بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

کلمات کلیدی: کیفی


موارد یافت شده: 396

1 - تحلیل تأثیر کیفیت محیطی بر سرمایۀ اجتماعی نمونۀ موردی: پیاده راه قره خان شهر مشهد (چکیده)
2 - دیاژنز و توالی پاراژنتیکی ماسه سنگ های سازند مزدوران در شرقی ترین بخش حوضه رسوبی کپه داغ: کاربردی جهت ارزیابی کیفیت مخزنی (چکیده)
3 - بررسی گسترش رسوبی ماسه سنگ های زون های پایینی میدان نفتی مارون و ارتباط آن ها با کیفیت مخزنی (چکیده)
4 - بررسی اثرات گردشگری بر کیفیت زندگی جامعه میزبان نمونه مطالعاتی: شهر بندرترکمن (چکیده)
5 - بررسی تأثیر اسید هیومیک بر عملکرد و صفات کیفی چغندرقند (چکیده)
6 - طراحی و پیاده سازی مکانیزم زمانبند اولویت دار فازی برای سرویس های جدا شده (چکیده)
7 - بررسی نقش واسط تفاهم بر رابطه بین کیفیت خدمات و اعتماد مسافران فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد (چکیده)
8 - توانمندسازی خانه داران زن مراکز اقامتی: رویکردی راهبردی به ارتقاء رفاه منابع انسانی در صنعت گردشگری؛ مطالعه ای کیفی در شهر مشهد (چکیده)
9 - فرآیندهای دیاژنزی و تاثیر آن ها بر کیفیت مخزنی سازند ایلام )خصوصاً زون 2( در میدان نفتی آب تیمور (چکیده)
10 - شناسایی و بررسی مهمترین عوامل دیاژنتیکی موثر بر کیفیت مخزنی زون 1 سازند آسماری، میدان نفتی رامین (چکیده)
11 - کارکردهای روانشناختی خانواده و همبودی ان با کیفیت زندگی و خودکارامدی نوجوانان (چکیده)
12 - بررسی رابطه بین تیپ شخصیتی A و کیفیت زندگی در دانشجویان خوابگاهی دانشگاه فردوسی مشهد (چکیده)
13 - تاثیرکیفیت خدمات و شرایط عاطفی کارکنان براعتماد مشتریان شعب بانک ملت درشهر مشهد (چکیده)
14 - کیفیت زندگی کاری خانه داران زن در مراکز اقامتی؛ یک مطالعه کیفی در شهر مشهد (چکیده)
15 - بررسی شاخص‌های میوه در اکوتیپ‌های سیب گلاب در استان خراسان رضوی (چکیده)
16 - تعیین ارزش زمینهای کشاورزی با استفاده از روش هدانیک مطالعه موردی شهرستان لارستان (چکیده)
17 - کنترل شارش توان در اینورترهای تک‌فاز دوسطحی تمام کنترل‌شده‌ی متصل به شبکه (چکیده)
18 - تعیین الگوی کشت دشت کاشمر بر اساس حفظ و نگهداری کیفیت منابع آب زیرزمینی (چکیده)
19 - تحلیل کیفیت پیاده روهای شهری با تأکید بر مولفه های سلامت: مطالعه موردی خیابان هفده شهریور مشهد (چکیده)
20 - طراحی و ارزیابی مروری بر کاربردهای تصویربرداری گرمایی در تجزیه و تحلیل کیفی محصولات کشاورزی (چکیده)
21 - مقایسه اجرای ساختمان به روش قالب تونلی با روش های سنتی ساخت مسکن از نگاه مدیریت ساخت (چکیده)
22 - طراحی و انتخاب نمونه اولیه محصول با استفاده از QFD فازی و تکنیک تخصیص خطی (چکیده)
23 - آسیب‌شناسی سیستم قاب فولادی سبک با رویکرد مدیریت ساخت (چکیده)
24 - ارائه مدلی به منظور بررسی تاثیر تبلیغات بر وفاداری مشتریان به برند بانک ها با در نظر گرفتن نقش میانجی تصویر برند و کیفیت ادراک شده برند (چکیده)
25 - واکنش خصوصیات رشدی کدو خورشتی (Cucurbita pepo var. rada) به خاکپوش رنگی و فاصله کشت (چکیده)
26 - بررسی کیفیت زندگی در خانه های سالمندان (چکیده)
27 - مقایسه ارزش غذایی سه نوع کنجاله سویا در آزمایشگاه و جوج ههای گوشتی (چکیده)
28 - ارزیابی تاثیر مواد آلی بر توابع نمره دهی کیفیت خاک (چکیده)
29 - بررسی اثر شوری آب بر کارایی علفکش گلایفوسیت در کنترل علف جارو (Kochia scoparia L.) (چکیده)
30 - تأثیر اسیدیته بر هم کاهی یون آهن (III) در کارایی علف کش نیکوسولفورون (چکیده)
31 - مقایسه رویکرد ارزیابی مدرسان ترجمه فارسی با نظریه های شاخص ارزیابی ترجمه (چکیده)
32 - تاثیر عصاره رزماری بر عملکرد تولیدی و کیفیت تخم مرغ مرغان تخمگذار (چکیده)
33 - امتیاز دهی و ارزیابی ترجمه در آموزش مترجم انگلیسی (چکیده)
34 - تعیین مراحل رسیدگی خرمای مضافتی با استفاده از طیف سنجی رامان (چکیده)
35 - بررسی تغییرات کیفی منابع آب زیرزمینی درکشاورزی و صنعت (مطالعه موردی دشت نیشابور) (چکیده)
36 - تاثیر مدیریت های کوتاه مدت بر توابع پایداری در یک خاک شور سدیمی (چکیده)
37 - بررسی عوامل مؤثر بر ارتقاء کیفیت زندگی شهری در سکونتگاه غیررسمی پنج تن آل عبا (التیمور مشهد) (چکیده)
38 - بررسی امکان بهبود کارایی علف کش گلیفوسیت در کنترل علف های هرز در آب های کلسیم دار با مدیریت حاصلخیزی خاک (چکیده)
39 - تاثیر کیفیت خدمات و شرایط عاطفی کارکنان بر رضایت و وفاداری مشتریان بانک ملت (چکیده)
40 - بررسی نقش واسط تفاهم بر رابطه بین کیفیت خدمات و اعتماد (چکیده)
41 - تاثیر ارتباطات برند و کیفیت خدمات در ایجاد وفاداری برند به واسطه رضایت مشتری (چکیده)
42 - اندازه‌گیری کمّی کیفیت در مهندسی نرم‌افزار سرویس‌گرا: روش‌ها، کاربردها و چالش‌ها (چکیده)
43 - بررسی تغییرات فصلی پارامترهای کیفی آب در حوضه آبخیز گرگانرود به‌‌وسیله روش های آماری چند متغیره (چکیده)
44 - بررسی تأثیر رقم، اسمز، بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگیهای کمی و کیفی برگه ی خربزه (چکیده)
45 - بررسی کیفیت زندگی زنان در چارچوب خانواده (چکیده)
46 - توسعه پایدار و بهبود موازنه زمان - هزینه - کیفیت پروژههای عمران شهری با در نظر گرفتن عامل محیطزیست (چکیده)
47 - بررسی تأثیر کیفیت آموزش دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی در پرورش و توسعه قابلیت کارآفرینی سرمایه های انسانی جامعه (چکیده)
48 - اثر کیفیت حسابرسی بر بازده سهام شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران (چکیده)
49 - بررسی کیفیت ساختاری مقالات منتشر شده در مجلات علمی- پژوهشی علوم پزشکی ایران در سال های 1389-1391 بر اساس دستورالعمل کمیته بین‏ المللی سردبیران مجلات پزشکی ( ICMJE) (چکیده)
50 - بررسی تعامل RUP با معماری سرویس‌گرا: امکان‌سنجی، چگونگی تحقق، فرصت‌ها و چالش‌ها (چکیده)
51 - بررسی آثار متقابل ابعاد ارزش ویژة برند مبتنی بر مشتری (چکیده)
52 - ارزیابی کیفیت شیمیایی چند خاک زیر کشت گندم- ذرت با استفاده از مدل های کیفیت خاک در بخشی از جنوب شرقی مشهد (چکیده)
53 - ارزیابی و بهینه سازی زمان مخلوط کردن خمیر بر ویژگی های کیفی نان بربری با استفاده از روش سطح پاسخ (چکیده)
54 - اثر محلول پاشی سیلیسیم بر روی عملکرد و مقاومت در برابر کرم ساقه خوار برنج رقم طارم محلی با اضافه کردن نیتروژن (چکیده)
55 - بررسی انواع دولومیتها و تأثیر فرآیند دولومیتی شدن بر کیفیت مخزنی سازند ایلام )خصوصاً زون 2( در میدان نفتی آبتیمور (چکیده)
56 - تاثیر نگرش خریدار بر ارزش برند به واسطه کیفیت رابطه خریدار فروشنده (چکیده)
57 - ارزیابی پارامترهای کیفیت آب رودخانه اترک با استفاده از روش تجزیه عاملی (چکیده)
58 - ارزیابی توابع تولید آب – شوری- عملکرد در ذرت علوفه‌ای در استان خراسان رضوی (چکیده)
59 - امکان‌سنجی استفاده از سیستم آبیاری قطره‌ای در کاربرد پساب تصفیه‌خانه‌های فاضلاب شهری مشهد (چکیده)
60 - تأثیر برخی پارامترهای هواشناختی (دما و نور) بر شاخص های عملکرد و صفات کمی و کیفی (Lycopersicon esculentum Mill.) چهار رقم گوجه فرنگی (چکیده)
61 - اثر دو سطح از پروتئین قابل تجزیه در شکمبه (RDP) روی کیفیت اسپرم بز نر (چکیده)
62 - بررسی تاثیر کیفیت خدمات، ارزش درک شده و تصویر شرکت بر وفاداری مشتری درشعب بانک ملت شهر مشهد (چکیده)
63 - رابطه خودکارآمدی معلمان با کیفیت زندگی در مدرسه، انگیزه پیشرفت و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان (چکیده)
64 - دیاژنز و تاثیر آن بر کیفیت مخزنی سازند سروک (زون D) در میدان نفتی اهواز (چکیده)
65 - ارزیابی کیفی آب رودخانه های منتهی به خلیج گرگان جهت مصارف کشا ورزی (چکیده)
66 - بررسی تغییرات کیفی منابع آب غرب کوهسرخ با استفاده از شاخص کیفی GQI در محیط GIS (چکیده)
67 - تأثیر کیفیت تعهدات اختیاری بر ریسک سهام (چکیده)
68 - بررسی رابطه بین کیفیت حسابرسی و محافظه کاری شرطی و غیر شرطی در گزارش گری مالی شرکت (چکیده)
69 - تاثیر استانداردها و دستورالعملهای حسابداری و حسابرسی بر رضایت مشتریان و کیفیت گزارش حسابرسی (چکیده)
70 - ترازیابی برنامه درسی: روش شناسی مناسب جهت تغییر برنامه درسی (چکیده)
71 - مطالعه ویژگی های جوانه زنی بذر تعدادی از توده های بومی زیره سبز خراسان تحت تاثیر تاریخ های کاشت پاییزه (چکیده)
72 - اثر شوری بر سلولز، همی سلولز و لیگنین ساقه و برگ و خصوصیات دیواره های سلولی ساقه کوشیا (Kochia scoparia) (چکیده)
73 - ارزیابی خصوصیات ژئوتکنیکی منابع قرضه مخلوط سد گمبیری (چکیده)
74 - بررسی اثر جهانی شدن بر شاخص کیفیت زندگی (چکیده)
75 - بررسی ویژگی های کمی و کیفی آب زیرسطحی به منظور استحصال از طریق احداث سد زیرزمینی در منطقه کرناوه شیرین دره (چکیده)
76 - بررسی امکانپذیری مدیریت و استحصال آب با احداث سد زیرزمینی در منطقه کرناوه شیرین دره (چکیده)
77 - بررسی اثرصمغ ترنجبین در فرایند تولید آدامس و ارزیابی خواص کیفی آن (چکیده)
78 - مهندسی ارزش و شیوه بکارگیری آن در پروژ ههای ساختمانی انبوه- مطالعه موردی یک مجتمع مسکونی 628 واحدی (چکیده)
79 - توسعه مدل QFD برای تدوین استراتژی های تولید برمبنای مدیریت عملکرد سازمان (چکیده)
80 - تعیین شاخص‌های کیفی درجه بندی میوه بر اساس نظر مصرف کننده (مطالعه موردی: سیب) (چکیده)
81 - توسعه مدل QFD در تدوین استراتژی های تولید برمبنای عملکرد اهداف رقابتی تولید (چکیده)
82 - ارزیابی کیفیت مراحل تولید محتوای الکترونیکی در برنامه درسی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال 1390 (چکیده)
83 - بررسی تنوع ژنتیکی برخی ارقام انگور با استفاده از صفات کمی و کیفی میوه (چکیده)
84 - پیش شرط ها و پیامد های وفاداری کاربران به موتور های جستجو: طراحی الگوی وفاداری کاربران ایرانی (چکیده)
85 - بررسی کیفیت آب های زیرزمینی آبخوان آبرفتی دشت بجنورد جهت مصارف شرب، کشاورزی و صنعت (چکیده)
86 - ارزیابی تغییرات مکانی کیفیت آب زیرزمینی دشت مشهد با استفاده از شاخص GQI (چکیده)
87 - مدل سازی عدم اطمینان با استفاده از روش شناسی درخت تصمیم (چکیده)
88 - طراحی مدل کمینه سازی عدم اطمینان بر اساس معیارهای کیفیت داده های حسابداری: شواهدی از مقایسه رویکردهای سنتی و نوین (چکیده)
89 - بررسی شفافیت سود حسابداری در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران (چکیده)
90 - بررسی و تحلیل حساسیت نوسانات طولی هواپیمای دوسرنشین در محدوده عملیاتی (چکیده)
91 - بررسی تاثیـر استفاده از وسایل کمک آموزشی و تکنولوژی آموزش بر یادگیری و کیفیت تدریس (چکیده)
92 - تاثیر اشتغال مادران بر کیفیت زندگی فرزندان در شهر مشهد (چکیده)
93 - مدیریت کیفیت در مدارس شاهد و ایثارگر: بررسی عوامل بازدارنده و پیش برنده کیفیت خدمات آموزشی و معرفی مدل مطلوب (چکیده)
94 - بازخورد دانشجویان ترجمه انگلیسی درباره رویکردهای مدرسان ترجمه در ارزیابی کیفیت ترجمه (چکیده)
95 - بررسی اثر زمان نگهداری تخم میزبان و آلودگی به باکتری همزیست Wolbachia در ویژگی‌های کیفی زنبور پارازیتوئید Trichogramma brassicae Bezdenko (Hym.:Trichogrammatidae) (چکیده)
96 - بررسی و تدوین شاخص‌های ارزیابی کیفیت مقاله‌های علمی- پژوهشی در حوزه علوم انسانی مبتنی بر نظریه هنجارهای علم مرتون (چکیده)
97 - معرفی سه گونه علوفه ای Prangos latiloba Korov.، Convolvulus commutatus Boiss. و Stachys trinervis Aitch. & Hemsl. در مراتع استان خراسان شمالی (چکیده)
98 - عوامل موثر بر مکان‌یابی کاربری‌ها در سکونتگاه‌های روستایی ایران (چکیده)
99 - مروری بر مطالعات انجام شده بر خواص کیفی و کمی مواد غذایی با استفاده از پردازش تصویر (چکیده)
100 - بررسی رابطه بین مولفه های کیفیت زندگی کاری از دیدگاه والتون و رضایت شغلی (چکیده)
101 - نقش کیفیت تدریس اساتید و مولفه های آن در توسعه تفکر انتقادی دانشجویان: فرصت ها و چالش های برنامه درسی در آموزش عالی (چکیده)
102 - بررسی تاثیر انگ بر کیفیت زندگی مبتلایان به اچ آی وی/ ایدز (یک مطالعه پدیدار شناسی) (چکیده)
103 - تراکم کار حسابرسی و کیفیت حسابرسی (چکیده)
104 - بیین الگوی نظری نقش خدمات شهری سبز در زیست پذیری شهری (چکیده)
105 - راهبرد پژوهشی روش شناسی کیو: جایگاه، کاربرد، روش، محدودیت ها و تقابل آن با روش شناسی آر (چکیده)
106 - آزمون الگوی نقش مولفه های ادراکات کیفیت کلاسی در مولفه های ناسازگاری دانش آموزان دختر دبیرستانهای مشهد (چکیده)
107 - مقایسه انگیزش تحصیلی و کیفیت زندگی دانش‌آموزان پسر مشمول ارزشیابی توصیفی با ارزشیابی سنتی (چکیده)
108 - نقش تیپ شخصیتی D و هوش هیجانی با میانجی گری استرس ادراک شده و راهبردهای مقابله ای در کیفیت زندگی بیماران قلبی (چکیده)
109 - هیدروشیمی و بررسی کیفی آب رودخانه های منتهی به خلیج گرگان (چکیده)
110 - ارائه مدلی به منظور بررسی تاثیر کیفیت خدمات، ارزش درک شده و تصویر شرکت بر وفاداری مشتریان با در نظر گرفتن نقش میانجی رضایت و نقش تعدیل گر هزینه جابجایی (چکیده)
111 - تکنیک دیجیتال اصلاح ضریب توان یکسوکننده دیودی با مقایسه شکل موج های ولتاژ و جریان (چکیده)
112 - تعیین شاخص کیفیت توده سنگ (RQD) بر اساس درزه ها در سنگهای اولترابازیک جنوب مشهد (چکیده)
113 - ارزیابی تاثیر سازندهای زمین شناسی بر کیفیت منابع آب حوزه آبریز شورلق سرخس، در استان خراسان رضوی (چکیده)
114 - مزیت های اجرای صنعتی ساختمان به روش قالب تونلی از نگاه مدیریت ساخت (چکیده)
115 - ارائه روشی جدید جهت محاسبه فلیکر ولتا‍ژ به منظور بهبود کیفیت توان (چکیده)
116 - اثربخشی ورزش بر سلامت عمومی، کیفیت خواب و کیفیت زندگی دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد (چکیده)
117 - ارزیابی و پهنه‌بندی کیفیت آب دریاچه‌ی زریوار با استفاده از شاخص‌های کیفی NSFWQI ، OWQI وCWQI (چکیده)
118 - ارزیابی تغییرات امپدانس صوتی با استفاده از خواص پتروفیزیکی و وارونسازی داده های لرزه ای در یکی از میادین نفتی خلیج فارس (چکیده)
119 - بررسی تاثیر ساختگاه سد زیرزمینی بر کیفیت آب زیرسطحی در سد زیرزمینی سنگانه کلات (چکیده)
120 - بررسی روند تغییرات زمانی و مکانی پارامترهای کیفی آب دشت مشهد با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (چکیده)
121 - بررسی اثر زمان نگهداری تخم میزبان در ویژگی های کیفی زنبور Trichogramma brassicae () (Hym.: Trichogrammatidae) (چکیده)
122 - حکمرانی خوب؛ مقایسه تجربه ایران و ترکیه در سال های 2000 و 2008 (چکیده)
123 - تأثیر عملکرد مدیریت شهری بر ارتقا کیفیت زندگی شهروندان (مطالعه موردی: شهرجدید گلبهار) (چکیده)
124 - بررسی رابطه بین متغیرهای جمعیت شناختی با میزان اهمیت ابعاد کیفیت در خدمات بانکی (چکیده)
125 - نقش نیازهای اساسی خود تعیین‌گری، کیفیت اطلاعات و قابلیت کاربرد در علاقه به تداوم یادگیری الکترونیکی با میانجی‌گری انگیزش درونی و رضایت (چکیده)
126 - بررسی تاثیر محتوای نیتروژن خاک و کربنات کلسیم آب بر کارایی علف کش گلیفوسیت در کنترل علف هرز تاج خروس ریشه قرمز (Amaranthus retroflexus L.) (چکیده)
127 - تاثیر سختی آب سمپاشی بر کارایی علف‎کش سینوسولفورون در کنترل علف‎های‎هرز (چکیده)
128 - مطالعه و بررسی کارایی علف کش توفوردی آ+ام سی پی آ در کنترل علف های هرز تحت تاثیر محتوی کربنات کلسیم (Caco3) آب (چکیده)
129 - اثر ادجوانت ها بر کارایی نیکوسولفورون با حضور یون ها در محلول سمپاشی (چکیده)
130 - تأثیر حجم پاشش بر بازدارندگی نمک های محلول در مخزن سمپاشی نیکوسولفورون (چکیده)
131 - تأثیر یون های محلول در آب مخزن سمپاش بر کارایی علف کش نیکوسولفورون (چکیده)
132 - اثر جهت و موقعیت شیب بر روی برخی ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی خاک در اراضی لسی شیب‌دار، منطقه توشن استان گلستان (چکیده)
133 - کیفیت میکروبی و سطوح فراوانی باکتریهای روده ای در سطح سبزیجات خام پس از برداشت در شهر مشهد (چکیده)
134 - تحلیل اکولوژیکی پارک های شهری (مطالعه موردی: مشهد) (چکیده)
135 - اثر بخشی درمان شناختی رفتاری بر کیفیت زندگی مبتلایان به فرسودگی شغلی (چکیده)
136 - ارزیابی کیفیت یادگیری الکترونیکی در دانشگاههای ایران براساس جهت گیریهای برنامه درسی و تجربه مدرسان (چکیده)
137 - رابطه هوش هیجانی،کیفیت زندگی و ویژگی‌های شخصیتی با سلامت روان در افراد با معلولیت (ناتوانی)جسمی حرکتی (چکیده)
138 - بررسی تأثیر مدیریت کیفیت جامع بر عملکرد سازمانهای کارآفرین (چکیده)
139 - شاخص کیفیت پساب، ابزاری کارآمد در ارزیابی کیفیت پساب تصفیه خانه های فاضلاب (چکیده)
140 - تأثیر ارزش ویژه برند مبتنی بر مشتری بر تصویر برند در بین هتل های 5 ستاره استان خراسان رضوی (چکیده)
141 - بررسی تاثیر شوری و سدیم آب بر پخشیدگی و هدایت هیدرولیکی غیراشباع (چکیده)
142 - تأثیر کیفیت رابطه با مشتری بر کیفیت ادراک شده و وفاداری مشتریان مورد مطالعه: هتل های پنج ستاره کلان شهر مشهد (چکیده)
143 - بررسی سطح کیفی خدمات گردشگری و تاثیر آن در جذب گردشگر(مطالعه موردی:روستاهای هدف در محور شیراز-یاسوج (چکیده)
144 - تاثیر مدیریت کیفیت فراگیر بر عملکرد سازمانی به واسطة بازارمحوری (چکیده)
145 - وضعیت منابع آب گناباد و تاثیرات بحران آب در این منطقه (چکیده)
146 - تحلیل رابطه بین ارزش درک شده، کیفیت درک شده، رضایت مشتری و قصد خرید مجدد در فروشگاه های زنجیره ای تهران (چکیده)
147 - پیش شرط های توصیه و تبلیغ کلامی در کتابخانه ها و مراکز اطلاع رسانی: طراحی الگوی تبلیغ کلامی مراجعان کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی (چکیده)
148 - پیش شرط ها و پیامدهای وفاداری مراجعان کتابخانه ها : طراحی الگوی وفاداری مراجعان کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی (چکیده)
149 - بررسی ارتباط بین کیفیت خدمات و رضایت مندی شرکت کنندگان در ایستگاه های تندرستی پارک های شهر تهران (چکیده)
150 - تاثیر کانی سازی هیدروترمال بر هیدروژئوشیمی و شاخص کیفی منابع آب در منطقه چلپو - شمال کاشمر (چکیده)
151 - تجزیه و تحلیل تفاوت های جنسیتی مرتبط با کیفیت حسابرسی (چکیده)
152 - اثر ضایعات سیب بر کیفیت و ماندگاری نان بربری (چکیده)
153 - تاثیر جوانه هسته خرما بر خواص رئولوژیکی خمیر، کیفیت و ماندگاری نان بربری (چکیده)
154 - بررسی نقش کیفیت حکمرانی بر تقاضای صادرات محصولات صنعتی در کشورهای منتخب منا (چکیده)
155 - اثر پساب کارخانه پتروشیمی بجنورد بر خصوصیات زراعی و شیمیایی گندم در منطقه بجنورد (چکیده)
156 - بررسی معیار های شکست و کیفیت توده سنگ ساختگاه سد چهچهه با استفاده از نرم افزار Roclab (چکیده)
157 - اثر تراکم و هرس بوته بر عملکرد و رشد بوته دو رقم فلفل دلم های گلخانه ای (چکیده)
158 - بررسی تاثیر یک دوره تمرینات منظم ورزشی در آب بر کیفیت زندگی مردان سالمند (چکیده)
159 - قابل اتکا بودن اطلاعات صورتهای مالی بر کیفیت سود در بورس اوراق بهادار تهران (چکیده)
160 - ارزیابی کیفیت ترجمه (چکیده)
161 - پهنه بندی کیفیت منابع آب غرب کوهسرخ (شمال کاشمر) با استفاده از شاخص کیفی GQI در محیط GIS (چکیده)
162 - شناسایی عوامل بحرانی موفقیت و شکست پروژه های استقرار سیستم مدیریت کیفیت در خدمات (چکیده)
163 - بررسی تحلیلی تأثیر توانایی پیش‌بینی اجزاء تعهدی و جریان های نقدی بر کیفیت سود پیش بینی شده (چکیده)
164 - بررسی روش های فرآوری خاویار و کنترل کیفی آن (چکیده)
165 - بررسی میکروبی و عوامل موثر در افزایش کیفیت غذاهای دریایی (چکیده)
166 - عوامل بحرانی موفقیت و شکست پروژه های استقرار سیستم مدیریت کیفیت (ISO 9000) در بخش خدمات (چکیده)
167 - کاربرد پساب تصفیه خانه های فاضلاب در کشاورزی و ارزیابی پتانسیل آثار آن بر خاک و گیاهان (چکیده)
168 - بررسی کمی نقش کیفیت در افزایش قابلیت اطمینان و کاهش نرخ خرابی یک نوع کامپیوتر نظامی الکترونیکی (چکیده)
169 - کنترل کیفیت بلادرنگ محصولات و تحقق آن در صنایع کاشی با کمک ماشین بینایی (چکیده)
170 - بررسی اهمیت کیفیت مقرراتگذاری بر عملکرد صنعت بیمه (چکیده)
171 - بکارگیری فنون کنترل کیفیت آماری برای رد یا پذیرش محموله های کاغذ (چکیده)
172 -  بررسی بهداشت  و کنترل کیفیت   کیمچی با استفاده از باکتریهای آغازگر           (چکیده)
173 - امکان سنجی استفاده از سیستم آبیاری قطره ای در کاربرد پساب تصفیه خانه های فاضلاب شهری مشهد (چکیده)
174 - بررسی تأثیر کانی سازی سرب برکیفیت آب منطقه کاهو در غرب مشهد (چکیده)
175 - ارزیابی کیفیت منابع آب در محدوده ی معدنی کوه زر، غرب تربت حیدریه (چکیده)
176 - تعیین گروههای سنگی پتروفیزیکی سازند سورمه با استفاده ازمفهوم واحدهای جریانی هیدرولیکی در یکی از میادین نفتی خلیج فارس (چکیده)
177 - تعیین گروههای سنگی سازند سورمه با استفاده از دادههای لاگ و مغزه و به کارگیری روش آنالیز خوشهای در یکی از میادین نفتی خلیج فارس (چکیده)
178 - تأثیر کاربرد فاضلاب‌های شهری بر برخی خصوصیات شیمیایی خاک شور و کیفیت شیمیایی زه‌آب‌های خروجی از ستون‌های خاک (چکیده)
179 - فاکتورهای کنترل کننده نحوه گسترش بافتهای مختلف سیمان انیدریت و ارتباط آن با کیفیت مخزنی در سازند آسماری میدان کوپال (چکیده)
180 - بررسی وضعیت پایداری خاک های کشاورزی دشت کرج (چکیده)
181 - تأثیر تکنولوژی هاردل بر کیفیت و ماندگاری نان بربری (چکیده)
182 - بررسی امکان کاربری مدل شبکه عصبی مصنوعی در پیش بینی کیفیت پساب خروجی تصفیه خانه های فاضلاب نیمه مکانیکال (چکیده)
183 - تأثیر مدیریتهای پسماند گیاه جو (Hordeum vulgare L) بر فعالیت آنزیم بتاگلو کوسیداز خاک (چکیده)
184 - تاثیر درازمدت دیم‌کاری بر میزان کربن آلی خاک در منطقه روئین، شمال شرق ایران (چکیده)
185 - سیمای منطق فازی و کاربرد آن در مدیریت منابع آب و خاک (چکیده)
186 - بهینه یابی زمان مخلوط کردن خمیر جهت بهبود خواص رئولوژیکی خمیر و کیفی نان بربری با استفاده ازروش سطح پاسخ (چکیده)
187 - شبیه سازی و بهینه سازی عوامل موثر بر کیفیت خدمات الکترونیکی (چکیده)
188 - بررسی خصوصیات ژئوتکنیکی و آب بندی ساختگاه سد زاکین (چکیده)
189 - بررسی کیفیت آب زیرزمینی دشت ایرانشهر و تاثیر سازندهای زمین شناسی بر کیفیت آب (چکیده)
190 - جایگاه مشارکت در ارتقای کیفیت خدمات: پارادایم نوین در تعامل سازمان – مشتری ( مورد مطالعه: گمرکات استان خراسان رضوی) (چکیده)
191 - ارزیابی قابلیت تزریق پذیری ساختگاه سد گراتی (چکیده)
192 - ارزیابی پی سنگ محور سد خیرآباد بهبهان با استفاده از DMRو RMR (چکیده)
193 - بررسی تأثیر کربنات ‎کلسیم آب بر کارایی علف‎کش سینو سولفوران در کنترل علف‎های‎هرز تاج‎خروس ریشه ‎قرمز (Amaranthus retroflexus) و سلمه‎تره( Chenopodium album) (چکیده)
194 - نقش باورهای مربوط به ادراک درد بر کیفیت زندگی بیماران کمر درد مزمن (چکیده)
195 - راهبرد کیفی پژوهش قوم نگاری: مفهوم، پارادایم، ویژگی ها و مباحث تکمیلی (چکیده)
196 - تأثیر تصویر ذهنی گردشگران بر ارزش ادراک شده از شهرهای ساحلی دریای خزر با تاکید بر نقش واسط کیفیت عوامل ادراک شده (چکیده)
197 - برآورد مساحت سازندهای مخزن سد گتوند و تغییرات کیفی آب سد در ترازهای مختلف پس از آبگیری (چکیده)
198 - ارزیابی موفقیت سیستم اطلاعاتی مالی دانشگاه فردوسی مشهد با بکارگیری مدل تعدیل شده دلون و مکلین (چکیده)
199 - اثربخشی مداخلات آموزشی روانی گروهی بر ارتقای کیفیت زندگی و کیفیت روابط در خانواده بیماران مبتلا به اختلالات دو قطبی (چکیده)
200 - مدل سازی هوشمند تابش خورشیدی با استفاده از آزمون گاما و مقایسه با معادلات تجربی واسنجی شده در کرمانشاه (چکیده)
201 - Examination of a genetically engineered bacterium as a biosensor to compare the quality of different milk brands (چکیده)
202 - بررسی منشاء و عوامل موثر در آلودگی منابع آب سطحی و زیرسطحی مسیر رودخانه کشف رود (دشت مشهد) (چکیده)
203 - بررسی نقش کیفیت زندگی بر ابعاد سازگاری دانش آموزان دبستان (چکیده)
204 - نقش انگیزه درونی، کیفیت اطلاعات و قابلیت کاربرد در رضایت یادگیرنده الکترونیکی (چکیده)
205 - کیفیت تدریس در آموزش عالی: آموزش یا پژوهش؟ (چکیده)
206 - بررسی اثربخشی برنامه ارتقاء کیفیت زندگی زوجین بر رضایتمندی زناشویی و سلامت روان (چکیده)
207 - بررسی اثر کاربرد مواد آلی، کودهای بیولوژیک و کود شیمیایی بر قابلیت هضم و میزان پروتئین سورگوم علوفه ای رقم اسپیدفید (چکیده)
208 - تغییرات کیفیت علوفه هفت گونه از پهن برگان علفی و گندمیان درمراحل فنولوژی( مطالعه موردی:در مراتع اسدلی و سیساب شهرستان بجنورد) (چکیده)
209 - ارائه مدل مفهومی مبتنی بر کیفیت رابطه و تصویر برند (چکیده)
210 - بررسی اثربخشی و رابطه ابعاد کیفیت خدمات کتابخانه مرکزی دانشگاه فردوسی مشهد (چکیده)
211 - بر همکنش اثرات گیاهان پوششی و ریزوباکتری های محرک رشد گیاه ( PGPR) بر برخی شاخص های رشدی، عملکرد محصول و تولید اسانس گیاه دارویی ریحان (Ocimum basilicum) در یک نظام زراعی کم نهاده (چکیده)
212 - بررسی تاثیر پیش تیمار اسمز و فراصوت بر برخی ویژگی های کیفی موز خشک شده به روش هوای داغ (چکیده)
213 - فاکتورهای کنترل کننده گسترش بافت های مختلف سیمان انیدریت و ارتباط آن با کیفیت مخزنی در مخازن کربناته دالان بالایی و کنگان - میدان پارس جنوبی (چکیده)
214 - تاثیر چهار هفته حرکت درمانی بر تعادل، تونیسیته تشدید شده عضلانی و کیفیت زندگی بیماران همی پلژی (چکیده)
215 - تأثیر کیفیت آب آشامیدنی بر مصرف آب، خوراک و عملکرد گوساله های شیرخوار در شرایط استرس گرمایی (چکیده)
216 - پاسخ های فیزیولوژیک گوساله های شیر خوار به بهبود کیفیت آب آشامیدنی در شرایط استرس گرمایی (چکیده)
217 - نقش چینه نگاری سکانسی در کیفیت مخزنی سروک در یکی از میادین نفتی خلیج فارس (چکیده)
218 - بررسی پتانسیل حذف جلبک های موجود در آب آشامیدنی شهرها توسط پرمنگنات پتاسیم (چکیده)
219 - بررسی رابطه بین کیفیت سود و ضریب واکنش سود (چکیده)
220 - ارزیابی اثر پروتئین خام و متیونین جیره بر تولید و کیفیت تخم مرغ مرغها در فاز دوم تخمگذاری (چکیده)
221 - تأثیر سطوح مختلف ضایعات خرما بر عملکرد، خصوصیات کیفی تخم مرغ و فراسنجه های خونی در مرغان تخم گذار (چکیده)
222 - بررسی هیدروژئوشیمیایی و بیلان حوضه آبریز دامنه سهند (چکیده)
223 - هیدروژئوشیمی منابع آبی جنوب غرب مشهد و بررسی منشا آلودگی به آنتیموان (چکیده)
224 - ارزیابی کیفیت منابع آبی منطقه کانسارطلای طرقبه (چکیده)
225 - محیط رسوبی، دیاژنز و کیفیت مخزنی سازند کنگان در میدان تابناک (چکیده)
226 - تأثیر فرآیندهای دیاژنزی بر کیفیت مخزنی سازند سروک در یکی از میادین خلیج فارس (چکیده)
227 - بررسی امکان ارزیابی کیفیت شیر خام با استفاده از منطق فازی (چکیده)
228 - کیفیت و پایداری روغنهای زیتون تجاری کشور (چکیده)
229 - بررسی اثر اسیدیته آب مخزن سمپاش بر کارایی کنترل شیمیایی علف های هرز سوروف (Echinochloa crus-galli L.) و گاوپنبه (چکیده)
230 - بررسی ارتباط ژئوشیمیایی بین لیتولوژی حوضه آبریز کارستی سد کارده و آب رودخانه کارده (شمال شهر مشهد) (چکیده)
231 - بررسی کیفیت آب دریاچه ی تالابی زریوار و پهنه بندی آن با استفاده از شاخص های کیفی (NSFWQI) و (OWQI) و استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (چکیده)
232 - تاثیر کانی­ سازی هیدروترمال بر هیدروژئوشیمی و شاخص کیفی منابع آب در منطقه چلپو – شمال کاشمر (چکیده)
233 - تعیین مهم‌ترین ویژگی های موثر بر شاخص های کیفیت خاک در بخشی از زمین های کشاورزی و مرتعی جنوب مشهد (چکیده)
234 - بررسی روایی و پایایی پرسش‌نامه کیفیت زندگی در مدرسه در مدارس شهر مشهد (چکیده)
235 - اولویت بندی عوامل کلیدی موفقیت در TQM برای کاهش شکاف عملکردی با استفاده از AHP فازی؛ مطالعه موردی: یک شرکت صنعتی (چکیده)
236 - فرآیندهای دیاژنزی و تاثیر آن بر کیفیت مخزنی سازند سروک در یکی از میادین نفتی شمال غرب خلیج فارس (چکیده)
237 - بررسی عوامل کیفی موثر بر قیمت زرشک (چکیده)
238 - تعیین انرژی قابل متابولیسم، کیفیت پروتئین و ترکیب شیمیایی پودر خون در جوجه‌های گوشتی و خروس‌های بالغ لگهورن (چکیده)
239 - بررسی نقش تعدیل‌کنندگی جذابیت رقبا و هزینه جابجائی بر رابطه بین قیمت، کیفیت خدمات، و رنجش خاطر مشتری با قصد رویگردانی مشتری (چکیده)
240 - نگاهی به آموزش عالی فراملی در کشور ایران: مسایل و چشم انداز (چکیده)
241 - بررسی اثر تراکم و هرس بوته بر خصوصیات کیفی میوه در دو رقم فلفل شیرین (چکیده)
242 - تعیین توزیع بهینه اندازه منافذ خاک با استفاده از شاخص های کیفیت فیزیکی خاک و بررسی عوامل موثر بر شاخص Sgi در جنوب شهر مشهد (چکیده)
243 - بررسی استاندارد سازی یک خودروی هیبرید الکتریک سدان (چکیده)
244 - بررسی کیفیت اسلوری و کریستال پایه به کمک آنالیز تصویری (چکیده)
245 - نوجوان و کیفیت زندگی در مدرسه (چکیده)
246 - مقایسه سازگاری و ادراکات کیفیت کلاسی در دانش آموزان نظری و فنی-حرفه ای (چکیده)
247 - ارزیابی بار میکروبی سبزیجات تازه طی مراحل فرآوری با روش حداقل فرآیند در یک واحد بسته بندی (چکیده)
248 - بررسی کاربرد کمپوست مصرف شده قارچ خوراکی و میکوریزا بر روی درصد و عملکرد اسانس و سیر تولیدی (چکیده)
249 - بررسی تاثیر شاخص های کیفیت خاک بر فرسایش پذیری خاک های کشاورزی و مرتع (چکیده)
250 - مقایسه منحنی توزیع اندازه منافذ به عنوان شاخص کیفیت فیزیکی خاک در اراضی مرتعی و کشاورزی (چکیده)
251 - ارزیابی کیفیت خاک به دو روش شاخص پایداری و رتبه بندی تجمعی (چکیده)
252 - ارزیابی نشت از پی سد درونگر بر اساس آزمایش فشار آب (چکیده)
253 - ارزیابی کیفیت آب های سطحی منطقه سنگ نقره (فریمان) جهت سنجش آلودگی آنها به فلزات سنگین (چکیده)
254 - اثرات آبیاری تکمیلی با نسبتهای مختلف فاضلاب شهری بر کمیت و کیفیت ارزن علوفه ای نوتریفید در برداشت های مختلف (چکیده)
255 - بررسی رابطه معنویت با شادکامی ، کیفیت زندگی و بروز اختلالات روانی در دانشجویان (چکیده)
256 - بررسی تمایل شهروندان به پرداخت ماهانه برای کاهش آلودگی های آب مشهد (چکیده)
257 - تأملی بر پیوند نظری رویکردهای ارزشیابی آموزشی با الگوهای کیفیت آموزشی و تبیین پیامدهای آن بر حوزه عمل (چکیده)
258 - آلودگی محیط های مسکونی و اداری در فضاهای شهری و راه های پالایش آن (چکیده)
259 - بوم شناسی فردی گیاه درمنه قرمز (Krasch Artemisia turanica) در مراتع قشلاقی استان خراسان شمالی (چکیده)
260 - اکولوژی فردی گون قشلاقی Astragalus arpilobus، گونه ای امیدبخش برای اصلاح مراتع شمال شرق ایران (چکیده)
261 - استفاده از سیستم های آبیاری قطره ای در کاربرد پساب تصفیه خانه های فاضلاب شهری (چکیده)
262 - بررسی نقش واسط عرق ملّی بر قصد خریدار نسبت به مصرف کالای وارداتی (چکیده)
263 - کنترل کیفی مقادیر تابش خورشیدی ایستگاه سینوپتیک تبریز و مدل سازی آن با استفاده از معادلات تجربی واسنجی شده (چکیده)
264 - بررسی نقش هوش معنوی در کیفیت زندگی دانشجویان (چکیده)
265 - ارزیابی کیفیت دوره های مراکز آموزش عالی جهاد کشاورزی خراسان رضوی بر مبنای مدل سیپ (چکیده)
266 - ارتباط بین زندگی فعال و کیفیت زندگی مرتبط با تندرستی در دانشجویان (چکیده)
267 - بررسی مقایسه ای وضعیت آموزشی در زیر نظامهای آموزش عالی (مورد: خراسان رضوی) (چکیده)
268 - بررسی عوامل موثر بر سلامت و کیفیت زندگی دانشجویان دانشگاه گیلان (چکیده)
269 - استراتژی کیفی پژوهش عملی-مفهوم، پارادایم، نوع شناسی و مباحث تکمیلی (چکیده)
270 - تأثیر سس (Cuscuta sp.) بر عملکرد ریشه و صفات کیفی چغندرقند (Beta vulgaris) در شرایط آب و هوایی چناران (چکیده)
271 - بررسی تأثیر سختی آب بر کارایی علف کش توفوردی آمین در کنترل علف های تاج خروس (Chenopodium album) و سلمه تره (Amaranthus retroflexus) ریشه قرمز (چکیده)
272 - بررسی میزان ارتباط پارامترهای شیمیایی موجود در آب با دبی جریان از طریق آنالیز رگرسیون (چکیده)
273 - بررسی تأثیر کودهای دامی و شیمیایی بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی ماریتیغال( Silybum marianum) (چکیده)
274 - بکارگیری سیستم HACCP در صنایع گوشت و مرغ و نقش آن در امنیت غذایی (چکیده)
275 - تعیین ارتباط ابعاد سلامت روان و کیفیت ورزش کردن شهروندان جوان (چکیده)
276 - بررسی کامپوزیتهای اتیلن سبک-خاک رس در افزایش کیفیت ماندگاری و کاهش ضایعات نان مسطح (بربری) (چکیده)
277 - بررسی علل تولید بو و رنگ در مخازن آب سد کارده و تصفیه خانه شماره 1 مشهد (چکیده)
278 - تشخیص و اندازه گیری ترکیبات مولّد طعم، بو و رنگ در مخازن آب (چکیده)
279 - تعیین کیفیت علوفه گونه سیاه تاغ ( Haloxylon aphyllum) در سه مرحله رویشی (چکیده)
280 - جمع آوری و ارزیابی تنوع مورفولوژیکی ژنوتیپهای گل محمدی ایران (چکیده)
281 - تاثیر امواج فراصوت بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از گندم سن زده (چکیده)
282 - بررسی معیارهای شکست و کیفیت توده سنگ کنگلومرایی ساختگاه سد تراز (چکیده)
283 - بررسی نفوذپذیری ساختگاه سد سیازاخ بر اساس شاخص نفوذپذیری (SPI) ثانویه (چکیده)
284 - کنترل مستقیم توان مبدلهای PWM سه فاز مجهز به فیلتر LCL (چکیده)
285 - بررسی رابطه بین شیب منحنی رطوبتی و بعضی از ویژگیهای فیزیکی کیفیت خاک (چکیده)
286 - اثر خرد کردن اسیدی داغ و روش حرارت دهی روی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی (چکیده)
287 - بکارگیری مدلهای نوین HACCP جهت بهبود کیفیت مواد غذایی (چکیده)
288 - بهینه سازی روشهای تولید کشمش و بهبود کیفیت آن (چکیده)
289 - بررسی اثر دما و زمان انبار داری پیاز، روی رشد رویشی و زایشی گل مریم Polianthes tuberosa L. (چکیده)
290 - پژوهش کیفی: روش یا بوش (چکیده)
291 - اثر رژیم های مختلف آبیاری بر خصوصیات کیفی بذور گیاه دارویی اسفرزه (Plantago ovata) (چکیده)
292 - ارزیابی کیفیت طرح ها و مقاله های پژوهشی منتشر شده: بررسی مروری (چکیده)
293 - ارزیابی برخی از پارامترهای مهم کیفی پساب در کاربرد کشاورزی (مطالعه موردی : پساب تصفیه خانه اولنگ مشهد) (چکیده)
294 - ارزیابی درونی گروه اقتصاد کساورزی دانشگاه تهران (چکیده)
295 - ارزیابی و تحلیل کیفیت خدمات با استفاده از مدل سروکوال(مطالعه موردی:فضای سبز شهری مشهد) (چکیده)
296 - تاثیر نماز جماعت بر کیفیت و معنی داری زندگی (چکیده)
297 - تشخیص درصد فاز زمینه درقطعات از جنس چدن نشکن با بکار گیری آزمون غیرمخرب جریان گردابی (چکیده)
298 - تأثیرگندم آسیاب شده، بنتونیت سدیم و آمت بر بهبود کیفیت پلت و عملکرد جوجه های گوشتی (چکیده)
299 - بررسی پاسخ های گراس های بومی و وارداتی در چگونگی اجتناب از خشکی 2- بخش هوایی (چکیده)
300 - بررسی کیفیت زندگی دانشجویان دانشگاه گیلان (چکیده)
301 - تاثیر سطوح مختلف دانه زیره سبز بر عملکرد و پارامترهای کیفی تخم مرغ در مرغ های تخم گذار (چکیده)
302 - بررسی میزان تجددگرایی دانشجویان دختر دانشگاه فردوسی مشهد وعوامل موثر بر آن (چکیده)
303 - مقایسه سنجش کیفیت خدمات کتابخانه‌های دانشگاه فردوسی از دیدگاه کاربران و کتابداران با استفاده از ابزار لایب‌کوآل (چکیده)
304 - چشم انداز تولید پایدار گیاهان دارویی با تاکید بر استفاده از کود های بیولوژیک و آلی (چکیده)
305 - چالشها و دشواریهای ارزشیابی برنامه درسی مجازی در نظام آموزش عالی (چکیده)
306 - ارتقا سطح کیفیت خدمات: بررسی تاثیر رفتار شهروندی سازمانی (مورد مطالعه هتل پارس مشهد) (چکیده)
307 - بررسی وضعیت موجود و آسیب شناسی آموزش زبان انگلیسی در مهد کودک ها (چکیده)
308 - بررسی تطبیقی کیفیت نمایه سازی و رتبه بندی اشیاء محتوایی حاوی عناصر فراداده ای هسته دوبلین و مارک 21 توسط موتورهای کاوش عمومی (چکیده)
309 - الگوی قیمت‏ گذاری علف‏ کش‏های همسو با محیط‏ زیست و کشاورزی پایدار در استان خراسان رضوی (چکیده)
310 - بررسی و مقایسه کیفیت علوفه گونه های سیاه تاغ و زردتاغ ( مطالعه موردی: منطقه فگزی اصفهان) (چکیده)
311 - ارزش برند وتصویر شرکت باتوجه به ارزش مشتری (چکیده)
312 - بررسی تاثیر برداشت بی رویه بر کمیت و کیفیت آبخوان سبزوار (چکیده)
313 - بررسی تاثیر افت سطح آبهای زیرزمینی بر کیفیت آن (چکیده)
314 - بررسی منشاء و عوامل موثر در آلودگی آبهای سطحی و زیر سطحی مسیر کشف رود (چکیده)
315 - ارتباط ابعاد شادکامی و کیفیت ورزش کردن دانش آموزان پسر دبیرستانی (چکیده)
316 - بررسی اثر روشهای مختلف خشک کردن بر خصوصیات ظاهری و میزان اسانس پنج گونه بومادران Achillea (چکیده)
317 - کیفیت زندگی شهروندان و رابطه آن با سرمایه اجتماعی در شهر مشهد (چکیده)
318 - بررسی انتظارات مشتریان از کیفیت خدمات مراکز آمادگی جسمانی بانوان شهر مشهد (چکیده)
319 - رابطه بین ویژگی های جمعیت شناختی و انتظارات مشتریان از خدمات مراکز آمادگی جسمانی بانوان شهر مشهد (چکیده)
320 - فرایندهای دیاژنز و تأثیر آنها بر کیفیت مخزنی سازند ایلام، میدان نفتی ماله کوه، شمال باختری اندیمشک (چکیده)
321 - بررسی اثرات دمای برشته کردن فرمولاسیون و زمان نگهداری بر ویژگی های کیفی روغن پسته و خصوصیات ارگانولپتیکی آن (چکیده)
322 - بررسی تغییرات کیفیت شیمیایی فاضلاب ‌خام و پساب شهری در اثر عبور از ستون‌های‌ خاک (چکیده)
323 - بررسی همبستگی بین مقاومت فروروی و پارامترهای فیزیکی کیفیت خاک (چکیده)
324 - تحلیلی بر برنامه درسی P4C و ویژگیهای مواد خواندنی مناسب در اجرای آن (چکیده)
325 - بررسی کیفیت پساب کارخانه پتروشیمی بجنورد و اثرات آن بر صفات کیفی و کمی گندم (چکیده)
326 - مسیریابی مبتنی بر کیفیت سرویس در شبکه های موردی (چکیده)
327 - تعیین میزان آمادگی مدیران دانشگاه ها برای استقرار مدیریت کیفیت جامع مطالعه موردی: یک دانشگاه دولتی (چکیده)
328 - بررسی تاثیر افت سطح آب زیرزمینی بر روی کیفیت آن در دشت تربت جام-فریمان (چکیده)
329 - بررسی وضعیت نیترات در آب های زیرزمینی مشهد (چکیده)
330 - تاثیر افزودن کنسانتره پروتئین آب پنیر ( WPC )و صمغ های گوار و زانتان بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک روغنی (چکیده)
331 - تأثیر افت سطح آب بر کیفیت آبهای زیرزمینی در دشت فریمان – تربت جام (چکیده)
332 - بررسی راهبردهای مختلف جلوگیری از افزایش افت سطح آب (چکیده)
333 - ارزیابی توده سنگ ساختگاه سد گلمندره خراسان با استفاده از طبقه بندی DMR (چکیده)
334 - بررسی خصوصیات ژئومکانیکی و آب بندی ساختگاه بند اخلمد (چکیده)
335 - بررسی تأثیر غلظت آنزیم درفرآیند استخراج آنزیمی- آبی روغن ارقام زیتون استان گلستان (چکیده)
336 - بررسی اثر یک دوره برنامه تمرینی منتخب (هوازی) بر کیفیت زندگی بیماران سرطان سینه (چکیده)
337 - بررسی تاثیر ارد سویا بر خصوصیات ژئولوژی خمیر و کیفیت نان بربری (چکیده)
338 - بررسی و تحلیل عوامل موثر بر رضایت بیماران از کیفیت خدمات بیمارستانی (چکیده)
339 - فرمولاسیون ماست میوه‌ای تهیه شده از شیر تغلیظ شده و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگهداری (چکیده)
340 - تأثیر دو روش‌ آبیاری‌ بارانی‌ و جویچه‌ ای‌ بر عملکرد و کیفیت‌ پنبه‌ ورامین (چکیده)
341 - تدوین فناوری و ساخت یک مجموعه سیل شانه ای ردیف دوم مولد گازی GE – F5 (چکیده)
342 - سرمایه اجتماعی ،شبکه اجتماعی و بهبود کیفیت زندگی افراد تالاسمی (چکیده)
343 - شبیه سازی شرایط کیفی مخازن سدها(مطالعه موردی – مخزن سد طرق) (چکیده)
344 - فرصت‌های آموزشی و نابرابری‌های منطقه‌ای (چکیده)
345 - ارزیابی همبستگی بین کیفیت و میزان RNA ویروسی استخراج شده از شیرخام با میزان ماده خشک شیرخام به منظور شناسایی ملکولی ویروسهای روده ای براساس مدل سطح پاسخ (چکیده)
346 - طراحی کنترل کننده فازی جهت جداسازی نسبی سرویس براساس احتمال اتلاف (چکیده)
347 - اثر دما ، پوشش و استفاده از برخی ترکیبات طبیعی در افزایش عمر انبارداری آلبالو (چکیده)
348 - استخراج ویژگی‌های کیفی نرم افزارهای تجارت الکترونیکی بنگاه با بنگاه (B2B) (چکیده)
349 - بررسی کاربرد طیف سنجی مادون قرمز در ارزیابی کیفیت درونی میوه های سیب، پرتقال (چکیده)
350 - طراحی و ساخت کنترل کننده توان راکتیو جهت بهبود راه اندازی موتورهای القایی، بهبود ولتاژ شبکه تغذیه و صرفه جویی در مصرف انرژی الکتریکی (چکیده)
351 - استراتژی نوین و قابل برنامه ریزی کنترل فیلترهای فعال در شرایط غیر سینوسی بودن ولتاژها مبتنی بر ولتاژهای مجاری (چکیده)
352 - وضعیت رشته علوم سیاسی در دانشگاه فردوسی مشهد (چکیده)
353 - مکان یابی و تعیین ظرفیت بهینه بازگردان دینامیکی ولتاژ ( DVR (با استفاده از روش سرد شدن تدریجی فلزات ( SA ) (چکیده)
354 - ارزیابی کیفیت درونی میوه کیوی به صورت غیر مخرب با استفاده از طیف سنجی مرئی و مادون قرمز نزدیک (چکیده)
355 - بهینه‌سازی فرمولاسیون ماست معمولی میوه‌ای و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگهداری (چکیده)
356 - تاثیر بسته بندی با اتمسفر تغییر یافته بر خصوصیات کیفی و افزایش عمر انباری دو رقم آلبالو (چکیده)
357 - بررسی اثرمدیریت کود سرک نیتروژن با استفاده از کلروفیل متر برعملکرد و خصوصیات کیفی سیب زمینی رقم آگریا در شرایط آب و هوایی مشهد (چکیده)
358 - مدیریت کیفیت آب در مخزن سد طرق از طریق آبگیری انتخابی از محل خروجی های سد (چکیده)
359 - نقش بیمه مسئولیت محصول در اقتصاد کشاورزی ایران (چکیده)
360 - بازنگری قانون اساسی ایران و تحول کیفی اقتدار سیاسی (چکیده)
361 - در جستجوی نقشی متمایز برای فلسفه تعلیم و تربیت در پژوهش برنامه درسی: نقدی روش شناختی بر دیدگاه برزینکا (چکیده)
362 - سنجش دیدگاه بیمه گذاران خسارت دیده از کیفیت خدمات شرکت های بیمه دولتی (چکیده)
363 - اثر دما و مدت زمان تخمیر بر کیفیت بذر تولیدی دو رقم گوجه فرنگی (چکیده)
364 - بررسی اثر برگ‌زدایی بر عملکرد کمی و کیفی چغندر قند (چکیده)
365 - جایگاه همسانی اخلاقی زوجین در تشکیل خانواده در فقه و حقوق موضوعه (چکیده)
366 - بررسی اثر نسبت های مختلف فاضلاب تصفیه شده شهری بر برخی خصوصیات کیفی سه گیاه علوفه‌ای سورگوم، ذرت و ارزن (چکیده)
367 - برآورد شاخص کیفیت فیزیکی خاک با استفاده از ویژگیهای زود‌یافت خاک در تعدادی از خاکهای شور و آهکی (چکیده)
368 - بررسی و تحلیل ابعاد کیفیت خدمات با استفاده از مقیاس و ابزار سروکوال مطالعه موردی: فضای سبز شهری مشهد (چکیده)
369 - اولویت گذاری خواسته های مشتریان بر اساس گسترش مشخصه های کیفی - مطالعه موردی: هتل پنج ستاره آلفا (چکیده)
370 - تعیین شاخص کیفیت فیزیکی خاک با استفاده از پارامترهای معادله ون‌گن‌اختن و توابع انتقالی در تعدادی از خاکهای آهکی و شورسدیمی (چکیده)
371 - تأثیر تمرینات هوازی منتخب برکیفیت زندگی بیماران دیابتی نوع2 (چکیده)
372 - ارز یابی اثرات جنس بسته و شرایط اتمسفر اصلاح شده بر روی خصوصیات فیزیکو شیمیائی پسته (چکیده)
373 - تشخیص بد شکلی با استفاده از پردازش تصویر (چکیده)
374 - بهینه‌سازی فرمولاسیون ماست میوه‌ای و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگهداری (چکیده)
375 - بهینه سازی فرمولاسیون ماست غلیظ شده میوه ای و بررسی کیفیت آن در طی زمان نگهداری (چکیده)
376 - بررسی کیفیت آموزش عالی حسابداری در دانشگاهها (چکیده)
377 - کنترل کیفیت تلسکوپ TBLو طیف سنج تابشی (چکیده)
378 - استفاده بهینه از ضایعات نان (چکیده)
379 - کاربرد ترکیبات هیدروکلوئیدی دانه بالنگو شیرازی، ثعلب پنجه ای و کربوکس یمتیل سلولز به عنوان پایدار کننده در فرمولاسیون بستنی (چکیده)
380 - خواص دینامیکی نقاط مختلف میوه در آزمون ضربه (چکیده)
381 - مسیریابی فازی مبتنی بر قید در شبکه های MPLS (چکیده)
382 - بررسی تاثیر کودهای بیولوژیک بر شاخص های کمی و کیفی گیاه دارویی بابونه (چکیده)
383 - مطالعه موردی با تاکید برروش شناسی کیفی (چکیده)
384 - اثر متقابل بنتونبت سدیم با رنگدانه بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ مرغهای تخمگذار از 36-48 هفتگی (چکیده)
385 - بررسی تغییرات پارامترهای دما، نیترات و فسفات در مخزن سد طرق (چکیده)
386 - ارائه مدل B2BAQM برای ارزیابی سیستم های کاربردی تجارت الکترونیکی بنگاه با بنگاه (چکیده)
387 - ارزیابی اثر کودهای بیولوژیکی بر ویژگیهای رشد عملکرد و خصوصیات کیفی گیاه زوفا (چکیده)
388 - بررسی کیفیت تدریس در دانشگاه (چکیده)
389 - تعیین ترکیبات مواد مغذی و کیفیت پروتئین پودر گوشت و استخوان در تغذیه جوجه‌‌های گوشتی (چکیده)
390 - بهینه سازی فرمولاسیون نوشید نی گوجه فرنگی (چکیده)
391 - اهمیت و کاربرد بیوسنسورها در کنترل کیفیت مواد غذایی (چکیده)
392 - بررسی اثر ضد قارچی دی استات سدیم در نان (چکیده)
393 - The Role of Qualitative Research in Theory-building: Uses and Barriers in Developing Countries (چکیده)
394 - اثر نسبت های مختلف NH4:No3 بر رشد و عملکرد توت فرنگی در شرایط آبکشتی (چکیده)
395 - اثر فواصل مختلف آبیاری بر صفات کمی و کیفی ارزن، سورگوم و ذرت علوفه ای (چکیده)
396 - مطالعه اثرات تنش آب به همراه کاربرد زئولیت طبیعی بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه دارویی بادرشبی Dracocephalum moldavica (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر