نمایش نتایج جستجو برای
عنوان: کیفیت
موارد یافت شده: 362
1 - بررسی اثر صمغ¬های زانتان و قدومه شهری بر کیفیت و ماندگاری کیک شیفون (چکیده)2 - بررسی نقش کیفیت نهادی بر توسعه مالی در کشورهای منتخب عضو سازمان کنفرانس اسلامی (چکیده)
3 - فروگذارده ماندن فرا-ارزشیابی برنامههای بهبود کیفیت برنامه درسی دانشگاهی مبتنی بر استانداردهای ارزشیابی (چکیده)
4 - ارائه یک فرآیند جدید برای افزایش کیفیت طراحی نرمافزار (چکیده)
5 - مدیریت کیفیت منابع آب زیرزمینی شهرستان آق قلا (چکیده)
6 - حاکمیت شرکتی وکیفیت اطلاعات حسابداری (چکیده)
7 - تأثیر رقابت بازار محصول بر روی معیارهای مختلف کیفیت سود مبتنی بر اصول حسابداری (چکیده)
8 - رقابت بازار محصول و معیارهای مختلف کیفیت سود مبتنی بر اصول فعالیت بازار (چکیده)
9 - تاثیرکیفیت خدمات بر رضایت و وفاداری مشتریان شرکت شاداب خراسان در (چکیده)
10 - تحلیل کیفیت زندگی و فضا در بلوار خیام مشهد (چکیده)
11 - بررسی پتانسیل مشارکت لیتولوژی حوضه آبریز سد منجیل و عناصر ژئوژنیک بر کیفیت آب رودخانه سفیدرود (استان گیلان) (چکیده)
12 - بررسی وضعیت کیفیت خدمات و تعیین میزان رضایتمندی مشترکین شرکت توزیع برق استان خراسان رضوی (چکیده)
13 - اثر رژیم غذایی و فعالیت ورزشی بر بهبود کیفیت زندگی بیماران مبتلا به استئاتوهپاتیت غیرالکلی (چکیده)
14 - تحلیل تأثیر کیفیت محیطی بر سرمایۀ اجتماعی نمونۀ موردی: پیاده راه قره خان شهر مشهد (چکیده)
15 - دیاژنز و توالی پاراژنتیکی ماسه سنگ های سازند مزدوران در شرقی ترین بخش حوضه رسوبی کپه داغ: کاربردی جهت ارزیابی کیفیت مخزنی (چکیده)
16 - بررسی گسترش رسوبی ماسه سنگ های زون های پایینی میدان نفتی مارون و ارتباط آن ها با کیفیت مخزنی (چکیده)
17 - بررسی اثرات گردشگری بر کیفیت زندگی جامعه میزبان نمونه مطالعاتی: شهر بندرترکمن (چکیده)
18 - بررسی اثر برخی عوامل جمعیتی بر کیفیت انتخاب ژنومیک گاوهای هلشتاین ایران (چکیده)
19 - بررسی نقش واسط تفاهم بر رابطه بین کیفیت خدمات و اعتماد مسافران فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد (چکیده)
20 - بررسی تأثیر شوری و سدیم آب بر منحنی مشخصه رطوبتی خاک و شاخص کیفیت فیزیکی خاک (چکیده)
21 - ارزیابی کیفیت دوام پوشش بتنی کانال های آبیاری در محیط سردسیر(مطالعه موردی در استان همدان) (چکیده)
22 - فرآیندهای دیاژنزی و تاثیر آن ها بر کیفیت مخزنی سازند ایلام )خصوصاً زون 2( در میدان نفتی آب تیمور (چکیده)
23 - شناسایی و بررسی مهمترین عوامل دیاژنتیکی موثر بر کیفیت مخزنی زون 1 سازند آسماری، میدان نفتی رامین (چکیده)
24 - تعیین واحدهای جریانی و بررسی کیفیت مخزنی آنها در مخزن بنگستان، میدان نفتی کوپال (چکیده)
25 - کارکردهای روانشناختی خانواده و همبودی ان با کیفیت زندگی و خودکارامدی نوجوانان (چکیده)
26 - بررسی رابطه بین تیپ شخصیتی A و کیفیت زندگی در دانشجویان خوابگاهی دانشگاه فردوسی مشهد (چکیده)
27 - تاثیرکیفیت خدمات و شرایط عاطفی کارکنان براعتماد مشتریان شعب بانک ملت درشهر مشهد (چکیده)
28 - گردشگری مذهبی وبررسی نحوه ی ارتقای کیفیت اقامتگاههای ارزان قیمت مشهد (چکیده)
29 - بررسی کیفیت دلبستگی و هوش هیجانی در دانشجویان بالینی و عادی دانشگاه فردوسی مشهد (چکیده)
30 - کیفیت زندگی کاری خانه داران زن در مراکز اقامتی؛ یک مطالعه کیفی در شهر مشهد (چکیده)
31 - تعیین الگوی کشت دشت کاشمر بر اساس حفظ و نگهداری کیفیت منابع آب زیرزمینی (چکیده)
32 - ارزیابی کیفیت توده های سنگی مسیر تونل انحراف آب سد حاجیلرچای (چکیده)
33 - تحلیل کیفیت پیاده روهای شهری با تأکید بر مولفه های سلامت: مطالعه موردی خیابان هفده شهریور مشهد (چکیده)
34 - اثرات آنتی¬اکسیدانی α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره¬های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران جوجه¬های گوشتی (چکیده)
35 - ارائه مدلی به منظور بررسی تاثیر تبلیغات بر وفاداری مشتریان به برند بانک ها با در نظر گرفتن نقش میانجی تصویر برند و کیفیت ادراک شده برند (چکیده)
36 - بررسی کیفیت زندگی در خانه های سالمندان (چکیده)
37 - ارزیابی تاثیر مواد آلی بر توابع نمره دهی کیفیت خاک (چکیده)
38 - تأثیر کیفیت آب در مخزن سمپاش بر کارایی علف کش های گلیفوسیت و نیکوسولفورون (چکیده)
39 - اثر رژیم های مختلف آبیاری و سطوح نیتروژن بر تولید میوه، کیفیت روغن، کارایی مصرف آب و کارایی زراعی نیتروژن در کدوی تخمه کاغذی (Cucurbita pepo L.) (چکیده)
40 - تاثیر عصاره رزماری بر عملکرد تولیدی و کیفیت تخم مرغ مرغان تخمگذار (چکیده)
41 - ارزیابی کیفیت بذر گیاه دارویی همیشه بهار با کاربرد نهاده های آلی (چکیده)
42 - بررسی عوامل مؤثر بر ارتقاء کیفیت زندگی شهری در سکونتگاه غیررسمی پنج تن آل عبا (التیمور مشهد) (چکیده)
43 - تاثیر کیفیت خدمات و شرایط عاطفی کارکنان بر رضایت و وفاداری مشتریان بانک ملت (چکیده)
44 - بررسی نقش واسط تفاهم بر رابطه بین کیفیت خدمات و اعتماد (چکیده)
45 - تاثیر ارتباطات برند و کیفیت خدمات در ایجاد وفاداری برند به واسطه رضایت مشتری (چکیده)
46 - اندازهگیری کمّی کیفیت در مهندسی نرمافزار سرویسگرا: روشها، کاربردها و چالشها (چکیده)
47 - بررسی تأثیر شرایط محیط نگهداری (دما و رطوبت نسبی) و جنس لفاف بستهبندی در حفظ کیفیت و افزایش ماندگاری نان بدون گلوتن سورگوم (چکیده)
48 - استفاده از تکنیک های جدید بسته بندی در حفظ کیفیت و طراوت سالاد و سبزیجات تازه (چکیده)
49 - تاثیر ازن بر کیفیت میکروبی کاهو و کاهش اشرشیا کلی O157:H7 و سالمونلا (چکیده)
50 - بررسی کیفیت زندگی زنان در چارچوب خانواده (چکیده)
51 - توسعه پایدار و بهبود موازنه زمان - هزینه - کیفیت پروژههای عمران شهری با در نظر گرفتن عامل محیطزیست (چکیده)
52 - بررسی تأثیر کیفیت آموزش دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی در پرورش و توسعه قابلیت کارآفرینی سرمایه های انسانی جامعه (چکیده)
53 - اثر کیفیت حسابرسی بر بازده سهام شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران (چکیده)
54 - بررسی کیفیت ساختاری مقالات منتشر شده در مجلات علمی- پژوهشی علوم پزشکی ایران در سال های 1389-1391 بر اساس دستورالعمل کمیته بین المللی سردبیران مجلات پزشکی ( ICMJE) (چکیده)
55 - تأثیر برنامه تمرین هوازی بر علائم یائسگی و کیفیت زندگی زنان یائسه غیر ورزشکار (چکیده)
56 - تجزیه و تحلیل ژنتیکی صفات مربوط به کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی (چکیده)
57 - ارزیابی کیفیت شیمیایی چند خاک زیر کشت گندم- ذرت با استفاده از مدل های کیفیت خاک در بخشی از جنوب شرقی مشهد (چکیده)
58 - اهمیت اعتماد کردن به دانشگاه ها در ارزیابی و ارتقای کیفیت آنها (چکیده)
59 - بررسی تغییرات مکانی و زمانی کیفیت آب رودخانه ارتکند ناشی از پساب مزارع پرورش ماهی (چکیده)
60 - بررسی انواع دولومیتها و تأثیر فرآیند دولومیتی شدن بر کیفیت مخزنی سازند ایلام )خصوصاً زون 2( در میدان نفتی آبتیمور (چکیده)
61 - تاثیر نگرش خریدار بر ارزش برند به واسطه کیفیت رابطه خریدار فروشنده (چکیده)
62 - اثر رشد اقتصادی، تجارت و توسعه مالی بر کیفیت محیط زیست در ایران(بر اساس شاخص ترکیبی) (چکیده)
63 - ارزیابی پارامترهای کیفیت آب رودخانه اترک با استفاده از روش تجزیه عاملی (چکیده)
64 - اثر دو سطح از پروتئین قابل تجزیه در شکمبه (RDP) روی کیفیت اسپرم بز نر (چکیده)
65 - ارزیابی تاثیر کیفیت آب و محتوای نیتروژن خاک بر کارایی علف کش گلیفوسیت در کنترل علف هرز سلمه تره (Chenopodium album L.) (چکیده)
66 - بررسی تأثیر کودهای زیستی، آلی و شیمیایی بر روی کمیت و کیفیت اسانس گیاه رازیانه (Foeniculum vulgare Mill.) (چکیده)
67 - بررسی تاثیر کیفیت خدمات، ارزش درک شده و تصویر شرکت بر وفاداری مشتری درشعب بانک ملت شهر مشهد (چکیده)
68 - رابطه خودکارآمدی معلمان با کیفیت زندگی در مدرسه، انگیزه پیشرفت و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان (چکیده)
69 - ارزیابی کیفیت منابع آب در محدوده دشت لنجان اصفهان (چکیده)
70 - تاثیر اسانس برخی گیاهان دارویی و پوشش پلی اتیلنی بر عمر انبارمانی و کیفیت میوه انار (رقم شیشه کپ) (چکیده)
71 - بررسی کیفیت آب زیرزمینی دشت چمچمال از نظر مصرف کشاورزی،استان کرمانشاه (چکیده)
72 - دیاژنز و تاثیر آن بر کیفیت مخزنی سازند سروک (زون D) در میدان نفتی اهواز (چکیده)
73 - تاثیر تجربه ی مربیان بر کیفیت بازخورد افزوده در آموزش یک مهارت حرکتی (چکیده)
74 - تأثیر کیفیت تعهدات اختیاری بر ریسک سهام (چکیده)
75 - بررسی رابطه بین کیفیت حسابرسی و محافظه کاری شرطی و غیر شرطی در گزارش گری مالی شرکت (چکیده)
76 - تاثیر استانداردها و دستورالعملهای حسابداری و حسابرسی بر رضایت مشتریان و کیفیت گزارش حسابرسی (چکیده)
77 - شبیه سازی سه بعدی جریان داخلی در انژکتورهای چرخشی فشاری با ورودی های مارپیچ جهت مطالعه اثر هندسه انژکتور بر کیفیت پاشش (چکیده)
78 - بررسی اثر جهانی شدن بر شاخص کیفیت زندگی (چکیده)
79 - تاثیرات هیدرو ژئو شیمیایی منطقه افیولیتی شمال شرق تربت حیدریه بر کیفیت آب های زیرزمینی منطقه گرماب-آبدارو (چکیده)
80 - تاثیر اسانس دارچین برکیفیت خرمای پوشش یافته با ایزوله پروتئین خلر در طول دوره نگهداری (چکیده)
81 - ارزشیابی کیفیت محتوای الکترونیکی از منظر دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد (چکیده)
82 - ارزیابی کیفیت مراحل تولید محتوای الکترونیکی در برنامه درسی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال 1390 (چکیده)
83 - بررسی کیفیت آب های زیرزمینی آبخوان آبرفتی دشت بجنورد جهت مصارف شرب، کشاورزی و صنعت (چکیده)
84 - ارزیابی تغییرات مکانی کیفیت آب زیرزمینی دشت مشهد با استفاده از شاخص GQI (چکیده)
85 - بررسی هیدروژئوشیمی و کیفیت منابع آب منطقه تاریک دره، شمال تربت جام (چکیده)
86 - طراحی مدل کمینه سازی عدم اطمینان بر اساس معیارهای کیفیت داده های حسابداری: شواهدی از مقایسه رویکردهای سنتی و نوین (چکیده)
87 - بررسی تاثیـر استفاده از وسایل کمک آموزشی و تکنولوژی آموزش بر یادگیری و کیفیت تدریس (چکیده)
88 - تاثیر اشتغال مادران بر کیفیت زندگی فرزندان در شهر مشهد (چکیده)
89 - مدیریت کیفیت در مدارس شاهد و ایثارگر: بررسی عوامل بازدارنده و پیش برنده کیفیت خدمات آموزشی و معرفی مدل مطلوب (چکیده)
90 - استفاده از پوشش های خوراکی به منظور افزایش کیفیت و پایداری اکسایشی دانه های آجیلی (چکیده)
91 - شناساگرهای زمان-دما ابزار دقیق پایش کیفیت و سلامت غذا (چکیده)
92 - کاربرد بسته بندی هوشمند در حفظ ایمنی و کیفیت فراوردههای گوشتی در زنجیره توزیع و مصرف (چکیده)
93 - بازخورد دانشجویان ترجمه انگلیسی درباره رویکردهای مدرسان ترجمه در ارزیابی کیفیت ترجمه (چکیده)
94 - بررسی و تدوین شاخصهای ارزیابی کیفیت مقالههای علمی- پژوهشی در حوزه علوم انسانی مبتنی بر نظریه هنجارهای علم مرتون (چکیده)
95 - بررسی رابطه بین مولفه های کیفیت زندگی کاری از دیدگاه والتون و رضایت شغلی (چکیده)
96 - نقش کیفیت تدریس اساتید و مولفه های آن در توسعه تفکر انتقادی دانشجویان: فرصت ها و چالش های برنامه درسی در آموزش عالی (چکیده)
97 - بررسی تاثیر انگ بر کیفیت زندگی مبتلایان به اچ آی وی/ ایدز (یک مطالعه پدیدار شناسی) (چکیده)
98 - تراکم کار حسابرسی و کیفیت حسابرسی (چکیده)
99 - کاربرد پودر شیر سویا بر بهبود کمیت و کیفیت کیک بدون گلوتن سورگوم (چکیده)
100 - آزمون الگوی نقش مولفه های ادراکات کیفیت کلاسی در مولفه های ناسازگاری دانش آموزان دختر دبیرستانهای مشهد (چکیده)
101 - مقایسه انگیزش تحصیلی و کیفیت زندگی دانشآموزان پسر مشمول ارزشیابی توصیفی با ارزشیابی سنتی (چکیده)
102 - نقش تیپ شخصیتی D و هوش هیجانی با میانجی گری استرس ادراک شده و راهبردهای مقابله ای در کیفیت زندگی بیماران قلبی (چکیده)
103 - ارائه مدلی به منظور بررسی تاثیر کیفیت خدمات، ارزش درک شده و تصویر شرکت بر وفاداری مشتریان با در نظر گرفتن نقش میانجی رضایت و نقش تعدیل گر هزینه جابجایی (چکیده)
104 - تعیین شاخص کیفیت توده سنگ (RQD) بر اساس درزه ها در سنگهای اولترابازیک جنوب مشهد (چکیده)
105 - ارزیابی کیفیت منابع آب حوزه آبریز کهنه جغتای در استان خراسان رضوی (چکیده)
106 - ارزیابی تاثیر سازندهای زمین شناسی بر کیفیت منابع آب حوزه آبریز شورلق سرخس، در استان خراسان رضوی (چکیده)
107 - بررسی رابطه هوش هیجانی و سبک های مدیریت تعارض کارکنان و تاثیر آن بر کیفیت خدمات شهری (مطالعه موردی: شهرداری منطقه 4 مشهد) (چکیده)
108 - ارائه روشی جدید جهت محاسبه فلیکر ولتاژ به منظور بهبود کیفیت توان (چکیده)
109 - اثربخشی ورزش بر سلامت عمومی، کیفیت خواب و کیفیت زندگی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد (چکیده)
110 - ارزیابی و پهنهبندی کیفیت آب دریاچهی زریوار با استفاده از شاخصهای کیفی NSFWQI ، OWQI وCWQI (چکیده)
111 - ارزیابی کیفیت مخزنی در یکی از میادین نفتی خلیج فارس با استفاده از وارون سازی لرزه ای به روش sparse spike (چکیده)
112 - بررسی تاثیر ساختگاه سد زیرزمینی بر کیفیت آب زیرسطحی در سد زیرزمینی سنگانه کلات (چکیده)
113 - بررسی تاثیر غلظت های مختلف اسید سالیسیلیک و دماهای متفاوت بر ماندگاری، کیفیت پس از برداشت و فعالیت آنتیاکسیدانی میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.) رقم -لاسگردی- (چکیده)
114 - طراحی یک مدل زنجیره تامین پویا برای محصولات کشاورزی با توجه به کیفیت محصول (چکیده)
115 - بررسی میزان رضایتمندی از کیفیت خدمات سازمانهای متولی مدیریت محلی روستایی در شهرستان ایجرود (استان زنجان) (چکیده)
116 - تأثیر عملکرد مدیریت شهری بر ارتقا کیفیت زندگی شهروندان (مطالعه موردی: شهرجدید گلبهار) (چکیده)
117 - بررسی رابطه بین متغیرهای جمعیت شناختی با میزان اهمیت ابعاد کیفیت در خدمات بانکی (چکیده)
118 - نقش نیازهای اساسی خود تعیینگری، کیفیت اطلاعات و قابلیت کاربرد در علاقه به تداوم یادگیری الکترونیکی با میانجیگری انگیزش درونی و رضایت (چکیده)
119 - بررسی کمیت و کیفیت تولید کدو پوستکاغذی (Cucurbita pepo L.) تحتتأثیر کشت گیاهان پوششی زمستانه خلر (Lathyrus sativus) و شبدر ایرانی (Trifolium resopinatum)، تلقیح با ریزوباکتریهای تحریککنندهی رشد گیاه و کاربرد کودهای آلی (چکیده)
120 - کیفیت میکروبی و سطوح فراوانی باکتریهای روده ای در سطح سبزیجات خام پس از برداشت در شهر مشهد (چکیده)
121 - کاهش شکاف کیفیت خدمات در راستای افزایش ارزش ایجاد شده ی مشتریان به کمک مدل سروکوآل (مورد تحقیق : یک بیمارستان دولتی در مشهد (چکیده)
122 - اثر بخشی درمان شناختی رفتاری بر کیفیت زندگی مبتلایان به فرسودگی شغلی (چکیده)
123 - ارزیابی کیفیت یادگیری الکترونیکی در دانشگاههای ایران براساس جهت گیریهای برنامه درسی و تجربه مدرسان (چکیده)
124 - رابطه هوش هیجانی،کیفیت زندگی و ویژگیهای شخصیتی با سلامت روان در افراد با معلولیت (ناتوانی)جسمی حرکتی (چکیده)
125 - تاثیر کیفیت زندگی مالکان و ساکنان بافت های فرسوده بر تمایل آنان به مشارکت در بهسازی و نوسازی در شهر مشهد (چکیده)
126 - ارزیابی اثر روش های خشک کردن بر زمان خشک شدن، کمیت و کیفیت ماده مؤثره تعدادی از گونه های دارویی (چکیده)
127 - بررسی تأثیر مدیریت کیفیت جامع بر عملکرد سازمانهای کارآفرین (چکیده)
128 - شاخص کیفیت پساب، ابزاری کارآمد در ارزیابی کیفیت پساب تصفیه خانه های فاضلاب (چکیده)
129 - رابطه کیفیت دلبستگی با احساس انسجام روانی (چکیده)
130 - تأثیر کیفیت رابطه با مشتری بر کیفیت ادراک شده و وفاداری مشتریان مورد مطالعه: هتل های پنج ستاره کلان شهر مشهد (چکیده)
131 - تاثیر کاربرد محلول پاشی اسید سالیسیلیک قبل از برداشت بر روی ماندگاری، کیفیت پس از برداشت و فعالیت آنتی اکسیدانی زردآلو رقم نوری (چکیده)
132 - تاثیر مدیریت کیفیت فراگیر بر عملکرد سازمانی به واسطة بازارمحوری (چکیده)
133 - تحلیل رابطه بین ارزش درک شده، کیفیت درک شده، رضایت مشتری و قصد خرید مجدد در فروشگاه های زنجیره ای تهران (چکیده)
134 - بررسی ارتباط بین کیفیت خدمات و رضایت مندی شرکت کنندگان در ایستگاه های تندرستی پارک های شهر تهران (چکیده)
135 - تاثیر کیفیت اختلاط فازها بر خواص مواد مدرج تابعی (چکیده)
136 - تاثیر آلودگی میکروبی مواد اولیه بر کیفیت نوشیدنی سنتی ایرانی (دوغ) (چکیده)
137 - ارزیابی کمی پیامدهای تغییر کاربری زمین بر کیفیت خاک های جنوب مشهد (چکیده)
138 - تجزیه و تحلیل تفاوت های جنسیتی مرتبط با کیفیت حسابرسی (چکیده)
139 - اثر ضایعات سیب بر کیفیت و ماندگاری نان بربری (چکیده)
140 - پهنه بندی اراضی قابل توسعه آبیاری تحت فشار استان سمنان به کمک روشهای زمین آمار بر اساس کیفیت آب(مطالعه موردی:دشت مغان) (چکیده)
141 - ارتقاء کیفیت و ماندگاری نان ترکیبی با ارزیابی زمان تخمیر (چکیده)
142 - تاثیر جوانه هسته خرما بر خواص رئولوژیکی خمیر، کیفیت و ماندگاری نان بربری (چکیده)
143 - کاربرد ازن در CIP و تاثیر آن بر کیفیت شیر خام و پنیر تولید شده (چکیده)
144 - بررسی کیفیت جوشهای قوسی به کمک بازدهی ترمودینامیکی (چکیده)
145 - بررسی نقش کیفیت حکمرانی بر تقاضای صادرات محصولات صنعتی در کشورهای منتخب منا (چکیده)
146 - تعمیم هایی از Cpm و حجم نمونه ی تقریبی آن در کنترل کیفیت (چکیده)
147 - بررسی معیار های شکست و کیفیت توده سنگ ساختگاه سد چهچهه با استفاده از نرم افزار Roclab (چکیده)
148 - بررسی تاثیر یک دوره تمرینات منظم ورزشی در آب بر کیفیت زندگی مردان سالمند (چکیده)
149 - قابل اتکا بودن اطلاعات صورتهای مالی بر کیفیت سود در بورس اوراق بهادار تهران (چکیده)
150 - بررسی امکان استفاده از ترکیبات آنتی اکسیدانی فرآورده های گیاهی با هدف بهبود کیفیت محصولات شیلاتی (چکیده)
151 - کاربرد پرتودهی در بهبود کیفیت فرآورده های شیلاتی (چکیده)
152 - بررسی امکان استفاده بهینه از گاز ازن در بهبود کیفیت فرآورده های شیلاتی (چکیده)
153 - ارزیابی کیفیت ترجمه (چکیده)
154 - پهنه بندی کیفیت منابع آب غرب کوهسرخ (شمال کاشمر) با استفاده از شاخص کیفی GQI در محیط GIS (چکیده)
155 - شناسایی عوامل بحرانی موفقیت و شکست پروژه های استقرار سیستم مدیریت کیفیت در خدمات (چکیده)
156 - بررسی تحلیلی تأثیر توانایی پیشبینی اجزاء تعهدی و جریان های نقدی بر کیفیت سود پیش بینی شده (چکیده)
157 - ارزیابی کیفیت آبهای زیرزمینی آبخوان درگز از نظر شرب با استفاده از نمودار شولر و شاخصGQI (چکیده)
158 - بررسی میکروبی و عوامل موثر در افزایش کیفیت غذاهای دریایی (چکیده)
159 - بررسی روش های بسته بندی برکیفیت وبازار پسندی سوریمی (چکیده)
160 - عوامل بحرانی موفقیت و شکست پروژه های استقرار سیستم مدیریت کیفیت (ISO 9000) در بخش خدمات (چکیده)
161 - بررسی اثر مالچ و دور آبیاری بر عملکرد و کیفیت میوه دو رقم خربزه استان خراسان رضوی (چکیده)
162 - سنتز نانوذرات سیلیکات1 و بررسی تاثیر تعداد مرحله های جوانه نشانی روی پایه های جوانه نشانی شده برای ساخت غشای زئولیتی با کیفیت بالا (چکیده)
163 - بررسی کمی نقش کیفیت در افزایش قابلیت اطمینان و کاهش نرخ خرابی یک نوع کامپیوتر نظامی الکترونیکی (چکیده)
164 - کنترل کیفیت بلادرنگ محصولات و تحقق آن در صنایع کاشی با کمک ماشین بینایی (چکیده)
165 - بررسی اهمیت کیفیت مقرراتگذاری بر عملکرد صنعت بیمه (چکیده)
166 - قابلیت اطمینان شبکه های توزیع نیرو و روشهای بهبود کیفیت سرویس (چکیده)
167 - بکارگیری فنون کنترل کیفیت آماری برای رد یا پذیرش محموله های کاغذ (چکیده)
168 - کنترل کیفیت خواص مکانیکی کامپوزیت زمینه پلیمری تقویت شده توسط الیاف شیشه به کار رفته در ساخت پره های توربین بادی (چکیده)
169 - بررسی بهداشت و کنترل کیفیت کیمچی با استفاده از باکتریهای آغازگر (چکیده)
170 - تأثیر کاربرد کمپوست و ورمیکمپوست غنی شده با کود شیمیایی و کود شیمیایی بر برخی شاخصهای بیولوژیک کیفیت خاک در ریزوسفر ریحان (Ocimum basilicum) (چکیده)
171 - بررسی تأثیر کانی سازی سرب برکیفیت آب منطقه کاهو در غرب مشهد (چکیده)
172 - ارزیابی کیفیت منابع آب در محدوده ی معدنی کوه زر، غرب تربت حیدریه (چکیده)
173 - ارزیابی تغییرات مکانی کیفیت آب زیرزمینی آبخوان دشت امامزاده جعفر با استفاده از شاخص کیفیGWQI (چکیده)
174 - تأثیر کاربرد فاضلابهای شهری بر برخی خصوصیات شیمیایی خاک شور و کیفیت شیمیایی زهآبهای خروجی از ستونهای خاک (چکیده)
175 - فاکتورهای کنترل کننده نحوه گسترش بافتهای مختلف سیمان انیدریت و ارتباط آن با کیفیت مخزنی در سازند آسماری میدان کوپال (چکیده)
176 - فرآیندهای دیاژنزی و تاثیر آن بر روی کیفیت مخزنی سازند آسماری میدان نفتی کوپال (چکیده)
177 - ترسیم چارچوب نظری سازنده گرا جهت کیفیت بخشی محیط های یادگیری مبتنی بر وب در آموزش مداوم پزشکی (چکیده)
178 - ارزیابی رابطه مدل های تعیین کیفیت خاک و شاخص های پایداری آن در زمین های کشاورزی و مرتعی جنوب مشهد (چکیده)
179 - تأثیر تکنولوژی هاردل بر کیفیت و ماندگاری نان بربری (چکیده)
180 - تعیین شاخص های آزمایشگاهی کیفیت دانه های سویای پرچرب اکسترود شده در سه دما و همبستگی آنها با عملکرد رشد جوجه های گوشتی (چکیده)
181 - بررسی امکان کاربری مدل شبکه عصبی مصنوعی در پیش بینی کیفیت پساب خروجی تصفیه خانه های فاضلاب نیمه مکانیکال (چکیده)
182 - اثر کنجاله گوار و آنزیم بتا ماناناز بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه های گوشتی (چکیده)
183 - بررسی کاربرد نانو کامپوزیت های پلی اتیلن سبک- خاک رس در افزایش کیفیت، ماندگاری و کاهش ضایعات نان مسطح- بربری (چکیده)
184 - شبیه سازی و بهینه سازی عوامل موثر بر کیفیت خدمات الکترونیکی (چکیده)
185 - بررسی پتروگرافی دولومیت های و تاثیر آن بر کیفیت مخزن سازند آسماری در میدان نفتی منصوری (چکیده)
186 - بررسى نوسانات سطح آب زیر زمینى و تاثیر احتمالى آن در کیفیت آب زیر زمینى دشت مرند (چکیده)
187 - برآورد اقتصادی تاثیر حشرات گرده افشان بر کیفیت و کمیت تولید بذر دو رقم پیاز تجاری مشهد و چناران (چکیده)
188 - پهنه بندی آسیب پذیری و ارزیابی تغییرات مکانی کیفیت آبخوان دشت امامزاده جعفرگچساران با استفاده از مدل DRASTIC و شاخص کیفی GWQI (چکیده)
189 - مطالعه مکانی و فصلی تغییرات هیدروژئوشیمیایی و بررسی عوامل موثر بر کیفیت آب رودخانه کارده (شمال شهر مشهد) (چکیده)
190 - بررسی کیفیت آب زیرزمینی دشت ایرانشهر و تاثیر سازندهای زمین شناسی بر کیفیت آب (چکیده)
191 - جایگاه مشارکت در ارتقای کیفیت خدمات: پارادایم نوین در تعامل سازمان – مشتری ( مورد مطالعه: گمرکات استان خراسان رضوی) (چکیده)
192 - نقش باورهای مربوط به ادراک درد بر کیفیت زندگی بیماران کمر درد مزمن (چکیده)
193 - تأثیر تصویر ذهنی گردشگران بر ارزش ادراک شده از شهرهای ساحلی دریای خزر با تاکید بر نقش واسط کیفیت عوامل ادراک شده (چکیده)
194 - کیفیت روشهای اجرایی اسلب تراک بتنی در سازه های ریلی مترو و راه آهن (چکیده)
195 - مطالعه کیفیت منابع آب آشامیدنی شهر سرعین (چکیده)
196 - اثربخشی مداخلات آموزشی روانی گروهی بر ارتقای کیفیت زندگی و کیفیت روابط در خانواده بیماران مبتلا به اختلالات دو قطبی (چکیده)
197 - بررسی نقش کیفیت زندگی بر ابعاد سازگاری دانش آموزان دبستان (چکیده)
198 - رواسازی و آزمون ساختار عاملی پرسشنامه کیفیت کلاس درس در دانش آموزان (چکیده)
199 - نقش انگیزه درونی، کیفیت اطلاعات و قابلیت کاربرد در رضایت یادگیرنده الکترونیکی (چکیده)
200 - کیفیت تدریس در آموزش عالی: آموزش یا پژوهش؟ (چکیده)
201 - بررسی اثربخشی برنامه ارتقاء کیفیت زندگی زوجین بر رضایتمندی زناشویی و سلامت روان (چکیده)
202 - تغییرات کیفیت علوفه هفت گونه از پهن برگان علفی و گندمیان درمراحل فنولوژی( مطالعه موردی:در مراتع اسدلی و سیساب شهرستان بجنورد) (چکیده)
203 - ارائه مدل مفهومی مبتنی بر کیفیت رابطه و تصویر برند (چکیده)
204 - بررسی اثربخشی و رابطه ابعاد کیفیت خدمات کتابخانه مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد (چکیده)
205 - فاکتورهای کنترل کننده گسترش بافت های مختلف سیمان انیدریت و ارتباط آن با کیفیت مخزنی در مخازن کربناته دالان بالایی و کنگان - میدان پارس جنوبی (چکیده)
206 - تاثیر چهار هفته حرکت درمانی بر تعادل، تونیسیته تشدید شده عضلانی و کیفیت زندگی بیماران همی پلژی (چکیده)
207 - تأثیر کیفیت آب آشامیدنی بر مصرف آب، خوراک و عملکرد گوساله های شیرخوار در شرایط استرس گرمایی (چکیده)
208 - پاسخ های فیزیولوژیک گوساله های شیر خوار به بهبود کیفیت آب آشامیدنی در شرایط استرس گرمایی (چکیده)
209 - نقش چینه نگاری سکانسی در کیفیت مخزنی سروک در یکی از میادین نفتی خلیج فارس (چکیده)
210 - بررسی عوامل بیولوژیکی تاثیر گذار بر کیفیت آب سد طرق و تصفیه خانه شماره 2 مشهد (چکیده)
211 - اصلاح الگوهای هستی شناسی به منظور بهبود کیفیت نتایج RiMOM (چکیده)
212 - بررسی رابطه بین کیفیت سود و ضریب واکنش سود (چکیده)
213 - ارزیابی اثر پروتئین خام و متیونین جیره بر تولید و کیفیت تخم مرغ مرغها در فاز دوم تخمگذاری (چکیده)
214 - بررسی کیفیت شیمیایی منابع آب منطقه ی غرب کوهسرخ (از طرق تا بندقراء) (چکیده)
215 - بررسی کیفیت منابع آب در منطقه افیولیتی رباط سفید با استفاده از شاخص آلودگی MI (چکیده)
216 - ارزیابی کیفیت منابع آبی منطقه کانسارطلای طرقبه (چکیده)
217 - محیط رسوبی، دیاژنز و کیفیت مخزنی سازند کنگان در میدان تابناک (چکیده)
218 - تأثیر فرآیندهای دیاژنزی بر کیفیت مخزنی سازند سروک در یکی از میادین خلیج فارس (چکیده)
219 - بررسی امکان ارزیابی کیفیت شیر خام با استفاده از منطق فازی (چکیده)
220 - کیفیت و پایداری روغنهای زیتون تجاری کشور (چکیده)
221 - بررسی عوامل موثر بر کیفیت آب رودخانه کارده(شمال شهر مشهد) با استفاده از داده های هیدروشیمیایی و نمایه اشباع (SI)کانی های کربناته و سولفاته (چکیده)
222 - بررسی کیفیت آب دریاچه ی تالابی زریوار و پهنه بندی آن با استفاده از شاخص های کیفی (NSFWQI) و (OWQI) و استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (چکیده)
223 - تعیین مهمترین ویژگی های موثر بر شاخص های کیفیت خاک در بخشی از زمین های کشاورزی و مرتعی جنوب مشهد (چکیده)
224 - بررسی روایی و پایایی پرسشنامه کیفیت زندگی در مدرسه در مدارس شهر مشهد (چکیده)
225 - تهیه شمع هایی حاوی گوگرد جهت تولید گازSO2 و بررسی دو ماده آلی و معدنی بر کیفیت سوختن آن (چکیده)
226 - ارزیابی تأثیر کیفیت زیستگاه بر جامعه فون خاک در منطقه جاجرم (چکیده)
227 - فرآیندهای دیاژنزی و تاثیر آن بر کیفیت مخزنی سازند سروک در یکی از میادین نفتی شمال غرب خلیج فارس (چکیده)
228 - بررسی اثر صمغ دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) و گزلنتان بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از آرد گندم (چکیده)
229 - تعیین انرژی قابل متابولیسم، کیفیت پروتئین و ترکیب شیمیایی پودر خون در جوجههای گوشتی و خروسهای بالغ لگهورن (چکیده)
230 - بررسی نقش تعدیلکنندگی جذابیت رقبا و هزینه جابجائی بر رابطه بین قیمت، کیفیت خدمات، و رنجش خاطر مشتری با قصد رویگردانی مشتری (چکیده)
231 - تعیین توزیع بهینه اندازه منافذ خاک با استفاده از شاخص های کیفیت فیزیکی خاک و بررسی عوامل موثر بر شاخص Sgi در جنوب شهر مشهد (چکیده)
232 - مروری بر اثرات تنش خشکی بر کمیت و کیفیت مواد موثره گیاهان دارویی و معطر (چکیده)
233 - بررسی کیفیت اسلوری و کریستال پایه به کمک آنالیز تصویری (چکیده)
234 - نوجوان و کیفیت زندگی در مدرسه (چکیده)
235 - مقایسه سازگاری و ادراکات کیفیت کلاسی در دانش آموزان نظری و فنی-حرفه ای (چکیده)
236 - مقایسه شیرخواران هم اتاق و هم رختخواب، در تعداد دفعات بیداری شبانه، سابقه بیماری زردی در ابتدای تولد، افزایش وزن و کیفیت خواب شبانه مادرانشان (چکیده)
237 - بررسی تاثیر شاخص های کیفیت خاک بر فرسایش پذیری خاک های کشاورزی و مرتع (چکیده)
238 - مقایسه منحنی توزیع اندازه منافذ به عنوان شاخص کیفیت فیزیکی خاک در اراضی مرتعی و کشاورزی (چکیده)
239 - ارزیابی کیفیت خاک به دو روش شاخص پایداری و رتبه بندی تجمعی (چکیده)
240 - ارزیابی کیفیت آب های سطحی منطقه سنگ نقره (فریمان) جهت سنجش آلودگی آنها به فلزات سنگین (چکیده)
241 - تأثیر کودهای بیولوژیک و آلی بر کمیت و کیفیت اسانس گیاه رازیانه (Foeniculum vulgare Mill.) (چکیده)
242 - اثرات آبیاری تکمیلی با نسبتهای مختلف فاضلاب شهری بر کمیت و کیفیت ارزن علوفه ای نوتریفید در برداشت های مختلف (چکیده)
243 - بررسی رابطه معنویت با شادکامی ، کیفیت زندگی و بروز اختلالات روانی در دانشجویان (چکیده)
244 - تأملی بر پیوند نظری رویکردهای ارزشیابی آموزشی با الگوهای کیفیت آموزشی و تبیین پیامدهای آن بر حوزه عمل (چکیده)
245 - تاثیر افزودن سبوس برنج بر ویژگی رئولوژیک خمیر و کیفیت بافت نان بربری (چکیده)
246 - مقایسه پراکنش اقلیمی و کیفیت علوفه cristatum Agropyron ،Stipa turkestanica و Stipa barbata در مراتع استان خراسان شمالی (چکیده)
247 - اولویت بندی کیفیت پساب تصفیه خانه های فاضلاب شهری با رویکرد فازی، از نقطه نظر کاربرد در کشاورزی (چکیده)
248 - بررسی کیفیت میکروبی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی پنیر محلی کردی تولید شده با دو نوع رنت در طی دوره رسیدگی (چکیده)
249 - بررسی نقش هوش معنوی در کیفیت زندگی دانشجویان (چکیده)
250 - بررسی تأثیر مخلوط های روغن کلزا با گازوئیل بر عملکرد موتور و کیفیت دود خروجی تراکتور MF285 (چکیده)
251 - ارزیابی کیفیت دوره های مراکز آموزش عالی جهاد کشاورزی خراسان رضوی بر مبنای مدل سیپ (چکیده)
252 - ارتباط بین زندگی فعال و کیفیت زندگی مرتبط با تندرستی در دانشجویان (چکیده)
253 - بررسی عوامل موثر بر سلامت و کیفیت زندگی دانشجویان دانشگاه گیلان (چکیده)
254 - بررسی تغییرات مکانی کیفیت آب زیر زمینی بوسیله تحلیلهای زمین آماری و سیستم اطلاعات جغرافیایی، مطالعه موردی-دشت قزوین (چکیده)
255 - تعیین ارتباط ابعاد سلامت روان و کیفیت ورزش کردن شهروندان جوان (چکیده)
256 - بررسی کامپوزیتهای اتیلن سبک-خاک رس در افزایش کیفیت ماندگاری و کاهش ضایعات نان مسطح (بربری) (چکیده)
257 - تعیین کیفیت علوفه گونه سیاه تاغ ( Haloxylon aphyllum) در سه مرحله رویشی (چکیده)
258 - مروری بر سیستم گیاه پالایی جهت بهبود کیفیت پس آب های صنعتی و خانگی به منظور آبیاری گیاهان فضای سبز (چکیده)
259 - تاثیر امواج فراصوت بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از گندم سن زده (چکیده)
260 - بررسی معیارهای شکست و کیفیت توده سنگ کنگلومرایی ساختگاه سد تراز (چکیده)
261 - بررسی رابطه بین شیب منحنی رطوبتی و بعضی از ویژگیهای فیزیکی کیفیت خاک (چکیده)
262 - تاثیر میدان مغناطیسی و نانو ذرات نقره بر رشد، عملکرد و کیفیت سیلوی ذرت علوفه ای در مقایسه با کاربرد کودهای پرمصرف و کم مصرف (چکیده)
263 - بکارگیری مدلهای نوین HACCP جهت بهبود کیفیت مواد غذایی (چکیده)
264 - بهینه سازی روشهای تولید کشمش و بهبود کیفیت آن (چکیده)
265 - بررسی اثرات آب آبیاری حاصل از فاضلاب های خانگی تصفیه شده بر کیفیت و کمیت محصول ارزن علوفه ای (چکیده)
266 - اثر تاریخ کاشت و مقادیر بذر بر کمیت و کیفیت گیاه دارویی اسفرزه (چکیده)
267 - بررسی عملکرد ابزارها، کنترل ضربه قوچ و کیفیت آب در خط انتقال آب گیسور- گناباد (چکیده)
268 - ارزیابی کیفیت طرح ها و مقاله های پژوهشی منتشر شده: بررسی مروری (چکیده)
269 - بررسی اثرات آبیاری با فاضلابهای خانگی تصفیه شده بر کمیت و کیفیت ارزن علوفه ای (چکیده)
270 - معرفی مهمترین رخساره مخزنی و عوامل موثر بر کیفیت آن در واحد دالان بالایی میدان آغار (چکیده)
271 - فرایندهای دیاژنز و تأثیر آن بر کیفیت مخزنی سازند ایلام، میدان نفتی ماله کوه، شمال باختری اندیمشک (چکیده)
272 - ارزیابی و تحلیل کیفیت خدمات با استفاده از مدل سروکوال(مطالعه موردی:فضای سبز شهری مشهد) (چکیده)
273 - تاثیر نماز جماعت بر کیفیت و معنی داری زندگی (چکیده)
274 - تأثیرگندم آسیاب شده، بنتونیت سدیم و آمت بر بهبود کیفیت پلت و عملکرد جوجه های گوشتی (چکیده)
275 - بررسی کیفیت زندگی دانشجویان دانشگاه گیلان (چکیده)
276 - بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین و اسید آمینه متیونین برکیفیت پوسته و اندازه تخم مرغ در فاز دوم تخمگذارII (چکیده)
277 - بررسی اثرات سطوح مختلف پروتئین و اسید آمینه متیونین برکیفیت پوسته و اندازه تخم مرغ در فاز یک تخمگذاریI (چکیده)
278 - تاثیر سطوح مختلف عصاره های آویشن و زیره سبز بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ و پاسخ ایمنی هومورال در مرغ های تخم گذار (چکیده)
279 - بررسی تداخل بین سیستم های قطار برقیAC/ DC و اثرات آن برکیفیت برق (چکیده)
280 - اثر سلنیت سدیم و پودر زردچوبه بر عملکرد، کیفیت لاشه و متابولیتهای آنتی اکسیدانی خون جوجه های گوشتی در تنش گرمایی (چکیده)
281 - اثر شکل دانه، شکل جعبه و ضریب اصطکاک برکمیت و کیفیت نیرو های وارد بر کف جعبه های حمل میوه با استفاده از شبیه سازی عددی المانهای مجزا (چکیده)
282 - ارزیابی روش های مختلف فیزیکی شیمیایی نمک زدایی و انتخاب گزینه برتر جهت بهبود کیفیت آب های زیرزمینی (مطالعه موردی : آب چاه های بهارستان تربت حیدریه) (چکیده)
283 - مقایسه سنجش کیفیت خدمات کتابخانههای دانشگاه فردوسی از دیدگاه کاربران و کتابداران با استفاده از ابزار لایبکوآل (چکیده)
284 - بررسی معیارهای شکست و کیفیت توده سنگ ساختگاه سد سیازاخ (چکیده)
285 - ارتقا سطح کیفیت خدمات: بررسی تاثیر رفتار شهروندی سازمانی (مورد مطالعه هتل پارس مشهد) (چکیده)
286 - بررسی تطبیقی کیفیت نمایه سازی و رتبه بندی اشیاء محتوایی حاوی عناصر فراداده ای هسته دوبلین و مارک 21 توسط موتورهای کاوش عمومی (چکیده)
287 - بررسی و مقایسه کیفیت علوفه گونه های سیاه تاغ و زردتاغ ( مطالعه موردی: منطقه فگزی اصفهان) (چکیده)
288 - بررسی کیفیت سنگ تونل انحراف آب سد بالارود (چکیده)
289 - بررسی تاثیر برداشت بی رویه بر کمیت و کیفیت آبخوان سبزوار (چکیده)
290 - بررسی تاثیر افت سطح آبهای زیرزمینی بر کیفیت آن (چکیده)
291 - ارتباط ابعاد شادکامی و کیفیت ورزش کردن دانش آموزان پسر دبیرستانی (چکیده)
292 - کیفیت زندگی شهروندان و رابطه آن با سرمایه اجتماعی در شهر مشهد (چکیده)
293 - بررسی انتظارات مشتریان از کیفیت خدمات مراکز آمادگی جسمانی بانوان شهر مشهد (چکیده)
294 - فرایندهای دیاژنز و تأثیر آنها بر کیفیت مخزنی سازند ایلام، میدان نفتی ماله کوه، شمال باختری اندیمشک (چکیده)
295 - بررسی تغییرات کیفیت شیمیایی فاضلاب خام و پساب شهری در اثر عبور از ستونهای خاک (چکیده)
296 - بررسی اثرات کمیت و کیفیت نور (مدیریت نور) در محصولات گلخانه ای (چکیده)
297 - بررسی همبستگی بین مقاومت فروروی و پارامترهای فیزیکی کیفیت خاک (چکیده)
298 - بررسی کیفیت پساب کارخانه پتروشیمی بجنورد و اثرات آن بر صفات کیفی و کمی گندم (چکیده)
299 - بررسی میزان رضایت مشتریان از کیفیت خدمات بانک اقتصاد نوین با استفاده از مدل کانو (چکیده)
300 - مسیریابی مبتنی بر کیفیت سرویس در شبکه های موردی (چکیده)
301 - الگوریتم مکان یابی بدون نیاز به لنگرگاه مبتنی بر کیفیت در شبکه های حسگر بیسیم (چکیده)
302 - تعیین میزان آمادگی مدیران دانشگاه ها برای استقرار مدیریت کیفیت جامع مطالعه موردی: یک دانشگاه دولتی (چکیده)
303 - بررسی تاثیر افت سطح آب زیرزمینی بر روی کیفیت آن در دشت تربت جام-فریمان (چکیده)
304 - تأثیر افت سطح آب بر کیفیت آبهای زیرزمینی در دشت فریمان – تربت جام (چکیده)
305 - تعیین تاثیر برنامه تمرین هوازی بر کیفیت یائسگی زنان یائسه (چکیده)
306 - اثر متقابل بنتونیت سدیم با رنگدانه بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ مرغ های تخمگذاراز 48-36 هفتگی (چکیده)
307 - بررسی اثر یک دوره برنامه تمرینی منتخب (هوازی) بر کیفیت زندگی بیماران سرطان سینه (چکیده)
308 - بررسی تاثیر ارد سویا بر خصوصیات ژئولوژی خمیر و کیفیت نان بربری (چکیده)
309 - بررسی و تحلیل عوامل موثر بر رضایت بیماران از کیفیت خدمات بیمارستانی (چکیده)
310 - فرمولاسیون ماست میوهای تهیه شده از شیر تغلیظ شده و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگهداری (چکیده)
311 - تأثیر دو روش آبیاری بارانی و جویچه ای بر عملکرد و کیفیت پنبه ورامین (چکیده)
312 - بررسی اثرات سدهای مخزنی بر کمیت و کیفیت آب زیرزمینی مخروط افکنه پایین دست (چکیده)
313 - سرمایه اجتماعی ،شبکه اجتماعی و بهبود کیفیت زندگی افراد تالاسمی (چکیده)
314 - ارزیابی همبستگی بین کیفیت و میزان RNA ویروسی استخراج شده از شیرخام با میزان ماده خشک شیرخام به منظور شناسایی ملکولی ویروسهای روده ای براساس مدل سطح پاسخ (چکیده)
315 - نوسازی شبکه ارتباطات آموزشگاهی به کمک کتابخانه: راهی به سوی بهبود کیفیت یادگیری (چکیده)
316 - بررسی کاربرد طیف سنجی مادون قرمز در ارزیابی کیفیت درونی میوه های سیب، پرتقال (چکیده)
317 - مروری بر روند تحقیقات در فیلترهای فعال به منظور حذف هارمونیکها و بهبود کیفیت تغذیه (چکیده)
318 - کیفیت فرضیه ها در پایان نامه های دکتری علوم سیاسی گرایش مسایل ایران (چکیده)
319 - اثر میزان چربی شیر بر رشد و فعالیت باکتری های آغازگر و کیفیت ماست (چکیده)
320 - ارزیابی کیفیت درونی میوه کیوی به صورت غیر مخرب با استفاده از طیف سنجی مرئی و مادون قرمز نزدیک (چکیده)
321 - بهینهسازی فرمولاسیون ماست معمولی میوهای و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگهداری (چکیده)
322 - اثر میزان چربی شیر بر رشد و فعالیت باکتری های آغازگر و کیفیت ماست معمولی (چکیده)
323 - مدیریت کیفیت آب در مخزن سد طرق از طریق آبگیری انتخابی از محل خروجی های سد (چکیده)
324 - افزایش سرعت فرآیند تولید کمپوست از مواد زائد جامد شهری و بهبود کیفیت محصول نهایی (چکیده)
325 - اثرات کاربرد لجن فاضلاب و عملیات آبشویی بر خصوصیات خاک و کیفیت و عملکرد گیاه جو (چکیده)
326 - بررسی تاثیر منابع آلاینده بر کیفیت آب رودخانه کشف رود (چکیده)
327 - سنجش دیدگاه بیمه گذاران خسارت دیده از کیفیت خدمات شرکت های بیمه دولتی (چکیده)
328 - اثر دما و مدت زمان تخمیر بر کیفیت بذر تولیدی دو رقم گوجه فرنگی (چکیده)
329 - کاربرد اولترافیلتراسیون در کاهش رنگ و بهبود کیفیت نیشکر (چکیده)
330 - کنترل کیفیت فرآیند و فرآورده های غذایی با استفاده از سیستم های بینایی کامپیوتری (چکیده)
331 - تأثیر اندازه گله بر شاخص های فرآوری و کیفیت آسیاب کردن در جو و ذرت (چکیده)
332 - مدل سازی، بهینه سازی و مقایسه مدل های برتر فرآیند جوشکاری رباتیک قوسی جهت پیش بینی کیفیت مطلوب جوش (چکیده)
333 - برآورد شاخص کیفیت فیزیکی خاک با استفاده از ویژگیهای زودیافت خاک در تعدادی از خاکهای شور و آهکی (چکیده)
334 - بررسی و تحلیل ابعاد کیفیت خدمات با استفاده از مقیاس و ابزار سروکوال مطالعه موردی: فضای سبز شهری مشهد (چکیده)
335 - تعیین شاخص کیفیت فیزیکی خاک با استفاده از پارامترهای معادله ونگناختن و توابع انتقالی در تعدادی از خاکهای آهکی و شورسدیمی (چکیده)
336 - اثر میزان ماده جامد کل شیر بر رشد و فعالیت باکترهای آغازگر و کیفیت ماستغلیظ شده (چکیده)
337 - تأثیر تمرینات هوازی منتخب برکیفیت زندگی بیماران دیابتی نوع2 (چکیده)
338 - بهینهسازی فرمولاسیون ماست میوهای و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگهداری (چکیده)
339 - اثر ماده جامد کل شیر بر رشد باکتریهای آغازگر و کیفیت ماست (چکیده)
340 - بهینه سازی فرمولاسیون ماست غلیظ شده میوه ای و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگهداری (چکیده)
341 - بررسی کیفیت آموزش عالی حسابداری در دانشگاهها (چکیده)
342 - کنترل کیفیت تلسکوپ TBLو طیف سنج تابشی (چکیده)
343 - بررسی اثر درصدهای مختلف گندم سنزده روی کیفیت آرد، خصوصیات رئولوژیک خمیر و کیفیت پخت نان بربری (چکیده)
344 - بررسی کیفیت روغنهای سرخ کردنی بر حسب شاخص رنگی، ضریب شکست و ویسکوزیته طی فرایند سرخ کردن (چکیده)
345 - پیش بینی کیفیت میکروبی شیر خام بر اساس مدل های ریاضی (چکیده)
346 - اثر متقابل بنتونبت سدیم با رنگدانه بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ مرغهای تخمگذار از 36-48 هفتگی (چکیده)
347 - کنترل کیفیت سیستم M/M/1 و تاثیر کنترل کیفیت در پیش بینی ظرفیت سیستم (چکیده)
348 - کنترل کیفیت سیستم M/G/1 (چکیده)
349 - تأثیر بسته های محتوی نانوذرات نقره بر کیفیت و ماندگاری زرشک در مقایسه با بسته بندیهای معمولی پلی اتیلن (چکیده)
350 - ارزیابی منابع مختلف کلسیمی بر عملکرد مرغ تخمگذار و کیفیت تخم مرغ (چکیده)
351 - اثر جایگزینی متیونین با بتائین بر عملکرد و کیفیت لاشه در جوجه های گوشتی (چکیده)
352 - اثر جایگزینی متیونین با بتائین بر عملکرد و کیفیت لاشه در جوجه های گوشتی (چکیده)
353 - ارزیابی مدل SWAP در برآورد عملکرد چغندرقند تحت کمیتها و کیفیتهای مختلف آبیاری (چکیده)
354 - بررسی اثر رژیم های مختلف آبیاری و میزان کشت بذر بر عملکرد و اجزاء عملکرد و کیفیت گیاه دارویی اسفرزه (چکیده)
355 - بررسی کیفیت تدریس در دانشگاه (چکیده)
356 - تعیین ترکیبات مواد مغذی و کیفیت پروتئین پودر گوشت و استخوان در تغذیه جوجههای گوشتی (چکیده)
357 - بررسی کیفیت ماندگاری پسته به روش رنسیمت (چکیده)
358 - اهمیت و کاربرد بیوسنسورها در کنترل کیفیت مواد غذایی (چکیده)
359 - اثر شرایط مختلف پیش از برداشت بر روی کیفیت ماندگاریی پس از برداشت ژربرا شاخه بریده (چکیده)
360 - نقش عنصر کیفیت زندگی در هزینه جامع تصادفات (چکیده)
361 - کنترل کیفیت فرایند و فراورده های غذایی با استفاده از سیستمهای بینایی کامپیوتری (چکیده)
362 - مکانیسم زمانبندی مبتنی بر انحراف کیفیت سرویس سه بعدی برای شبکه های بی سیم وفقی (چکیده)