقات بازاریابی بر عملکرد از طریق فرهنگ بازارگرایی در آژانسهای مسافرتی شهر مشهد (چکیده)
335 - An efficient iterative analytical method applied to a nonlinear biochemical reaction model (چکیده)
336 - The study of chert nodules in the Sardar Formation, Ozbak-Kuh mountains ,north Tabas (چکیده)
337 - تفسیر محیط رسوبی و چینه نگاری سکانسی نهشته های نئوژن شرق کپه داغ (چکیده)
338 - بررسی نهشته های کرتاسه بالایی در بلوک لوت و معرفی سازند بصیران (چکیده)
339 - فرامینیفرهای بنتیک شاخص کرتاسه پسین در شمال غرب نهبندان (چکیده)
340 - مطالعه میکروبایواستراتیگرافی و میکروفاسیس سازند تیرگان در برش چمن بید (چکیده)
341 - تحلیل کانون قدرت در سازمانهای امروزی:نوع شناسی هیات مدیره ها از منظر قدرتمندی (چکیده)
342 - هیات مدیره های یاد گیرنده و یاد دهنده (چکیده)
343 - Formulation Optimization of Process Cheese using Enzyme Modified Cheese (چکیده)
344 - ارائه فرایندهای واژگانی به کودکان دبستانی و بررسی چگونگی تأثیر آن در درک مفاهیم آموزشی (چکیده)
345 - Rayleigh Ritz approach for solving Fredholm integral equations (چکیده)
346 - وقفات نحویة وصرفیة فی بعض موارد قراءة الحسن البصری (چکیده)
347 - Enteric viruses of raw milk II: Evaluation the impact of milk components on RNA extraction (چکیده)
348 - Enteric viruses in raw milk:Caharacterization of milk components in recovery efficiency & RNA extraction (چکیده)
349 - Biotechnology and its impact on food security (چکیده)
350 - An analytical algorithm for unsteady nonlinear convective- radiative equation (چکیده)
351 - بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ساختار توکوفرولی روغن پوست بنه در مقایسه با روغنهای کنجد و سبوس برنج تحت شرایط سرخ کردن عمیق در روغن آفتابگردان (چکیده)
352 - بررسی تاثیر بسته بندی بر میزان تجمع آهن ، قلع و سرب در کمپوت گیلاس (رقم گیلاس سیاه مشهد) طی شرایط نگه داری (چکیده)
353 - بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی پنیر پیتزای تهیه شده از مخلوط پنیر گاو و پنیر سویا (چکیده)
354 - A Hybrid of the Newton-GMRES and Electromagnetic Meta-Heuristic Methods for Solving Systems of Nonlinear Equations (چکیده)
355 - EM bsaed semiblind beamforming algorithm in MIMO-OFDM Systems (چکیده)
356 - Iterative Semi-blind Beamforming Algorithm in MIMO-OFDM Systems (چکیده)
357 - پرتو سازی نیمه کور در سیستمهای MIMO-OFDM به روش EM مقید شده بهبود یافته (چکیده)
358 - بررسی اثرسیستمهای مختلف حلال بر استخراج عصاره هسته انگور و ارزیابی خواص ضدمیکروبی آن (چکیده)
359 - تاثیر افزودن کنسانتره پروتئین آب پنیر ( WPC )و صمغ های گوار و زانتان بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک روغنی (چکیده)
360 - He’s homotopy perturbation method: An effective tool for solving nonlinear integral and integro-differential equations (چکیده)
361 - بررسی عوامل اثرگذار برکاربست فناوری های اطلاعاتی توسط هیات مدیره ها و تاثیر آن بر عملکرد آنان (چکیده)
362 - افزایش پایداری اکسایشی روغن زیتون با استفاده از روغن بنه (چکیده)
363 - بررسی کاربرد آنزیم در روغن‌کشی از ارقام زیتون استان گلستان (چکیده)
364 - بررسی تأثیر غلظت آنزیم درفرآیند استخراج آنزیمی- آبی روغن ارقام زیتون استان گلستان (چکیده)
365 - بررسی تاثیر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر پایداری رنگ کمپوت گیلاس(رقم گیلاس سیاه مشهد) (چکیده)
366 - Iranian white brined cheese using traditional kefir grain (چکیده)
367 - اهمیت نقش ارتباطی زبان در جهت تکامل فرایند زبان آموزی در کودکان دبستانی (چکیده)
368 - تاثیر اسانس و عصاره کاکوتی کوهی بر فعالیت باکتری های آغازگر ماست (چکیده)
369 - تأثیر دو روش‌ آبیاری‌ بارانی‌ و جویچه‌ ای‌ بر عملکرد و کیفیت‌ پنبه‌ ورامین (چکیده)
370 - مطالعه بیو استراتیگرافی و میکروفاسیس سازند تیرگان در برش چمن بید (غرب حوضه کپه داغ) (چکیده)
371 - تاریخچه رسوبگذاری و چینه نگاری سکانسی توالی کربناته ماستریشتین پسین در کپه داغ مرکزی (چکیده)
372 - اهمیت چینه نگاری سکانسی افق های پر فسیل: مثالی از سازند آیتامیر در حوضه رسوبی کپه داغ (چکیده)
373 - ساقه های کرینوئیدی رسوبات کربنیفر، نشان دهنده یک محیط رمپ کربناته، ناحیه حوض دوراه-جنوب شرق طبس (چکیده)
374 - Mechanism of calcrete formation in the Lower Cretaceous (Neocomian) fluvial deposits, northeastern Iran based on petrographic, geochemical data (چکیده)
375 - بررسی خاستگاه و مکانیزم تشکیل گلاکونی های سازند ایتامیر در جنوب شرق درگز (چکیده)
376 - رخساره های سنگی و محیط رسوبگذاری ماسه سنگ های گلاکونیت دار سازند نیزار در شرق حوضه رسوبی کپه داغ (چکیده)
377 - مطالعه داروسازی مردمی گونه پونه سای بینالودی ، گونه ای نادر و در حال انقراض از ایران (چکیده)
378 - Effects of somatic cell count on the physicochemical and rheological properties of yoghurt made from sheep s milk (چکیده)
379 - The influence of multi stage alginate coating on survivability of potential (چکیده)
380 - A Note On Analytical Solution Of DoubleLinear Volterra Integral Equations Of The second kind (چکیده)
381 - ارزیابی همبستگی بین کیفیت و میزان RNA ویروسی استخراج شده از شیرخام با میزان ماده خشک شیرخام به منظور شناسایی ملکولی ویروسهای روده ای براساس مدل سطح پاسخ (چکیده)
382 - The status of medicinal and aromatic plant cultivation in Iran (چکیده)
383 - بررسی مکانیسم های شفاف سازی ورنگبری عصاره خرما (چکیده)
384 - نقش سیکلودکسترینها در بیوتکنولوژی (چکیده)
385 - خصوصیات عملگری چای سبز (چکیده)
386 - بالسهای نوری- تئوری تا کاربرد (چکیده)
387 - فراوری مواد غذایی بامیدانهای الکتریکی بالسی (چکیده)
388 - بررسی علل و عوامل پراکندگی اندازه رسوبات بستر در طول رودخانه بقمچ در حوضه آبخیز ارداک- شمال چناران (چکیده)
389 - چینه نگاری سکانسی سازند پسته لیق در مرکز کپه داغ (درگز) (چکیده)
390 - Evaluation of Chemical and Microbial Properties of Iranian white brined cheese (چکیده)
391 - Efficacy of ozone to reduce microbial populations in date fruits (چکیده)
392 - Application of commercial immuno assay(ELISA) technique for determination of Hepatitis A antigen(HAV) in raw milk (چکیده)
393 - رخساره های رسوبی و چینه نگاری سکانسی سازند تیرگان در برش های جوزک و چمن بید در غرب حوضه رسوبی کپه داغ و انطباق با نواحی شرق حوضه (چکیده)
394 - An effective modification of He s variational iteration method (چکیده)
395 - He,s Homotopy Perturbation Method for Calculating Adomian Polynomials (چکیده)
396 - Effect of irrigation frequency and planting density on herbage biomass and oil production of Thyme (Thymus vulgaris) and Hyssop-Hyssopus officinalis (چکیده)
397 - Reduced fat sesame paste/date syrup blends: A novel product (چکیده)
398 - The effect of fat substitutes on the time dependent rheological of low fat sesame paste/date syrup blends (Halwa-Ardeh) (چکیده)
399 - Autecology, Ethnomedicinal and Phytochemical Studies of Nepeta Jamzad a Highly Endangered Medicinal Plant of Iran (چکیده)
400 - شناسایی انواع دولومیت و مکانیزم تشکیل آنها در سنگهای آهکی سازند تیرگان در غرب کپه داغ (چکیده)
401 - Modelling and optimization of viscosity in enzyme-modified cheese by fuzzy logic and genetic algorithm (چکیده)
402 - بازنگری سن سازند مزدوران در ناودیس خور, شمال شرق مشهد (چکیده)
403 - Determination of Potential Energy Functions of Argon, Krypton, and Xenon Via the Inversion of Reduced Viscosity Collision Integrals at Zero Pressure (چکیده)
404 - Investigation of the effect of whey protein concentration on the properties of soft frozen yogurt (چکیده)
405 - لیتواستراتیگرافی و بایواستراتیگرافی سازند تیرگان در برش مرجع، غرب حوضه کپه داغ (چکیده)
406 - Studied on the effect of starter culture concentration and renneting pH on the Iranian brine cheese yield (چکیده)
407 - Fat and protein contents, acidity and somatic cell counts in bulk milk of Holstein cows in the Khorasan Razavi Province, Iran (چکیده)
408 - Influence of Different Packaging Systems on Stability of Raw Dried Pistachio Nuts at Various Conditions (چکیده)
409 - بررسی تاثیر بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگیهای فیزیکو شیمیائی ،میکروبی و ارگانولپتیک کمپوت گیلاس در نوعی کیسه چند لایه انعطاف پذیر (چکیده)
410 - Influence of Different Packaging Systems on Stability of Raw Dried Pistachio Nuts at Various Conditions (چکیده)
411 - Hydrogen bond strength and vibrational assignment of the enolform of 3-(phenylthio)pentane-2,4-dione (چکیده)
412 - Structure and vibrational assignment of the enol form 1-chloro-1,1-difluoro-pentane-2,4-dione (چکیده)
413 - Intramolecular hydrogen bonding in 3-Methylthio-pentane-2,4-dione (چکیده)
414 - Modified Homotopy Perturbation Method for Solving the System of Volterra Integral Equations (چکیده)
415 - اثر میکروانکپسولاسیون الژینات کلسیم بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ptcc1643 در شرایط شبیه سازی شده معده و روده انسان (چکیده)
416 - بررسی رابطه دمای هوا و دمای اعماق مختلف خاک و براورد عمق یخبندان (چکیده)
417 - بررسی خواص رئولوژیکی ماست تهیه شده از استارترهای پروبیوتیک (چکیده)
418 - بررسی تاثیر نوع پایدارکننده و زمان زمان رسانیدن بر ویژیگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی نرم (چکیده)
419 - حل عددی برخی از معادلات انتگرالی منفرد با استفاده از موجکهای دابشی (چکیده)
420 - پیش بینی بار میکروبی شیر خام بر اساس مدلهای ریاضی (چکیده)
421 - معکوس سازی عددی تبدیلات لاپلاس دوبعدی برای حل برخی از معادلات موج (چکیده)
422 - A heuristic method for nonlinear unconstrained global optimization: Electromagnetism meta-heuristic (چکیده)
423 - اثر میکروانکپسولاسیون الزینات کلسیم بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر شرایط شبیه سازی شده معده و روده انسان (چکیده)
424 - بررسی تاثیر نوع پایدارکننده و زمان رسیدن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی نرم (چکیده)
425 - استخراج عصاره هسته انگور با سیستم های مختلف حلال و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی وآنتی (چکیده)
426 - THEOREMS ON n-DIMENSIONAL LAPLACETRANSFORMS AND THEIR APPLICATIONS (چکیده)
427 - Laplace transform pairs of N-dimensions (چکیده)
428 - The variational iteration method: A highly promising method for (چکیده)
429 - Exact solutions for nonlinear integral equations by a modified (چکیده)
430 - Antioxidant and antimicrobial activities of grape seed extracts prepared by different solvent systems (چکیده)
431 - بررسی قابلیت کشش پذیری پنیر پیتزا به روش حلقه و گلوله (چکیده)
432 - بررسی اثر نوع بسته بندی و شرایط نگهداری بر میزان تجمع فلزات کمیاب در کمپوت گیلاس (چکیده)
433 - Debittering of tryptic digests from beta casein and enzyme modified cheese by X-PDP (چکیده)
434 - Rheological characterization of low fat sesame paste blended with date syrup (چکیده)
435 - پیش بینی کیفیت میکروبی شیر خام بر اساس مدل های ریاضی (چکیده)
436 - نگرش سیستماتیک در مدیریت بسته بندی (چکیده)
437 - ظرفیت پس انداز روستایی ایران: مطالعه موردی استان فارس (چکیده)
438 - تاثیر نوسانات دوره ای بر حجم سپرده ها در بانک کشاورزی: مطالعه موردی در استان فارس (چکیده)
439 - بررسی سازه های موثر بر پس انداز روستائیان: مطالعه موردی استان فارس (چکیده)
440 - ساختار ظرفیت پس انداز روستایی در ایران: مطالعه موردی استان فارس (چکیده)
441 - بررسی تاثیر میکروسیلیس اضافه شده به ترکیب بتن بر خوردگی فولاد در بتن (چکیده)
442 - Aqueous extraction of virgin olive oil using industrial enzymes (چکیده)
443 - The time independent rheological properties of low fat sesame paste/date syrup blends as a function of fat substitutes and temperature (چکیده)
444 - Solving linear integral equations of the second kind with repeated modified trapezoid quadrature method (چکیده)
445 - A quadrature method with variable step for solving linear Volterra integral equations of the second kind (چکیده)
446 - چینه‌نگاری سکانسی رسوبات آلبین - سنومانین (سازند آیتامیر) در شرق حوضه کپه داغ بر مبنای داده‌های سطح الارضی و تحت الارضی (چکیده)
447 - تفسیر تاریخچه رسوبگذاری و پس‌از رسوبگذاری‌ سازند سرچشمه (آپسین زیرین) در ناحیه جنوب آق دربند، شرق حوضه رسوبی کپه داغ - شمال شرق ایران (چکیده)
448 - بررسی خصوصیات جوانه زنی گیاه دارویی بومی و در حال انقراض پونه سای بینالودی (Nepeta binaludensis Jamz (چکیده)
449 - تأثیر جایگزین های چربی بر ثبات امولسیونی و ویژگی های حسی مخلوط ارده کم چرب - شیره خرما (حلوا ارده کم (چکیده)
450 - بررسی اثر رژیم های مختلف آبیاری و میزان کشت بذر بر عملکرد و اجزاء عملکرد و کیفیت گیاه دارویی اسفرزه (چکیده)
451 - A hybrid of the restarted Arnoldi an electromagnetism meta-heuristic methods for calculating eigenva (چکیده)
452 - A generalized block-by-block method for solving linear volterra integral equations (چکیده)
453 - کاربرد گلاکونی های اتوکتونوس در ارزیابی پتانسیل مخزنی سازند آیتامیر در شرق حوضه کپه داغ (چکیده)
454 - SOME REMARKS ON n-DIMENSIONAL LAPLACETRANSFORMS (چکیده)
455 - الجر علی الجوار فی القرآن الکریم (چکیده)
456 - چینه نگاری سکانسی و تاریخچه تغییرات سطح آب دریا در سنگ های آهکی سازند کلات (ماستریشتین بالایی) در شم (چکیده)
457 - قراءه الحسن البصری و اقوال العلماء فیها (چکیده)
458 - شناسايي و مطالعه درپاهاي پستانداران در رسوبات ائوسن شمال بيرجند (چکیده)
459 - تأثیر کنسانتره‌های پروتئین آب پنیر برخصوصیات فیزیکوشیمیایی وحسی بستنی (چکیده)
460 - تفكيك واحد جهرم - آسماري در منطقه شيراز براساس شواهد چينه نگاري سكانسي (چکیده)
461 - اثر رژیمهای مختلف آبیاری و تراکم بر عملکرد و خصوصیات زراعی گیاه دارویی اسفرزه (چکیده)
462 - تاثیر جایگزین های لبنی و نوع پایدار کننده بر خصوصیات شیمیایی و فیزیکی بستنی سویا(پاروین) (چکیده)
463 - بررسي تغييرات اسيدهاي آلي در طول دوره رسيدن پنيرهاي سفير آب نمكي ايراني با استفاده از مايه هاي مختلف (چکیده)
464 - Effect of starter bacteria on physico chemical and sensory properties of Iranian white cheese (چکیده)
465 - Theorems on n-dimensional laplace transformations involving the solution of wave equations (چکیده)
466 - Petrographic and Geochemical Evidence for Paragenetic sequence Interpretation of the Lower Cretaceou (چکیده)
467 - بهينه سازي شرايط توليد ماندگاري و كيفيت نوشيدني ميوه اي آبت پنير (چکیده)
468 - تعیین درجه حرارت پایه و بررسی واکنش جوانه زنی بذور گیاه دارویی اسفرزه (Plantag ovata) نسبت به درجه حرارت های مختلف (چکیده)
469 - تاريخچه رسوبگذاري و چينه نگاري سكانسي سنگ آهك هاي كرتاسه زيرين در منطقه امان آباد واقع در جنوب مشهد (چکیده)
470 - مطالعه زمين ريخت شناسي كارست و بررسي پتانسيل آب در سازندهاي سخت گستره مشهد - چناران (چکیده)
471 - مطالعه ميكروفاسيس و محيط رسوبي سازند چمن بيد در دو برش واقع در شمال شرق مشهد (چکیده)
472 - مطالعه ميكروفاسيس و محيط رسوبي سازند چمن بيد در دو برش واقع در شمال شرق مشهد (چکیده)
473 - مطالعه زمين ريخت شناسي كارست و بررسي پتانسيل اب در سازند هاي سخت گسترده مشهد - چناران (چکیده)
474 - بررسي كاني شناسي اوليه سنگهاي اهكي شمال روستاي امان اباد (كرتاسه زيرين) در جنوب مشهد (چکیده)
475 - بررسي چگونگي تشكيل و توزيع كاني گلاكونيت در ماسه سنگهاي سازند نيزار واقع در شرق حوضه رسوبي كپه داغ (چکیده)
476 - چينه شناسي رسوبات كربناته كرتاسه زيرين در شمال غرب اخلمد (بينالود) و معرفي ان به عنوان سازند تيرگان (چکیده)
477 - چينه نگاري سكانسي سنگ اهكهاي كرتاسه زيرين در شرق بينالود (چکیده)
478 - يافته هاي جديد سنگ چينه اي سازند فهليان در فرو افتادگي دزفول (جنوب غرب ايران) با استفاده از نمودارها (چکیده)
479 - مطالعه چينه شناسي سازند مزدوران در منطقه ارداك واقع در شمال غرب مشهد با نگرشي جديد در تعيين مرز فوقا (چکیده)
480 - چينه نگاري سكانسي و تغييرات سطح اب درياي مائستريشتين زيرين در شرق حوضه رسوبي كپه داغ (چکیده)
481 - phenology of blond psyllium(plantago ovata) as affected by irrigation regims (چکیده)
482 - process optimization of ricotta cheese according to iranian preferences (چکیده)
483 - ارزيابي ويژگيهاي فيزيكو شيميايي و حسي نمونه هاي عسل استان خراسان (چکیده)
484 - بررسي روشهاي مناسب اندازه گيري افلاتوكسين در خرما (چکیده)
485 - بررسي كيفيت و ماندگاري كشمش و برگه آلو در انواع بسته بنديهاي صادراتي (چکیده)
486 - effects of whey utilization on the quality of yogurt (چکیده)
487 - بهینه سازی تولید شیر گیاهی بدون لاکتوز از دانه و کنجاله کنحد بر اساس ذائقه ایرانی (چکیده)
488 - EFFECTS OF THE ESSENTIAL OILS (چکیده)
489 - study on physico - chemical rheological and (چکیده)
490 - Rheological Properties of Date Syrup/Sesame Paste Blend (چکیده)
491 - Food Biotechnology and its impact on pur food supply (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر