بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

کلمات کلیدی: شیمی


موارد یافت شده: 387

1 - تاثیر برخی ویژگی‌های فیزیکی وشیمیمایی خاک بر کربن آلی خاک¬های مرتعی در استان کرمانشاه (چکیده)
2 - پیش بینی دراز مدت تقاضای مصرف کود های شیمیایی در کشاورزی ایران (چکیده)
3 - تاثیر عصاره گیاه موسیرAllium hirtifolim ) ( بر برخی فاکتور های بیوشیمیایی و بافت پانکراس، کبد و کلیه موش های صحرایی نر دیابتیک ناشی از تزریق استرپتوزوتوسین (چکیده)
4 - بررسی زمین شناسی،ژئوشیمی و سیالات درگیر کانسار آنتیموان چلپو-کلات چوبک (چکیده)
5 - سنگ نگاری، ویژگی های ژئوشیمی،ایزوتوپ های استرانسیم و نئودیمیم و منشاء توده های گرانیتوئیدی منطقه اکتشافی خونیک، جنوب‌ بیرجن (چکیده)
6 - تلفیق داده های زمین فیزیکی با حفاری های اکتشافی درمحدوده مرکزی منطقه شکسته سبز، شمال¬غرب بیرجند (چکیده)
7 - بررسی اثر حفاظتی آسکوربیک اسید در مسمومیت تجربی با سرب در ماهی کپور(Cyprinuscarpio) (چکیده)
8 - تحلیل اقتصادی اثرات توسعه تکنولوژی و مکانیزاسیون بر تولید بخش کشاورزی استان قزوین (چکیده)
9 - تعیین ترکیب شیمیایی علوفه هیدروپونیک جو (چکیده)
10 - اثرافزودن آنزیم خارج سلولی زایلاناز برتولید گاز و خصوصیات تخمیر شکمبهای کاه جو در شرایط برون تنی (چکیده)
11 - زمین¬شناسی، کانی¬شناسی اسکارن، کانی¬سازی و ژئوشیمی منطقه اکتشافی سنجدک IIIشرق معدن سنگان خواف (چکیده)
12 - در گوجه فرنگی (Orobanche aegyptiaca) کنترل شیمیایی گل جالیزمصری با علفکش های گلایفوسیت و سولفوسولفورون (چکیده)
13 - بررسی اثر آللوپاتی گونه گیاهی .Ceratophyllum demersum L بر رشد‌ جلبک سبز Scenedesmus quadricauda (Turpin) de Brébisson (چکیده)
14 - نگرشی بر ترکیب شیمیایی و کاربردهای صنعتی چشمه های آب گرم ایوب و صفا به عنوان یک منبع انرژی تجدیدپذیر ژئوترمال (چکیده)
15 - بررسی هیدروژئوشیمی منابع آب حوضه آبریز سد شیرین ¬دره (خراسان شمالی) (چکیده)
16 - تولید انواع ماستهای سلامتیزا با افزودنیهای طبیعی (چکیده)
17 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیبر پوسته و مغز هسته خرما (چکیده)
18 - بررسی اثر مخلوط صمغ قدومه شیرازی–پروتئین آب پنیر تغلیظ شده بر پایداری امولسیون روغن ذرت در آب (چکیده)
19 - تاثیر کود های آلی هیومیکی و شیمیایی بر خصوصیات مهم خاک در درختان پسته (چکیده)
20 - تصفیه پساب حاوی نشاسته با استفاده از راکتور ناپیوسته متوالی) SBR (: بهینه سازی به روش سطح پاسخ (چکیده)
21 - کانی شناسی، زمین شیمی، منشاء و مصرف صنعتی سیلیس منطقه عارفی، جنوب مشهد (چکیده)
22 - زمین شناسی، کانی سازی و ژئوشیمی منطقه اکتشافی سنجدک IIشرق معدن سنگ آهن سنگان خواف (چکیده)
23 - زمین شناسی،آلتراسیون،کانی سازی و ژئوشیمی منطقه اکتشافی سنجدک I، شرق معدن سنگ آهن سنگان خواف (چکیده)
24 - تلفیق اطلاعات زمین شناسی، کانی سازی، ژئوشیمی و پردازش داده های سنجنده آستر در محدوده پهنه کمر، جنوب غربی خوسف (چکیده)
25 - تعیین ویژگی های بیوشیمیایی آنزیم لیپواکسیژناز استخراج شده از تخم کتان (چکیده)
26 - شناسایی و ارزیابی زراعی و اکولوژیک گیاهان فراموش شده در بوم نظام های زراعی ایران: (چکیده)
27 - اثر مهارکننده های شیمیایی بر الگوی تخمیر، تولید متان و دفع هیدروژن در شرایط برون تنی ناپیوسته (چکیده)
28 - بررسی بیان داخلی ژن بتا گلوکرونیداز در تعدادی از گیاهان (چکیده)
29 - کانی شناسی، ژئوشیمی و مطالعه سیالات درگیر کانسار باریت- سرب± مس کوه سربی، شمال شرقی ایران (چکیده)
30 - بررسی تأثیر ترکیب شیمیایی فلزجوش بر ریزساختار و خواص مکانیکی جوش توپودری چهارسیمی لوله های فولادی API 5L-X65 (چکیده)
31 - شیمی کانی ها و سنگ شناسی توده های گابرویی مجموعه افیولیتی جنوب شرق سلطان آباد سبزوار (چکیده)
32 - تاثیر نوع ماده ضد انعقاد بر برخی فاکتور های بیوشیمیایی پلاسمای خون ماهی کپور ( Cyprinus carpio ) در مقایسه با مقادیر مشابه آن در سرم (چکیده)
33 - تاثیر عصاره موسیر بر فاکتور های بیوشیمیایی سرم درپی مصرف جنتامایسین در موش سوری (چکیده)
34 - بررسی وضعیت پایداری بوم نظام های کشاورزی در کشور (چکیده)
35 - تعیین ویژگی های بیوشیمیایی نوع جدیدی از پروتئاز خالص شده از باکتری باسیلوس سابتیلیس DR 8806 (چکیده)
36 - تعیین ویژگی های بیوشیمیایی آنزیم سلولاز تخلیص شده از باکتری Bacillus subtilis DR8806 (چکیده)
37 - بازیافت پسماندهای شیمیایی در آزمایشگاه شیمی عمومی دانشگاه فردوسی مشهد (قسمت2: آزمایشهای کاربرد قوانین گازها، تعیین تغییر آنتالپى و تیتراسیون اسید- باز) (چکیده)
38 - سنگ نگاری، دگرسانی، کانی سازی و پی جویی های ژئوشیمیایی در منطقه ی شمال غرب ارغش نیشابور (چکیده)
39 - اندازه گیری ترکیبات شیمیایی و املاح معدنی هسته و میوه دو گونه زرشک وحشی خراسان شمالی (چکیده)
40 - بررسی تغییرات مکانی و زمانی کیفیت آب رودخانه ارتکند ناشی از پساب مزارع پرورش ماهی (چکیده)
41 - مطالعه هیستوپاتولوژی و بیوشیمیایی اثر موسیر(Allium hirtiofolium) و فنی توئین سدیم بر التیام ضایعه جلدی در ماهی کپور (Cyprinus carpio ) (چکیده)
42 - ارزیابی پارامترهای کیفیت آب رودخانه اترک با استفاده از روش تجزیه عاملی (چکیده)
43 - بررسی اثرات زهر مار جعفری ایران و اثرات انتاگونیستی سورامین بروی مقادیر پارامترهای بیوشیمیایی خون رت (چکیده)
44 - نسبتھای یونی و رخسارهھای ھیدروشیمی آبھای زیرزمینی دشت چمچمال، استان کرمانشاه (چکیده)
45 - نقش یافته ژئوشیمیایی در تفسیر توالی پاراژنزی سازند مزدوران در برش چشمه خان، غرب کپه داغ (چکیده)
46 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه برخی از ارقام تجاری ‏هلو (چکیده)
47 - تأثیر دوازده هفته تمرین هوازی بر نیمرخ لیپیدهای سرمی، توان هوازی وترکیب بدن دختران کم توان ذهنی غیر ورزشکار (چکیده)
48 - تأثیر تنش شوری بر ترکیبات شیمیایی، قابلیت هضم آزمایشگاهی و خصوصیات تولید گاز گیاه کوشیا (چکیده)
49 - بررسی نهاده‌های مصرفی تولید پنبه در شهرستان سبزوار از دیدگاه مدیریت مصرف انرژی در کشاورزی (چکیده)
50 - بررسی هیدروژئوشیمی و پتانسیل آلایندگی کروم (Cr) در منابع آب منطقه افیولیتی کته تلخ (شمال غرب تربت حیدریه، خراسان رضوی) (چکیده)
51 - تاثیرات هیدرو ژئو شیمیایی منطقه افیولیتی شمال شرق تربت حیدریه بر کیفیت آب های زیرزمینی منطقه گرماب-آبدارو (چکیده)
52 - تعیین خواص فیزیکوشیمیایی و حرارتی روغن استخراج شده از هسته انار منطقه سبزوار (چکیده)
53 - روغن هسته انار: مروری بر خواص و روش های استخراج (چکیده)
54 - بررسی تاثیر مصرف صمغ بنه در فرآیند تولید آدامس و ارزیابی خواص کیفی محصولات تولیدی (چکیده)
55 - بررسی بیان بالای پروتئین SOX2 در کارسینومای سلول موزاییکی مری از طریق ایمنوهیستوشیمی (چکیده)
56 - بررسی بیان پروتئین OCT4 در سرطان کولون انسانی (چکیده)
57 - مقایسه بیان NANOG، دربافت های بدخیم و نرمال معده انسان (چکیده)
58 - تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی برگ درخت عناب با استفاده از روشهای برون تنی (چکیده)
59 - ارزیابی پایداری اکسایشی، ویژگیهای شیمیایی و ساختار اسید چرب روغن مغزخنجوک (چکیده)
60 - بررسی هیدروژئوشیمی و کیفیت منابع آب منطقه تاریک دره، شمال تربت جام (چکیده)
61 - ترکیب شیمیایی و ارزش تغذیه ای گون اسپرسی (Astragalus brevidens Freyn & Sint) و مازندرانی (Astragalus masenderanus Bunge) در شرایط برون تنی (چکیده)
62 - بررسی اثر سطوح مختلف اسپیرولینا پلاتنسیس بر ریز ساختار ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی پاستیل کیوی (چکیده)
63 - بررسی اثر بسته­ بندی تحت خلأ و پوشش­های خوراکی مونوگلیسرول استئارات و موم کارنوبا بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش صادراتی (چکیده)
64 - سنتز نانوذرات مغناطیسی Co1-xZnxFe2O4 به روش همرسوبی شیمیایی و بررسی خواص ساختاری و مغناطیسی آن (چکیده)
65 - سنتز نانوذرات مغناطیسی Co1-xZnxFe2O4 به روش همرسوبی شیمیایی به منظور ساخت فروسیال و بررسی خواص ساختاری آن (چکیده)
66 - کشت گیاه روناس به عنوان روشی موثر و کارا در اصلاح یک خاک شور – سدیمی (چکیده)
67 - مرور و بررسی مراحل مختلف و روش تصفیه پساب (چکیده)
68 - مطالعه بافت شناسی و هیستوشیمی پیش معده و سنگدان در گنجشک خانگی(Passer domesticus) (چکیده)
69 - زمین شناسی، کانی سازی، ژئوشیمی ایزوتوپ Rb-Sr و Sm-Nd، سن سنجی U-Pb و توده‌های نفوذی مرتبط با کانی سازی کرتاسه منطقه کلاته آهنی، جنوب‌غرب گناباد (چکیده)
70 - بررسی تأثیر امواج فراصوت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی بیوپلیمرها (چکیده)
71 - مدیریت تلفیقی کودی کاسنی علوفه ای رقم پونا (Cichoriumintybus L. cv. Grasslands Puna) در تیمارهای زمان برداشت و تعداد چین (چکیده)
72 - ژئوشیمی عناصر اصلی رسوبات آواری دریای عمان در ناحیه چابهار با تأکید بر منشأ، شرایط آب و هوای قدیمه و جایگاه زمین ساختی (چکیده)
73 - ارزیابی ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر تقلیدی حاوی کنسانتره ی پروتئینی آب پنیرو پنیر اصلاح شده ی آنزیمی لیقوان (چکیده)
74 - هیدروشیمی و بررسی کیفی آب رودخانه های منتهی به خلیج گرگان (چکیده)
75 - ارزیابی اولیه برخی کنه های اریوفید عامل کنترل بیولوژیکی چند گونه علف هرز مهاجم در شمال شرقی ایران (چکیده)
76 - تاثیر فعال سازی مکانیکی و لیچینگ مکانوشیمیایی بر روی انحلال کنستانتره های کالکوپیریت در اسید سولفوریک (چکیده)
77 - بررسی ترکیب شیمیایی، پارامترهای رنگ و خصوصیات عملکردی آرد شنبلیله و مقایسه آن با آرد سویا (چکیده)
78 - کانی سازی، آلتراسیون و اکتشافات ژئوشیمیایی در محدوده شرق کیبرکوه (جنوب غربی خواف) (چکیده)
79 - زمین شناسی، کانی سازی و اکتشافات ژئوشیمیایی اندیس آنتیموان - طلا نیگنان، شمال بشرویه،استان خراسان جنوبی (چکیده)
80 - بررسی تغییرات ژئوشیمیایی اندیس مس با سنگ میزبان کربناته در منطقه اکتشافی کولی، شمال شرقی قائن، استان خراسان جنوبی (چکیده)
81 - کانی سازی و اکتشافات ژئوشیمیایی اندیس سرب و روی سرنخواب 2، شمال غرب بردسکن، استان خراسان رضوی (چکیده)
82 - بررسی هیدروژئوشیمی منابع آب حوضه آبریز سد شیرین دره (خراسان شمالی) (چکیده)
83 - بررسی کارآیی علف کش ریمسولفورون و کلروسولفورون در کنترل علف هرز انگلی گل جالیز )Orobache aegyptica) (چکیده)
84 - تحلیل ارزیابی پیامد آتش سوزی مخزن اتیلن واحد الفین پتروشیمی مروارید با استفاده از نرم افزار فست (چکیده)
85 - ژئوشیمی گلسنگ ها و ماسه سنگ های میوسن پسین- پلئیستوسن منطقه ساحلی چابهار: با نگرشی بر سنگ منشأ و جایگاه زمین ساختی (چکیده)
86 - زمین شیمی ماسه سنگ های توربیدایتی ائوسن سراوان، جنوب خاوری ایران (چکیده)
87 - بررسی تغییرات فیزیکو شیمیایی بژی (نوعی کلوچه ی سرخ شده) هنگام سرخ شدن به روش عمیق (چکیده)
88 - استفاده همزمان از آنتروپی و کریجینگ فضایی- زمانی برای تعیین شبکه بهینه پایش کیفی منابع (چکیده)
89 - زمین شناسی، دگرسانی، کانی‌سازی و ژئوشیمی محدوده اکتشافی شکسته سبز شمال غرب بیرجند (چکیده)
90 - ژئوشیمی وپترولوژی توده های نیمه عمیق منطقه اکتشافی شمال غرب گناباد (چکیده)
91 - بررسیهای ژئوشیمیایی با استفاده از روش فرکتال در ناحیه هلاک آباد (جنوب سبزوار) (چکیده)
92 - طبقه‌بندی ژئوشیمیایی رگه‌های مس- طلا منطقه اکتشافی کجه، شمال‌باختر فردوس (چکیده)
93 - پتروگرافی و ژئوشیمی توده های نیمه‌عمیق منطقه اکتشافی خونیک، جنوب‌غرب بیرجند (چکیده)
94 - کانی سازی و بررسی تغییرات ژئوشیمیایی در سنگ میزبان کربناته در منطقه اکتشافی کوه سربی، شمال غربی باخرز، استان خراسان رضوی (چکیده)
95 - مطالعات مغناطیس سنجی زمینی، IP/RS و ژئوشیمی در منطقه شکسته سبز، شمال غرب بیرجند (چکیده)
96 - کانی سازی و اکتشافات ژئوشیمیایی اندیس آهن سرنخواب 1، شمال غرب بردسکن،استان خراسان رضوی (چکیده)
97 - زمین شناسی، کانی سازی و ژئوشیمی ناحیه اکتشافی کولی، شمال شرق قائن، استان خراسان جنوبی (چکیده)
98 - کانی سازی و اکتشافات ژئوشیمیایی اندیس آهن نیگنان،شمال بشرویه،استان خراسان جنوبی (چکیده)
99 - مقایسه سه اسید آلی اگزالیک، سیتریک، مالیک و نم کهای سدیمی آن در استخراج فسفر از یک خاک (چکیده)
100 - ژئوشیمی عناصر اصلی شیل های سازند شوریجه واقع در ناحیه آبگرم، شرق کپه داغ با نگرشی بر برخاستگاه (سنگ منشأ، موقعیت تکتونیکی و شرایط هوازدگی دیرینه) (چکیده)
101 - برخاستگاه ماسه سنگ های سازند شوریجه (کرتاسه تحتانی) واقع در ناحیه آبگرم، شرق حوضه کپه داغ براساس داده های ژئوشیمی عناصر اصلی (چکیده)
102 - بیوژئوشیمی آرسنیک و اثر آن بر سلامت انسان، مثالی از منطقه چلپو واقع درشمال کاشمر (چکیده)
103 - ژئوشیمی عناصر اصلی شیلهای سازند تیرگان و مقایسه آن با سازند های شوریجه و سرچشمه در شرق حوضه کپه داغ (چکیده)
104 - استناد به آیات قرآن در تدریس شیمی (چکیده)
105 - شیمی آلی و اهمیت تدریس گسترده آن در کتب دبیرستان (چکیده)
106 - بررسی بیان بالای پروتئین SOX2 در کارسینومای سلول موزاییکی مری از طریق ایمنوهیستوشیمی (چکیده)
107 - بررسی بیان پروتئین OCT4 در سرطان کولون انسانی (چکیده)
108 - مقایسه بیان NANOG، دربافت های بدخیم و نرمال معده انسان (چکیده)
109 - بررسی اثر القایی داربست سلول زدایی شده مری رت بر چیدمان سلول های بنیادی مزانشیمی جداشده از بافت چربی انسانی (چکیده)
110 - پر کردن نانولوله های کربنی چند جداره با نانو ذرات آهن و بررسی پارامترهای موثر با استفاده از طراحی آزمایشگاهی (چکیده)
111 - اثر میزان چربی آرد سویا بر ویژگی های بیوشیمایی و عملکردی ایزوله پروتئینی آن (چکیده)
112 - شناسایی هاله های پراکندگی دومین و توزیع ژئوشیمیایی عناصر در خاک های پیرامون نشانه معدنی طلا-تنگستن تاریک دره، شمال خاوری ایران (چکیده)
113 - مطالعه ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پیت نیشکر عمل آوری شده با بخار آب و تعدادی از مواد الیافی و نقش آ نها در تغذیه نشخوارکنندگان (چکیده)
114 - شرایط نهشته شدن و پس از رسوبگذاری بخش های تحتانی سازند گچال (کوه راهدار-غرب طبس) بر اساس مطالعات پتروگرافی و ایزوتوپ های پایدار فسیل های مرجان روگوزا (چکیده)
115 - کانی سازی و اکتشافات ژئوشیمیایی منطقه اکتشافی سیرزار، استان خراسان رضوی (چکیده)
116 - مروری بر استفاده از سلول های بنیادی مزانشیمی در ترمیم جراحات تاندونی اسب (چکیده)
117 - تمایز آزمایشگاهی سلول های بنیادی مزانشیمی بافت چربی اسب به منظور استفاده در درمان بیماری های اندام حرکتی (چکیده)
118 - آزمون قابلیت تمایز آزمایشگاهی سلول‌های بنیادی مزانشیمی استحصال شده از مغز استخوان اسب (چکیده)
119 - تأثیر تراکم کشت اولیــه سلول‌های تک‌هسته‌ای جدا شده از مغزاستخـــوان بر جــداسازی سلول‌های بنیادی اســب (چکیده)
120 - تاثیر سن بر توان تمایز به غضروف سلول های بنیادی مزانشیمی مشتق شده از مغز استخوان اسب (چکیده)
121 - بررسی قابلیت تمایز سلول های بنیادی استحصال شده از بافت چربی اسب تحت تاثیر فاکتورهای رشد TGF-β3 و BMP-6 در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
122 - اهمیت و استفاده بالینی از سلول های بنیادی مزانشیمی در درمان اختلالات عضلانی- اسکلتی اسب (چکیده)
123 - مطالعه ویژگی های فیزیکوشیمیایی و امکان شفاف سازی آب انار (چکیده)
124 - سنتز نانوذرات کروی نیکل بھ روش کاھش شیمیایی و بررسی خواص فیزیکی آنھا (چکیده)
125 - تأثیر یک ماه روزه داری و فعالیت بدنی منظم بر شاخص های هماتولوژی و بیوشیمیایی خون (چکیده)
126 - تاثیر کانی سازی هیدروترمال بر هیدروژئوشیمی و شاخص کیفی منابع آب در منطقه چلپو - شمال کاشمر (چکیده)
127 - بررسی اثرات نهاده های شیمیایی کشاورزی بر محیط زیست (چکیده)
128 - همسویی رفتار اقتصادی و زیست‎محیطی کشاورزان در مدیریت علف‎های هرز (چکیده)
129 - روش ایمونوهیستوشیمی در تشخیص لنفوم هوجکین و مقایسه آن با روش های متداول (چکیده)
130 - بررسی تاثیر فرمولاسیون های مختلف بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی مارگارین مایع سرخ کردنی (چکیده)
131 - بررسی برخی از خواص فیزیکوشیمیایی زرشک سیاه (چکیده)
132 - تاثیر زمان بلانچینگ و دمای برشته نمودن کنجد بر ویژگی های شیمیایی شیر آن (چکیده)
133 - بررسی برخی ویژگی های شیمیایی و تکنولوژیکی شیر شترهای ترکمن و بلوچی (چکیده)
134 - مطالعه هیدروشیمیایی و ایزوتوپ های پایدار (18O و (H2 منابع آب سطحی و زیرزمینی منطقه کارستی اندرخ (شمال شهر مشهد) (چکیده)
135 - سنتز شیمیایی فاز جامد Brevinin2R و دیاسترومر آن به عنوان پپتید ضد باکتریایی و مطالعه ساختار-فعالیت (چکیده)
136 - بررسی سنگ شناسی وموقعیت تکتونیکی توده های نفوذی گرانوتوئیدی قاسم آباد دهنه(جنوب غرب نیشابور) (چکیده)
137 - بررسی ارزش غذایی ارقام مختلف پوست پسته تولیدی منطقه زرندیه در تغذیه دام (چکیده)
138 - اثرات عصاره آبی-الکلی گشنیز بر فراسنجه های بیوشیمیایی و ایمنی خون در موش های صحرایی نر (چکیده)
139 - اثر پساب کارخانه پتروشیمی بجنورد بر خصوصیات زراعی و شیمیایی گندم در منطقه بجنورد (چکیده)
140 - تولید مکانوشیمیایی پودرنانو ذره کاربید تنگستن با استفاده از سیستم WO3/Zn/C (چکیده)
141 - تغییرات بیوشیمیایی، آنزیمی و الکترولیتی ناشی از هیپوکلسمی تجربی در گوسفند (چکیده)
142 - بررسی شاخص توده بدن (BMI)، نسبت دور کمر به لگن (WHR) و درصد چربی بدن (PBF%) در جانبازان شیمیایی استان خراسان رضوی (چکیده)
143 - مطالعه آلایندگی و اثرات زیست محیطی فلزات سنگین و ارتباط بین پراکنش این عناصر با متغیرهای فیزیکی و شیمیایی در رسوبات فلات قاره دریای عمان، ناحیه چابهار (چکیده)
144 - زمین شناسی، کانی سازی، ژئوشیمی و پترولوژی توده های نفوذی منطقه اکتشافی رودگز، جنوب شرق گناباد (چکیده)
145 - مطالعه تغذیه فسفر در برخی گیاهان دارویی در خاکی با فسفر کم (چکیده)
146 - تاثیر نوع رنت، ظرف نگهداری و زمان رسیدن بر ویژگی های میکروبی و فیزیکو شیمیایی پنیر محلی کردی (چکیده)
147 - پایداری اکسایشی روغنهای زیتون تجاری ایران (چکیده)
148 - آرایش نانو لوله کربنی چند دیواره با نانو ذرات TiO2 و بررسی پایداری سوسپانسیون بدست آمده (چکیده)
149 - ژئوشیمی ماسه سنگ های سازند عشین در شمال خاوری نایین، با نگرش ویژه به منشا و موقعیت زمین ساختی (چکیده)
150 - مطالعه ژئوشیمیایی شیل های سازند عشین واقع در شمال خاوری نایین: با نگرشی بر منشأ، موقعیت تکتونیکی و شرایط هوازدگی قدیمه (چکیده)
151 - تأثیر کاربرد کمپوست و ورمی‌کمپوست غنی شده با کود شیمیایی و کود شیمیایی ‌بر برخی شاخص‌های بیولوژیک کیفیت خاک در ریزوسفر ریحان (Ocimum basilicum) (چکیده)
152 - تاثیر تاج درخت بنه Pistacia atlantica بر پراکنش مکانی خصوصیات شیمیایی خاک (چکیده)
153 - زمین شناسی، آلتراسیون، کانی سازی و ژئوشیمی منطقه چشمه خوری، شمال غرب بیرجند، استان خراسان جنوبی (چکیده)
154 - ارزیابی خطر خورندگی خاک در شهر مشهد (چکیده)
155 - بررسی اجمالی آثار منتشره به زبان فارسی در رابطه با دفاع مقدس و سلاح های شیمیایی (چکیده)
156 - مطالعه ایمونو هیستو شیمیایی اثر هیپو تیروئیدی و هیپرتیروئیدی مادری در طی دوران بارداری و شیردهی، بر تکوین پوست نوزادان رت نژاد ویستار (چکیده)
157 - تأثیر کاربرد فاضلاب‌های شهری بر برخی خصوصیات شیمیایی خاک شور و کیفیت شیمیایی زه‌آب‌های خروجی از ستون‌های خاک (چکیده)
158 - پاراژنر کانی سازی شرایط فیزیکو شیمیایی تشکیل اسکارن آهن بیشه (چکیده)
159 - استحصال و نگهداری سلولهای بنیادی مزانشیمی بافت چربی اسب با هدف سلول درمانی (چکیده)
160 - جداسازی سلولهای بنیادی مزانشیمی اسب از مغز استخوان به منظور درمان بیماری های خاص (چکیده)
161 - مقایسه رفتار سلولهای بنیادی مزانشیمی مغز استخوان رت و سلولهای بلاستمایی لاله گوش خرگوش کاشته شده در داربست بافت فاقد سلول لثه انسان (چکیده)
162 - بازیافت پسماندهای شیمیایی در آزمایشگاه شیمی عمومی دانشگاه فردوسی مشهد (قسمت1: آزمایش قانون بقای جرم) (چکیده)
163 - بررسی اثر شرایط محیطی بر عملکرد و اجزای تشکیل دهنده اسانس جعفری مکزیکی (چکیده)
164 - ارزیابی ظرفیت مهاجرت و تمایز سلولهای بنیادی مزانشیمی در آسیب ترومای مغزی در رت (چکیده)
165 - بررسی اثر مقادیر مختلف پسماند گندم بر جمعیت و زیست توده علف های هرز در مزرعه سیر (چکیده)
166 - بررسی چگونگی پاسخ جودره (Hordeum spontaneum) و گندم (Triticum aestivum) به علف‎کش های مختلف در شرایط گلخانه ای (چکیده)
167 - بررسی تغییرات خصوصیات شیمیایی و عملکردی حین تولید کنسانتره پروتئینی سویا از آردهای صنعتی سویا (چکیده)
168 - گروه بندی ژنوتیپ های کلزا (Brassica napus L.) با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیک٬ بیوشیمیایی و مولکولی و بررسی همبستگی بین نشانگرها (چکیده)
169 - ارزیابی تغییرات بیوشیمیایی ناشی از مسمومیت با سیانید در کپور معمولی (چکیده)
170 - دگرسانی، کانی سازی و اکتشافات ژئوشیمیایی (رسوبات رودخانه و سنگ) شرق نجم آباد (گناباد) (چکیده)
171 - کانی شناسی، آلتراسیون و اکتشافات ژئوشیمیایی در محدوده شرق کیبرکوه (خواف) (چکیده)
172 - پتروگرافی، پذیرفتاری مغناطیسی و ژئوشیمی توده های نفوذی منطقه اکتشافی فیروزکوه، شمال شرق تربت جام (چکیده)
173 - کانی شناسی و ژئوشیمی توده های نفوذی شرق روستای تیمنک، استان خراسان رضوی (چکیده)
174 - کانی سازی، ژئوشیمی و دماسنجی سیالات درگیر در مطالعات تحت الارضی منطقه اکتشافی فیروزکوه، شمال شرق تربت جام، خراسان رضوی (چکیده)
175 - استفاده از سیتوتکنیک در بررسی تمایز سلولهای خونی در جنین جوجه Gallus gallus domesticus (چکیده)
176 - serum biochemical parameters of common carp (Cyprinus carpio) (چکیده)
177 - مطالعه مکانی و فصلی تغییرات هیدروژئوشیمیایی و بررسی عوامل موثر بر کیفیت آب رودخانه کارده (شمال شهر مشهد) (چکیده)
178 - کاربرد ایزوتوپ‌های پایدار و هیدروژئوشیمی بمنظور بررسی منشأ و تغییرات کیفی منابع آب‌ حوضه‌ی آبریز دریاچه زریوار (چکیده)
179 - مروری بر ژئوشیمی و ایزوتوپ Rb/Sr و Sm/Nd توده‌های نفوذی گرانیتوئیدی ژوراسیک میانی و ترشیاری: دیدگاهی نوین بر تکتونو‌-‌ماگماتیسم و کانی سازی این دوره زمانی ایران (چکیده)
180 - مطالعه کیفیت منابع آب آشامیدنی شهر سرعین (چکیده)
181 - مشخصات فیزیکی شیمیایی روغن های زیتون تجاری ایرانی (چکیده)
182 - بررسی هیستولوژیکی بر هم کنش میان سلول های بنیادی مزانشیمی رت ویستار با ماتریکس لثه انسان در شرایط آزمایشگاهی (چکیده)
183 - بررسی ویژگی های شیمیایی و میکروبی لواشک سیب (چکیده)
184 - بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی روغن هسته انار (چکیده)
185 - تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی گیاه اروشیا Eurotia ceratoides)) با استفاده از روش کیسه های نایلونی و تولید گاز (چکیده)
186 - تفسیر تاریخچه دیاژنتیکی نهشته های ژوراسیک فوقانی بر اساس داده های پتروگرافی و ژئوشیمیایی در منطقه جاجرم و بینالود در شمال شرق ایران (چکیده)
187 - بررسی اثرات و پیامدهای استخراج بیش از حد آب زیرزمینی از آبخانه ی دشت مشهد با تأکید بر تغییرات EC آب (چکیده)
188 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پنیر تقلیدی حاوی صمغ گوار و پنیرمعطر لیقوان (چکیده)
189 - بررسی عملکرد، اجزای عملکرد و کارایی مصرف نیتروژن در استفاده از کمپوست قارچ، کود بیولوژیک و اوره در گندم (Triticum aestivum L.) (چکیده)
190 - مطالعات لیتوژئوشیمیایی جهت دستیابی به آنومالی مس و طلادرمحدوده برناباد بردسکن، استان خراسان رضوی (چکیده)
191 - بازنگری اسم و بررسی پتانسیل اقتصادی مارن ھای منطقه چابھار، جھت ساخت آجر رسی (چکیده)
192 - بررسی پارامترهای فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی تولید کننده رنگ، بو و طعم در مخازن آب سد ها (چکیده)
193 - بررسی ویژگی های ژئوشیمیائیو کانی شناسی زغالسنگ های حوزه زغالی کار مزد، البرز مرکزی، استان مازندران (چکیده)
194 - بررسی هیدروژئوشیمیایی و بیلان حوضه آبریز دامنه سهند (چکیده)
195 - کانی سازی، آلتراسیون و ژئوشیمی کانسار مس گزو، جنوب‌شرق طبس، استان یزد (چکیده)
196 - بررسی ژئوشیمی و ژئومورفولوژی کارست در سازند مزدوران (مطالعه موردی: دره آل و اندرخ واقع در شمال مشهد) (چکیده)
197 - زمین شناسی، آلتراسیون و ژئوشیمی شرق منطقه تیمنک، استان خراسان رضوی (چکیده)
198 - آلتراسیون، ژئوشیمی و کانی سازی منطقه اکتشافی بوته گز، استان خراسان رضوی (چکیده)
199 - کانی سازی و ژئوشیمی منطقه اکتشافی آنتیموان سیرزار، استان خراسان رضوی (چکیده)
200 - ارزیابی شاخص‌های آلودگی و روابط عنصری در منابع آب مصرفی منطقه کلاته‌چوبک، شمال کاشمر، با استفاده از نرم‌افزار SPSS (چکیده)
201 - بررسی کیفیت شیمیایی منابع آب منطقه ی غرب کوهسرخ (از طرق تا بندقراء) (چکیده)
202 - ردیابی باکتری های لومینسانس در حوضچه های پرورش میگو نواحی خلیج فارس (چکیده)
203 - بررسی عوامل موثر بر کیفیت آب رودخانه کارده(شمال شهر مشهد) با استفاده از داده های هیدروشیمیایی و نمایه اشباع (SI)کانی های کربناته و سولفاته (چکیده)
204 - بررسی ارتباط ژئوشیمیایی بین لیتولوژی حوضه آبریز کارستی سد کارده و آب رودخانه کارده (شمال شهر مشهد) (چکیده)
205 - بررسی هیدروژئوشیمی و عوامل کنترل کننده ی شیمی آب دریاچه ی زریوار (زریبار) (چکیده)
206 - تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی گیاه افدرا (Ephedra intermedia) با روش کیسه های نایلونی و تولید گاز (چکیده)
207 - تاثیر کانی­ سازی هیدروترمال بر هیدروژئوشیمی و شاخص کیفی منابع آب در منطقه چلپو – شمال کاشمر (چکیده)
208 - ژئوشیمی رسوبات رودخانه ای، آب و آنومالی پرتوهای U و Thمنطقه معدن فیروزه نیشابور و تاثیر زیست محیطی آن در زندگی روستاهای منطقه (چکیده)
209 - اصلاح خصوصیات شیمیایی خاک شور - سدیمی، با استفاده از روشهای شیمیایی و گیاه-پالایی (چکیده)
210 - بررسی اثر پوشش کلریدکلسیم دوآبه بر خواص شیمیایی سیب در شرایط مختلف انبارداری (چکیده)
211 - بررسی تجزیه زیستی نرمال- هگزادکان بوسیله باکتریهای سودوموناس (چکیده)
212 - اثرات اصلاح کننده های مختلف آلی بر بیوماس میکروبی و فعالیت آنزیم اوره آز خاک تحت کشت گیاه دارویی ریحان (چکیده)
213 - رفتار کشاورزان در استفاده از کودهای حیوانی در سطح مزرعه: الگویی برای کشاورزی پایدار (مطالعه موردی) (چکیده)
214 - کاربرد آنالیز مولفه های اصلی در جهت شناسایی آنومالیهای ژئوشیمیایی و نواحی دگرسان در ناحیه هلاک آباد، سبزوار (چکیده)
215 - ژئوشیمی گلسنگ ها و ماسه سنگ های ناحیه شرق چابهار (چکیده)
216 - بررسی آبشویی نیترات در نتیجه کاربرد کودهای شیمیایی و آلی و لجن فاضلاب (چکیده)
217 - تأثیر افزودن تراویده (پرمییت) فرآیند فراپالایش شیر بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی تافی (چکیده)
218 - بررسی اثر اسید اسکوربیک بر تعدادی از فاکتورهای بیوشیمیایی ماهی کپور (Cyprinus carpio) (چکیده)
219 - بررسی تاثیر عوامل اقتصادی- اجتماعی بر تفاوت بین خسارت ناشی از مبارزه بیولوژیک و مبارزه شیمیایی مطالعه موردی محصول انار استان خراسان رضوی (چکیده)
220 - شناسایی روغن هسته انار به شیوه دستگاهی (چکیده)
221 - نفوذ آب شور خزر به آبخوانهای آبرفتی ساحلی از بهشهر تا گلوگاه-استان مازندران (چکیده)
222 - اثر بی کربنات سدیم خوراکی بر شاخص های بیو شیمیایی خونی، VBG و عملکردی بسکتبالیست های نخبه جوان (چکیده)
223 - بررسی تأثیر فاکتور های فیزیکو شیمیایی آب به ویژه غلظت فلزات سنگین بر تراکم جلبک های سه چشمه منطقه سنگ نقره (فریمان) در زمستان (چکیده)
224 - بررسی بیوشیمیایی و سینتیکی آنزیم آمیلاز اسیدوفیل از فلور باکتری یایی چشمه دیگ رستم (چکیده)
225 - مدل سازی توزیع دارو و تخمین زمان بهینه تابش لیزر در درمان سرطان به روش فتودینامیک (چکیده)
226 - مدل سازی برهمکنش دارو و لیزر در درمان فوتودینامیک (PDT) جهت پیش بینی بهینه زمان تابش لیزر (چکیده)
227 - تاثیر انواع کود های شیمیایی و آلی بر فاکتور های رشدی بنه و عملکرد زعفران (چکیده)
228 - مقادیر طبیعی برخی پارامترهای بیوشیمیایی در مایع صفاقی بز (چکیده)
229 - فعّالیتهای کشاورزی و تأ ثیر آنها در آلوده نمودن آبهای سطحی و زیرزمینی (چکیده)
230 - کانی سازی و ژئوشیمی در منطقه معدنی بزوشک، جنوب غربی مشهد (چکیده)
231 - مطالعه ژئوشیمی و پترولوژی سنگهای حدواسط تا بازیک شرق معدن تکنار (شمالغرب بردسکن) (چکیده)
232 - تحلیل مولفه های اصلی ناهنجاریهای ژئوشیمیایی رسوبات رودخانه ای در ناحیه هلاک آباد (سبزوار) (چکیده)
233 - بررسی ژئوشیمیایی- زیست محیطی عناصر آرسنیک و آنتیموان در نمونه های آب و خاک محدوده معدن طلای ارغش، جنوب غربی نیشابور (چکیده)
234 - کانی سازی و اکتشافات ژئوشیمیایی در شمال غربی انابد، استان خراسان رضوی (چکیده)
235 - کانی سازی و اکتشافات ژئوشیمیایی (رسوبات رودخانه ای و خرده سنگی) در محدوده اکتشافی تونل غاردوم، معدن فیروزه نیشابور (چکیده)
236 - کانی سازی و ژئوشیمی (رسوبات رودخانه ای و خرده سنگی) معدن فیروزه نیشابور (محدوده اکتشافی تونل زاک) (چکیده)
237 - ارزیابی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آب لیموی بسته بندی شده در ظروف PET (چکیده)
238 - بینی الکترونیکی وسیله ای برای تشخیص تقلبی بودن مواد غذایی (چکیده)
239 - بررسی کیفیت میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پنیر محلی کردی تولید شده با دو نوع رنت در طی دوره رسیدگی (چکیده)
240 - تأثیر تیمارهای حرارتی و شیمیایی بر رفع خواب و جوانه زنی بذر گیاه سوخوار سورنجان تحت شرایط کشت درون شیشه ای (چکیده)
241 - مطالعات زمین شناسی، آلتراسیون، کانی سازی و ژئوشیمی در منطقه شرق ارغش (جنوب غرب نیشابور) با نگرشی بر اکتشاف مس پورفیری (چکیده)
242 - ارزیابی برخی از خصوصیات فیزیکی و شیمیایی شش رقم میوه انار ایران در مرحله رسیدن (چکیده)
243 - بررسی ترکیب شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب هسته خرما (چکیده)
244 - غیر پویا سازی سرب و روی در ضایعات معدن به وسیله زئولیت و سوپر فسفات تریپل و تأثیر آن بر رشد گندم (چکیده)
245 - تأثیر الگوی تدریس پیش‌سازمان‌دهنده بر یادگیری درس شیمی عمومی (چکیده)
246 - اثرات برخی پایدارکننده‌ها بر خصوصیات فیزیکی شیمیایی و حسی ماست منجمد (چکیده)
247 - بررسی علل خوردگی در Filling Tank نیروگاه ها و ارائه راهکارهای رفع مشکل (چکیده)
248 - فعّالیتهای کشاورزی و تأ ثیر آنها در آلوده نمودن آبهای سطحی و زیرزمینی (چکیده)
249 - مدیریت پسماندهای گازی در شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی با اجرای پروژه کنترل CO2 (چکیده)
250 - اثر تنش رطوبتی و محلول پاشی یدید پتاسیم بر خصوصیات زراعی و عملکرد دانه ژنوتیپ های گندم نان (چکیده)
251 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانتی برخی کولتیوارهای انار ایران (چکیده)
252 - مطالعات دیاژنتیکی و ژئوشیمیایی رخساره های سیلیسی آواری منتسب به اردوویسین کوه راهدار، غرب طبس (چکیده)
253 - تاثیر ورمی کمپوست در بهبود تحمل به شوری گیاهچه های لوبیا رقم قرمز درخشان (Phasoolus vulgaris L) (چکیده)
254 - مقایسه ترکیب شیمیایی سیب زرد لبنانی و عباسی در مشهد (چکیده)
255 - انطباق هاله های ژئوشیمیایی اولaیه و ثانویه با شواهد کانه زایی مس- طلا در منطقه رحیمی، جنوب کجه، فردوس (چکیده)
256 - کوله سیتئسنتز با هدایت اولتراسونوگرافی و مقایسه برخی پارامترهای بیوشیمیایی صفرا با سرم خون در گاو (چکیده)
257 - کانی شناسی-ژئوشیمی و کاربرد صنعتی ذخایر کرومیت چاه یابو و چشمه پلنگ، زون افیولیتی سبزوار (چکیده)
258 - زمین شناسی، دگرسانی، کانی سازی و مطالعات ژئوشیمیایی در منطقه کلاته تیمور، شمال‌شرق ایران (چکیده)
259 - بررسی اثرناخالصی 2MnO بر دمای گذارترکیب δ-7O3Cu2YBa (چکیده)
260 - تولید درجای نانو کامپوزیت Cu-Cr)-Al2O3) به روش مکانوشیمیایی (چکیده)
261 - یررسی مکانیزم و نقش ترکیب شیمیایی بر بازده ممانعت کننده های خوردگی CO2 فولاد ساده کربنی (چکیده)
262 - تولید درجای نانو کامپوزیت Cu-Cr)-Al2O3) به روش مکانوشیمیایی (چکیده)
263 - بررسی امکان کنترل بیولوژیکی علف‌هرز پیچک صحرایی (Convolvulus arvensis) توسط قارچ های آنتاگونیست گیاهی (چکیده)
264 - کانی سازی و اکتشاف ژئوشیمیایی سنگی و رسوبات رودخانه ای در جنوب غربی کریز،کاشمر (چکیده)
265 - تاثیر فراوری فیزیکی بر تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و الیاف تفاله چغندر قند با استفاده از روش درون کیسه ای (چکیده)
266 - تاثیر کود بیولوژیک و مقادیر مختلف کود های شیمیایی بر عملکرد گندم (چکیده)
267 - کانی شناسی و ژئوشیمی تپه های ماسه ای ساحلی میانکاله در جنوبشرقی دریای خزر (چکیده)
268 - اکتشافات ژئوشیمیایی (رسوبات رودخانه و سنگ) در محدوده اکتشافی دهن قلعه، شمال غربی بردسکن (چکیده)
269 - پتروگرافی و ژئوشیمی سنگ های الترامافیک کمپلکس افیولیتی شمال تربت حیدریه (چکیده)
270 - ژئوشیمی عناصر اصلی ماسه سنگهای سازند سردر، در ناحیه طبس: با نگرشی بر منشأ و موقعیت تکتونیکی (چکیده)
271 - بررسی اثرات ضددیابتب عصاره آبی الکلی گیاه چرخه در رتهای نر نژاد ویستار مبتلا به دیابت نوع 1 و 2 (چکیده)
272 - تجزیه شیمیایی و کاربردهای بالقوه هسته خرما در مواد غذایی (چکیده)
273 - اثر افزودنی های مختلف بر مولفه های شیمیای و تخمیری سیلاژ فراورده های فرعی پسته (چکیده)
274 - ارزیابی اررش غذایی و قابلیت هضم پنج گونه از علوفه های مرتعی منطقه خزاسان رضوی با استفاده از آزمون تولید گاز (چکیده)
275 - اندازه گیری ترکیب شیمیایی و پارامترهای بیوشیمیایی سیلاژ کاه کلزا عمل آوری شده با افزودنیهای مختلف (چکیده)
276 - پتروگرافی و ژئوشیمی سنگ های نفوذی مافیک افیولیت ملانژ شمال تربت حیدریه (چکیده)
277 - رخساره های سنگی وتفسیر موقعیت تکتونیکی ناحیه منشا رسوبات سیلیسی آواری میوسن با استفاده ازداده های پتروگرافی و ژئوشیمی دربرش برف ریز شمال نیشابور (چکیده)
278 - کانی سازی و اکتشافات ژئوشیمیایی در کمربند ولکانیکی- پلوتونیکی هلاک آباد (جنوب سبزوار) با نگرشی بر اکتشاف مس پورفیری (چکیده)
279 - مطالعات پتروگرافی، آلتراسیون و ژئوشیمی رسوبات رودخانه ای در محدوده اکتشافی دهن قلعه، شمال غربی بردسکن (چکیده)
280 - کانیسازی و اکتشافات ژئوشیمیایی سنگی و رسوبات رودخانهای در غرب معدن کائولن دربند (جنوب غربی سبزوار) (چکیده)
281 - ژئوشیمی ایزوتوپی و پتروژنز تودههای نفوذی کالکآلکالن غنی از پتاسیم و با تفریق شدید عناصر نادر خاکی در بلوک لوت، شرق ایران (چکیده)
282 - مطالعات زمین شناسی، دگرسانی و ژئوشیمی در ارتباط با کانیزایی آنتیموان در منطقه ارغش حسن آباد، شمال شرق ایران (چکیده)
283 - آماده سازی داربست الاستیک طبیعی سه بعدی (Matrix-3D) ازدیواره آئورت گاو به منظور مطالعه رفتار سلول های بنیادی مزانشیمی در شرایط in Vitro (چکیده)
284 - تعیین پارامترهای رسیدگی هلو با استفاده از امواج فراصوت (چکیده)
285 - تهیه و بررسی هدایت الکتریکی نانوسیال مگنتیت (چکیده)
286 - سنتز و مطالعه خواص ساختاری واپتیکی نانوبلورکهای کادمیوم سولفاید (چکیده)
287 - بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی مارمالاد پوست سبز پسته (چکیده)
288 - اندازه گیری ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم آزمایشگاهی محصولات فرعی ارقام مختلف پسته (چکیده)
289 - ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای پیت خام و عمل آوری شده با بخار تحت فشار (چکیده)
290 - ترکیب شیمیایی و مقدار ناپدید شدن شکمبه ای اجزای مختلف محصولات فرعی پسته (چکیده)
291 - تعیین منشاء شورابه های میدان نفتی مارون به کمک ایزوتوپهای پایدار و ترکیب شیمیایی (چکیده)
292 - ارزیابی هیستوپتاتولوژی اثرات پیوند سلول های بنیادی مزانشیمی خودی در التیام تاندونیت تجربی تاندون خم کننده ی سطحی بندهای انگشت در اسب (چکیده)
293 - مطالعه مقایسه ای خصوصیات بافتی و هیستوشیمیایی مری در جوجه شتر مرغ (چکیده)
294 - شیمی در هواپیما (بخش دوم) (چکیده)
295 - مشخصات فیزیکوشیمیایی روغن ارقام رایج کانولا در ایران (چکیده)
296 - تاثیرات استفاده از برخی مواد شیمیایی در محلولهای نگهداری بر وضعیت ماندگاری گلهای بریده (چکیده)
297 - بررسی تغییرات کیفیت شیمیایی فاضلاب ‌خام و پساب شهری در اثر عبور از ستون‌های‌ خاک (چکیده)
298 - شیمی در هواپیما (چکیده)
299 - بررسی سنگ شناسی - ژئوشیمی و مغناطیس سنجی سنگهای منطقه شیخ آباد واقع در جنوب غرب بیرجند (چکیده)
300 - بررسی کیفیت پساب کارخانه پتروشیمی بجنورد و اثرات آن بر صفات کیفی و کمی گندم (چکیده)
301 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن بذر کنگر (Gundelia tournefortii L) (چکیده)
302 - اثر فرآوری شیمیایی دانه جو با اوره هیدروکسید سدیم یا فرمالدئید بر عملکرد تولیدی و فرا سنجه های خونی گاوهای هلشتاین شیرده (چکیده)
303 - ویژگیهای شیمیایی و ساختار اسید چرب روغن دانه کدو تخم کاغذی (کوکوربیتا پپو زیرگونه پپو رقم استیریاکا) (چکیده)
304 - احیاء مکانوشیمیایی اکسیدهای مس و روی در حضور کربن و آلومینیوم و بررسی امکان افزایش حد حلالیت روی در شبکه مس (چکیده)
305 - تاثیر افزودن کنسانتره پروتئین آب پنیر ( WPC )و صمغ های گوار و زانتان بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک روغنی (چکیده)
306 - بررسی اثر عصاره گل راعی (Hypericum perforatum L.)بر تشنجات کیندلینگ شیمیایی (چکیده)
307 - تولید درجای کامپوزیت نانو ساختار Cu-Al2O3 به روش مکانوشیمیایی (چکیده)
308 - مطالعه سیمای بیوشیمیائی سرم خون گاوان با علائم تب سه روزه...... (چکیده)
309 - بررسی سیر تکوین توتیای دریایی (Echinometra mathaei) سمیت فلز سنگین مس موجود در آبهای خلیج فارس (منطقه بندر عباس) بر اساس تکنیک های سیتو شیمیایی (چکیده)
310 - بررسی و تحلیل عوامل موثر بر رضایت بیماران از کیفیت خدمات بیمارستانی (چکیده)
311 - فرمولاسیون ماست میوه‌ای تهیه شده از شیر تغلیظ شده و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگهداری (چکیده)
312 - اکتشافات ژئوشیمیایی سنگی و رسوبات رودخانه ای و کانی سازی در جنوب غرب ارغش نیشابور (چکیده)
313 - کانی سازی و اکتشافات ژئوشیمیایی در سنگهای آتشفشانی-پلوتونیکی شرق ارغش نیشابور (چکیده)
314 - اکتشافات ژئوشیمیایى (رسوبات رودخانه و سنگ) در شمال کلاته آهنى (گناباد) (چکیده)
315 - مقایسه درصد و اجزای اسانس بومادران شیرازیAchillea eriophora DC در شرایط رویشگاهی و زراعی (چکیده)
316 - معرفی رقم جدیدی از پسته اهلی - پسته دانشمندی- و مقایسه خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و بیوشیمیایی ان بابرخی از ارقام غالب در استان خراسان (چکیده)
317 - تاثیر زئولیت و سوپر فسفات ترپل بر استفاده از ضایعات آلوده به فلزات سنگین در کشت گندم (چکیده)
318 - تهیه نانولوله های کربنی با استفاده از کاتالیست Fe/Co بر پایه CacO3 به روش CVD (چکیده)
319 - مروری بر کاربردهای فناوری نانو در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی (چکیده)
320 - شبیه سازی موتور اشتعال جرقه ای با سوخت هیدروژن و بررسی تاثیر پارامترهای مختلف بر کارایی موتور (چکیده)
321 - پیش بینی پدیده کوبش در یک موتور اشتعال جرقه ای با سوخت هیدروژن (چکیده)
322 - نقش پپتید های فعال بیولوژیک حاصل از شیر در تهیه موادغذایی فانکشنال (سلامتی بخش) (چکیده)
323 - بررسی اثر شیر سویا بر ویژگی های میکروبی، فیزیکو شیمیایی و ارگانولپتیکی ماست پروبایوتیک (چکیده)
324 - بررسی اثر افزایش ماده جامد شیر بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی ماست پروبایوتیک (چکیده)
325 - بهینه‌سازی فرمولاسیون ماست معمولی میوه‌ای و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگهداری (چکیده)
326 - اثر واریته‌و‌زمان‌نگهداری‌روی‌ویژگیهای‌شیمیایی‌رب‌گوجه‌‌فرنگی حاصل از چهار واریته (چکیده)
327 - بررسی فیتو شیمی و اثرات ضد باکتریایی گیاه Ribes khorasanicum Saghafi & Assadi (چکیده)
328 - مطالعه بافت شناسی و هیستوشیمی غدد بزاقی فرعی در شتر یک کوهانه (چکیده)
329 - شبیه سازی رآکتور شیمیایی همدمای بدون همزن و کنترل دمای آن با استفاده از لوله حرارتی (چکیده)
330 - تعیین مرز سنومانین- تورونین بر اساس مطالعات فسیل شناسی و مقایسه آن با داده های ژئوشیمیایی در مناطق شرق کپه داغ (چکیده)
331 - اکتشافات ژئوشیمیائی رسوبات رودخانه ای و خرده سنگی جهت شناسائی کانی سازی طلای اپی ترمال و ماسیو سولفاید نوع تکنار، بردسکن (چکیده)
332 - اکتشافات ژئوشیمیائی و شناسائی کانی سازی Iron Oxides Cu - Au در منطقه پلورزه - تربت جام (چکیده)
333 - کاربرد تکنیک های بافت شناسی وهیستوشیمی... (چکیده)
334 - تمایز سلولهای بنیادی مزانشیمی به سلولهای مولد انسولین (چکیده)
335 - تعیین اثر اوره و ملاس بر ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم آزمایشگاهی ماده خشک سیلاژ علوفه کانولا (چکیده)
336 - پتروگرافی، دگرسانی و ژئوشیمی بخش غربی معدن هلاک آباد (جنوب سبزوار) (چکیده)
337 - بررسی ژئوشیمیایی نمک بخش دو سازند گچساران در چاه شماره یک میدان نفتی آب تیمور (چکیده)
338 - نقش هوازدگی نمکی در ایجاد تافونی در سازند شمشک واقع در بخش شمالی بینالود و مقایسه آن با هوازدگی شیمیایی در گرانیتهای جنوب مشهد (چکیده)
339 - مطالعه رفتاری اثرات پیوند سلولهای بنیادی مزانشیمی مغز استخوان، بر بهبود اختلالات حرکتی در مدل حیوانی بیماری هانتینگتون (چکیده)
340 - مطالعه مقایسه ای ساختار بافتی و هیستوشیمی مری در چوچه شتر مرغ (چکیده)
341 - بهره گیری از عصاره های گیاهی و مواد جایگزین برای مدیریت آفات گوجه فرنگی در نظام های تولید اکولوژیک (چکیده)
342 - اثر واریته و زمان برداشت روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی (چکیده)
343 - بهینه‌سازی فرمولاسیون ماست میوه‌ای و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگهداری (چکیده)
344 - بهینه سازی فرمولاسیون ماست غلیظ شده میوه ای و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگهداری (چکیده)
345 - مطالعه برخی از فاکتورهای بیوشیمیایی خون بدنبال ایجاد کاهش کلسیم بطور تجربی در گوسفند (چکیده)
346 - تهیه و ساخت کربن های فعال با کاربری حذف آلاینده های آلی فرار (چکیده)
347 - ساخت جاذب های کربنی از هسته خرما با استفاده از عامل های شیمیایی اسید فسفریک و کلرید روی (چکیده)
348 - بررسی پتانسیل تمایز لستخوانی، غضروفی و چربی سلول های بنیادی مزانشیمی جدا شده از مغز استخوان سگ (چکیده)
349 - کانی شناسی و مطالعات زمین شناسی و ژئوشیمیایی اندیس کانی سازی بزوشک – شمال شرق نیشابور (چکیده)
350 - بررسی ژئوشیمیایی و کانی شناسی سنگ آهن توده شمالی و باغک در معدن سنگان (چکیده)
351 - بررسی خصوصیات فیزیکی ، شیمیایی و بیولوژیکی آب مصرفی کارخانجات نیشکر (چکیده)
352 - بررسی ساختار شیمیایی روغن دو واریته رایج بنه(Pistacia Atlantica) در ایران (چکیده)
353 - تاثیر خاک ونخاله های ساختمانی حاوی کودهای آلی و شیمیایی بر عملکرد ودرصد موسیلاژوترکیبات شیمیایی دانه گیاه دارویی اسفرزه (چکیده)
354 - بررسی و مقایسه ساختار شیمیایی روغن دو رقم رایج کانولا (اوکاپی، طلایه یا کبری) در ایران (چکیده)
355 - بررسی ساختار شیمیایی روغن بادام وحشی (Amygdalus scoparia) در ایران (چکیده)
356 - روشی نوین برای رسوب سختی سطحی آلیاژ های آلومینیوم (چکیده)
357 - ایجاد پوشش کاربید تنگستن روی سطوح آلومینیومی به روش مکانو شیمیایی (چکیده)
358 - سنتز مکانوشیمیایی کامپوزیت نانوساختار برنج – آلومینا از طریق احیاء همزمان اکسیدهای مس و روی بوسیله آلومینیوم و کربن (چکیده)
359 - تولید در جای کامپوزیت نانوساختار Cu-Al2O3 به روش مکانوشیمیایی (چکیده)
360 - بررسی هوازدگی سنگ ساختمانی در کلان شهر مشهد (چکیده)
361 - بررسی های ژئوشیمیائی و کانی شناسی سنگ آهن توده C شمالی و باغک در معدن سنگان (چکیده)
362 - تاثیر بیمه بر مصرف نهاده های شیمیایی در تولید پنبه استان خراسان (چکیده)
363 - مدل سازی و تحلیل ارتعاشات غیر خطی چرخ هواپیما (چکیده)
364 - بررسی واکنشهای قهوه ای شدن و منحنی های خشک شدن برشهای سیب زمینی و میزان ترکیبات شیمیایی پودرهای سیب زمینی تولید شده توسط توانهای مختلف مایکروویو (چکیده)
365 - تاثیر تاریخ کاشت و تراکم های مختلف لوبیا بر رشد علف های هرز (چکیده)
366 - تعیین اثر اوره و ملاس بر ترکیب شیمیائی و قابلیت هضم آزمایشگاهی ماده خشک سیلاژ علوفه کانولا (چکیده)
367 - مطالعه بافت شناسی و هیستوشیمیایی غده اشکی فوقانی پلک سوم در شتر یک کوهانه (چکیده)
368 - تأثیر آبیاری با فاضلاب خام و پساب شهری بر برخی خصوصیات شیمیایی خاک در اعماق مختلف در دو شرایط غرقاب پیوسته و متناوب (چکیده)
369 - اثر بخار آب تحت فشار بر ترکیب شیمیایی، تجزیه پذیری شکمبه ای پیت نیشکر و عملکرد پیت عمل آوری شده با بخار آب تحت فشار در تغذیه بزهای شیرده سانن (چکیده)
370 - ساخت غربال مولکولی کربنی توسط فرآیند دو مرحله ای انسداد روزنه های کربن فعال (چکیده)
371 - تأثیر یون +Ca2و نوع محلول قندی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی طلبی آب گیری شده به روش اسمز (چکیده)
372 - تأثیر یون +Ca2و نوع محلول قندی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی طلبی آب گیری شده به روش اسمز (چکیده)
373 - مطالعه هیستوشیمیایی روند هیستوژنز بافت غضروفی در رت (چکیده)
374 - تأثیر کودهای آلی (کمپوست زباله شهری، کود گاوی) و شیمیایی بر برخی خصوصیات فیزیکی خاک (چکیده)
375 - بررسی تأثیر متغیرهای خشک کردن بر خصوصیات کیفی پسته رقم اوحدی (چکیده)
376 - بررسی تأثیر دماهای مختلف نگهداری بر خصوصیات شیمیایی ارقام خرما (چکیده)
377 - ارزیابی تغییرهای فیزیکو شیمیایی و میکروبی رب گوجه فرنگی فله در طی نگهداری در سردخانه (چکیده)
378 - اثر واریته و زمان نگه داری روی ویژگی های شیمیایی رب گوجه فرنگی حاصل از چهار واریته (چکیده)
379 - اثر زمان و غلظت محلولهای ساکارز در فرآیند اسمز طالبی (چکیده)
380 - تعیین ترکیبات مواد مغذی و کیفیت پروتئین پودر گوشت و استخوان در تغذیه جوجه‌‌های گوشتی (چکیده)
381 - بررسی خصوصیات شیمیایی برگ و طوقه چغندرقند سیلو شده و ارزش غذایی آن در گوسفند (چکیده)
382 - بررسی ویژگیهای کیفی واریته های گوجه فرنگی (چکیده)
383 - بررسی اثر واریته و زمان برداشت روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی (چکیده)
384 - مطالعه تغییرات تعدادی از پارامترهای بیوشیمیایی سرم خون و همبستگی آنها با چربی تام کبد در گاوهای شیری (چکیده)
385 - ساخت کربن فعال با استفاد از فعال سازی شیمیایی پوست گردو (چکیده)
386 - زمین شناسی ژئوشیمی و مطالعات اکتشافی مس- سرب -و روی در جنوب کانسار تکنار بردسکن کاشمر (چکیده)
387 - مقایسه میزان تراکم استخوان (BMD)، قدرت عضلات و برخی فاکتورهای هورمونی و بیوشیمیایی دختران ورزشکار (والیبال و تکواندو) و غیر ورزشکار (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر