بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

نویسنده: مرتضوی


موارد یافت شده: 444

1 - رابطه ادراک از رفتار غیر اخلاقی و رفتار توانمندساز مدیران با اعتماد شناختی و عاطفی معلمین به آنان (چکیده)
2 - نقش رسانه در جذب تماشاگران تیم های فوتبال استان خراسان رضوی حاضر در لیگ آزادگان (چکیده)
3 - Geochemistry of the Late Jurassic–Early Cretaceous shales (Shurijeh Formation) in the intracontinental Kopet-Dagh Basin, northeastern Iran: implication for provenance, source weathering, and paleoenvironments (چکیده)
4 - بررسی میزان اکسایش چربی فیله‌ی ماهی قزل آلای رنگین کمان (‌Oncorhynchus mykiss) نگهداری شده در دمای یخچال با استفاده از تکنیک پردازش تصویر (چکیده)
5 - شناخت محتوای قرارداد روان شناختی در اعضای هیئت علمی (مورد مطالعه: دانشگاه فردوسی مشهد (چکیده)
6 - Optimization of a novel improver gel formulation for Barbari flat bread using response surface methodology (چکیده)
7 - Application of Glazing for Bread Quality Improvement (چکیده)
8 - تخمیرعصاره چغندر قرمز توسط لاکتیک اسید باکتری های مفید (چکیده)
9 - تولید انواع ماستهای سلامتیزا با افزودنیهای طبیعی (چکیده)
10 - مقایسه روش های موجود برای جداسازی مخمر های لیپولیتیک از ضایعات مختلف صنعتی و بررسی تولید لیپاز در آن ها (چکیده)
11 - آلفا آمیلاز میکروبی و کاربردهای صنعتی آن (چکیده)
12 - بررسی نقش تحریک شیمیایی و بیولوژیکی روی تولید آنزیم آلفا آمیلاز در گیاهان و میکروارگانیسم های تولید کننده آن (چکیده)
13 - جداسازی و شناسایی لاکتیک اسید باکتری های تزخینه به عنواى فراورده ای سنتی با خاصیت دارویی علیه میکروارگانیسمهای بیماری زا (چکیده)
14 - بررسی عملکردهای بیولوژیکی و سلامتی زایی لاکتوفرین (پروتئین قرمز شیر) و کاربرد های تغذیه ای آن (چکیده)
15 - the relationship between culture and work ethic in multi-Faceted cultures (چکیده)
16 - واکاوی پیش آیندهای فردی و موقعیتی موثر بر چاپلوسی و تأثیر آن بر پیشرفت شغلی کارکنان (چکیده)
17 - Antimicrobial Effect of Aqueous and Ethanolic Extracts of Satureja bachtiarica on Some Pathogenic Bacteria in Vitro (چکیده)
18 - بررسی تغییرات اجزای ترکیبی تشکیل دهنده‌ی لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorynchus mykiss) در طول نگهداری در دمای یخچال (چکیده)
19 - تحمیل نظریه به داده ها یا ظهور نظریه از داده ها: نظریه پردازی در علوم انسانی با روش شناسی نظریه داده بنیاد (چکیده)
20 - Antimicrobial effects of Kelussia odoratissima extracts against food borne and food spoilage bacteria "in vitro" (چکیده)
21 - Predicting the contents of volatile and non-volatile amines in rainbow trout fillet during storage time via image processing technique (چکیده)
22 - Use of quince seed mucilage edible films containing natural preservatives toenhance physico-chemical quality of rainbow trout fillets during cold storage (چکیده)
23 - نقش واسط حسادت در تأثیر سبک رهبری تبادل رهبر- عضو بر تسهیم دانش و رفتارهای غیرشهروندی پرستاران (چکیده)
24 - ارزیابی فعالیت ضد باکتری باکتری های اسیدلاکتیک جداشده از پنیر سنّتی کردی در مقایسه با سویه‌های تجاری (چکیده)
25 - Antimicrobial effect of Carboxy Methyl Cellulose (CMC) containing aqueous and ethanolic Eucalyptus camaldulensis L. leaves extract against Streptococcus pyogenes, Pseudomonas aeruginosa and Staphylococcus epidermidis (چکیده)
26 - رابطه ادراک از رفتار غیر اخلاقی و رفتار توانمندساز مدیران با اعتماد شناختی و عاطفی معلمین به آنان (چکیده)
27 - ارزیابی و بهینه سازی زمان مخلوط کردن خمیر بر ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از روش سطح پاسخ (چکیده)
28 - Investigating the Minimum Inhibitory Concentration (MIC) and Minimum Bactericidal Concentration (MBC) of the Lavandula stoechas L. and Rosmarinus officinalis L. extracts on pathogen bacterias “in vitro” (چکیده)
29 - بررسی شرایط بهینه تولید کف ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس با استفاده از روش سطح-پاسخ (چکیده)
30 - مروری بر روش های مولکولی شناسایی و شمارش باکتری های پروبیوتیک در فراورده های لبنی (چکیده)
31 - سنتز کاتالیزور متالوسن برای ترپلیمرشدن اتیلن، پروپیلن و د یان (چکیده)
32 - جداسازی و شناسایی باکتری های اسید لاکتیک ترخینه، میان وعده ای تخمیری با روش های مبتنی بر کشت (چکیده)
33 - استفاده از روش مولکولی rep- PCR برای بررسی افتراق درون گونه ای سویه های لاکتوباسیلوس پلانتاروم و برویس ایزوله شده از ترخینه (چکیده)
34 - شناسایی تنوع فلور لاکتیکی سالاد زمستانه در طی دوره ی رسیدگی، با استفاده از توالی یابی ناحیه ی 16s rDNA (چکیده)
35 - تأثیر متغیرهای مراوده ای بر شیوه های ابراز نارضایتی کارکنان (چکیده)
36 - مدیران مقاله و شایستگی های آن ها (چکیده)
37 - بررسی اثر ضد میکروبی عصاره گیاه کلپوره بر میکروارگانیسم های عامل عفونت در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
38 - ارزیابی اثر فراصوت و دما بر ویژگیهای کریستالی و میکروسکوپی گرانولهای نشاستة برنج معلق در آب به روش سطح پاسخ(RSM) (چکیده)
39 - Potentially Probiotic Lactobacillus Strains from Traditional Kurdish Cheese (چکیده)
40 - Metabolism of extracted inulin from Helianthus tuberosusby Lactobacillus strains isolated from traditional Kordish cheese (چکیده)
41 - امام صادق (ع) و جریان انحرافی مرجئه (چکیده)
42 - ملااک های سلامت اجتماعی در سیره رضوی (چکیده)
43 - Optimization of extraction, antioxidant activity and functionalproperties of quince seed mucilage by RSM (چکیده)
44 - نظریه شهید مطهری درباره ادعای مختار توهم تا واقعیت (چکیده)
45 - موانع تربیت زمینه ساز (چکیده)
46 - تحلیل ملا صدرا از امکان ارتباط انسان با عالم غیب بر اساس ارتباط با ملائکه (چکیده)
47 - Antimicrobial Effect of Aqueous, Ethanol, Methanol and Glycerin Extracts of Satureja bachtiarica on Streptococcus pyogenes, Pseudomonas aeruginosa and Staphylococcus epidermidis (چکیده)
48 - اندازه گیری خواص آنتی اکسیدانی روغن دانه زرشک زرافشانی منطقه خراسان رضوی (چکیده)
49 - نقش تعدیل گری مهارت های فروش در تأثیر فروش گرایی و مشتری گرایی بر عملکرد نیروی فروش نمایندگی های شرکت بیمه (چکیده)
50 - تاثیر اسانس دارچین برکیفیت خرمای پوشش یافته با ایزوله پروتئین خلر در طول دوره نگهداری (چکیده)
51 - تاثیر پوشش خوراکی بر پایه ایزوله پروتئین خلر حاوی دارچین و اسید فوماریک بر خواص فیزیکوشیمیایی خرمای بم (چکیده)
52 - کاربرد پردازش تصویر در مطالعه تاثیر اجزاء ژل بهبوددهنده بر خصوصیات نان بربری غنی شده با سویا (چکیده)
53 - Effect of quince seed mucilage edible films incorporated with oregano or thyme essential oil on shelf life extension of refrigerated rainbow trout fillets (چکیده)
54 - شناسایی ژن های مولد زرالنون در سویه های fusarium graminearum جداشده از دانه های ذرت (چکیده)
55 - بررسی آلودگی دانه های ذرت مورد استفاده در خوراک دام به Fusarium graminearum با استفاده از تکنیک مولکولی PCR (چکیده)
56 - مطالعه ی ضریب نفوذ موثر، انرژی فعال سازی و رفتار خشک شدن فرمولاسیون های مختلف ترخینه در خشک کن هوای داغ (چکیده)
57 - مبانی و پیش فرض های رویکرد تفسیر ترتیب نزولی قرآن (چکیده)
58 - گونه شناسی تجانس نقش عاملیت/خادمیت مدیران عامل و اعضای هیأت مدیره و تأثیر آن بر رفتار شهروندی سازمانی کارکنان در شرکت های صنایع غذایی (چکیده)
59 - بررسی تاثیر تیمارهای مختلف بر تغییر رنگ و مدلسازی ریاضی رفتار خشک شدن ترخینه در خشک‌کن هوای داغ (چکیده)
60 - تاثیر مشارکت در کنترل فرکانس بر پره های توربین واحدهای گازی مطالعه موردی بلوک سیکل ترکیبی نیروگاه شریعتی مشهد (چکیده)
61 - بررسی اثر سطوح مختلف اسپیرولینا پلاتنسیس بر ریز ساختار ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی پاستیل کیوی (چکیده)
62 - فرمولاسیون پاستیل کیوی و اثر غلظت های مختلف آگار و گوار بر میزان رطوبت و ویژگی های بافتی و حسی آن (چکیده)
63 - بررسی اثر بازدارندگی و کشندگی عصاره های آبی و اتانولی کلم برگ قرمز (Brassica oleracea) بر اشرشیا کلی (چکیده)
64 - بررسی اثر ضد میکروبی عصاره های آبی و اتانولی هویج فرنگی (Daucus carota L) بر اشرشیا کلی (چکیده)
65 - بررسی امکان تولید فیلم ضدمیکروبی بر پایه کازئینات سدیم و اسانس آویشن شیرازی (چکیده)
66 - Optimization of Subcritical Water Extraction of Bioactive Compounds from Barberry Fruit (Berberis vulgaris) by Using Response Surface Methodology (چکیده)
67 - ارزیابی بقاء باکتری ریسپوشانی شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (La-5) در طول دوره نگهداری بستنی ماستی سینبایوتیک (چکیده)
68 - Optimization of Operational Parameters to Fortify Iranian UF-Feta Cheese with Fish Oil Using Response Surface Methodology (چکیده)
69 - بررسی اثرات کشندگی و بازدارندگی رشد نانوذرات تیتانیوم اکساید بر میکرواورگانیزم های مضر در مواد غذایی (چکیده)
70 - Implications of Partial Conjugation of Whey Protein Isolate to Durian Seed Gum through Maillard Reactions: Foaming Properties, Water Holding Capacity and Interfacial Activity (چکیده)
71 - The Effects of Storage Time on Physiochemical, Rheological, Micro- Structural and Sensory Properties of Feta Cheese Fortified with Fish and Olive Oils (چکیده)
72 - شناسایی قارچ های مولد آفلاتوکسین در کشمش با استفاده از روش Multiplex PCA (چکیده)
73 - کاربرد شبکه عصبی مصنوعی برای پیش بینی میزان چروکیدگی در طی فرایند خشک کردن به (چکیده)
74 - کاربرد سیستم استنتاج تطبیقی فای-عصبی (ANFIS) در پیش بینی میزان از دست دادن آب اسلایس های به در طی فرایند آبگیری اسمزی با استفاده از فراصوت (چکیده)
75 - پیش بینی محتوای رطوبتی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی در فرایند آبگیری مجدد اسلایس های به خشک شده با استفاده از پیش تیمار فراصوت- اسمز (چکیده)
76 - کشف و بازنمایی الگوی بومی رفتار سیاسی مدیران: رویکرد داده بنیاد (چکیده)
77 - مروری بر مدلسازی انتقال جرم و حرارت در مورد سرخ کردن مواد غذایی (چکیده)
78 - بررسی اثر ضد میکروبی عصاره های آبی و اتانولی کرفس کوهی (Kelussia odoratissima) بر salmonella typhi و Enterococcus faecalis در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
79 - Response Surface Optimization of Barbari Bread-Making Process Variables: Interrelationship of Texture, Image and Organoleptic Characteristics; Using Image Analysis for Quality and Shelf Life Prediction (چکیده)
80 - Bread-Making Process Optimization: Staling Kinetics, Relationship of Batter Rheology, Shelf Life, Quality and Sensory Characteristics of Barbari Bread (چکیده)
81 - ارزیابی تاثیر سرخ کردن در شرایط اتمسفری و تحت خلا بر ویژگی های رشته خوشکار سرخ شده (چکیده)
82 - Antimicrobial activity of Eucalyptus camaldulensis extract against Staphylococcus aureus (چکیده)
83 - آرزومندی مدیریتی در زنان و چگونگی تأثیرپذیری آن از نقش های شغلی و خانوادگی (چکیده)
84 - تکنیک دیجیتال اصلاح ضریب توان یکسوکننده دیودی با مقایسه شکل موج های ولتاژ و جریان (چکیده)
85 - آلودگی به آفلاتوکسین ها و اکراتوکسین A در فلفل قرمز ایرانی پس از برداشت (چکیده)
86 - بررسی مقاومت انتروکوکوس های ایزوله شده از پنیر سنتی کردی به آنتی بیوتیک های رایج و فعالیت همولیتیکی و ژلاتینازی آنها (چکیده)
87 - استفاده از باکتریوسین ها به عنوان نگهدارنده های طبیعی و ایمن در فراورده های غذایی (چکیده)
88 - Physical, barrier and antioxidant properties of a novel plasticizededible film from quince seed mucilage (چکیده)
89 - بررسی اثر ضد میکروبی اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum) بر باسیلوس سرئوس (چکیده)
90 - بررسی اثر شوک اولتراسوند بر منحنی زنده مانی اشرشیا کلی (چکیده)
91 - معرفی برخی از روش های مولکولی و مدرن ژنتیکی مبتنی بر کشت برای شناسایی و تمایز باکتری های اسید لاکتیک (چکیده)
92 - بررسی تنوع میکروبی ترخینه با استفاده از روش های مبتنی بر کشت و مولکولی (چکیده)
93 - بررسی تنوع زیستی، جداسازی و شناسایی فلور لاکتیکی سالاد زمستانی بر پایه روش های مبتنی بر کشت و کلاسیک (چکیده)
94 - تاثیر فراوری بر میزان بتاللیین و اسیدهای فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی چغندر قرمز (چکیده)
95 - اثر آنتی میکروبی پوشش های نانو نقره در کاهش بار میکروبی فراورده های آردی (چکیده)
96 - بررسی روش های غربال گری میکروارگانیسم های لیپولیتیک از ضایعات کشاورزی با روش کشت آگار (چکیده)
97 - بررسی و مقایسه جامع روش های جداسازی میکروارگانیسم های لیپولیتیک (چکیده)
98 - کاربردهای نوین لیپاز در صنعت غذا (چکیده)
99 - تولید آنزیم آمیلاز از آسپرژیلوس اوریزا NPUST-FS-206-A1 (چکیده)
100 - کاربرد طرح های آماری برای بهینه سازی پارامترها و محیط کشت تولید آنزیم آلفا آمیلاز از آسپرژیلوس اویزا (چکیده)
101 - بررسی اثر ضد میکروبی عصاره های آبی و اتانولی چویل(Ferulago angulata) بر اشرشیاکلی (چکیده)
102 - Isolation and biochemical identification of lactic acid bacteria from winter salad (pickle during the ripining period) (چکیده)
103 - جداسازی و شناسایی لاکتوباسیلوس های موجود در غذای سنتی ترخینه با استفاده از روش های مبتنی بر کشت و مولکولی (چکیده)
104 - بررسی خواص پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس های ایزوله شده از ترخینه (چکیده)
105 - Quince seed mucilage films incorporated with oregano essential oil: Physical, thermal, barrier, antioxidant and antibacterial properties (چکیده)
106 - Characterization of antioxidant–antibacterial quince seed mucilagefilms containing thyme essential oil (چکیده)
107 - بررسی اثر مهارکنندگی و کشندگی عصاره های آبی و اتانولی کرفس کوهی (Kelussia odoratissima) برEscherichia coli Bacillus cereus,و Listeria inocua در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
108 - بررسی اثر ضد میکروبی عصاره های آبی و اتانولی مرزه بختیاری (Satureja bachtiarica) بر باکتری های گرم مثبت و گرم منفی در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
109 - شناسایی وارزیابی تغییرات فلورلاکتیکی ذاتی پنیر کوزه تازه ورسیده بر پایه روش مبتنی بر کشت و تخمیر کربوهیدرات (چکیده)
110 - Detrital mode and geochemistry of the Shurijeh Formation (Late Jurassic-Early Cretaceous) in the central and western parts of the Intracontinental Kopet-Dagh Basin, Northeastern Iran: Implications for provenance, tectonic setting and weathering processes (چکیده)
111 - تاثیر افزودن اینولین و فرآیند ریزپوشانی بر میزان زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی در طول دوره نگهداری ماست بستنی سین بیوتیک (چکیده)
112 - Stable isotope record in pedogenic carbonates in northeast Iran: Implications for Early Cretaceous (Berriasian–Barremian) paleovegetation and paleoatmospheric P(CO2) levels (چکیده)
113 - نهان کاوی کور ویدئو با رویکر یادگیری نیمه نظارتی (چکیده)
114 - بررسی نقش واسط متغیر خودسودمندی بین تاکتیک‌ جامعه-پذیری نهادی ومتغیرهای خبرگی کاری و تمایل به ماندن (چکیده)
115 - تأثیر عوامل مؤثر بر پذیرش خدمات دولت الکترونیک از سوی کاربران با استفاده از الگوی UTAUT (چکیده)
116 - Effect of aqueous and ethanolic extract of Eucalyptus camaldulensis L. on food infection and intoxication microorganisms “in vitro” (چکیده)
117 - How Institutional Socialization Tactics Affects the Drivers of Socialization; Newcomers Proactivity and Socialization Outcomes (چکیده)
118 - Examination of the Effect of Spirulina platensis Microalgae on Drying Kinetics and the Color Change of Kiwifruit Pastille (چکیده)
119 - Mathematical modeling of drying kinetics of the kiwifruit pastille (چکیده)
120 - Identification of antimicrobial producing Enterococci isolated from Iranian raw milk cheeses using cultural methods (چکیده)
121 - ثبت ایزوتوپهای پایدار در کربناتهای خاکزای سازند شوریجه، شمال شرق ایران: کاربرد در بازسازی سطوح فشار دی اکسید کربن(PCO2 ) اتمسفر دیرینه (چکیده)
122 - Impact of Milk Components on Recovery of Viral RNA from MS2 Bacteriophage (چکیده)
123 - پردازش تصویر یک ابزار کارآمد جهت تخمین میزان ازت فرار کل در فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (‌Oncorhynchus mykiss) (چکیده)
124 - بررسی میزان اکسیداسیون چربی فیله‌ی قزل آلای رنگین کمان (‌Oncorhynchus mykiss) نگهداری شده در دمای 1 ± 4 با استفاده از تکنیک پردازش تصویر (چکیده)
125 - ارائه پرایمرهای مناسب به منظور شناسایی باکتری های مختلف گونه سالمونلا انتریکا به روش PCR- TTGE (چکیده)
126 - Reflections of post feminist viewpoints on female related issues in organizations (چکیده)
127 - بررسی و مقایسه اثر ترکیبات بازدارنده طبیعی در جلوگیری از رشد استافیلوکوکوس اورئوس در نمونه های دوغ صنعتی با استفاده از روش سطح پاسخ (چکیده)
128 - سنجش و تعیین شاخص رضایتمندی مشتریان واسط (توزیع کنندگان) با روش ترکیبی CSM و شاخص CSI (مطالعه موردی: شرکت شهد ایران) (چکیده)
129 - Antimicrobial effect of Satureja bachtiarica extracts aqueous and ethanolic on Escherichia coli and Staphylococcus aureus (چکیده)
130 - Effect of temperature and salt concentration on microbial changes during Tarkhineh fermentation (چکیده)
131 - شاخصه های آزادی در اندیشه دینی (چکیده)
132 - ساختار و گستره معارف قرآنی (چکیده)
133 - Multi-Objective Optimization of Osmotic– Ultrasonic Pretreatments and Hot-Air Drying of Quince Using Response Surface Methodology (چکیده)
134 - جداسازی و شناسایی فلور قارچی نمونه های ذرت جمع آوری شده از گاوداری های استان خراسان رضوی (چکیده)
135 - بهینه یابی شرایط شفاف سازی آب کیوی با استفاده از آنزیم پکتیناز، بنتونیت و پلی وینیل پلی پرولیدون (چکیده)
136 - شناسایی مولکولی تنوع زیستی فلورلاکتیکی ایزوله شده از پنیرمحلی کردی در طول دوره رسیدگی (چکیده)
137 - Antimicrobial properties of plant extracts of Thymus vulgaris L., Ziziphora tenuior L. and Mentha Spicata L., against important foodborne pathogens in vitro (چکیده)
138 - EFFECT OF GEL IMPROVER COMPONENTS ON SENSORY AND QUALITY PROPERTIES OF BARBARI BREAD FORTIFIED WITH SOY FLOUR USING RESPONSE SURFACE METHODOLOGY (چکیده)
139 - OPTIMIZATION OF EMULSIFIER GEL FORMULATION FOR IMPROVEMENT OF FLAT BREAD IMAGE PROPERTIES (چکیده)
140 - مطالعه تاثیر اجزاء ژل بهبود دهنده نان بربری بر خواص مکانیکی خمیر با استفاده از روش شناسی رویه پاسخ (چکیده)
141 - تاثیر قراردادهای روانشناختی بر اعتماد و تعهد سازمانی پرستاران بیمارستان قائم(عج) در شهر مشهد (چکیده)
142 - روش های پیاده سازی مالیاتهای اسلامی در قوانین مالیاتی عصر حاضر،مطالعه موردی: زکات در مالزی و عربستان (چکیده)
143 - بررسی خواص مکانیکی ژل بهبود دهنده ی نان بربری با استفاده از روش شناسی رویه ی پاسخ (چکیده)
144 - بررسی تأثیرگذاری وظایف مدیریت منابع انسانی بر تعهد سازمانی کارکنان با تأکید بر نقش قراردادهای روان‌شناختی (چکیده)
145 - اثر گرایشات فرهنگی بر عرق ملی و تأثیر آن بر قصد و رفتار خرید مشتری (چکیده)
146 - بررسی وجود آنتی بیوتیک در شیر به کمک تست لخته (چکیده)
147 - بررسی رابطه بین عدالت سازمانی، رضایت شغلی و تعهد عاطفی بارفتار شهروندی مشتری مدار پرستاران- بیمارستان امام رضا (ع) (چکیده)
148 - روشهای ارتقاء زمان ماندگاری میوه کیوی (چکیده)
149 - بررسی روش های نوین پاستوریزاسیون تخم مرغ (چکیده)
150 - the impact of the broadcasting mistake management culture in a healthy organization on the quality of the perdoneel work life (چکیده)
151 - نقش باورهای کارکنان در زمینه امنیت روانی و سودمندی واحدها بر عملکرد تیم های انتظامی (شهرستان همدان) (چکیده)
152 - The Role of the Psychological Capital on Quality of Work Life And organization performance (چکیده)
153 - Effectiveness of psychological capital on mistake management culture as a resource for learning in organization (چکیده)
154 - political behavior in organizational context: nature, research and paradigm (چکیده)
155 - بررسی امکان تشخیص حضور باکتری های متعلق به گونه Salmonella enterica زیر گونه enterica در مواد غذایی با روش PCR-TGGE (چکیده)
156 - Effect of temperature on microbial changes during kimchi fermentation (چکیده)
157 - Isolation, identification and comparison of lactic acid bacteria from fermented be produced in Iran Kimchi with Korean commercial samples: introduction of a probiotic product (چکیده)
158 - بررسی مهندسی متابولیک در لاکتیک اسید باکتری ها برای تولید متابولیت های اولیه و ثانویه ایمن در صنعت غذا (چکیده)
159 - بیوسنتز نانو ذرات طلا و نقره با استفاده از قارچ ورتی سیلیوم و فوزاریوم (چکیده)
160 - بررسی تاثیر لاکتیک اسید باکتری های موجود در غذای سنتی ترخینه بر روی بهداشت و سلامت آن (چکیده)
161 - بررسی ارزش تغذیه ای و نقش سلامتی زایی خاویار (چکیده)
162 - بررسی تاثیر بسته‌بندی بر خصوصیات کیفی وبازاریابی صنعتی کیمچی حاوی عصاره ماهی و میگو (چکیده)
163 - بررسی میزان اشرشیاکلی در گوشت چرخ شده ماهی هامور معمولی (Epinepheelus coioides) حاوی عصاره اتانولی برگ اکالیپتوس کامالدوالنس (چکیده)
164 - بررسی میکروبی و عوامل موثر در افزایش کیفیت غذاهای دریایی (چکیده)
165 - بررسی روش های بسته بندی برکیفیت وبازار پسندی سوریمی (چکیده)
166 - Investigating factors influencing women‟s inclination in adopting managerial positios in Iranian higher education (چکیده)
167 - Identification of lactic acid bacteria isolated from Tarkhineh, a traditional Iranian fermented food (چکیده)
168 -  بررسی بهداشت  و کنترل کیفیت   کیمچی با استفاده از باکتریهای آغازگر           (چکیده)
169 - Assessment of the Microbiological Quality and Mycotoxin Contamination of Iranian Red Pepper Spice (چکیده)
170 - تاثیر شرایط شبیه‌سازی شده معده و روده بر زنده‌مانی باکتری پروبیوتیک ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) در بستنی ماستی سین‌بیوتیک (چکیده)
171 - بررسی دیدگاه مخالفان احادیث عرض در اهل سنت (چکیده)
172 - دیدبان بیدار (چکیده)
173 - شناسایی مولکولی جدایه های Fusarium graminearum و Fusarium culmurum جداشده از دانه های ذرت و جو مورد استفاده در گاوداریهای استان خراسان رضوی (چکیده)
174 - جداسازی و شناسایی فلور قارچی نمونه های جو جمع آوری شده از گاوداریهای استان خراسان رضوی (چکیده)
175 - مبانی عقلی وجوب نصب امام توسط خدا و رسول در آموزه های رضوی (چکیده)
176 - بررسی تأثیر ویژگی های سازمانی بر فرایند پذیرش مدیریت ارتباط با مشتری(مورد مطالعه : خودروهای وارداتی شهر مشهد) (چکیده)
177 - بررسی تنوع ژنتیکی و تغییرات فلور باکتریهای اسیدلاکتیک با استفاده از روشهای مولکولی در پنیر لیقوان – یک پنیر ایرانی حاصل از شیر خام (چکیده)
178 - an investigation and coparision of the effectes of natural composition staphyloccous areous and geoticum candidum in industrial doogh in samples with response surface method. (چکیده)
179 - بررسی کاربرد نانو کامپوزیت های پلی اتیلن سبک- خاک رس در افزایش کیفیت، ماندگاری و کاهش ضایعات نان مسطح- بربری (چکیده)
180 - بهینه یابی زمان مخلوط کردن خمیر جهت بهبود خواص رئولوژیکی خمیر و کیفی نان بربری با استفاده ازروش سطح پاسخ (چکیده)
181 - تأثیر رضایت و تصور مشتریان بخش خدمات بر وفاداری نگرشی و رفتاری (چکیده)
182 - ارزیابی خاستگاه باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس موجود در پنیر لیقوان با تکیه بر روش های مبتنی برکشت و روش مولکولی (چکیده)
183 - خاک های دیرینه (پالئوسل)، انواع و ویژگی های آن در سازند شوریجه (ژوراسیک پسین- کرتاسه پیشین)؛ حوضه رسوبی کپه داغ، شمال شرق ایران (چکیده)
184 - تاثیر تنظیم هیجانات و گرایش به کار به عنوان ارزش بر فرسودگی هیجانی کارکنان (چکیده)
185 - مقایسه دو روش HPLC و ELISA ادر تعیین آفلاتوکسینB1 و اکراتوکسین A در فلفل قرمز ایرانی (چکیده)
186 - Beneficial Effects of Polyethylene Packages Containing Micrometer-Sized Silver Particles on the Quality and Shelf Life of Dried Barberry (Berberis vulgaris) (چکیده)
187 - بررسی‌ اثر واریته‌ و زمان‌ نگهداری بر‌ ویژگیهای‌ فیزیکی‌ رب‌ گوجه‌ فرنگی‌ (چکیده)
188 - Production of bacteriocins by Enterococcus spp. isolated from traditional, Iranian, raw milk cheeses, and detection of their encoding genes (چکیده)
189 - جداسازی و شناسایی فلور قارچی کشمش های عمده خراسان رضوی (چکیده)
190 - بازشناسی مرز تفویض از ولایت تکوینی در اندیشه شیعه (چکیده)
191 - Desorption Isotherms and Thermodynamic Properties of Fresh and Osmotic–Ultrasonic Dehydrated Quinces (چکیده)
192 - شفافیت اطلاعات از منظر برنامه‌ریزان دولت الکترونیک (چکیده)
193 - Effect of osmosis and ultrasound pretreatment on the moisture adsorption isotherms of quince (چکیده)
194 - Effect of Polyethylene Packaging Modified with Silver Particles on the Microbial, Sensory and Appearance of Dried Barberry (چکیده)
195 - بررسی عوامل مؤثر بر پدیده «طفره روی اجتماعی» در فعالیت های گروهی مورد مطالعه: گروه های مطالعاتی دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) (چکیده)
196 - Role motivation of nonacademic university managers (چکیده)
197 - کاربرد فلسفه بازاریابی اجتماعی در تمایل به اهدای داوطلبانه خون با استفاده از تئوری رفتار برنامه‌ریزی شده (چکیده)
198 - بخش بندی بازار گوشی تلفن همراه بر مبنای مزایای مورد انتظار مشتریان (چکیده)
199 - بررسی نقش تعدیل گری متغیر اهمیت مسؤولیت اجتماعی بر رابطه بین مسؤولیت اجتماعی و تعهد سازمانی؛ نمونه مورد مطالعه: شرکت های صنایع غذایی شهر مشهد (چکیده)
200 - اثر توانمندسازی بر تمایل به ترک خدمت کارکنان (چکیده)
201 - بررسی تاثیر ادراک از عدالت و اعتماد بر طفره رفتن اجتماعی تیم ها در تسهیم دانش: تیم های تقحیق و توسعه مستقر در شهرک صنعتی طوس مشهد (چکیده)
202 - Effect of polyols on shelf-life and quality of flat bread fortified with soy flour (چکیده)
203 - ترکیب ایزوتوپ های پایدار کالکریت های سازند شوریجه (ژوراسیک پسین- کرتاسه پیشین)، شمال شرق ایران: کاربرد آن در پیش بینی پوشش گیاهی و میانگین درجه حرارت سالیانه (MAT)دیرینه (چکیده)
204 - ثبت نرخ بارندگی دیرینه توسط خاکهای دیرینه کلسیتک سازند شوریجه، حوضه رسوبی کپه داغ، شمال شرق ایران (چکیده)
205 - ارزیابی تاثیر پلاسمید بر خاصیت ضد روپینسی لاکتوباسیلوس پلانتاروم جدا شده از خمیرترش‌ سنّتی ایران (چکیده)
206 - Kinetic modeling of rehydration in air-dried quinces pretreated with osmotic dehydration and ultrasonic (چکیده)
207 - فرقه وهابیت مروج اصول اعتقادی اسرائیلیه (چکیده)
208 - معیار برتری پیامبران از نگاه قرآن و حدیث (چکیده)
209 - تاملی بر فعالیت ها و نگرش های بازنشستگان دانشگاهی (چکیده)
210 - تشخیص عوامل مولد روپینس در خمیر نان با استفاده از واکنش زنجیره ای پلیمراز (چکیده)
211 - Pistachio Allergy-Prevalence and In vitro Cross-Reactivity with Other Nuts (چکیده)
212 - استفاده از روش شناسی رویه پاسخ در بررسی تاثیر اجزا ژل بهبوددهنده نان بربری بر چسبندگی خمیر (چکیده)
213 - The biodiversity and evolution of lactic flora during ripening of the Iranian semisoft Lighvan cheese (چکیده)
214 - Microbial diversity of the traditional Iranian cheeses Lighvan and Koozeh, as revealed by polyphasic culturing and culture-independent approaches (چکیده)
215 - Immobilization of α-amylase onto magnetic nanoparticles by shaking method (چکیده)
216 - بررسی اثر صمغ دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) و گزلنتان بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از آرد گندم (چکیده)
217 - Effect of temperature on the activity of alpha-amylase immobilized onto magnetic nanoparticles (چکیده)
218 - بررسی نقش تعدیل‌کنندگی جذابیت رقبا و هزینه جابجائی بر رابطه بین قیمت، کیفیت خدمات، و رنجش خاطر مشتری با قصد رویگردانی مشتری (چکیده)
219 - بررسی اثر ضد باکتریایی نایسین به دو فرم آزاد و نانوانکپسوله در لیپوزوم بر ماندگاری وکاهش جمعیت لیستریایی پنیر سفید ایرانی فراپالایش (چکیده)
220 - شناسایی روغن هسته انار به شیوه دستگاهی (چکیده)
221 - بررسی راندمان تولید عصاره های مختلف از هسته انار و اندازه گیری خواص آنتی اکسیدانی آنها (چکیده)
222 - به­ کار گیری فرایند داده کاوی برای پیش بینی الگوهای رویگردانی مشتری در بیمه (چکیده)
223 - جداسازی و شناسایی فلورلاکتیکی پنیر لیقوان از تولید تا رسیدن (چکیده)
224 - بررسی تأثیر بر هم کنش 80 Tween وHi-Cap 100 بر خصوصیات امولسیون روغن هل در آب و میکرو کپسول تهیه شده از آن (چکیده)
225 - Factors affecting employees' readiness for knowledge management (چکیده)
226 - بررسی اثر دوره نگهداری بر ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا (چکیده)
227 - کتابت رسول خدا (ص) قبل از بعثت از نظر بلاشر (چکیده)
228 - ظرفیت ها و محدودیت های رسانه در جامعه و دولت زمینه ساز ظهور منجی موعود (چکیده)
229 - ضرورت قیام جهانی حضرت مهدی (چکیده)
230 - رفتار رئولوژیکی جریان مخلوط صمغ دانه ریحان با صمغ های گوار و لوبیای لوکاست (چکیده)
231 - بررسی ارتباط تفکر راهبردی و عملکرد (چکیده)
232 - ساخت کاتالیزور بیس ایندیل زیرکونیم دی کلرید برای کو پلیمر شدن اتیلن و پروپیلن و بررسی اثر عوامل مختلف بر مقدار محصول دهی (چکیده)
233 - تاثیر افزودن سبوس برنج بر ویژگی رئولوژیک خمیر و کیفیت بافت نان بربری (چکیده)
234 - بررسی نقش واسط عرق ملّی بر قصد خریدار نسبت به مصرف کالای وارداتی (چکیده)
235 - Predictive model for antimicrobial effect of Thymus vulgaris extract on Salmonella enteritidis PT4 in mayonnaise (چکیده)
236 - The distribution of some pathogenic micro-organisms in Kurdish cheese during ripening (چکیده)
237 - Molecular analysis of the diversity and evolution of lactic flora in Lighvan-an Iranian raw sheep's milk- cheese (چکیده)
238 - Isolation and Identification of Lactic Acid Bacteria from Koozeh Cheese (چکیده)
239 - بهینه سازی فرمولاسیون و متغییر های اکسترودر برای غنی سازی اسپاگتی با آرد کامل سویا بوسیله طرح آماری مخلوط (چکیده)
240 - بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آویشن باغی بر Salmonella enteritidise PT4 موجود درسس مایونز (چکیده)
241 - PCR-based Identification of Aflatoxigenic Fungi Associated with Iranian Saffron (چکیده)
242 - Survey on traditional Kurdish cheese contamination by staphylococcus aureus & salmonella during ripening times (چکیده)
243 - شناسایی عوامل موثر جهت استفاده موفق از بازاریابی اینترنتی در شرکت صنایع غذایی استان خراسان رضوی (چکیده)
244 - مدل یابی تاثیر درک حمایت سازمانی بر رفتار شهروندی (مورد مطالعه: هتل پنج ستاره پارس) (چکیده)
245 - ارزیابی تاثیر شرایط تخمیر کشت آغازگر اختصاصی بر قوام خمیر ترش حاصل از آرد نان های غالب در ایران (چکیده)
246 - بررسی کامپوزیتهای اتیلن سبک-خاک رس در افزایش کیفیت ماندگاری و کاهش ضایعات نان مسطح (بربری) (چکیده)
247 - MICROSTRUCTURE AND PHYSICAL PROPERTIES OF QUARG CHEESE AS AFFECTED BY DIFFERENT HEAT TREATMENTS (چکیده)
248 - بررسی عوامل مؤثر بر تشکیل و خصوصیات نانو امولسیون تثبیت شده با کازئینات سدیم و Tween 80 (چکیده)
249 - تاثیر امواج فراصوت بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از گندم سن زده (چکیده)
250 - اثر میکروانکپسولاسیون آلژینات کلسیم بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ptcc1643 در شرایط شبیه سازی شده معده و روده انسان (چکیده)
251 - Study of antibacterial effect of Thymus vulgaris extract on Salmonella enteritidis PT4 and Escherichia coli O157:H7 in mayonnaise at 25°C by RSM (چکیده)
252 - Modeling the behavioral pattern of E.coli O157:H7 in mayonnaise affected by Thymus vulgaris extract as a preservative at 4°C and 25°C (چکیده)
253 - بررسی اثر ضد میکروبی عصاره آویسن باغی (تیموس ولگاریس) بر E. coli O157:H7 در سس مایونز (چکیده)
254 - Effect of somatic cell count on milk composition (چکیده)
255 - Evaluation of Sourdough Effect on Microbiological Shelf life and Sensory Properties of Iranian Barbari Bread (چکیده)
256 - Effect of Butter Milk Acidification Textural Properties and Microbiological Stability of Yoghourt Containing Probiotic Bacteria (چکیده)
257 - Extraction of Protein from Fish of Kilka (clupeidae) Mince of Different Washing Conditions (چکیده)
258 - Effect of Microbial Transglutaminase on Emulsion Capacity and Viscosity of Fish Miofibrial Proteins (چکیده)
259 - Dietary Mineral Content, Fatty and Amino Acid Composition of Fish of Three Species of Kilka (Clupeidae) from Caspian Sea (چکیده)
260 - ارائه مدلی جهت بهبود حجم پس از پخت و تاخیر بیاتی در نان گندم نیمه حجیم با استفاده از خمیر ترش (چکیده)
261 - توانایی های خمیر ترش جهت بهبود ارزش تغذیه ای و ایجاد خواص سلامتی بخش در فراورده های غلات (چکیده)
262 - اثر خرد کردن اسیدی داغ و روش حرارت دهی روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی (چکیده)
263 - بررسی خصوصیات ضدمیکروبی باکتریای اسیدلاکتیک جدا شده از گوشت (چکیده)
264 - بررسی امکان تولید پنیر کاتیج از پساب کره شیرین (چکیده)
265 - جداسازی، شناسایی و بررسی چگونگی توزیع نژادهای بیفیدو باکتریوم در برخی از افراد ایرانی (چکیده)
266 - بررسی میزان تأثیر هوش فرهنگی بر عملکرد وظیفه ای مدیران (چکیده)
267 - تأثیر بسته های محتوی نانو ذرات نقره بر مشخصه های میکروبی و ظاهری زرشک در مقایسه با بسته های پلی اتیلن معمولی (چکیده)
268 - مقامات اهل بیت (چکیده)
269 - راهکارهای فرهنگی جامعه و دولت زمینه ساز ظهور حضرت مهدی (چکیده)
270 - ظهور حضرت مهدی در انتخاب ماست (چکیده)
271 - بررسی روایات ضحضاح (چکیده)
272 - بخش بندی بازار بانک های مشهد بر مبنای مزایای مورد انتظار مشتریان (چکیده)
273 - Survival of Microencapsulated Potential Probiotic Bacteria in Simulated Gastric Juice (چکیده)
274 - Effect of thermo-ultrasonication on the survival of baker’s yeast (چکیده)
275 - مدل مفهومی روابط سازمانی مبتنی بر اعتماد و شفافیت و سازوکارهای کنترلی متناسب (چکیده)
276 - Isolation and Identification the indigenous Lactic Flora from Lighvan, as an Irania Raw Milk Cheese from Milk and Ripend Cheese (چکیده)
277 - Factors Affecting Organizational Commitment: A Multi-Dimensional Study (چکیده)
278 - سیرتکوین جنینی و جدول زمانبندی توتیای دریایی Echinometra mathaei ، گونه غالب خلیج فارس (چکیده)
279 - Change of cell envelope in Lactobacillus acidophilus and Streptococcus thermophilus with ultrasound and heat stress for Increase of enzyme activity (چکیده)
280 - Optimization of mucilage extraction from Qodume shirazi seed (Alyssum homolocarpum) using response surface methodology (چکیده)
281 - Effects of Ultrasound Treatment on Viability and (چکیده)
282 - معرفی و بکارگیری مدل برنامه ریزی لیتل در تدوین استراتژی برای محصولات منتخب یک شرکت، مورد مطالعه: شرکت تولیدی لوازم خانگی آلفا (چکیده)
283 - Cloning, expression, characterization, and computational approach for cross-reactivity prediction of manganese superoxide dismutase allergen from pistachio nut (چکیده)
284 - Influence of Processing on the Allergenic Properties of Pistachio Nut Assessed in Vitro (چکیده)
285 - اثر آنزیم پاپائین بر درجه هیدرولیز و طول زنجیره پپتیدی پروتئین های میوفیبریلار ماهی کیلکا (چکیده)
286 - Steady shear flow behavior of gum extracted from Ocimum basilicum L. seed: Effect of concentration and temperature (چکیده)
287 - Impact of milk components in recovery of the MS2 bacteriophage as an indicator of enteric viruses (چکیده)
288 - Reduction of patulin in apple juice after treatment with SO2 and heat (چکیده)
289 - ارتقا سطح کیفیت خدمات: بررسی تاثیر رفتار شهروندی سازمانی (مورد مطالعه هتل پارس مشهد) (چکیده)
290 - همانندسازی سازمانی و رفتار شهروندی سازمانی (مورد مطالعه؛ هتل پنج ستاره پارس) (چکیده)
291 - بررسی تاثیراستراتژی تمایز پورتر برعملکرد سازمانی از طریق بسته بندی کالاها در شرکت های مواد غذایی آستان قدس رضوی (چکیده)
292 - Influence of Alyssum homolocarpum seed gum on the stability and flow properties of O/W emulsion prepared by high intensity ultrasound (چکیده)
293 - خلقت شرور در قرآن (چکیده)
294 - Investigation of Longitudinal Products Variation in the Course of Carbon Nanotube Synthesis (چکیده)
295 - pcr -based identification of aflatoxin fungi with iranian saffron (چکیده)
296 - the effect of lecitin and sodium caseinate on leakage and (چکیده)
297 - modeling the effect of formulation on the leakage of sweet whipped (چکیده)
298 - میدان وابستگی مدیران و مدیریت تغییر در نظام آموزش عالی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد (چکیده)
299 - بررسی تاثیر استفاده از خمیر ترش بر کاهش بیاتی نان بربری (چکیده)
300 - Enteric viruses of raw milk II: Evaluation the impact of milk components on RNA extraction (چکیده)
301 - Enteric viruses in raw milk:Caharacterization of milk components in recovery efficiency & RNA extraction (چکیده)
302 - A novel food stabilizer extracted from Ocimum basilicum L. seeds: a rheological study (چکیده)
303 - A novel high zero shear viscosity food hydrocolloid from ocimumBasilicum L. seed (چکیده)
304 - Effective management performance a competency-based perspective (چکیده)
305 - The relationship between inspiring leaders and their learning styles in Iran (چکیده)
306 - سنجش میزان آمادگی استقرار سیستم اظهارنامه مالیاتی الکترونیکی-مورد مطالعه : سازمان امور مالیاتی خراسان رضوی (چکیده)
307 - The Relationships between Patient Satisfaction and Loyalty in the private hospital Industry (چکیده)
308 - مطالعه ناهنجاری های ایجاد شده بر روی سلول های جنین توتیای دریایی (Echinometra mathaei) ناشی از سمیت فلز سنگین جیوه (چکیده)
309 - تاثیر امواج فرا صوت به خصوصیات فیزیکی نشاسته گندم (چکیده)
310 - کاربرد تکنیک مورفومتریک به منظور مطالعه شکل واندازه میکروسکوپی مراحل سلولی و لاروی جنین توتیای دریایی (Echinometra mathaei) سواحل خلیج فارس (منطقه بستانه ) (چکیده)
311 - بهره گیری از تکنیک سیتومورفولوژی به منظور مطالعه سیر تکوین جنین توتیای دریایی توتیای دریایی (Echinometra mathaei) (چکیده)
312 - بررسی میزان سمیت سلولی فلز سنگین سرب بر سیر تکوین جنینی و رشد لاروی اولیه توتیای دریایی (Echinometra mathaei) سواحل خلیج فارس (منطقه بندر بستانه ) (چکیده)
313 - بررسی سیر تکوین توتیای دریایی (Echinometra mathaei) سمیت فلز سنگین مس موجود در آبهای خلیج فارس (منطقه بندر عباس) بر اساس تکنیک های سیتو شیمیایی (چکیده)
314 - ارزیابی توکسیسیته سلولی ناشی از فلز سنگین کادمیوم بر سیر تکوین جنینی توتیای دریایی (Echinometra mathaei) خلیج فارس(منطقه بندر بستانه) (چکیده)
315 - ارزیابی ناهنجاری های ناشی از توکسیسیته سلولی فلز سنگین مس بر روی جنین توتیای دریایی( Echinometra mathaei ) منطقه بندر عباس (چکیده)
316 - سرمایه انسانی و کارآفرینی در رویکرد فنی و حرفه ای (مورد مطالعاتی خراسان) (چکیده)
317 - بررسی اثر شرایط فرآیند بر ویژگی های شیمیایی وحسی پنیر فتای فراپالایش شده تولیدی از مخلوط شیر گاو و شیر سویا (چکیده)
318 - بر رسی اثر امواج تواما فرا صوت و دما بر میزان فعالیت انزیم الفا امیلاز جو جوانه زده (چکیده)
319 - Mechanism of calcrete formation in the Lower Cretaceous (Neocomian) fluvial deposits, northeastern Iran based on petrographic, geochemical data (چکیده)
320 - Optimization study of gum extraction from Basil seeds (Ocimum basilicum L.) using Response Surface Methodology (چکیده)
321 - Optimization of the extrusion conditions and formulation of spaghetti enriched with full-fat soy flour based on the cooking and color quality (چکیده)
322 - Investigation of the Effects of Ultrasound on Extraction of alpha-Amylase from the Flour of Malted Barley (چکیده)
323 - An investigation into the relationship between on line services and customer satisfaction (چکیده)
324 - Application of Ultrasonic Waves as a Priming Technique for Accelerating and Enhancing the Germination of Barley Seed: Optimization of Method by the Taguchi Approach (چکیده)
325 - The influence of multi stage alginate coating on survivability of potential (چکیده)
326 - ارزیابی همبستگی بین کیفیت و میزان RNA ویروسی استخراج شده از شیرخام با میزان ماده خشک شیرخام به منظور شناسایی ملکولی ویروسهای روده ای براساس مدل سطح پاسخ (چکیده)
327 - کاربرد نانوتکنولوژی در بررسی خصوصیات ریزساختاری دیواره باکتریهای پروبیوتیک تحت تنش (چکیده)
328 - The effects of ultrasound on the stimulation barley seed and alpha-amylase (چکیده)
329 - Studying the effects of ultrasound shock on cell wall permeability and survival of (چکیده)
330 - The Effects Of Ultrasound On The Activity Of Alpha-Amylase During Barley (چکیده)
331 - The principles of ultra high pressure technology and its (چکیده)
332 - Effect of Power Ultrasound and Microstructure (چکیده)
333 - Effects of processing variables and full fat soy flour on nutritional and sensory properties of spaghetti using mixture design approach (چکیده)
334 - روش جدید اندازه گیری قوام رب گوجه فرنگی (چکیده)
335 - Evaluation of the acidified hot-break process effect and heating methods on tomato paste quality (چکیده)
336 - اثر واریته‌و‌زمان‌نگهداری‌روی‌ویژگیهای‌شیمیایی‌رب‌گوجه‌‌فرنگی حاصل از چهار واریته (چکیده)
337 - Application of commercial immuno assay(ELISA) technique for determination of Hepatitis A antigen(HAV) in raw milk (چکیده)
338 - فرایند تبیین و تدوین بیانیه رسالت سازمان (مورد مطالعه: آستان قدس رضوی) (چکیده)
339 - برنامه ریزی راهبردی در آستان قدس رضوی (چکیده)
340 - EFFECT OF EMULSIFIERS AND FUNGAL a-AMYLASE ON RHEOLOGICAL CHARACTERISTICS OF WHEAT DOUGH AND QUALITY OF FLAT BREAD (چکیده)
341 - تبیین وجوه نظام آموزش دانشگاهی با بهره گیری از سیره پیامبر اعظم (چکیده)
342 - تحول فرهنگی، کلید موفقیت حضرت مهدی (چکیده)
343 - پیامبر امی از نگاه خاورشناسان و نقد آن (چکیده)
344 - سنجش دیدگاه بیمه گذاران خسارت دیده از کیفیت خدمات شرکت های بیمه دولتی (چکیده)
345 - تأثیر عوامل مختلف بر ویسکوزیته و دانسیته پرمیت در طی فرآیند اولترافیلتراسیون شیر (چکیده)
346 - کنترل کیفیت فرآیند و فرآورده های غذایی با استفاده از سیستم های بینایی کامپیوتری (چکیده)
347 - کاربرد تکنیک Dissociation of cell به منظور مطا لعه فرآیند اسپر ما توژنز در مارمولک (چکیده)
348 - Effect of different temperature and hydrocolloids on rheological properties of ketchup (چکیده)
349 - Effect of extraction methods on yield, purity and viscosity of mucilage extracted from Qodume Shirazi seed (Alyssum homolocarpum) (چکیده)
350 - Fat and protein contents, acidity and somatic cell counts in bulk milk of Holstein cows in the Khorasan Razavi Province, Iran (چکیده)
351 - اثر واریته و زمان برداشت روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی (چکیده)
352 - بهینه سازی شرایط حرارت دهی اولیه گوجه فرنگی در تولید رب (چکیده)
353 - Prediction shelf life of pistachio nuts based on sensory evaluation (چکیده)
354 - مدلینگ شرایط نگهداری و بسته بندی پسته خام خشک (چکیده)
355 - Determination shelf life of raw dried pistachio nuts (چکیده)
356 - بررسی تاثیر اسیدیته قابل تیتر خمیرترش بر زمان ماندگاری نان بربری (چکیده)
357 - اثر میکروانکپسولاسیون الژینات کلسیم بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ptcc1643 در شرایط شبیه سازی شده معده و روده انسان (چکیده)
358 - Evaluation of Lactobacillus sanfransicencis (ATCC 14917) and Lactobacillus plantarum (ATCC 43332) effects on Iranian Barbari bread shelf life (چکیده)
359 - Rheological properties of mucilage extracted from Alyssum homolocarpum seed as a new source of thickening agent (چکیده)
360 - Evaluation of Sourdough Effect on Microbiological Shelf Life and Sensory Properties oflranian Barbari Bread (چکیده)
361 - بررسی تاثیر استفاده از خمیر ترش بر زمان ماندگاری میکروبی و خواص حسی نان بربری (چکیده)
362 - The effect of ultrasound in combination with thermal treatment (چکیده)
363 - ارائه مدلی جهت بهبود حجم پس از پخت و تاخیر بیات شدن نان گندم نیمه حجیم با استفاده از خمیر ترش (چکیده)
364 - بهینه سازی فرآیند تولید مالتو دکسترین با استفاده از آنزیم آلفا آمیلاز Termamyl 2-X (چکیده)
365 - پیش بینی بار میکروبی شیر خام بر اساس مدلهای ریاضی (چکیده)
366 - امکان سنجی تشخیص ویروس هپاتیت آ در شیر خام با به کار گیری تکنیک الایزا (چکیده)
367 - اثر میکروانکپسولاسیون الزینات کلسیم بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر شرایط شبیه سازی شده معده و روده انسان (چکیده)
368 - The rheological properties of ketchup as a function of different hydrocolloids and temperature (چکیده)
369 - پیش بینی کیفیت میکروبی شیر خام بر اساس مدل های ریاضی (چکیده)
370 - تخصیص بهینه عوامل تولید انگور با تاکید بر کشاورزی پایدار استان خراسان (چکیده)
371 - تأثیر بسته های محتوی نانوذرات نقره بر کیفیت و ماندگاری زرشک در مقایسه با بسته بندیهای معمولی پلی اتیلن (چکیده)
372 - افزایش استحصال کارخانه ای قند از طریق مدلسازی سطح نسبی چغندر قند به عنوان تابعی از وزن چغندر در سیلوها (چکیده)
373 - Single-wall carbon nanotubes synthesized using organic additives to Co-Mo catalysts supported on nanoporous MgO (چکیده)
374 - Diversity of lactic acid bacteria isolated from Kurdish ewe s milk cheese (چکیده)
375 - بررسی تأثیر تؤام امواج فراصوت و قلیا در کاهش زمان خشک کردن انگور و تولید کشمش (چکیده)
376 - Evaluation of Different Parameters Effect on Maltodextrin Production by *-amylase termamyl2-x (چکیده)
377 - نقد و بررسی روایات مطلاق درباره امام حسن (ع) (چکیده)
378 - Evaluation of sourdough Effect on Iranian Barbari Bread Staling (چکیده)
379 - اثر اسانس هاي طبيعي آويشن و زنيان بر جلوگيري از رشد آسپژريلوس پارازتيكوس در پسته (چکیده)
380 - بهینه سازی عوامل مؤثر بر خصوصیات کمی و کیفی پنیر سویا (تافو) (چکیده)
381 - Studying the Effects of Heat and Cold shock on Cell wall Microstructure an Survival of Some LAB in Milk (چکیده)
382 - Study of Ice Cream Freezing process after Treatment with Ultrasound (چکیده)
383 - Effect of Ultrasonie power on the activity of Barleys Alpha-amylase from post-sowing treate of s (چکیده)
384 - Influence of lactulose on the survival of probiotic strains in Yoghurt (چکیده)
385 - Influence of ultrasonic stimulation on the germination of barley seed and its alpha-amylase activity (چکیده)
386 - بررسی تغییرات آنتالپی نان های مسطح ایرانی و باگت طی مدت نگهداری (چکیده)
387 - مدلینگ اثر شوک حرارتی (سرما و گرما) بر رشد باکتریهای استارترو بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی محصول حاصل (چکیده)
388 - بهینه سازی شرایط حرارت دهی اولیه گوجه فرنگی در تولید رب گوجه فرنگی (چکیده)
389 - بررسی مقاومت ایزوله‌هایی از بیفیدوباکتریوم بومی ایران به نمک‌های صفراوی و اسید معده شبیه‌سازی شده (چکیده)
390 - کارآفرینی و سرمایه انسانی در رویکرد فنی و حرفه ای (چکیده)
391 - شناسایی بیفیدوباکتریوم های جدا شده از نمونه های مدفوعی در ایران با استفاده از PCR با پرایمرهای اختصاصی در سطح جنس و آنالیز توالی ژنی 16SrRNA (چکیده)
392 - بررسی تأثیر متغیرهای خشک کردن بر خصوصیات کیفی پسته رقم اوحدی (چکیده)
393 - بررسی تأثیر دماهای مختلف نگهداری بر خصوصیات شیمیایی ارقام خرما (چکیده)
394 - بررسی باقیمانده سم دیازینون در واریته‌های مختلف خربزه استان خراسان رضوی پس از سه مرتبه سمپاشی (چکیده)
395 - بررسی اثر فشار بر کارایی و گرفتگی غشاء در عمل فراپالایش شیر (چکیده)
396 - اثر واریته و زمان نگه داری روی ویژگی های شیمیایی رب گوجه فرنگی حاصل از چهار واریته (چکیده)
397 - اثر فشار ایزواستاتیک بالا بر فعالیت‌های متابولیکی و ریخت‌شناسی مخمر Saccharomyces cerevisiae (چکیده)
398 - Some physical properties of Pistachio (Pistacia vera L.) nut and its kernel (چکیده)
399 - بررسی و مقایسه رضایت شغلی مدیران، کارمندان و استادان دانشگاه های تربیت بدنی کشور (چکیده)
400 - بررسي و تحليل ابعاد حمايت از واحدهاي كوچك فعال در صنعت فلزات اساسي با تأكيد بر رويكرد كارآفريني (چکیده)
401 - ارتباط دانشگاه / صنعت: ضرورت گريزناپذير (چکیده)
402 - بررسي وتعيين معيارهاي ارزيابي عملكرد مديران عامل توزيع نيروي (چکیده)
403 - اثر سه نوع امولسیفایر و آنزیم α- آمیلاز قارچی بر کاهش بیاتی نان تافتون (چکیده)
404 - بررسي اثر دماهاي مختلف سالم سازي شير بر بهره وري، خصوصيات فيزيكوشيميايي و ارزيابي حسي پنير سفيد ايرا (چکیده)
405 - بررسی اثر پساب کره بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و ارگانولپتیکی ماست پروبیوتیک (چکیده)
406 - تخمین زمان ماندگاری پسته در شرایط مختلف نگهداری (چکیده)
407 - Dynamic predication of milk ultrafiltration performance (چکیده)
408 - Dynamic modeling of milk ultrafiltration by artificial neural networks (چکیده)
409 - Application of neural networks for cross flow milk ultrafiltration simulation (چکیده)
410 - بهينه سازي خواص فيزيكو شيميايي و حسي در بستني كم كالري (چکیده)
411 - بررسي خصوصيت فيزيكوشيميايي برخي از ارقام برنج و كاربرد آن (چکیده)
412 - جلوه هاي ولايت در تفسير الدرالمنثور (چکیده)
413 - معيارهاي عزت در انديشه امام حسين (ع) (چکیده)
414 - احتجاج امام علي (ع)‌ بر آيه ولايت (چکیده)
415 - بررسی کیفیت ماندگاری پسته به روش رنسیمت (چکیده)
416 - بررسی ویژگیهای کیفی واریته های گوجه فرنگی (چکیده)
417 - بررسي و نقد آراء گلدزيهر درباره منشاء قراءات (چکیده)
418 - سيماي امام علي(ع) در نگاه نبي(ص) (چکیده)
419 - امير المومنين و مخالفان او (چکیده)
420 - حضرت علي(ع) و مخالفان سياسي (چکیده)
421 - اهمیت و کنترل گرفتگی مبدل های حرارتی در صنایع فراوری شیر (چکیده)
422 - ارزيابي ويژگيهاي فيزيكي و شيميايي رب تهيه شده از واريته هاي گوجه فرنگي (چکیده)
423 - اثر خرد کردن اسیدی داغ و روش حرارت دهی روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی (چکیده)
424 - بررسی اثر واریته و زمان برداشت روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی (چکیده)
425 - بهینه سازی فرمولاسیون نوشید نی گوجه فرنگی (چکیده)
426 - استفاده از عناصر تجزيه و تحليل كمي خطر در سيستم haccp (چکیده)
427 - پتانسيل كاربرد فرآيندهاي غشايي در صنايع غذايي كشور (چکیده)
428 - بررسي امكان توليد پنير كاتيج از پساب كره شيرين (چکیده)
429 - تاثير ماده خشك شير بر راندمان پنير و درصد چربي و پروتئين آب پنير (چکیده)
430 - اصلاح روش اندازه گیری قوام رب گوجه فرنگی به روش بوستویک (چکیده)
431 - اثر خرد کردن اسیدی داغ و روش حرارت دهی روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی (چکیده)
432 - optimization of soymilk production methods and formulations (چکیده)
433 - The relationship between students’ cognitive styles: A case study (چکیده)
434 - بررسی رابطه ی بین مهارت های ارتباطی مدیران و تعهد سازمانی دبیران (چکیده)
435 - نسبت میان فرایند تبدیل دانش و فرهنگ سازمانی در دانشگاه فردوسی مشهد (چکیده)
436 - نقش شیوه های نوین ارائه ی خدمات بانکی در جذب مشتری و بهبود کارایی سیستم بانکی (مطالعه ی موردی بانک های سپه شهرستان مشهد) (چکیده)
437 - بررسی و تحلیل ابعاد حمایت از واحدهای کوچک فعال در صنعت فلزات اساسی با تاکید بر رویکرد کارآفرینی (چکیده)
438 - موسسات مشاوره مدیریت: چشم اندازها و چالش ها (چکیده)
439 - Learning: who cares? A developmental perspective (چکیده)
440 - Developing Inspiring Leaders in an Oriental Culture: A Narrative Approach-Developing Inspiring Leaders in an Oriental Culture: A Narrative Approach (چکیده)
441 - Developing Inspiring Leaders in an Oriental Culture: A Narrative Approach (چکیده)
442 - کنترل کیفیت فرایند و فراورده های غذایی با استفاده از سیستمهای بینایی کامپیوتری (چکیده)
443 - بررسی رابطه بین هوش عاطفی و سبک رهبری (چکیده)
444 - نقش خدمات نوین بانکی در جذب مشتری و بهبود کارآیی سیستم بانکی (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر